Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCoruperea familiei 3
Autor : je_moi - 2013-08-14
Citita de 23801 ori - Nota 8.14 (87 voturi)
Trecusera doua zile de la escapada cu sora mea si cu Cristina. Am fost socat de ceea ce se intamplase, insa sora mea m-a linistit dupa ce Cristina a plecat, spunandu-mi ca si ea si mama au inceput sa ia anticonceptionale, pentru ca nu vroiau sa riste nimic. Cu toate acestea, am admonstat-o putin pe Cristina, pentru ca nu era normal ceea ce a facut. Ziua urmatoare i-am facut o vizita, evident terminata cu o partida fierbinte. Cand m-am intors acasa, oboist, am mai aruncat o privire in dormitory. Tata tocmai isi imprastia samanta peste abdomenul sorei mele, iar mama se pregatea sa o curete cu limba. Am zambit si mi-am vazut de drumul spre camera mea.
A doua zi urma sa le facem o vizita unchiului si matusei mele. Unchiul, un tip inalt, cu parul rar si grizonat, bine facut datorita muncilor de camp pe care le intreprindea. Matusa era o femeie mica de statura, bruneta, putin plinuta, insa cu o fata draguta cum putine vezi. Cei doi aveau si ei doi copii, o fata si un baiat.
Verisoara era o fata cam de 1,65 m, satena, cu parul ondulat. Era obsedata de silueta, in conseciinta destul de slabuta. Dupa fata, cam semana pe tatal ei. Verisorul era mai mic cu un an decat ea. Insa nu ai fi spus asta. Inalt, brunet, bine facut si el insa cu o fata de copil, la fel ca mama lui.
Cei patru stateau intr-o casa in zona rurala, in satul de bastina al lor si al mamei, care era sora unchiului meu. Casa era destul de mare si avea o constructie aparte. La parter era bucataria si sufrageria. La etaj erau dormitoarele. Insa pentru a ajunge din bucatarie in dormitor, trebuia sa intri in curte, apoi sa urci scarile.
Am ajuns, am fost intampinati ca de obicei cu masa pusa. Apoi au inceput convorbirile despre toate subiectele posibile. Nu mai are rost sa spun ca cei mari erau cei care vorbeau, noi, cei mai mici priveam in gol.
La un moment dat observ ca sora mea se uita ciudat spre varul meu. Dupa putin timp il striga si il roaga sa ii arate unde este toaleta. Sora mea stia unde era toaleta, insa mi-am dat seama despre ce era vorba si zambeam. Cei doi pleaca. Trec vreo 10 minute, iar cei doi nu se intorc. Verisoara se ridica si spune ca se duce sa ii caute. Eu zambesc din nou. Las sa treaca 3-4 minute si plec si eu. Urc scarile cat mai discret iar cand ajung sus o vad pe verisoara privind aplecata prin deschizatura usii unuia dintre dormitoare, cu mana la gura in semn de soc. Eu ma apropii la fel de subtil, iar cand ajung aproape, o mangai usor pe spate, ma aplec in stanga ei si ii soptesc la urche:
- I-ai gasit?
Ea, socata ca am prins-o spionand, nu stia ce sa zica. Se uita la mine cu ochii mari, incercand sa nascoceasca si ea cateva cuvinte. Insa nu reusea. Privesc si eu inauntru. Sora mea era topless, in genunchi in fata varului. Ii sugea penisul cu o pofta nebuna. Dopa cateva secunde se ridica, isi da pantalonasii jos cu tot cu bikini, se aseaza pe spate pe pat, tragandu-l pe varul ei de penis. Apoi ii fixeaza penisul in vaginul ei si il lasa pe el sa continue. Varuta era socata. A plecat spre scari. Eu dupa ea.
- Ce faci? o intreb.
- Ma duc la mama si la tata sa le zic…
- Pai? o intrerup.
- Pai nu e normal. Suntem veri primari…
- Pai nu e ca si cand s-ar casatori sau ceva, incerc sa o linistesc.
- Eu ma duc! imi spune hotarata.
Incerc sa o opresc insa nu puteam. Coboram amandoi scarile, eu cu frica de ceea ce ar putea urma. Cand ajungem la sufragerie, se aud niste oftari din interior. O opresc pe verisoara mea, ii fac semn sa taca si deschid discret usa. In interior cei patru stateau pe canapea, barbatii spre exterior, iar intre ei femeile. Insa mama era intinsa cu sanii peste picioarele matusii si cu gura pe penisul unchiului. Da, ii sugea penisul fratelui ei. Dau din cap a dezamagire. Matusa privea cu ochi mari, insa dupa cateva secunde faca o expresie a fetei de genul “asta este”, o ridica pe mama si se indreapta spre tata, care o primeste bucuros. Se aseaza pe piciorul lui drept si il saruta. Mama, vazand ca lucrurile merg cum trebuie, isi da maieul jos si isi reia locul la supt. Tata ii da la o parte maieul matusii de pe sanul ei stang si il ia la supt. Vazand scena incep sa imi frec penisul prin pantalonii scurti. Varuta, socata, pleaca inapoi sus. Eu o urmaresc. Intra in alt dormitor si se aseaza pe pat, in fund. Eu ma asez in stanga ei.
- Doamne, ce se intampla? se intreaba.
- Hai nu fi asa socata. Toata lumea iubeste sexul.
Priveste in gol, dezamagita. Eu o iau in brate. Apoi o sarut pe cap. Cobor capul si o sarut si pe obraz. Vazand ca nu se opune deloc, imi duc doua degete de la mana stanga spre obrazul ei drept si ii indrept gura spre mine. O sarut pasional. In acest timp imi duc piciorul drept sub picioarele ei si o ridic in poala mea. Se desprinde usor din sarut si ma intreaba:
- Chiar facem si noi asta?
- Pai suntem mai fraieri? ii raspund zambind.
Apoi ii dau jos tricoul, ii indepartez cupa stanga de la sutien si ii iau sanul in gura. Ofteaza incet. Fac la fel cu sanul drept. Simt cum isi duce mana spre penis si il freaca usor prin pantaloni. Eu ii dau jos sutienul, apoi ma eliberez si eu de tricou. O ridic si o asez pe spate pe pat. Ii trag pantalonasii jos cu tot cu bikini. Era in toata splendoara in fata mea. Imi dau si restul hainelor jos, imi fixez penisul in vaginul ei si incep sa imping usor. Ofteaza din nou. Il imping pana intra tot. Apoi il scot pana ramane doar capul inauntru si il imping brusc tot inauntru. Ofteaza puternic. Repet miscarile, insa cu viteza din ce in ce mai ridicata. Varuta ofteaza puternic. Insa in timp ce “lucram” la ea parca se mai auzea ceva. Slabesc ritmul si aud oftarile sorei mele din camera cealalta. Cand varuta isi revine le aude si ea.
- Nu vrei sa ne alaturam? o intreb.
Nu imi raspunde, insa eu o trag de mana si o iau cu mine. Deschid usa la cealalta camera cu tupeu si intram.
- Merge petrecerea? ii intreb.
Varul statea pe spate, iar sora mea il calarea. Auzindu-ne cei doi s-au oprit si s-au intors spre noi. Sora mea imi zambeste si isi vede de treaba. Eu ma asez pe spate, in stanga varului si o trag si pe verisoara deasupra. O asez in penis si trag cu ochiul spre varul meu. Privea cu gura deschisa spre vaginul sorei sale. Verisoara, si ea putin socata de situatie, incearca sa continue sa ma calareasca. Eu o trag cu pieptul deasupra capului meu si incep sa ii sug sanii pe rand.
- Mama ce sani are sora ta! ii spun varului meu.
El inghite in sec. Fortez nota: ii imping bustul varutei spre capul lui si ii spun:
- Vezi si tu!
El, timid, isi duce mainile de pe soldurile sorei mele spre sanii sorei sale. Ii prinde timid si incepe sa ii sarute. Cateva secunde i-au trebuit si se ridica brusc de sub varuta, isi scoate penisul din sora mea frecandu-l turbat si oftand tare. Jeturi de sperma care cred ca au aju...



    Login