Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cadoul perfect pentru mama
Autor : mihaig206 - 2016-11-04
Citita de 41592 ori - Nota 5.39 (99 voturi)
Toată această întâmplare a avut loc în ziua în care mama mea a împlinit 42 de ani. În ciuda vârstei mama avea un corp care ar lăsa invidioase toate tinerele: o brunetă înaltă cu picioare lungi si puțin grosute, doar cât să pe ce sa pui mâna. Toată viața mama a avut grijă de silueta ei fapt ce se vedea azi. Fundul ei era încă bombat si ferm, fără celulită, iar sânii mari atrăgeau privirile tuturor. Mereu știa să se îmbrace si sa se macheze încât să își pună în evidență atuurile fizice.
Nu de puține ori am avut fantezii cu ea și mai ales când părinții mei făceau dragoste, mă masturbam ascultând gemetele pline de pasiune si placere ale mamei mele. Mă gândeam doar la penisul mare si puternic al tatălui meu care străpunge fără milă vaginul ei, în ciuda faptului că deși mă mai uitam in camera lor prin ușa întredeschisă nu i-am văzut niciodată mădularul. Tot ce reușeam să văd era cum mama stătea deasupra lui sărind energica pe sexul lui si țipând cat o țineau plămânii fără să îi pese de faptul că aș putea să o aud. De mai multe ori am strecurat o cameră pe comoda de lângă ușă însă în niciuna din filmări nu am reușit să surprind foarte bine momentele de dragoste dintre părinții mei.
În seara zilei ei de naștere nu am ținut o petrecere foarte mare, doar o cină între noi trei. În jurul orei 11 seara mama s-a retras în camera lor iar eu am rămas singur cu tata. El se uită la mine cu o privire care deja arăta ca are ceva în gând.
-Sa te pregătești, o să îi facem cel mai tare cadou mamei tale!
-Ce fel de cadou?
-O să mergem la ea si o sa ne facem de cap cu ea împreună!
-Pai stai...eu nu știu ce să zic despre asta.
-Ei hai, crezi ca nu știu că ne filmezi și că te uiți când o regulez.
În acel moment nu mai știam ce să zic. Eram cuprins de rușine, dar faptul că aș putea nu numai sa ii privesc cum fac sex sălbatic, dar și să particip mă făcea să fiu nerăbdător.
-Doar nu o să refuzi așa ceva. Uite si tu ce bunaciune e maica-ta! Ai ocazia să îi faci tot ce vrei. Acuma hai dezbracă-te si sa mergem.
În scurt timp am rămas și eu și tatăl meu goi în acea cameră. În momentul în care și-a scos chiloții am rămas cu privirea ațintită asupra sexului său. Tata avea un penis uriaș și puternic. Venele proeminente si capul mare îl faceau să pară că un monstru hotărât să distrugă orice prinde. Am intrat amândoi în dormitorul lor. Mama stătea pe burtă în pat, doar în lenjerie neagra de dantelă. Nu am scos niciun cuvânt nici eu nici tata. Ne-am dus la ea, iar tata și-a pus palma mare si puternică pe fundul ei după care l-a sărutat ușor. Mama a tresărit si a scos un mic sunet care îi denota surprinderea. S-a întors cu fața la noi, iar parca privirea i s-a luminat, vazandu-ne pe amândoi goi si pregătiți de acțiune. M-am așezat lângă ea si am început să îi mângâi ușor picioarele. Tata s-a pus pe cealaltă parte a patului si a început să o sărute. Mă uitam la mama cum îi mângâia penisul uriaș si parca ma întaream din ce în ce mai tare. Era o imagine superbă, parca ma făcea să vreau să îl ating si eu, să îl masturbez, să îl sug. Tata i-a scos tandru, întâi sutienul, apoi chiloțeii, lăsându-i liber trupul fierbinte. Mama s-a înclinat deasupra penisului său și a început să îl sărute si sa il dezmierde. M-am dus mai aproape de ei. Cu o mână îi mângâiam fundul superb al mamei, iar cu cealaltă îmi masturbam tatăl. Nu știam ce îmi plăcea mai tare, senzația de bărbăție pe care mi-o dădea faptul că aveam o femeie adevărată în pat și puteam să fac tot ce îmi doresc cu ea sau să simt acel penis gros și venele sale în mâinile mele. Când a terminat de supt, mama întins pe spate deasupra lui, cu picioarele întinse, lăsând la vedere vaginul epilat si umed. Voia să ne simtă pe amândoi în ea. Am luat penisul tatei în mână si l-am supt cat sa fie destul de umed ca să intre fără probleme în anusul mamei. Niciodată nu am avut astfel de tentații sau dorințe, dar de când l-am văzut parca am dorit să văd cum e. Era o senzație tare ciudata si totuși plăcută. Era mare si gros si avea un gust minunat. M-am oprit si l-am potrivit în funduletul strâmt al mamei, după care am început să îi ling vaginul. Era atât de dulce si fierbinte si adoram să îi masez labiile cu limba.
-Hai fiule, hai in mine!
M-am aplecat peste ea si am început sa o sărut în timp ce o penetram cu mișc...



    Login