Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Charly continuare 18
Autor : x312538 - 2022-05-08
Citita de 10895 ori - Nota 0.93 (564 voturi)
Charly continuarea 18

Ieri m-a sunat sor-mea din Zalau ca o prietena de-a ei, una Camelia, vine cu fii-sa, Amanda, pentru inscriere la Liceul de Info, si daca ar putea sa stea la mine cateva zile. Tom, auzind, a sarit in sus de bucurie iar eu bineinteles ca mi-am dat acordul. Apoi ma suna doamna Camelia ca sa-i confirm ca sunt de acord si sa-i dau adresa. Plin de energie si de presimtiri, am iesit cu mult avant la lucru. Am facut repede un calcul: fata a terminat a opta, deci are cam cincisprezece ani, mama, dac-a avut-o pe la douajdoi-douajcinci, are cam treijsapte-patruzeci. Ma rog, cam la limita. Sa vedem cum arata. O sun pe sor-mea si-o intreb cati ani are Camelia.
-Geo, las-o-n pace, e femeie serioasa.
- OK, sorelo, da cati ani are?
- Vreo treijpatru-treijcinci, nu stiu exact.
- Pai cum asa? Fata are cincisprezece.
- Pai s-a maritat de tanara. Dupa aia s-a dus la facultate si pe fetita a crescut-o cu ajutorul parintilor. Dar, Geo, ti-am spus, laso-n pace, e serioasa. E director de banca aici in Zalau. Tom si-a frecat palmele de bucurie. Indelungata lui experienta i-a prezis ceva, la care era mereu pregatit. Am taximetrit cu spor, apoi m-am retras acasa la un visiki si m-am culcat cu Maria Ozawa, cu care mi-am umplut patul cu sperma. Dimineata m-am spalat la chiuveta, mi-am schimbat lenjeria si am plecat la lucru, constient ca am in jurul meu un siaj de miros de sperma. Era pentru prima data cand experimentam, fara nici o retinere, efectul afrodisiac al mirosului de sperma in public. Am urmarit cu atentie reactiile clientilor. Barbatii nu au reactionat in nici un fel, inafara de unul, negricios, care mi-a aruncat cateva priviri incercand sa mi-o prinda pe a mea. Privirea. Cred ca era homo. Evident ca l-am neglijat, nedandu-i nici o atentie. Femeile, in schimb, aproape toate, chiar si cele doua calugarite pe care le-am dus la Mstirea Cutare, m-au cercetat, unele pe furis, altele vadit interesate. Am vazut tot felul de ochi, de toate culorile si de toate varstele. Unii, doar cercetatori, altii - mistuiti de dorinta. In cateva ore as fi putut face cateva cuceriri cu finalizare. A fost ca un efect al razelor gamma asupra femeilor, in sens erotic. Doar cateva doamne stafidite n-au raspuns ispitei. Una cred ca era baba Vanga, clarvazatoarea aia oarba, aia cu prevestirile, iar celelalte doua precis ca aveau COVID, care le-a alterat mirosul. In rest, succes pe toata linia.
Telefonul ma trezeste la realitate. Doamna Camelia ma suna ca sa ma intrebe daca sunt acasa, caci dansa soseste in Cluj intr-o jumatate de ora. Inchei cursa si ma grabesc spre casa. Nu ajung bine, ca se si opreste , cu numar SJ, un … Bentley. Ati citit bine, un Bentley. Mai, mancati-as, un Bentley. Ma prefac ca nu sunt impresionat, deci nu-i deschid portiera. Care se deschide singura ejectand un picior gol pana sus, apoi al doilea si la final doamna Camelia, supla, fermecatoare, foarte buna de pula si bine dispusa. Imbracata intr-un negru sobru. Tom se scoala si, intelegand seriozitatea momentului, ramane in expectativa.
- Sarutmana, doamna Camelia, si-i sarut, galant, mana, subtire, alba, ingrijita, impodobita cu o bratara splendida din perle negre de Tahiti, cu inchizatoare din aur alb, observ eu, mare specialist in bijuterii din perle. Imi cer scuze ca nu v-am pus in tema cu pasiunea mea pentru perle. O s-o fac, nu acuma, cand o sa fie ocazia. Dac-o sa fie.
Amanda, vino, draga, am sosit. Din spate se iveste o adolescenta marca hip-hop, cu niste blugi ferfenita, cu priviri lasciv-ispititoare. Un rucsac pe un umar, par scurt, baieteste, bluza neglijent descheiata, de sub care, nu se ghicesc, ci se vad clar, sanii croiti pe masura palmelor mele.
- Amanda e fata mea si va fi eleva la Mate-Info. Am adus-o si pe ea ca sa vada noua ei scoala. Amanda mi-a aruncat o privire indiferenta si incepe sa scoata bagajele. Ma invart in jurul lor, invaluindu-le in siajul seducator. Pe Camelia o instalez in camera lui Anca, iar pe Amanda, in camera lui Charly. Tot invartindu-ma pe langa Amanda, observ ca-mi arunca niste ochiade, intai disimulat, apoi fatis, sfredelindu-mi privirea si tinand-o captiva. Inteleg ca parfumul meu incepe sa-si faca efectul.
- Aveti ochi foarte frumosi, domnisoara Amanda.
- Da? Mi-au mai spus-o si altii. Dar stii ceva? Tu esti Geo, stiu de la mama. Eu sunt Amanda. Clar? Batem palma?
- Batem, Amanda, si batem palma, apoi, intr-o pornire sinucigasa, ii prind palma, ii rasucesc bratul la spate apropiind-o de mine si-i prind buzele intr-un sarut umed. Imi raspunde deschizandu-si buzele si plimbandu-si limba peste buzele mele. Dau sa-i prind limba cu gura, Amanda se indeparteaza zambind.
- Original mod de a primi musafiri.
- Nu ti-a placut, Amanda?
- Ce bine mirosi... zice, apoi se concentreaza asupra despachetatului. Din camera alaturata se aude vocea Cameliei, care vorbeste cu cineva la telefon, poate cu sotul ei. Apropiu usa, fara s-o inchid si revin in spatele Amandei. O prind de solduri. Se-ntoarce brusc si-mi inlantuie gatul. Ma saruta salbatic muscandu-mi buzele. Raspund cum se cuvine intrand in gura ei si muscandu-i limba. Dupa care limbile ni se impletesc umplandu-ne de saliva. Instinctiv, o mana mi se precipita intre picioarele ei, incercand sa ajunga la pizda. Pantalonii nu ma lasa, tot ce pot este s-o frec prin pantaloni.
- Vrei sa ma futi? Imi sopteste in ureche, muscand-o.
- Daca vrei si tu, si-o musc usor de gat.
-Ai cu ce? Sa vad, si-ncepe sa-mi deschida prohabul cautandu-l pe Tom. Care, intr-o clipa, ia pozitia de drepti si-i sare in palma. Amanda il scoate la vedere, il ia in mana, il freaca de cateva ori.
- Mmmm, face admirativ. - La noapte vin la tine. Acuma pleaca sa nu se prinda mama. M-am dus la Camelia sa vad cu ce-o pot ajuta. Tocmai termina de despachetat, in mare.
- Aaa, Geo, bine ca vii. Spune-mi cat ne costa? La noi aparthotelul costa cam o suta de euro pe zi.
- Cu toate serviciile?, intreb eu insinuant. - Nu va costa nimic, doar veniti din partea lu sor-mea. Imi arunca o privirea mai lunga, la care Tom tresare. Zic: - Doamna Camelia, n-ar trebui sa aducem masina in curte?
- Bine, imediat, si spune-mi simplu Camelia.
- Bine, doamna, adica bine Camelia. Si i-am luat mana s-o sarut, dar i-am sarutat, persuasiv, incheietura mainii, vrand sa creez o legatura mai intima. Camelia m-a privit intrebator, n-a mai zis nimic si-am iesit sa bagam masina la adapost. Mergand in urma ei pot sa-i admir picioarele de fotomodel iesind de sub rochia midi, putin de-asupra genunchilor. Prin rochita subtire, de matase naturala, aproape ca se vad chiloteii. Camelia asta e tot atat de buna de pula ca si fii-sa. Una mai buna decat ceealalta. Wow, ce le-as fute pe amandoua. Eh, om trai s-om vedea cine ne cade pe facalet. Cred ca Amanda. Mai sporovaim de una, de alta, apoi ma retrag. Mai aud gagicile vorbind si miscandu-se, apoi se face liniste. Pun la televizor un porno japonez si ma pun pe asteptate, cu pula bat. Ma mai joc cu Tom ca sa-l tin treaz. Timpul trece, sperantele lui Tom incep sa scada si tocmai cand ma gandeam sa-i ofer cu mana portia de placere pe care o astepta, usa se deschide si apare Amanda. O panza de paianjen transparenta ii invaluie trupul atletic. Sanii strapung camasuta roz cu bumbii negri ai sfarcurilor contrastand cu albeata rozalie a pielii. Picioarele i se termina intr-o padurice neagra sub care se ghiceste tinta lui Tom, care se ridica imediat in picioare, frematand de dorinta.
- Am intarziat ca m-a tinut mama de vorba, si ma saruta muscandu-mi, patimas, buzele. Raspund cum se cuvine, cu o mana intre picioarele ei. Labiile umede imi transmit mesajul ca toate sunt pe verde
. - Ti-a fost dor de mine? Credeai ca nu mai vin?, sopteste, nu stiu cui, mie sau lui Tom, pe care-l imbratiseaza cu buzele, cuibarindu-se intre picioarele mele. Cateva sugeri vartoase acompaniate de mici muscaturi mi-l duc pe Tom aproape de extaz, gata sa-si scuipe torentul de lava transparenta. Realizand posibila catastrofa, il smulg pe Tom din gura ei, o ridic de subsuori si-i zdrobesc buzele.
- Ce … ce atata …. graba, incearca, sacadat, o intrebare, nerealizand pericolul pe care tocmai l-am inlaturat. O musc de gat, cum face leul cand o fute pe leoaica.
- Atunci, bag-o, baga-mi-o si-l prinde pe Tom si il indeasa in pizda, iar eu imping tragand-o de umeri pana simt c-am ajuns in fundul ei. Al pizdei.
- Hai de-asupra. Imi place sa te simt peste mine. Omoara-ma cu pula. Tine-o asa, in mine. Nu te misca. Vreau sa simt cum ma spinteca acolo jos. Si se intoarce sub mine, tragandu-ma de-asupra ei. Picioarele i se incolacesc peste salele mele, tinandu-ma strans bagat in ea. Cu mainile imi tintuieste bucile, fixandu-ma, nemiscat in pizda.
. - Stai asa, sopteste excitata. Stai in mine asa, s-o simt. . S-o simt cum pulseaza in mine ca un peste. Ma tin de umerii ei si-i explorez sanii, gatul, buzele.
- Sa nu-mi lasi urme. Ling si musc usor sanii tari si elastici. O tin fixata sub mine, prada supusa masculului. Sub mine zace un trup atletic, elastic, cu muschi lungi, pe care-i simt incordandu-se in ritm cu pulsatiile lui Tom.
- Iti simt pula cum ma spinteca, offf, ce bine e … As sta asa pana dimineata … Mai saruta-ma. Poti sa ma si musti, dar fara urme. Si-si vara ghiarele in bucile mele.
- Te doare? Hai, musca-ma si tu. Tom, infundat in vagin pana-n fund, parca nu mai are aer si zvacneste. Zvacnetul produce un mic val de placere si Amanda tresare. Mai zvacnesc odata. Amanda tresare iarasi. Amanda isi onduleaza incet mijlocul. Tom simte frecarea de peretele vaginului si-mi injecteaza o doza de placere. Raspund prin usoare miscari laterale, frecarea din vagin creste si placerea indusa in ventrele Amandei creste si ea. Rotatia soldurilor se accentueaza, raspunsul meu la fel, placerea creste in noi si imcepem sa ne sarutam si sa ne strangem in brate.
- Aaaah, Geo, ce bine e … Asa … Fute-ma … Oh, ce-mi place pula ta … Amanda amplifica rotatiile, raspunsul dictat de instinctul meu se transforma in obisnuitul bag-o-scoate-o.
- Asa, Geo iubeste-ma, adanc. Se agata de mine cu mainile si cu picioarele. Imi astupa gura cu un sarut animalic. Abia de pot respira. Ma cuprinde ca o lipitoare, sa suga toata placerea din mine.
- Da-mi-o, asa, da-mi-o toata. Bag-o pana-n fundul pizdei. Bag-o, da-i, da-mi-o. O strang in brate si-o muncesc cum stiu eu mai bine. O scot iute si-o bag inapoi cu lovituri de baros. Baros din carne, teapana ca fierul. Cum am vazut ca-i place. Si cum imi place si mie.
- Fute-ma dragul meu, da-mi-o toata, asa …, asa … Si sta agatata de mine. Placerea incepe sa ma inunde si intetesc ritmul. Rasuflarea incepe sa ne devina gafaita.
Transpiratia ni se amesteca cu sucurile din pizda, pe care Tom le scoate la fiecare iesire, fleoci, fleoci. O fut tot mai repede si mai salbatic. Amanda simte.
- Sa nu indraznesti sa termini ca te omor. Fute-ma si fa-ma sa variez. Sa terminam amandoi deodata. - Framanta-ma, omoara-ma ...asaaaa. Ma strange de gat, ma musca, se unduieste sub mine.
- Cum iti place, Amanda?
- Fa cum stii mai bine... numai fute-ma... omoara-ma .. rupe-mi pizda … Muncesc din toate puterile, valurile de placere ma inunda, o tin de solduri si ies si intru, sucurile dintre noi clipocesc, clip, cip, clip, cip.
- Asaaa, mai tare … da-mi-o … toata... e-a mea ...te iubesc... Tom, transpirat, plin de sucuri, intra si iese frecand pizda nebuneste, varsand in ea si-n mine torente de placere.
- Geo, … aaah...bag-o... sfarseste-ma...acuma...mai tare...nu mai pot...acuma...acumaaaa... Si brusc, ma musca de gat si se zbate dezordonat ca o apucata, dand din fund si din picioare...
- Auuuuuu, moment in care si zagazul meu se rupe si sperma inunda tot, pizda, pat, Amanda. Timpul se opreste. Doar doua trupuri se zbat in spasmele placerii, muscandu-se si zgariindu-se, incercand sa intre unul in celalalt definitiv. Pe lume nu mai exista nimic, decat o pula, o pizda si placerea impreunarii.
Au trecut minute bune. Ne tinem in brate si ne sarutam.
- Ti-a placut, Amanda?
- Ce ma-ntrebi? N-ai simtit? In viata vietii mele nu m-am futut asa de bine. Esti cel mai bun. - - Nici eu n-am cunoscut femei asa de bune la pat. Spune-mi, te futi de mult?
- Pai, de vreo trei-patru ani.
- Asa de mult ai inceput? Cati ani ai? Implinesc saisprezece.
- Si cum ai inceput?
- Pai, cu tata.
- Cum cu tata?
- Mama a plecat odata la bunici, ca bunica era bolnava. Eu am ramas cu tata, ca eram la scoala. Intr-o noapte a fost furtuna cu tunete si m-am speriat. M-a dus la tata si m-am culcat langa el. M-a mangaiat, m-a sarutat pe buze. Mi-a placut. Apoi m-a mangaiat pe sani, apoi intre picioare. Mi-a placut si l-am lasat sa ma faca cu degetele. Mi-a luat mana si a pus-o la el. Avea o pula mare si tare. Mi-a placut sa ma joc cu ea. El ma freca tot mai tare si-am simtit ca nu mai pot de placere. Atunci, m-a intors pe spate, s-a urcat pe mine si-a luat-o in mana si mi-a proptit-o intre picioare. A inceput sa ma frece si placerea era tot mai mare. Deodata am simtit o mare placere, am tipat, el a bagat-o si asta a fost. M-a durut, dar dupa aia nu m-a mai durut si mi-a placut. Si m-a futut mereu, pana s-a intors mama.
- Si dupa aia?
- Dupa aia ne-am futut mai rar, cand mama era plecata sau, cateodata, noaptea, cu frica sa nu ne prinda mama.
- Iti place sa te futi?
- Imi place, Geo, cum sa nu-mi placa. Abia astept sa cresc si sa ma marit. Atunci o sa ma fut mereu.
- Te-ai mai futut si cu altcineva?
- Ocazional, recunosc, dar cu tata a fost cel mai bine. Pana acuma. M-am futut cu unchiul Traian. A venit odata la noi dupa ceva scule. Ai mei erau in oras. Eu eram la baie. A intrat si m-a vazut goala. Era doar cu un tricou strans de i se vedeau toti muschii. I-am zambit si i-am pus mana la pula. Intr-o clipa si-a scos-o si m-a culcat si si-a bagat-o. M-a futut putin si-a variat. M-am suparat ca am ramas neterminata si-a trebuit, apoi, sa ma fut singura. A mai umblat dupa mine, dar nu l-am mai lasat.
- Si nu ti-a fost frica sa ramai gravida?
- Am sutit niste pastile de la mama, apoi mi-am cumparat din banii personali. Acuma, mai folosesc si prezervativ. Cu tine nu, ca tu-mi placi mult. Hai, ne mai futem odata? Si fara sa astepte raspunsul, ma incaleca si se infinge in Tom, ascultand aceasta discutie interesanta, a uitat sa se relaxeze. Ma calareste, unduindu-si trupul superb de adolescenta. Mainile mi se preling mangaindu-i mijlocul suplu, soldurile mici, picioarele intre care Tom ba apare, ba dispare, pantecul plat, brazdat de muschi atletici. Ma gandesc ca ar trebui sa imortalizez aceste imagini superbe si excitante. Cu proxima ocazie. Acuma sunt ocupat sa o fut. Si savurez placerea, calarit de aceasta zeita a dragostei carnale. Care se zbenguie tot mai intens de-asupra mea, apoi, brusc, descaleca.
- Termina-ma, acuma, repede. Repede o trag sub mine, o patrund si-o fut adanc si rapid. Cu ochii inchisi imi tine cateva contre, cum poate, apoi ofteaza si geme lung, dand din solduri si din picioare. Tom o mai munceste ca s-o umple de placere cu varf si indesat. Dupa un timp,Amanda deschide ochii si zambeste.
- Of, ce bun esti. Si tu...?
- Si eu ce?
- Tu nu termini?
- Vrei sa variez si eu inc-odata??
- Da, dragule, hai intra si termina si tu. Hai, vino, si-si desface picioarele. Tom intra si-ncepe sa frece vaginul in timp ce eu, sprijinit in maini, privesc chipul pe care citesc senzatiile ce-i trec prin pizda. Amanda contribuie cu contre. Placerea ma umple repede, biciuita si de beautiful agony face-ul de adolescenta fututa si Tom explodeaza in ea. Simtind sperma, Amanda se destinde intr-un zambet.
- A fost bine? Ma prabusesc langa ea, cu un sarut recunoscator.
- Esti o dulce... , si incep sa-i sarut sanii si gatul. Apoi ii mangai pizda si incerc sa-i desfac labiile umede.
- Gata, Geo, ajunge, si-mi intrerupe preludiul. Ne vedem maine, altfel nu mai terminam. Pa. Si multumesc. Ai fost bun. Se ridica.
- Ciao, scumpete, il mangaie pe Tom si-i da un pupic pe frunte. apoi pleaca, lasandu-ma prada unor sentimente contradictorii. Ce pustoaica matura... Sexual. Wow, si ce buna e la pat …
Maine nu ne-am vazut, caci doamna maica-sa a luat-o in oras sa caute o chirie pentru urmatorii ani de liceu a lu fiica-sa. Toata ziua am umblat cu un Tom bosumflat ca nu i s-a aratat ce spera. Noaptea mi-am petrecut-o recitindu-l pe Malraux. Calea Regala, aceasta alegorie existentialista despre viata si moarte si-am esuat in sexul exotic din jungla cambodgiana. Una din cartile mele de capatai, eu identificandu-ma cu Perken. Ziua urmatoare n-am mai iesit la lucru. Am terminat romanul si-am ramas acasa meditand la conditia mea umana, la sensul si esenta existentei mele, la utilitatea mortii in rezolvarea dilemelor existentiale. Si-am inteles, intr-un tarziu, esenta. Calea Regala este viata fiecaruia dintre noi. In momentul nasterii, fiecare om este ranit de o sageata otravita care-i va cauza moartea. Sageata otravita cu viata. Sageata otravita in sens figurat. In continuare, pe Calea Regala a fiecaruia dintre noi, fiecare va cauta sa intarzie actiunea letala a otravii ( a vietii). Fiecare, dupa priceperea, inteligenta, instinctul, norocul, intuitia fiecaruia. In ce ma priveste, sexul, prin placerea primordiala, alimenteaza sistemul meu imunologic cu stimulii necesari pentru fabricarea anticorpilor care lupta cu moleculele vietii. Cand nu voi mai face sex, viata ma va rapune. Pana una-alta, lozinca mea este (si va ramane) Im habens sexus, sic existo.
A doua noapte solo. Am vizionat un episod din sezonul 3 din Designated Survivor si ma pregateam sa trag pe dreapta, cand usa se deschide si apare un trup serpiform investmantat intr-o camasuta roz-transparenta. Rozul intrerupt de o padure neagra si doua puncte maronii in dreptul sanilor. Tom sare drepti ca soldatii la o alarma de noapte.
- Ma astepti de mult, iubitule?, intreaba inutil, dar insinuant.
Nu, acuma daca tot ai venit, ce vrei sa facem? Nu mai aud raspunsul, nici nu cred c-a fost un raspuns inteligibil, caci gura mi-e astupata de niste cirese dulci iar Tom este smuls din culcusul lui si framantat de o manuta calda si ferma.
- Pai, cum vrei tu, si-apoi mancam.
- Cum vrei, tu de-asupra sau eu?, ma informez inutil, ca graba e mare.
- Hai odata sa ne futem, ca vreau de mor. O intorc sub mine, camasuta e descheiata in fata, picioarele i se inclesteaza pe spatele meu, ma prinde cu bratele de gat..
- Hai, odata, baga-mi-o si fute-ma. Imi musca buzele si ma trage in ea.
- Asa, Geo, da-mi-o. Cat poti de tare. Isi striveste sanii de pieptul meu, vreau sa-i prind sfarcurile dar nu pot, e lipita toata de mine si ma strange in ea. Nu-mi ramane decat s-o pompez, sa-i pompez in pizda cu o pula beton si excitat la maxim. Flici!, floci!, plescaie sucurile dintre noi, si ne strangem in brate si ne strivim burtile, gafaind si asudand si tot asa, Amanda imi da niste contre de ma salta de pe pat, picioarele ei ma tin strans, lupta cu mine, lupt cu ea, ma musca de gat
- Tigrule, imi vineeee, acumaaa, da-i, da-i, aaaaaahh, si ma rupe in bucati, abia apuc sa mai dau doua pompe ca imi iese sperma si variez si eu scuturand din sale, inebunit de placere. Mai stam o vreme lipiti, stransi de menghina orgasmului, apoi bratele incep sa se inmoaie, venele palpita si redevenim doua fiinte umane. Ma rostogolesc langa Amanda, sprijinindu-ma intr-un cot.
- Stii, Amanda? Esti foarte sexy. Numai ce te privesc si mi se scoala.
- Ce vrei sa spui? Ca vrei iarasi?
- Nu, iubito, am vrut numai sa spun ca ai un corp nemaipomenit de frumos si excitant.
- Stiu, tigrule, mi s-a mai spus. Sper ca nu esti gelos.
- Ba da, iubito, sunt gelos pe toti care te-au avut.
- Asta e bine, inseamna ca nu-ti sunt indiferenta. Ia spune-mi, iti place cu mine? Sunt buna?
- Esti buna, a-l dracului de buna, si mi-am lipit buzele de gura ei, la care mi-a raspuns cum se cuvine. Buzele ei sunt moi si dulci ca ciresele de mai. As sta sa le culeg ore in sir. Si, cum langa Amanda nu poti fi stana de piatra, mana mi se infiltreaza intre picioarele ei. Strange din picioare si nu ma lasa la pizda.
- Fii cuminte, nu ma porni. Stii ceva? Hai sa ne odihnim si mai tarziu o mai facem odata. Ne luam in brate, Amanda il cuprinde pe Tom in causul palmei, alintandu-l. Caldura mainii mi-l scoala si Amanda e tentata sa se joace cu el. Eu ii cuprind un san si incep sa-l palpez, incet. Simt cum sfarcul se intareste.
- Geo, ce faci? N-am zis ca ne odihnim?
- Ba da, dar tu de ce ma pornesti?
- Hai, frumosule, sa ne astamparam. Un sarut pecetluieste armistitiul si ne potolim. Cand ma trezesc e inca intuneric. Amanda s-a intors si e cu spatele la mine. Imi pun o mana pe soldul ei si-i simt sub palma rotunjimile carnoase si calde. Tom se trezeste si el si se intinde pana da de pizda. Il ajut cu mana si-l imping printre labii. Spatiul e stramt, o prind de sold si imping hotarat. O caldura umeda il inunda pe Tom, care a patruns si incepe s-o frece. Amanda se trezeste si realizeaza ca este victima unui futai surpriza. Ridica un picior sa-mi faca loc mai mult si ma ajuta cu o mana care ma cuprinde de buci. Ii prind sanii si frec sfarcurile in timp ce intetesc pomparile in ea. Imi tine contre o vreme voiniceste apoi se intinde pe burta. Fara sa-l scot pe Tom, ma culc peste ea si continui sa-i penetrez pizda, cat pot de adanc. O fut tot mai salbatic si tot mai repede, placerea creste accelerat si explodez in ea umpland totul cu sperma. Moment in care, simtind zbaterea mea, variaza si ea cu un vaiet si ghemuindu-se in genunchi. Ma tin inclestat in ea, iar pula imi zvacneste in pizda, scuipand ultimele tasnituri de sperma.



Am facut o lunga pauza din motive familiale. Mircea, fratele meu, este medic chirurg la Sibiu, iar nevasta-sa, Aimee, conduce o firma de contabilitate. Clinica la care lucreaza Mircea a cumparat un robot de chirurgie da Vinci Xi de ultima generatie, iar frate-miu, impreuna cu un coleg, au fost detasati la Bremen si Chemnitz pentru receptie si trainig. Detasarea a fost de doua luni, timp in care cumnatica mea, Aimee, ar fi ramas singurica-cuc, cu ganduri vinovate si tentatii indecente la tot pasul. Singurica, daca nu m-ar fi avut pe mine, cumnat responsabil, dispus sa-si sacrifice pretiosul timp ca sa-i tina de urat si s-o apere de numeroasele incercari de ademenire din partea masculilor care roiau in jurul ei, si atunci si astazi, Aimee fiind, la cei douazeci si sase de ani, o gagica mishto, cum se zice, facuta-n ciuda pulii. Cu Aimee ma cunosc din timpul facultatii. Mai exact, de la balul balicilor. Dupa primele piruete facute in bratele mele, am ramas placut impresionat de caldura sanilor tari ca de piatra lipiti de pieptul meu, care ma impungeau cu niste sfarcuri sculate. Aveam sa aflu mai tarziu ca tanara balica se lipea de mine atrasa fiind de parul barbatesc de pe pieptul meu, semn de virilitate dupa parerea ei. Tot frecandu-se de mine mi s-a sculat daravela, iar Aimee, simtind-o tare si lipita de pubisul ei, s-a excitat. Asa ca, la nici o ora de la debutul petrecerii, eram la subsol in cautarea unui refugiu. Pe care negasindu-l, ne-am futut in picioare, fara nici o protectie. Asa a inceput povestea noastra.
Doamna zeita Fortuna a avut grija de noi si peste doua zile i-a dat lui Aimee menstruatia binevenita. Cu ocazia futaiului mi-a picat fisa ca tipa nu era fata mare, amanunt care, atunci, nu mi s-a parut important, eu avand in acele momente alte prioritati. De felul meu, sunt, sau imi face placere sa cred ca sunt, o persoana rationala, care nu prea lasa lucrurile la voia intamplarii. Asta in general, evident ca mai sunt si exceptii. Asa ca, problema virginitatii, problema de simpla curiozitate am amanat-o pentru altadata. Atunci, altadata, a facut, nu stiu cum, obiectul unor discutii aprinse, la limita paruielii. Dar astea-s probleme de bucatarie interna si nu cred ca va intereseaza. De retinut, deci, vechimea apreciabila a relatiei noastre sexuale. Virilitatea mea era, pe atunci, intr-o continua ascensiune si, oarecum, se asorta cu pofta ei de sex, in crestere. Asa ca ne intelegeam perfect. Desi la facultati diferite, ea la Economice, eu la Mate, ne corelam timpii destul de bine si, apeland si la mici trucuri, cum ar fi chiulitul de la unele cursuri, eram mai mereu impreuna. Cine ne observa putea crede ca suntem o pereche de indragostiti. Nu era asta. Intre noi era o camaraderie, sa zicem baietoasa. Ne eram fideli, loiali, sexual ne multumeam unul cu celalalt, ne giugiuleam, dar nu ca doi indragostiti, ci ca un cuplu care urmeaza sa se futa. Ceeace si faceam din plin. Ne futeam peste tot pe unde apucam. E adevarat ca si atunci, Aimee era una din cele mai faine tipe de la Economice.
In primul an locuit la camin, ea la patru, eu la sase. Dupa cum, poate stiti, prioritatea prioritara a unui student, este … nu, nu invatatura, nuu, este sa se futa. Scapati de sub supravegherea parintilor, liberi sa faca ce le place, cu instinctele eliberate de constrangeri, in plina inflorire a dorintelor sexuale, cu hormonii dand in clocot, umbla toata ziua dupa sex. Bineinteles, e si invatatura una din preocupari, poate chiar a doua ca importanta. Dar sexul este motorul care-i scoala din pat si-i arunca in valtoarea fiecarei zile cu speranta ca le pica ceva pe facalet, baietilor, sau la pat, fetelor. Asa si noi. Grosso modo, cam jumatate din timpul nostru era sex, restul – celelalte interese, adica invatatura, mancatul, spalatul, distractiile, si tot ce mai vreti. Camerele in care locuiam erau cu doua paturi. Noaptea, cand aveam chef de sex, cum sa facem? Pai facem asa ca Aimee venea pe sestache la mine in camera, iar Nicu, colegul meu de camera, se facea ca doarme si accepta sa-si tina gura, si poftele, contra unei atentii saptamanale. In bani, desi mi-a dat de inteles ca ar fi preferat in natura. Cred si eu, cu Aimee … Si asa am convietuit, relatia noastra supravietuind primului an.
Inteligentii de studenti au inventat diverse scenarii urmarind sa-si bage pula in Aimee. Ba primeam un telefon ca sunt cautat la poarta, timp in care altul s-o atace cu pula, bizuindu-se pe o rezistenta scazuta a fetei. Ba o sa mi se imtample nu stiu ce daca n-o s-o cedez altuia. Ba mi se oferea un milion de euro pentru ea. Ba una, ba alta. Una din cele mai folosite stratageme era metoda Carolina Herrera. Baiatul primeste un telefon de la portar ca este cautat de domnisoara Carolina Herrera. Coboara in graba, portarul zice ca domnisoara s-a plictisit si a plecat, baiatul urca inapoi si gaseste camera goala. La mine, n-a tinut niciuna. Multam Domnului, am reusit sa le dejoc si-am fost singurul care am futut-o pe Aimee. Totusi n-as baga mina-n foc, pentru ca sunt, cum ziceam, un tip rational, dar n-am motive sa cred ca nu a fost asa. Pana la urma am rezolvat problema cu pretul unor investitii financiare, atentia pentru Nicu si spaga la portar, dar a meritat. Ne-am futut pe saturate, cum as zice. Am avut oaresce probleme pana am lamurit chestiunea cutumei la futut. Fututul in camera se executa, de obicei, noaptea. Ziua e vanzoleala mare, agitatie, fata e cu sufletul la gura ca intra cineva peste ei, baiatul - ca, daca-l prinde administratia, pierde locul din camin, greu, complicat si plin de pericole. Deci sexul normal e cel de noapte. Trebuie aranjat cu portarul, apoi cu colegul de camera si, eventual, cu vecinii. Sa vedeti cum se desfasoara problema. Fata vine cand exista un moment de acalmie, dar, de regula, dupa miezul noptii, dupa ce s-a dat stingerea. Indragostitii se culca, nu sa doarma ci sa se futa si-ncepe distractia. Perechea trebuie sa aiba grija sa faca cat mai putina galagie, cred ca intelegeti de ce. La un sex pasional, de iubiti, e cam greu. Apoi si patul poate scoate ceva zgomote, iar izolarea fonica in camine lipseste cu desavarsire. Ma rog, toate bune si frumoase iar lucrurile, sa zicem, se desfasoara normal. O repriza de sex este urmata, de obicei, de o vizita la toaleta. Aici intervine cutuma. Baiatul se scoala din pat si merge la baie. Cand revine, ramane la celalalt pat si colegul, in pozitie regulamentara, se duce la fata. O saruta si-o ia la pula. Placut surprinsa de virilitatea neasteptata a iubitului, aia nu zice nimic, sa nu faca galagie, si savureaza noua impreunare. Exista, totusi, un moment in care realizeaza ca are alta pula in ea. Dar excitatia si placerea impreunarii, la care nu-i vine sa renunte, o impiedica sa faca stop. Fata intelege repede ca pula-i pula si nu-i cazul sa faca nazuri. Bucurandu-se de norocul care a dat peste ea, se lasa prada senzatiilor savurand noua pula, mai ales ca noul partener de placeri, nu de putine ori, e mai vartos decat primul. Si, conform scenarului actiunii, mai pot urma si parteneri din camerele invecinate. In zilele urmatoare, tipa are ce povesti cu prietenele si sa faca comparatii. Iar unele vor bate drumul camerei cu pricina ca sa se convinga pe viu. Relatand toate acestea, imi vine in minte invatatura tulburatorului Rocco si fratii sai. Unul din cele mai dramatice cinedrame din toate timpurile, dupa umila mea parere. Rocco se iubeste cu o prostituata. O iubire hamletiana, profunda si definitiva. Care iubire il indeparteaza pe Rocco de planurile fratilor sai. Si ca sa-l trezeasca la realitatea faptului ca drumul spre inima barbatului trece prin burta, in timp ce cel spre inima femeii trece prin pizda, o fac posta pe iubita lui Rocco sub ochii acestuia, imobilizat. Care vede cum femeia iubita se transforma dintr-o victima care se zbate din toate puterile sa scape de viol, intr-o femeie care se opune tot mai neconvingator, sfarsind prin a-si imbratisa si saruta ultimul amant, care-o face sa varieze violent. In ultima secventa Rocco, pe malul Senei, infinge un foarfece in inima iubitei. Nu-mi amintesc de ce foarfece si nu un cutit.
Oricum, actiunea noastra se termina dimineata, cand toti protagonistii sunt satisfacuti. Cu astfel de intamplari si indestulari, fetei ar trebui sa nu-i arda de pula o buna bucata de vreme. Dar, nu toate reactionea astfel. Sunt si exceptii. De fapt, aici nu e simplu de stabilit care e regula si care e exceptia. De altfel, putine casatorii se incheie cu iubitele din facultate. Putine sunt fetele care, in timpul studentiei, au folosit o singura pula. Aici, cum spuneam, primeaza sa te futi. Nu prea conteaza cu cine.
Bineinteles, orice incuietoare are si descuietoarea. Daca nu vrei ca iubita sa-ti fie facuta posta, ori tratezi cu environmentul contra unei indemnizatii importante, ori mergeti impreuna la toaleta si va faceti nevoile in aceeasi cuva, tinandu-va de mana, baiatul avand grija sa nu alunece pe gresia udata intentionat ca, pana sa se ridice, fata a disparut. Va dati seama in ce conditii grele a supravietuit relatia noastra in primul an universitar. Si, cum spuneam, cred ca am reusit, dar n-as baga mana-n foc. Nu se stie niciodata. Acuma, sa nu credeti ca vanatorii de fuste sunt doar studentii. In jurul caminelor misuna, ca sobolanii, o fauna pestrita, tot felul de amatori de carne tanara, din toate paturile sociale. Nici dascalii nu se dau in laturi de la acest festin. Numai ca dansii, persoane academice, deci serioase ( si cu bani), aleg pe spranceana, fete de top. Acestia sunt, in general, amanti de cursa lunga. Au doua-trei gagici pe care le viziteaza (sau invers) de-alungul unui intreg ciclu universitar. Iesirile unor fete din aceasta schema sunt, imediat, inlocuite prin noi achizitii, discrete. Asta este principalul si unicul motiv de divort in lumea academica. Dat fiind acest ocean de hormoni clocotind de pasiune, ma intreb de ce onor ministerul de resort nu transforma caminele in camine mixte. Camerele tot cu doua locuri, un baiat si o fata. S-ar putea economisi unul din paturi, studentii nostri sunt inteligenti si au dovedit in repetate randuri ca sunt capabili sa se descurce onorabil si intr-un pat de o persoana. Dupa modelul norvegian (astia sunt mereu pionieri in tot felul de chestii), la care cazarmile sunt mixte. Soldatii si soldatele dorm impreuna, se dezbraca si se imbraca in pijamale impreuna, merg la dus, in pielea goala, impreuna si asa mai departe. Am vazut pe Youtube un filmulet pe tema asta, unde doua superbe soldate, la bustul gol, tocmai incercau sa-si dezbrace nadragii militari, sub privirile indiferente ale colegilor de sex masculin, care nu pareau a fi barbati. Mi-a lasat mie gura apa si pentru ei. Cred ca dimineata si la cina, in loc de ceai (sau cafea), li se serveste cate o cana plina cu bromura, ca pe vremea militariei mele (sau altceva, si mai eficient). Ca nu cred ca militarii masculini norvegieni sa fie eunuci (adica castrati). Imi amintesc primele mele zile de armata, la Focsani. Dimineata, la trezire, pulele noastre nu mai stateau bat, cum ii sta bine unui barbat adevarat, ci aratau ca niste rame blege, vestezite si uscate la soare. Dupa cateva zile, speriat ca am cine stie ce boala exotica, ma duc la infirmerie si-mi explic ingrijorarea unei doamne doctor intre doua varste. Si, ca sa fiu mai explicit, dau sa-i arat membrul cu problema, dar dansa, cu delicatete profesionala si multa experienta, ma opreste explicandu-mi, cu o licarire amuzata in priviri, ca e normal, sa nu fiu ingrijorat, e din cauza bromurei, si o sa-mi treaca la liberare. De-atunci mi s-a imbogatit vocabularul ambulant (mai am unul, acasa, in biblioteca) cu aceasta noua denumire, a substantei care face (sau facea, ma rog, nu stiu cum e acuma) armata suportabila. Adica …, ce mai tura-vura, s-o spun pe sleau, il transforma pe ostean dintr-un pachet de muschi dotat cu pula, intr-un natafleata fara masculinitate, usor de dresat (fara bici si infometare) si numai bun sa fie livrat drept carne de tun in orice conflict (chiar nemilitar). Redevenind seriosi, va dati seama cate energii spirituale, cata inteligenta de cea mai buna calitate se vor elibera de preocuparile porno si vor putea fi canalizate spre sectorul de invatare si inovare. Tara noastra are astfel sansa de a deveni cea mai inteligenta tara din lumeIII (conform unei conventii precedente, pe care eu n-am uitat-o, astia trei de I, inseamna trei semne de exclamare). Sa-mi duc, insa, propunerea pana la capat. Anyway, daca ministerul, sau guvernul vor intelege importanta epocala a acestei transformari, propun, in continuare, ca bugetarilor sa li se ofere, pe langa casa si masa, si prezervative masculine si anticonceptionale feminine. Bineinteles, studentii cu taxa vor trebui sa suporte aceste cheltuieli suplimentare din bugetul propriu. Desi, data fiind importanta problemei, statul ar putea sa-i ajute cumva si pe acestia din urma.
In anii urmatori, am inchiriat o garsoniera, in care cred ca va inchipuiti ce orgii in doi au avut loc. Ne-am futut cat am vrut si cat am putut, pe unde am avut chef. Am incercat fel de fel, pana si un anal. Cu asta am o amintire negativa. Dupa ce i-am bagat-o cu greu, ca se vaita mereu c-o doare, am inceput sa pompez. A fost un fel de placere dar nu cine stie ce. Mereu simteam ca ma frec de ceva strain. Senzatia de placere a urcat pana nu stiu unde si acolo a ramas.
- Geo, nu te supara, iesi ca nu mai rezist. Am scos-o impreuna cu un partz, care m-a stropit pe burta cu ceva cafeniu si rau mirositor. La fel pe cearsaf. Pe pula eram plin cu din ala cafeniu si cu putin sange. Mai nasol a fost ca gaura curului a ramas deschisa. Problema nu era ca iesea ceva miros, problema era ca picura ceva de acolo, nici nu va mai descriu. Aimee a fost nevoita sa ramana culcata pe burta o buna bucata de timp pana cand gaura s-a inchis. In ziua urmatoare am dus-o pe Aimee la medicul de familie, si am aflat ca avea hemoroizi interni.
E complicata viata asta, mai ales cand o traiesti intens. Noi am trait intens viata sexuala si aproape intens, pe cea universitara. Si ne-am ales cu diplome si experiente. Acuma avem cu ce sa incepem sa traim si sa ne intretinem.
Anii treceau, relatia noastra era tot mai stransa, imi placea s-o strang in brate si s-o sarut, sa-i mangai sanii, sa-i mangai trupul, fara sa urmeze neaparat o partida de sex, doar pentru placerea de-a o descoperi, de-a o admira, de-a ma bucura c-o am. O fi fost mai mult decat o camaraderie? O vedeam cum se cuibareste langa mine cand ne uitam la televizor, la stiri sau altceva. Ii placea sa fie langa mine. Ne placea sa ne tinem de mana, ne placea tot mai mult sa fim impreuna. Si sa ne impreunam. Si asa mai departe.
Dupa terminarea facultatii, eu am primit un post la un liceu in Cluj. Aimee a plecat la Sibiu unde, cu ajutorul parintilor, si-a deschis o firma de contabilitate, care merge bine. In viata mea s-au intamplat intamplari. Si in viata ei s-au schimbat prioritatile. Dolce farniente-le din studentie s-a terminat. A inceput viata. Cu bune, cu rele, cu ciurprize. Ce interesant e cu surprizele. De regula, sunt negative. S-a intamplat aia, s-a prabusit nu stiu ce, a explodat ceva, s-a pierdut, s-a terminat, nu mai functioneaza,
… si, mult mai rar, a castigat, s-a realizat, a dres, a facut...Am mai tinut legatura, prin telefon, pe WhatsApp ...Ne-am mai intalnit pentru un sex ca pe vremuri, ne-am bucurat de intamplare. N-am intrebat-o cu cine se mai fute, nu m-a intrebat. Am redevenit doi camarazi de cursa lunga, dispus, fiecare, sa-i acorde celuialt, orice fel de asistenta. Si asa …, incet – incet, viata a inceput sa avanseze. Pentru unul – cea, pentru celalalt – hais, Eu am fost dat afara din invatamant pentru o aventura sentimentala cu o minora, o eleva care a implinit optsprezece ani la doua saptamani dupa ce am fost epurat. Era minora?, da, era minoraI Iar tatal fetei era presedintele formatiei locale a unuia din partidele de guvernamant. Aimee mi-a trimis un mesaj cum ca are un prieten, unul Mircea si nu conteaza cum, chirurg, care e asa si pe dincolo si ca ar vrea sa se aseze la casa ei si sa faca niste copii, ca asta-i vocatia femeii si ca eu voi ramane, mereu, iubitul ei de suflet.
Am baut o sticla de whisky si una de rom, am vomat verde si mi-a fost rau o saptamana. A fost prima data cand am fost iubitul ei de suflet. Am lacrimi in ochi si acuma cand va povestesc. Pe langa ce-am trecut inconstient? Ce suflet drag am ratat? Cum de n-am inteles, ce altii vedeau? Cum de-am lasat sa mi se scurga printre degete implinirea vietii? Cum de n-am inteles ce suflet ma iubeste? Cum de m-am jucat de-a dragostea? Cum de mi-am dat cu stangu-n dreptu? Cun de …? Cum de …?
Persoana cu care Aimee vrea sa-si continue parcursul vital este fratele meu. Am eu dreptul sa ma interpun si sa intrerup aceasta relatie? Dupa ce, ca un bou ce sunt, am lasat sa mi se prelinga printre degete sansa de-a trai inca o suta de ani cu fata cu care m-am iubit in urma cu zece ani? Dupa ce am inselat sperantele singurei femei care m-a iubit, am dreptul sa-i zadarnicesc implinirea in viata spre care tanjeste? NU. Oricat ma doare, NU. Daca mai exista o urma de omenie in sufletul meu.
Asadar, ca un gentlemen ce incerc sa par a fi, i-am urat lui Aimee tot ce trebuia si l-am felicitat pe frate-miu, cam fariseic, urandu-i cel putin trei copii, pentru sporirea natalitatii nationale.
Dupa plecarea lui Mircea in Germania am intrebat-o pe Aimee daca pot s-o ajut cu ceva in perioada cat ramane singura, cu una, cu alta, eventual cu prezenta. Raspunsul a fost, cu una – nu, cu alta – tot nu, cu prezenta – DA. Am blestemat Taromul pentru lipsa unei curse Cluj-Sibiu si mi-am incredintat sperantele vechiului meu Saab 2.0. Dupa o cursa nebuneasca, la limita legii, dupa aproape doua ore, o strangeam in brate pe Aimee, o sarutam si dupa alte doua minute ne futeam. Imbracati. Si fara prezervativ, dorindu-mi sa ramana gravida. Sa am un copil cu ea despre care sa stim doar noi, ca este al nostru si numai al nostru. Si asa, ne-am futut toata noaptea. Dimineata, Aimee a coborat din pat, goala, pregatind o gustare. Coapsele i s-au mai implinit cu niste muschi lungi, bine lucrati, sanii au ramas tot fermi, ascutiti, doar sfarcurile s-au mai rotunjit, ramane sa-i incerc cu dintii, fesele, adica bucile in romaneasca de balta, sunt rotunde ca niste mingi, pe care daca le desparti ai acces la pizda, ceeace si incerc, labiile se desfac si intru cu puloiul meu in ea. Ii cade furculita din mana, intoarce capul spre mine.
- Iarasi, dragule?
- Da, iubito, te vreau iarasi. Se lasa in patru labe, capra cum ar veni, ma pun in genunchi, o prind de solduri s-o ghidez, si da-i, si da-i. Si tot asa, da-i, si da-i, Aimee da si ea contre, cum poate, dar tot mai lesinate. Apoi,
- Ma omori, imi vineI Da repedeI Aaaah... Acumaaa …, si cade pe coate miscandu-si fundul inainte si-napoi si cade pe burta zvacnind din picioare. Cad peste ea, cu pula inauntru. Misca spasmodic din fund, ma simt stapan pe situatie in ea. Nu variez, dar stapanesc problema, pot, daca vreau, sa-i produc inca un orgasm.
Stam asa, ea pe burta, eu pe spatele ei, Tom e tot baston, in ea. Am fost la inaltime. Am futut-o de-am rupt-o. Nici o femeie din lume n-a fost fututa cu asa pasiune si asa vigoare cum am futut-o eu pe Aimee, si cum o sa ne futem in binecuvantatele zile care urmeaza. Incet, isi recapata spiritul de viata. Intoarce capul spre lateral ca sa poata vorbi.
- Ce-a fost asta, iubitule?
- A fost ca muream de dorul tau. Si vreau sa ma saruti. Si vreau sa-ti sarut sanii.
- Pai, atunci trebuie sa iesi.
- Nu vreau sa ies, mai vreau sa te fut.
- Iubire, hai ca ma intorc pe spate, iesi si o bagi iarasi. Se-ntoarce pe spate, o prind de umeri, o trag sub mine si-o patrund. Pompez in ea pana mi se intareste de tot, o simt ca se inmoaie de placere. Ies, ma afund intre picioarele ei si-i prind mugurelul intre dinti. Il framant cu dintii si-l ling si-l ling cu limba. Imi apasa capul in pizda, morfolesc mugurelul, gura mi-e naclaita de sucurile dintre labii, bag si doua degete, frec cu limba mai aspru si
- Ah, nu, ce-mi faci?, vine, staaai, nuu, vineee, aaaaaa … si-mi strange violent capul cu coapsele, imi indeasa capul in pizda de unde tasneste un suvoi de lichid cald care-mi umple nasul si gura si mi se scurge pe gat, iar coapsele i se zbat sufocandu-ma. Imi smulg capul dintre picioarele ei iar lichidul ma loveste in piept ca un dus. Aimee imi strange capul si ma trage spre ea, ma imbratiseaza cu picioarele.
- Aaaaah, Aaaah, ma strange din rasputeri cu picioarele si cu bratele, zvacnind din tot corpul, se intoarce lateral si ma impacheteaza strans cu dintii infipti in umarul meu. Sunt ca o furnica lucratoare invinsa de furnica luptatoare, care-si tine strans prada urmand s-o devoreze. Zvacneste tinandu-ma strans. Suntem un ghem de carne in sos de placere, rostogolindu-ne in pat. Respir pe gura, nasul mi-e inca plin de seva, sunt ud ca dupa dus, simt umezeala si pe spate, patul e ud, umarul ma ustura. Stransoarea incepe sa slabeasca. O privesc printre genele ude, are ochii inca inchisi si respira adanc, gafait. Ce reactie devastatoare a declansat mugurelul ala minuscul dintre picioarele ei.
- Aimee, unde esti? Incerc eu, tatonand terenul. Deschide ochii si zambeste.
- Oooof, ce mi-ai facut, scumpule. Am crezut ca ma dezarticulez...
- A fost chiar asa de rau?, ma dau eu mare.
- Lasa-ma sa-mi revin. O-ntorc pe spate, imi afund capul intre sanii ei tari si ascutiti si-i musc sfarcurile. Ma sprijin pe coate si ma tin de umerii ei. Din cand in cand ii musc
buzele . Are buzele umede si rasuflarea, inca, grea. Ii sarut ochii, apoi nasul, apoi revin la gura. Langa un asa trup de femeie, Tom nu poate ramane bleg. Simtind miros de pizda, sta intr-o stare de semierectie, pregatit pentru orice eventualitate. Imi misc soldurile si Tom se freaca de labiile pline de sperma. Aimee reactioneaza pozitiv, respiratia ei se domoleste. Ma priveste zambind. Incurajat, o sarut si limba ii strabate buzele, imbratisandu-se cu limba ei. Sucurile din gura ni se amesteca. Tom se excita si se scoala de-a binelea. Misc soldurile corespunzator si Tom se protapeste la intrarea in vagin, apoi imping usor si-l bag, inapoi, in pizda. Aimee tresare. Un zambet larg ii strabate fata simtindu-se strapunsa din nou. Si nu-i displace. Raspunde pasional sarutului, inlantuindu-mi cu un brat gatul. Ma cheama, este a mea, ma doreste, vrea sa fie fututa de mine. Tom se plimba agale prin vagin, inainte si inapoi, cat sa ne mentina, amandorura, un nivel mediu de placere. Am putea face asta ore in sir, fara sa ne saturam, fara sa terminam, la nesfarsit. Numai ca, nu asta intentionam. Intentionam, de fapt, sa atingem din nou sublimul.
- Aimee, hai sa facem un copil. Vreau sa avem un copil impreuna.
- Si mie mi-ar place, numai ca nu e momentul acuma, cand Mircea va lipsi doua luni. O sa prindem un moment cand lipseste scurt. Atunci nu se va prinde si nu va sti nimeni decat noi doi. Iti promit, si ma saruta lung, imi musca buzele, ma musca de gat, ma inlantuie cu picioarele si-ncepe sa ma futa. Excitat, raspund imediat cu miscari violente, Tom se transforma intr-un piston de otel intr-un cilindru de carne si turatia creste paroxistic la maximul tehnologic, inclestarea terminandu-se intr-o explozie de tipete, sperma si zbateri dezordonate.
Aimee si-a luat un concediu de la firma sa, delegandu-si atributiile contabilei-sefe iar noi am plecat in cele doua luni de luna de miere. In care doua luni, doar am mancat si ne-am iubit. Ca n-a fost doar sex. A fost iubire la superlativ. Dupa cele doua luni, la reintoarcerea printre oameni, multe schimbari. Tom s-a facut mai atletic, ca unul care frecventeaza salile de fitnes. Aimee a inflorit ca un trandafir in toiul verii. Mircea o sa cada in fund cand o s-o vada. Eu, m-am implinit si eu, asa …, multilateral (credeti ce vreti). Dar, ce e mai important, amandoi ne-am incarcat la maxim bateriile cu energia necesara supravietuirii pe mai departe. Si, cum ori ce incepe, se si termina (doar Universul face exceptie), a venit si timpul acesta. Maine dimineata urmeaza sa pun capat acestui capitol, cu speranta unei continuari. Cum viata este previzibil de imprevizibila, viitorul nebulos nu ne lasa sa prevedem dincolo de lungul nasului. Asa ca, om trai si-om vedea. Ultima noapte a fost, intr-adevar, ultima noapte de dragoste si-ntaia noapte de razboi. Cu viata.

Buna, vecine, ai inviat?
Sarutmana, Anamaria, am revenit si eu.
Da unde-ai disparut? Era sa te dam in urmarire.
Am fost intr-un mic concediu.
De doua luni … Ce sa zic, mic, mic, da lung...
Asta e, daca ai timp as trece pe la tine sa-ti povestesc.
Mi-ar placea, numai ca nu pot acuma, il astept pe Peter.
Peter fiind eternul prieten-pretendent al Anamaria, un tip strasnic de comitet, dar are o boala genetica, este nehotarat. O freaca cu Anamaria de vreo trei-patru ani, fara sa ia taurul de coarne. O fi ma-sa, o fi sor-sa, cine mai stie? Si, cum Anamaria, o fata misto, e facuta din carne si oase, o mai ajut si eu, din cand in cand, sa treaca prin viata. Pana Peter se va hotara. Ma acomodez cu noua mea situatie edilitaro-sentimentala, chestii, trestii, noutati … In zilele urmatoare incerc sa reintru in malaxorul producerii de taxi-bani si-mi reiau rutina de dimineata si ritmul cotidian. In primele zile din acest nou capitol al vietii mele nu s-a intamplat nimic deosebit, demn de relatare. Mi-am scos de la naftalina ganterele si cele necesare recuperarii mele fizice, aspect cam neglijat in ultimele luni, mi-am reactualizat relatiile sociale si mi-am achitat obligatiile financiare, neglijate, si ele in ultimul timp. Cum s-ar zice, nimic nou pe frontul de vest. Pana astazi inainte de masa, cand ma suna Anamaria.
Esti treaz?
Da, tocmai visam ca ma trezesti cu o sarutare.
Geo, o sa te trezesc cu o cana de apa rece. Functionezi sau nu?
Spune, zana, care-i schepsisul?
Fac niste prajituri si-mi trebuie niste oua. Ai? Poti sa-mi imprumuti?
Cum sa nu. Am si-un carnat, sa vin sa ti le aduc?
Du-te naibii, neseriosule, imi mai trebuie vreo doua oua.
Am exact ce-ti trebuie, doua oua si-un carnat.
Vad ca nu ma inteleg cu tine. O sa ma imbrac si ma duc sa cumpar.
Stai, nu te supara, glumeam si eu, stii, ca omul dimineata. Vii dupa ele? C-atunci, nu ma mai imbrac.
Nu, vine nepoata-mea dupa ele.
Ce nepoata?
Nepoata-mea, Iulia, e la mine de cateva zile.
Bine, OK.
Vezi ca-i o copila nevinovata, sa n-o sperii.
Bine, bine, poa sa vina.
Trag niste boxeri pe mine, ca eram in pula goala si pun ouale intr-o punga. Nu termin bine si cioc-cioc. Deschid usa si-mi cad falcile... In prag - un inger blond, cu o rochita albastra, nu apuc sa vad ce picioare sunt sub rochita ca ma scufund in ochisorii verzi care rad inspre mine.
Domnu Geo?, ciripeste ea vesela.
Da. iubire, tu cine esti?, desi stiam cine este.
Sunt Iulia si m-a trimis matusa dupa oua.
Incantat, si-i iau manuta si i-o sarut. Fata roseste de surpriza dar si-o lasa abandonata in palma mea.
Da, stiu, le-am pregatit. Spune-mi cand ai venit?
Am venit de … o saptamana.
Si cat stai?
Pai, nu stiu, pana vine si mama.
Dar unde-i mama ta a...



    Login