Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cu Doina
Autor : excitantu - 2018-08-10
Citita de 22901 ori - Nota 5.11 (44 voturi)
Si dupa ce te-am simtit atat de bine, adanc si pasional… am coborat sa iti ling pasarica si apoi am urcat cu sarutari spre gura ta. M-am oprit la sanii mari, am tras de ei… imi dai o palma peste cap ca trag prea tare, iar apoi te sarut.
Ador sa simt pielea mea peste pielea ta, dupa o portie de iubire…
-hai sa ne bagam la somn, ca maine ne trezim dimineata, intrerupi tu sarutul si momentul meu perfect.
Ahhhh, urma sambata, o zi in care aveam chef sa stau degeaba… si ai ruinat-o
Bolborosind, m-am bagat la somn..
Deja morocanos cand suna ceasul… insa vazandu-ti fundul gol langa mine… incep sa ma calmez si sa ma gandesc ca poate va fi o dimineata frumoasa.
Ma intorc langa tine, te iau in brate si iti sarut usor umarul, apoi gatul, iar tu te fastaceai langa mine
Deja simteam penisul tare si aveam chef sa te fut adanc si tare… cum te-am avut si seara… dar top, intr-o secunda ai sarit din pat “e tarziu, foarte tarziu, ne grabim “.
Pfoai… deja eram plin de nervi, in gand ti-am tras o injuratura si m-am chinuit sa ma ridic din pat. Am luat pantalonii pe mine si plec spre baie.
Fiind la tine acasa, treceam din camera de la drum, in dormitor… si nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca deja sora ta era treaza:
- Foarte tarziu, Andrei e deja la baie.
Andrei e cumnatul meu, sotul Doinei, sora ei. Ma arunc in pat langa ea si zic :
- Vrednic tare Andrei asta, hai sa mai dormim.
Nu am vazut-o pe Doina niciodata ca pe o atractie, ci acea cumnata de care nu as fi fost in stare sa ma apropii sau sa o vad cu alti ochi, departe de mine gandul.
Doina era sora mai mare a Cristinei, sotia mea, iar ele erau aproape 2 picaturi de ploaie. Ambele minione, sani foarte mari, curul destul de mare, iar Doina un pic mai plinuta fata de sotia mea, insa pun asta si pe seama copilului de 2 ani… iar o alta diferenta, fizic vorbind, e faptul ca Doina are ochii verzi albastrui comparativ cu cei caprui ai sotiei.
M-am bagat in pat langa ea si am pus un picior peste ea, sa stau mai bine… nu stiu cat a durat, insa cand m+am dezmeticit eram cu mana pe sanul ei, parca copiat cu cel al sotiei, si trupul meu destul de aproape de cel feminin.
Probabil aprins de dorinta sexului de dimineata, imi aluneca mana spre sanul ei cald si incep sa il framant
Nu imi dau seama nici ce se intampla cu mine, de ce nu ma pot opri (sau nu vreau?) ori daca Doina doarme sau nu?
Sfarcul se intareste sub alinarea palmei mele si simt cum ea se impinge mai aproape de mine, fixandu-si curul de penisul meu erect.
Incepem sa ne miscam pervers, dar incet, parca doar sa ne aratam unul altuia ca avem aceeasi pofta de dimineata.
Imi misc mana de la sanul drept spre cel stang, apropiindu-ma si mai mult de tine si sarutandu-te pe gat. Aud un usor “ahhh”, semn ca esti destul de incinsa de actiunile astea neglijente.
Cobor cu mana, usor, spre burta si apoi spre pasarica ta… care deja era ocupata cu mana ta, ma bufneste un picut rasul, dar continui si mainile noastre se imbina in pizda ta… iti freci labiile usor, apasat, iar eu pun presiune mai mare si decid sa te penetrez un pic cu degetul. Esti deja foarte umeda, lucru care m-a starnit si mai mult.
Intrerup totul, iti trag pantalonii mai jos, apoi imi cuprind penisul in mana si il fixez la buzele pizdei tale. Simt deja pe capul pulii toata caldura din interior, si incep sa imi misc pula de sus in jos, in incercarea provocarii tale si mai mult. Nu esti de acord cu asta, iti duci mana, din nou, spre pizda si fixandu-mi pula cu degetele, iar apoi iti te asezi comod in pula mea, avand grija maxima incat sa intrii usor usor.
Te cuprind cu ambele maini de sani, astfel incat sa pot avea puncte de sprijin si sa pot impinge pula cat mai adanc in tine.
Avand fixate mainile pe sanii tai mari, incep sa imping pula cat mai adanc in tine
Miscarea este lenta, dar completa, ajungand usor usor sa iti imping toata pula in pizda,iar tu scapi, din cand in cand cate un “ahhh”.
Scurtul tau geamat m-a incitat si am inceput sa te sarut pe gat, pe umar in timp ce mainile mele iti freaca sanii mari. Penisul meu se simte din ce in ce mai bine in pizda ta calda iar miscarile sunt ample, complete si pline de brutalitate, brutalitate ce iti place pt ca incepi sa te misti circular si sa impingi curul spre mine.
Miscarea imi pare asa de cunoscuta, e foarte apropiata de ce a sorei tale, dar o simt completa, plina de exuberanta, lucru care ma face sa imping si eu ca sa ma simti cat mai adanc.
Maresti rapidi...



    Login