Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Clipe deosebite 2
Autor : hell200 - 2015-08-11
Citita de 28981 ori - Nota 6.08 (186 voturi)
Deodata ii spun ca am un plan. Iau mobilul de pe noptiera si o sun pe Monica si o chem sa doarma la mine in seara asta pentru ca sunt singura si mi-e urat. Accepta si imi spune ca in doua ore este la mine, acum fiind 19:44. Ii spun lui Ionut, care ma privea nedumerit, sa se duca sa inchida dormitorul lui pentru ca este in renovare, iar peste aproximativ doua ore, inainte sa vina prietena mea, sa iasa afara si sa revina cand ii trimit eu un mesaj pe telefon si sa imi spuna ca nu mai doarme la Vlad, prietenul acestuia, pentru ca au avut o disputa contradictorie si cel mai bine a fost sa se intoarca acasa. Ionut sa ridicat si s-a dus sa inchida dormitorul lui, in perfecta stare de folosinta, dar asta o stiam doar eu si el. S-a intors si m-a intrebat care este continuarea planului. I-am raspuns ca dupa ce se va intoarce de afara, dupa venirea Monicai, voi insista ca aceasta sa ramana la noi chiar daca tu te-ai intors si vom dormi toti 3 in dormitorul meu.
Monica fiind prietena mea cea mai buna inca din copilaria imi este extrem de apropiata, iar pe parcursu prieteniei noastre am avut parte de multe experiente erotice. Imi amintesc cum intr-o perioada am facut schimb de parteneri, oferindu-le spre desfatarea ochilor acestora scene lesbi, care am constatat atat eu, cat si ea, ne-a facut si noua mare placere si ne-a excitat puternic, astfel ca ne-am oferit uneori momente de tandrete erotica intalnindu-ne fara partenerii nostri. Dupa ce am divortat, atat eu, cat si ea, deseori ne-am intalnit pentru a face dragoste cand ramaneam singure acasa, aceasta avand ca si mine un copil, o fata frumoasa de 15 ani. Desi niciuna dintre noi nu este lesbiana, intalnirile noastre sunt incendiare.
Continuand sa-i destainui planul lui Ionut ii spun acestuia ca eu voi dormi la mijloc, el de o parte, iar Monica de cealalta parte. Cand ne vom pune in pat tu te vei preface ca vei adormi foarte repede, iar eu voi pune un film sexi ca sa se incinga si Monica, pentru ca noi doi sigur vom fi. Mai departe vom incepe sa ne jucam si sa facem dragoste langa tine, iar tu te vei preface in continuare ca dormi. In tot acest timp voi vrea sa ma atingi pe la spate, cu atentie, fara sa te intersectezi cu mainile Monicai. Poti sa ma atingi unde vrei si cum vrei, poti sa te atingi si pe tine daca reusesti sa fii suficient de discret incat sa nu-i dai Monicai de banuit ca esti treaz sau de planul nostru. Poate ca ti-ai dori mai multe, dar deocamdata eu zic ca ar fi o experienta suficient de placuta pentru tine. Ionut imi confirma ca a inteles exact ce trebuie sa faca si imi spuse ca este un plan minunat la care mintea sa nici nu visase.
Am mers la baie sa ne spalam de fluidele care ne-au incantat atat de mult trupurile si spiritele, ne-am imbracat si am inceput sa ne punem planul in aplicare, caci se apropia momentul sosirii Monicai. Ionut a iesit sa se plimbe in parc urmand sa revina la semnalul meu, iar eu am schimbat lenjeria patului meu.
Dupa o jumatate de ceas a aparut buna mea prietena. Am intampinat-o cu caldura specifica relatiei noastre dandu-i un sarut indelung pe gurita si oferindu-i un ceai de menta.
Monica este o femeie frumoasa, de aceeasi varsta cu mine, are ochii caprui, parul saten buclat si corpul foarte asemanator cu al meu. Fiind vara, era imbracata lejer, intr-o rochita subtire inflorata, prin care i se conturau, moale, formele femeiesti.
Cat Monca a fost pana la baie, am expediat mesajul, Ionut facandu-si aparitia la scurt timp. Dupa ce ne-am jucat rolurile Monica a acceptat bucuroasa sa ramana la instentele mele si in conditiile date. Cat am mai povestit in bucatarie cu ea, Ionut s-a jucat la mine in camera pe calculator.
Pe la ora unsprezece ne-am retras in dormitorul meu pregatindu-ne de culcare. Ionut, imbracat intr-o pereche de pantaloni scurti si un tricou, s-a asezat in partea stanga, eu la mijloc intr-o camasuta de noapte, neavand nimic altceva pe dedesubt, iar Monica de-a dreapta mea imbracata intr-un maiouas albastru si pantaloni scurti de culoare alba.
Am pornit televizorul pe un film artistic. Ionut a adormit imediat, iar eu am schimbat pe un canal de filme erotice. Pe ecran se sarutau cu foc doua blonde cu sanii mari lipiti unii de ai celeilalte. I-am luat mana prietenei mele si am trecut-o peste sanii mei, lasand-o sa-mi simta sfarcurile intarite, ducand-o in jos si strecurand-o pe sub camasuta de noapte, pe coapse, pana la vulva umeda care, de la momentul din baie in care i-am surprins erectia lui Ionut la izbucnirea gheizerului dintre picioare, a continuat sa-si verse necontenit siropul printre buzele delicate. Monica s-a aratat incantata de gestul meu si mi-a infipt cu indrazneala un deget in vagin. Ionut isi juca rolul cu maiestrie, parand ca doarme foarte adanc, asa ca mi-am dat jos camasuta de pe mine ramanand goala in totalitate sub plapuma soptindu-i Monicai sa faca la fel. In timp ce prietena mea se dezbraca am inchis televizorul si am pus in surdina o muzica instrumentala, cu note senzuale. Am ramas complet goale ca doua eve fara frunza de la zona intima, avand priviri patimase. Am inceput sa ne contopim buzele intr-o serie de saruturi catifelate, moment in care am simtit mana baiatului meu mangaindu-mi coapsele infierbantate. Mainile Monicai erau pe obrajii mei asa ca nu era pericol deocamdata. Situatia periculoasa in care ne aflam toti trei ne-a oferit senzatii care cu greu ar putea fi descrise in cuvinte, daca nu chiar imposibil. Monica si-a coborat buzele pe gatul meu alintandu-mi cu ele pielea sensibila. I-am impins capul spre sani, lasandu-se condusa conform vointei mele. Mi-a sarutat si mi-a mangaiat cu blandete fiecare milimetru al bustului meu generos de cel putin cateva zeci de ori.
In acest timp Ionut imi mangaia cu discretie copsele urcand tot mai sus, pana cand palma sa imi cerceta cu senzualitate obrajii rotunzi ai fundului. A coborat cu un deget pe cararea fundului pana cand a ajuns la obarsia izvorului care izvoraste neincetat de cateva ore de cand acesta la provocat. A introdus un deget intre buzele calde, furand din siropul fermecat, urcand inapoi pe carare, pana la gaura fundului pe care a dezmierdat-o putin cu buricul degetului, lasand-o sa guste din siropul dulce. Apoi a introdus degetul cu gingasie pana ce acesta a fost inghitit in totalitate de fantana intunecata. Fiinta imi era invadata de un tremur covarsitor, dezmierdata de buzele Monicai si de penetratia baiatului meu. M-am lasat prada celor doi, devorata ca o caprioara de o haita de lupi. Trupul meu fierbinte, forma un perete despartitor subtire, dar eficient intre cei doi, fiecare ocupat cu propriile-i fantezii.
Prietena mea, dupa ce mi-a tratat sanii ca pe doua regine, a coborat cu masinaria ei magica formata dintr-o limba electrizanta si doua buze ca petalele de flori pe abdomen, pe buric, pe pubisul inflorat de narcise negre, pana la izvorul nesecat din care a sorbit cu sete. Mi-am desfacut coapsele pentru ai facilita accesul acolo. Ionut simtind pericolul si-a retras degetul din funduletul meu si m-a cuprins cu mana ajungnd cu ea la sanii inca umezi de roua gurii Monicai. Mi i-a framantat cu dorinta barbateasca la siguranta intunericului dormitorului. O aud pe Monica de sub plapuma soptindu-mi sa ma intorc pentru a se juca cu funduletul meu. Ma intorc usor, oferindu-i lui...



    Login