Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Charly 22
Autor : x312538 - 2023-01-24
Citita de 4874 ori - Nota 0.54 (387 voturi)
Capitolul 22

Ziua urmatoare, am iesit cu totii in oras. De data asta ne-am indreptat spre VIVO. Mergem prin mall, haotic, de colo spre dincolo, fara nici o tinta precisa, doar ca sa ne holbam la una si la alta. Pentru mine VIVO nu e ceva senzational, poate pentru moldovenii mei - da. Asa ca-i urmaresc docil si intelegator. Uneori descopera ceva ce exista si la ei si atunci fac comparatii de preturi. Alteori, descopera ceva ce seamana cu ceva de la ei si atunci se adancesc in comparatii despre calitate. Ma amuza Yana, care e ca un copil care vede, pentru prima oara, lucruri nemaivazute. Ieri era o femeie in bratele placerii, astazi e un copil uimit de ce vede. Amandoua au imbracat rochite care le pun in evidenta trupurile adolescentine, si mai ales funduleturile, care nu trec neobservate, dupa privirile care le iau la tinta. Ma mir ca Serghei nu le-a atras atentia asupra potentialelor pericole. Dar nu-mi fac probleme. O fi stiind el cum sta treaba. Asa, tot umbland, grupul nostru s-a scindat in doua, Dana cu Serghei si Yana cu mine. Yana se oprea pe la chestii asa, mai copilaresti, dar pe Dana o interesau mai mult imbracamintea si incaltarile. Cand am ajuns la AsiC, am intrat cu totii. Abundenta de oferte ne-a acaparat atentia. Yana s-a tot fatait pe langa niste jeansi. Vazand interesul ei, am indemnat-o sa-i incerce. S-a tot codit, pana la urma a luat o pereche denim. M-am dus cu ea la cabina sa-i incerce. Dupa parerea mea, erau prea largi, erau 40.
- Stai aici, ma duc eu sa-ti aduc 38, asteapta, zic.
Ma duc si aduc o pereche 38 denim si o pereche 38 stretch. Cand revin si-o vad asteptand in curul gol, adica numai in chilotei ca sutien n-avea, Tom s-a sculat si-a batut energic in poarta sa i se deschida. Am tras fermoarul eliberandu-l, si-n liniste dar in graba, am luat-o pe Yana de fund, i-am ridicat un picior, l-am ajutat pe Tom sa patrunda pe langa chilotel si l-am infundat in Yana, incepand s-o pompez incet, sa nu fac zgomot.Yana m-a privit surprinsa dar a acceptat ideea si s-a prins de umerii mei, incercand sa faca fata situatiei.
- Unde v-ati ascuns?, recunosc vocea Danei. Ne despartim repede si-l il bag pe Tom napoi in barlogul lui.
- Aici, poti intra. Vine si Dana, Yana probeaza jeansii si ramane la aia stretch care stau intinsi pe ea de i se vad si buzele pizdei. Dana priveste si priveste.
- Yana, du-te si adu o pereche 40 din astia. Se uita la mine nedumerita.
- Du-te, te rog, 40 stretch, ca ai tai. Se duce. Ma-ntorc spre Dana, o cuprind si-o sarut. Nu-mi refuza buzele, dar nu-mi raspunde.
- De ce esti suparata pe mine?
- Ce vrei de la mine?
- Sa ma saruti, ca altfel fac scandal si-o sa afle Serghei. Se lipeste de mine, o prind si-o trag lipind-o si mai strans, sa mi-l simta pe Tom. Ii prind buzele cu dintii. Ma saruta umed si-mi baga limba s-o sug. Perdeaua se misca si abia reusim sa ne despartim, ca apare Yana cu jeansii.
- Incearca-i, Dana. Se uita la mine intrebator.
- Nu sta ca don pe tron asteptandu-l pe furazolidon, incearca-i. Dana se dezbraca, prilej s-o admir, desi ii stiam trupul caci ne futusem dar, si de data asta, Tom a reactionat ca un gentleman, sculandu-se in fata minunatei si excitantei privelisti.
- Dana, esti tare sexi, exubera Yana sarutandu-si sora.
- Serioja, idyi siuda. Kak nravitysia? zice Yana. Serghei a intrat si cand a vazut-o pe Dana a cascat gura. Din care n-a mai apucat sa iasa vreun sunet, pana Yana i-a dat un pupic pe obraz, care l-a desmeticit.
- Este tare sexi, Dana, a hotarat Serghei.
- Ei, acuma ca sunteti imbracate decent, putem pleca. Fetele se uitau la mine nedumerite.
- N-am vorbit clar? Haideti ca aici am terminat treaba. Intelegand, insfarsit, problema si-au adunat lucrurile si-am plecat spre casa de marcat, am platit jeansii si gata. Fustitele periculoase au fost inlocuite cu jeansii, problematici si ei, dar nu chiar asa. In orice caz, curuletele alea mortale nu mai erau la vedere. Fetele, bine crescute, mi-au dat cate un pupic de multumire. Pe care eu l-am perceput ca un avans. Avans, la ce? La ..., va dati seama la ce, boieri dumneavoastra.
Si-am continuat periplul nostru prin VIVO. Care, spre deosebire de JULIUS, are doar parter si este intins pe o mare suprafata, iar prin mijlocul lui curge un rausor de apa. Yana a inceput sa ma tina de mana. La inceput am crezut c-a obosit si are nevoie de sprijin.
- Esti OK, Yana?
- Da, raspunsul e cam visator. Simteam ca e ceva cu Yana, dar nu intuiam ce si nu stiam cum s-o intreb. Dana si Serghei au intrat la Media Galaxy. Acuma era momentul sa profit de ocazie.
- Soricel, si-o prind de mijloc, ce e cu tine? Se uita in pamant si nu zice nimic.
- Soricel mic, ce ai?, si-i iau mana si i-o sarut.
- ...Vreau ... sa te simt, si roseste. Doamne ..., imi pica fisa, Yana si-a parasit copilaria si vrea sa cunoasca barbatul si sexul. Ea inca nu stie cum e cu placerile sexuale, pe care le intuieste, dar ii arde buza sa le cunoasca. . E incarcata sexual si are o nevoie imperioasa sa se descarce. Mai pe romaneste, s-a excitat si-ar vrea sa se futa. Tandru, o trag spre mine si-o sarut pe gat. M-or fi vazut unii, dar nu-mi pasa, doar noi doi stim ce se consuma intre noi, ca acuma se prefigureaza viitorul sexual al Yanei. Trebuie sa gasesc un pretext plauzibil sa plecam. Tom, pe faza ca-ntotdeauna, se scoala si se pregateste pentru ce-o fi. Trebuie sa recunosc ca si pe mine ma excita perspectiva unei noi impreunari cu Yana. Atat de excitata si-atat de gata de futut. Vine Dana.
- Ce-i cu voi ca sunteti asa de tacuti?
- Nu stiu, Dana, Yana nu se simte bine.
- Ce-ai, tu, te strang jeansii? Yana nu raspunde.
- Vrei sa mergi acasa?
- Da, sopteste Yana.
- Bine, Geo, te rog du-o acasa si ramai cu ea sa nu faca vreun pocinog. Sa ma suni, sa-mi spui cum e. Luam un taxi, urmariti de privirea cercetatoare a Danei. Cum ne urcam, se lipeste de mine si pune mana pe prohab. In timp ce trage fermoarul, ridica ochii spre mine.
- Pot?
- Da, soricel, joaca-te, soptesc si-o sarut pe gat. A bagat mana la Tom si-l pipaie si-l framanta. Tom, ca un carnat bine umflat cu carne, ce este, se zbenguie printre degetele care-l palpeaza, trimitandu-mi sageti de placere. Excitat, imi pun o mana pe genunchii ei, regretand ca n-am insistat sa ramana cu fustita aia sexi. Yana realizeaza dorinta mea de apropriere si se strange si mai mult langa mine. Simt ca Tom s-a umezit si s-a intarit de tot.
- Te vreau, soricel, soptesc, vrei si tu?
- Vreau, sopteste strangandu-l mai tare pe Tom.
- Il vrei in tine?
- Da, zice abia auzit, apoi adauga soptit - Vreau sa te simt. O musc de urechiuse, cand scartaitul franei ne trezeste la realitate. Am ajuns. Ajunsi in camera, o intind pe pat in timp ce ma dezechipez rapid. Yana ma asteapta cu ochii inchisi. Ma intind langa ea si-i trag fermoarul. Deschide ochii. Trag jeansii si ma ajuta ridicandu-si funduletul. Trag imediat si chiloteii. Ramane goala de la brau in jos. Soldurile inguste, coapsele lungi, picioarele drepte, puful blond care ascunde intrarea ravnita imi taie rasuflarea. Tom se intareste asteptandu-si nerabdator momentul. Yana si-a descheiat bluza dezvelindu-si sanii tari si elastici, impodobiti cu ciresele numai bune de mancat.Ma pun in genunchi, in fata ei. Ii desfac incet genunchii si ma culc intre ei. Palpez cu o mana pestera dintre picioarele ei, desfacandu-i labiile ude. Plonjez cu limba intre labii, despartindu-le si dezmierdandu-le. Yana ofteaza si-mi pune o mana pe cap, dirijandu-l. Palpez cu limba, musc usor, ma joc cu labiile umede si dulci. Ajung la butonasul placerii si-l presez cu buzele.Fiecare atingere ii provoaca un zvacnet din solduri si-o mica apasare pe cap. Simt respiratia ei tot mai adanca. Picioarele i se deschid de tot, imi afund gura in umezeala labiilor si raman nemiscat rontaindu-i butonasul placerii. Yana geme, isi misca soldurile, imi apasa capul tot mai tare, picioarele-i zvacnesc si bazinul incepe sa-i tremure. Ma opresc sa nu trec linia rosie. Astept sa-si revina.
- Ti-a placut, soricel?
- Da, de ce te-ai oprit? Ma intind langa ea. Sanii ma cheama si ma-ntorc spre ei atacandu-i cu saruturi si mici muscaturi. Apoi ma dedic sfarcurilor pe care-i musc. Micile mele muscaturi provoaca zvacnituri din solduri si din fundulet. Yana a dat de Tom si-a pus mana pe el, tinandu-l strans. Ma rostogolesc pe o parte. O mangai intre picioare, intrand cu un deget in ea. E uda si alunecoasa. Pipaitul meu ii provoaca mici oftaturi.
- Soricel, iti place...? si-i prind manuta belindu-l pe Tom. Raspunde strangandu-l pe Tom in palma. .
- Vrei sa-l bagam in pasarica ta?
- ... Da, sopteste.
- O bag eu sau o bagi tu?
- ...
- Bine, bine, bag-o tu, si ma ridic in genunchi, intre picioarele ei desfacute. Tom, in erectie maxima, se indreapta amenintator spre vaginul tinta, picurand seva prin gura deschisa.
- Iepuras, ia-o in mana si pune-o in gaura. O ajut apropiindu-ma de intrarea in pizda. Yana tine in mana bucatoiul de carne numit Tom si-l potriveste la gaura.
- Acuma misc-o in sus si-n jos. In acelasi timp imping si eu ca Yana sa-si frece cu capul lui Tom labiile si clitorisul. A prins miscarea si se freaca cu ochii inchisi de placere.
- Iti place? Nu raspunde, doar da din cap.Imping mai tare, Yana freaca tot mai tare.
- Freaca si acolo sus unde-ti place mai mult. A inteles si-si freaca clitorisul, zvacnind din picioare si din solduri. Geme ritmic, tot mai zgomotos. Placerea ma inunda si abia ma abtin sa n-o patrund brusc si sa-ncep s-o fut cum trebuie. Imping un pic si Tom intra putin in vagin, intetind placerea. Cand simt ca Yana se apropie de apogeu, opresc procesul prinzand-o de mana.
- Acuma bag-o inauntru. Yana-l pune pe Tom in gaura, trage de el, imping si eu si Tom dispare in pantecul Yanei, care ofteaza.
- Gata, iubito, a intrat in tine. O simti?
- Da.
- Si cum e?
- ... Bine.
- Iti place cu ea in tine?
- Da. Tine ochii inchisi si se vede ca savureaza situatia.Simt si eu placerea, si-as vrea sa-ncep s-o fac cum trebuie. Ma abtin, insa. O scot putin si-o imping napoi. Yana reactioneaza din solduri.
- Vrei sa fac asa?
- ... Sa mai stam asa, sopteste. Dupa un timp, Yana ma impinge usor de solduri si se dezlipeste de mine indepartandu-se. Tom iese putin din ea. Apoi, Yana se dezlipeste din nou de mine, incet si-l Tom baga in ea, din nou. Am inteles mesajul.
- Soricel, vrei sa ma misc?
- ... Incet, il scot putin pe Tom, apoi il imping inapoi. Placerea imi cuprinde capul pulii. Greu ma abtin sa nu pompez asa cum trebuie in pizda stramta si calda. Mai scot putin, o bag inapoi. Continui dute-vino-ul din pizda, rar, ca o locomotiva cu aburi la plecarea din gara. Uuuun, dooooi, uuuun, dooooi, ...Yana inchide ochii si-si pune mainile pe soldurile mele, - Ce bine-mi faci ... Ma sprijin in coate si-o prind pe sub umeri. Asa am control total asupra trupului cald si excitat de sub mine. Tom vibreaza de nerabdare sa zburde asa cum stie el. Dar tin haturile strans. Uuuun, dooooi, Yana rasufla mai adanc, mai maresc putin ritmul uuun, doooi, uuun, doooi, placerea nu-mi mai picura in vintre ci curge ca un firisor subtire. Mainile Yanei ma prind de solduri, - Asaa..., sopteste ... Accelerez din nou, drumul pana la orgasm e lung, dar uun, dooi, uun, dooi creste infuzia de placere pe care Tom ni le provoaca Yanei si mie si-o face pe Yana sa rasufle mai adanc. - Ahh, ce binee... Mainile i se inclesteaza pe soldurile mele, ridicandu-le si tragand de ele, ritmic, imprimandu-mi ritmul pistonarii, cum ii place ei. Nu mai rezist in regimul asta restrictionat si trec, brusc, la viteza de croaziera, un, doi, un, doi, un, doi...Yana ma acompaniaza cu gemete ritmice, - Aah, e binee, binee ... Isi trece limba peste buzele uscate, se ambaleaza si ma ghideaza din solduri sa maresc amplitudinea, ceeace fac cu entuziasm, ma impinge si ma trage, saltam amandoi in asternut, pompez neobosit, placerea curge navalnic prin mine, Tom baga mare, din rasputeri, transpiratia curge peste noi, deodata Yana - Mooor, nu mai pooot, te iubesc, te iubeeesc..., si-si zbate dement trupul micut sub mine, ca un peste pe uscat, inlantuindu-mi gatul si muscandu-ma dureros de umar, iar Tom o inunda zguduindu-ma salbatic de placere. Nu ma pot opri dintr-odata si mai pompez, din inertie, in clipocitul spermei care ne-a manjit burtile. Yana zace sfarsita fara sa raspunda la izbiturile mele finale. Fiecare izbitura ii zguduie intreg trupul. Mainile-i stau inerte pe langa trup, sub barbatul care i-a rascolit simturile ducand-o in lumea placerii sexuale. Pe fata ei este imprimata frumusetea dulcii agonii a orgasmului.
Am in laptop un folder cu sute de poze de fete de femei pozate in momentul orgasmului. Moarte de placere in pula. De cate ori le privesc, se lasa cu o masturbare.
Ma las pe o parte si trag spre mine trupul fierbinte si dezarticulat. O imbratisez si-i sarut sanii, inca erecti. Deschide ochii si zambeste. Cu un brat imi inlantuie gatul si ma trage spre ea. Ma saruta delicat pe buze privindu-ma cu ochii umezi si stralucitori.
- Mai omorat, Geo. Te iubesc, vreau sa mi-o faci mereu. Ti-a placut si tie?
- Da, soricel, a fost nemapomenit de bine. Tie pe unde ti-a placut?
- ... Acolo, jos.
- In pizda?
- ... Ihi
- Si apoi?
- ... Apoi ai inceput sa ma ... futi ... si placerea s-a dus peste tot, mi-a placut peste tot... Am sarutat-o. Mi-a dat buzele umede cu o voluptate plina de recunostinta. Asa am simtit.
- Si la sfarsit cum a fost?, am continuat, curios, interogatorul.
- La sfarsit am lesinat de placere.A fost, nu stiu cum, ca o explozie. Aia, a ta m-a inebunit. E asa de buna. Cand o simt ca se misca in mine, ma furnica placerea peste tot. Asta mi-a amintit bancul ala cu deosebirea dintre pasarica si furnica. Il stiti? Pasarica te furnica, dar furnica nu te pasarica.
Am sarutat-o pe buze. Erau umede si moi si dulci si nu ma mai puteam opri. Ne-am impletit picioarele si Tom a nimerit la gura vaginului, culcat pe o coapsa. Sperma s-a prelins peste tot. Caldura coapsei l-a facut pe Tom sa se intinda, nimerind in gaura vaginului. Ma gandeam ca daca m-as impinge putin, as intra inauntru. La acest gand Tom s-a intarit si, fiind cu capul inauntru, n-a trebuit decat sa-mi intaresc putin bucile impingandu-ma in fata, ca Tom a si intrat si mi-a trimis o mostra de placere care a spart orice impotrivire, am intrat de tot, m-am urcat pe ea, un genunchi i-a desfacut coapsele ca sa am loc pentru avalansa de pompaj care a urmat. Surprinsa, Yana s-a predat, m-a inlantuit cu bratele, mi-a supt buzele intr-un sarut fara sfarsit, lasandu-ma s-o fut din nou. Ceeace am si facut cu asupra de placere. Pompand de zor, i-am ridicat picioarele punandu-i-le pe umerii mei , asa ca am putut intra pana-n fundul pizdei, am pompat ca un apucat, indoindu-i trupul ca un tigru care-si devoreaza prada. Prada mea n-a mai putut decat sa scanceasca cand, turbat de placere, am variat in ea, muscand-o de unde-am apucat, inecandu-i pizda cu un nou val de sperma.
Am mai ramas un timp asa, aplecat asupra ei, gafaind. Apoi, incepand sa-mi revin, i-am dat drumul. Am luat-o in brate sarutand-o recunoscator si incercand sa-mi dau seama ce ravagii a facut nebunia mea de adineaori.
- A fost bine, iubitule?, ma intrebat tandru, acuma te-ai linistit?
- Iarta-ma, soricel, nu stiu ce m-a apucat.
- Poate ca nu te-ai saturat prima data. M-au surprins ultimele comentarii, prea mature pentru experienta ei in formare. I-am verificat trupusorul care a avut de suportat samavolniciile mele sexuale. Cateva vanatai si-o muscatura pe gat dovedeau violenta activitatilor mele. Dupa insistente mea culpa, am fost iertat si am primit promisiunea ca nu am interzis la trupul acesta atat de datator de placeri. Tocmai ne pragateam pentru o recuperare binevenita, cand Dana ne suna ca sa afle cum se mai simte iubita ei surioara.
- Mi-e bine, Danuta, mi-e mult mai bine. Cred si eu, zambesc in gandul meu.
- Si ce-ai facut? Ce-ai luat?
- Nimic, Danuta, numai cateva masaje.
- Masaje? Ce masaje? Cine ti le-a facut?
- Nimic deosebit, Geo.
- Geo? De cand se pricepe el la masaje? Bine, mai vorbim deseara. Ai grija de tine. Am ras amandoi cu pofta la gandul masajelor pe care i le-am facut Yanei, ne-am mai giugiulit putin, cat pe ce sa degenereze in altceva, apoi ne-am culcat impletiti. Yana a adormit imediat, eu, insa, m-am gandit la Yana. Va trebui ca Dana sa afle cum sta treaba si sa-i explice Yanei cum e cu iubirea si cu sexul. Una-i sa iubesti un barbat, si alta-i sa-ti placa pula lui. Momentan, Yana le confunda iar aceasta confuzie poate sa provoace, in viitor, o sumedenie de incurcaturi erotico-sentimentale. Una-i una, alta-i alta. Una poate fi fara ceealalta. Sigur, e foarte bine cand e si una, si ceealalta. Dar, in multe cazuri, nu e suficient. Pe urma, mai este vorba si despre distinctia dintre a te fute si a te impreuna. Filozofie multa. Ma rog, nu mai filozofez, doar imi pregatesc discutia pe tema asta cu Dana. Pana la urma am atipit si eu.
Ma trezesc cu o mancarime placuta la pula. Yana, cu ochii inchisi, culcata pe spate, mi-l beleste pe Tom. Nu-mi dau seama daca e treaza sau viseaza. Dar mi-l munceste atat de convingator, incat ma ridic cat sa ajung intre picioarele ei. Sprijinit in brate, ca sa n-o trezesc daca doarme, ii ghidez mana incet-incet, ca sa n-o trezesc daca doarme, il pun pe Tom in gaura, incet-incet, ca sa n-o trezesc daca doarme, ii dau mana la o parte si-l imping pe Tom inauntru, incet-incet, ca sa n-o trezesc daca doarme. Scuip in palme si ma pregatesc de lupta, cand Yana deschide ochii.
- Vrei iarasi, iubitule, nu te-ai saturat?
- Dormeai?
- Acuma, daca ai intrat inauntru fa ce vrei. Se aseaza comod sub mine iar intrebarea ramane fara raspuns. Picioarele i se impletesc cu ale mele si pistonul meu incepe pistonarea. Bratele i se incolacesc pe dupa gatul meu, imi trage capul si ma saruta cu buzele intredeschise bagandu-si limba in gura mea. Incep harjoneala cu limba ei, in timp ce Tom se harjoneste in vaginul plin de placeri. Dar, vai, usa scartaie.
- Hei, ce faceti voi? Ies fulgerator din Yana. Doamne ... sa nu fac un penis captiv.
- Geo, ce-i asta? Yana, cara-te in camera. Fuge, saraca, in pielea goala, iar eu, cu Tom inca in erectie, caut chiloti, boxeri ..., ceva.
- Geo, nu ti-e rusine? Nu mi-ai promis c-o lasi in pace pe Yana? Excrocule. Violator nenorocit de minore.
- Dana, stai sa-ti explic...
- Sa-mi explici ce? Ca nu-i ceece pare? Ca n-am vazut bine? Romaneste te-am rugat s-o lasi in pace. Si mi-ai promis ...
- Dana, eu ...
- Tu, ce, inafara ca esti un mincinos, un nenorocit de violator?
- Dana, eu ..., n-am violat-o...
- Nu, ea te-a violat pe tine, porcule.
- Dana, te rog, lasa-ma sa-ti explic.
- Sa-mi explici ce? Cum ai dezvirginat-o? Cand ai promis ca n-o faci.
- Dana, imi pare rau ... Eu ...
- Ca te-am prins, de aia-ti pare rau?
- Dana, daca nu ma lasi sa vorbesc ...
- O sa te las, numai ca daca incepi cu minciuni iti sparg capul.
- Dana, te rog, calmeaza-te.
- Bine, ma calmez, te-ascult.
- Recunosc, am incalcat promisiunea pe care ti-am facut-o. S-a intamplat cand i s-a stricat sandala si am venit acasa s-o reparam. Yana e tot atat de apetisanta ca si tine. Mi-am pierdut cumpatul si m-am apropiat de ea. Iar ea m-a acceptat. Dac-ar fi facut un gest de opunere, as fi renuntat. Vazand ca nu ma respinge, am mers inainte, si asta e. Am fost delicat, n-am fortat nimic, am lasat ca lucrurile sa se desfasoare natural. Tu stii ca Yana e la varsta dificila. Varsta la care inceperea vietii sexuale este iminenta. Acuma sau peste o saptamana, in curand, tot s-ar fi intamplat. Cine stie cu cine, in ce imprejurari si cu ce consecinte. Yana mi-a spus ca a avut posibili curtezani pe care tu i-ai indepartat. Aceasta este o solutie de moment. N-ai fi putut s-o pazesti astfel. E mai bine sa lasi lucrurile sa se desfasoare natural. Si ti-e ti s-a intamplat. Gandeste-te cum erai tu atunci. Decat cu cine stie ce betiv, sau drogat sau sa fie facuta posta, nu-i mai bine cu mine? Ma cunosti cat de cat, stii ca nu sunt derbedeu, sunt serios, sunt curat, respectuos, corect, n-am vicii, nu-s un pericol pentru viitorul ei, nu-i mai bine ca s-a intamplat asa? Ca era iminent sa se intample. Intreab-o daca regreta c-a facut-o cu mine. A avut trairi placute si va avea numai amintiri placute despre cum si-a pierdut fecioria. Exista, totusi, o problema. Nu stiu cat de mare. Judeca tu. A aparut din cauza modului in care m-am comportat cu ea. In momentele cand variaza imi spune ca ma iubeste. Pana la urma, mai bine asa, decat sa ma urasca. Te rog pe tine sa-i explici cum e treaba cu sexul si cu iubirea. Yana le confunda si aceasta confuzie ar putea sa-i dauneze in viitor. Si nu in ultimul rand, Dana, tu de bucuri de placerile sexuale. De ce n-ar avea si Yana acest drept? Ati putea s-o faceti amandoua, deodata. Chiar si cu mine. Mi-ar face placere sa va fac pe amandoua. As putea sa mai argumentez, dar nu vreau s-o mai lungesc. Care este verdictul tau? Acuma, nu peste o luna, ca la judecatorie. Astept.
A urmat o lunga pauza. Stiam ca in sufletul Danei e o bulibaseala de sentimente si judecati. Intr-un tarziu, a luat cuvantul.
- Achitat, pentru toate capetele de acuzare. Du-te si consoleaza-ti partenera. I-am sarutat mana si-am zburat in camera unde Yana plangea.
- Gata, soricel, Dana ne-a iertat. Stergeti ochisorii si hai incoace. Goala, vine in bratele mele. O sarut pe gura. Are o respiratie proaspata si inmiresmata. O acopar cu sarutari, pe gat, pe umeri, pe piept, sug sanii, musc sfarcurile ... Yana zambeste zapacita de asaltul la care o supun ca s-o bine dispun. Tom se scoala si el ca sa participe. O prind de mana si il pun pe Tom in palma.
- Joaca-te cu el, iti place? Il cuprinde si incepe sa-l beleasca. Tom se scoala si se umfla in pene de abia-i incape in palma.
O pipai intre picioare si printre labiile umede. Un deget intra in pizda si-o freaca.
- Iti place cand fac asa?
- ...Da, sopteste.
- Dar aici?, si-i frec clitorisul pe care-l descoper de-asupra labiilor, cat un bob de mazare. Il frec cu degetele. Yana tresare si zvacneste scurt din picioare.
- Nu, nu mai fa ...
- De ce, te doare?
- Nu, ... simt ..., nu stiu cum, asa ..., o placere..., cumva .
- Sa nu mai fac? Yana il freaca pe Tom, parca fara sa stie ce face.
- Ba da ..., dar nu tare, si mi-l masturbeaza pe Tom care e gata sa ma termine. Il iau din mana ei ca sa evit problema si ma intind peste ea, sprijinit intr-o mana.
- Yana, vrei mai bine sa ne jucam cu Tom?
- ... Iau pula in mana si-i frec cu ea clitorisul si-i mozolesc labiile, ude si lunecoase. Pula e tare ca piatra si gata de lucru. Yana nu poate sta locului, isi onduleaza soldurile, isi ridica fundul, se contorsioneaza dupa impulsurile pe care le primeste dintre picioare.
- Iti place?
- Ihi.
- Sa-ti fac cu degetul sau cu Tom? Tace dar ma apuca de solduri si ma trage spre ea.
- Vrei cu Tom?
- Da ... Intr-o clipa i-am bagat-o si-am impins-o pana-n cotor.
- Auuuu, tipa Yana si ma incolaceste cu bratele tragandu-ma spre ea si sarutandu-ma cu patima.
- Nu tipa, ca acuma Tom o sa te futa. Pizda dulce si fierbinte il baga pe Tom intr-a cincia si-ncep s-o fut cum stiu eu mai bine. Yana isi intinde picioarele ridicandu-le in aer, apoi ma imbratiseaza cu ele pe spate, apasandu-ma strans, doar cat sa pot s-o pistonez in pizda. Placerea mi se aduna in sange valuri-valuri, Yana doar - Ahhh, ahhh, ahhh..., in ritmul loviturilor din pizda. Pompez tot mai repede, - Ahhh-urile sunt tot mai tari si mai dese si - Acuumaaaa, Aaaah, iubituleee, si Yana explodeaza dand salbatic din cur, ridicandu-si sacadat mijlocul din asternut si-mi musca buzele la sange, in timp ce, cu un grohait, ii umplu pizda cu sperma, impingandu-mi pula pana-n gatul ei. Astea fiind executate, ne desfacem si ne intindem pe pat, eu - pe spate, Yana - peste mine, tinandu-l intr-o mana pe ... Tom. Ii place si ... pace. Ii admir, pentru a cata oara, trupul de silfida, facut in ciuda pulii. Imi plac sanii - in devenire si coapsele - drepte si voluptoase. Sanii, cum sa spun, cand ii vezi, iti vine sa-i mangai, sa-i saruti, sa-i musti, sa le sugi sfarcurile erecte. Coapsele? Cand vezi coapsele ei voluptoase, ti se scoala si-ti vine s-o futi. Mai ales cand ii vezi fata, inocenta ca nu-ti vine a crede ca pustoaica asta nevinovata se fute deja. Zac, culcat langa ea, mangaind-o alene si depunand cate un sarut pe unde se nimereste. Imi mai las o mana sa exploreze excitantul trup din care tocmai m-am infruptat, aventurandu-ma intre picioarele ei, unde dau peste principala ei atractie - pizda. Dulce, fierbinte, stramta, umeda, plina ochi de placeri. Cred c-am definit-o destul de bine. Atat de bine, incat Tom e cat pe ce sa se scoale si asteapta doar aprobarea mea, pe care nu i-o dau, caci nu e intelept s-o luam de la capat la un timp atat de scurt de la miscarea recent executata. Nu ca n-as putea sau ca ea n-ar vrea, pur si simplu pentru ca ce-i mult, nu-i sanatos.
Si zacand asa, intr-o stare de semireverie, numai ce ca se deschide usa si apare fosta mea judecatoare - Dana.Zic fosta, pentru ca in ceealalta camera ea era judecatoarea care a judecat cauza mea, dupa ce mi-a ascultat pledoaria, in camera asta, insa, este Dana, amanta mea, care a venit sau sa ma recupereze, sau sa ma imparta cu sora ei mai mica si noua mea amanta. O sa vedem. Dar gandurile astea nu se pot citi pe fata mea. Intra, ne vede, ne admira, are si ce admira caci amandoi, Yana si cu mine aratam foarte bine goi si emanand acea vraja inefabila amantilor satisfacuti. De buna seama ca se vad bine pe noi urmele recentului orgasm. Care chestie, am impresia, in loc s-o supere pe Dana, o excita. Caci se apropie de noi, zambind. Vazandu-i picioarele bine formate cu muschi lungi, proeminenti, aratandu-se de sub fustita scurta (deci, a trecut de la starea de judecatoare la cea de amanta) Tom a inceput sa se intinda in asteptarea deciziei mele. Nestiind ce reactie va avea Yana, am incercat o formulare cvasidiplomatica, lasandu-l pe Tom in ceata.
- Ne era dor de tine, Dana, vino langa noi. Fa-te comoda.
- N-as vrea sa va deranjez, zice ea, usor parsiva, ca doar e clar scopul intrarii ei cu tinuta schimbata. In bine, observ eu in sinea mea.
- Sor-mea, nu mai fa nazuri, o indeamna surprinzator Yana. Dana se aseaza langa noi, rochita se mai ridica putin si coapsele ei, Yana redivivus, poposesc in imediata mea vecinatate. Atat i-a trebuit nebunaticului (era sa spun nesatulului) de Tom. S-a sculat, lasandu-se admirat in toata splendoarea sa de companioanele mele. Dana a prins a zambi oarecum, dar n-a mai apucat, caci am prins-o si-am intins-o pe spate.
- Ajuta-ma s-o dezbrac, i-am zis Yanei, care s-a conformat si-ntr-un minut, Dana era imbracata in costumul lui Adam, iar eu, in genunchi, il potriveam pe Tom la pizda, l-am bagat si-am inceput s-o fut lacom si dornic s-o inebunesc.Am futut-o din ghenunchi, o pozitie noua, care a facut-o sa ridice un pic fundul si sa-i sporeasca contributia personala la futai. A inceput obisnuitul concert de gemete cand le place ce li se intampla, iar Yana, intr-o pornire instinctiva pe care am admirat-o, o tinea de mana si-o linistea sarutand-o lesbianic. Insa Dana a-nceput sa geama tot mai tare, manevrele Yanei devenind ineficiente in fata oceanului de placere ce-o invada pe Dana, care inceput sa tremure ca o posedata, zbatandu-se de era s-o scap din pula. Am tinut-o amandoi sa nu ne scape pana s-a mai linistit. Yana a tot mangaiat-o, pana Dana a deschis ochii si-a zambit.
- Am facut urat?
- Cum a fost?
- A fost cum n-a mai fost. A fost fara margini. Si acuma fierbe in mine, acolo jos.
- Vrei s-o scot?
- Mai stai, iubitule. E asa de buna scula ta ...
- Si tu esti nemapomenita. Doar Yana mai e ca tine.
- Craiule, iti place de Yana?
- Ca si de tine. Amandoua sunteti grozav de bune.
- Geo, dar tu n-ai variat? Ca-s uscata pe burta ...
- Pai ..., n-am terminat.
- Cum asa? De ce?
- Pen-ca te-am admirat pe tine. Esti foarte excitanta cand variezi.
- Geo, nu se poate sa ramai neterminat. Nu este fair. Eu nu mai pot acuma. Ia-o pe Yana. Vrei, Yana? Mananci calule, ovaz? Bineinteles, ca vrea. Yana s-a pus imediat in pozitie, eu - in genunchi intre picioarele ei. Yana si-a ridicat fundul, cum a vazut la Dana (fetiscana asta invata repede), i-am bagat-o, Yana a primit-o gemand (cred ca de placere) si inchizand ochii a inceput goana dupa orgasm. Am pistonat cu miscari mai ample, ca sa simta frecarea pulii pe o lungime mai mare. Yana savura inclestarea cu ochii inchisi si buzele stranse, parca hotarata sa nu tipe, cum a tipat Dana. Dopamina se aduna in mine repede dar pe Yana nu se vedea excitatia si-atunci m-am ajutat si de mana, bagand-o si frecandu-i clitorisul. Imediat, Yana a inceput sa tremure, a tipat scurt, m-a prins de cap si-a inceput sa sal...



    Login