Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCarantina bat-o vina! Jurnal scris de Tata si Fiica (Complet)
Autor : Ww1stein - 2020-04-24
Citita de 28500 ori - Nota 8.39 (192 voturi)
Autor: Aceasta fantezie urmareste viata de carantina a unui tata si fiica lui. Relatia lor evolueaza intru-un taram sexual printr-o serie de incidente, coincidente si adaptari la circumnstante. Pentru cei ce vor fantezii directe si pline de scene sexuale fara un fond plauzibil, aceasta fantezie nu este pentru voi. Nu are rost sa dati note mici numai pentru ca nu este genul vostru. Multumesc!

Ziua 25 de carantina:

Tatal:

"Buna dragilor! in direct din sufrageria mea din Zimnicea, azi in a 25-a zi de carantina. Nu stiu voi dar eu sunt inca foarte pozitiva probabil din ...." o aud pe fiica mea Marina din sufragerie. Zambesc, si sunt mandru de faptul ca la 18 ani si 1 luna fiica mea este un semi-YouTube influencer cu 15000 de fani.
A inceput sa inregistreze filmulete de la varsta de 15 ani dupa ce mama ei, sotia mea a murit in urma unei cumplite boli. La inceput, ajutata de caracterul sau jovial, vorbea despre diferite tehnici de machiaj sau combinatii vestimentare. Usor dea lungul anilor a facut tranzitia spre stiluri de viata sanatoase, exercitii yoga si fitnes iar in urma cu cateva luni a semnat un contract de promovare cu o firma de imbracaminte sport. De cand cu carantina asta, zilnic isi delecteaza fanii cu exercityy si posturi de Yoga pentru a-i ajuta sa isi mentina un stil de viata sanatos in ciuda circumstantelor.
Desi sunt tare mandru de activitatea Marinei, sunt de asemenea ingrijorat the felul in care se expune publicului pentru ca este o fata extrem de frumoasa, cu un corp superb, in ciuda staturii minione 1,62m. Parte din vestimentatia ei, poarta zilnic o pereche diferita de colanti si sutien maieu care lasa la vedere abdomenul plat si spatele perfect drept, mangaiat de un par lung, negru si drept prins in coada. Daca eu ca tatal ei nu am cum sa nu observ sanii rotunzi de marime medie, talia mica complimentand un fund perfect rotund de proportii generoase, forma perfecta a pasaricii umpic proeminenta si pufoasa... nu stiu cum perversii din spatele computerului sau telefonului saliveaza. Dar asta este, nu vreau sa stau in calea visurilor ei si atata timp cat exceleaza la invatatura, sunt multumit.
Este ora 17:30 si pregatesc cina in apartamentul nostru cu 2 camere, insa ma uit in jos iar in pantalonii mei se vede erectia deja dureroasa. Marina mai are o ora de filmat si apoi: cina, privit televizor dupa care fiica mea se retrage in dormitor iar eu imi intind canapeaua in sufragerie. Cam asta este rutina zilnica. Pana inainte de carantina mai gaseam clipe de ragaz cand puteam sa fiu singur in apartament si faceam cate o laba in fata laptopului, insa de cand cu carantina asta am din ce in ce mai putine oportunitati, iar faptul da am fost diagnosticat cu disfunctie erectila cu 2 ani in urma, nu ma ajuta deloc. Deoarece m-am concentrat in cresterea fiicei mele, mi-a ramas foarte putin timp pentru a-mi gasi pe cineva si de aceea masturbarea regulata a ramas singurul mod de a evita erectii rusinoase si indelungate. Am reusit sa ma feresc de Marina si nu cred ca a observat ceva in neregula pana acum dar conditia mea este din ce in ce mai greu de ascuns in aceste circumstante, avand in vedere ca masturbarea devine din ce in ce mai indelungata fara stimulantul video...
"- Cum merge treaba tati?" Marina ma surprinde intrand in bucatarie neanuntata. Imi schimb pozitia corpului subtil pentru a-mi ascunde pula tare ca o bara de fier, impingand pantalonii aproape sa ii rupa.
"-Am terminat de pregatit pentru sos si acum il pun la gatit, iar apoi pastele. peste juma de ora sunt gata." ii rapund uitanduma la ea cum se stergea co un prosop mic de transpiratie.

Azi purta o pereche de colanti gri inchis, cu diferite cusaturi atent plasate pentru a scoate in evidenta si delimita muschii femurali, fesele si bazinu cu pasarica aia proeminenta. Imi scutur gandurile cu o miscare a capului si ma intorc la ale mele dar Marina ma surprinde cu o imbratisare pentru care nu am fost pregatit.

"-Te iubes tati!" insa eu eram blocat. eram usor intors spre ea, iar pula mea era prinsa intre noi impingand-o in abdomen.

Marina s-a uitat in jos confuza la obictul tare care or apasa, apoi mi-a aruncat o privire intrebatoare si un zambet fastacit pe jumatate, s-a intors si a plecat la treburile ei in sufragerie zicand "-Ma chemi cand este gata Pufi!" asa ne alintam unul pe celalalt de cand era mica: Pufi. eu o strigam prin casa Pufi si apoi si ea a inceput sa ma cheme la fel.

Acest episod m-a rusinat si ingrijorat pe moment dar mi-am spus ca diseara voi gasi o metoda de a face o laba cu succes. Pana am terminat cina, am uitat de sentimentul de rusine si toata seara a decurs normal.

Fiica:
Stau pe WC si citest reactiile ultimului meu video inaite sa ma pregatesc de culcare. Ca de obicei primesc mesaje private extrem de obscene de la diferiti indivizi: Calu44 " Ce ti-as rupe colantii aia si ti-as baga pula in piza aia virgina" IonIon_85 "Mama ce gaoaza ai! cand ne intalnim sa te fut in cur?"... ma-am obisnuit cu aceste mesaje deviante, insa de cand cu carantina le citesc cat mai in detaliu si le dau cat mai multa atentie. Nu stiu de ce dar ma excita si deseori ma masturbez citindu-le si priving pozele cu puli primite in privat.
Desi am prieten, pe Dan, sunt inca virgina. Daca lucrurile ramaneau normale aveam in plan sa-i ofer virginitatea mea lui, ceea ce imi doream foarte mult iar hormonii de asemenea ma impingeau sa o fac. Nu a fost sa fie iar carantina ne-a incuiat pe amandoi in locatii diferite.

Imi cobor mana intre picioare si incep sa-mi mangai pasarica usor, amintindu-mi cum chiar cu o zi inainte de carantina in timp ce eram la el in dormitor sarutandu-ne, Dan si-a scos pula din pantaloni. Am ramas muta pentru ca nu am mai vazut una in realitate pana atunci si din cauza gestului neasteptat. Il iubesc pe Dan si am incredere in el de aceea am trecut peste soc si ma-am lasat dusa de val. Mi-a luat mana si a dus-o la pula zicand "Mari, ia-o in mana si freac-o usor". M-am conformat si ezitant am cuprins pula lui in palma si am inceput sa o misc usor. Chiar daca nu aveam experienta imi puteam da seama ca are o pula de marime medie care se simtea catifelata, calda si extrem de tare la mine in palma. Dupa cateva minute Dan mi-a spus sa ma asez mai confortabil si am pus capul la el pe abdomen privindu-i pula cum pulsa cu fiecare miscare de a mea. Imi mangaia sanii pe sub tricou si gemea in surdina, fapt ce m-a excitat si pe mine foarte tare. Fara nici o atentianare Dan se incordeaza dintr-o data, eu continuand sa i-o frec si incepe sa tasneasca un lichid cald din pula lui drept pe fata mea naiva. In acel moment fiind surprinsa am deschis usor gura iar unul din jeturile lui interminable si-a gasit drum la mine in gura.... Cu aceste ganduri imi frecam usor pasarica, aproape de orgasm cand tata ciocane la usa intrerupandu-mi elanul.
"-Pufi, mai ai mult ca am si eu nevoie" zice tata
Ma sterg la pasarica, imi ridic pantalonii scurti de pijama si ies din baie. "-Gata tati! Te iubesc, noapte buna!" si ii dau un sarut copilares pe obraz. A trebuit sa trec inghesuit be langa el ca sa intru in dormitor si iarasi: soldul meu a atins ceva tare in pantalonii tatalui meu. Saracul tata, ma gandesc eu, oare are erectie? Cred ca se simte farte singur. Dupa carantina am sa insist sa isi gaseasca pe cineva.
"A! sa imi lasi si mie laptopul in sufragerie ca sa mai citesc stiri inainte de culcare." imi spune el inainte sa inchidem usa dupa noi, el la baie si eu la dormitor. Momentul masturbari fusese intrerupt si nu am mai avut chef asa ca nu stiu cum dar am adormit destul de repede.

Ma trezesc inainte de miezul noptii cu o sete teribila. Probabil ca tata iar a pus prea multa sare in paste desi il bat la cap toata ziua cu Healty Eating. Ma ridic sa merg la bucatarie pentru a bea apa, trbuia sa trec prin surfragerie in apartamentul decomandat asa ca adormita dschid usa la dormitor si impiedicata ma indrept spre bucatarie. Tata era inca pe laptop in pat, dar eu trec pe la capul lui fara sa inregistrez ce se intampla, cu gandul la acel pahar cu apa. Felul in care este asezata canapeaua permite un culoar intre usile de la holul de la baie/dormitor si holul de la bucatarie/intrare fara ca acest culoar sa fie in campul vizual al celui de pe canapea. Nu am aprins lumina la bucatarie ca sa nu imi stric somul dar era lumina de afara, asa ca am baut primul pahar de apa pe nerasuflate. In timp ce il turnam pe al doilea il intreb pe tata cu vocea unpic ridicata ca sa ma auda de dincolo "-Ce faci tati, nu ai somn? La ce te uiti?" dar nici un raspuns. Pe cel de-al doilea pahar l-am baut mai incet iar acum eram mai dezmeticita si mai alerta. Am inceput sa percep un sunet ascutit dar incet pe care nu l-am putut localiza imediat.
Am terminat apa si m-am indreptat inapoi spre dormitor dar cand am trecut prin spatele tatalui meu am aruncat o privire in directia lui si soc! Tata privea un film porno cu o fata tinara in pantaloni de Yoga rupti in dreptul pasaricii fiind fututa de un barbat matur. Mi-am dat seama ca zgomotul pe care-l auzisem erau gemetele fetei din film care rasuna la castile din urchile tatalui meu. Am tras aer in piept si ma-am indreptat pe varfuri spre camera mea dar nu inainte sa mai arunc o privire in urma. Cu unghiul vizual schimbat, am scos un tipat scurt si aproape inaudibil cand am vazut pula tatalui meu pe care si-o freca de mama focului in spatele laptopului care era pe abdomenul lui. Desi trebuia sa ma intorc si sa plec, corpul meu ramanea nemiscat in spatele tocului usii de la sufragerie unde imi priveam tatal masturbandu-se de zor. Nu stiu ce m-a apucat, probabil faptul ca imi datoram un orgasm, sau pula imensa care mi-era la vedere, dar usor mi-am bagat mana in pantaloni si am inceput sa imi separ labiile cu degetul aratator si inelar iar cu cel mislociu sa imi frec lindicul usor coborand din cand in cand spre vagin pentru a mi-l umezi. Nu a durat 2 minute si un orgasm puternic m-a cuprins incat a trbuit sa imi pun o mana la gura pentru a nu tipa. Imi tremura tot corpul si simteam valuri de placere cum vin unul dupa altul... Tata tot isi freca pula care parea acum dureros de erecta, insa luciditatea de dupa orgasm mi-a dat o senzatie de teama de a fi descoperita, de aceea am intrat in dormitor, inca tremurand de intensitatea orgasmului pe care il avusesem.


Ziua 26 de carantina:

Fiica:

M-am trezit a doua zi cu gandul la intamplarile de aseara si nu stiam ce sa cred. Sa ma simt vinovata sau ce? Am incercat sa dau la o parte aceste ganduri si merg in sufragerie. Tatal meu priveste la televizor si ma intampina cu un zambet parintesc: "-Buna pufi! Ai dormit bine?" ma intreaba el.
"-Da pufi am avut cea mai buna noapte din carantina!" ii raspund si ma asez langa el saruntanu-l pe obraz. Sunt oarecum usurata caci se pare ca nu am fost descoperita azi-noapte.

Dimineata a decurs normal iar dupa pranz am luat laptopul si ma-am retras in dormitor pentru a-mi pregati planul de filmare pentru mai tarziu. Nu stiu de ce dar in timp ce cautam pe internet, mi-a venit sa caut in istoricul de noaptea trecuta. Am deschis istoricul si am vazut cum tatal meu in seara trecut a inceput prin a se uita pe siteuri de stiri, apoi pe la site-uri porno. Aici am fost oarecum mirata de gusturile tatalui meu: Yoga pants, Teens in tights, Yoga teen anal etc... am descis cateva filmulete si am constatat o tema recurenta... fete tinere, imbracate in colanti sau haine sport, fiind futute si umilite precum niste tarfe. Am simtit un gol in stomac cand am realizat ca aceleasi haine le port si eu prin casa, fac fel si fel de exercitii yoga. Oare tata este excitat de mine? Oare are fantezii cu mine?... imposibil! Asa ceva nu cred ca este posibil. Cel mai probabil este inspirat de felul cum ma imbrac si a realizat ca este ceva ce il excita.

Continui sa caut prin istoric si realizez ca aventura pe siteuri porno a tatalui meu de azi-noapte a durat pana pe la 1 dimineata. Nu am experienta, dar pare o periada extrem de indelungata avand in vedere ca Dan iubitul meu a ajuns la orgasm in 5-6 minute. Un lucru mi-a atras atentia, faptul da dupa siturile porno, cauterile au fost indreptate spre site-uri cu conotatie medicala. Cautarile erau: "cum scap de erectie daca am disfunctie erectila", "masturbarea ajuta cu disfuncia erectila?" sau "de ce nu am orgasm cand ma masturbez" ... Hmm ?!? Oare tatal meu este bolnav?
Caut: "ce este disfunctie erectila?" Rezultat: "Disfunctie erectila este incapacitatea constanta sau repetata de a obtine si/sau de a mentine erectia. In unele cazuri rare efectele sunt invers iar erectiile pot aparea in momente nedorite sau pentru perioade lungi"... Ma simt usurata pentru ca nu pare o boala garva insa sunt trista ca totusi e o boala. Oare tata a fost diagnosticat? Oare de care forma sufera? Dupa cat am vazut ieri si aseara se pare ca sufera de forma rara care rezulta in erectii nedorite sau indelungate. Ce pot face? Oare ii agravez suferinta prin faptul ca ma imbrac in haine mulate care-mi definesc formele? Cred ca ar fi bine sa iau o paza de la filmari pentru cateva zile, poate se mai detensioneaza situatia.


Ziua 28 de carantina:

Tatal:

Stau pe canapea si butonez telecomanda televizorului fara un scop anume. Am o perna mica in poala in caz ca iar am un episod nefericit din parte pulii mele, care se pare ca a luat-o razna in ultimele zile. Aceasta perioada de carantina incepe sa-si puna amprenta asupra starii mele de spirit si se pare ca o afecteaza si pe Marina. Este si ea pe canapea indreptata spre mine cu laptopul pe genunchi. Nu a mai filmat de 3 zile iar de cate ori o intreb de ce, ea imi raspunde scurt ca nu are chef. Nu mai poarta hainele ei mulate si acum poarta pantaloni largi de pijama si un hanorac. Realizez cu rusine ca sunt mahnit de schimbarea ei in vestimentatie. De cand am avut un maraton de laba acum 3 nopti fara nici un rezultat, madularul meu imi joaca feste si este din ce in ce mai activ si imprevizibil. Am nevoie disperata de o eliberare a spermei acumulate in coaie dar toate incercarile recente au fost in zadar. Desi de cand nu mai filmeaza, Marina imi ofera laptop-ul tot timpul ba chiar imi da multe clipe de ragaz retraganduse la ea in dormitor, tot nu am reusit sa eliberez incarcatura pe care o port in coaie. Ba mai mult, din cauza erectilor constante din pantaloni am o durere in capul pulii de unde se freaca de chiloti si pantaloni care incearca sa o impinga inapoi...

"-Pufi, e totul bine?" ma intreaba fiica mea din senin uitandu-se la mine deasupra laptopului cu o ochii pe care se citea usoara ingrijorare.

"-Da, totul e bine. De ce intrebi? Eu ar trebui sa te intreb acelasi lucru pe tine din moment ce nu mai filmezi de cateva zile?" raspund eu cu o intrebare. Las telecomanda jos si imi sprijin bratul drept pe spatarul canapelei intorcandu-ma spre ea.

"-Vreau sa imi promiti ca vei fii sincer cu mine si nu imi ascunzi nimic." zice ea inchizand clapa de la laptop si realizez ca avea sa fie o conversatie mai lunga.

Sunt surprins si ingrijorat de raspunsul ei dar ii spun: "-Sigur Pufi! Dar ce s-a intamplat?"

"- Stiu ca esti bolnav si ai o problema, si sunt foarte suparata ca imi ascunzi asta."

Oare despre ce vorbeste? Si-a dat seama oare? Am avut cateva incidente saptamana asta dar nu cred ca si-a dat seama sau nu cred ca realizeaza ca este o boala sau ce este. Fata mea este prea naiva si prea tanara sa realizeze aceste lucruri. Decid sa fiu evaziv in caz ca se refera la altceva: "-Marina, nu stiu la ce te referi dar sa stii ca nu sunt in nici un pericol." Dar cum am terminat de rostit am realizat ca maciuca mea se intareste iarasi fara motiv aparent. Imi pun fastacit mana stanga pe perna din poala incercand sa par cat mai normal.

"-Poate nu stii dar eu stiu. Am vazut cum te feresti cateodata, ti-am citit istoricul cautarilor de pe internet, stiu ca ai sau suspectezi ca ai disfunctie erectila." imi spune ea cu aceeasi figura serioasa si usor ingrijorata.

Sunt surprins si rusinat. Nu am avut discuti de genul sexual cu fiica mea deoarece de asta s-a ocupat sotia inainte sa moara si mai apoi verisoara Marinei care are 30 de ani. "-Pai eu... Marina nu stiu ..." raspund fastacit si prostesc.

"-Ridica-ti perna tata. Stiu ca o ai acum."

!?!? "-Marina?!? Ce tot spui acolo?"

"-Tata, linisteste-te, sunt adult si nu ar trebui sa ma mai tratezi ca pe un copil. Te iubesc si sunt extrem de ingrijorata pentru tine. Vreau sa discutam despre asta si vreau sa gasim o solutie pentru ca banuiesc ca suferi mult." Acum fiica mea avea lacrimi in ochi.

Mi-am dar seama cat de afectata este si ca stie mai mult decat banuiesc. "-Pufi, imi pare rau! Nu iti face griji ca nu-i nimic grav. Da, am fost diagnosticat cu o forma mai rara de disfunctie erectila dar incerc sa o tin sub control. Imi pare rau ca a trebuit sa afli dar nu te ingrijora." spun eu cu ochii coborand spre covor oarecum resemnat si jenat de acest subiect.

"-Of tati, nu am cum sa nu fiu ingrijorata cand stiu ca suferi. Uite, vreau sa imi spui totul, ce simptome ai si voi cauta remedii pe net. Voi cauta si in engleza petru ca este mai multa informatie" si deschide iarasi laptopul incepand sa tasteze.

"-Nu este nevoie. Este un episod care va trece. Dupa carantina voi merge iar la doctor pentru a-mi da tratament"

"-Cine stie cat dureaza carantina asta? Nici nu discut! Sunt fiica ta, te iubesc si vreau sa trecem peste asta impreuna."

Imi cunosc fiica si stiu cat de determinata este cand isi pune in cap ceva. Incerc sa imi inabus starea de jena si ma apuc sa ii povestesc despre: cum la inceput a fost o forma foarte usoara a bolii; de cand cu carantina se pare ca este din ce in ce mai predominant... Imi datea atentie dar si tasta si citea de zor pe ecranul laptopului.

"-Uite aici!" zice Marina uitandu-se la ecranul laptopului "-Scrie ca in cazuri agravate trebuie sa mentii o viata sexuala activa si sa eviti in a purta chilot ori pantaloni stramti si chiar de a nu purta nimic!" Desi era o discutie ridicola pentru un tata si fiica, Marina avea un ton serios si profesional de parca era un doctor. Mi se pare chiar amuzanta.

Dupa inca cateva minute inchide laptopul si pe acelasi ton serios si profesional imi spune: "-Da, deci cam asta este sfatul peste tot. Trebuie sa porti haine lejere sau deloc si sa... stii tu!..." zice ea, acum retinuta si unpic rusinata.

"-Marina, nu inteleg." ii raspund

"-Tata nu incepe iar! Stii tu, trebuie sa ai grija de erectie cat mai des cu putinta... Adica sa te masturbezi." continua ea dupa ce probabil a citit semne de intebare pe fata mea.

Nu avea rost sa mai continui cu atitudine ofensiva. Resemnat ii raspund: "-Pufi, desi nu este normal sa avem aceasta discutie, iti multumesc pentru grija acordata. Iti promit ca voi urma sfaturile. Imi cer iertare pentru situatia indecenta in care ne aflam, mi-as dori sa fie diferit."

"-Of Pufi, stii ca te iubesc si nu este vina ta. Te rog nu te invinovatii" zice ea venind langa mine si dandu-mi o imbratisare. "-Acum te rog da-ti perna la oparte si fa-te confortabil." continua Marina. Eu nu stiam la ce se refera "fa-te confortabil" dar ezitant, mi-am dat perna din poala si am remas rusinat, expus, cu madularul meu impingand un cort din pantaloni.

"-Imi pare rau..." zic eu persistent rusinat de situatie.

"-Deci, esti culmea! Parca esti copil mic!" Fiica mea usor rastita imi apuca elasticul pantalonilor si da sa ii traga in jos.

"-Ce faci Marina?" apucandu-i mana ferm inainte sa se produca catastrofa.

"Tata! Mi-ai promis ca vei urma sfaturile. Primul pas este sa nu porti haine ca sa eviti iritarea. Hai tata va fi bine, suntem doar noi aici. Nu ne vede nimeni. Nu putem risca sa faci vreo infectie sau mai stiu eu ce in timpurile astea."

"-Marina, dar voi purta pantaloni de pijama mai largi sau altceva. Nu pot sta dezbracat in jurul tau. Nu este normal"

"-Tu ai recunoscut ca e din ce in ce mai rau. Orice ai purta, tot va rezulta in iritatii. Va fi bine, nu vreu sa suferi" iar tonul ei era tot mai cald si incurajator. O priveam in ochi si incercam sa-i citesc intentiile. Oare chiar este ingrijorata sau are ganduri deviante si ascunse? Oare carantina si izolarea scoate la iveala ce e mai rau si mai depravant in oameni? Este adevarat ca de cand sunt inchis cu fiica mea in casa, o privesc in secret la filmari cum isi onduieste corpul facand exercitii, si cum hainele se muleaza perfect pe fundul ei bombat. Spre rusinea mea, in timp ce caut stimulente pentru masturbare pe site-ri porno, caut si sunt excitat de fete tinere in haine similare Marinei... cu aceste ganduri am slabit tensiunea cu care ii tineam mana ficei mele iar ea si-a cotinuat sarcina pana la capat tragandu-mi pantalonii cu chilotii pana sub genunchi.

Sentimentul de eliberare cand pula mi-a fost eliberata din inchisoarea stransa a hainelor m-a facut sa scot un sunet scurt dar satisfacator. Fiica mea se uita la ea atent parca inspectand fiecare centimetru. Pula mea care este unpic arcuita in sus statea tare, belita si aproape lipita de abdomen. Aveam spasmuri involutare, facand-o sa se ridice in sus din cand in cand.

"-Uite, exact de ce mi-a fost frica!" zice ea intr-un final, aratand cu degetul spre capul pulii mele. Continuand "-Deja esti iritat tare rau!" si aruncand o privire spre directia unde imi arata, imi dau seama depre ce vorbeste. In varful capului era un cerc rosu sangeriu care parea ca o iritatie destul de grava. Am simtit o durere si usturime acolo de cateva zile dar nu am avut sansa sa ma inspectez.

"-Stai aici unde esti" imi zice ea in timp ce se ridica si paraseste camera. Se intoarce dupa 1 minut cu o cutie mica de crema.

"-Uite, crema de galbenele. Da-ti cu ea ca te ajuta cu vindecarea" si imi inmaneaza cutia dar ramane pe loc asezata langa mine.

"-Bine merg sa imi dau acum" si dau sa ma ridic dar ea ma impinge usor blocandu-ma pe canapea.

"-Pufi, iti poti da aici. Am trecut de momentu de rusine acum ca esti gol. Trebuie sa ma asigur ca totul e bine. Nu uita ca este problema amandurora acum."

Resemnat bag degetul in cutie si iau putina crema si incep sa mi-o aplic incet si ezitant in zona afectata. Sunt concentrat asupra a ceea ce fac si nu imi du seama imediat cand Marina baga doua degete in cutia si ia o cantitate considerabila de crema.

"-Uite, lasa-ma pe mine." Zice fiica mea in timp ce imi da mana la oparte si imi apuca madularul cu mana ei stanga iar apoi cu cele doua degete de la mana dreapta incepe sa imi incercuiasca usor apasat capul.

"Marina, nu e nevoie!" si dau sa ii imping mana dar ea avea o prindere ferma asupra pulii ce nu parea usor de inlaturat. Am renuntat, probabil din cauza ca era prea tarziu sau pentru faptul ca la atingerea ei am simtit un flux de placere.

Fiica mea a continuat cerculetele inca vreo 30 de secunde, timp in care excitatia mea crestea intr-un ritm alarmant "-Asa ca sa intre crema in piele." sopteste in timp ce mi-apuca capul ca pe un schimbator de viteze in palma si incepe sa il frece delicat.

Eram predat in totalitate situatiei iar excitatia acumulata is cauta loc spre suprafata. Marina se uita la treaba pe care o avea de facut si era, cred eu, concentrata asupra beneficiilor medicale. Totul a devenit ireversibil cand si-a ridicat privirea si s-a uitat la mine cu chipul sau angelic oferindu-mi cel mai inocent zambet...

"-Aaaah...AAA ...!!" a fost tot ce am mai putut spune dandu-mi capul pe spate rapus de un orgasm exploziv. Primele jeturi i-au umplut palma fiicei mele iar restul au tasnit in aer pentru cat a parut ca dureaza o vesnicie. Spre surprinderea mea desi Marina si-a retras mana dreapta cum a simtit ejacularea, si-a mentinut mana stanga inclestata pe pula mea care avea nenumarate spasmuri de placere.

Cand m-am dezmeticit putin, Marina deja se intorcea de la baie cu un sul de hartie igienica stergandu-se pe maini. Se aseaza iar lange mine si fara sa zica nimic deruleaza hartie si incepe sa stearga sperma de pe abdomenul meu care era in cantitati uriase.

"-Marina te rog iarta-ma..." incep eu cu o voce tremuranda din cauza emotilor si al orgasmului pe care-l avusesem.

"-Tata nu ai de ce sa iti para rau." raspunde ea fara sa se uite la mine probabil rusinata, continuand sa curete lichidul alb care era peste tot. "Este normal avand in vedere cat ai suferit. Nu iti fa griji. Acum te rog sa nu te mai opui si sa ramai dezbracat, macar pana iti trece iritatia. Te iubesc!" privindu-ma cu aceiasi ochi calzi intru-un final si apoi se indreapta spre baie.

"-Te iubesc si eu Pufi" ii raspund cu lacrimi in ochi.


Ziua 30 de carantina:

Tatal:

Stau in pat in aceasta dimineata contempland cu ochii atintiti pe tavan. Cum am obiceiul, imi mangaiam usor coaiele gandindu-ma la fel si fel de lucruri, dar mintea devine din ce in ce mai atintita asupra evenimentelor recente petrecute intre mine si fiica mea.
In ciuda evenimentelor de acum 2 zile si a faptului ca umblu dezbracat prin casa, relatia cu fiica mea nu pare a fi afectata. Ieri am avut o zi normala iar Marina mi-a promis ca de azi isi reincepe filmarile. Eu nu am avut nici un incident cu erectii iar crema de galbenele pare sa isi faca efectul usor. Marina se asigura ca imi dau cu crema de 3 ori pe zi dar nu s-a mai oferit sa o aplice ea deoarece eu mi-am dat silinta sa o aplic corect.

"Buna tati! Cum ai adormit?" Intra fiica mea si se apleaca deasupra mea sarutandu-ma pe obraz. "-Ia arata-mi cum mai este." continua ea dand din cap si privind spre pula mea flasca.

"-Ma simt mult mai bine" ii raspund in timp ce imi belesc usor pula pentru inspectie.

Marina se uita atent pentru cateva secunde si zice: "-Da, pare mai bine. Vezi daca o asculti pe doctorita Pufi!" si izbucnim amandoi in hohote de ras.


Ziua 31 de carantina:

Fiica:

Ma uit prin dulap si imi caut haine pentru filmarea de azi asteptandu-l pe tata sa ma strige la masa de pranz. Inca nu stiu ce sa cred despre cele petrecute cu 3 zile in urma si sunt foarte confuza asupra sentimentelor si dorintelor mele. Ca printr-un vis imi amintesc cum mi-am gasit curajul de a ii apuca pula tatalui meu si a o freca usor sub pretextul de a-i aplica crema de galbenele. Oare era pretext? Oare aveam ganduri ascunse iar dorinta mea de a atinge o pula, orice pula, m-a impins sa fac acest gest? Sau din prea multa grija pentru tatal meu si din frica de a nu-l pierde si pe el am reactiona asa intr-un moment de panica? Sunt confuza, dar nu-mi pot sterge din minte sentimentul de excitare cand pula lui a inceput sa imi umple palma de sperma si senzatia de delir atunci cand ii simtem spasmurile puli pe care o tineam ii mana neavand puterea sa ii dau drumul. Intr-un moment de nebunie in acele clipe de extaz imi amintec cum finnd in baie sa iau hartie igienica pentru a curata sperma, ma-am uitat la palma mea manjita de acest lichid alb si am intins varful limbi gustand putin. Avea un gust usor sarat, salciu dar si satifacator dintr-un motiv neclar mie.

Fiind dezbracat tot timpul am avut ocazia sa il analizez mai in detaliu pe tatal meu. La cei 42 de ani ai sai as putea spune ca este un barbat bine facut. Nu are abdomen plat insa nici burta de bautor de bere iar fundul lui este rotund si bine definit. Nu este o persoana paroasa si se pare ca isi tunde parul pubian cu masina iar pe testicule se rade. Pula lui este foarte diferita de a lui Dan si pare mai mare, de vreo 17cm, usor arcuita in sus cu un cap mai mic si usor ascutit.

In acea noapte si zilele urmatoare m-am masturbat frenetic de 3-4 ori iar gandurile deviante imi vin in minte tot timpul.

Tatal meu se nu a avut nici o erectie vizibila a doua zi insa ieri si azi dimineata pula lui a fost erecta mai tot timpul. Coincident, aparitia erectiei lui a avut loc odata cu pregatirile mele pentru filmari de ieri. Ca de obicei purtam colanti mulati si un maieu fara sutien iar el privea la televizor de pe canapea. Am vazut cum dupa numai 2 minute de cand mi-am intins covorul de yoga, pula tatalui meu s-a dublat in marime desi el incerca sa ascunda asta pozitionandu-se in asa fel incat eu sa nu vad.

Azi dimineata cand m-am trezit si am mers la el in camera, satea intins pe spate cu pula bat mangaindu-si coaiele. Can mi-a realizat prezenta si-a retras mana insa eu m-am scuzat si retragandu-ma i-am spus sa continue crezand ca se masturbeaza. El m-a asigurat ca nu facea asta, mustrandu-ma ca il pot suspecta de o asemenea indecenta.

Ma decid la o pereche de colanti kaki cu imprimeu de camuflaj si un maieu negru strans cu decolteu, cand tata ma striga la masa.

Intru in bucatarie iar ochii mi se atintesc la monstruozitatea aia de pula a tatalui meu care parea din ce in ce mai mare. Imi ridic ochii sa observ cum tatal meu ma sorbea din priviri si ma privea cu o expresie diferita de pana acum. Parea ca un lup turbat fixat pe prada lui.

"-Mmmm Chiftelute! Preferatele mele Pufi!" zic eu asezandu-ma la masa incercand sa desting atmosfera.

"-Orice pentru doctorita Pufi ca mi-a salvat viata" raspunde el jovial si destins.

"-Da chiar! Sa-mi amintesti dupa masa sa ma uit acolo sa vad cum mai este" zic eu aratand intre picioarele lui.

Nu mi-a raspuns iar pranzul a decurs cu discutii despre carantina, cat o sa mai dureze, cand iesim la cumparaturi etc...

Am spalat vasele in timp ce tata a strans masa si dau sa plec cand imi amintesc ca aveam ceva de facut. Ma intorc brusc si ma arunc in genuchi la picioarele lui tata care ma urma. Ii iau pula in mana pe care abia o cuprindeam si zic:"-Sa vedem cum mai este pufi asta mic!" si ma uit atent de la vreo 10 cm de capul pulii tatalui meu care era rosu vinetiu la cat de vascularizat era.

"-Marina nu! Ce faci?" zice tatal meu dand sa se traga inapoi dar eu il tineam ferm de madular.

Ignorandu-l continui sa ii misc pula usor pentru a inspecta capul atent si zic: "- Totul e in regula tati. Inca putin si esti vindecat" ramanand pe pozitie ma uit in sus continuand: "-Nu ai mai reusit sa te eliberezi? De ieri pare sa fie tare mai tot timpul."

"-Marina lasa ca ma descurc. Nu am reusit dar o sa-mi treaca" imi raspunde tata inghiting parca in sec si ma apuca de brat ridicandu-ma sus in picioare.

Ma ridic la indemnul lui si ii eliberez usor pula din mana imbratisandu-l ridicata pe varfuri. "-Imi pare rau tati. Nu vreau sa suferi. Mai incearca te rog! Nu vreau sa suferi!" Din cauza pozitiei, pula tatalui meu si-a gasit loc intre piciarele mele impingand in buzele pasaricii mele usor prin colanti. Nu stiu ce m-a apucat dar indepartez usor picioarele lasand pula sa alunece pe materialul colantilor de-a lungul buzelor mele pana bazinul meu era lipit de bazinul lui. Am ramas asa cateva secunde iar inainte sa terminam imbratisarea fac o miscare aproape imperceptibila din bazin de dute-vino dupa care ii eliberez pula si ma intorc indreptandu-ma spre sufragerie sa ma apuc de exercitii si filmari.

Tata m-a urmat si s-a indreptat grabit catre baie fara sa zica nimic unde a ramas vreo 20 de minute. Eram fericita pentru ca am crezut ca i-am oferit stimulentul necesar eliberarii.
Cand se intoarce era rosu in obraji iar uitandu-ma la pula lui, era si mai vanata si mai erecta decat inainte. "Saracul tata" ma gandesc eu "trebuie sa fac ceva sa il ajut" si imi vine o idee.

"-Tati, azi am nevoie de tine! Aseaza-te pe canapea ca vreau sa imi spui parerea si sa ma ajuti cu rutina asta noua pe care vreau sa o filmez." ii spun eu cu un zambet capilaresc si o expresie inocenta.

" -Da Pufi cum sa nu. In sfarsit imi ceri si mie o parere si un sfat" imi raspunde el bucuros asezandu-se pe canapea in timp ce eu ma indrept spre dormitor.

"-Multumesc tati! Ma intorc in 10 minute!" si inchid usa la dormitor dupa mine. Aflata in dormitor mintea mea incepe sa bata in retragere. Oare pot sa fac asta? Ce m-a apucat? Daca tata se va infuria? Insa dorinta de a-mi ajuta tatal (sau hormonii mei de adolescenta dornica de aventuri sexuale) m-au impins mai departe. Imi dau colantii si chilotii jos apoi merg la trusa de pedichiura si iau una din forfecute. Intorc colantii pe dos si ma apuc sa tai din cusaturile dintre picioare meticulos slabindu-le. Termin de slabit cusatura colantilor intre piciore si de-a lungul curului atat sa nu se rupa imediat iar apoi ma imbrac cu ei fara sa mai imi iau chilotii pe mine.

Ma intorc in sufragerie si ii dau laptopul tatalui mei deschizand Youtube. "-Pana fac eu incalzirea uite aici la ce rutina m-am gandit sa fac" si tastez "Twerking dance" in bara de cautare.

"-Dansul asta este foerte puplar si ajuta pe practicanti sa se mentina in forma. Fanele mele m-au rugat de multe ori sa fac acest dans." Zic eu in timp ce am dat click pe un video.

Il las pe tata sa se uite si ma apc sa fac exercitii usoare de incalzire fara a pune pre multa presiune pe colantii mei care se puteau rupe oricand.. insa momentu acela va veni, daca este nevoie, mai tarziu conform planului. Ma uit din cand in cand la tatal meu care privea pofticios la ecranul laptopului aruncandu-mi cate o privire cu zambet.

"Gata sa incepem! Si sa-mi spui parerea ta sincera" ii zic eu dupa 5 minute luandu-i laptopul si pornind un video lung cu muzica de Twerk.

"Deci, ai prins idea, tema centrala a dansul este miscarea fundului si a bazinului" continui eu incepand sa-mi scutur usor picioarele si fundul.

Tata nu zicea nimic si ma privea cu o fata senina ca a unui copil care priveste o vitrina cu jucarii. Am dansat intr-un ritm mai conservator deliberat pentru vreo 5 minute fara miscari prea lascive sau provocatoare.

"-Deci, ce parere ai?" il intreb eu care eram deja transpirata

"-Pufi e super, dar nu este exact ca celelalte." imi raspunde el pe un ton de sfat parintesc.

"-Cum adica tati? La ce te referi?" raspund eu naiv jucandu-mi rolul in continuare.

"-Pai am vazut cum fetele astea se apleaca in fata pana jos tinandu-si picioarele drepte si departate cu... fundul in sus dansand." Respunde tatal meu usor rusinat de cuvantul "fund"

"-Cum asa?" si dau sa ma aplec in fata dar cad in mainile din fata calculat, facant sa par stangace.

"-Da asa, Dar fara cazatura. Ha ha ha" rade tati de mine.

"-Of, bine" si mai incerc de cateva ori cu acelasi rezultat.

"-Pufi, trebuie sa ma ajuti!" zic eu incercand sa imi regulez respiratia "-Treci in spatele meu si tine-ma de solduri pana ma obisnuiesc si-mi gasesc echilibrul." sa vazand ca ezita adaug: "-Te rog tati! Te rooog!" cu cea mai copilareasca expresie a mea.

Tata nemai avand incotro se indreapta nehotarat in spatele meu iar eu ii iau mainile si i le pun pe coapsele mele. "- Tine-ma bine tati"

Incep sa ma misc usor in ritmul muzici cu tendinte ezitante de a ma apleca. Usor incerc sa ma ridic pe varfuri si imi dau fundul in spate dar de fiecare data cand pula lui ma atinge, el se da usor in spate tragandu-ma si si pe mine facandu-ma sa-mi pierd echilibrul.

"-Tati ma ajuti sau nu? Stai locului si nu ma mai dezechilibra!" ii spun eu rastit intorcand capul spre el dar neputand sa fac contact vizual deoarece nu-mi putem intoarce capul mai mult.

"-Bine, Bine! dar stii tu... penisul meu!" zice el cu jumate de gura.

"-Nu-i nimic Pufi nu ma deranjeaza" ii spun scurt fara a lasa loc de raspuns si imi intorc privirea inainte concentrandu-ma la dans.

Pula erecta a tatalui meu ma atingea din ce in ce mai des. Mai intai capul imi atingea fundul dar mai apoi am ramas lipita cu curul de el pentru perioade mai lungi iar pula si-a gasit loc intre bucile mele. Ma miscam pe ritmul muzici facand aplecaciuni din ce in ce mai insistente impingandumi curul in spate de cateori nu mai simteam atingerea acelei bari de otel a tatalui meu. Eram excitata si simteam cum pasarica mea incepuse sa se umezeasca iar lichidele imi imbibau colantii. Am alternat miscarile si din ce in ce mai mult ma miscam de sus in jos de-a lungul pulii tatalui meu insa nimic. Eram excitata si rusinata insa oarecum mirata de faptul ca tata nu ejaculase inca. Saracul! Chiar sufera si char are nevoie sa se elibereze ma gandesc eu. Este timpul sa trec la urmatorul pas al planului meu.

"-Cum ma descurc tati?" zic eu pe un ton ridicat incercand sa fiu auzita peste muzica si printre suspine din cauza efortului si excitarii dementiale in care ma aflam.

"- Super Pufi, inveti repede! incearca mai jos acum." si simt cum isi creste fermitatea in palmele care-mi tineau soldurile.

Ma conformez si imi cresc intensitatea dansului cand intru-un fina ma aplec tare pana palmele mi-au atins covorul si Prrrr... inevitabilul s-a produs si am simtit aer racoros ataingandumi pasarica si curul transpirate. Colantii mi s-au desfacut din cusatura slabita expunand jumatate din fiecare buca, crapatura si pasarica mea umeda de transpiratie si excitare.

"-Ahh Marina!" il aud pe tatal meu care da sa ma elibereze din prinsoare insa eu rapid imi duc mainile in spate apucandu-le pe ale lui si blocandu-le pe pozitie.

"-Tati, ramai acolo. Nu ma intrerupe ca sunt in ritm!" Eram determinata sa-mi duc planul pana la capat si sa-mi indeplinesc indatorirea, asa cum o vedeam eu.

"-Dar Marina" da el sa protesteze dar eu il ignor si imi continui dansul.

Iarasi usor am simtit atingerea sovaitoare a pulii tatalui meu pe pilea curului iar eu deveneam din ce in ce mai insistenta impingandu-ma in spate. Intr-un final pula lui si-a gasit iarasi loc de cuibarit intre bucile me transpirate. Am ridicat intensitatea ritmului si am inceput sa ma aplec in fata osciland cu miscari de sus in jos. Eram in al 9lea cer iar mintea mea mi-o lua razna devenind pentru cateva secunde inconstienta de ce se intampla in jurul meu. Am simtit cum tati ma strangea din ce in ce mai tare de solduri si respira tot mai rapid iar daca nu eram in extaz probabil ca simteam durere de cat te tare isi inclesta palmele. Eream uda intre buci si simteam cum ceva alunecos se prelinge din pula tatalui meu ajutand lubrifierea actului. Uitasem si de muzica si de tot, statand usor aplecata miscandu-mi curul de sus in jos de-a lungul pulii tatalui meu practinc facandu-i o laba cu bucile mele.
Nu stiu cat a durat de cand mi s-au rupt colantii, 2-3 minute insa eu cred ca am avut deja un orgasm simtindu-i pula tatalui meu intre bucile curului meu mare si coaiele lui fine si rase care imi atingeau pasarica. Nu stiu daca am avut orgasm sau am un orgasm perpetuu caci simt ca plutesc iar picioarele imi tremura de placere. Simt lichide cum mi se preling pe pizduca si de acolo in jos pe picior. Nimic nu mai conta iar dorinta mea de a-i elibera suferinta tatalui meu m-a impins sa fac urmatorul gest...

Mi-am dus mainile la spate si mi-am pus fiecare mana pe o buca a curului si am tras de ele in lateral, labartandu-mi curul pentru a-i oferi tatalui meu access mai adanc intre ele. Am fost surprinsa cand tati si-a retras pula pentru o secunda iar iar mana lui dreapta mi-a parasit soldul. Probabil a interpretat gestul meu ca pe o invitatie caci cand m-am pregatit sa ii reprosez am deschis ochii larg ramanand blocata de o durere ascutita si presiune in anusul meu.

"-Tati nuuu...!" a fost tot ce am reusit sa spun insa era pre tarziu. Tata ma penetrase anal si intrase vreo 2 centimetri in mine dupa care s-a oprit auzindu-ma pe mine.

Am ramas asa amandoi vreo 5 secunde timp in care mi-am dat seama ca desi am protestat, placerea era coplesitoare. Tata a dat sa se retraga usor insa eu am impins involuntar din cur in spate primindu-i pula inapoi in anus de-a lungul celoi 2 centimetri de mai inainte.

Probabil ca aceasta aprobare din partea mea i-a pus capac tatalui meu caci a inceput sa geama si sa pompeze foarte usor in mine... Simteam cum sperma lui imi invadeaza anusul iar presiunea incarcaturii se transfera din coaiele si pula lui in curul meu virgin. Gaoaza imi pulsa cu fiecare spasm al pulii lui.
Daca ceea ce a fost pana acum nu era orgasm, acum sigur era, deoarece placerea ce m-a cuprins era insuportabila. Mi-am dus palma intre picioare si am inceput sa imi frec frenetic pasarica cu buze, cu lindic cu tot... Nici nu am realizat cand tati s-a retras din curul meu dar mi-am dat seama cand am simtit cantitati uriase de sperma cum mi se preling din cur in palma si pasarica pe care o frecam de zor. M-am predat in totalitate placerii si am cazut in genuchi cu curul in sus si cu fata lipita de covor gemand de placere masturbandu-ma cu mana dreapta plina de sloboz manjindu-mi pizda pofticiasa.

Am devenit incostienta de placere si mi s-a rupt filmul... Mam dezmeticit fiind pe o parte intinsa pe covor cu genunchii la piept. Il observ pe tata cum statea pe canapea cu fata in palme plangand cu suspine. Ma ridic brusc simtind aerul care a inlocuit pula din fundul meu iesind si el facand un zgomot de part din cauza slobozului care inca se mai gasea acolo.

M-am asezat langa tati si l-am cuprins in brate "-Pufi te rog nu plange! Nu este vina ta! Nu sunt suparata... Te rog sa ma ierti ca m-am purtat ca o depravata!"

"- Ce?" zice tata ridicandu-si fata din palme. "Eu am fost cel care te-a fortat! Sunt un pacatos!!! cum ti-am putut face asta!" si isi duce capul iar in palme.

"-Tati!" ii ridic capul indreptandu-l spre mine "Nu este vina nimanui! Te iubesc si ce s-a intamplat mai devreme nu schimba nimic intre noi! A fost un accident! Te rog nu te invinovatii!"

Tatal meu consemnat se sterge la ochi zambind "-Fiica mea iubita! Te iubesc... Promite-mi si tu ca nu te vei invinovatii"

"-Promit Pufi! Ce avem la cina diseara?" il intreb eu cu un aer destins indreptandu-ma spre baie doarece aveam o senzatie apasatoare de a face treaba mare.


Ziua 32 de carantina:

Tatal:

Sunt treaz devreme si imi fac patul gandindu-ma la faptele petrecute ieri. Aveam un nod in gat de mahnire si eram furios pe mine. Cum am putu face asta fiicei mele? Ce se intampla cu mine? Cum am putut citi situatia atat de gresit incat am crezut ca fiica mea ma indeamna sa o penetrez anal? Cu toate asta imi amintesc inca cu extaz de faptul ca atunci cand Marina si-a indepartat bucile, a lasat sa se vada un anus de culoare roz usor deschis care ma invita sa intru in el. Am uitat de faptul ca in fata mea se afla fiica mea si imediat mi-am proptit pula in deschizatura lubrifiata si am impins cu pofta dar nu adanc. Senzatia de stramtoare si caldura m-au aruncat in prapastia celui mai exploziv orgasm pe care l-am avut vreodata.
Desi Marina nu parea afectata, lucrurile nu vor mai fi la fel intre noi. Incerc sa salvez ce se mai poate salva si decid sa readuc lucrurile la normal de aceea ma imbrac si merg la bucatarie pentru a pregati micul dejun asteptand ca fiica mea sa se trezeasca.

Eram cu o furculita in mana care imi cade de la socul avut la vederea fiicei mele in pragul bucatariei. Este goala pusca zambindu-mi calduros. Eram cu gura cascata absobind fiecare detaliu al figurii din fata mea. Marina era cu mainile in sold iar parul ei lung si negru se revarsa peste umarul stang acoperindui parial sanul. Celalalt san era la vedere cu un sfarc de marime unui bob de fasole si o areola mica si roza. Imi cobor ochii in jos admirand abdomenul ei plat si talia ingusta de unde pleca curbura voluptoasa a soldurilor ei generoase. Privirea mi-a ramas atintita asupra pasaricii grasute cu buze proeminente si perfect rasa... eram blocat.

"-Ce parere ai Pufi? Am decis sa stau si eu dezbracata in semn de solidaritate cu tine. Dar de ce esti imbracat?"

"-Marina, nu cred ca e bine..." raspund eu fastacit dar ficca mea deja a venit langa mine tragandu-mi pantalonii in jos.

"-Nici nu discut!" zice ea "-Abia ti-a trecut iritatia. Vrei sa faci iar?"

"-Nu dar stii bine ca am pr...



    Login