Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin si maicasa (3)
Autor : Radu900 - 2011-05-21
Citita de 24687 ori - Nota 7.55 (20 voturi)
Lucrurile fiind lamurite, in 2 minute maicasa se ridica din pat. Cosmin ramase intins, acum ii admira fundul bombat si perfect, se apleca sa isi puna chilotii si el mai putu vedea pizda inca umeda, atat de dulce, ispita ce ii trezea amintiri nemuritoare si dorinta de mai mult. Ii placea,, dar nu avea sa mai primeasca acum, maicasa iesind din camera.
Cosmin mai zabovi in pat vreo juma de ora, gandindu-se la ce o sa faca data viitoare? Cand o sa fie data viitoare? Unde o sa fie data viitoare? Aceste ganduri deja il macinau si incepea sa isi imagineze fel si fel de variante dar hotara sa se ridice din pat, se facuse deja 9:21, i se facea foame.
In timp ce manca, vine maicasa la Cosmin si il anunta ca doar ce a sunat taicasu, venea mai devreme, mai exact la ora 16, peste putin timp. Cosmin incuviinta, dar imediat dezamagirea isi facu locul, „de ce vine mai devreme?! Firar! Mai vreau, daca e el aici nu voi putea face nimic!!” gandi el, deja pe fata lui se citea supararea si dezamagirea.

Mai tarziu:
-Haide la masina. Daca nu prindem trafic ajugem sa-l luam pe taicatu de la aeroport in vreo ora.
Urcandu-se in masina, ea la volan si el in dreapta, pornesc catre aeroport dar se pare ca lucrurile nu merg intotdeauna cum iti doresti, el fiind blocati in trafic peste juma de ora. Astfel incepe asteptarea indelungata.
Cosmin, in vreo 5 minute sa cam plictisit de muzica de la radio si incepuse se sa holbeze la ea. Blugii mulati, tricoul alb si transparent lasand la vedere urma sutienului alb nu il ajutatu pe Cosmin sa stea calm si astfel duse mana la pasarica ei, frecand intai gentil apoi din ce in ce mai tare. Maicasa tresarii surprinsa la inceput si aproape ii venise sa ii spuna sa se opreasca dar mana lui o pusese repede in excitament si astfel dorinta de placere se instaurase. Intinse si ea mana peste penisul lui, era tare, astfel incepe ea sa il mangaie, luaindu-i mana de pe pizda si aplecandu-se spre el.
Ii scoate penisul din pantaloni si incepe sa se joace un pic cu el, il linge usor, provocandu0i lui Cosmin senzatii de nedescris, apoi io baga in gura si isi incepu „actul” ei, o „reprezentatie” incredibila, destul de buna incat in mai putin de 1 min lichidul seminal tasnii in gura ei, ea inghitind totul.

Pe la 16 jumate au ajuns la aeroport, cu intarziere cei drept. Taicasu ii astepta nervos pe un scaun. Nu ii convenea intarzierea asta. Nemultumit ca de obicei si respectuos doar cu berea si ziarul lui.
Cosmin nu il prea placea pe taicasu, nu a fost un parinte iubitor, mai ales ca era mereu prin voiaj, nu fusese alaturi de el. Mama ii fusese mereu alaturi, ii fusese cea mai buna prietena iar acum, ceva mult mai mult.
In timp ce taicasu mersese sa stea la o coada ptr un pachet de tigari, Cosmin si maicasa au avut la dispozitie cateva minute singuri, in care el si-a exprimat parerea lui despre taicasu.
-Da, puiule, stiu ca e un imbecil, aproape impotent in pat si..un mare nesimtit.
-Pai si cum de te-ai ales cu el?!
-Nu stiu..cred ca era altfel pe atunci, eram si eu altfel..acum nu stiu. Mai ales ca de 12 ani nu a mai dorit sa faca sex cu mine. Am ramas fara una din placerile mele. Desi, ultima partida, inainte de azi dimineata, a fost acum 3 ani, cu unchiu Iulian. Spuse maicasa, rosind un pic.
-Unchiu Iuli?! Cum de...?
-Ah. Pai este un secret desigur.
-Cum sa intamplat?
-Hmm, bine, iti povestesc. Acum 3 ani cand Iulian si Alexandra isi redecorau sufrageria....oh, firar! Vine impotentul. Iti spun mai tarziu.
Venea taicasu, citind din ziaru lui. Nu mai zisera nimic pana urcara in masina. Maicasa conduse, taicasu nu stia sa conduca. Nu aveai cum sa il intrebi ce a mai facut si nici el nu avea sa te intrebe. Isi luase vreo 5 ziare, citea totul si nu ii pasa de ce se intampla in jurul lui cat timp citea.
Ajunsi acasa, taicasu isi luase niste mancare si adormi ca porcu’ in fata televizorului. Moment prielnic pentru maicasa sa isi poata continua povestea. Mersesera la Cosmin in camera si se asezara pe pat.
-Sa continui povestea, cred ca esti nerabdator. Deci, cum am ajuns sa mi-o trag cu unchiu’ Iulian.
Acum 3 ani, tii minte ca Iulian si Alexandra isi doreau sa isi redecoreze sufrageria. Cum Iulian avea masina lovita, mi-au cerut sa ii ajut cu transportul si la un moment dat, Alexandra a plecat pana acasa la un designer ceva, vroia ea nu stiu ce pe tavan...am ramas singura cu Iulian. El statea jos pe canapea, eu eram in picioare. Fiind vara si caldura, purtam o bluza cu decolteu, niste pantaloni scurti si nu aveam sutien, asa ca la un moment dat, involuntar, mi s-au intarit sfarcurile, fiind vizibile prin bluza. El a inceput sa se holbeze la mine insistent, mai apoi am observat de ce se uita. „Ce faci?” intreb eu. El: „Hmm. Admir privelistea si imi place ce vad.” Imi spune el, zambind si apoi isi puse mana pe scula, care am putut observa ca devenea mai mare.
In acel moment, nu stiu ce a fost in capul meu, probabil am fost condusa de ideea ca acum aveam sansa de a experimenta acea senzatie superba a amorului, experienta care nu mai avusem cu cineva de atatia ani...
Astfel, fara niciun cuvant m-am urcat peste el. Apoi am ramas un pic surprinsa de cat de direct a fost! Ma apucat imediat de bluza si mi-a dat-...



    Login