Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cristina - ep. 1
Autor : johnnyvulv - 2018-06-11
Citita de 19809 ori - Nota 6.55 (87 voturi)
Cristina statea consternata langa maldarul de lucruri din dessingul cochetei sale vile. Tinea in maini chiloteii albi pe care ii purtase in acea zi, chilotei care purtau urmele excitatiei care o cuprinsese necontrolat de doua ori in acea zi. Cu o rapiditate nefireasca pentru oboseala pe care o resimtea prin toti porii i se derulau secvente din viata sa. Pana la 17 ani fusese copilul ideal pentru parintii sai: mereu prima la invatatura, olimpica nationala la limba romana, grijulie fata de bunici si atenta la treburile casei, fara prietene agasante si iubiti ahtiati dupa placeri carnale. Rapida sa maturizare i-a facut pe parinti sa aiba deplina incredere in ea si sa o incurajeze sa iasa si sa cunoasca baieti de varsta sa astfel incat sa ajunga sa aiba o relatie frumoasa. Iar ”roadele” nu au intarziat sa apara: pasiunea sa pentru sport i-a adus prima si marea sa dragoste, pe Catalin. Pe Catalin l-a cunoscut la inot: mai mare cu doi ani, acesta era poloist de performanta la Dinamo, iar in timpul liber era instructor si supraveghetor la bazinul de inot la care Cristina mergea de cateva ori pe saptamana. Dragostea a fost fulgeratoare pentru amandoi, mai ales ca au descoperit ca au atatea lucruri in comun. In relatia lor, totul a decurs frumos si natural, de la plimbari romantice si saruturi platonice pana la scrisori pasionale si atingeri patimase. Prima lor noapte de dragoste s-a petrecut dupa un an. A fost atat de frumos….
Cristina isi amintea ca si cum se petrecuse astazi….
....Catalin o condusese in apartamentul in care locuia. Parintii sai plecasera la vila lor de vacanta, lasandu-i, in mod deliberat, singuri. Pregatise totul in cel mai mic amanunt: de la cina romantica si vinul rosu gustos pana la aromele de baie si petalele de trandafiri de pe patul, devenit altar al virginitatii…..
Buzele Cristinei lasasera un zambet usor…
....Erau vii in memorie trairile pe care le avusese cand atinsese fiecare particica a trupului sculptural al lui Catalin in acea frumoasa seara de primavara si cand simtise, pentru prima oara, virilitatea barbateasca in trupul sau plin de dragoste….Au urmat nenumarate zile si nopti de dragoste torida, in care aprigile dorinte carnale le creasera dependenta unul de altul, de dragostea fizica in goana dupa supremul orgasm. Experimentasera toate ingredientele sexului in doi, iar, la doar 18 ani, Cristina se simtea implinita ca femeie, mai ales ca, pe nebagate de seama, pasiunea lor nebuna si fara vreo grija lasase o frumusete de burtica. A venit si nunta ca-n povesti, nasterea baietelului, mutarea la casa lor, bucuria bunicilor, absolvirea facultatii ca sefa de promotie, lungul sir al implinirilor care, parca, nu se mai termina. Pana intr-o zi cand, intoarsa de la masterat, Cristina il gasi pe Catalin in patul lor conjugal cu o pustoaica de 16 ani, care tocmai fusese dezvirginata de sotul sau….
....frumoasele linii ale chipului angelic al Cristinei impietrira cand isi aminti……
....sotul sau intre picioarele fetei….ramasese blocata in usa dormitorului, incapabila sa schiteze vreun gest. Urmari siderata cum sotul sau termina satisfacut in trupul firav al naivei fete….din mintea Cristinei nu se putea sterge imaginea penisului plin de sange si sperma, care inca mai pulsa mandru pentru cucerirea facuta…fusese ultima data cand isi mai vazuse gol sotul…de fapt, fusese ultima data cand mai vazuse un penis in actiune….Ceea ce a urmat in viata ei e lesne de dedus: discutii si certuri interminabile, parinti disperati care incercau sa-i impace, refugiul in dragostea pentru copil, un divort anevoios, din care, pentru cei din jur, tot ea era cea vinovata pentru ca nu a inteles si nu a iertat…”pentru binele copilului”….Nu a dorit sa faca niciun compromis. Nu putea uita! Nu dorea sa uite! Iar rana care nu se putea inchide fusese provocata de dialogul cu fostul sot, in acea zi cand il deconspirase:
-De ce, Catalin, de ce?
-Pentru ca doream sa fut doua pizde si sa sug doua ugere….Pe care sa le am cand doresc…In tine sa ma descarc animalic si in cealalta sa caut placerea!
Fusese prea mult. Cristina pusese toata pasiunea de care putuse sa fie in stare. Nu numai ca ii fusese fidela (desi pretendentii la nurii ei nu fusesera putini, mai ales ca formele ei apetisante, datorate si nasterii atat de timpurii, pe care in mod rafinat si nestrident si le punea in evidenta, inflacarasera mintile multora), dar simtise ca ii daduse totul. Nu putea accepta ca celalalt sa nu-i ofere macar fidelitatea.
Pentru ea a urmat o viata tumultoasa in exterior, dar fada in interior. Nu mai avusese nicio relatie si nici macar nu s-a mai gandit sa aiba. S-a refugiat in cresterea copilului si in munca, unde a avut o cariera in consultanta cu o ascensiune fulminanta. Era admirata de toti si reusise sa razbeasca in lumea managerilor de top, eminamente barbati. A reusit sa-si faca ”o casa a visurilor” la marginea Bucurestiului, in care s-a mutat alaturi de copilul sau, ajuns, iata, la 17 ani.
Filmul derulat in mintea Cristinei se oprise la trairile ciudate pe care le avusese in acea zi....



    Login