Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Charly 24
Autor : x312538 - 2023-01-26
Citita de 10039 ori - Nota 0.76 (396 voturi)
Cap. 24

Am dormit o noapte lunga, detasat de Cluj, de probleme, fara nici un gand, savurand intimitatea fara griji. Nici nu m-am obosit sa visez ceva. Ma trezesc vesel si cu o nemaipomenita pofta de viata.
- Buna dimineata, domnu Geo, cum ati dormit?, ma intampina doamna Sofia in bucatarie.
- Cu ochii inchisi, zic, apoi realizand ca s-ar putea sa nu guste gluma incerc s-o repar,
- Neintors, toata noaptea.
- Atunci v-o fi foame, haideti la masa. Andreea, unde esti fato, hai la masa.
- Vin mamico, vin. Si vine, infasurata in camasa de pijama in care o fi dormit. E lunga, matasoasa si putin opaca, adica semitransparenta. Ne asezam la masa.
- Dar domnu Stefan unde e?
- A plecat de vreme sa-si pregateasca TIR-ul ca pleaca in zilele astea la Constanta. Duce niste faina in port. Mancam, in timp ce mai vorbim de una, de alta. Prin panza camasii se intrezaresc formele rotunde ale sanilor si cele doua puncte negre, unde sfarcurile imping in panza, parca dornice sa iasa la vedere. Bratele albe, rotunde ca niste cilindri de carne, falfaie de-asupra mesei, ca un dirijor care controleaza mancarea de pe masa, pe noi, ce si cum mancam. Mi-ar place sa le simnt caldura infasurandu-mi gatul si trupul lipindu-se de-al meu. Diferenta de varsta si de pozitie sociala face imposibil un asemenea scenariu. A persista in el este inutil, caci provoaca, doar, excitatie fara nici o sansa de finalizare. Asa ca, pun punct imaginatiei, multumesc pentru masa si ma ridic sa plec intr-ale mele.
- Aveti vreo dorinta sa va gatesc ceva pentru pranz?
- Nu cred, doamna, multumesc, sunteti foarte draguta, dar cred ca am sa vin numai spre seara.
- Plecati undeva?
- Nu, doamna, vreau, doar, sa hoinaresc prin oras. De mult am vrut sa cunosc Oradea.
- Pai, dac-ai asa, luati-o si pe Andreea. Va conduce ea peste tot pe unde vreti. Dacat sa stea acasa ca o closca, mai face si ea miscare. Prietenele ei sunt, toate, plecate.
- De ce n-a plecat si ea?
- N-a lasat-o tat-so. C-o fi, c-o pati, c-o pasc tot felul de pericole, la varsta asta si cum arata...
- Dar putea sa plece cu un grup de fete.
- Da, dar ele sunt asa si pe dincolo, Andreea e fata serioasa, n-a vrut s-o lase si pace... Noi, doua, n-am avut ce face. Ele e stapanul.
- Ei, Andreea, imbraca-te, sau vrei sa mergi asa? Razand vesela, Andreea a luat-o pe scari in sus, eu - dupa ea. M-am echipat si-am coborat asteptand-o. Am mai povestit cu doamna Sofia pret de peste o juma de ora. In sfarsit, apare si dansa. Coboara scarile in pas afectat, punandu-si in valoare picioarele lungi, care ieseau excitante de sub fusta denim, daca nu micro, atunci foarte mini. Tom, care are un acut simt al frumosului excitant, s-a sculat imediat in picioare. M-am felicitat pentru ideea de-a imbraca jeansi, in locul boxerilor care m-ar fi tradat imediat. Bluza alba, cu maneci lungi cu volanase, mulata pe trup ii punea in evidenta formele dulci, armonioase, culminand cu sanii, obraznici si semeti, impungand bluza cu sfarcurile. Dac-as fi croitor si as coase o bluza pentru Andreea, as lasa gauri in dreptul sfarcurilor ca sa aiba pe unde sa iasa si sa fie admirate. Sau sarutate, daca s-ar ivi o situatie favorabila. Pana la urma, domnu Stefan parca ar avea dreptate invocand eventualele pericole care s-ar putea creea in jurul Andreei. Nici eu n-as lasa-o sa iasa singura in oras imbracata asa.
- Sunt gata, domnu Geo, zice zambind, mergem? La masina ii deschid usa cu un gest teatral, ii iau mana s-o ajut si i-o sarut, ca unei printese. Amuzata, rade si se aseaza pe bancheta, cu genunchii in paralel, lasandu-ma sa-i admir picioarele, pe toata lungimea lor, pana la chiloteii roz. Miroase, toata, a iasomie.
- Esti foarte frumoasa, domnisoara Andreea, cred ca toti barbatii care ma vad cu tine, ma invidiaza.
- Multumesc, domnu Geo, sunteti foarte dragut. Unde vreti sa mergem?
- Domnisoara, ma las pe mana dumitale. Arata-mi ce crezi ca merita sa fie vazut. Si ne-am dus prin piata centrala, apoi pe la biserica cu luna, la cetate, la sinagoga, la Vulturul Negru. Aici ne-a prins foamea, asa ca am intrat la un restaurant. Cand am pasit inauntru, cateva capete s-au intors spre noi. Ca si scaunele de la Vocea Romaniei. Ignorandu-le tantos, aproape am facut turul salonului inainte de a alege o masa. Pe langa mancare, am comandat si cate un pahar de Tokay. Am mancat, am schimbat vorbe si idei, odihnindu-mi privirea pe chipul ei incantator. Dupa ce am terminat, am degustat vinul si am povestit povesti si povestioare. Era placut sa-mi odihnesc privirea pe fata ei si sa-mi ingrop privirea in ochii ei frumosi. O contemplam in timp ce-mi turuia istorii de prin scoala, cu o gurita rotunda, cu buzele umede si usor rujate, rosul lor contrastand in modul cel mai placut cu albul, foarte alb, al dintilor. Era imbujorata de insufletire si de paharul cu vin. Care s-a evaporat, asa ca am mai cerut cate unul. Am continuat sa ma imbat cu prezenta aceasta incitanta, invaluit in mirosul ei de iasomie. Dupa un timp, o ora - doua?, nu mai stiu, am dat sa plecam.
- Termina-ti vinul, c-ar trebui sa ne mai miscam de-aici.
- Ooo, domnu Geo, nu mai pot. Cred c-am ametit, zambeste incurcata.
- Bine, lasa-l. Ma ia de brat.
- Chiar am ametit, va suparati daca ma tin de dumneavoastra?
- Cum sa ma supar? Noa, ce-i de facut? Nu-mi vine s-o duc acasa ametita. Cine stie ce-o sa creada doamna Sofia c-am facut? Eu, care pozam in om serios si de incredere.
- Andreea, hai sa intram la un film, mai trece timpul si ne mai trece ameteala. Vrei?
- Da, domnu Geo, zice tinandu-se de bratul meu.
- Eu n-am mai fost de nu mai stiu cand la un cinema. La cel de langa restaurant ruleaza un episod din serialul Emmanuelle, cu tulburatoarea Sylvia Kristel. Filmul incepuse, dar noi intram si caut un loc mai retras unde sa ne asezam. In sala nu era multa lume, cateva perechi si cativa solitari. Serialul este un porno soft, fara actiuni explicite ci doar simulate, conform afisului. Trupurile, insa, sunt splendide, un Rai pentru femei care pot admira, visand la ce vor ele, promitatoarele penisuri in diferite stari de agregare, in timp ce pentru barbati actritele reprezinta preludiul potrivit al unor viitoare satisfactii solitare in intimitatea dormitorului. Intram repede in atmosfera actiunii. Adica, Tom se scoala ascultand atent zgomotele actiunilor de pe ecran, iar Andreea priveste captivata intamplarile sexuale, foarte realist redate. Emmanuelle e la un party onomastic si se fataie de colo-colo, excitand barbatii, spre enervarea consoartelor cu care au venit. Cam bauti, indivizii comploteaza s-o atraga pe Emmanuelle intr-o camera mai discreta si s-o faca posta. Andreea, impresionata, participa cu tot sufletul la intamplare. O simt cum i se rareste si i se adanceste respiratia, semne clare ca se excita. Si mie imi vine sapun mana pe Tom, dar e interzis de situatie. Pe ecran un Adonis, cu penisul foarte mare si foarte erect, e pe cale s-o vrajeasca pe Emmanuelle, care accepta sa-i prinda barbatia in mana ca s-o evalueze. Andreea isi freaca usor genunchii intre ei si cand, Adonis stropeste in jur variind, Andreea ma prinde de brat cu ambele maini si-si lipeste capul de mana mea. Privim amandoi, nemiscati, excitati. Andreea isi framanta picioarele gafaind, semn ca pasarica o furnica. Emmanuelle se lupta cu un alt posesor de instrument urias, care o tranteste pe spate si baga brusc uriasa scula in Emmanuelle, care tipa si-l imbratiseaza invinsa, cedand placerii. Andreea imi strange bratul si-si lipeste capul de pieptul meu zvacnind pe scaun.
Inteleg ca a terminat pe ea. Nu zic nimic, nu reactionez in nici un fel. Doar o las sa-si revina din extaz, ca sa-i tihneasca. Pe ecran, Emmanuelle este intinsa pe un pat si un oarecare o patrunde in timp ce ceilalti isi pregatesc sculele, in gemetele de placere ale femeii. Simt ca stransoarea bratului slabeste, Andreea se indeparteaza. Ii cuprind talia si-o trag spre mine. Nu se opune. Ma aplec si-i sarut gatul.
- Putem pleca?, intreb in soapta.
- Inca putin, raspunde, tot soptind. O mai tin lipita de soldul meu, ii mai sarut gatul, incerc o mica muscatura. Se opune,
- Nu, domnu Geo, ramane semn si-l vede tata. Nu prea pricep, dar accept. Pe ecran toata lumea ejaculeaza pe trupul gol al eroinei. Si - End. Dar nu chiar, ca incepe reclama urmatoarelor filme, toate - unul si unul, cum rezulta din reclama. Ne ridicam si iesim. Tinand-o de mana, ca sa nu se dezechilibreze. Plecam spre casa. Pun mana dreapta pe piciorul ei gol. Nu protesteaza, doar isi strange picioarele. Misc mana intre genunchii ei, delectandu-ma cu senzatia placuta a pielii fine si calde. Nu urc mana ca sa evit un eventual refuz. Experienta-mi spune sa ma multumesc cu atat si sa nu exagerez, caci risc sa pierd ce-am castigat. Si-am castigat nu datorita mie, ci lui Emmenuelle. Nu vorbim despre filmul care a trezit in noi atatea senzatii si intamplari foarte personale. Vorbim despre vreme, despre precizia prognozelor meteo si alte asemenea lucruri importante.
- Ei, cum a fost in oras, domnu Geo? A fost cuminte Andreea? Nu v-a plictisit?
- A fost foarte interesant. Andreea mi-a aratat multe lucruri interesante, biserica cu luna, sinagoga, Vulturul Negru, Cetatea, si multe altele. Oradea este un oras mult mai frumos decat ma asteptam.
- Trebuie sa va fie foarte foame.
- Da, dar nu cine stie ce. Am mancat la pranz la Vulturul Negru.
- Bine, fata mea, sunt multumita de tine. Acuma, dezechiparea si la masa. Ne schimbam hainele si coboram la cina. Dupa cina, traditionala partida de rummy.
- Acuma nu mai stai langa domnul, zice Stefan, l-ai invatat destul, acuma stai in fata lui. Faci echipa cu el, iar eu - cu ma-ta. Intr-un fel sunt mai avantajat asa. O am mereu in fata mea si pot s-o privesc in voie. Si, dac-as fi destul de curajos, as putea sa-i ating picioarele, cu picioarele mele, cum am vazut in filmele porno japoneze. Numai ca e periculos, sub masa fiind o padure de picioare. Dupa o ora, o ora si ceva, partida se termina si ne retragem cu totii. Stau intins pe pat si ma gandesc la orgasmul care i s-a intamplat Andreei la film. Si cum, atunci cand a variat, a simtit nevoia instinctiva sa imbratiseze un ceva masculin. Cred ca in acele momente, daca ar fi fost alte conditii, as fi putut s-o am, mi s-ar fi dat. Instinctiv, simtea nevoia unui barbat. Oare, ea ce face acuma? Oare, se gandeste si ea la cum a cotropit-o orgasmul si cum s-a agatat de mine? Oare, n-ar vrea sa retraiasca momente ca acelea? Ce-ar fi sa ma duc s-o intreb? Mai, prostule, strica putinul ce l-ai obtinut. Tu crezi ca toata lumea se gandeste numai la sex? Ca si tine si destrabalatul ala de Tom, al tau. Cu aste ganduri dojenitoare, m-am intors sa trag pe dreapta. Numai ca am auzit ceva scartait, afara. Asemanator cu scartaitul scarilor care, intr-adevar, cam scartaie. Ori coboara Andreea, ori urca cineva scarile. Apoi, o bufnituraca de usa, parca alaturi. Concluzia analizei - cineva a urcat si-a intrat la Andreea. Intrigat, intredeschid usa si ma benoclez afara. Nimeni, inafara de niste un fel de zgomote. Ce sa fie?, ce sa fie? Imi iau curaj si ies in cercetare. Alaturi, la usa camerei Andreei, o voce barbateasca vorbind nedeslusit, apoi una femeiasca, apoi ceva zgomote si bufnituri ritmice asortate cu aia barbateasca. Zgomote slabe, pe care nu le aud decat daca-mi lipesc urechea de usa respectiva. Apoi, un fel de invalmaseala de bufnituri si icnete, urmate,iarasi, de vocea barbateasca. Apoi, liniste. Amenintatoare, care ma face s-o tulesc repede, in camera mea. Dar las usa crapata. Mai trec minute bune, in liniste. Apoi usa camerei se deschide si iese din camera Andreei, ghiciti cine?, Stefan, tatal ei. Care tocmai ce-si futuse fiica de saispe ani. La care, recunosc, ma mai gandesc si eu cate-odata. Dar, eu nu-s tatal ei. Stefan, in izmene cu slit, prin care se mai zareste la lumina becului de pe scara, o bucata de carne. Trag usa si ma trantesc pe spate, cutreerat de sentimente contradictorii. Oile lui Becali se inghesuie in mintea mea. La dracu cu ele, sunt ocupat gandindu-ma la Andreea strapunsa de tatal ei. I-o fi placand, nu i-o fi placand? De ce o face? Ar face-o, oare, si cu mmine? Si tot asa, pana adorm. Cu ea in gand, dar nu visez cu ea. Nu visez nimic.
Dimineata ma trezesc mai tarziu. In casa e liniste. Cobor la bucatarie, unde dau peste Andreea care spala vase.
- Neata.
- Neata.
- Unde-i restul lumii?
- Pai, tata la garaj, mama la banca. O privesc cu atentie, e proaspata, nevinovata, n-ai crede ca aseara a fost penetrata de batranul ei tata. I-o fi placut? Tom s-a prins ce ganduri ma bantuie, c-as face dragoste cu ea. Trebuie sa iau taurul de coarne.
- Andreea, vino putin. Se apropie de mine stergandu-si mainile cu sortul. Fara vreo vorba, o iau in brate si-o sarut pe gura. Surprinsa, nu se opune dar nici nu raspunde. O trag spre mine lipindu-mi pubisul de ea ca sa-mi simta pula sculata.
- Andreea, as vrea sa ne futem, hai sa ne futem, ii soptesc in ureche, si ma frec de ea sa ma simta.
- Domnu Geo, cum indrazniti?
- Am vazut aseara ca te-ai futut cu taica-tau. Se uita la mine speriata.
- As vrea sa te fut si eu.
- Lasati-ma, ca tip daca nu ma lasati.
- O sa tipi de placere, daca ti-o bag eu, si-mi deschid nerabdator prhabul sa-mi scot pula. E sculata si nu iese usor. Trag de ea si-o scot.
- Uita-te, Andreea, ce am eu, si i-o imping ostentativ in burta. Priveste la ea si se trage inapoi.
- Iti place? Lasa-ma s-o bag in tine si-o sa-ti placa mai mult decat a lu nea Stefan.
- Nu vreau, lasati-ma.
- Pune mana pe ea ca nu musca, si i-o pun in palma cu forta.
- O simti cat e de calda? Uita cum zvacneste, si-o fac sa zvacnesca in palma ei, ca un peste. Asa o sa faca si-n tine. O sa tipi de placere. Ia, prinde-o in mana, nu poti, asa-i?, e mare. Ia fa asa, si-o fac s-o beleasca si s-o masturbeze. O tin de mana, apoi o las. O freaca mai departe singura. O sarut. Nu-mi raspunde.
- Gandeste-te ce bine o sa-ti fie cand o sa ti-o bag. Si alte fete au avut-o si la toate le-a placut. O sa-ti placa la nebunie si tie. N-o sa te mai saturi de ea. Nu se mai retrage si ma asculta frecandu-mi pula, din instinct. Azi noapte, dupa ce-a plecat taica-tu, am vrut sa vina la tine. Te vreau de nu mai pot, si-o sarut pe gura. Nu-mi raspunde. Imi bag limba in gura ei si-mi da limba ei. Ma accepta. Gurile ni se unesc si se mozolesc, umplamdu-se de saliva. Imi freaca pula si se lipeste cu burta de ea. O imbratisez patimas, imi raspunde lipindu-se strans de mine framantandu-mi pula.
- Ah, Andreea, hai s-o bag acuma. Incercam? Hai, si-mi bag o mana sub rochia larga, ridicand-o cu picior cu tot. Ma lasa sa fac ce vreau, privindu-ma in ochi. Ii ridic piciorul si, pe langa chilotel, palpez cu capul pulii printre labiile pe care le simt umede, pregatite. Gasesc gaura, o pun la gaura si incep s-o-mping incet, inauntru, in pizda stramta, in care abia astept sa intru cu totul. Capul umflat intra in sfarsit, mai dau un sut si-s inauntru. In pizda Andreei, calda si stramta. Ma trec fiori de placere cand simt muschii vaginului contractandu-se si primindu-ma in el cum se cuvine. Incerc cateva miscari, la care Andreea reactioneaza imbratisandu-ma si strangandu-se in mine. O sarut pe gura si-mi raspunde muscandu-ma delicat. Incep s-o fut incet, gandindu-ma unde sa ne asezam sa continuam. Pozitia asta, in picioare, o fi buna pentru un inceput, dar nu pentru o impreunare de calitate. Brusc, gandurile-mi sunt intrerupte de un zgomot din curte.
- Andreea, vino, mama, sa ma ajuti. Nu cred. Nu cred ca tre sa ies din pizda asta dulce. Rahat de viata. Andreea ma priveste asteptand sa vada. Ce? Ca tre sa intrerupem. Ies cu multa ... n-as mai iesi. Si-l bag pe Tom inapoi la cutie.
- Sa veniti la noapte la mine, imi sopteste, bine?, si zambeste ducandu-se in curte. Ma furisez tiptil, repede, pe scari, ferindu-ma sa nu fiu surprins de doamna Sofia, Ajuns in camera, ma intind pe pat bucurandu-ma ca la noapte o voi strapunge si-o voi avea, in sfarsit, pe micuta printesa. Tom jubileaza si el salivand de pofta. Si tot gandindu-ma, am adormit. Cand m-am trezit, era liniste si pace. Cobor si nu gasesc pe nimeni. Ma invart ce ma invart, ca un coi intr-o caldare, apoi, cum am primit si eu o cheie, ma imbrac si ies luand la pas imprejurimile. Cartierul, Rogerius, e frumos si plin de magazine. Am umblat si m-am plimbat cateva ore bune, abia spre seara am revenit la sediu. Cina s-a executat doar in trei, Stefan avand de lucru la masina, se pare o lucrare mai mare. Dupa cina m-am retras in camera, asteptand sa vina noaptea. In sfarsit, zgomotele si agitatia au incetat si s-a asternut linistea. Am mai asteptat o ora, sa fiu sigur, si-am cioc-cioc-amit la usa Andreei. Mi-a deschis, zambind, imbracata intr-o rohie-pijama roz, transparenta, sub care era goala, absolut goala. Mi s-a oprit respiratia. Pregatita sa continuam de unde-am ramas.
- Va place? Cum sa nu-mi placa. Am luat-o pe brate si-am depus-o, cu grija, pe pat. Am lepadat, surescitat, totul de pe mine si m-am instalat intre picioarele splendide, care ma asteptau desfacute. Mi-am infundat capul in tufisul umed, si-am inceput s-o masez cu limba peste labiile fine si ude. A inceput sa geama si mi-a prins capul dirijandu-ma acolo unde simtea placerea mai mare. Miscarea condusa de ea devenea tot mai intensa si am oprit, nevrand s-o arunc, prematur, in bratele orgasmului. Mi-am luat pula in mana proptind-o la intrare si am inpins incet, invartind-o ca pe un burghiu. Desi totul era umed si lunecos, a durat ceva pana i-a intrat capul, dupa care am mai dat un sut si ... gata, i-am bagat-o pana-n prasele. Eram in Andreea. Care-si musca buzele si strangea din ochi. I-am sarutat.
- Gata, iubito, sunt in tine, cum esti?
- E bine, a zis soptit.
- Iti place?
- Da, tot soptit.
- Nu te doare? A schitat un zambet timid. Incep sa ma retrag incet din ea. Deschide ochii. Impung la loc, pana-n fund. Inchide ochii. Astea-s semne ca-i place. Incep miscarile, intr-un ritm incet.
- Iti place?
- Imi place, sopteste.
- Sa fac tot asa?
- Da, e bine asa. Si-am continuat.Frecarea din pizda imi transmitea fiori de placere. Imi venea sa musc din carnea asta dulce de sub mine, care-mi dadea asa o placere. Am accelerat putin si-am intrat cu izbituri, care o zguduiau, de fiecare data. A inceput sa geama la fiecare izbitura.
- Cum e?
- E bi-i-ne, sopteste sacadat si ma saruta pe piept, ca nu ajunge mai sus. O sarut pe gura si-mi raspunde, tot sacadat, in ritmul pompelor mele. Deodata, alarma, se aude scartaitul ala, al scarilor. Ne oprim inghetati.
- Tata, zice ingrozita.
- Nu se poate, incerc eu sa neg realitatea.
- Tata, ce ma fac? Dar. ce fac eu? Unde, dracu, sa ma ascund. - Cioc, cioc, la usa. Andreea e deznadajduita. Eu, asisderea. Ma arunc, gol, sub pat.
- Cioc, cioc,
- Acuma, tata. O vad ca merge spre usa, apoi se intoarce si-mi arunca hainele. Le prind si le mototolesc ascunzandu-le cumva. Nici eu nu sunt in siguranta sub patul asta ingust de o persoana. Deschide usa. Vad picioarele lui Stefan. Treaba-i clara.
- Ce te-ai incuiat asa?
- Pai, cu vecinul nostru.
- Bine, bine.
- Tata, ai terminat lucrul?
- Nu, fata mea, am venit dupa niste scule. Si m-am gandit sa vin sa vad ce mai faci. Esti bine? Mai ai bani?
- Da, tata, sunt bine, numai ca-s obosita si-as vrea sa dorm.
- Las ca dormi dup-aia. Ce bine-ti sta cu asta. Cand ti-ai cumparat-o?
- O am de mult, tata.
- Asa, fetita tati, da-te pe spate. Picioarele disparura si patul se lasa putin.
- Asa, sa te iubeasca tata putin. Se auzira niste fosnete, apoi ceva zgomot de textile, apoi niste buf-buf-uri ritmice. Stefan incepu sa gafaie si sa pompeze de zor in fata lui iubita, nemernicul. Incepu s-o faca mai repede, patul se zgaltaia, ma intrebam daca va rezista, nu cumva sa se rupa. Nu stiu cat timp, dar cred ca a durat vreo cinci-zece minute cand a inceput
- Hrrr, Grrr, Hrrr, Grrr, Uuuuf, Duf ..., Duf ... si s-a asternut linistea. Apoi, picioarele i-au coborat pe podea.
- Ie-te-te, cati copii puteam face, zice. Cade pe podea un prezervativ plin cu sperma. Se apleaca sa-l ridice, cat pe ce sa ma vada.
- Ti-a placut, fata tatii?
- ...
- Ti-a placut, cum sa nu-ti placa sa te futi.
- Mai ai bani?
- Pai ...
- Lasa ca-ti da tata. Tata te iubeste. Da stii ca te-ai facut misto? Da, umbla baietii dupa tine?
- Nu, tata, eu stau toata ziua in casa.
- Bine faci. Sa nu-i lasi, ca-s rai. Tu esti fata cuminte. Ia, iti las aici patru sute, ia-ti si tu o prajitura. Ba, iaca, iti las cinci.
- Multumesc, taticule.
- Esti buna, fata mea. Esti mai buna decat ma-ta. Sa fii cuminte. Si a plecat. Imi strang hainele si ies, de-ambusilea, de sub pat. Andreea, chircita, ma priveste trist. Ma asez pe pat, langa ea.
- De cand dureaza asta?, intreb
- De anul trecut, raspunde ravasita.
- Si de ce il lasi s-o faca?, si-i prind o mana.
- Il iubesc pe tata. E bun cu mine. Nu pot sa-i refuz placerea pe care mama nu i-o mai da.
- Cum asa?
- Asa.
- Dar, cum a inceput?
- Anul trecut, mama s-a internat la spital. Doua saptamani.
- Si?
- Si tata a zis ca sunt deja destul de mare ca sa invat s-o inlocuiesc pe mama.
- Si?
- Si m-a luat la el in pat, sa-l incalzesc. Si m-a pus sa ma joc cu ea si cand s-a facut mare mi-a bagat-o si m-a facut.
- Te-a durut?
- Un pic, apoi mi-a trecut.
- Si, apoi.
- Apoi, dimineata, aveam sange pe pijama, dar tata a zis ca e bine si normal asa.
-Si, dupa aia?
- Dupa aia m-a facut in fiecare noapte, uneori si de doua ori.
- Si tu ai avut placere?
- Asa ..., un pic. Dar cand sa am, el termina. Termina repede.
- Si dupa ce a venit mama de la spital ...?
- Cand a venit mama, eu m-am dus si m-am culcat la mine. Dar a venit tata si-a zis ca mama nu mai vrea cu el si ca sa-l las sa faca cu mine.
- Si?
- Si l-am lasat, ca era tare suparat.
- Si de-atunci te face mereu?
- Da, cand vrea.
- Si tie-ti place?
- E placut, nu zic nu. Imi place, ca ma simt femeie, ca si mama. Si-mi place ca stiu ca-i dau placere. Si tata e bun cu mine. Ma iubeste si-mi da bani, pot sa-mi cumpar ce vreau. Induiosat, o strang spre mine si-o sarut pe crestetul capului. Ce copila adorabila in naivitatea ei.
- Si mama cum e?
- Mama se iubeste cu unchiul Niculae. Cand tata e plecat in cursa.
- Unchiul?
- Da, e fratele mamei. Cand tata e plecat, doarme la noi, cu mama. Stiu ca se iubesc, c-am ascultat la usa. Doamne, ce triunghi ... O sarut, din nou, pe cap. Se strange, infrigurata, in mine.
- Hai, Andreea draga, sa ne culcam. Ma intind pe pat, langa ea, trag un cearsaf peste noi, ea se cuibareste langa mine cu capul pe bratul meu si adormim, un somn cast si reconfortant. Spre dimineata ma trezesc si ma surprinde linistea neobisnuita de la aceasta ora. Ma extrag din pat prudent, sa n-o trezesc pe Andreea si ma aventurez la bucatarie. Nimeni. Un bilet pe masa, - fata am plecat la banca si la unchiu-tau sa-i fac magiunul de prune si vin maine. Fa-ti de mancare si da-i si lu musafiru. Tac-tu vine abia poimaine. Singur in casa. Doar cu Andreea. Urc in camera. Andreea doarme neintoarsa. Ma culc, la loc, langa ea. O privesc, o veritabila zeita a placerii, vulnerabila si apetisanta. Razele gama din ochii mei au efect asupra zeitei, care deschide ochii si intalnindu-i pe ai mei, care-o sfredelesc pofticiosi, zambeste si intinde o mana spre mine. Interpretez gestul ca o chemare, ii prind mana si i-o sarut in palma, apoi pe brat, in sus, prelingandu-ma pana sunt de-asupra ei. Prin gura intredeschisa razbate respiratia si i-o astup cu gura mea flamanda si-i musc buzele. Are buze calde, moi, dulci. Nu ma mai satur sa la masez cu ale mele. Apoi ii invadez gura cu limba, care se impleteste cu limba ei venita in intampinare. Cobor spre pubisul ei, in timp ce Andreea anticipeaza ce urmeaza si-si desface picioarele lasandu-ma sa ma afund in tufisul care-i ascunde feminitatea feciorelnica. Inaintez cu limba prin parul ud pana simt dulceta labiilor pe care le despart si-mi fac loc mai departe si intru . Andreea tresare si-si incordeaza picioarele strangandu-mi capul intre ele. Inteleg ca e inundata de placere si-ncep s-o muncesc cu limba in vagin. Pornita, imi prinde capul cu mainile si mi-l indeasa intre picioarele desfacute de tot. Aud cum gafaie si incerc sa stabilizez ondulatiile torsului prin care isi exteriorizeaza placerea. Imi apasa tot mai tare capul, strangandu-l intre picioare cu mici zvacnituri prevestitoare, care ma fac sa ma urc rapid pe ea si sa-l proptesc pe Tom la intrare. Imping, desfacand-o la maximum, Tom intra, impins de mine si ajutat de ea.
- Aaah, domnu Geo, ce bine e ... Stimulat, imping din rasputeri, Uuuf.
- Aaaah, ce bine-i ... Incep dansul copularii, tinand-o de solduri. Imi tine isonul, gafaind in ritmul pistoanelor ce i le bag in vagin. Huuuh, Huuu ..., Huuuh, Huuuh.
- Ce bi-ne-mi fa-ceti, sacadeaza printre gafaieli. Dinspre Tom intra in mine torente de placere pe care tre sa le gestionez atent, sa nu termin inaintea ei, desi tare as vrea s-o fac acuma, imediat. Asezonez pompajul in ea cu saruturi pe sanii care s-au dezgolit, pe piept, pe tot trupul indecent dezgolit si care se zbate sub mine, la dispozitia mea. Izbiturile in ea o salta tot mai in sus, asa ca o trag mai jos sa nu dea cu capul de tablia patului. Gafaielile noastre devin mai zgomotoase pe masura ce ne apropiem de finis. Accelerez ritmul si amplitudinea. Fiecare izbitura o duce tot mai sus, catre perete. O trag, din nou, mai jos.
- Wow, ce bi-ne-i. Sa nu va o-pri-hiti. Si ma prinde de solduri ghidandu-mi ritmul.
- A-sa, a-cu-hu-ma. Incep sa transpir. Gafaielile Andreei devin gemete de placere. Ma ridic pe brate si privesc in jos, intre noi. Vad cum intra puloiul meu din carne in Andreea, apoi iese, apoi intra iarasi si cum ea ma primeste si se ridica de fund sa nu-l scape din ea. Ma excit in asa hal ca ma arunc pe ea si-o pompez cu furie, in gemetele ei tot mai acute,
- A-cu-hu-ma, mai re-pe-de, mo-ho-hor, a-aa-aaah si ma salta de mijloc, strangandu-si genunchii la burta si muscandu-ma de piept. In secunda urmatoare explodez in ea umplandu-i vaginul cu sperma. Mai raman culcat peste ea, pompand in ea ultimele tasnituri de sperma si storcand din ea ultimele valuri de placere. Pompez tot mai rar, in timp ce Andreea zace, cu ochii inchisi, cu picioarele larg desfacute, tremurand de placere, ca o posedata. O imagine lubrica a placerii carnale.
Ies din ea, iar sperma i se prelinge printre picioare manjind patul in care ne-am zbenguit. Deschide ochii, zambindu-mi. Ii sarut sanii tari si umezi de transpiratie.
- Cum a fost, frumoaso?
- Nu pot spune, domnu Geo, m-ati omorat cu placerea.
- Ti-a placut mult?
- Wow, n-as fi crezut ca exista asa o placere.
- Ti-am spus eu. Si cu tata?
- Nu radeti de mine. Cu tata ..., nu seamana cu asta.
- Dar, cum e cu tata?
` - Tata vine, si-o baga in mine, se misca si termina. Nici n-apuc sa ma incalzesc.
O sarut din nou. E atat de apetisanta, asa goala, rastignita in patul destrabalarii noastre, incat imi vine s-o fut din nou. Gand la gand cu bucurie. Vazand sclipirile vicioase din ochii mei intuieste ce este pe cale sa se intample si-si ridica genunchii, oferindu-mi-se. Cu Tom sculat, ma urc pe ea, i-o potrivesc si i-o imping inauntru, ajutat de sperma lunecoasa care e imprastiata peste tot. O prind de umeri si-ncep sa-mping in ea. Imi inlantuie gatul cu bratele si, cu ochii inchisi, se lasa in voia mea, asteptand s-o duc, din nou, in extaz. Turbat de placere si de dorinta de a o face sa varieze din nou, o muncesc dezordonat, muscand-o si iubind-o, intre picioare, in vagin, peste tot trupul, pana la tipetele si horcaielile care ne insotesc spasmele finale, inecate in tasnituri de sperma. Andreea se abandoneaza placerii, pe spate, raschirata, victima sigura a oricarui mascul de prin preajma. Vazand o asa splendoare disponibila, o recuperez, luand-o in brate si acoperind-o cu sarutari incarcate de patima, mi-o adjudec. Andreea mi se preda, oferindu-mi-se din nou si iarasi. Picioarele desfacute, trupul intins pe spate, mainile cu care isi mangiie sanii excitati si lipsiti de aparare, totul ma invita s-o fut. Imi reprim dorinta de neoprit.
- Ti-a placut, dragostea mea?
- Da, domnu Geo, a fost minunat de bine. As vrea sa mi-o faceti mereu. As mai vrea odata, daca se poate.
- Dragoste mica, hai sa ti-o mai fac. Deci, mai vrei inca odata. Si-ncep o noua partida. O patrund din nou si-o muncesc in pizda pana-si da drumul din nou, impreuna cu mine, intr-o balta de sperma.
- Cum a fost? Ti-a placut? Nu raspunde. O las sa recupereze, apoi,
- Andreea, spune-mi cum ti-a placut. Se sterge intre picioare si se ridica.
- Domnu Geo, nu mai am nici o putere. Sunt ca moarta. O trag spre mine si-o sarut. Se lipeste de mine, calda si supusa.
- Iti place sa te futi cu mine?
- Da, domnu Geo. O sarut, iar Andreea imi raspunde incolacindu-ma cu picioarele.
- Mai vrei?
- Mai vreau, sopteste. Si ma mai impreunez inca odata cu ea, facand-o sa varieze salbatic. Fetita asta nu se mai satura niciodata, ma gandesc.
- Acuma iti ajunge? Nu raspunde, se face ghem, cu spatele la mine. O imbratisez, ne acopar cu ceva si adormim epuizati. Si satisfututi.
Cand ma trezesc, e ora doua dupa masa. Andreea inca doarme. Mi se face foame. Oh, ce-as manca niste spanac cu ochiuri. Ma ridic cu grija si ma duc la bucatarie. Spanacul cu ochiuri este una din putinele mancaruri pe care le stiu face. Pregatesc doua portii de spanac cu ochiuri, asezonate cu piper negru si patrunjel maruntit si revin, mandru nevoie mare, la patul conjugal. Mirosul de mancare o trezeste imediat, semn ca si ei ii era foame.Ne asezam amandoi turceste si mancam, schimband vorbe si idei. O surprind pe Andreea tragand cu ochiul, din cand in cand, spre poala mea, unde Tom sta tolanit etalandu-se toata splendoarea lui. Terminam de mancat. Andreea se culca in poala mea si-ncepe sa se joace cu bucatoiul de carne numit Tom. Acesta, semierect, se lasa cu placere mangaiat si dezmierdat de posesoarea vaginului care i-a dat atata placere lui Tom si stapanului lui. Andreea il beleste, il saruta, il suge, il dragaleste in fel si chip. Tom suporta cu stoicism toate aceste manifestari de dragoste si simpatie numai ca se face tot mai mare si mai tare cu fiecare astfel de stimulare. Rezultatul este ca, simtind nevoia sa pun capat acestui exercitiu provocator si de placere dadator, o rastorn pe Andreea pe spate si-o patrund ignorand protestele ei formale si execut o noua impreunare terminata cu orgasme simultane si muscaturi reciproce.
- Ce-a fost asta?, intreaba Andreea.
- Repetitie pentru ce-o sa-ti fac la noapte, raspund rasturnand-o si muscand-o de fund.
-Au, ma doare. Ce plimbare?
- Las ca-ti fac eu ceva ca sa-ti treaca. Acuma, hai imbracarea si mergem la o plimbarica sa ne refacem pofta de... .
Si-am iesit sa ne plimbam putin prin zona. Gandul meu era, tot timpul, la Andreea, goala si fuckabila. Cu asa ganduri vinovate, am hoinarit prin zona, tinand-o de manuta. Pe care i-o sarutam, din cand in cand, ca sa-i amintesc recentele intamplari. Am intrat la cofetaria Pralina, unde am comandat miniorgia culinara a casei. O privesc cum isi baga-n gura bucatile alea de prajitura dar, vazandu-i buzele apetisante, gandul ma poarta la alta imagine. In care ea infuleca, nu prajituri, ci ... O las sa savureze dulciurile Pralinei si ies pe terasa. O sun pe Iulia.
- Alo?
- Da, cine-i?
- Eu sunt, Geo, te deranjez?
- Nu foarte tare, care-i problema?
- Iulia, mi-ai spus ca esti in legatura cu niste ONG-uri.
- Da, si?
- Pai, este o problema.
- Spune. Si i-am povestit cauza Andreei, abuzata sexual de taica-su, de dependenta materiala de acest tata incestual, de liceul pe care il incepe, de cum o putem scapa din aceasta panza d...



    Login