Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Charly continuare 20
Autor : x312538 - 2022-06-14
Citita de 10505 ori - Nota 0.87 (619 voturi)
Charly continuarea 20

Incantat de intelegerea la care am ajuns, i-am tras-o, cu entuziasm, o ora, o ora si ceva. I-am dat doua numere ca sa se bucure si ea de bucuria mea. Dupa un somn de refacerea dorintei, m-am trezit cu o vaga dorinta de a fute ceva. Asa ca, fara s-o mai trezesc, m-am urcat pe ea si i l-am bagat pe Tom, lasandu-i placuta surpriza sa se trezeasca in pula. N-a protestat, ci a inceput o colaborare sustinuta de parca ar veni sfarsitul lumii. Ne-am zbenguit, unul in bratele celuilalt, mai mult de-o gramada. In toiul luptei pentru placere, am variat pe sest, dar n-am dat importanta faptului si am continuat tumultuos. Dana n-a observat, cred, caci a continuat colaborarea furtunos. Am amestecat lucratul cu Tom, cu saruturi si mangaieri cu limba, pompand la dopamina cu carul. Dar si Dana stie sa incaseze. Dupa vreun ceas, punga ei cu dopamina a explodat din cauza presiunii si-a variat enorm, gemand, horcaind si zgariindu-ma temeinic. Am plusat rapid, umpland -o, pe ea si zona, cu smantana mea vitala. M-a imbratisat strans, strans, sa n-o las singura, inmuindu-se sub mine fleasca, beata de placere. Si ingropandu-ma in saruturi si muscaturi post coitum. M-am emotionat vazand ce ravagii poate sa faca Tom al meu, cand e bine motivat si bine folosit. O sa-i fac o poza pentru panoul de onoare. Pe care o sa-l infiintez ad-hoc.
Am ramas o vreme incatusati de voluptate, asteptand ca trupurile sa revina la starea in care am inceput noaptea de amor. M-am exprimat gresit, ca inceputul n-a fost o stare normala, a fost o nestavilita dorinta de impreunare.
Cred ca s-a fost inteles ce am vrut sa spun. Revenirea a durat minute in sir. Cred ca vreo cinspe, douaj de minute. Intr-un final, ne-am desclestat cat de cat, dar am ramas lipiti, numarandu-ne, reciproc, bataile inimii. Am constatat ca inima ei bate mai repede decat a mea. Asta inseamna ca are mai mult de recuperat? Posibil. Caci acumularea de placere e mai lenta la femei, dureaza mai mult, rezervorul de dopamina e, poate, mai mare, de aceea explozia finala este mai devastatoare decat la barbati. Barbatul inchide ochii, eventual musca ceva ce are la indemana, un san, un umar, strange din buci dand vreo doua, trei pompe suplimentare si … s-a terminat. Asta asa ... , la modul general, in principiu. Desigur, momentul este personalizat cu variatiunile fiecaruia. Fac aceasta precizare ca sa preintampin eventuale critici.
Unde am ramas? Aaa, da. Deci, ne desumflam si reintram in ritmul circadian. Ma rastorn lateral si, sprijinit intr-un cot, mangai trupul cald si molesit, de-ale carui placeri am avut parte. E ud de transpiratie si de sperma. Intind mana si aprind veioza. Imaginea care mi se infatiseaza e de natura sa mi-o scoale din nou. Tom al meu e cea mai inteligenta pula pe care am intalnit-o. Se prinde imediat, cu mult inaintea mea, cand e ceva de futut. Langa mine zace, da asta e cuvantul potrivit, zace abandonandu-se oricui e prin preajma, un trup de fata perfect, cum numai in visele erotice mai intalnesti, impodobit cu niste sani puternic crescuti, pe care-i ghicesti tari si elastici, brate rotunde potrivite unui gat de mascul bine dotat, cu picioarele desfacute, invitand la cutreerarea micului tufis care ascunde intrarea in pestera placerilor. Ceeace Tom si executa fara voia mea, care ma supun si incep sa pompez delirand - Te fut, nu mai pot, iarta-ma ca te fut fara sa te intreb, trebuie sa te fut, de mult vreau sa te fut, Aaah, ce buna pizda ai, Ah ce buna esti, si tot asa, ca un drogat. Dana deschide ochii si-mi zambeste sarutandu-ma. - Ah, Aaaah, grohai si variez zdrobind-o de placere si infingandu-mi dintii in umarul ei. Raman cocotat pe placinta numita Dana, asteptand, gafaind, sa ma desfut.
Insfarsit, se intampla si asta. Dana incepe sa stearga cu cearsaful trupurile naclaite de sevele noptii de dragoste.
Mai poti, iubitule. Te-ai saturat? Armasarule …, si ma saruta patimas pe gura, pe piept. Savurez dezlantuirea de recunostinta, ca asta e.
Uf, m-ai demolat de placere, ca o iapa ce esti, si-o sarut si eu. Hai sa ne odihnim putin si-apoi mai facem.
Iubitule, nu mai putem s-o facem asa, ca nebunii. N-o sa rezistam fizic. Eu, in orice caz, nu. Nu putem face asta in fiecare noapte.
Dragoste, numai doua saptamani, nu mai mult.
Eu nu pot asa. Daca tu poti, mai ia-ti o iapa. Ia-o pe Yana. Doamne iarta-ma, ce-am spus? Las-o-n pace, e virgina. Ia-ti o alta, nu ma supar sa te impart cu alta.
Draga mea, nu-mi trebuie alta. Tu-mi ajungi. Sa stii ca nu o fac in fiecare noapte ca si acuma. Acuma am fost foarte nefutut si plin de sperma. Si mi-am dorit mult o noapte intreaga cu tine, nu asa …, repede, pe apucate. M-ai inteles?
Bine, numai ca te-am mai rugat sa nu-mi lasi semne, si ma saruta.
O sa am grija. Sarbatorim intelegerea?
Da, dar maine noapte. Acuma trebuie sa plec. Nu vreau sa ma prinda cineva dimineata in patul tau. Pa …, si pleaca lasandu-mi, ca amintire, un ultim sarut. Ramas singur, incerc sa rememorez ce s-a intamplat. Reusesc, doar, partial, din momentele de luciditate. Caci in multe momente am trait, doar, un delir al simturilor. Tom, intelegand ca serviciul lui s-a terminat, a sunat deja stingerea. Ma conformez si eu, zorile inca n-au aparut.
Cand ma trezesc camera este inundata de lumina soarelui. Nici o miscare. Ma duc la bucatarie sa ma alimentez dupa nebunia de peste noapte. Yana, singura la masa, isi consuma micul dejun.
Neata, Yana, cum ai dormit?
Bine, diadia, zice neutru. Sigur, a asteptat-o toata noaptea pe Dana, rumeg eu in gand.
Ce avem de mancare?
Te servesc eu, diadia, imediat. Ce ai vrea sa mananci? Pe tine, ma gandesc reprimandu-mi ideea.
Orice-mi dai. Se ridica si incepe sa-mi puna una si alta in farfurie.
Ia asculta, Yana, oi fi eu ceva mai mare decat tine, dar sa incetezi cu diadia. Daca vrei sa fim prieteni, eu sunt Geo, dupa cum tu esti Yana. Ai pricipit? Ma priveste tern si nu zice nimic.
Ai inteles, sau trebuie sa repet? Da din cap.
Nu asa, ca n-am auzit nimic.
Da …, zice soptit.
Yana, deci, cine sunt eu?
… Geo …
Bravo, hai sa te sarut si, fara sa-i dau timp sa reactioneze, o apuc de talie, o trag spre mine si-mi lipesc buzele de ale ei. Nu reactioneaza, se lasa manipulata, doar ma priveste in ochi.
Unde-s ceilalti?
Dana a plecat sa faca ceva cumparaturi, cu Serioja.
Ce cumparaturi?
Pai, mancare. Continuam sa mancam, vorbind despre tot feluri de fleacuri, doar sa mai treaca vremea. Suspansul pluteste in aer. Stim amandoi ca, dupa ce terminam de mancat, se va intampla ceva. Cel putin eu sunt absolut sigur. Si astept cu nerabdare momentul. Am terminat. Yana strange masa, eu ma ridic s-o ajut.
Multumesc pentru masa, zic si-i sarut mana. Nu podul palmei, cum e protocolul, ci palma, incheietura si bratul, in sus, spre umar.
Ce brat frumos ai, zic. Yana roseste si zambeste fastacita.
Stii, Yana, esti foarte frumoasa. As vrea sa te sarut, daca-mi dai voie. Daca nu, tot am s-o fac, gandesc in sinea mea. Ma lasi? Nu raspunde, doar respira mai adanc. Ma apropiu de fata ei, ma priveste in ochi si isi ridica putin capul asteptand. Imi apropiu buzele de ale ei. Le ating usor si ele se despart lasandu-mi-le prada. Ii prind talia cu ambele maini si-o trag incet spre mine, lipind-o de mine. Tom, clarvazator, se scoala si se lipeste de pantecul ei, insinuant. Faptul ma deranjeaza caci n-am nici o intentie belicoasa si din cauza unei carente in sistemul de comunicatie, Tom nu stie asta. Actioneaza ca un robot, de data asta. Nu stiu cum sa-l retrag si pace. Ma retrag putin ca sa disimulez excitatia, numai ca pantecul Yanei continua sa fie lipita de umflatura formata de Tom. Ori am tras-o eu mai spre mine, din instinct, ori … , ori instinctul ei a lipit-o de Tom? Caldura trupului de fecioara lipit de Tom mi-l excita si mi-l face ca piatra. Ce ma fac? Ce-o sa creada Yana? Ca vreau sa profit de ea? Eu nu vreau decat sa ma imbat cu placerea de a tine in brate faptura asta inocenta si calda, care isi descopera sexualitatea. Mut scena in alta parte si-i indepartez dintii cu limba. O limba viguroasa si calita in multe batalii. Yana cedeaza si-si abandoneaza limba la discretia mea. I-o imbratisez si ma joc cu ea, ca in filmele japoneze, amestecandu-ne salivele si parafand astfel un inceput de intimitate. Dupa care nu mai exista drum de intoarcere. Yana participa la acest ritual cu ochii larg inchisi, lasandu-ma s-o initiez, in continuare. Ma retrag si-i sarut ochii. Si-i deschide si ma scufund in lacul albastru din ochii ei. Ma priveste intrebator.
Esti frumoasa ca un vis de dragoste, Yana, stii? Zambeste timid. Ah, ce te-as mai viola, gandesc excitat, dar buna ccrestere si buna cuviinta primite mostenire de la parinti, nu-mi permit decat sa ma gandesc la asta.
Spune-mi, ai prieten?
N-am, dia …, n-am, Geo.
Cum se poate, o fata atat de frumoasa sa fie fara prieten? N-a incercat nimeni? Nu ti-a dat nimeni tarcoale?
Au fost cativa, dar eu nu am timp pentru asta. Eu sunt ocupata cu invatatura, cu orele de pianul si cu baletul...
Mama mia, esti deosebita, nu numai frumoasa.
Si-apoi si Dana m-a ajutat.
Cum?
I-a fugarit.
Cum i-a fugarit?
Le-a spus sa-si vada de treaba ca eu nu-s de nasul lor. Hm, asta ar trebui eu s-o discut cu Dana. Urmeaza o noua repriza de saruturi patimase. Ii frec mijlocul de mine sa-l simta pe Tom in buna stare de functionare si sa-si imagineze cam ce i-ar putea face ei. Oserv ca nu-i displace sa-l simta. Si, nici sa stea asa, lipita de mine. Ba, chiar un picior parca intra intre ale mele. Incep sa simt ca parca ma accepta ca barbat. Asta inseamna ca vrea sa si cunoasca barbatul care-i starneste interesul sexual. Sunt pe drumul cel bun, ceeace ma face foarte optimist. Si foarte nerabdator.
Yana, esti o fata minunata. Te-as manca, dac-as fi canibal, si daca-mi dai voie sa ma exprim atat de salbatic, gandesc.
Gatul tau e atat de delicat,. Lasa-ma sa-l sarut. Isi intinde capul pe spate iar bluza se deschide putin lasandu-ma sa-i sarut gatul. Il sarut in dreptul jugularei, pe care o simt palpitand sub buze, acolo unde le place vampirilor sa-si muste victimele. Prinde curaj si-si pune palmele pe mijlocul meu. Nu ma strange, doar le tine acolo. Sper sa vina si vremea cand o sa ma stranga de mijloc. Nu-i nici o graba, toate la vremea lor. Se uita in ochii mei, parca intrebator.
Yana …?

Vrei sa ma intrebi ceva?
Pot?
Orice.
… si despre Dana?
Da, iepuras, intreaba.
Nu te supara ca te-ntreb, stiu ca te culci cu Dana. Tii la ea?
Da, scumpo, tin la ea, dupa cum tin si la tine si n-as face nimic ce sa va supere. Tin la voi, amandoua, si vreau sa va simtiti bine cata vreme sunteti la mine. Multumita?
Da ..., se strange lipindu-se de mine si-mi intinde buzele sa i le sarut. Intimitatea dintre noi incepe sa se infiinteze. O strang usor de mijloc, prilej sa ma mai frec cu Tom de pantecul ei, iar cu o mana ma aventurez la pizdulicea ei, masand-o delicat prin matasea fustei si pipaind intrarea. Nu-mi da peste mana, dar nici nu se retrage, ba se lipeste si mai mult de pubisul unde Tom face legea, Legea Pulii. Pe nesimtite deschid prohabul si-l eliberez pe Tom. Tasneste drept inainte si-o impunge in burta. Surprinsa de aparitia neasteptata, duce mana acolo. Acolo, insa, da de Tom, cald, tare, plamadit din carne virila si dornic de carne virgina. Instinctiv, il cuprinde cu palma. Tom, intelegand gresit momentul, incepe sa-i zvacneasca in palma ca un peste care n-are aer si-i umezeste palma, gata de actiune Dorinta creste-n mine navalnic, o cuprind si-i astup gura cu gura mea flamanda de carnea ei, iar cu mainile o trag spre pubis visand ca intru in ea. Acuma sunt creata conditiile pentru un viol. Moment in care mica noastra sceneta intima este deranjata de niste zgomote care suna end-ul si ne despartim. Ne refacem in graba tinutele si ne punem mastile inocentei peste fete, disimuland semnele unei iminente impreunari, care parea ca se prefigureaza. Cu surle si trambite, intra victoriosi, Dana si Serghei, impreuna cu o droaie de cumparaturi. Mancare si bautura si alte cele.
Restul zilei a fost lipsit de evenimente demne de disecat. Fetele au pus masa, eu m-am intretinut cu Serghei. Dupa aceea, am iesit cu totii in oras ca sa hoinarim pe la Julius, unde am si cinat. Reveniti acasa pe la miezul noptii, am mai stat la taclale la un whisky si-apoi ne-am retras la culcare. Am pus un porno japonez care sa ma bine dispuna si care mi l-a pus pe Tom pe verticala. Tocmai la timp, ca Dana n-a avut de asteptat. Cum a venit, cum s-a infipt in Tom si-a inceput calaritul de noapte. Vazand-o pe Dana sarind in pula ca o Diana, zeita aia virgina a vanatorii si-a fertilitatii, Tom m-a umplut repede de placere si nu m-am putut abtine, m-am ridicat si-am pus-o pe spate pompand in ea pana am umplut-o si pe ea de placere, de a dat pe dinafara imediat, variind voluptos si storcand din mine toata sperma disponibila. Intr-o ora, faptul a fost consumat, Dana luandu-l, apoi, pe Tom la refec si sugandu-l si facandu-l sa scuipe bruma de sperma ce a mai ramas in el. Apoi, victorioasa, s-a intins langa mine.
Sa ma trezesti pe la sase, mi-a dat un sarut de multumire si-a adormit. Am setat alarma la Smart Watch-ul meu si m-am pus si eu la somn, cu o mana si-un picior aruncate neglijent peste trupul pe care abia ca l-am posedat, de frica sa nu mi-o futa careva in timpul somnului.
Spre dimineata, grija zilei de maine ma trezeste inainte de ora programata a alarmei. Ma uit la splendida faptura, cuibarita goala, cum a facut-o ma-sa, in patul meu. Si, uitand ca abia de cateva ore m-am futut. Tom se scoala grabit, ma grabeste si pe mine s-o intorc pe spate si s-o patrund. Ceeace si fac cu o suta la ora si-ncep sa pompez in ea la turatie maxima. Cand isi da seama ce i se intampla, e deja tarziu. Are deja destula dopamina in creier ca sa-si dea seama ca este foarte fututa si ca sunt sanse ca, nu peste mult timp, sa varieze. Drept pentru care nu are ce face decat sa dea contrele necesare pentru terminarea cu bine a intamplarii. O ajut bagandu-l pe Tom adanc, pana-n prasele, supraexcitand-o cu degetele-n pizda si muscand-o de gat si de umeri, cu semne cu tot. Toata zbantuiala ajunge curand la explozia finala, Dana tragandu-ma de buci cu unghiile, sa intru in ea total, iar eu varsandu-i in pizda ce sperma am mai putut produce in timpul somnului si grohaind de placere. Tocmai la timp, ca incepe sa sune alarma de ora sase.
Uf, ce bine-a fost, zice si ma recompesnseaza cu o muscatura pe umar. O sarut si eu, recunoscator. In general, femeilor trebuie sa le fii tot timpul recunoscator. Si daca-i cazul, si daca nu. Dar cu Dana, esti mereu la un milimetru de extaz.Cum o vezi, cum iti vine a o fute. Asta-i Dana. Se duce la baie, apoi isi vede de treaba. Oricum, rutina de dimineata a femeilor trece prin baie. Ora sase, pentru mine este prea matinala, asa ca mai incerc o repriza de somn. Nici lui Tom nu-i strica. Cand ma retrezesc, e ora opt fara ceva. Ma pregatesc si eu, cam fara chef, de noua zi, de miercuri. Azi tre sa discut cu Serghei chestia cu cazarea. Sper sa nu fi gasit altceva. O iau de dimineata ca sa nu-i mai dau timp de actiune. Ca e-n joc relatia dintre mine si Yana. Yana. Gandul la ea ma invioreaza si-mi reda cheful de munca. Ma activez si ma duc la bucatarie, locul de intalnire al plenului nostru. Cu un whisky si-o cafea, astept. Vin fetele, sporovaim de una, de alta, masa de dimi e pusa. Insfarsit, apare si Serghei.
Neata, Serghei. Cum esti?
Buna dimineata. Bine.
Ei, ce-ai facut cu cazarea.?
Am astazi o intalnire. Sper sa iasa ceva.
La ce pret ai gasit?
O suta optzeci de euro. Dar inca nu-i chiar sigur. Imi spune astazi.
Uite, Serghei, ce zic eu. Daca va convine, puteti sa ramaneti aici. La o chirie de o suta de euro. Punct. Sunteti seriosi si va prefer pe voi, decat sa-mi vina cine stie cine. Ganditi-va si dati-mi un raspuns pana la ora zece. OK? I-am dat doar doua ore ca sa-l pun in intarziere.
OK. A urmat micul dejun, apoi am plecat cu totii in oras, Dana alcatuind un itinerar complex, pe la Vivo si pe la Julius.
Ne-am inceput periplul la Vivo. Un Mall intins pe orizontala, pe o suprafata mare, unde poti umbla pe saturate. Numai sa te tina picioarele. N-are rost sa va povestesc pe unde am umblat si ce-am cumparat sau ce n-am cumparat. La un moment dat, Serghei zice,
Uite, Geo, am vorbit cu fetele si-am decis sa-ti acceptam oferta. Am rasuflat usurat. Dar, banii o sa ti-i dam saptamana viitoare.
Nici o problema. Si-am batut palma.
O sa sarbatorim deseara, zic, incantat de rezolvarea problemei. Am continuat peregrinarile prin magazinele de la Vivo, cand ..., catastrofa.
Au, face Yana, oprindu-se intr-un picior.
Ce-i draga, ce s-a-ntamplat?, intreaba Dana ingrijorata.
Sandala. Ne uitam. Incuietoarea baretei s-a desfacut.
No problems, imi pica mie fisa, fugim pana acasa si o repar eu.
Lasa, draga, face Dana, cumparam alta.
Dar mie-mi place asta. Sunt sandalele mele preferate. Nu vreau alta. Urmeaza cateva schimburi de vorbe si discutii, in urma carora se decide ca sa se repare sandala defecta. Iau un taxi si, impreuna cu Yana, fugim acasa ca sa reparam problema. Ma bucur de intimitatea nesperata ce mi se ofera si, in taxi, o tin de mana si i-o sarut in mod repetat. Acasa, o iau in brate si ne sarutam. Apoi mergem in camera mea. Yana se aseaza pe pat, iar eu scot trusa de scule si ma apuc de lucru. Defectul era unul minor, in doi timpi si trei miscari l-am rezolvat.
Hai s-o incercam, sa vedem daca am facut treaba buna. Ma pun in genunchi, cu sandala in mana, iar Yana imi intinde piciorul. La vederea piciorului gol, fara ciorap, fara nici un fir de par, numai pielea roz si neteda, impecabila, Tom se scoala si impinge in prohab sa-l deschida. Prind piciorul si-i incalt sandala. Yana pune piciorul jos si incearca cateva miscari. Totul e in regula.
Ti-a spus cineva ca ai picioare foarte frumoase? Nu mai astept raspunsul, ii scot sandala si-i sarut laba piciorului. Yana tresare, dar nu-si retrage piciorul. Ii scot si ceealalta sandala. Ii prind ambele picioare pe sub pulpe, cu ambele maini, si i le sarut. Ba pe unul, ba pe celalalt. Mainile mangaie pulpele fine si ma ridic cu saruturile spre genunchi. Picioarele sunt usor flexate pe marginea patului, expunand privirii mele genunchii rotunzi. Cuprind cu o palma un genunchi si-l mangai. Rotunjimea lui ma face sa-l sarut. Yana, nemiscata. Il sarut si pe celalalt. Privesc in sus, la Yana. Sta pe marginea patului, sprijinita in spate in brate si priveste fix la ce fac eu. Imi plimb saruturile in sus si in jos, pe toata lungimea piciorului, in fata si in spate, pe pulpele pe care le mangai cu palmele. Citesc in ochii ei ca ii place sa-i mangai picioarele. Mainile se urca mai sus de genunchi, mangaind carnea coapselor, pe sub fustita scurta. Coapsele sunt mai calde si mai carnoase. Intre coapse pielea devine fina, fina de tot. Urc si saruturile pe coapse. Le sarut interiorul cald, foarte cald. Mainile au ridicat fustita si am acces la toata carnea coapselor. Le sarut, imi vine sa musc din ele, dar n-o fac. Yana s-a lasat pe spate pe pat si si-a inchis ochii. Sta nemiscata, doar coapsele tresar cand buzele mi se urca prea sus si prea aproape de gaura miraculoasa. Mainile sunt deja intre coapse, degetele se incurca in tufisul de par de sub chilotei. Prind cu ambele maini elasticul chilotului si-l trag usor in jos, scotandu-l de tot. Simt cum respiratia Yanei se adanceste. Ma izbeste un miros de …, un mirosul Yanei, excitant. Mainile pipaie tufisul umed, mustind de secretii. Sunt intre picioare, sus de tot, cu nasul in tufisul de la intrare. Ling acolo, intre picioare, unde limba cauta intrarea in pestera dorita. Tom saliveaza udandu-mi boxerii. Imi pun mainile sub fesele Yanei si-mi afund capul. Picioarele i se desfac ca sa ajung mai usor si o mana ma apasa pe cap spre interiorul tinta. Limba gaseste gaura si incerc sa patrund in ea. O ridic de fund si ma afund si mai tare intre labiile umede care-mi cuprind toata gura. Ling labiile diafane, fine si moi si ude. Yana imi strange capul intre coapse si mi-l apasa intre picioare. Limba gaseste clitorisul in partea de sus a gaurii si-l ia intre buze morfolindu-l. Bag o mana si palpez labiile iar limba si buzele ii framanta clitorisul. Yana geme, ma strange intre coapse si-ncepe sa se framante in pat. Ma apasa cu ambele maini, se misca necontrolat si deodata zvacneste intr-un tipat, inundandu-ma, strivindu-mi capul si facandu-se ghem, icnind si zvacnind din tot corpul. Ma tine strans, cu nasul in gaura ei si cu picioarele incolacite in jurul meu. Stau asa, prizonierul spasmelor orgasmului care a fulgerat-o din pizda pana-n creier aducand-o intr-o stare de semicunostinta. Tom zvacneste in boxeri, neintelegand ce se intampla si de ce nu poate iesi la lucru. Pe langa calitatile lui incontestabile, are si carente de educatie. Una este lipsa de diplomatie. Pentru el, a actiona se reduce la ori fute, ori nu, si atunci se culca. Acuma e derutat si nu stie ce sa faca. Astept rabdator, incatusat de trupul acesta de adolescenta care, de-acuma, are verde pe autostrada sexului liber consimtit. Astept rabdator, stiind ca ce-i al meu e pus de-o parte si ca va veni si randul meu. Iar, cand lipsa de aer incepe sa devina critica, stransoarea slabeste si-mi pot elibera nasul din pizdulice sa iau o gura sanatoasa de aer. Gura ia locul nasului si incep s-o explorez cu limba. Intru greoi inlauntru, incerc sa inaintez dar imediat dau de un obstacol. A carui inlaturare este domeniul de activitate al lui Tom. Multumit ca nu m-am inselat, incetez explorarea ca sa n-o deranjez din reveria postorgasmica. Mai zac asa, delectandu-ma cu mirosul excitant al sucurilor ei, pana la noi ordine. Care nu mai vin de drept, ci de fapt, caci toate componentele anatomo-psihice incep sa-si reia, fara ordin expres, activitatea normala. Stransoarea slabeste, sunt eliberat de catusele picioarelor, Yana redevine dulcea carne excitanta a fetiscanei la care care ravnim si eu, si Tom. O sarut tandru ca sa reintru in raza preocuparilor ei. Imi raspunde si-mi zambeste. Mainile ei delicate imi cutreiera muschii, mangaindu-ma recunoscatoare. Induiosat, ii umplu de sarutari pieptul dezgolit. Sanii, mititei ca niste mingi de tenis, ma atrag in mod deosebit si ma concentrez asupra lor. Iau intre buze sfarcul minuscul, atat de minuscul si de excitant, ca Tom se intareste brusc, batand cu capul in usa prohabului. Il potolesc certandu-l in gand, caci in relatia cu femeile, in general, si cu fetiscanele, in special, nu e bine sa arzi etapele. O sa-i vina si lui randul.
Cum esti, Yana, intreb mangaindu-i sanisorii.
Ce mi-ai facut, diadia?, intreaba soptit.
N-am inteles, repeta te rog, zambesc eu, parsiv.
Ce-a fost asta, … Geo?
A fost un orgasm, si-o sarut pe gura. Cum te simti?
Nu stiu, cred ca … bine.
Ce-ai simtit?
Nu stiu, a fost asa … incredibil, nemaipomenit.
A fost bine sau n-a fost bine?
A fost bine.
Bine sau foarte bine?
Cred ca … foarte bine, si ma saruta imbratisandu-ma.
Vrei sa-ti mai fac asta inc-odata?, o-ntreb sarutandu-i umarul alb. Raspunsul nu s-a mai nascut, inlocuit fiind de soneria telefonului. Cu miscari lente si o vadita nemultumire, Yana raspunde in sila.
Ne asteapta la Julius si ca de ce a durat asa de mult, ma informeaza dezamagita.
Atunci, daca-i musai, cu placere. Lasa, soricelule, n-au intrat zilele-n sac. Ii sarut gatul de lebada tanara pe care mi-l ofera dandu-si capul pe spate si-i mangai dragastos dulceata dintre picioare. Apoi chem un taxi si ne grabim incet sa reintregim grupul social caruia-i apartinem, pregatind si eventualele explicatii, daca ni se va cere. In restul zilei, nimic deosebit de semnalat. Doar privirile cercetatoare ale Danei care a observat un interes reciproc marit intre Yana si mine. Fina, cum e o fata de calitatea Danei, in cursul noptii pe care am petrecut-o impreauna, n-a facut decat o singura remarca,
Sper ca n-ai dezvirginat-o, ca te omor. Am recunoscut ca nu, fara sa-i marturisesc ca abia m-am abtinut, stiind ca Yana o sa-i povesteasca, oricum, totul. Mi-am descarcat cu placere, in doua reprize, in Dana, incarcatura de sperma destinata Yanei. S-a dovedit, si de data asta, cat adevar filosofic contine intelepciunea populara care zice ca nu este pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste. Oricum, zilele virgine ale Yanei sunt numarate. Nu de catre mine. De catre soarta. Si, intrucat maine incepe Untoldul, ma grabesc sa dorm pen ca debutul maratonului de distractie sa ma gaseasca fresh, la trup si la minte.
Joi dimineata. Incepe Untold, editia din anul asta. La ora H suntem aproape gata cu totii, in bucatarie. Zic aproape, caci Yana intarziaza. Hm, trebuie ca Dana cunoaste detalii. Si ni le ofera.
Cu regret trebuie sa va anunt ca Yana nu e in stare de functionare. Diareiaza si o doare, strasnic, capul. I-am dat niste furazolidon, dar nu poate fi lasata singura. Daca se-ntampla ceva? Cineva dintre noi trebuie sa se sacrifice astazi. Daca va fi cazul si maine, vom face cu schimbul. Cine se ofera? Si toate privirile s-au intors catre mine. Pai, cine altcineva.? Aia veniti de la Chisinau anume pentru Untold? Asa ca, am ridicat doua degete.
Ma sacrific eu, astazi. Va doresc distractie placuta si sa va ganditi si la mine. Duceti-va cu Domnul, am mai adaugat, clocotind in sinea mea. Nu, nu de furie, de bucurie. Caci, diareea era cauzata, cum s-a dovedit ulterior, de niste lapte baut aseara, iar Yana are intoleranta la lactoza (ca si mine, de altfel). Cefaleea, in schimb, e o poveste. Durerea de cap nu se vede, ea se crede. Si asa se face ca am devenit, pentru ore bune, singuri pe lume. Numai noi si cu noi.
Dupa plecarea celor doi, ma duc la Yana. Zace tolanita in pat, dezbracata in cunoscutul, deja, halat roz-transparent, rasfoind alene ceva ELLE. Cum ma vede, imi face loc langa ea zambindu-mi. Ma intind langa ea si ne imbratisam si ne sarutam ca doi, deja, amanti. O tin imbratisata, iar mana libera o exploreaza si-o mangaie peste tot. Sani, coapse, piept, fese, intre coapse, pasarica, greblez cu degetele tufisul, ma lipesc de ea, ma desfat cu carnea adolescentina, calda, ferma, elastica, cu pielea fina, curata, cu formele excitante. Infierbantat, lepad boxerii, si-o lipesc de carnea mea virila. Inchide ochii, asteptand intamplarea care va veni.
Esti bine? Dana zicea de diaree.
Da, Geo, am luat ceva si mi-e bine. O sarut.
Atunci putem sa ne facem de cap. Avem toata ziua la dispozitie. Hai sa vedem un film.
Ce film?
Tu stii engleza?
Da.
O sa pun un film japonez de dragoste. Dragoste fie vorba, filmele japoneze de dragoste, sunt filme cu futai. Ma rog. Pun The Bulge In His Pants. Ma intind langa ea. Ii povestesc in mare trama filmului, care, oricum, e subtitrat in engleza. In mare, un tip isi baga in casa un prieten negru foarte pulos. Cand nevasta i-o vede, intamplator, moare de dorinta de-a o incerca. Nu-i mai trebuie barbat, nu-i mai trebuie mancare, ii trebuie, doar, daravela uriasa a negrului. Si-o incearca cu varf si indesat. Cu o mana o imbratisez pe la spate, iar cu cea libera o mangai pe unde apuc. Din cand in cand schimbam intre noi saruturi, menite sa ne tina tonusul ridicat. Ii mangai picioarele sub fustita scurta, apoi poposesc intre ele si-mi fac de lucru in smocul de par pubian. Apoi ii iau mana si-o pun pe prohabul meu, unde Tom e mare si tare si asteapta o mai mare atentie din partea partenerei. Toate astea ii...



    Login