Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCamelia, sora mea mai mare
Autor : vampir007 - 2014-02-19
Citita de 47202 ori - Nota 8.36 (117 voturi)
De cand eram copii, eu si surorile mele avem o relatie foarte apropiata.
Inca din generala sora mea cea mare, pe care o veneram si o venerez si acum, ne-a initiat in arta sexului pe mine si sora mea mai mica.
Surioara ce-a mare, Camelia, este cu trei ani mai mare decat mine si cu patru mai mare decat Ioana. Cand am luat prima lectie despre sex Camelia era in clasa a cinci-a incepuse deja sa ii creasca sanii si tin minte ca era foarte mandra de asta.
Familia noastra locueste intr-un apartament cu doua camere si noi copii stateam intr-una din camere.
Camera, pe vremea aia, avea doua paturi, unul suprapus si unul simplu de o persoana. Eu si Ioana dormaeam in patul suprapus, eu sus, sora mea mai mica jos si Camelia, sora mai mare se bucura de patul mare din coltul camerei.
Intr-o seara ma vazut ca cearceaful cu care era acoperita sora mea cea mare se misca ciudat, ma intrebam oare ce face ea acolo, sincer pe vremea aia credeam ca manaca dulciuri pe ascuns. Curios din fire am coborat usor din patul meu, am facut-o atenta pe Ioana si amandoi am mers spre patul Cameliei si am tras deodata cearceaful de pe ea. Surptiza!!! Sora noastra era dezbracata complet cu un deget in pasarica si gemea usor, se vedea bine ca ii placea ce facea acolo.
Toti trei am ramas uimiti si nu stiam ce sa facem. Atunci soara mea mai mare s-a ridicat in piciore, ne-a certat putin pe mine si pe Ioana ordonand sa ne dezbracam si noi complet ca altfel ne spune parintilor ca am dat cearceaful de pe ea, speriat dar si curios am facut intocmai, la fel si Ioana.
Atunci in acea noapte a fost prima data cand mi-am vazut surorile dezbracate, imaginea trupurilor lor de copile imi inunda gandurile si astazi, atat de pure si frumose. Totusi la varsta aceea cocoselul meu nu reactiona asa de bine la stimulii vizuali asa ca sora mea s-a apropiat de mine a pus manuta ei pe cucusor si a inceput sa frece usor micutul soldatel dar fara nici un rezultat, apoi s-a aplecat si a inceput sa isi bage cocoselul meu in gurita ei si sa il scoata afara pana usor, usor a inceput sa se intareasca in timp ce Ioana se uita la noi curioasa si nu intelegea nimic, la fel si eu eram surprins nu stiam ce vrea Camelia de la cocoselul meu. Apoi mi-a ordonat sa imi frec cocoselul pana simt ceva placut in interiorul lui. Era prima data cand ma masturbam, nu stiam ce fac dar imi placea ca si surorile mele se mangaiau acolo jos si nu ma simteam inferior sau rusinat ca sunt singurul care se joaca cu sexul lui.
Camelia incerca sa o invete pe Ioana cum sa se masturbeze si ii arata cum sa faca si ea, stateau fata in fata cu coapsele desfacute si cu mainile isi atingeau pasarica. Ioana insa nu stia si zicea ca nu ii place. Atunci Camelia veni cu o idee, ce ar fi daca si-ar face una alteia masajul mult dorit.
Camelia pune in practica ce stia pe pasarica Ioanei si Ioana trebuia sa imite ce facea Camelia pe pasarica surioarei mai mari. Zis si facut, in timp ce eu imi frecam cocoselul si le priveam pe cele doua, Ioana incepe sa se relaxeze, gafaia usor, degetul Cameliei care alunecase deja in vaginul stramt al surioarei mai mici facea minuni. Nu dureaza mult si vad cum cele doua surioare inchid ochii si incep sa tremure. O aud pe Ioana zicand mai mult in soapta “Mmmm, imi place!”
Eu ma uitam acum la pasaricile lor umede in timp ce surioarele se intindeau pe pat si se alintau ca doua pisicute si simt cum si in putulica mea are loc o reactie chimica, simt niste furnicaturi care ma fac sa tresar si sa continui sa frec cocoselul mai tare pana acele piscaturi placute ajung in tot corpul. M-am simtit foarte bine in acel moment si am inchis ochii pentru cateva secunde, cand imi revin din ameteala Ioana si Camelia se uitau la mine zambind si surioara mai mare imi face semn sa vin langa ele. Ma pupa pe frunte, o pupa si pe Ioana si ne intreaba daca ne-a placut. Eu am zis ca da, iar Ioana intreaba de unde stie sa faca asa ceva.
Camelia bucuroasa incepe sa povesteasca ca acum o luna cand a fost la ziua unei colege a aflat despre placerea pe care o poate da micuta crapatura dintre picioarele ei. Acolo sarbatorita, sora mea si inca o fata din invitati au pus un pariu si au vrut sa vada cine are sanii mai mari iar juriul erau trei colegi care au venit cu ideea sa mearga in baia restaurantului si sa se inchida acolo ca sa jurizeze, zis si facut. Fetele s-au dezbracat de bluzitele lor si baietii icep sa le pipaie in fel si chip sa le masoare sanii proaspat rasariti pe corpul lor de copile. Castiga intr-un final sarbatorita si soara mea iese pe locul doi.
Unul din baieti vine cu ideea sa isi masoare si ei putele sa vada care este mai mare, unul dintre ei avea cocoselul tare s-a excitat in timp ce juriza, alt baiat incepu sa traga de cocoselul lui pana se intari, dar ultimului baiat nu i se ridica cocoselul indiferent de ce facea. Atunci sarbatorita veni cu ideia salvatoare “Stai sa iti arat cum face mama lu tata sa i se ridice, sigur merge si la tine!” si incepe sa suga cocoselul colegului ei pana sa facut mare. Nu mica a fost mirarea celorlalti doi cand cel mai slab dintre ei a carui cocosel nici nu vroia sa reactioneze a castigat proba de lungime.
Bineinteles ca in seara aceea fetele si baietii au facut schimb de informatii sexuale, nu stiu daca ceilalti le-au pus in practica dar sora mea cu siguranta le-a utilizat.

Timpul a trecut si in liceu cocoselul sa transformat intr-o adevarata pula.
Camera devenise putin neincapatoare pentru trei. Parintii vroiau sa imi transforme una din debaralele pe care le detineam in camera pentru mine (mentionez ca debaralele se aflau in casa imediat cum intrai in apartament in partea stanga). Aveam debara foarte mare incapea un pat de o persoana si un dulap pentru haine si mai aveam loc sa ma si misc. Insa la insistenetele mele si ale surorilor am ramas in aceeasi camera.
Trecuse deja cativa ani buni in care am trecut de la jocurile nevinovate, copilaresti, la futaiul adevarat. Si cel mai placut este ca toti trei suntem pasionati de sex si il practicam foarte des si l-am practicat mai ales in liceu si facultate. Erau zile cand parintii nostrii plecau la serviciu si noi chiuleam de la ore ca sa ne futem cat mai mult.
Intr-o zi, imi aduc aminte, ca surioara mea Camelia imi da un sms “Vino la 10:00 acasa, te pup”. Stiam ca vrea pula si eram foarte bucuros sa i-o dau pe toata. In drumul spre casa ma intalnesc si cu Ioana care primise acelasi mesaj de la Camelia.
Sora mai mare ne intampina bucuroasa “Ce faceti dragilor” ne facem comozi si Camelia incepe sa ne explice de ce ne-a chemat “Vreau sa facem azi ceva special, vreau sa facem sex oral, azi vom face doar sex oral si asta te include si pe tin Gabi, daca pana acum nu ai sarutata nici o pizda azi vei fi nevoit!”. Intr-adevar eu eram cu o lectie in urma. Surioarele mele se lingeau in pizda de ceva vreme, eu primeam cel mai bun oral de la ele, insa eu nu le-am oferit aceasta placere pana azi.
Am inceput sa ne sarutam, ne-am dezbracat si Camelia vine in dreptul meu ma pune sa stau in genunchi si isi ridica piciorul drept pe care mi-l aseaza pe umar. Ii vazusem de atatea ori pizda insa in acel moment cand era asa de aproape de mine si de gura mea nu stiam ce sa fac. Mirosul ma inebunea de placere, vedem cum buzele carnoase asteptau ceva dar nu stiam ce sa le dau in afara de pula, aveam emotii si tremuram ca in prima zi de scoala.
Le-am vazut de atatea ori pe surorile mele cum se lingeau una pe alta, incep sa imi aduc aminte si ii dau pizdei apetisante un mic sarut, timid, scot putin limba si ii ating labiile, gust putin din ea, e buna, emotiile incep sa imi dispara in timp ce limba mea se plimba pe intreaga pizda a surorii mele mai mari. Ioana se alaturase si ea, ii mangaia sanii mari ai Cameliei in timp ce se uita la mine. Era prima data cand simteam gust de pizda in gura si imi placea, mai ales ca acel gust provenea de la sora mea. Simt mainile Ioanei pe capul meu, ma impinge in pizda Cameliei, limba descopera mica ridicatura, clitorisul Camelie care pana atunci il simteam numai cu degetele acum era in gura mea si il sugeam ca pe o acadea. Ma opresc si incep sa il ling, cu limba ma joc si fac cercuri in jurul lui. Camelia incepe sa respire mai greu si sa tremure usor cand insistam sa fac cercurile. Ioana intreaba fara sa astepte un raspuns “L-a gasit Camelia, nu?” Si totusi Camelia reuseste sa raspunda cu o voce tremurata “Mmmm, daaa!”. “Asa frate-miu insista pe lindic, vezi ce bun este?” spune scumpa mea Ioana care acum se afla in spatele meu in genunchi, la fel ca mine, cu o mana inca in parul meu ma impingea in pizda surioarei mai mari ce se afla pe fata mea, iar cu cealalta mana imi fraca pula erecta cu miscari lente si patrunzatoare. Camelia nu mai rezista si se dezlipeste de buzele mele, ma saruta si imi zice ca pentru prima data m-am descurcat bine. Dar acum era randul Ioanei, intinsa pe pat cu pizda rasa spre mine, imi face semn sa vin sa o ling ca asteapta. Ma duc langa ea ii sarut mandretea de pizda ii musc putin labiile mari si cand sa imi bag limba in crapatura umeda Camelia ne opreste si zice ca vrea sa mi-o suga si sa schimbam pozitia. Ma asez pe spate pe pat, Ioana vine peste mine si isi aseaza pizda pe fata mea, incepe sa se frece de gura mea in timp ce eu scot limba sa ma joc cu labiile ei moi. Camelia imi ia pula in gura si incepe sa o suga, se pricepea, buzele ei se miscau atat de bine pe pula mea si limba ei se juca cu capul penisului meu, ma facea sa simt placerea divina de fiecare data cand se infrupta din ea.
Dupa ce mi-am bagat limba adanc in vaginul Ioanei am inceput sa ii sug minunatia de clitoris, il avea putin mai mare ca al Cameliei si il simteam mai bine intre buzele mele fierbinti si pofticioase.
Acum simteam doua limbi care se jucau cu pula mea erecta. Mmmm ce bine e sa le simti pe cele doua surioare care se plimba cu buzele fierbinti pe pula de sus in jos si de jos in sus, daaaa. Nu mai rezist si fara nici un avertisment dau drumul spermei mele si le stropesc pe scumpele mele surori pe fata. Stiu ca le place sperma dar eu imi continui jocul cu clitorisul Ioanei si usor ii fac loc si degetului mijlociu care intra direct in vaginul umed, incep sa fac miscarile binecunoscute de dute-vino. Ioana geame din ce in ce mai tare in timp ce culegea picaturile de sperma de pe gatul si fata Cameliei. Nu dureaza mult si simt cum trupul ei gol se arcueste, imi preseaza mai tare buzele si limba cu pizda ei dulce, tremura, isi da drumul in gura mea, mmmm simt cum lichidul ei imi inunda gura, inghit repede pentru ca simt inca un jet fierbintece iese violent din pizda ei, mmmm ce gust bun au surioarele mele, imi plac, le iubesc.

Din acea zi fetele nu mai scapa far...



    Login