Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Charly 23
Autor : x312538 - 2023-01-25
Citita de 4359 ori - Nota 0.59 (387 voturi)
Cap. 23

Pana la urma si Untold-ul s-a terminat, ca toate cele de pe asta lume. Oaspetii mei moldoveni au plecat, lasand in urma amintirea momentelor hot petrecute cu Yana si Dana. Grijuliu, ca intotdeauna, cu partenerele mele de nebunii, i-am facut Yanei cadou un vibrator Erste Klasse, inlocuitor temporar (sau, definitiv?) pentru Tom, care Tom o sa-i duca dorul Yanei pana ii voi gasi inlocuitoare. Desigur, am avut grija sa-i fac Yanei si o instruire corespunzatoare, teoretica si practica, asupra modului de utilizare, demonstrandu-i practic deosebirile si asemanarile cu Tom al meu. Totodata, i-am asigurat si un stoc consistent de baterii, avand in vedere situatia grea a economiei de la Chisinau precum si interesul manifestat, cu siguranta, si de Dana fata de interesantul instrument, odata ce va face cunostinta cu deliciile pe care acesta le poate oferi, rezultand un consum marit de resurse (baterii, adica). Pe plan personal, mi-am permis cateva zile de relaxare totala, dupa intensele zile petrecute cu ocazia Untold-ului si a oaspetilor mei moldoveni. Singurele preocupari au fost refacerea capitalului de lucru, reluandu-mi activitatea de taximetrie si convorbiri aproape zilnice cu Anca, relatie oarecum neglijata in ultima vreme. Ocazii, in care am lucrat si la refacerea relatiei cu Charly, daca era ceva de refacut. Vacanta fiind pe sfarsite, cam era cazul s-o mai slabesc cu prostiile si sa pun capat perioadei de libertinaj pe care i-am permis-o lui Tom. Ce-ar fi sa plec undeva intr-un mini concediu? Pentru refacere fizica si psihica. Unde? Poate, la Oradea? Acolo, in ultimii ani au fost investitii masive in hoteluri, piscine si alte cele. O sa ma duc pentru o saptamana. Zis si facut. Ma apuc sa fac unele cumparaturi necesare intr-o astfel de escapada de cateva zile. Si tocmai cand, ajuns acasa, am bratele pline de cumparaturi, dau nas in nas cu Anamaria.
- Buna, vecine, iti refaci stocurile? Ti-au plecat musafirii?
- Sarutmana, Anemari, da, au plecat, zic aplecandu-ma sa ridic doua pungi pe care le-am scapat din mana.
- Mai, dar multe ti-ai mai cumparat. Stai, ca te ajut eu sa le cari. Sa nu faci doua drumuri. Si insfaca cateva pungi si caram toate cumparaturile inauntru.
- Asaaa ..., face invartindu-se, nu s-au schimbat multe de cand am fost eu pe aici.
- Da, nu, Anemari, te servesc cu o cafea? Ca m-ai ajutat. Si pun o muzica, ceva languros, pentru o atmosfera mai asa ... In timp ce pregatesc cafeaua, Anemari se aseaza pe canapea.
- Si care mai e viata ta, Geo. Nu-ti lipsesc fetele? Cand se intorc? Si-si pune picior peste picior, ceeace imi permite o viziune tulburatoare pana sub adancul fustei scurte. Oare poarta chiloti?, ma intreb. Tom se trezeste si se intinde.
- Pai, o sa vina in doua-trei saptamani. Nu mai e mult, si nu ma pot stapani sa privesc, pe furis, spre picioarele dezgolite. Picioarele ei m-au facut intotdeauna sa visez ca le despart si ma furisez intre ele, cu sau fara voia ei.
- E buna cafeaua, nu stiam ca te pricepi si la asta, zambeste.
- Da?, si la ce altceva ma pricep eu?, intreb deschizand o portita.
- Pai, stiu si eu? La multe, poate si la dans ...
- Domnisoara, dansati?, intreb deschizand bratele. Zambeste si se ridica lasandu-se cuprinsa in brate. Ne leganam in ritmul tangoului, fara cuvinte, doar adulmecandu-ne. Incerc sa ghicesc daca e dispusa. Nu ne-am vazut de mult si-a avut ocazia sa vada multe femei prin preajma mea. Incet, distanta dintre noi se micsoreaza. Ne invartim iar sanii ei, ascutiti, se freaca de camasa mea, facand sa mi se scoale. Tom, intarit si intaratat, o impunge in burta, facandu-si simtita prezenta si dorinta. Anemari inchide ochii si se lasa purtata cum vreau. Imi apropiu buzele de urechea ei si i-o ating. Apoi ii musc usor lobul urechii. Tresare si ma strange instinctiv spre ea.
- Te doresc, ii soptesc in ureche si-i prind lobul intre buze. Ma imping in ea sa simta pe burta bucata de carne intarita. O clipa are intentia sa se indeparteze, apoi accepta si se lipeste de burta mea.
- As vrea sa te am, ii soptesc in ureche, vreau sa intru in tine ... Nu vrei si tu ...?
- Geo ..., si Peter? O sa ma caute ... Avem intalnire astazi.
- Esti la mine. Peter nu stie unde esti. Lasa-l pe Peter, suntem amandoi, singuri, ii soptesc. Haide, sa ne bucuram unul de celalalt. Incet, ii iau o mana si i-o pun jos sa-l simta pe Tom. Pipaie apoi isi aseaza palma peste Tom si-l maseaza lipindu-se si mai mult de mine. Deschid prohabul, il scot pe Tom si i-l pun in palma. Anemari tresare surprinsa, dar accepta, il prinde si-ncepe sa-l frece incet. Picaturi ies din Tom si-i manjesc palma. Gurile ni se unesc intr-un sarut flamand si obscen. Ii prind fesele strangand-o spre mine in timp ce, incet, o imping spre pat. Cu gurile mereu unite, ne intindem pe pat, imi desfac cureaua si trag in jos jeansii si chilotii, ii ridic fusta si, pe langa chilotei, Anemari si-l pune pe Tom la gaura si-mpingand, intru in ea. Ma afund cu Tom in carnea ei calda si umeda. Anemari isi ridica picioarele pe umerii mei, ca sa intru pana-n fundul fundului pizdei. Incep s-o fut tinand-o de umeri iar ea pluteste pe valurile placerii cu ochii inchisi si gemand ritmic. O framant si ma primeste in ea si ma umplu de placere si-mi suge vigoarea si ne zbuciumam in nestire, doar noi doi si placerea nemasurata, si tot asa pana cand sperma ne umple zbatandu-ne intr-un orgasm exploziv. O strang in brate din rasputeri iar Anemari abia mai respira, tremurand ca o posedata.
Trec minute bune, apoi incepem sa ne dezlipim.
- Uuuf, ce bine-a fost ...M-ai omorat. M-ai desfiintat. Anemari isi destinde picioarele intinzandu-le si prinzandu-l pe Tom intre ele. Imi misc soldurile, ghidandu-l pe Tom printre labiile pline de sperma. Il simt la gaura si-l imping inauntru, in pizda, la caldura. Anemari deschide ochii, zambeste sarutandu-ma,
- Mai vrei, mai poti?
- Vrei si tu?, intreb.
- Hai sa ne odihnim putin ... N-am mai facut-o de mult.
- Pai, Peter? Nu faci cu Peter?
- Nu, ca zice ca nu vrea s-o facem inainte de casatorie.
- Pai, si nu va casatoriti odata?
- Nu-s ce are Peter. Tot amana.
- Atunci, lasa-l. Poate nu te iubeste.
- Nu pot, Geo, tin la el. E baiat bun, corect, inteligent, ma iubeste, am incredere in el. Ce mai? Ne potrivim la toate, inafara de asta. De trei ani de cand suntem in relatie nu m-a futut niciodata.
- Dar, nu pot crede ca tu nu te-ai futut de ani de zile.
- Nu, Geo, ma mai fut si eu, cand-cum, cu cine am ocazia. Nu cu ori cine, cu barbati de incredere.
- Ca mine?, de exemplu.
- Da, ca tine, de exemplu.
- Deci, sa inteleg ca-ti place cu mine?
- Da, craiule. Esti bun, esti foarte bun.
- Anemari, hai sa ne facem mai comozi. O sa-ti scot fusta si eu pantalonii. Poate, mai facem un numar. Vrei un pahar de bere?
- Da, mi-ar prinde bine, mi-e gura uscata.
- O cafea?
- Da, si o cafea. Am baut cafeaua, ceva bere, apoi am pus unul din filmele mele porno japoneze. Ne-am intins unul langa celalalt sa savuram un Love Story. Atmosfera hot a filmului ne-a excitat si-am inceput s-o mangai intre picioare. Era umeda, plina de sperma. I-am bagat doua degete in pizda. Anemari, excitata, a inceput sa-si frece genunchii, unul de altul. Apoi mi-a prins pula frecand-o incet. Excitatia, in film si in patul nostru era in continua crestere. O frecam tot mai voiniceste, iar ea ma masturba frenetic. Tom, tare ca piatra, s-a napustit asupra ei, i-am bagat-o si-am inceput s-o penetrez temeinic. Anemari mi-a tinut piept o vreme, apoi a cedat prabusindu-se in ghiarele unui orgasm dezordonat, lasandu-ma sa-mi fac de cap. Imaginea trupului de sub mine zbatandu-se de placere m-a supraexcitat pana am terminat si eu zguduindu-ma in ea si umpland-o, iarasi, cu sperma.
Am adastat o vreme ca sa ne linistim simturile, apoi am inceput s-o mangai prin zonele acelea ca sa vad reactia lui Tom. Cea mai interesanta reactie a fost cand mi-am bagat degetele in pizda iar Tom a incercat sa se ridice singur. Treaba i-a iesit doar pe jumatate, dar sunt sigur ca, cu un ajutor din partea lui Anemari, s-ar fi pus pe picioare, gata de un nou asalt. Reactia lui Anemari a fost un zambet si un sarut languros dat cu niste buze umede si cu limba. Si o mangaiere tandra adresata lui Tom. Apoi, l-a luat in gura coplesindu-l cu sugeri si saruturi. Tom s-a sculat, cat a putut, si i-a multumit cu cativa stropi de sperma. Multumita, Anemari s-a urcat pe mine si m-a napadit cu sarutari si muscaturi peste tot. Neputand suporta indiferent acest val de tandrete, am rasturnat-o, m-am bagat intre picioarele ei si mi-am varat botul in pizda ei umeda si plina de sperma, lingand-o peste tot, labii, clitoris, gaura, peste tot. Pana m-a tras sus, langa ea.
- Gata, nu mai pot, ajunge. M-am intins langa Anemari.
- Si, de ce ai facut atatea cumparaturi, pleci undeva?
- Pai, da. Vreau sa plec intr-o mica vacanta la Oradea.
- La baile Felix?
- Da, si acolo, vreau sa mai schimb environmentul cateva zile.
- Da, bine faci. Si unde o sa stai?
- Nu stiu, vad eu, nu m-am hotarat inca.
- Ia, fii atent. Eu am acolo o verisoara care locuieste intr-o casa mai mare, un fel de vila. Doar ea si sotul si fata lor. Si au o gramada de camere. Daca vrei, vorbesc cu ea pentru tine. Ar fi mult mai ieftin decat la hotel.
- Interesant, mi-ar place. Marturisesc ca inca nu mi-am chiar revenit financiar.
- Bine. Uite cum facem. Eu vorbesc cu ea diseara si te sun sa-ti spun cum e. Sau, mai bine, treci maine pe la mine sa povestim. In momentul acela, i-a sunat telefonul. Am inteles din discutie ca suna eternul Peter, ca vine pe la ea intr-o juma de ora. Rapid, am ajutat-o sa se spele, sa se curete de sperma pe unde s-a patat si i-am dat si cu un parfum unisex. Astfel incat aparentele erau salvate si totul era ochei. Inclusiv tensiunea sexuala detensionata.
A doua zi, am trecut pe la Anemari sa vad cum stam cu demersul ei de a ma caza in Oradea. Am gasit-o in bucatarie spaland niste vase.
- Vrei o cafea?, m-a intrebat. Pana o fac, du-te, te rog, in sufragerie si astepata-ma. M-am tolanit intr-un fotoliu si-am inceput sa urmaresc niste stiri la tembelizor. Plictisit, trec pe laptop, unde incep sa se deruleze niste imagini cu penisuri in erectie, unele scuipand sperma, apoi incepe un film, de fapt o colectie, de gangbang-uri. Nu raman indiferent la atatea ispite video si la gandul ca Anemari trebuie ca sufera frustrari care se impune a fi potolite.
- Scuza-ma ca te-am facut sa ma astepti, zice si pune pe masuta cafeaua ademenitor de mirositoare. Apoi, observa imaginile de pe ecran.
- Astea au ramas de cand am facut ordine in laptop si n-am apucat sa le sterg, incearca o explicatie trasa de par, rosind. Ma ridic si ma apropiu hotarat de ea.
- Anemari scumpa, nu trebuie sa te justifici fata de mine. Si eu le folosesc cand sunt singur si-as dori sa fie cineva langa mine. Si-o trag de mijloc spre mine.
- Asa ca, acuma, noi doi o sa ne-o tragem ca sa ne potolim dorintele, si-o sarut impingand-o spre canapea. Anemari incearca o tentativa de opunere, apoi intelegand ca sunt hotarat s-o fut accepta ideea si se lasa pe canapea, scotandu-si chilotelul. Nu pierd vremea cu dezechiparea, imi scot pula si i-o infing in timp ce o trag sub mine sarutand-o. Imi raspunde la sarut cu o muscatura atroce in timp ce incep s-o pompez cu Tom intarit la maxim. O pompez dezordonat, excitat de ineditul impreunarii ad-hoc, ignorand gemetele ei ritmice, tot mai acute pe masura ce creste in ea afluxul de placere. Contrele ei tot mai salbatice, muscaturile si excitatia mea incontrolabila se termina intr-o explozie de voluptate strangandu-ne in brate cu violenta animalica. Apoi,
- Ah, nebunule, ce bine a fost, si-mi multumeste cu un sarut. Ti-a placut si tie?
- Pai cum, nu? Ai fost ca o pantera in calduri. Insa, daca ma gandesc bine, ar trebui sa vorbesc cu Peter asta al tau, sa-i deschid ochii.
- Ba sa faci bine sa-ti vezi de treaba. Lasa-mi-l pe Peter in pace. Nu e bine asa? Nu-mi strica ploile cu Peter. Cum ar fi ca Peter sa stie ca tu cunosti problemele mele de pat. Il iubesc si-l vreau al meu. Ai pricipit? Iar, de futut, poti sa ma futi cand vrei. Am sarutat-o indelung, sugandu-i limba, semn c-am pricipit.
- Ochei, faca-se voia ta, in patul tau, ca si-ntr-al meu. Ai vorbit la Oradea?
- Da, daca ti-am promis. Ai aici adresa, s-o suni pe Sofia cu o zi-doua inainte. Auzi, craiule, Sofia tine contabilitatea la cateva firme de transport din Oradea. Barbat-su e sofer de tir pe camionul familiei. Castiga o caruta de bani. Face transporturi foarte internationale, Irak, Iordania, Africa de Sud .... Sofia este mult timp singura si-si creste fata.Te sfatuiesc s-o respecti, daca intelegi ce vreau sa spun. E mai batrana decat mine dar stiu ca tu nu prea ai astfel de scrupule. Deci, las-o in pace. Nu mi-ar face placere sa aud reclamatii in urma ta. Anemari are douazecisicinci de ani. Cati o fi avand batrana de Sofia? O sa ma abtin, o vreau pe Anemari de partea mea, nu contra mea. Nu strica sa ai o vecina mishto, dispusa oricand sa-mparta patul cu tine.Chiar si cand barbat-su e prin ograda.
- Pantero, asa ma stii? Eu imi respect, intotdeauna, promisiunile (inafara de cazurile in care uit sa le respect). Si-i astup gura cu un sarut. Ii mangai bucile si, dac-ar vrea, as mai fute-o odata.
- Ajunge. Mi-a fost de-ajuns. Esti un vecin de nadejde si trag nadejde ca asa o sa si ramai. Acuma, du-te. Trebuie sa ma pregatesc, peste doua ore vine Peter sa ma ia. Mergem la parintii lui. Du-te, tigrule si odihna placuta.
Am mai lucrat cateva zile ca sa-mi fac plinul la tescherea, apoi l-am sunat pe dealerul meu de drive sharing ca sa-mi aranjeze ceva clienti pentru duminica, pentru Oradea. Nu-mi place sa calatoresc singur, desi Oradea e doar la o aruncatura de bat.
Azi, de dimineata, ma scol sa pornesc spre vacanta oradeana. Bine dispus, vorba cantecului, ce frumoasa este viata, cand te futi de dimineata, dimineata la sosea, cu nevasta altuia... Asaa ..., sa vedem unde avem insotitorii de bord. In Grigorescu. Bun. Incarc bagajul si-o pornesc la adresa. Acolo asteapta deja o tipa. Bruneta, supla, rochie mulata, verde muscator, scurta, la limita decentei, picioare .... Mi se scoala. Sunt obsedat de picioarele femeilor. Cum vad niste picioare din alea ..., cum mi se scoala. De ce? Pentru ca picioarele femeii au un punct comun, pizda. Daca mangai picioarele in susul lor, pielea devine tot mai fina si mai fina, iar acolo unde ele se unesc intr-un v, acolo este locasul pizdei, cuibul acela dulce, umed si cald, plin ochi de placeri, la care ravneste orice barbat cu pula functionala, s.a.m.d.
- Sarutmana, dumneavoastra sunteti pentru Oradea?
- Da, domnule, sunteti domnul Geo?
- Da, poftiti, urcati. O poftesc in fata, urc si eu si ma pun pe asteptate.
- Pai, ce faceti, nu porniti?
- Astept sa vina si ceilalti.
- Care ceilalti? Ca mi s-a spus ca sunt singurul pasager. Ii iau mana si i-o sarut. Pare a fi surprinsa. Cred ca nu se astepta.
- Daca stiam ce insotitoare incantatoare o sa am, veneam cu niste flori, tatonez eu terenul.
- Esti dragut. Asa esti in fiecare zi sau numai astazi?
- Cand am companii fermecatoare, insist in continuare, pornind la drum.
- Domnu Geo, am impresia ca ma asaltezi. Trebuie sa stii ca sunt maritata, deci nu-ti risipi gloantele.
- Da? Iar eu sunt burlac. Am putea fi cuplul ideal. Ah, magarule. Ti s-a ars becul de nu semnalizezi?
- Ai vazut? Vireaza stanga fara sa semnalizeze.
- Esti interesant, Geo. Ce vrei sa spui cu cuplu ideal?
-Pai, Iulia, o femeie inteligenta si maritata e satula pana peste cap de toanele si limitele unui sot pentru care viata inseamna bani, bani si bani. Care-si lasa sotia sa umble brambura prin tara in compania a tot felul de indivizi dispusi s-o seduca, cum s-ar putea sa se intample si astazi, cu noi. Cred ca a avut loc un accident, de rulam asa de incet.
- Pai, Geo, eu nu umblu asa cum zici tu, eu am fost la Cluj la mama, care este bolnava si a fost externata de la cardiologie. I s-a implantat un stent.
- Sorry, dar sotul tau n-a putut sa dea o fuga pana la Cluj si sa te insoteasca? Mai, prostule, era sa ma freci. Ce circulatie infecta. De cati ani esti maritata?
- De sase ani.
- Cred ca acu sase ani iti manca din palma. N-asteptai sa-ti gaseasca drive sharingu masina sa te aduca acasa. A urmat o lunga perioada de tacere. Circulatia era mai mereu restrictionata, viteza medie era destul de scazuta. La Ciucea circulatia era oprita. Un autocar cu excursionisti a facut o intoarcere aiurea vrand sa-si descarce clientii la castelul lui Goga si-a blocat toata circulatia. Dac-as fi singur, m-as opri la castel. Si m-as duce sa vad mausoleul.
- Geo, oare nu ne putem opri? Am o mica problema. Cum tot era oprita circulatia, ochesc o portiune libera de cativa metri si, cu o oarecare doza de neobrazare, reusesc sa ma infiltrez si sa parchez. Coboram si, dupa o scurta investigatie, gasim si locul acela, pentru doamne. Nu prea era ceeace ar fi trebuit sa fie, dar m-am protapit in fata a ceeace ar fi trebuit sa fie usa, si Iulia s-a usurat in liniste. Vine spre mine zambind larg.
- Cum e, Iulia? E bine acuma?
- E foarte bine. Nu credeam ca poti fi atat de gentleman. Iti multumesc.
- Cu placere. Oricum, mi-e podul plin de multumiri. Le-as vinde, ca-mi tin locul ocupat. Stii pe cineva amator? O sa dau un anunt pe OLX.
- Nu fii cinic, Geo.
- Scuza-mi sinceritatea, Iulia, tovarasa mea de drum de la Cluj la Oradea. As fi preferat ceva mai consistent.
- Adica ... zece lei?
- Nu ..., eventual un pupic.
- Na, si-mi depune un pupic pe obrazul stang. Lasandu-mi si un miros de primavara. Ce parfum o fi folosind. Sau, asta e mirosul ei?
- Wow, a fost delicios, nu faci un repetir? Ma priveste mustrator.
- Am inteles, nemultumitilor li se ia. Apropos, Iulia. Ai fost vreodata la castelul lui Goga?
- Nu, n-am fost. Nici nu cred c-am auzit de el.
- Nu esti ardeleanca?
- Nu, sunt vranceanca.
- Daca tot suntem blocati, hai sa mergem sa-l vizitam. Eu sunt nascut in Huedin si am fost de multe ori la castel. Pe vremea cand intrarea era libera, daca va puteti inchipui asa ceva. Am dus-o peste tot pe unde se putea. In castel n-am putut intra, vezi doamne, Goga nu mai este de-al nostru, este al Statului. I-am aratat bisericuta de lemn adusa din Salaj, demontata si remontata aici si-apoi am urcat la piesa de rezistenta, Mausoleul. Mausoleul Iubirii, cum este denumit din cauza mozaicului realizat manual de catre sotia, Veturia, cu marmura de Carrara. Realizarea mozaicului a durat douazeci de ani. Nu pot sa nu redau epitaful mozaicului. Jur-imprejur e largul care canta, e soare-n cer, e sarbatoare sfanta si-n vreme ce mi-a amutit pamantul, fiorul pacii-n suflet mi se lasa, eternitati imi flutura vestmantul, simt Dumnezeu cum ma primeste-n casa. Iulia se sterge la ochi. Simt ca batalia pentru aceasta splendida femeie este pe cale de a fi castigata. Coborand, o ajut tinandu-i mana. Si nu-i dau drumul nici dupa ce-am coborat. Ne apropiem de masina, mana-n mana. Ca un cuplu. Care suntem pe cale de a deveni. Daca am noroc. Intre timp, circulatia s-a mai rarefiat. Urcam in masina si repornim la drum.
- Ce parere ai, Iulia?
- Impresionant. Ce femeie trebuie sa fi fost Veturia. Ce poveste de iubire. Ii prind mana. Accepta. Conduc o vreme cu o mana.
- Geo, ar trebui sa conduci mai atent. Ii sarut degetele mainii si-mi pun ambele maini pe volan.
- Ne apropiem de Piatra Craiului, n-ai vrea sa mancam ceva? Mie, parca mi s-a facut foame.
- Ba da, Geo, as manca si eu. Ajunsi in varful dealului, caut un loc de parcare. Am noroc sa gasesc unul si parchez.
- Buna ziua, zice unul, vreti cu un pat sau cu doua?
- Ce sa vreau?, intreb nedumerit.
- Pai parcarea, parcarea este doar pentru clientii popasului. Trebuie sa luati o camera.
- Ce popas?
- Hotelul, popasul asta, parcarea este a popasului. Era singurul loc de parcare liber, cat vezi cu ochii.
- Bine, care-i cea mai ieftina camera?
- Cu un pat, va fac rezervarea, dati-mi un buletin. Pana urcati la restaurant, s-a rezolvat.
- Iulia, ne luam bagajele, ca ce-i sigur, e sigur.
- Asa ceva n-am mai pomenit, zice Iulia.
- Hai sa vedem partea plina. Sa mancam, apoi mai vedem. Am comandat, am mancat, am sporovait. Iulia mi se parea tot mai frumoasa, asa ca am comandat si niste vin. Priveam in ochii ei adanci si ademenitori. Ii priveam buzele carnoase si ardeam de dorinta de-a i le simti gustul. Vorbeam vorbe, cu sau fara rost, timpul trecea si atmosfera devenea tot mai hot.
- Geo, cred ca m-am cam pilit, zice razand prosteste.
- Da? Dar crezi ca eu is mai breaz?
- Stii ce? Trebuie iarasi sa ma ..., scuza-ma, si rade.
- Hai ca te conduc, sa nu mi te fure careva.O conduc spre toaleta, tinand-o de talie sau tinandu-ma de talia ei. Oricum, reusim sa mergem in linie dreapta. Acolo, intram amandoi in cabina ingusta.
- Vrei si tu?, ma intreaba.
- Deocamdata, nu, de ce intrebi?
- Pentru ca ai intrat cu mine.
- Am intrat ca sa te ajut.
- Sa ma ajuti sa fac pipi? Crezi ca nu stiu sa fac singura?
- Pai ..., am crezut ca ..., acuma ce sa fac?
- Sa taci din gura si sa nu te uiti la mine. Tac din gura si ma uit pe pereti. Vad un numar de telefon sub care scrie ti-o sug gratis.
- Gata, acuma e randul tau.
- Sa ce?
- Sa te pisi, hai repede, sper ca ai cu ce. Ia sa vedem.Inexplicabil, acuma ma trece. Deschid prohabul si-l scot pe Tom, pe jumatate sculat. N-apuc sa-l apuc bine ca si tasneste din el.
- Wow, ce mare e. Tot timpul e asa?
- Hai ca nu suntem la vizionare. Ai terminat, am terminat, hai sa mergem la culcare. Revenim la masa, unde ne asteapta tipul cu parcarea.
- Sa nu va mai lasati gentile asa, nesupraveghiate. Au fost multe cazuri. P-aici trece multa lume. Mai doriti ceva?
- Cheia de la camera.
- Pe coridor, a doua pe dreapta si-mi da cheia. Incerc sa iau bagajele noastre, dar nu prea reusesc. Individul isi da seama, le insfaca si o ia inainte. In camera ni le tranteste pe masa si dispare inainte sa apuc sa-i dau un bacsis. Stam fata-n fata, privindu-ne in ochi si-adulmecandu-ne.
- Intai eu, apoi tu, si dispare in baie. Caci, chiar daca nu va vine sa credeti, camera chiar are baie cu cada si dus si vas de toaleta. Apare imbracata intr-un vis transparent si dispare sub patura, inainte ca eu sa apuc s-o vad ca lumea. Ma precipit la baie si fac un dus rapid. Ma tot impiedic de Tom, care sculat si, tare ca piatra, ma tot incurca. Stau in fata patului, gol, cu Tom in pozitie de drepti, inclinat oblic, spre inainte si-n sus. Patura se da la o parte lasand-o prada privirii mele lacome pe zeita dragostei carnale, la care am jinduit toata ziua. Ma doare frumusetea trupului care mi se ofera.
- Ei, ce faci, ma iei sau ai adormit? Susurul dulce al vocii ma trezeste din reverie, ma las in genunchi intre picioarele care se departeaza ca sa-mi faca loc, o mana alba ma ia de pula si si-o pune in gaura, ma las cu toata greutatea peste trupul cald si plin de dorinta si-o iau, prabusindu-ma in misterul dintre picioarele ei, muscand-o de gat.
Nu protesteaza la muscatura si ma primeste in tainita trupului ei, inebunita de placerea cu care o umple pula vanjoasa si flamanda care o cotropeste viguros.
Ne revenim intr-un tarziu, transpirati si gafaind inca dupa razboiul sexelor care a incununat impreunarea noastra. De mult n-am mai facut dragoste atat de mult. Cred ca ne-am iubit mai mult de-o ora. Ma simt obosit fizic, ca dupa un efort la limita puterilor. Stau culcat pe jumatate peste ea. Un sfarc se obrazniceste langa gura meu. Asa ca-l iau in gura sugandu-l. Il simt cum se umfla si se intareste, devenind mai mare. cat o cireasa. Sanul i se umfla si el, intarindu-se.
- Poti sa te joci, numai nu-mi lasa urme, zambeste. Se unduieste sub mine. Tom simte tufisul miscandu-se sub el si-ncepe sa se intinda si sa se umfle. Iulia simte miscare si-mi zambeste.
- Geo, scumpule, nu pot acuma, mai asteapta. Ma resemnez si-i transmit hotararea si lui Tom. Imi depun o palma, protector, peste celalalt san si-nchid ochii. Cand ma trezesc, este intuneric. Cat o fi ceasul? Aprind veioza. E sapte. Seara. Stiu c-am tras un pui de somn. Iulia inca doarme. Dau patura la o parte. Doamne, ce trup excitant are. La vederea lui, se trezeste si Tom si se scoala imediat sa nu piarda prilejul. Iulia simte si deschide ochii. Da sa se acopere, dar ii prind mana.
- Ramai asa, si-o sarut pe umar. Esti splendida.
- Nu te mai uita asa la mine, ca ma faci sa ma jenez.
- Cum ma uit?
- Asa, hulpav, parca ai vrea sa sari pe mine.
- Pai asa o sa si fac.
- Nu, nu si nu. Mi-e foame.
- Atunci, hopa sus. Hai la baie si-apoi mergem sa mancam. Se ridica si o ia spre baie. Goala. Eu, dupa ea, cu Tom pe post de inainte mergator. Admir, din nou, trupul neasemuit de excitant, pe care nu-l pot asemana decat, poate, cu al Ancai. Cand sa intru dupa ea, imi interzice.
- No, ladies first and only. Ma resemnez si astept, rabdator, sa-mi vina randul. Intuiesc ca aventura nu s-a terminat inca. Rar am dat gres cu intuitia. Imi fac si eu baia, cat de repede pot si ma ferchezuiesc, cum pot. Cand revin in camera, Iulia e inca in chiloti. Dau s-o iau in brate dar mi-o interzice cu o mana intinsa dezaprobator. Inteleg, accept, ii sarut mana. Apoi ne imbracam si iesim la restaurant care, acuma, are o alta fata. Clientii aia, in trecere, au disparut. Mesele sunt ocupate de grupuri, de perechi, alte fete. Fundalul sonor e dominat de-o muzica de antren. Alegem si noi o masa si comandam mancare. Comand o sampanie, Chandon daca bine-mi amintesc. Inca nu terminam de mancat, ca muzica se schimba. Ringul de dans incepe sa se populeze. Iulia incepe sa bata ritmul cu degetele pe masa. Inteleg aluzia si mai comand o sticla. Apoi, ne amestecam si noi printre cei de pe ring, imperechindu-ne si desperechindu-ne, ca toti ceilalti. Ne mai oprim, din cand in cand, ca sa ne tragem sufletul si ca sa ne mai invioram cu o gura de sampanie. Totul ar fi ochei, numai ca nu inteleg cum de in jurul nostru sunt tot mai multi barbati, decat femei. Mi se pare ca roiesc in jurul nostru ca si hienele in jurul prospaturii. Ar fi bine sa-mi pazesc bine prada.
- Hai, Ulia, sa ma bem un pahar, poate ma demetiscesc. Iata c a si lterel sau turmntat. Unul, mai negros, se tt tine dup mine ca so fcem pe din trei, ca el mi da o stcla de sampon. Iuliai parea itresata, dar eu am ras de mana si neam refug in cmera. Am czut pe pat. Am vrt so dezbrc, dar dgtl nu mau mai ascltat, sam adrmt.
Ma trezesc si-n camera e ziua. Langa mine, Iulia. Doarme imbracata si facuta covrig. E ora sapte. Simtind miscare, se trezeste si ea.
- Doamne, cat o fi ceasul?
- Aproape sapte, zic.
- Am cam facut-o lata aseara, zice.
- Cam asa, accept. Acuma, cum te simti?
- Merge, merge, nu ma doare nimic. Mi-ai facut ceva azi-noapte?
- Nu, cum sa-ti fac fara ca sa vrei si tu.
- Asa ma gandeam si eu, ca esti corect. N-are cum sa stie ca i-as fi facut, dar n-am fost in stare s-o dezbrac. O pup pe obraz.
- Hai, Iulia, sa facem un dus. O sa ne refaca. Ne dezechipam de tot si intram in baie. De data asta nu mi-o interzice, ba as zice ca este interesata de ce am eu, la fel ca si mine de ce are ea. Ne stropim, ne spalam reciproc spatele. Eu insist sa-i pipai sanii, tari si elastici. Cum ii simt sub palme, Tom reactioneaza sculandu-se.
- Ia uita-te la el, s-a si sculat, rade amuzata si-l prinde in palma. Stimulat de caldura palmei, Tom se scoala de-a binelea si-i umple palma, iar Iulia incepe sa-l stimuleze belindu-l, fascinata fiind de grosimea si lungimea sculei.
- Nu asa, iubito, stai sa-ti arat cum. Si-i iau un picior, i-l tin ridicat cu o mana, iar cu ceealalta il potrivesc pe Tom in gaura si ma opintesc intrand in ea. Apoi, incep sa pompez incet. Treaba merge cum merge, nu prea e comod, exista si probleme de echilibru, ce mai ...
- Hai in pat, zice Iulia iesind din pula. Se intinde pe spate, cu picioarele larg desfacute, asteptandu-ma. Ma intind pe burta, ii cuprind soldurile si-mi afund botul in tufis. Aroma de pizda ma excita si Tom se face ca de piatra. Pipai cu limba si despic labiile fine si umede si calde. Le frec cu limba in sus si-n jos. Simt placerea ei dupa cum ma strange intre genunchi si ma freaca cu ei. Maresc ritmul si nu mai poate. Ma prinde de cap cu mainile-amandoua si ma ghideaza intre picioarele ei, unde s-o ling si cat de tare. Ma apasa tot mai tare peste clitoris, insist si eu tot mai energic, coapsele incep sa-i tremure strangandu-mi capul intre ele, ii framant soldurile si
- Acuma hai repede sus si ma trage peste ea desfacandu-si picioarele iar Tom plonjeaza in ea, inecat in adancul interiorului de placeri al Iuliei. Incep pompajul
- Aaaah, geme, ce bine-mi faci... Ah, ce buna e... Ce bun esti.... Wow, ce te iubesc... bea-ma... Omoara-ma... Fute-ma, Nu te opri... Da-mi-o tot asa pana maine... Distruge-ma... Da-ti drumul in mine... Bag-o, bag-o... Zdrobeste-ma, fara mila... E biiineee... Ma omori Bag-o. Scoate-o. Bag-o. Scoate-o... Asaaa Armasarul meu drag Fute-o pe iapa ta... Inca. Inca si inca... Aaah, mancati-as pula aia dulce... Tine-ma-n pula pana maine... Mooor. Mooor... Si tot asa, se zbate, geme, ma zgarie si ma musca, semiconstienta, beata, sub asaltul nemilos si salbatic al lui Tom, inebunit de placerea dementiala pe care i-o da Iulia si pizda ei. Brusc, isi ridica picioarele, m-apuca de gat strangandu-ma ca-ntr-un cleste si ma musca salbatic de umar dand sacadat din sale,
-Aaaaaaaaaah. In aceeasi clipa sperma tasneste si o umple imprastiindu-se intre noi.
- Ghhhhhh, grohai golindu-ma in ea cu ultimele izbituri.

Zace pe spate, cu un picior indoit si cu mainile in laturi.E plina de sperma pe burta si-ntre picioare. Eu sunt culcat pe-o parte, cu un picior indoit peste burta ei. Sub mine, cearsaful mototolit si ud. Cu un deget incep sa desenez cercuri in parul naclait de sperma. Apoi bag degetele intre labii si le despic. Nici o reactie. Le bag si in vagin. Ma lasa sa explorez pe unde vreau. E terminata si-as putea sa-i fac orice. Numai ca nici eu nu prea mai sunt in stare.
- Cum esti, printeso?
- ... Cum sa fiu? Cum ai vrut, fututa si demolata.
- Dar, ti-a placut?
- ... Intreaba-ma. Pai, n-ai vazut? Ma apropiu de ea si-o sarut pe umar. Intinde o mana si-l cuprinde pe Tom care zace fara cunostinta, pe o coapsa.
- Baietelul asta al tau e foarte harnic.
- Ma bucur ca-l apreciezi.
- Si e si foarte dulce.
- Dar si a ta e de exceptie, finuta, micuta si stie meserie. M-am simtit dumnezeieste in ea. O sarut si-mi raspunde cu delicatete.
- Ar trebui sa ne adunam si sa ne continuam drumul. Nu suntem nici la jumatate, zice. Astazi trebuie sa ajung si acasa. Ne sculam si-ncepem sa facem ordine, cat de cat. Hainele de pat ude le punem la rufe murdare, pe ale noastre incercam sa le punem in ordine. Cum vede miscandu-se incolo si-ncoace femeia aceasta goala pusca, Tom incepe sa se scoale. Iulia observa si-mi zice zambind,
- E vreo problema?
- Ce sa fie?
- Pai ... si arata spre Tom care e deja in picioare. Apoi adauga,
- Mai vrei una mica?
...



    Login