Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Charli 21
Autor : x312538 - 2023-01-24
Citita de 6203 ori - Nota 0.61 (392 voturi)
Charly Capitolul 21

Interludiu.


Telefonul suna enervant de strident. Parca-mi sfredeleste creierul. Intind mana si-mi reprim pornirea de-al tranti de podele.
- Alo, zic agresiv.
-Alo, ma scuzati ca va deranjez, ma apeleaza o tanara care imi mai domoleste iritatia.
- Ce doresti?
- Nu va suparati, stiti, am gasit numarul dumneavoastra de telefon printre niste lucruri ramase de la cineva.
- Da, si care-i problema?
-Pai, domnul a plecat si-au ramas niste lucruri cu care nu stim ce sa facem si am crezut ca-l cunoasteti si le luati. Au mai fost si alte numere de telefon, dar domnii respectivi au zis ca nu cunosc persoana.
- Bine, despre cine-i vorba?
- Domnul Geo R. Geo. Geo ... Nesuferitul ala care facea pe grozavul. Cand s-a maritat Mateea, am devenit veri de gradul nu stiu care. Mereu era mare si grande futatore, iar proastele-i cadeau la pat cu toatele, ca mustele. Pe cinstite, arata bine numai ca avea un caracter infect, era un afemeiat, un fustangiu. Si dupa Stefania a umblat s-o futa, dar n-a avut succes, mi-a spus mie Stefania. A tot curtat-o, pe la cinemauri, pe la niste aqua park-uri, pe la cabane. A fost cu ea si in Ungaria, la Hajdúszoboszló, cateva zile, dar degeaba. Stefania a ramas a mea. Stefania ma iubea pe mine si ne-am casatorit si la cateva luni dupa aia mi-a si daruit primul copil. Acuma am doi. O fetita de patru , splendida si un baietel de doi ani, care ma fac un tata fericit. Iar Geo asta si-a inecat frustrarea in alte pizde. Oricum, Stefania mea nu era de nasul lui de don chihote de romania. In fine, ia sa vedem despre ce este vorba.
- Da, e o ruda mai indepartata de-a mea. Si ce avere a lasat acolo?
- D-apoi nu de avere e vorba. Sunt niste de tot felul, apoi ceva gantere din alea de cateva kile, cateva carti, niste hartii, cateva sticle cu ceva si un laptop. Pe asta, daca nu-l vreti, il luam noi.
- Ba nu luati nimic pana vin eu. Clar? Vin sambata. Am vorbit cu redactorul-sef, explicandu-i ca doresc sa impletesc cateva zile de concediu cu o eventuala investigatie. Stefania era plecata pentru cateva zile la Iasi la o demonstratie de chirurgie robotizata, copiii erau la bunici, asa ca aveam liber la miscare. Seful a fost de acord si iata-ma in expresul de Cluj. N-am mai fost in Cluj decat o singura data. Toata copilaria si tineretea si posttineretea mea s-au intamplat in Bucale. Ferentari, Rahova, Pantelimon, etc. Cobor din vagon, atmosfera curata, cilivilizata, caldut. Ma misc incolo-incoace, dar nu ma abordeaza nici o gagica, desi tanara de la telefon zicea ca ma asteapta. Incep sa inteleg ca ma asteapta o teapa.
- Ma scuzati c-am intarziat. Un accident ... Ma uit de unde vine vocea. Dintr-o gurita rotunjoara, mini merlinmonrou, rosvisinie. Posesoarea, la varsta interzisa de lege dar, poate, ma inseala privirea.
- Bine ati venit, si-mi intinde o manuta cu care nu stiu ce sa fac. Ca nu ma vad sarutand o manuta de fetiscana. O fac, totusi, caci gagica pare a fi mai matura si arata foarte bine.
- Raluca. Ii mai retin mana intr-o pornire galanta care nu-mi apartine. Nu stiu ce-mi veni s-o fac. Se uita in ochii mei zambind, apoi isi retrage mana.
- De fapt, nu stiu cine sunteti.
-Scuze, ma balbai, eu sunt Alin. Sunt un verisor de-al doilea cu Geo, prin alianta.
- Domnule Alin, lucrurile domnului Geo nu au interesat pe nimeni. Nu-i vorba, celelalte persoane erau complet straine. Dumneavoastra, rudenie fiind, ati fi indreptatit sa le luati. Daca sunteti de acord, o sa mergem sa le vedeti. E tarziu, dar o sa puteti sa innoptati chiar acolo. Aveti acolo tot ce va trebuie. Am iesit din gara si am luat un taxi. Ne asezam pe bancheta din spate iar Raluca, in stanga mea, incepe sa-mi explice pe unde ne aflam, pe langa ce obiective trecem si tot asa. Priveam captivat, cand la stanga, cand la dreapta. La stanga, privelistea era dominata de profilul fermecator al tipei, care imagine imi tot atragea privirea, pe care trebuia mereu s-o smulg de-acolo si s-o indrept spre obiectivele despre care eram informat. Totusi, din crampeiele de imagini, am reusit sa-mi fac un tablou interior despre sanii tineresti care impingeau bluza cu nepasarea varstei, despre genunchii rotunzi si inceputul coapselor dezgolite care mi-au sculat-o. Raluca asta tot turuia, eu tot dadeam din cap si zambeam si priveam, dar nu prea mai auzeam si nici nu realizam clar imaginile care defilau prin fata ochilor mei. In intimitatea subconstientului meu ma vedeam bagand mana prin deschizatura bluzei si cuprinzandu-i sanii elastici si fierbinti, apoi mangaindu-i genunchii rotunzi, albi, apoi mana mea se insinua mai sus, pe coapsele stranse, despartindu-le, vorba vine, ca ele se desfaceau singure, mainile ei imi prindeau capul afundandu-l intre coapse, fusta i se ridica si-n fata gurii mele insetate de ivea puful de la intrarea in .... O frana brusca ma readuce in realitate.
- Mnezeii tai de bou, injura soferul.
- Ma scuzati, magarul ala a virat fara sa semnalizeze. Incidentul a aruncat-o pe Raluca peste mine. Coapsele i s-au lipit de ale mele. Am prins-o, instinctiv, in brate iar mana s-a pomenit cu un san rotund si cald in causul palmei, pe care, tot instinctiv, a inceput sa-l framante. Si-a intors privirea spre mine. Gura ii era intredeschisa, buzele rosii erau umede, pregatite. Zambea, oferindu-se. Tremuram de dorinta. Cerul se prabusea peste mine ...Un claxon puternic.
- Scuze, domnu Alin. Ar fi trebuit sa ne punem centurile, a ingaimat retragandu-se si aranjandu-si tinuta. Mi-am recapatat si eu uzul ratiunii, ca sa salvez aparentele. Doar pula sculata mai amintea de tensiunea erotica de adineaori. Si umezeala pe care am simtit-o in pantaloni. Restul cursei l-am facut in tacere. Eu, incercand sa ma reculeg dupa salbatica dorinta care m-a cotropit. M-am ajutat cu gandul la pustoaica mea de 3 ani si la Stefania mea cu care facem tot felul de nebunii in pat. Odata, era cat pe ce sa ne destrabalam cu niste prieteni si sa facem schimb de neveste. Surprinzator, Stefania a fost de acord, doar eu am avut oaresce retineri, asa ca proiectul nu s-a mai materializat. Amicul ala al meu a tot insistat, m-a luat la chefuri, m-a dus la un salon de masaj, a capacitat-o si pe Stefania sa-mi faca apropouri, dar nu m-am putut hotara. Fara sa-i pun punct, chestiunea a ramas deschisa.
Am ajuns. O vila, nu doar cocheta ci si mare, dupa standardul meu bucurestean. A cui o fi, oare? O sa aflu. Am intrat. Raluca mi-a facut cunostinta cu arhitectura interioara a vilei, ca sa nu ma ratacesc. Apoi, m-a dus in holul imens, unde, intr-un colt, era un maldar de tot felul.
- Domnu Alin, astea sunt. Clar ca-s multe, uitati-va, alegeti, ce ramane se arunca.
- OK, domnisoara Raluca. Dupa aia mi-a aratat unde sa dorm, in camera lui Geo, daca vreau, daca nu, in alta parte. Am optat pentru camera lui Geo, vrand sa-l inteleg mai bine cunoscandu-i environmentul.
Dupa ce m-am acomodat cu sediul meu temporar, m-am tot gandit cum sa fac s-o mai retin in preajma mea pe fatuca asta delicioasa, care ma face sa ma simt asa de bine prin simpla ei prezenta. Asa as vrea sa arate si printesa mea peste vreo treispe-cinspe ani. Mica intamplare din taxi nu-mi dadea pace. Pe undeva, prin ceva cotloane ale constiintei mele, mai vibrau amintirile tentatiilor care m-au cuprins in acele momente. Iar Raluca asta, pe care hazardul mi-a adus-o in cale, imi tulbura mintile si ma inunda cu tentatii, despre care ratiunea imi spune sa le repudiez, dar instinctul ma face sa cedez. Doamne Dumnezeule, cum poate fi o fata atat de tentanta, atat de ispititoare, atat de promitatoare de placeri nemaitraite? Sigur, am obligatii familiale, am o printesa pe care o iubesc mai mult decat orice pe lume, am o situatie socio-profesionala, dar am si o ocazie, unica, o ispita careia ii rezist tot mai greu. Lasati-ma sa gresesc odata in viata, doar odata, dar lasati-ma s-o fac. Ah, ce-as vrea sa gresesc in bratele tale, Raluca. Cum de sunt gata sa ma predau dupa cateva zeci de minute petrecute cu aceasta faptura incandescent de seducatoare? Nu mai am decat un singur gand, s-o am pe Raluca. S-o fut, sa ma-mbat de mirosul pizdei ei, s-o umplu cu sperma mea, sa ne inclestam imbratisandu-ne in orgasmul simultan, doborati de placere. Sunt sigur ca nu-i fata mare. Asa o faptura de vis nu scapa nefututa. Revin din baie, potolit dar hotarat. Raluca se uita printre lucrurile ramase de la Geo.
- Domnisoara Raluca, eu as manca ceva, nu va e foame?
- Stiu si eu, nu prea, dar as putea sa va insotesc. Asta inseamna ca ceva o face sa nu intrerupa relatia noastra. Deci, nu-i displace sa fim impreuna. Sa fie intamplarea din taxi?
- Aveti vreo preferinta?
- Pai, da, va duc eu undeva. Chem un taxi, Raluca da comanda si ne ducem la Bistro Viena. Primim un separeu intim si ne delectam cu mancaruri. Nu va spun de care, n-aveti decat sa le incercati. Dupa ce m-am saturat, mi s-a trezit cheful de ceva miscare, avand in obiectiv scopul anterior marturisit. Aici nu se poate, asta e pentru oameni seriosi. Asa ca Raluca m-a dus la Euphoria. Acolo lume multa, fete, baieti, studente, oameni mai de varsta doua cu fete mai de varsta-ntaia. Idile in curs de desfasurare, de toate pentru toti. Unii la mese, altii se bataie pe estrada, tot felul. Ce sa luam? Un cocktail cu nu stiu ce, ceva foarte gustos. Imi clatesc ochii mandru ca Raluca mea e printre cele mai mishto gagici din zona. Fac ochii cat cepele cand observ ca doua fetiscane care se bataie de zor pe scena de dans, parca n-au chilotei. Nu se vede clar din cauza flashurilor violente. S-ar putea sa gresesc. Apoi, dupa un timp, muzica trece pe ceva romantic. O iau in brate pe Raluca si incepem sa ne leganam in ritmul muzicii. Ceva foarte languros, un fel de flamenco, care mi-a dat imediat prilejul sa-mi bag un picior intre ale Ralucai, iar pula brusc sculata sa-i atinga insinuant coapsele. Simtind-o, Raluca si-a strans picioarele prinzandu-ma intr-ale ei. Fara sa vreau, mana i-a cuprins fundul tragand-o spre mine in timp ce ma impingeam ca si cum as intra in ea, desi nu se putea. A ridicat ochii spre mine, oprindu-se din dans. Buzele umede i s-au deschis si gurile insetate de dorinta ni s-au unit intr-un sarut lubric. Abia m-am retinut sa nu-mi dau drumul in pantaloni. Tremuram tot de excitatie. Raluca s-a inmuiat si-a trebuit s-o sustin sa nu cada. Cred ca a terminat pe ea. Am aruncat priviri in jur. Unii or fi observat, altii - nu.
- Plecam, domnisoara Raluca?, si-am sarutat-o, din nou. N-a zis nimic, doar mi-a raspuns la sarut si mi-a mangaiat pula, discret. Inima mi s-a umplut de speranta. Era clar ca minunea asta de fata este prinsa de dorinta de a mi se da si nimic de pe lume nu ne va opri de la a ne fute, asa cum imi doresc, dureros, de cateva ore bune. Am luat-o de mijloc lipind-o de mine si-am iesit. Afara, doldora de taxiuri, in asteptarea clientilor. Ne-am urcat in prima masina si Raluca a bolborosit adresa, in timp ce eu ii mursecam buzele. Mi-a raspuns la imbratisare in timp ce eu am penetrat-o, pentru prima data, cu degetele. Era uda, toata, de excitatie. Mi-am supt degetele ude de seva ei si-am patruns-o din nou. Si-a desfacut usor picioarele ca sa-mi usureze accesul. Pizda ei clipocea de umezeala, era uda fleasca. Taxistul arunca mereu priviri in retrovizoare, uitand ca e la un volan de masina, asa ca , volens-nolens, am incetat, ca sa evit un eveniment rutier. Spre nemultumirea Ralucai, care mi-a deschis prohabul si mi-a luat pula in mana framantand-o si facandu-ma sa uit de mine. Insfarsit, am ajuns. Am platit si-am luat-o in brate.
- Vrei sa ne futem? am intrebat-o in timp ce-o duceam spre camera mea.
- Nu-ntrebati. Haideti mai repede. Am aruncat-o pe pat si-am inceput s-o dezbrac.
- Haideti, mai repede, imi sopteste, tragandu-ma de pula pe care mi-a scos-o din pantaloni.
- Haideti odata, si-si desface picioarele. Biciuit de excitatie, ma urc peste ea, potrivesc pula tare ca piatra la gaura, tragandu-i chiloteii intr-o parte, totul e umed si alunecos, imping si-i intru in pizda stramta cu o explozie de placere care ma face sa urlu.
- Aaaah, aaaah, ahhh, Ralucaaaa, aah, hhh, hhh, hhh, in ritmul impingerilor mele. Placerea imi tulbura gandurile. Nu mai sunt decat un automat care o baga si-o scoate si-o baga si-o scoate si tot asa intr-o carne calda, stramta, elastica, care ma imbratiseaza, ma musca de gat, gafaie, ma saruta, ma trage de cur in ea, geme, se zbate sub mine, placerea din mine ajunge la paroxism, gemetele ei devin tipete, se zbate, tipa si geme si ma zgarie si ...
- Aaaah, acumaaaa, acumaaa, aah Geo, omoara-ma, daaa, Geooo, fute-ma, daaa, si ma musca de gat, zbatandu-se dezordonat, in timp ce sperma mea o umple si ma dezcatusez de excitatie strangand-o in brate si muscand-o animalic. Mai dau din cur o vreme, desi sperma s-a terminat, ca s-o mai fut, ca sa mai simt ca este a mea, ca eu sunt cel care-o fute si care a facut-o sa termine, care a facut-o sa se zbata in bratele voluptatii si nu pulalaul ala de Geo, de care si-a adus aminte in cele mai momente ale placerii. Anyway, eu pot s-o fut cand vreau, iar Geo e istorie. Oare si pentru Raluca? Si, ca sa ma conving, o sarut. Buzele ei umede si limba care-mi raspunde sunt semne incurajatoare. Pula mi se scoala, o iau in mana si ma joc intre labiile ei, ii stimulez clitorisul, Raluca incepe sa se agite, rasufla adanc, ma imbratiseaza si-si ridica mijlocul spre pubisul meu, pun pula si intru in ea, se inmoaie, ma mangaie pe spate, gafaie, gafaie, o fut, excitatia creste in amandoi, simt ca-i gata, la fel si eu si cu un sprint puternic terminam amandoi, intr-o mare de placere, muscandu-ne reciproc. Uitat e Geo.
Wow, ce femeie de fata e Raluca. Ah, ce placere-i cu ea. Cum sa fac s-o am mereu? In fiecare zi, in fiecare noapte. Cum ar fi s-o aduc la Bucuresti, la Sfantu Sava unde directorul mi-e prieten? Cum ar fi sa fac rost de o delegatie de cateva luni la Cluj? O sa studiez problema. Ar fi nemaipomenit. Sau, sa ma mut cu serviciul la Cluj? As putea sa zbor la Bucuresti cand va fi cazul. Sau, sa ne mutam cu totii la Cluj? Acuma deplasarile astea, chiar de sute de km., nu mai sunt o problema. Cati nu traiesc asa? Nu vreau sa renunt la Raluca. Ma-nnebuneste numai cand o privesc.
Ma uit la ea. Sta culcata pe spate, cu picioarele desfacute, stropite cu sperma, fusta ridicata pana la burta, o invitatie lubrica la dezmat. Bluza este deschisa lasand la vedere un san de vis cu sfarcul erect, ca o cireasa coapta. Respira usor, pieptul i se ridica la fiecare inspiratie sanii impingand matasea bluzei cu ciresele sfarcurilor. E vulnerabila. Atat de vulnerabila incat pana si simplul gand ca e gata de futut mi-o scoala din nou. Ma rastorn peste ea si fara nici un preludiu o strapung. Inerta, carne pentru pula, ma lasa sa fac ce vreau cu ea. Se lasa posedata, cu ochii inchisi, fara nici o reactie, o strapung salbatic, placerea creste in mine paroxistic, o tin de solduri si-o framant brutal, i-o bag pana-n fundul pizdii si-mi storc ultimele picaturi de sperma in ea, grohaind ca un porc.
- Ghrrrr, hrrrr, hrr, hr ... Raman culcat peste ea. Deschide ochii si-mi zambeste.
- Ti-a placut? Ma saruta dulce, cu buzele desfacute si-mi dezmiarda limba. Ii raspund cu o avalansa de saruturi si muscaturi. Apoi, cobor intre picioarele ei de manechin infundandu-ma in labiile ei umede si mirosind a pizda.
- Haideti sa ne odihnim, si maine e o zi. Dezbraca-ti-va, gasesc eu ceva si pentru dumneavoastra. Revine repede, imbracata intr-o camasuta de noapte roz semitransparenta si niste boxeri sexi. De-ai lui Geo, gandesc eu, dar ii accept deindata. Nu ma mai intreb cum de poate sa-si petreaca noaptea cu mine, multumit ca este asa. O iau in brate si-o sarut, ii mangai sanii tari si elastici si-mi uit mana intre coapsele calde. In curand, dormim amandoi, satisfututi.
Ma trezeste ceva miscare prin camera. Mijesc ochii si-o vad imbracata. Panicat, ma ridic in fund.
- Ce faci?
- Trebuie sa plec, domnu Alin.
- Pai, ziceai ... De ce te grabesti?
-Vin ai mei de la Oradea.
- Si pleci asa, pur si simplu?
Zambeste, se apropie si-mi ofera buzele. O sarut languros, sa nu uite.
- Atat?
- A fost foarte bine, domnu Alin. Sunteti foarte bun. Ne mai vedem. Mai trec eu pe la dumneavoastra. Pa. Si dispare lasandu-ma mofluz si contrariat. Plin de intrebari si golit de sperma. Ah, Raluca, ce buna esti de futut. Ce splendida esti si-mbracata si dezbracata. Acuma am o mare problema. Sa vad cum sa fac sa te am aproape... Deacuma, asta-i problema de rezolvat. Mai stau culcat in patul inca umed de sperma, care pastreaza caldura trupului dulce al Ralucai si mireasma pizdei ei. Iarasi mi se scoala si fac o laba salbatica care ma potoleste. Asa ceva ... Nu ma stiam chiar asa de barbat. Nu cu Stefania. Care, nici ea nu e de lepadat. Dar Raluca ..., Raluca este de senzatie. Numai ce-o vezi si ti se scoala. Ah, ce fata mi-am gasit... Sa vad, numai, cum mi-o pastrez. Dar, astea sunt mai mult ganduri de noapte. Gandurile de zi sunt altele. Ma duc la gramada de lucruri lasate de Geo ala, urmasilor sai. O sumedenie de fleacuri: hartii, chitante, ziare, prezervative, medicamente de tot soiul, carnete, ... puneti tot ce va trece prin cap. Astea, toate, la gunoi. Apoi, niste gantere, discuri si un fel de hamuri. Astea ... tot la gunoi. Apoi, o piesa de rezistenta: un laptop. Incerc sa-l pornesc, dar acumulatorul e descarcat. Il pun la incarcat si trec mai departe la alta piesa de rezistenta: o geanta din textil, cu cifru. Nu pierd vremea si-o despic cu un cuter. Inauntru cateva caiete studentesti scrise si o multime de foi scrise bagate in folii de plastic, numerotate Charly continuare 1 pana la Charly continuare 20.Imi arunc ochii, asa ..., in treacat, citind pe spicuite. Povestiri porno, cum a futut el pe una sau pe alta, cam asa ceva. O sa ma delectez cu astea acasa. Poate, nu poate, sigur am sa aflu cam cine a fost Geo asta, de care am inceput sa ma impiedic mereu. Ma uit si prin caietele alea studentesti si descopar ca reprezinta un jurnal tinut de Geo. Cam cu acelasi continut ca si foile alealalte. Wow, ce de mai lectura pentru acasa.
Mai apoi vin la rand obiecte vestimentare: costume (foarte faine), boxeri, maiouri, camasi, ce mai?, de toate si cu foarte mult bun gust. Tre sa fiu cinstit si s-o recunosc. Din astea o sa-mi aleg ce mi se potriveste, restul ..., parca sunt ceva ONG-uri care colecteaza haine. Noa, cam asta-i inventarul mostenirii lasate de Geo. Imi arde buza dupa laptopul ala. Deja s-a incarcat 10%. Ia sa incerc. Il pornesc, merge si-mi cere parola. Parola ...? De unde parola? Incerc, asa ..., intr-o doara: Geo, geo, secret, parola, XXX, 123, 12345, 9999, abc, sex, Sex, SEX, Y, miraj,... Canci. Nimic. Ei, fir-ar sa fie, ma-nec ca tiganul la mal? N-o sa aflu ce-i in scula asta? Poate acasa. Am doi fosti colegi de liceu care lucreaza la Bitdefender. Poate ma ajuta ei. Ce sa fac? Charly? Ce-i cu Charly asta? Ma mai uit prin hartii si-mi pica fisa ca Charly nu e baiat, ci este fata. Incerc cu Charly. Nu merge. Dar charly? Ciurpraiz, laptopul se deschide. Ca sa vezi, prost sa fii, noroc sa ai. Dau iama in laptop. Pfuuui. E plin de poze, de filme, nebunie. Fete, fete, femei, imbracate, dezbracate, la mare, la munte, in pat, futandu-se, cracite, pizde una mai frumoasa decat alta, gang-bang, eleve, tot ce va puteti inchipui, si dori, pula mi s-a sculat, wow ce m-as fute ... Ahhh, Raluca, unde esti? Ahhh, ce te-as rastigni in pula ...Nu trebuia sa te las sa pleci. Dau o cautare pe charly si-mi gaseste o gagica ademenitoare, imbracata intr-o camasa de noapte mini si transparenta, numai ca tare tinerica, undeva la 12-13 ani. Ia s-o vedem pe raluca. Mi-o gaseste, impreuna cu charly aia, dar si singura, culcata, goala si zambind imbietor. Dau o cautare pe poza si mi-o gaseste de mai multe ori. Si tot butonand dau peste ea futandu-se cu Geo. Mai multe poze, din mai multe pozitii, inseamna ca a mai fost cineva de fata. Una din poze arata fata ei de aproape, pe care se poate citi extazul placerii din clipa in care e terminata de pula lui Geo. Apoi gasesc si niste filmulete cu futaiuri. Geo asta a futut o droaie de gagici, una si una. Tinere, mai in varsta, pula n-are limite. A lui Geo, in nici un caz. A futut orice pizda i s-a ivit in cale. Isi merita din plin epitetul de afemeiat. Am dat si peste Raluca, in doua episoade de futai. Una cu Geo, iar alta cu un baiat, neidentificat. In aia cu baiatul, Raluca il musca de umar in timp ce el ii suge un sfarc. Imi scot pula si ma joc cu ea, simuland o laba. Nu vreau sa termin, vreau numai sa ma joc un pic cu ea, ca ma mananca. Imi mut gandul de la Raluca trecand la video, unde dau peste o gramada de filme porno japanese, cu sau fara subtitrare. In engleza. Actritele, toate, sunt de-o frumusete rapitoare, sexy cum nu va puteti inchipui si-si joaca impecabil rolurile. N-are rost sa va povestesc unul, caci toate sunt extrem de excitante. Calea cea mai sigura sa futeti gagica dorita, este s-o faceti sa vizioneze cu voi un astfel de film. Oricare. Toate-s la fel de afrodisiace. Dupa o juma de ora de vizionare, mancarimea din pizda nu-i mai poate fi potolita decat cu pula. Stiam asta de acasa. Am folosit-o cu succes si eu ca s-o cuceresc pe Stefania. Si functioneaza si acuma.
Am mai gasit un site, fanteziie...



    Login