Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Clipe deosebite 3
Autor : hell200 - 2015-08-12
Citita de 25202 ori - Nota 6.06 (174 voturi)
In zori eu si Monica am plecat devreme la serviciu, iar Ionut urma sa plece si el la liceu. Abia asteptam sa revin acasa pentru a povesti cu baiatul meu aventura traita.
Dupa amiaza cand eu si Ionut ne-am reunit in caminul nostru, am inceput sa discutam, in timpul mesei, despre cele intamplate cu o zi inainte. Mi-a spus ca tot ce am facut si tot ce a simtit a fost sublim pentru el si ca n-a crezut ca va experimenta vreodata momente atat de intense si deosebite. L-am asigurat ca vor mai urma cel putin la fel de intense impartasindu-i la randu-mi incantarea cu privire la clipele petrecute in ziua precedenta.
Dupa ce am terminat de luat masa, l-am intrebat daca isi doreste sa facem ceva anume astazi. Mi-a raspuns ca isi doreste sa-mi dau chiloteii jos pentru a-si satisface fetisul de a-i adulmeca, calzi, proaspat imbibati cu substantele ademenitoare ale vaginului meu. I-am respecat dorinta si m-am dezbracat de la talie in jos, oferindu-i trofeul dorit. Dupa ce s-a bucurat cateva clipe de el mi l-a returnat si mi-a spus ca, daca nu e prea mult, vrea sa ma insoteasca la baie cand am nevoie sa fac pipi si sa ma usurez in cada pentru a-i oferi o priveliste deplina. I-am raspuns ca nimic din ce imi cere el nu este prea mult si ca astept cu drag sa ma insoteasca la baie cand va veni clipa.
Ionut s-a retras in camera lui, iar eu mi-am sunat prietena pentru a ne impartasi una alteia impresiile cu privire la noaptea trecuta. Am vorbit vreo ora, timp in care ne-am exprimat incantarea si entuziasmul cu privire la cele petrecute, spunandu-ne ca trebuie sa mai experimentam lucruri asemanatoare. Pe parcursul convorbirii am baut o cantitate considerabila de lichide, fiind nerabdatoare sa-i fac pe plac fiului mei si recunosc ca si mie imi suradea ideea.
Nu peste mult timp m-am dus in dormitorul lui Ionut pentru a-l invita sa ma insoteasca la baie. M-am dezbracat din nou de la mijloc in jos, l-am luat pe baiatul meu de mana, si am intrat cu el in cada. I-am spus sa isi dea hainele jos pentru a nu i le uda cu pipi si pentru ca imi doresc sa-l vad cum creste. S-a dezbracat si s-a apropiat de mine. M-am asezat cu fundul pe marginea cazii a carei raceala mi-a intensificat senzatia de a ma usura, pregatindu-mi un jet mai viguros si mai abundent. Mi-am departat picioarele, punandu-mi unul pe o margine, iar pe celalalt l-am lasat sa atarne peste cealalta margine a cazii. M-am lipit cu spatele de perete si mi-am dat drumul. Ionut statea pe vine, in fata mea, imbaindu-se cu lichidul auriu. Jetul a tasnit cu putere pe pieptul acestuia, stropii impactului sarind in toate directiile, inclusiv in a mea cazand pe trupul meu ca o burnita tomnatica. Siroailele curgeau cu repeziciune de la locul impactului pe abdomenul baiatului meu, intalnind putin mai jos baza penisul erect scaldand-o in caldura trupului meu transferata prin intermediul lichidulului magic. Gheizerul a inceput sa slabeasca, jeturile finale tintind capul penisul lui Ionut, facandu-l sa zvacneasca energic de cateva ori.
In timp ce ne spalam, Ionut mi-a multumit pentru inca un moment magic care de ieri, au inceput sa se tina lant. I-am zambit dulceag si i-am cerut si eu o favoare, povestindu-i de minunatul meu moment de rasfat in care i-am sorbit mierea de pe mana pe care mi-a binecuvantat-o cu o seara in urma. Doream sa simt din nou gustul acela care mi-a oferit senzatii de nedescris si m-a facut aproape dependenta de el. Razand, mi-a raspuns ca, de fapt, eu ii ofer lui o favoare. Am ras si eu, replicandu-i ca despre momentul cu pipi as putea spune la fel.
Ca si in cazurile precedente, Ionut imi cere mie sa iau initiativa si sa-l ghidez cum sa procedeze. Dupa cateva momente de gandire ii indic sa mearga in dormitorul meu si sa se aseze pe pat. Iau cu mine chilotii mei si il urmez. Ii dau chilotii spunandu-i sa se masturbeze ajutandu-se de ei si de privelistea ce i-o ofer cu trupul meu gol. Ii mai precizez ca atunci cand va termina, pentru a nu irosi nicio picatura din lichidul pretios ii voi lua penisul in gura sorbindu-l pana la ultima molecula. Entuziasmat de clipa finala, care s-a anuntat deosebita, atat pentru el cat si pentru mine s-a asezat confortabil si a inceput sa si-o frece privindu-mi formele corpului. Chilotii i-a dus la nas si a respirat din ei pe tot parcursul jocului erotic ca si cum in ei se afla oxigenul intretinator de viata.
Eram atat de nerabdatoare sa sorb acel lichid incat imi venea sa sar pe el si sa-l sug ca sa mi-l dea mai repede. M-am asezat langa el si am inceput sa privesc de aproape penisul manevrat de mana lui. Simtind cum ma umezesc mai...



    Login