Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCel mai bun dezvirginator.... fratele meu Denis
Autor : famBCinces - 2011-09-17
Citita de 33275 ori - Nota 8.37 (30 voturi)
Cu greu m-am hotarit sa-mi scriu povestea/fantezia dar citind povestile de pe acest site am capatat putin curaj.
Ma numesc Ana-Maria si am 25 ani, cred ca sunt frumoasa sau cel putin asa zic prietenii mei, familia etc. Am fost crescuta intr-un mod traditional, extreme de puritan, parintii fiind niste oameni ce au incercat sa ne creasca pe mine si pe fratele meu Denis (care este mai mic ca mine cu opt ani) in spiritul bunului simt, al muncii al conceptelor religioase. In alte povestiri am citit cum mamele umbla imbracate sumar si asa mai departe, la noi in casa totul a fost exact pe dos, parintii nostrii fiind extrem de pudici….
Si uite asa am ajuns la 25 de ani virgina, fara sa stiu ceva despre sex, acest fapt fiind pentru mine un motiv de stress continuu. Cu toate acestea de aproximativ 11 luni am o relatie extrem de serioasa cu un barbat in virsta de 30 ani ce a mai fost casatorit, ramanand vaduv in urma unui accident de circulatie. Paul, prietenul meu este un om extrem de tandru, atent, fiind cred sufletul meu pereche, astfel in urma cu vreo 2-3 luni m-am hotarit sa-i dau fecioria mea…. cit de fericit si emotionat era, dar…. Lucrurile nu au mers asa cum au trebuit, practic de aici incepe povestea mea.
In ziua hotarata, ne-am urcat in microbuz si am plecat spre orasul meu natal (Bacau), stiind ca acasa la mine nu era nimeni, parintii si fratele meu fiind plecati in concediu la mare.
Cind am ajuns acasa nici eu nici el nu mai aveam rabdare asa ca am intrat la dus si apoi direct in pat…. totul a inceput asa de bine, Paul a inceput sa ma sarute, sa-mi framante sanii, sa-mi sarute sanii, sfarcurile, abdomenul, sa-mi sarute efectiv vulva (mama ce senzatii) sa-mi suga clitorisul, ce sa mai zic eram toata asa de umeda ca ma simteam in stare sa fiu penetrata de o bita de baseball dar, stupoare cind penisul lui a ajuns intre labiile mele a fost excellent, capul ala umed, pielea catifelata … eram in pragul orgasmului. Cind a inceput efectiv sa intre in mine au aparut problemele, la inceput o jena, apoi durere, apoi asa de multa durere (parca ma strapungea cu un fier inrosit) incita m inceput sa urlu absolut incontrolabil. Bineinteles ca Paul s-a oprit, a inceput sa-mi sarute ochii inlacrimati, buzele si sanii, a inceput sa-si cera ieratare, dezastru total.
Dupa ceva timp am mai incercat odata, apoi incaodata, si uite asa ne-am hotarat sa mergem la medic….. Primele minute in cabinetul de planificare familiala mi s-au parut ore dar medicul extrem de cald si natural ne-a facut sa ne relaxam, am inceput sa-i povestim ce si cum, la care el ne-a spus sa incercam sa mai venim la vreo 2-3 sedinte… La a doua sedinta i-a spus lui paul ca vrea sa discute separat cu noi asa ca uite-ma singura cu el in cabinet, brusc extrem de stinjenita si emotionata. Dupa ce mi-a oferit un pahar cu apa, a inceput sa vorbeasca extrem de calm si sa-mi explice ca ar fi bine sa-mi pierd fecioria cu un penis sau obiect mai mic, explicindu-mi ca nu toti barbatii sunt dotati asa cum probabil este Paul. L-am intrebat cum sa fac si mi-a zis ori cauti un alt barbat (el mi-a recomandat sa fie mai tinar) sau imi cumpar un vibrator mic si o fac singura, precizindu-mi ca-i va spune lui Paul ca mi-a recomandat varianta cu vibratorul sau chirurgicala. Mi-a spus ca daca vreau sa am un viitor alaturi de Paul sa nu care cumva sa-i zic vreodata ca am facut-o cu un barabat, lucru cu care eram perfect de acord….
Dupa aceasta vizita la medic, am plecat acasa, Paul fiind nevoit sa plece intr-o delegatie scurta de 2-3 zile, asa ca uite-ma acasa cu Denis fratele meu, parintii fiind plecati la servici.

Cum am ajuns acasa denis a inceput sa tipe de bucurie ca va manca spagheti facute de mine (care-i plac foarte mult), i-am zis sa nu se mai prosteasca ca are 17 ani nu 10, dupa care m-am apucat de gatit. Am mancat si apoi i-am zis ca ma duc la dus, el spunind ca se duce sa traga la fiare pentru ca s-a indopat cu spagheti. Iesind de la dus, invelita intr-un prosop deoarece bineinteles mi-am uitat hainele in camera, am auzit cum facea sport asa ca am intrat la el in camera sa vad ce face. Cind am deschis usa l-am vazut pe Denis stind culcat pe bancuta de sport si impingand de la piept o haltera sau asa ceva. Era imbracat doar intr-un sort, transpirat tot, asa ca m-am asezat pe un scaun asteptind sa termine seria. Stund asa pe scaun am observat ca nu purta chiloti, sortul stand relative departat de pulpe dat fiind ca statea cu picioarele departate. M-am emotionat, pur si simplu nu simteam ca ma uit la fratele meu ci la un barbat, cu testicule mari ferme, si un penis subtire si relative mic.
...



    Login