Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCarantina bat-o vina! Jurnal scris de Tata si Fiica (ziua 30-31)
Autor : Ww1stein - 2020-04-22
Citita de 13616 ori - Nota 8.35 (129 voturi)
Autor: Aceasta fantezie urmareste viata de carantina a unui tata si fiica lui. Relatia lor evolueaza intru-un taram sexual printr-o serie de incidente, coincidente si adaptari la circumnstante. Pentru cei ce vor fantezii directe si pline de scene sexuale fara un fond plauzibil, aceasta fantezie nu este pentru voi. Nu are rost sa dati note mici numai pentru ca nu este genul vostru. Multumesc!

Ziua 30 de carantina:

Tatal:

Stau in pat in aceasta dimineata contempland cu ochii atintiti pe tavan. Cum am obiceiul, imi mangaiam usor coaiele gandindu-ma la fel si fel de lucruri, dar mintea devine din ce in ce mai atintita asupra evenimentelor recente petrecute intre mine si fiica mea.
In ciuda evenimentelor de acum 2 zile si a faptului ca umblu dezbracat prin casa, relatia cu fiica mea nu pare a fi afectata. Ieri am avut o zi normala iar Marina mi-a promis ca de azi isi reincepe filmarile. Eu nu am avut nici un incident cu erectii iar crema de galbenele pare sa isi faca efectul usor. Marina se asigura ca imi dau cu crema de 3 ori pe zi dar nu s-a mai oferit sa o aplice ea deoarece eu mi-am dat silinta sa o aplic corect.

"Buna tati! Cum ai adormit?" Intra fiica mea si se apleaca deasupra mea sarutandu-ma pe obraz. "-Ia arata-mi cum mai este." continua ea dand din cap si privind spre pula mea flasca.

"-Ma simt mult mai bine" ii raspund in timp ce imi belesc usor pula pentru inspectie.

Marina se uita atent pentru cateva secunde si zice: "-Da, pare mai bine. Vezi daca o asculti pe doctorita Pufi!" si izbucnim amandoi in hohote de ras.

Ziua 31 de carantina:

Fiica:

Ma uit prin dulap si imi caut haine pentru filmarea de azi asteptandu-l pe tata sa ma strige la masa de pranz. Inca nu stiu ce sa cred despre cele petrecute cu 3 zile in urma si sunt foarte confuza asupra sentimentelor si dorintelor mele. Ca printr-un vis imi amintesc cum mi-am gasit curajul de a ii apuca pula tatalui meu si a o freca usor sub pretextul de a-i aplica crema de galbenele. Oare era pretext? Oare aveam ganduri ascunse iar dorinta mea de a atinge o pula, orice pula, m-a impins sa fac acest gest? Sau din prea multa grija pentru tatal meu si din frica de a nu-l pierde si pe el am reactiona asa intr-un moment de panica? Sunt confuza, dar nu-mi pot sterge din minte sentimentul de excitare cand pula lui a inceput sa imi umple palma de sperma si senzatia de delir atunci cand ii simtem spasmurile puli pe care o tineam ii mana neavand puterea sa ii dau drumul. Intr-un moment de nebunie in acele clipe de extaz imi amintec cum finnd in baie sa iau hartie igienica pentru a curata sperma, ma-am uitat la palma mea manjita de acest lichid alb si am intins varful limbi gustand putin. Avea un gust usor sarat, salciu dar si satifacator dintr-un motiv neclar mie.

Fiind dezbracat tot timpul am avut ocazia sa il analizez mai in detaliu pe tatal meu. La cei 42 de ani ai sai as putea spune ca este un barbat bine facut. Nu are abdomen plat insa nici burta de bautor de bere iar fundul lui este rotund si bine definit. Nu este o persoana paroasa si se pare ca isi tunde parul pubian cu masina iar pe testicule se rade. Pula lui este foarte diferita de a lui Dan si pare mai mare, de vreo 17cm, usor arcuita in sus cu un cap mai mic si usor ascutit.

In acea noapte si zilele urmatoare m-am masturbat frenetic de 3-4 ori iar gandurile deviante imi vin in minte tot timpul.

Tatal meu se nu a avut nici o erectie vizibila a doua zi insa ieri si azi dimineata pula lui a fost erecta mai tot timpul. Coincident, aparitia erectiei lui a avut loc odata cu pregatirile mele pentru filmari de ieri. Ca de obicei purtam colanti mulati si un maieu fara sutien iar el privea la televizor de pe canapea. Am vazut cum dupa numai 2 minute de cand mi-am intins covorul de yoga, pula tatalui meu s-a dublat in marime desi el incerca sa ascunda asta pozitionandu-se in asa fel incat eu sa nu vad.

Azi dimineata cand m-am trezit si am mers la el in camera, satea intins pe spate cu pula bat mangaindu-si coaiele. Can mi-a realizat prezenta si-a retras mana insa eu m-am scuzat si retragandu-ma i-am spus sa continue crezand ca se masturbeaza. El m-a asigurat ca nu facea asta, mustrandu-ma ca il pot suspecta de o asemenea indecenta.

Ma decid la o pereche de colanti kaki cu imprimeu de camuflaj si un maieu negru strans cu decolteu, cand tata ma striga la masa.

Intru in bucatarie iar ochii mi se atintesc la monstruozitatea aia de pula a tatalui meu care parea din ce in ce mai mare. Imi ridic ochii sa observ cum tatal meu ma sorbea din priviri si ma privea cu o expresie diferita de pana acum. Parea ca un lup turbat fixat pe prada lui.

"-Mmmm Chiftelute! Preferatele mele Pufi!" zic eu asezandu-ma la masa incercand sa desting atmosfera.

"-Orice pentru doctorita Pufi ca mi-a salvat viata" raspunde el jovial si destins.

"-Da chiar! Sa-mi amintesti dupa masa sa ma uit acolo sa vad cum mai este" zic eu aratand intre picioarele lui.

Nu mi-a raspuns iar pranzul a decurs cu discutii despre carantina, cat o sa mai dureze, cand iesim la cumparaturi etc...

Am spalat vasele in timp ce tata a strans masa si dau sa plec cand imi amintesc ca aveam ceva de facut. Ma intorc brusc si ma arunc in genuchi la picioarele lui tata care ma urma. Ii iau pula in mana pe care abia o cuprindeam si zic:"-Sa vedem cum mai este pufi asta mic!" si ma uit atent de la vreo 10 cm de capul pulii tatalui meu care era rosu vinetiu la cat de vascularizat era.

"-Marina nu! Ce faci?" zice tatal meu dand sa se traga inapoi dar eu il tineam ferm de madular.

Ignorandu-l continui sa ii misc pula usor pentru a inspecta capul atent si zic: "- Totul e in regula tati. Inca putin si esti vindecat" ramanand pe pozitie ma uit in sus continuand: "-Nu ai mai reusit sa te eliberezi? De ieri pare sa fie tare mai tot timpul."

"-Marina lasa ca ma descurc. Nu am reusit dar o sa-mi treaca" imi raspunde tata inghiting parca in sec si ma apuca de brat ridicandu-ma sus in picioare.

Ma ridic la indemnul lui si ii eliberez usor pula din mana imbratisandu-l ridicata pe varfuri. "-Imi pare rau tati. Nu vreau sa suferi. Mai incearca te rog! Nu vreau sa suferi!" Din cauza pozitiei, pula tatalui meu si-a gasit loc intre piciarele mele impingand in buzele pasaricii mele usor prin colanti. Nu stiu ce m-a apucat dar indepartez usor picioarele lasand pula sa alunece pe materialul colantilor de-a lungul buzelor mele pana bazinul meu era lipit de bazinul lui. Am ramas asa cateva secunde iar inainte sa terminam imbratisarea fac o miscare aproape imperceptibila din bazin de dute-vino dupa care ii eliberez pula si ma intorc indreptandu-ma spre sufragerie sa ma apuc de exercitii si filmari.

Tata m-a urmat si s-a indreptat grabit catre baie fara sa zica nimic unde a ramas vreo 20 de minute. Eram fericita pentru ca am crezut ca i-am oferit stimulentul necesar eliberarii.
Cand se intoarce era rosu in obraji iar uitandu-ma la pula lui, era si mai vanata si mai erecta decat inainte. "Saracul tata" ma gandesc eu "trebuie sa fac ceva sa il ajut" si imi vine o idee.

"-Tati, azi am nevoie de tine! Aseaza-te pe canapea ca vreau sa imi spui parerea si sa ma ajuti cu rutina asta noua pe care vreau sa o filmez." ii spun eu cu un zambet capilaresc si o expresie inocenta.

" -Da Pufi cum sa nu. In sfarsit imi ceri si mie o parere si un sfat" imi raspunde el bucuros asezandu-se pe canapea in timp ce eu ma indrept spre dormitor.

"-Multumesc tati! Ma intorc in 10 minute!" si inchid usa la dormitor dupa mine. Aflata in dormitor mintea mea incepe sa bata in retragere. Oare pot sa fac asta? Ce m-a apucat? Daca tata se va infuria? Insa dorinta de a-mi ajuta tatal (sau hormonii mei de adolescenta dornica de aventuri sexuale) m-au impins mai departe. Imi dau colantii si chilotii jos apoi merg la trusa de pedichiura si iau una din forfecute. Intorc colantii pe dos si ma apuc sa tai din cusaturile dintre picioare meticulos slabindu-le. Termin de slabit cusatura colantilor intre piciore si de-a lungul curului atat sa nu se rupa imediat iar apoi ma imbrac cu ei fara sa mai imi iau chilotii pe mine.

Ma intorc in sufragerie si ii dau laptopul tatalui mei deschizand Youtube. "-Pana fac eu incalzirea uite aici la ce rutina m-am gandit sa fac" si tastez "Twerking dance" in bara de cautare.

"-Dansul asta este foerte puplar si ajuta pe practicanti sa se mentina in forma. Fanele mele m-au rugat de multe ori sa fac acest dans." Zic eu in timp ce am dat click pe un video.

Il las pe tata sa se uite si ma apc sa fac exercitii usoare de incalzire fara a pune pre multa presiune pe colantii mei care se puteau rupe oricand.. insa momentu acela va veni, daca este nevoie, mai tarziu conform planului. Ma uit din cand in cand la tatal meu care privea pofticios la ecranul laptopului aruncandu-mi cate o privire cu zambet.

"Gata sa incepem! Si sa-mi spui parerea ta sincera" ii zic eu dupa 5 minute luandu-i laptopul si pornind un video lung cu muzica de Twerk.

"Deci, ai prins idea, tema centrala a dansul este miscarea fundului si a bazinului" continui eu incepand sa-mi scutur usor picioarele si fundul.

Tata nu zicea nimic si ma privea cu o fata senina ca a unui copil care priveste o vitrina cu jucarii. Am dansat intr-un ritm mai conservator deliberat pentru vreo 5 minute fara miscari prea lascive sau provocatoare.

"-Deci, ce parere ai?" il intreb eu care eram deja transpirata

"-Pufi e super, dar nu este exact ca celelalte." imi raspunde el pe un ton de sfat parintesc.

"-Cum adica tati? La ce te referi?" raspund eu naiv jucandu-mi rolul in continuare.

"-Pai am vazut cum fetele astea se apleaca in fata pana jos tinandu-si picioarele drepte si departate cu... fundul in sus dansand." Respunde tatal meu usor rusinat de cuvantul "fund"

"-Cum asa?" si dau sa ma aplec in fata dar cad in mainile din fata calculat, facant sa par stangace.

"-Da asa, Dar fara cazatura. Ha ha ha" rade tati de mine.

"-Of, bine" si mai incerc de cateva ori cu acelasi rezultat.

"-Pufi, trebuie sa ma ajuti!" zic eu incercand sa imi regulez respiratia "-Treci in spatele meu si tine-ma de solduri pana ma obisnuiesc si-mi gasesc echilibrul." sa vazand ca ezita adaug: "-Te rog tati! Te rooog!" cu cea mai copilareasca expresie a mea.

Tata nemai avand incotro se indreapta nehotarat in spatele meu iar eu ii iau mainile si i le pun pe coapsele mele. "- Tine-ma bine tati"

Incep sa ma misc usor in ritmul muzici cu tendinte ezitante de a ma apleca. Usor incerc sa ma ridic pe varfuri si imi dau fundul in spate dar de fiecare data cand pula lui ma atinge, el se da usor in spate tragandu-ma si si pe mine facandu-ma sa-mi pierd echilibrul.

"-Tati ma ajuti sau nu? Stai locului si nu ma mai dezechilibra!" ii spun eu rastit intorcand capul spre el dar neputand sa fac contact vizual deoarece nu-mi putem intoarce capul mai mult.

"-Bine, Bine! dar stii tu... penisul meu!" zice el cu jumate de gura.

"-Nu-i nimic Pufi nu ma deranjeaza" ii spun scurt fara a lasa loc de raspuns si imi intorc privirea inainte concentrandu-ma la dans.

Pula erecta a tatalui meu ma atingea din ce in ce mai des. Mai intai capul imi atingea fundul dar mai apoi am ramas lipita cu curul de el pentru perioade mai lungi iar pula si-a gasit loc intre bucile mele. Ma miscam pe ritmul muzici facand aplecaciuni din ce in ce mai insistente impingandumi curul in spate de cateori nu mai simteam atingerea acelei bari de otel a tatalui meu. Eram excitata si simteam cum pasarica mea incepuse sa se umezeasca iar lichidele imi imbibau colantii. Am alternat miscarile si din ce in ce mai mult ma miscam de sus in jos de-a lungul pulii tatalui meu insa nimic. Eram excitata si rusinata insa oarecum mirata de faptul ca tata nu ejaculase inca. Saracul! Chiar sufera si char are nevoie sa se elibereze ma gandesc eu. Este timpul sa trec la urmatorul pas al planului meu.

"-Cum ma descurc tati?" zic eu pe un ton ridicat incercand sa fiu auzita peste muzica si printre suspine din cauza efortului si excitarii dementiale in care ma aflam.

"- Super Pufi, inveti repede! incearca mai jos acum." si simt cum isi creste fermitatea in palmele care-mi tineau soldurile.

Ma conformez si imi cresc intensitatea dansului cand intru-un fina ma aplec tare pana palmele mi-au atins covorul si Prrrr... inevitabilul s-a produs si am simtit aer racoros ataingandumi pasarica si curul transpirate. Colantii mi s-au desfacut din cusatura slabita expunand jumatate din fiecare buca, crapatura si pasarica mea umeda de transpiratie si excitare.

"-Ahh Marina!" il aud pe tatal meu care da sa ma elibereze din prinsoare insa eu rapid imi duc mainile in spate apucandu-le pe ale lui si blocandu-le pe pozitie.

"-Tati, ramai acolo. Nu ma intrerupe ca sunt in ritm!" Eram determinata sa-mi duc planul pana la capat si sa-mi indeplinesc indatorirea, asa cum o vedeam eu.

"-Dar Marina" da el sa protesteze dar eu il ignor si imi continui dansul.

Iarasi usor am simtit atingerea sovaitoare a pulii tatalui meu pe pilea curului iar eu deveneam din c...



    Login