Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ce bine e sa ai o sora
Autor : ionrazvan - 2015-07-18
Citita de 31765 ori - Nota 6.16 (64 voturi)
Va salut pe toti.
Urmatoarele randuri nu sunt fantezie ci reprezinta ceea ce s-a intamplat cu adevarat in urma cu cativa ani.
Ma numesc Florin,iar acum am 22 ani.Mai am o surioara Alexandra cu doar 2 ani mai mica si chiar daca nu voi recunoaste de fata cu ea niciodata,pot spune ca e frumusica si asa a fost mereu.
Povestea a inceput pe vremea cand eu aveam varsta la care se putea face buletinul,adica 14 ani.Am fost un copil normal care in timpul liber se juca afara cu alti prieteni diferite jocuri precum "Ratele si vanatorii","Sticluta"."Capra","Lapte gros" sau pur si simplu bateam mingea in spatele blocului.Intram toti in casa atunci cand se intuneca.Mergeam sa manancam iar dupa , ne retrageam la somn.Precizez ca dormeam in aceeasi camera cu sora mea.
Intr-o seara de vineri pe cand PRO TV rula singurul block-buster din saptamana ,noi doi copii ne uitam cu sufletul la gura.Televizorul fiind asezat in dreptul meu,Alexandra a venit la mine in patul meu sa poata urmarii si ea.
Au trecut cele 2 ore pline de suspans iar la sfarsit am inchis TV-ul si am observat ca surioara mea adormise.Am lasat-o sa doarma langa mine si m-am pregatit sa fac si eu la fel.
Nu peste mult timp simt ca imi trage de mana dreapta si o pune pe pieptul ei pe sub bluza si imi spune ca au inceput sa-i creasca niste "ciudatenii".
Eu am fost foarte curios si vroiam doar sa explorez ceva nou , asa ca am continuat sa imi pipai sora.A fost totusi destul de interesant sa cuprind in palma doua umflaturi moi.
Deocamdata nimic mai mult.Punct.
A mai venit alta vineri in care iar a adormit surioara la mine in pat si inainte sa adorm am explorat iar "noul teritoriu".Curiozitate...
Apoi , cu timpul am inceput sa ma simt excitat.
Nu stiam eu pe vremea aceea de ce de fiecare data dupa ce puneam mana pe sanii soramii . trebuie sa merg la baie sa ma eliberez(masturbez).Insa mie imi placea , iar ea ma lasa.
Am inceput sa caut motive sa merg eu la ea in pat doar ca la final sa pot sa-i mangai capodoperile , si am sa incerc sa reformulez un dialog:
-Alex , am alergat amandoi azi afara atat de mult , incat stiu ca ai nevoie de un masaj
-da ce bine mi-ar prinde...
A fost o perioada foarte buna pentru mine , chiar daca nu intelegeam prea bine de ce.Si vreau sa spun mai precis ca au fost cativa ani...
Apoi sora mea a implinit 15 ani si a realizat ca nu e bine ce face si ca nu trebuie sa mai imi permita...Dar eu in continuare tot vroiam si cautam motive
Imi amintesc ca urmaream iar impreuna un film si la sfarsit am incercat sa-i aduc aminte scenele mai fierbinti:
-Alex ai vazut ce sani avea aia?Semanau cu ai tai...pot sa verific?
-Florine , nu acum.
Asa imi zicea mereu cand bateam un apropo...pana la urma eram frati.
Dupa alt putin timp a venit ziua de nastere a unui bun prieten comun.Acolo am dansat,ne-am distrat si am baut si alcool.
Noaptea cand ne-am intors(putin ametiti) ne-am aruncat in pat si am nimerit fara sa vrem unul peste altul.A urmat acest dialog:
-mama daca nu ai fii sormea , ce te-as fute!!!!
-hihiii dar sunt sorta!!!
In acel moment m-am rusinat si m-am dus sa ma culc.Singur.
Ziua urmatoare , totul a decurs normal pana a venit iar noaptea.
O vad pe Alexandra ca trage draperia , ca inchide usa cu cheia si vine la mine spunand:
-ma ,tu chiar vrei sa ma futi?!?
-pai,pai,aaa pai pai
-hai sa vedem cum e sa te futi
Se aseaza in pat isi desface picioarele si spune:
-Florin hai peste mine!
Asa ca m-am urcat deasupra ei.Si stau acolo cateva minute bune , neclintit.Am inceput sa respir mai greu si sa tremur putin si crezand ca asta a fost tot , incerc sa ma ridic sa plec,dar ea spune:
-stai pe mine ,ca mie imi place sa stai pe mine!
Uimit putin , ma asez inapoi.Apoi am incercat sa ii masez cu varful degetelor picioarele si mainile cu gandul ca la urma voi ajunge si la sani.Imediat cum am inceput sa fac asta,Alexandra spune:
-stiu ce vrei tu sa faci , hai fa direct ce vrei sa faci
Isi da bluza jos si in sfarsit ma lasa sa ii ating (iar) sanii.Am inceput sa-i frec , sa-i masez , sa-i dezmierd si sa-i iubesc.Ce bine se simteau in mijlocul palmei sfarcurile ei tari!!!
Cum mie in pantaloni ceva se intarea din ce in ce mai mult , cu gandul doar la ce ar putea sa urmeze,ii soptesc la ureche:
-Alex,mama ce te-as fute!! Hai sa ramanem doar in chiloti.
-Nu , imi sopteste si ea parca tre...



    Login