Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCand parintii nu-s acasa, matusa-mea-i sub masa
Autor : blackman69 - 2009-11-28
Citita de 37283 ori - Nota 8.00 (69 voturi)
Nu stiu de ce, dar ma atrag femeile in varsta, intre 30 si 40 de ani. Eu am 20 de ani si relatiile sexuale cu fete de varsta mea nu ma mai incita. Acum sunt singur. Imi este destul de greu sa gasesc o tipa trecuta de 30, nu stiu, unora le poate parea ciudat.
Stau impreuna cu parintii, care mai mult sunt plecati, fapt care mi-ar permite sa vin cu cine vreau eu, sa-mi fac de cap, insa pan-acum nu am reusit sa atrag nicio femeie adevarata la mine-n cuib. Doar pustoaice, care, dupa cum spuneam, nu ma mai atrag.
Intr-o zi, pe cand eram singur, ca de obicei, parintii mei fiind plecati o saptamana in strainatate, aud sunand la usa.
- A..Saru-mana !
- Buna maii ! Ce faci, ai tai is acasa?
- Pai nu, sunt plecati in Grecia dupa marfa.
- Aa. (dezamagita). Vorbisem cu maica-ta saptamana trecuta, ii spusesem ca ma mut si ca pana gasesc ceva sa stau la voi. Cateva zile, nu mai mult.
- Nu stii cat stau acolo? banuiesc ca nu mult, daca s au dus dupa marfa.
- Pai, din cate am inteles eu, stau in jur de o saptamana, sa profite putin de soarele de acolo. Dar nu-i nicio problema. poti sa stai cat vrei.
- Da? Nu stiu. Stai sa-i sun.
(Momentan, abonatul ... nu poate raspunde)
- Cred ca-s ocupati cu ''explorarea'' ruinelor.
Ne-a bufnit rasul pe amandoi.
- Mai, deci sigur nu te deranjeaza daca raman, nu? Poate ai planuri, sa dai o petrecere, sa aduci vreo fata, ce stiu eu.
- Da ma , stai linistita, poti sta cat vrei. Cate matusi am eu?
A inceput sa rada.
- Bine atunci, hai ca raman.
- Ma bucur. Poti dormi in sufragerie. Eu ma duc sa iau ceva de mancare.
- Ok.
Matusa mea este o femeie frumoasa, nu stiu exact ce varsta are, dar dupa cum arata nu-i dau mai mult de 35. S-a casatorit pe la 19 ani cu un tip care s-a dovedit a fi un alcoolic de prima mana, astfel ca dupa 2 ani s-au despartit. S-a recasatorit, cu un scriitor de mana a doua cu care a stat 10 ani, pana cand tipul s-a sinucis. In biletul de adio marturiseste ca nu-si mai gaseste rostul pe Pamant. Cica facuse un juramant, cum ca daca pana la varsta de 35 de ani nu va fi publicat cel putin un roman si acesta nu va fi vandut in minim 5000 de exemplare, isi va pune capat zilelor. Rpmanul l-a scris, insa nu a reusit sa- vanda decat rudelor si prietenilor.
Inapoi la povestea noastra. In seara aceea eram mai infierbantat ca niciodata, In sfarsit visul mi se implinise: o femeie adevarata la mine acasa. Doar ca era o ''mica'' problema: femeia era matusa mea. :(
-Auzi, cred ca fac o baie. Am umblat mult azi si ma simt foarte murdara.
- Da, cum sa nu. Ma duc sa dau drumul la apa. Cum iti place? Calduta sau firebinte.
- Nu conteaza. Fierbinte.
- Vezi ca ai acolo prosop, gel de dus, daca mai ai nevoie de ceva ma chemi.
- Bine, mersi.
- Daca vrei ceva sa te schimbi, iti dau niste haine de-ale maica-mii.
- Daca esti dragut. Da' sa fie ceva leger.
- S-a rezolvat.
Noaptea se asterne peste orasul viseolr spulberate, relevandu-i ridurile provocate de un timp mult prea aspru.
- Eu cred ca ma duc sa ma culc. Sunt tare obosita, am umblat azi de m-au luat dracii.
- Bine. Noapte buna.
- Somn usor.
Bineinteles ca nu puteam adormi. Gandurile imi erau corupte de imaginea trupului matusii mele in cada cu spuma, cand deodata se aud fulgere, tunete, se pornise urgia. Aud un tipat. Ma ridic din patul si ma indrept spre sufragerie.
- Ce s-a intamplat?
-Nimic, doar ca mi-e frica de tunete. De mica.
- Stai linistita. Nu are ce sa intample.
- Stiu, dar..
- Uite, daca vrei, raman cu tine. (Uuu..perversule)
-Da, mersi mult.
Furtuna se potolise, matusa mea parea ca adormise. ma gandeam ca ar trebui sa ma intorc in dormitor si sa-mi continui ''treaba''. Dar, ''treaba'' mea era langa mine. Nu, nu se poate, e matusa-mea, sora mamei mele. Si totusi. E o femeie superba, aare niste sani, nu prea mari, atat cat sa-ti provoace o erectie de zile mari. Trag usor patura, care ii dezvaluie fundul acela apetisant, imbracat inutil de niste chilotei albi, dantelati. Apoi picioarele lungi de caprioara imi intensifica bataile inimii. Ma indrept catre celalalt capat al patului si ma intind cu capul la talpile ei ce au sarutat pamantul de atatea ori fara nesusinare. Imi apropii gura de degetele de la picioare, i le ating usor, fara patima deocamdata. Apoi ii sug cu miscari suave degetul mare de la picior asa cum, odata, Taisia imi lua penisul erect in gurita ei de Lolita mioritica. Continui si cu celelate degete, asa cum pianistul atinge fiecare clapa a pianului, cu maiestrie. Dupa cateva minute, tot piciorul se pitise in gura mea, cautand parca refugiu. Matusa mea nu reactiona, din (ne)fericire. Dupa ce renunt , cu greu, la piciorul ei de amazoana, imi indrept atentia catre fundul imens, bombat la Poli si turtit la Ecuator ( sau era invers? nu conteaza). Nu mai vazusem niciodata un fund atat de expresiv. Cand, manat de hormonii dezlantuiti, dau sa-i masez fesele, asa cum bunica ''muncea'' la aluatul de cozonac, matusa-mea se intoarce cu fata in sus. Inima da sa sara din piept direct intre cei doi sani ai ei. Nu s-a trezit. Am scapat. Si fundul ei deasemenea, de mainile mele vulgare. Madularul insa nu mai rezista acestui carnaj al poftelor. scosese capul la suprafata, zarise si el acu acel trup de femeie intins si cersind placere. Nu mai puteam da inapoi. Cu indemanare de chirurg ii trag chilotii, ajung din noi la picioare pe care le sarut inca o data, in semn de respect, si ii scot. Cum au indraznit acestia sa ascunda aceasta pizda suculenta, parul pubian negru ca de smoala, nu in exces, atat cat sa produca rumoare?! Rmane un mister.
Imi eliberez penisul din boxeri, ii desfac cu atentie picioarele si ma indrept cu capul inainte catre acel loc intunecat, asa cum bomba atomica se indrepta catre Hiroshima. efectul avand sa fie acelasi. O patrund pe matusa-mea. In acel moment nu era decat o femeie, o oarecare, o straina, iar eu era...



    Login