Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Charly 25
Autor : x312538 - 2023-01-26
Citita de 5905 ori - Nota 0.54 (383 voturi)
Cap.25
Ieri m-am reintors de la Oradea. Ma astepta o citatie de la procuratura. M-am prezentat, chiar ieri, cu oaresce emotii (cu oamenii astia ai legii nu stii niciodata ce ti se poate intampla). De la primele intrebari, insa, m-am linistit. Era vorba despre incestuosul domn Stefan. Le-am povestit ce-am vazut in noapte aia (va amintiti, nu?) si ce mi-a povestit, plangand, sarmana copila. Dupa aia, m-au lasat sa plec acasa nu inainte, insa, de a ma avertiza ca s-ar putea sa ma mai convoace, daca o sa fie cazul de noi nu stiu ce. In rest, am iesit pe traseu, mai mult asa ..., ca sa vad care mai sunt noutatile. Acasa am citit ultimele stiri din Monitorul si gazeta de Cluj. Apoi, am adormit, fara nici un sprijin, oboseala ultimelor zile spunandu-si cuvantul.
Dimineata ma trezesc odata cu ziua. Imi fac rutina de dimineata cand suna soneria. Hait, ma gandesc, iar am uitat sa-ncui poarta. Deschid si-n usa ... Raluca. Bronzata, c-o bluza care nu-i mai incapea sanii si-o fusta lunga-lunga, crapata, si un picior nerusinat de dezgolit. Imi sare-n brate sufocandu-ma cu buzele carnoase. O prind din zbor, Tom recunoaste imediat ocazia, sanii care se turtesc pe pieptul meu ma anesteziaza si fara nici un cuvant o intind pe pat. Rapid imi dau jos boxerii, ajutat si de ea, se aseaza in pozitie si, prin crapatura fustei, o patrund pe langa chilotei. Tom, bucuros de revedere, ii freaca vaginul cu o energie debordanta, Raluca lipindu-se de mine si tragandu-ma de fese de parca m-ar vrea cu totul in ea. In cateva minute Raluca incepe sa dea din picioare, imbratisandu-ma pe dupa gat. Spasmul violent ma impinge in ea cu totul, umpland-o de sperma.
- Wow, ce bine-a fost...Tu...?
- Ce mai intrebi, Ralu. Cu tine mereu e misto. Si am sarutat-o pe gat. Dar ce-i cu tine aici?
- Pai, ne-am intors din concediu. Ghici unde m-a dus Gelu?
- Unde?
- In Filipine, la Cebu.
- ...
- Si sa vezi ce chestie mi s-a intamplat acolo. Cand ne-am cazat la hotel, Gelu a ramas la receptie cu formalitatile, iar eu am urcat cu un picolo care cara bagajele. Era un baiat cam de varsta mea, doar cu chiloti pe el. Ajunsi in camera, depune bagajele si se-ntoarce spre mine privindu-ma fix in ochi. Avea niste ochi negri, hipnotici. Se apropie incet de mine, fixandu-ma in ochi si scotandu-si un penis lung si sculat. Ca hipnotizata, n-am putut face nici un gest. Ma ia de o mana si-mi pune scula aia in palma. De ce nu?, ma gandesc, lasandu-l sa ma impinga pe pat si sa ma patrunda. M-a futut atat de adanc c-am variat ca o nebuna, muscandu-l de umar. M-a prins apoi de mana, ajutandu-ma sa ma ridic lasandu-mi in palma un bilet si-a disparut.
- Ce bilet?
- Anytime, beautiful young lady, and with any boys, si un numar de telefon.
- Pot sa te-ntreb daca l-ai folosit? Biletul.
- Odata. Cand Gelu era la sedinta de masaj.
- Si... cu cati boys?
- Cu doi. A fost ceva de vis. Am terminat de doua sau de trei ori. Filipinezii astia sunt incredibili. Te sucesc si te indoaie si te patrund cu sculele alea lungi de uiti pe ce lume esti. Nu te mai saturi de ei. Am auzit ca si femeile lor sunt la fel de inebunitoare. Ai putea sa incerci si tu o vacanta acolo. Vai, dar am stat prea mult. Gelu nu stie ca am venit la tine. Crede ca sunt la Lidl. O privesc in ochi insinuant. Zambeste.
- Fie, hai, inca odata, si se lasa pe spate ridicandu-si fusta.
O iau in brate si-o patrund. Tresare cand Tom ii umple vaginul. Incep s-o fut. Ma imbratiseaza pe dupa umeri si colaboreaza cu mine, cu ochii inchisi si gafaind usor, pana terminam amandoi, din nou, intr-o eruptie de extaz. Ma saruta satisfacuta si se ridica, aranjandu-si fusta si varandu-si sanii inapoi, sub bluza din care au iesit in focul zbenguielii.
-Geo, scumpule, daca am sa pot, am sa vin la noapte. Dar sa nu te superi daca n-am sa pot.
- Bine, iubito, o sa te asteptam amandoi, Tom si cu mine. Rade si dispare. Impreunarea cu Raluca mi-a picat bine. Ma simt revigorat, barbatul din mine este mandru ca are trecere la femei. Dar, ce incepe cu bine, nu se termina intotdeauna cu bine. Am asteptat-o pana dupa miezul noptii apoi, intelegand ca partida e pierduta si ca altcineva o fute, mi-am facut o laba ca sa ma linistesc si-am adormit.
Dimineata, mai zac in patul cald si ma gandesc ce bine o sa fie in curand, cand o s-o am langa mine pe Charly. Care Charly s-ar supara definitiv pe mine si nu mi-ar ierta-o, dac-ar sti ce magarii am facut in lipsa ei. Iar vinovati pentru inpardonabilele infidelitati sunt libidoul meu insatiabil si nestapanitul de Tom, care stie doar una si buna despre femei. El stie doar ca femeile exista numai ca sa fie futute. Acasta situatie nu mai poate fi tolerata. Trebuie sa-i pun capat. Trebuie sa ma schimb radical, daca vreau ca relatia cu Charly si cu Anca sa aiba viitor. Nu mai am optsprezece ani, ca sa nu ma pot stapani. Si tot rationand asa, am decis sa-mi revizuiesc fundamental comportamentul si sa adopt o conduita abstinenta. De la toate. Adica, nu chiar de la toate, dar de la cele care vizeaza aria de activitate a lui Tom, in orice caz. Gandit, si facut.
Tom, intuind zilele grele care-l asteapta (adica inactivitatea la care s-a prins ca am de gand sa-l condamn) s-a resemnat si s-a blegit de tot. Ca sa-ntelegeti, dimineata, cand ma trezesc, el doarme dus. Uitate sunt diminetile glorioase cand Tom era primul sculat si-mi dadea desteptarea, impingandu-se in cearsaf sau patura sau ce era, ca sa atraga atentia asupra lui si-a disponibilitatii lui de activitate. Inerent, sfera activitatilor de interes restrangandu-se, imi ramane mai mult timp pentru mine insu-mi, pentru activitatea de taximetrie, pentru activitati cultural-educative, pentru bodybuildingul pe care vreau sa-l practic, de-acuma, constant si pentru socializare. Nu zambiti, socializare in sens epicurian. Nu-mi reneg trecutul, adica modul de viata libertin din ultimele luni. Acesta (trecutul meu apropiat) a fost determinat de singuratate (singuratatea alergatorului de cursa lunga), imaturitate ( doar eram mai tanar), o intelegere gresita a notiunii de libertate, ma rog..., ce-a fost a fost. De-acuma gata. Ma schimb si devin foarte sobru si serios in tot ce fac. Poate, unii dintre dumneavoastra, cunoscandu-ma cel care am fost pana acuma, nu ma cred in stare de-o asemenea transformare. Dar, un foarte important factor in aceasta intreprindere il constituie faptul ca saptamana viitoare se reintorc din State fetele mele. Si vreau sa fiu cel pe care si-l doresc ele sa fiu. Adica, cam cum am fost inainte de plecarea lor in vacanta. Stiu, vor zice unii ca am gresit mult. Dar, Doamne iarta-ma. Numai cine nu munceste, nu greseste. Ori, eu am muncit, si-nca mult. Asa ca, gata cu teoria, sa lasam faptele se vorbeasca. Prima mea grija in noua mea era este sa inlatur urmele tradatoare ale activitatilor mele sexuale din locuinta. In acest scop trebuia sa apelez la o persoana de incredere, care sa ma cunoasca si sa stie ce apucaturi am la o adica. Si-am rugat-o pe Anamaria sa-mi faca un pustiu de bine si sa deretice temeinic locuinta, eliminand toate urmele care trebuie eliminate. Ceeace a si facut cu multa tragere de inima. La sfarsit, cand s-a oprit in fata mea zambind, cu bluza descheiata prin care i se vedea pieptul transpirat si sanii frematand, asteptand nu stiu ce recompensa, i-am multumit si i-am sarutat, galant, mana, intinzandu-i un teanc de bani. Nici nu s-a uitat la ei, s-a infuriat brusc, nu-mi dau seama de ce, a facut stanga-nprejur si-a plecat bombanind ceva neinteligibil. Cred c-am gresit undeva, ceva,fundamental, dar nu inteleg ce.
In zilele urmatoare mi-am desavarsit schimbarea, nu numai la fata, ci si la fond. Am primit si o veste buna de la Iulia, care mi-a relatat ca Stefan a semnat un acord de recunoasterea vinovatiei, in urma caruia va primi o condamnare de 3 ani cu suspendare, alternativa fiind decaderea din drepturile parintesti si-o condamnare care ar putea ajunge si la zece ani, in functie de incadrarea juridica. Andreea urmeaza sa plece saptamana viitoare la Lindenberg. M-am bucurat, caci totul e bine, cand se termina cu bine. Oare am citat bine? Anyway.
Astazi e ziua cea mare. Astazi sosesc, dupa o lunga vacanta, in care s-au petrecut multe lucruri, multe recomandabil a fi uitate repede si definitiv. Gata, acuma incep un nou inceput.
Incep cu tinuta. Ma echipez cu boxerii preferati, aia albi care se muleaza pe bijuteriile mele si-mi scot in evidenta picioarele bronzate si muschiuloase, o bluza alba care-mi pune in evidenta torsul plat si sfarcurile sanilor, cu manecute ultrascurte ca sa mi se vada bicepsii. Aaa, si ochelarii mei de soare Ray-Ban. Summa-summarum, un barbat bine, fara a fi un Adonis, dar bine cat trebuie cat trebuie si inca ceva pe de-asupra, cat sa suceasca imaginatia si mintile oricarei dudui dispuse la o aventura vinovata sau nevinovata sau sa-si pacaleasca jumatatea, pedepsind-o pentru infidelitatea din saptamana trecuta. Asa investmantat, ma inarmez cu doua buchete splendide de flori si ma infiintez la airport la ora paisprezece. Avionul este programat sa aterizeze la ora cinspece si douascinci. Ma plimb de colo - colo, fara sa observ splendidele exemplare feminine, bronzate si sumar imbracate, care descind din avioanele care ni le repatriaza din exoticele tarmuri unde, nu ma-ndoiesc, si-au facut de cap. Asta, judecand dupa fericitele fete afisate. Caci, stim cu totii, cel mai mult o face fericita pe o femeie sexul, cu cat mai interzis, cu atat mai gustat. Asertiune valabila din zona liceeana pana la adanci batranete. Ma rog ..., pana la o batranete de adancime relativa.
- ... a aterizat, ma trezeste la realitate vocea suava a spikeritei de servici la microfon. Ma apropiu de panoul informativ. E vorba de cursa de la Frankfurt. Adica aia in care sunt si iubitele mele. Iau in stapanire un loc cu un unghi favorabil si astept cu emotia liceanului la prima intalnire cu profa de engleza. Si cu aceleasi sperante (banuiesc ca v-ati prins care, daca nu - aruncati o privire spre Tom si-o sa intelegeti). Si incep sa apara, blonde, brunete, roscate, tinere, copile, mature, imbracate, dezbracate. Tom saliveaza de ma bucur c-am imbracat si chiloti, desi primul impuls a fost sa nu. Le ignor pe toatele, ochii mei cautandu-le pe cele ale mele. Pe care le vad in multimea de ispite. Intai o vad pe Anca, imbracata in ceva alb si lung, apoi, doar cu un cap mai mica, o ceva, o manechina, cu jeansi mulati si-o bluza larga, roz si ... roz. Vine cu incetinitorul, zburand cu aripile deschise in chip de brate, apropiindu-se prin multumea care se da la o parte ca sa-i faca loc si-mi sare in brate de era sa scap florile din mana.
- Taaati, taati, te iubesc, tati, si ma inunda cu sarutari, intai pe fata, apoi gurile ni se unesc si nu ma satur de prospetimea buzelor umede care-mi taie rasuflarea de dulci ce sunt. Tom le-a uitat pe toate celelalte, s-a sculat vibrand de dorinta de-a se bucura, cum stie el, de reintalnirea cu vaginul preferat.
- Charly, Charly, mai lasa si pentru acasa, rade Anca. O las jos si-o iau in brate pe Anca. Frumoasa, feminina, iubitoare, ne imbratisam si ne sarutam. Se lipeste de mine facandu-l pe Tom sa saliveze abundent. Le dau florile si sunt rasplatit cu un nou val de sarutari si imbratisari. Uitate sunt, pe loc, indoielile, sovaielile, trecutul nu mai exista, nu exista decat prezentul prevestind viitorul, un viitor plin de asteptari si sperante si promisiuni. Am scapat neasteptat de usor si repede de fantomele trecutului. Toate care au fost, nu mai exista, nu exista nici un trecut. Privind in spate, nu vad nimic, caci nu exista nimic de vazut. Suntem, toti, in momentul zero al existentei noastre. Abia asteptam sa ajungem acasa ca sa ne bucuram de acest moment zero. Cel mai mult Tom, dar si eu. Si fetele, le simt nerabdarea din priviri, din gesturi, din gandurile pe care le intuiesc. In masina,Anca, inteleapta ca intotdeauna, a lasat-o pe Charly in fata, langa mine. Iar Charly s-a agatat de bratul meu drept imbratisandu-l.
- Charly, iubito, il incurci pe tati la condus. Las-i bratul, sa nu facem un accident. Charly se conformeaza, punandu-si mana pe piciorul meu. Apoi si-o misca incet inaintand pe sub boxer pana nu mai are loc. Senzatia de placere ma face sa-mi desfac putin genunchii.
- Te iubesc, tati, mi-a fost tare dor de tine.
- Si mie, soricel, si-i sarut causul palmei. Charly rade fericita. Ma uit in retrovizoare la Anca. Imi prinde privirea si-mi zambeste. Charly se intinde spre mine si-mi sopteste,
- Tati, vreau sa ne iubim, vreau sa ma iubesti, ochei?
- Da, scumpo, si eu vreau, si-mi pun mana pe piciorul ei strangandu-l ca o promisiune. Imi prinde mana si si-o indeasa intre picioarele stranse. Apoi mi-o retrag si incerc sa maresc viteza, cat se poate. Insfarsit, ajungem acasa. Charly sare din masina si fuge, sarind intr-un picior, in casa. Ma pregatesc sa descarc bagajele, dar Anca ma opreste.
- Du-te dupa ea. Ca nu mai poate. Lasa, descarc eu. Trec prin camera mea unde iau un Cialis, apoi intru la Charly. Tocmai isi scoate jeansii. Imi sare in brate. O prind si-o sarut. Ma musca de buze.
- Haide, tati, sa ne iubim. Iubeste-ma, te rog, sunt gata, si se intinde pe spate. Ma debarasez de boxeri si ma intind intre picioarele ei.
- Nu, tati, iubeste-ma, te vreau in mine. Ma intind peste ea, sprijinit sa n-o turtesc. Charly il ia in mana pe Tom si si-l potriveste.
- Acuma, tati, si incearca sa-l impinga inauntru. Dar, Tom e prea excitat iar Charly e prea stramta.
- Stai, soricel, lasa-ma pe mine. Il iau in mana, il potrivesc la gaura si incep sa imping incet.
- Te doare?
- Nu, tati, e bine. Imping, simt cum intra capul, aproape a intrat,
- Mai desfa-ti putin picioarele, soricel. Charly se straduie si simt capul inauntru. Mai imping si, intr-o revarsare de placere, intru pana-n fund. Charly imi imbratiseaza gatul.
- Ce bine e, tati, te iubesc. Incep s-o iubesc, intai incet, ca sa se obisnuiasca dupa pauza de peste vara. Charly savureaza placerea redescoperita tinandu-ma strans de gat. Isi lipeste capul de al meu si ma indeamna cu mici saruturi.
- Aaaah, tati, ce bine e. O iubesc mai repede, Charly incepe sa gafaie, apoi gafaitul se transforma in mici gemete. Deodata ma strange brusc si tipa
- Aaah, geme zvacnind in pula. O las sa se linisteasca si-o sarut.
- Ah, ce bine-a fost, mai vreau, tati, bine? O sarut si-o iau de la-nceput. Ma tine inbratisat de gat cu bratele albe si moi. O iubesc cu duiosie dandu-i placerea dupa care a jinduit. Ii sarut sanisorii in timp ce Tom ii freaca vaginul. Soldurile ii fac mici ondulatii de placere, care se amplifica pana cand zvacneste din sold terminand.
- Aaah, si ma musca de piept.
- Ce-i, soricel, si-o musc si eu, usor, de gat.
- E bine, tati-al meu. Mai stau in ea asteptand sa se linisteasca.
- Mai vreau, tati, mai faci?
- Da, iubito, iti mai face tati, si-ncep sa-i mai fac. Si i-o fac si i-o fac, avand grija de Tom, sa nu treaca linia rosie. Si i-o fac, pana variaza din nou, gemand si muscandu-ma de gat.
- Wow, tati scump, ce bine mi-ai facut. Iti place si tie?
- Da, soricel, imi place. Mai vrei?
- As mai vrea, ma mai faci?
- Te face tati, te face cat vrei tu, si-o sarut pe sani, apoi pe gura, in timp ce incep, din nou, sa i-o fac. Ma excit tot mai mult, dar nu vreau sa termin, vreau s-o duc pe Charly tot mai sus pe culmile placerii, pana se satura, dupa indelungata abstinenta. Si-o muncesc simtind cum creste nivelul de oxitocina. Ma saruta si schiteaza incercari de-a ma ghida, tinandu-ma de solduri. Deodata, insa, zvacneste in spasmele placerii care o inunda pe neasteptate.
- Aaaah, tati, m-ai facut iarasi. Oau, ce bine-a fost. Si iarasi ma imbratiseaza sarutandu-ma recunoscatoare.
- Mai vrei, scumpo?, intreb dupa ce i se potoleste respiratia.
- Mai poti, taticutule?
- Mai poate tati. Te iubeste tati cat vrei, zic felicitandu-ma pentru pastila aia de Cialis. Si-ncep s-o fac din nou, iar Charly se afunda din nou in oceanul de placere prin care o port. Acuma, o fac mai lent, ca sa-i prelungesc drumul spre orgasm. Are si ea timp sa ma ghideze, tinandu-ma de solduri, cum sa intru si cum sa ies si cum sa ma misc, ca ei sa-i placa mai mult. O face cu ochii inchisi savurand impreunarea pe care o controleaza instinctiv. Placerea mai intensa imi cere o atentie mai atenta la nivelul dopaminei din creierul meu. Gemetele ei sunt acuma mai zgomotoase, se zbate sub mine mai dezordonat si explodeaza gemand sacadat si muscandu-ma de umar, intr-un orgasm de zile mari, insotit de ejacularea care ma umezeste intre picioare. Realizez amploarea orgasmului care a traversat-o dupa efortul de a-si recupera respiratia si dupa tremurul nestapanit care-i cuprinde tot trupul. Vibreaza in bratele mele ca bantuita de demoni. De fapt, e bantuita de placere. O strang, grijuliu, in brate si-o mangai si-o umplu de sarutari, in incercarea de a o calma, de-a o ajuta sa-si revina din nebunia orgasmului pe care, pana la urma, singura si l-a provocat. Eu am fost, doar, instrumentul. Tom, cam nemultumit de acest final, invata cu aceasta ocazie ca, daca-ti place sa primesti placere, trebuie sa si stii sa dai placere. Niciodata nu-i prea tarziu sa-nveti ceva ce n-ai stiut. Dar si asa, sa stai la caldurica dulce din vaginul stramt al lui Charly e destul de placut ba, la drept vorbind, as putea sa stau asa pana cand Charly va deveni, din nou, functionala, ca sa-ncep o noua serie de giumbuslucuri aducatoare de orgasm. Numai ca, de data asta, Charly pare a fi, intr-adevar, vlaguita. Isi revine incet, deschide ochii, zambeste vinovata,
- Tati, m-ai omorat. Acuma chiar nu mai pot. Te iubesc mult de tot. Te rog, du-te si la mami. Si inchide ochii, obosita. Ies din ea, incet, o acopar si-o las prada somnului regenerator. Pasarica ei a fost supusa unui efort intens. O las sa se refaca, ma sterg superficial, imi pun boxerii si ma duc la mami. Anca sta culcata in pat, imbracata lejer intr-un capot albastru care-o acopera si n-o acopera, rasfoind o revista. Zace, parca asteptand ceva, sau pe cineva. De sub capot, un picior indecent de gol, lung, care se pierde sub faldurile capotului in locul cel mai enigmatic al unei femei, piciorul acela incita la ganduri lascive si invita la nebunii. Ma intind langa ea, punan o mana pe piciorul oferit ca preludiu. Anca zambeste.
- Cum a fost, tati?
- A fost peste asteptari. Charly este delicioasa, focoasa si nesatula. Sunt curios cum este mama ei?
- Pai, n-ai decat s-o gusti. Ma aplec si-i sarut piciorul. Anca isi indoaie genunchiul. Pe sub piciorul ridicat, se vede celalalt picior. Intind mana intre ele, acolo unde e pielea fina si calda. Mi se scoala, Tom impingand disperat in boxeri ca sa iasa la lumina. Anca intuieste ceva.
- Iubitule, nu te strang pantalonii? Imi iau seama si ma descotorosesc de ei in doi timpi si trei miscari. Tom, sare batos, eliberat brusc din stransoare.
- Ooo, dar ce voinic suntem, rade Anca. Ma fac ca ma enervez si-i desfac brutal picioarele, instalandu-ma intre ele. Urc impetuos si de neoprit spre padurice. E deja uda, pregatita pentru ce va urma. Ii desfac labiile cu mainile tremurand de excitatie si de nerabdare si le admir interiorul roz si tentant. Le cutreier cu limba sugandu-le umezeala sucului Ancai. Apoi localizez mugurasul si-ncep sa-l dezmierd cu limba. Im place s-o simt pe Anca zvacnind la fiecare atingere a clitorisului. Mic, miculut, dar depozitar al unei mari densitati de placere. Anca preia conducerea prinzandu-mi capul si dirijandu-ma ce sa-i fac si cum sa-i fac. Tom se freca de cearsaf si simt cum a umezit totul sub mine cu sucul care iese din el din abundenta. Aud dinspre Anca gemetele care-i tradeaza placerea pe care o elibereaza limba si buzele mele cand ii sug mugurasul placerii. Picioarele i se strang si-mi prind capul in clestele coapselor fine, inebunitor de excitante. Ma framanta intre picioare tot mai agitat si,
- Hai, iubitule, acuma, ia-ma, si ma trage in sus inundandu-mi gura cu limba. Tom intra singur in ea cunoscand drumul si plonjez in adancurile carnii ei dulci, in care ma primeste imbratisandu-ma cu bratele ei rotunde si materne. Incepem jocul milenar al dragostei, umplandu-ne reciproc cu voluptatea impreunarii. Ne imbratisam, ne sarutam, ne mangaiem, ne iubim si ne futem pana terminam, amadoi in acelasi timp, in tasniturile spermei cu care-o umplu instant. O impreunare scurta, dar intensa. Raman in ea, ne dezmierdam cu gura si cu buzele, apoi incep, din nou, sa ma misc in ea, incet, incet, apoi mai alert, apoi si mai alert, si-ncepem o noua impreunare, mai putin vijeloasa dar mai temeinica. Si ne futem si ne rasfutem pan-ce ne inecam intr-un nou orgasm devastator. Si ... raman in ea, si ne dezmierdam, si-ncepem din nou, mai cu incetinitorul, ca avem timp si nu ne grabim, si ne iubim si ne tot iubim, lasand frau liber hormonilor nesatui, care fierb in noi si tot fierb, crescand temperatura placerii pana hormonii dau in focul orgasmului care ne face sa ne zvarcolim in placerea fara limite care ne taie respiratia si ne cuprinde trupurile. Zac peste Anca, infipt in ea, golit de vlaga si de sperma. O tin in brate sa nu se dezintegreze. Abia respira si-ncearca in zadar sa-si potoleasca zvacniturile si tresaririle voluptatii traite. Incepe sa-si revina, incet. Femeile se recupereaza mai lent decat barbatii. Pana la urma respiratia i se normalizeaza, deschide ochii si ma vede si ma recunoaste. Vazand ca zambeste, o sarut. Imi raspunde si incearca sa ma mangaie. Ma rostogolesc de pe ea, apoi o iau in brate.
- Ei, mami draga, multumita? Ma saruta,
- Iti place sa fii laudat, nu? Esti cel mai bun armasar. Multumit?
- Numai atata, iubito?
- Si te iubesc, esti multumit? O inec in sarutari.
- Mai vrei?
- Mai vreau, dar nu mai pot. Mai tarziu. N-o las din brate, trag un cearsaf peste noi si ne cufundam in somnul reconfortant.
Zilele care au urmat au fost pline de activitati. Charly era ocupata cu refacerea gastii de colege in perspectiva primei clase de liceu. S-a reintalnit cu Raluca. Au ramas amandoua la vechea lor scoala. Unele colege au disparut si-au aparut altele, noi.
Anca era foarte ocupata cu repornirea firmei sale. Contabila aia, careia i-a incredintat treburile firmei, a lasat-o mai moale. S-a dus si ea in concediu, au plecat si alti angajati, firma a inceput sa functioneze la ralanti. Eu a trebuit sa ma reobisnuiesc cu activitatea mea de baza, taxi. Am cam neglijat-o si am inceput sa simt o anumita jena financiara. Pe scurt, cu totii aveam parte de un nou inceput. Dupa un timp, treburile au inceput sa se aseze, problemele sa se rezolve. Si, incet-incet am revenit la vechile rutine. Relatia cu Charly a revenit la ce-a fost inainte. Ba, chiar mai mult. Dormeam impreuna, faceam dragoste in fiecare noapte. Chiar si ziua, cand aveam pofta. Anca, mai rezervata, ca de obicei. Sambata sau duminica, uneori in trei, cu Charly. Au reinceput scolile si universitatile, au revenit clientii. Guvernul ne tot ameninta cu tot felul de recesiuni, noi, insa, nu prea aveam motive sa ne plangem. Incepeau sa se instaleze vechile rutine iar altele, noi, sa se infiinteze. Pe Charly o duceam zilnic la scoala si-o aduceam acasa. Pe la doispe-unu. Luni, miercuri si vineri, iesea la trei, dupa masa. In zilele astea, avea antrenament cu echipa de gimnastica ritmica. Era cea mai tanara gimnasta din echipa. Aspectul ei fizic de exceptie a propulsat-o in reprezentativa scolii. La aceasta ascensiune am si eu un mic aport. Caci, chiar daca s-or gasi unii sa ma contrazica, daca Charly arata asa de bine fizic, depasindu-si varsta, este si din cauza vietii sexuale armonioase pe care o are cu mine. In zilele de antrenament, ma infiintam la scoala la ora trei, iar pe la trei si zece, trei si-un sfert, aparea Charly, usor obosita, ca dupa un antrenament. Aparea cu celelalte fete. Odata am intrebat-o cum de ies de la antrenament sapte sau opt fete, cand eu stiam de la Charly ca in echipa sunt douasprezece fete. Charly mi-a raspuns ca celelalte raman sa faca dusul de dupa antrenament, dar cele mai multe aleg sa se dusuleasca acasa. Odata, in timp ce-o asteptam si ma gandeam la cate-n luna si-n stele, ma luminez deodata ca parca lunea, martea si vinerea, Charly este mai infocata cand facem dragoste. Oare, miscarea fizica intensa ii face mai mult chef de dragoste? O sa ma documentez acasa pe internet. Iar la noapte, am sa verific ipoteza mea. Ajuns acasa, o las pe Charly cu ale ei, si ma reped la clculator. Si ce aflu? Citez, Studiile au arătat că există o legătură directă între exerciţiile fizice şi sex. Atunci când faci efort, creierul produce endorfine, care stimulează emiterea hormonilor sexuali. Aceşti hormoni reduc ritmul cardiac, îmbunătăţesc digestia, scad presiunea arterială şi relaxează organismul. Şi desigur, îţi vor face mai mult chef de... zgâlţâială.
Astept cu nerabdare trecerea timpului, sa vina seara, noapte, timpul pentru ... zgaltaiala. Suntem culcati in pat si Charly imi povesteste cum a prins-o profa de romana pe o colega cu incercarea de a copia la teza. Eu ascult relatarea ei, urmarindu-i amuzat miscarile buzelor si jucandu-ma cu Tom. Care se prinde imediat si se scoala. Ii iau mana pe sub patura si i-l pun pe Tom in palma. Cum simte bucata de carne calda, arunca patura.
- Mi-o dai? Hai sa ne iubim, si se lasa pe spate, cu genunchii-ndepartati, invitandu-ma. Docil, cum ma stiti, nu rezist invitatiei, pe care o asteptam si i-o bag, sprijinit in coate.
- Poti sa te lasi pe mine, tati, stii ca-mi place, si ma saruta prinzandu-ma in brate. Incep dansul dragostei, la care Charly raspunde viguros, cu vigoarea celor saispe ani pe care o sa-i implineasca in curand. Prelungesc cat pot acuplarea noastra savurand placerea continua pe care mi-o da frecarea din vaginul ei. Intre o scula groasa si un vagin stramt exista o contradictie, ca si in cazul nostru. Numai ca e una dulce, placuta, care te poate duce repede la final, daca nu esti atent. Ceeace mi se si intampla. Neatentia se plateste. Ce-i de facut? Doar n-o s-o las neterminata. Cum ma pricep la fizica sexului, pistonez de cateva ori si Tom elimina din vagin surplusul de sperma, apoi il bag si-l scot cu miscari incete si ample. In felul acesta creste frecarea glandului de muschii vaginului, care se contracta instinctiv inducand un inceput de placere, care provoaca umflarea lui Tom, care mareste frecarea si placerea produsa, care face sa iutesc miscarile, care face sa-i induc lui Charly mai multa placere, care ma face sa-mi placa tot mai mult ceaace fac, care ne face sa ne strangem in brate, care ne provoaca niste gafaieli si dulci mancarimi in vintre, care ne arunca toti hormonii in lupta pentru victorie si totul da in foc prabusindu-ne intr-o mare de placere, pentru care Charly imi multumeste cu o muscatura zdravana pe umar. Quod erat demonstrandum. Ca efortul fizic iti mareste cheful de sex. Rezultatul? Rezultatul a fost ca, in zilele de antrenament, abia asteptam sa ma vad in pat cu Charly si sa ne iubim ca disperatii. La sfarsitul primului trimestru, Charly ne anunta ca in perioada vacantei echipa merge la un concurs regional la Bacau, primele doua clasate urmand sa participe la faza nationala, la Constanta. Pe langa faptul ca Charly are ocazia sa iasa din anonimat, e prima data cand are ocazia sa plece undeva cu un colectiv de varsta ei si sa fie independenta. Anca e ingrijorata pentru ca Charly nu are experienta iesirilor fara prezenta mamei. O tot dascaleste si-o indoapa cu informatii, cum sa faca aia, cum sa nu faca ailalta, cum sa se fereasca de foc, si tot asa. Dar, una peste alta, o astfel de iesire nu poate decat s-o maturizeze si s-o responsabilizeze. Fetele vor fi conduse si supraveghiate de antrenorul domnul profesor Muresan si insotite de preparatorul fizic, nu mai stiu cum il cheama. Deplasarea se efectua cu microbusul scolii si dura cam o saptamana. De cand cu vestea, parca era mai activa in pat. Dar poate ca, doar, mi se parea sau, poate, chiar asa era din cauza efortului mai mare la antrenamente, cine stie... Ma rog, timpul a trecut, cu discutii aproape zilnice, despre cum o fi si ce-o mai fi. A sosit si noaptea dinaintea plecarii si am iubit-o pe Charly de mai multe ori, sa-i ajunga cat o fi plecata.In ziua plecarii am condus-o, cum era noramal, ocazie cu care i-am vazut si colegele de echipa, numai fete una si una. Charly era cea mai tanara, dar si cea mai cea mai. L-am vazut si pe domnul profesor Muresan, antrenorul echipei de zeite a liceului. Doamne, mare stapanire de sine tre sa ai sa fii sef peste atatea ispite de cea mai buna calitate si sa rezisti, sa nu te lasi corupt. In fine, fetele au plecat, drum bun.
Am revenit acasa care, acuma, ni se parea pustie si Ancai, si mie, si am incercat sa dam uitarii situatia, unul in bratele celuilalt. Noapte de noapte. Anca a fost calda, calma, izvor de placeri molcome dar indelungi. Orgasmele noastre tineau minute in sir si ne umpleau de seninatate. Odata intrat in ea, nu mai doream decat sa nu mai ies niciodata. Stiu ca spun prostii, dar asa ma simteam cu ea, atunci. Cred ca, nici daca Charly ar fi fost de fata n-as fi putut sa ies din Anca, atat de bine ma simteam in ea. Zilele au trecut dupa acelasi scenariu. Sculare, mancare, Anca - la servici, Geo - la taximetrie, seara acasa, mancare, culcare, impreunare, adormire, impreunare-doi, adormire, sculare, etc. Ca o intrerupere, am primit astazi un mesaj de la ... Andreea. Incantata de scoala, fericita c-a scapat, multumindu-mi si pentru una, si pentru ailalta. M-a bucurat si mi-am reamintit cu placere de ea, dar nu prea mult, ca sa nu ma infierbant, c-am hotarat sa n-o mai fac. Si-am sters mesajul apartinand trecutului care nu mai exista. A venit si duminica asteptata de amandoi, numai ca microbusul a sosit abia luni pe la cinci dimineata. M-am bucurat de revederea cu Charly, am luat-o in brate s-o sarut. Mi-a intins obrazul. Contrariat, zic,
- Ce-i, ce s-a-ntamplat?
- Ne vede lumea, tati.
- Da, scumpi, ai dreptate, zic, dar la plecare nu ne vedea?, ma intreb. In fine, ne imbarcam si ajungem acasa. Pe drum, Charly incepe sa turuiasca, plina de insufletire, ce si cum a fost concursul, la care echipa scolii s-a clasat pe locul intai si va participa, la vara, la Campionatul National de Gimnastica Ritmica Junioare III, la Constanta. Ne-am facut o imagine, cam vaga despre toate cele, Charly sarind de la una, la alta, de la o zi, la alta zi, ma rog, ca cel ce are mai multe de spus decat poate sa spuna cu o singura gura. Am mancat, cu Charly tot povestind, cum a fost la festivitatea de premiere si altele. Apoi, solemna, ne-a anuntat ca are o surpriza. Am ciulit urechile.
- Am placerea sa va anunt ca am fost numita capitanul echipei scolii. Bravo, felicitari, sunt mandra de tine, scumpa mea, bravo soricel, pupaturi si alte cele. Cea mai tanara, capitanul echipe...



    Login