Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCarantina bat-o vina! Jurnal scris de Tata si Fiica (ziua 25)
Autor : Ww1stein - 2020-04-16
Citita de 16771 ori - Nota 8.32 (130 voturi)
Ziua 25 de carantina:
Tatal:
"Buna dragilor! in direct din sufrageria mea din Zimnicea, azi in a 25-a zi de carantina. Nu stiu voi dar eu sunt inca foarte pozitiva probabil din ...." o aud pe fiica mea Marina din sufragerie. Zambesc, si sunt mandru de faptul ca la 18 ani si 1 luna fiica mea este un semi-YouTube influencer cu 15000 de fani.
A inceput sa inregistreze filmulete de la varsta de 15 ani dupa ce mama ei, sotia mea a murit in urma unei cumplite boli. La inceput, ajutata de caracterul sau jovial, vorbea despre diferite tehnici de machiaj sau combinatii vestimentare. Usor dea lungul anilor a facut tranzitia spre stiluri de viata sanatoase, exercitii yoga si fitnes iar in urma cu cateva luni a semnat un contract de promovare cu o firma de imbracaminte sport. De cand cu carantina asta, zilnic isi delecteaza fanii cu exercityy si posturi de Yoga pentru a-i ajuta sa isi mentina un stil de viata sanatos in ciuda circumstantelor.
Desi sunt tare mandru de activitatea Marinei, sunt de asemenea ingrijorat the felul in care se expune publicului pentru ca este o fata extrem de frumoasa, cu un corp superb, in ciuda staturii minione 1,62m. Parte din vestimentatia ei, poarta zilnic o pereche diferita de colanti si sutien maieu care lasa la vedere abdomenul plat si spatele perfect drept, mangaiat de un par lung, negru si drept prins in coada. Daca eu ca tatal ei nu am cum sa nu observ sanii rotunzi de marime medie, talia mica complimentand un fund perfect rotund de proportii generoase, forma perfecta a pasaricii umpic proeminenta si pufoasa... nu stiu cum perversii din spatele computerului sau telefonului saliveaza. Dar asta este, nu vreau sa stau in calea visurilor ei si atata timp cat exceleaza la invatatura, sunt multumit.
Este ora 17:30 si pregatesc cina in apartamentul nostru cu 2 camere, insa ma uit in jos iar in pantalonii mei se vede erectia deja dureroasa. Marina mai are o ora de filmat si apoi: cina, privit televizor dupa care fiica mea se retrage in dormitor iar eu imi intind canapeaua in sufragerie. Cam asta este rutina zilnica. Pana inainte de carantina mai gaseam clipe de ragaz cand puteam sa fiu singur in apartament si faceam cate o laba in fata laptopului, insa de cand cu carantina asta am din ce in ce mai putine oportunitati, iar faptul da am fost diagnosticat cu disfunctie erectila cu 2 ani in urma, nu ma ajuta deloc. Deoarece m-am concentrat in cresterea fiicei mele, mi-a ramas foarte putin timp pentru a-mi gasi pe cineva si de aceea masturbarea regulata a ramas singurul mod de a evita erectii rusinoase si indelungate. Am reusit sa ma feresc de Marina si nu cred ca a observat ceva in neregula pana acum dar conditia mea este din ce in ce mai greu de ascuns in aceste circumstante, avand in vedere ca masturbarea devine din ce in ce mai indelungata fara stimulantul video...
"- Cum merge treaba tati?" Marina ma surprinde intrand in bucatarie neanuntata. Imi schimb pozitia corpului subtil pentru a-mi ascunde pula tare ca o bara de fier, impingand pantalonii aproape sa ii rupa.
"-Am terminat de pregatit pentru sos si acum il pun la gatit, iar apoi pastele. peste juma de ora sunt gata." ii rapund uitanduma la ea cum se stergea co un prosop mic de transpiratie.

Azi purta o pereche de colanti gri inchis, cu diferite cusaturi atent plasate pentru a scoate in evidenta si delimita muschii femurali, fesele si bazinu cu pasarica aia proeminenta. Imi scutur gandurile cu o miscare a capului si ma intorc la ale mele dar Marina ma surprinde cu o imbratisare pentru care nu am fost pregatit.

"-Te iubes tati!" insa eu eram blocat. eram usor intors spre ea, iar pula mea era prinsa intre noi impingand-o in abdomen.

Marina s-a uitat in jos confuza la obictul tare care or apasa, apoi mi-a aruncat o privire intrebatoare si un zambet fastacit pe jumatate, s-a intors si a plecat la treburile ei in sufragerie zicand "-Ma chemi cand este gata Pufi!" asa ne alintam unul pe celalalt de cand era mica: Pufi. eu o strigam prin casa Pufi si apoi si ea a inceput sa ma cheme la fel.

Acest episod m-a rusinat si ingrijorat pe moment dar mi-am spus ca diseara voi gasi o metoda de a face o laba cu succes. Pana am terminat cina, am uitat de sentimentul de rusine si toata seara a decurs normal.

Fiica:
Stau pe WC si citest reactiile ultimului meu video inaite sa ma pregatesc de culcare. Ca de obicei primesc mesaje private extrem de obscene de la diferiti indivizi: Calu44 " Ce ti-as rupe colantii aia si ti-as baga pula in piza aia virgina" IonIon_85 "Mama ce gaoaza ai! cand ne intalnim sa te fut in cur?"... ma-am obisnuit cu aceste mesaje deviante, insa de cand cu carantina le citesc cat mai in detaliu si le dau cat mai multa atentie. Nu stiu de ce dar ma excita si deseori ma masturbez citindu-le si priving pozele cu puli primite in privat.
Desi am prieten, pe Dan, sunt inca virgina. Daca lucrurile ramaneau normale aveam in plan sa-i ofer virginitatea mea lui, ceea ce imi doream foarte mult iar hormonii de asemenea ma impingeau sa o fac. Nu a fost sa fie iar carantina ne-a incuiat pe amandoi in locatii diferite.

Imi cobor mana intre picioare si incep sa-mi mangai pasarica usor, amintindu-mi cum chiar cu o zi inainte de carantina in timp ce eram la el in dormitor sarutandu-ne, Dan si-a scos pula din pantaloni. Am ramas muta pentru ca nu am mai vazut una in realitate pana atunci si din cauza gestului neasteptat. Il iubesc pe Dan si am incredere in el de aceea am trecut peste soc si ma-am lasat dusa de val. Mi-a luat mana si a dus-o la pula zicand "Mari, ia-o in mana si freac-o usor". M-am conformat si ezitant am cuprins pula lui in palma si am inceput sa o misc usor. Chiar daca nu aveam experienta imi puteam da seama ca are o pula de marime medie care se simtea catifelata, calda si extrem de tare la mine in palma. Dupa cateva minute Dan mi-a spus sa ma asez mai confortabil si am pus capul la el pe abdomen privindu-i pula cum pulsa cu fiecare miscare de a mea. Imi mangaia sanii pe sub tricou si gemea in surdina, fapt ce m-a excitat si pe mine foarte tare. Fara nici o atentianare Dan se incordeaza dintr-o data, eu continuand sa i-o frec si incepe sa tasneasca un lichid cald din pula lui drept pe fata mea naiva. In acel moment fiind surprinsa am deschis usor gura iar unul din jeturile lui interminable si-a gasit drum la mine in gura.... Cu aceste ganduri imi frecam usor pasarica, aproape de orgasm cand tata ciocane la usa intrerupandu-mi elanul.
"-Pufi, mai ai mult ca am si eu nevoie" zice tata
Ma sterg la pasarica, imi ridic pantalonii scurti de pijama si ies din baie. "-Gata tati! Te iubesc, noapte buna!" si ii dau un sarut copilares pe obraz. A trebuit sa trec inghesuit be langa el ca sa intru in dormitor si iarasi: soldul meu a atins ceva tare in pantalonii tatalui meu. Saracul tata, ma gandesc eu, oare are erectie? Cred ca se simte farte singur. Dupa carantina am sa insist sa isi gaseasca pe cineva.
"A! sa imi lasi si mie laptopul in sufragerie ca sa mai citesc stiri inainte de culcare." imi spune el inainte sa inchidem usa dupa noi, el la baie si eu la dormitor. Momentul masturbari fusese intrerupt si nu am mai avut chef asa ca nu stiu cum dar am adormit destul de repede.

Ma trezesc inainte de miezul noptii cu o sete teribila. Probabil ca tata iar a pus prea multa sare in paste desi il bat la cap toata ziua cu Healty Eating. Ma ridic sa merg la bucatarie pentru a bea apa, trbuia sa trec prin surfragerie in apartamentul decomandat asa ca adormita dschid usa la dormitor si impiedicata ma indrept spre bucata...



    Login