Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCosmin si maicasa (2)
Autor : Radu900 - 2011-05-20
Citita de 24101 ori - Nota 7.65 (20 voturi)
Dimineata. In jur de 8, Cosmin se trezeste, bine dispus, fericit dar apoi vede ca e in putza goala si asa isi aminteste ce sa intamplat aseara. Inima incepe sa ii bata cu putere. Oare ce se va intampla acum, cum va reactiona fata de maicasa. Ce naiba a facut aseara!?!. Isi puse pantalonii si iesi pe usa, timid spre bucatarie unde stia ca va fi maicasa. Ajunse in pragu usii deschise maicasa il vede si ii zice foarte zambareata „buna dimineata!” . Fata de seara trecuta, acum nu mai purta halatul ci era imbracata intr-o lenjerie intima de dantela neagra, foarte sexy, lucru care il bloca din nou pe Cosmin care deja simti un mic impuls in scula si cu greu zice cu un zambet fortat un „neatza” incet, in timp ce pasea in bucatarie, stanjenit si derutat de altfel.
-Cum ai dormit dragul meu? Ii intreba maicasa.
-Ahhhhhh, bine..bine. Cu cat se uita mai mult la sanii ei cu atat simtea cum ii se scoala involuntar scula, din nou...
Maicasa se uita spre pantalonii lui pentru un minut, apoi isi termina cafeaua si se ridica de pe scaun venind spre el, in mijlocul bucatariei.
-Hei! Ii spuse ea cand ajunsese fata in fata. Sa stii ca poti sa ii atingi daca vrei si stiu ca vrei. Apoi ii lua de maini si ii puse palmele peste sanii ei. Cosmin nu sa mai putut controla prea mult, nu conta ca era mama lui dar sanii erau moi si incredibili si abia daca ii putea cuprinde cu mana fiind o pereche mare de balcoane. El continua sa stranga de ei insistent iar maicasa se vedea cum incepea sa se excite. Se pare ca asta sa si intamplat, ea luandu-l de mana si mersesera in dormitor.
Inchise usa. Patul era intins. Maicasa isi dadu jos sutienul jos, il arunca pe covor si se puse pe pat, cracanand picioarele spre Cosmin care statea stana de piata, daca nu e el cel putin scula lui, in timp ce se holba.
-Haide, pune mana si fa ce trebuie sa faci.
De data asta, chiar stia ce sa faca si vroia. Era chiar in fata lui, o femeie goala. Hormonii deja ii guvernau minte, ratiunea care ii spunea ca este mama lui, disparuse complet.
Se puse in genunchi la marginea patului intre picioarele fine ale maicasii. Duse mana pe chilotii negri si incepu sa frece usor. In scurt timp se umezira iar el ii trase jos si ii arunca pe covor. Acum era acolo, in fata lui, umeda, ce isi dorea de ani de zile. Incepu sa o linga, cum credea el ca e mai bine si se pare ca dadu roade, maicasa incepu sa geme de placere, mai tare, si mai tare...
Dupa cateva minute ea incepu sa ii traga de tricou in sus. El se opri si se dezbraca, scula fiindu-i ridicata si intarita, excitarea atigea cote maxime pentru ambii.
-Bag-o! Haide..ahh..acum! spuse maicasa in timp ce tragea de el.
„O so fac, in sfarsit!” gandi el in timp ce se aseja intre picioarele ei, apoi intoduse obiectul inauntru, un moment extraordinar pentru Cosmin, simtea ca este implinita viata lui dar nu avea timp sa se gandeasca la asta foarte mult, trebuia sa presteze si trebuia sa o faca bine.
A inceput mai tare, ea gemea de placere „Da,da!! Ahhh, Da!!! Da!!”
Trecusera probabil 5 min iar Cosmin a simtit ca o sa ej...



    Login