Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCel mai frumos si bun iubit!
Autor : valerspin - 2021-05-29
Citita de 30385 ori - Nota 8.40 (121 voturi)
Aveam treisprezece ani cand am prins gustul! Nu a fost cu acceptul meu, dar nici viol nu pot sa spun ca a fost si asta pentru ca placerea a fost, dupa durerea deflorarii, mult prea mare pentru a putea sa uit vreodata. El, barbat insurat, a stiut cum sa ma faca sa nu il spun parintilor mei, facandu-ma sa trec peste sperietura ce am tras-o cand mi-a pus mana peste gura si apoi m-a futut pana cand si-a dat seama ca nu mai era nevoie sa imi astupe gura, caci eu nu ma mai opream din gemetele de placere pe care le traiam intens. Voiam sa nu se termine, sa ma futa pana la lesin asa eram de inebunita! Asa s-a si intamplat, m-a futut de am ajuns sa fiu dependenta de acel barbat, pana cand, probabil a mai facut fericite si pe alte pustoaice ca mine. Cert este ca de atunci am devenit o foarte mare dependenta de sex. Multe alte experiente au fost nesemnificative, dar am dat uneori si peste unii care m-au satisfacut, insa niciodata ca atunci, prima data. Acum, casatorita fiind cu un sot mai in varsta multicel decat mine, incerc sa intretin pofta asta de neoprit de sex, insa, de unde la inceput sotul era incantat de acest apetit al meu, oboseala si problemele specifice unei casnicii serioase, au diminuat considerabil acest aspect. Intre timp, facem din ce in ce mai rar sex si chiar sunt ingrijorata de acest lucru. Fiul nostru are deja aproape 14 anisori si este o mandrete de barbatel cu mare perspectiva in a face multe victime printre pustoaice de varsta lui si de ce nu printre multe femei amatoare de tinerei! Va spun sincer, ca pana acum o luna nu mi-ar fi trecut prin minte ca as putea sa vorbesc despre ce am sa va relatez in continuare. Cred ca ati ghicit ca ma fut cu fiul meu iubit si de aceea ma grabesc sa va spun cum a inceput si cat sunt de fericita!
Asa cum spuneam, cu o luna in urma, eram acasa de aproape doua saptamani, doar cu fiul meu. Sotul plecase in delegatie in Franta pentru o luna de zile. Eu cu fiul meu ne-am simtit intotdeauna foarte apropiati din toate punctele de vedere si intre noi nu a fost niciodata vreun secret, indiferent de natura lui. Discutam orice, depre orice, cand suntem singuri, noi doi, daca simtim nevoia sa umblam dezbracati, nu avem retineri si suntem de totala naturalete. Glumim pe cele vazute unul asupra celuilalt fara nici-o stanjeneala si cand ne atingem voluntar sau involuntar radem pentru moment si ne vedem in continuare de treaba. Cam asa eram noi doi prin casa de doua saptamani, dupa plecarea sotului. Toate bune si frumoase, pana intr-o zi cand, din amuzament pustiul m-a palmuit usor peste bucile mele obraznice razand satisfacut! Am luat-o de gluma si i-am atras atentia ca unde pusese in gluma mana erau doua bucisoare gemene si in nici-un caz nu trebuie sa fie disriminate, asa ca trebuie sa o atinga si pe cealalta, ca sa nu fie cu suparare, fapt pentru care m-am proptit in fata lui cu spatele, astfel incat sa poata executa ce i-am sugerat. Din dragostea pe care mi-o poarta m-a mangaiat tandru pe cealalta buca.
- Pai acum chiar ai creat discordie! Pe una ai palmuit-o si pe alta o mangai? Te rog sa le linistesti imediat, pana nu iese scandal!
In secunda urmatoare, pustiul le aplica in aceasi masura cate un pupic dulce pe fiecare in parte continuand apoi sa le mangaie.
Am ras si i-am soptit
- Asa da! Acum amandoua se simt foarte bine si chiar le-a placut cum le-ai aratat ca iti pare rau! Vazand ca nu il opresc, a continuat sa faca asta si chiar l-am incurajat usor onduindu-ma in palmele lui.

- UUau! Dar vad ca imi place si mie ce le faci lor, asa ca poti sa le arati si mai multa atentie! Doar ne jucam, nu?Deja imi placea ce se intampla si ceva inauntrul meu ma inpingea la mai mult.
-Ia scoala tu de pe canapea si hai sa ne jucam ca lumea!M-am intors cu fata si i-am luat ambele maini pe care i le-am pus din nou pe buci pentru a continua sa ma mangaie, in tot acest timp il priveam fix in ochi si ii zambeam dulce, incurajand-u-l. Mi-am dat usor capul pe spate si cred ca imaginea si caldura corpului meu atat de aproape de al lui a facut sa il excite destul cat sa simt aceasta chiar fara sa ma uit la pantalonii scurti pe care ii purta in acel moment. Incepuse deja sa imi placa tot mai mult ce se petrecea si i-am luat capul in maini, sarutand-ul pe crestet, apoi l-am strans in brate. Acela a fost momentul! In pantalonii lui, ceva tare pulsa nefiresc de tare.Era prima data cand am simtit asta la el si nu am mai putut sa fac distinctie ca este fiul meu. Umflatura aia atat de draga mie, a facut sa explodeze totul in mine de dorinta si am tratat lucrurile ca atare. Pentru mine, in brate aveam un barbat excitat cu pula mare si tare iar asta era tot ce imi doream in acel moment. Am trecut la fapte si in secunda urmatoare mana mea ii intrase in pantaloni si se bucura de pula aceea tare dinauntru. Tremura din tot corpul si ma strangea involuntar de buci. L-am desfacut la pantaloni si i-am dat jos rapid. Cand am vazut pula aia asa de inversunata, cand i-am vazut dimensiunea si capul rasbelit, am decis ca nimic nu ma poate opri din ce simteam. Aproape cu forta i-am asezat-o la pizda si imediat am primit-o inauntru. Nu mai eram eu, mama lui, ci femeia din mine inebunita sa se futa cat mai repede. L-am tras peste mine pe jos si prinzand-u-l de buci l-am obligat sa intre tot. Apoi m-am dezlantuit si l-am futut ca o nebuna! Dadea bietul de el din fund ca sa tina ritmul dar la cat de tare ma impingeam eu in pula aia a lui, noroc ca il tineam strans, caci altfel l-as fi aruncat afara din pizda, ceea ce ar fi fost cumplit. De excitata ce eram, nici nu m-am opus sa ejaculeze in mine, placere pe care nu as fi trait-o altfel. Cred ca avusesem multe orgasme, caci felul in care m-am futut cu ajutorul lui a fost magnific. L-am sarutat patimas pe gura si i-am multumit ca nu s-a oprit. A iesit din mine si asezati unul langa altul, ne tineam de mana si gafaiam fericiti.
-Esti cel mai frumos lucru pe care l-am primit! Te iubeam enorm si inainte, dar acum te ador, sunt inebunita ca te am, ca esti al meu si ce s-a intamplat acum, nu regret si nu voi regreta niciodata! Te rog sa nu iti fie rusine de ce s-a intamplat, voi fi in continuare mama ta, dar, de azi voi fi, daca si tu vrei, amanta ta, gacica ta, orice vrei tu sa fiu, aia voi fi! Te iubesc enorm si sunt foarte foarte satisfacuta! Inainte sa imi raspunda, l-am mai sarutat cu multa pasiune si multa dragoste,
-Si eu te iubesc enorm, mami si iti multumesc pentru ce s-a petrecut acum intre noi! Nu stiam cum este, iar acum sunt lesinat de placere si nu am cuvinte sa iti spun cat de fericit sunt! Te iubesc mult, mami!
Ne-am strans in brate atat de tare ca abia puteam sa mai respiram. Caldura din trupurile noastre se unificase si totul era atat de frumos! Am reusit totusi sa patez mocheta cu sperma ce se prelingea din pizda, dar nu a contat. Am stat asa ceva minute bune si apoi am mers impreuna la baie, unde ne-am spalat reciproc cu multa dragoste. Minunate clipe, minunat inceput al unei relatii deosebite intre noi. Asa goi, dar curati, ne-am intors pe canapeaua din living si dupa ce si-a pus capul pe sanii mei pe care i-a sarutat mai intai, l-am sarutat pe ureche si i-am vorbit
Acum suntem amanti si doar noi stim asta, asa ca, atunci cand este posibil ne vom comporta ca atare, adica ce ai vazut si trait mai inainte, va fi de fiecare data! Pentru asta te voi invata tot ce stiu, caci esti la inceput de drum si este bine sa afli cat mai multe despre actul sexual. Ai vazut si ai simtit ce placere enorma traiesti in acele clipe! Pentru ca esle sa fie si mai mari, este important sa intelegi ce se intampla in acele momente si astfel sa faci ca sa fie si mai frumos! De pilda, eu mi-am pierdut capul in momentul in care ti-am atins penisul si asta pentru ca il apreciez foarte tare si dupa cum ai vazut nu iert ocazia de a-l simti inauntru. Dar, acum ca nu mai avem secrete, vom avea de fiecare data un preludiu, adica vom lucra impreuna pentru a ne duce corpurile la un nivel de dorinta cat mai mare, astfel incat atunci cand vom face sex sa traim impreuna clipe greu de descris prin cuvinte! In noi sunt ascunse multe nivele de placere de care aflam greu sau niciodata si astfel pierdem mult. Asa ca, iubitule, te voi invata sa ma satisfaci asa cum imi doresc si in acelasi timp tu vei trai clipe uimitoare! Timp avem, pana vine tati si apoi ne orientam noi pentru ocazii. Cred ca intelegi ca totul trebuie sa ramana aici intre noi! Nimeni altcineva nu trebuie sa afle! Ia zi, ti-e foame?
-De tine sau de mancare? M-a intrebat razand.
-Asa repede ma vrei? Nu trebuie sa ne grabim. Hai sa ne luam ceva calorii si apoi vedem ce vom face!
Daduse lupul de oi si ii crescuse foamea! L-am lasat pe canapea si m-am indreptat spre bucatarie. Pregateam cate ceva pentru gura si m-am trezit cu el ca ma ia in brate asa din spate.
-Deja mi se facuse dor de tine! Vrei sa te ajut?
-Da! Te rog sa tai cate doua felii de paine pentru fiecare si vezi sa nu o ranesti cumva pe scumpica aia sculata, ca nu vreau sa aud ca nu este apta nici-un moment! Ai grija!
Intradevar era din nou in garda, gata de atac, dar, de, trebuia sa si mancam! Desi numai mancat s-o fi chemat ce am facut noi, caci eu ii dadeam lui in gura cate o bucatica si el mie. Reuseam sa ii prind in gura cate un deget si il sugeam cateva clipe, iar el a prins repede ideea si imi facea la fel. Deja excitata, mi-am intins pe sub masa un picior la pula lui sculata si i-am frecat-o cu iubire. Cu chiu cu vai , aproape ca am reusit sa inghitim ce pregatisem si ne-am sculat dornici de la masa.
-Hai in pat la mine! Fac cinste!
Odata ajunsi l-am aruncat pe pat cu fata in sus si l-am sarutat cu patima pe gura, minute bune, limbile noastre facand dragoste in felul lor, apoi l-am lins dulce pe buze, apoi pe gat, pe piept, in jurul ombilicului si mai apoi i-am aplicat primul sarut pe capul pulii frematande. Era inebunit de ceea ce ii faceam! Am inceput sa i-o ling incet pe toata lungime si pe coaie, pe care pe rand i le-am luat in gura, molfaindu-le, apoi am revenit in sensul invers cu linsul pana la capul inebunit, pe care , incet , il lingeam si il bagam cate putin in gura. Deja, iubitul meu, se impingea sa intre in gura mea, dar, nu m-am grabit si cate putin, cate putin i-am luat-o toata in gura! Ce placere si pentru mine dar si pentru el. Am iesit pe jumatate si am bagat-o iar pe toata in gura! El tremure de nerabdare si se tot impingea sa mi-o bage cat mai adanc, dar, eu detineam controlul, asa ca am iesit pana cand doar capul ramasese inauntru. Atunci am declansat acel dute-vino pe jumatate din lungimea pulii combinata cu suptul ei strangand-o intre buze. Asta l-a inebunit mult si ritmul in care se impingea in gura mea era prea alert ca sa il mai pot tempera, asa ca simultan el ma futea in gura mea fierbinte si eu i-o sugeam si lingeam in tot acest timp. Curand, jetul imens de sperma imi umplea la refuz gura si m-am straduit sa o inghit toata! Nu am ratat nici-o picatura, pt ca l-am supt pana a inceput sa i se inmoaie. Am lins-o bine atat pe ia cat si pe coaiele goale de acum dar atat de minunate. Gafaia ca un tren in gara si cand m-am dus sa il sarut, mi-a raspuns cu o puternica strangere in brate. Eram a lui in totalitate!
Am vorbit un timp despre ce fericiti eram si l -a luat somnul. L-am privit cat de frumos era si cat de fericita putea sa ma faca. Totodata eram si foarte satisfacuta, chiar cu mult mai satisfacuta decat am povestit la inceput cand a fost prima data. Acum era altceva, o faceam cu maxima placere, pula era grozava si cel mai important era iubitul meu! De neinlocuit! Era atat de frumos cand il priveam si credeti-ma , nu mai il priveam ca pe fiul meu si atat! Era ceva diferit, si...



    Login