Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCadoul de 18 ani - I
Autor : candy77 - 2018-01-09
Citita de 24104 ori - Nota 8.16 (100 voturi)
Andreea isi croi drum printre masinile parcate in spatele blocului si abia astepta sa ajunga acasa, sa faca un dus, sa se uite la un film si sa mai citeasca din cartea pe care o incepuse cu o saptamana in urma.
Trecuse deja de 7 seara si spera sa gaseasca ordine in casa, asa cum se intelesese cu baiatul ei, Bogdan, iar ea sa nu mai aiba nimic de facut decat ceea ce isi propusese dupa aceasta zi extenuanta. Si avusese dreptate. Dupa ce intra in casa isi observase ca totul era asezat la locul lui, in bucatarie toate vasele erau spalate, cosul de gunoi era gol, totul era in mare ordine. Zambi multumita si se indrepta catre dormitorul sau ca sa isi ia hainele de casa si sa se indrepte spre mult asteptatul dus.
Usa camerei lui Bogdan era inchisa, ca de obicei, dar se zarea lumina pe la tocul ei. Isi drese vocea.
- Bogdan, am ajuns acasa. Vezi ca intru sa fac un dus. Esti bine?
-...
Nu se auzi nici un raspuns, deci era clar cu castile pe urechi. Mai bine, se gandi, i-ar fi trimis un mesaj pe Whatsapp ca sa-i spuna ca ajunsese acasa. Ori se juca, ori se uita la un film, ori se masturba uitandu-se la un alt fel de film. Dar, pentru ea, era ceva normal ca un baiat de aproape 18 ani sa aiba si astfel de indeletniciri. La urma urmei studiase toate viata psihologia, fusese psihoterapeuta, iar cu ceva ani in urma se hotara sa faca o supraspecializare in fizice si psihologice asociate functiilor sexuale.
Dusul se dovedi o mare desfatare, ca de obicei: apa ii siroia pe trupul zvelt si minion, in timp ce se gandea la toate problemele pe care le auzise de la pacientii ei de peste zi, incercand inca, pe pilot automat, sa gaseasca solutii pentru unii dintre ei.
Facuse 44 de ani, era blonda, cam 60 de kilograme, ii placea sa se aranjeze inainte sa iasa din casa si, din aceasta cauza, multi barbati intorceau capul dupa ea cam cu orice ocazie. Oricum, deocamdata nu ii mai trebuia niciun barbat. Vroia doar liniste, sa nu o deranjeze nimeni, si sa se concetreze pe baiatul ei, Bogdan, care se pregatea pentru facultatea de medicina. Trecuse prin doua casnicii si inca alte cateva relatii, dar nu reusise sa se lege nimic.
Bineinteles, ii lipsea afectiunea unui barbat, dar la varsta aceasta ii lipsea mai mult sexul, simtind o nevoie din ce in ce mai mare sa se simta patrunsa si fututa ca la carte. Mai ales ca toata ziua asculta probleme sexuale ale altor cupluri si incerca sa gaseasca solutii pentru ei. Evident, era martora si unor declaratii, mai ales din partea barbatilor, in care acestia isi expuneau fanteziile si explicau ce isi doreau de la sotiile lor. Datorita acestor conversatii zilnice, ajungea sa se masturbeze frenetic aproape seara de seara si isi facuse o colectie impresionanta de vibratoare, lubrifiante si altele. Stia ca mai toate fanteziile pe care le auzea in cabinetul ei erau preluate de pe internet, cu toate acestea, si cu toate ca, teoretic, ar fi trebuit sa faca fata la toate spusele, incepuse, incetul cu incetul, sa se gandeasca la ele, iar ulterior sa se gandeasca si sa se masturbeze gandindu-se la ele. Nu doar o data devenise enervata de faptul ca un sot isi dorea un sex oral, iar sotia acestuia refuza sa i-l ofere, de parca asta i-ar fi pus viata in pericol sau nu stiu ce altceva s-ar fi intamplat. Era, insa, multumita de faptul ca ajutase multe cupluri, ba unele chiar o invitasera, dupa ce trecusera de prejudecati, la o partida in trei.
Iesi din baie si se duse in bucatarie sa isi pregateasca ceva de mancare. intre timp, Bogdan iesise din camera sa si deja manca un sandwich.
- Nu te-am auzit cand ai venit.
- Eu ti-am spus prin usa, dar nu ai auzit, tot timpul stai cu castile alea. Dar e mai bine asa, n-ar trebui sa auda vecinii cam tot ce auzi tu, spuse ea surazand.
Andreeea stia foarte bine ca, o data cu pubertatea, fiecare individ isi descopera sexualitatea si incepe sa experimenteze. Tocmai de aceea, in lipsa unui tata, ii spusese chiar ea, inca de cand avea Bogdan 14 ani, ca e ceva normal, dar sa il tina privat si, daca are ceva probleme sau intrebari, sa-i spuna chiar ei. La urma urmei ea era cea mai capabila sa il conduca pe un drum sanatos sexual, stiind foarte bine ca frustrarile sexuale pot degenera in probleme grave. In cei patru ani, de cand Bogdan incepuse sa se masturbeze, Andreea avea grija sa aiba tot timpul o cutie cu servetele la indemana, lubrifiant, in cazul in care ii trebuia, iar internetul era la liber. Putea intui foarte usor perversiunile la care se uita, dar, in cele din urma, perversiunea este ceva foarte relativ. Daca este acceptata de toti partenerii prezenti in actul sexual, atunci este ok. Iar ea stia foarte bine ce le place barbatilor. Dupa un timp de sex normal, incep sa se gandeasca si la sex oral, la sex anal, sa ejaculeze pe diferite parti ale partenerei si alte fantezii. Normal si placut, gandi ea. Sexul putin mai murdar este mai placut, iar daca este facut si cu mintea deschisa si fara prejudecati, totul este cu mult mai bine.
- Iar mananci resturi de pizza, il intreba maica-sa
- Pai, n-am vrut sa imi comand alta, imi comand maine.
- Stii, ar trebui sa mai mananci si niste legume, nu numai junkurile astea.
- Hai, mama, te rog, nu incepe.
- Bine, cum vrei tu, dar sa stii ca oricum te voi bate la cap mereu sa mananci sanatos.
Andreea ii promisese, inca de cand implinise Bogdan 16 ani, ca la momentul majoratului va avea ea grija sa fie dezvirginat, dar nu mai devreme, doar din motivul problemelor legale. Oricum, cu ceva vreo luna in urma ii recomandase sa intre pe site-uri de escorte din Bucuresti si sa-si aleaga o fata care sa-i faca ce ii place lui si sa-i si spuna cat costa, ca sa stie cati bani trebuie sa pregateasca. Peste doua saptamani urma sa implineasca 18 ani, deci momentul adevarului se apropia.
- Mai bine spune-mi, ti-ai gasit vreo fata care sa-ti indeplineasca toate fanteziile?
Maica-sa il incurajase intotdeauna sa vorbeasca deschis despre sex, deci nu avea probleme in a vorbi deschis. Ceea ce nu stia clar Andreea erau fanteziile lui, dar, asa cum gandise, le putea intui. barbatii se gandesc doar la anumite lucruri.
- Da, am facut o selectie, timp in care am si consumat jumatate din cutia cu servetele.
- A, bine ca mi-ai amintit, ti-am cumparat alta, vezi ca e prin plasele cu care am venit. Oricum, mi-ar placea sa mi le arati si mie ca sa stiu unde vrei sa te duci si sa imi dau si eu seama, cat de cat, daca sunt ok sau nu.
- Mda, bine, o sa-ti trimit lista pe email.
- Eu ma gandeam, mai bine, sa stam si sa ne uitam impreuna si sa discutam in timp ce mi le arati, poate pot veni cu propuneri. Plus ca nu mi-ar strica nici mie o mica fantezie care sa ma incalzeassca.
- Cum vrei. Acum?
- Dupa ce mananc, vin la tine in camera.
- Bine.
Bogdan se intoarse in camera lui, iar maica-sa isi prepara salata, o mancase, timp in care se gandise la prostituatele la care urma sa se uite.
Dupa 10 minute batu la usa baiatului ei, iar acesta o invita inauntru.
- Bun, ia sa vedem ce ai ales tu pentru ziua ta.
Prima pe lista era o femeie de 42 de ani, pe care o chema tot Andreea, ca pe ea, tot blonda, doar ca mai inalta si mai voluptoasa. Chicoti.
- Ia uite, o cheama ca pe mine.
- Imhi, gemu Bogdan.
- Ia sa vedem ce zice ca stie sa faca:
"Andreea, 42 de ani, blonda, 1.70, 70 kg, sex total: normal, anal, oral cu finalizare pe sani, fata sau in gura, inghit sperma. 500 de lei ora."
- 500 de lei e ok daca te duci o data, dar sa nu-ti creezi un obicei, rase ea.  Oricum, vad ca ai aceleasi fantezii ca barbatii care vin la mine in cabinet.
- Unde ti-ar placea sa-ti dai drumul? Pe fata ei sau in gura? Vrei sa-ti inghita sperma?
Cu toate ca discutiile sexuale erau acceptate, niciodata nu fusesera atat de grafice, asadar Bogdan se balbai putin.
- Mmmmda... mi-ar placea sa-i dau sa inghita, dar mi-ar placea sa ejaculez si pe fata ei.
- Da, stiu, e foarte placut pentru barbati sa faca asta, dar de ce 42 de ani? Nu vrei mai sa fie mai tanara?
- Mmm, nah, imi plac femeile mature.
- Ai aflat de pe undeva ca sunt mai experimentate si poti face mai multe cu ele sau doar iti plac ca sunt mature?
- Nu, n-am aflat de nicaieri, dar pot banui, insa imi plac mature.
Ii trecu o clipa prin cap, Andreei, de sindromul lui Oedip, dar nu-i dadu importanta si continua sa se uite pe lista.
Urmatoarele femei, bineinteles, erau tot mature, in jurul a 40 de ani, tot blonde si culmea.... toate se numeau Andreea. Incepuse sa i se aprinda beculetul. Se pare ca Bogdan o dorea pe ea.
- De ce pe toate le cheama Andreea?
- Aaaaaa, nu... nu stiu. Astea sunt cele care mi-au placut.
- Oricat as vrea sa te cred, e putin imposibil ca 10 femei din 10, cu care ai vrea sa-ti pierzi virginitatea si sa faci tot ce-ti trece tie prin cap, sa le cheme Andreea.
- ...
Pentru maica-sa devenise clar acum: in Bogdan se vedea clar sindromul lui Oedip si el incerca sa-i transmita acest mesaj: tot ce vroia sa faca cu acele femei ar fi vrut sale faca cu ea. Se simti, brusc, putin derutate, dar mult mai mult simti emotii in stomac, fluturi, se incinse rapid si simti nevoia sa se duca si sa se masturbeze.
- Nu cumva ai tu ceva oedipian in tine si, de fapt, ..... de fapt ma doresti pe mine?
- Bogdan lasa privirea in jos si nu raspunse.
- Mda, e clar, am inteles. Nu te rusina, orice baiat trece prin faza asta, insa nu ma asteptam la asta si sunt putin confuza. Te rog sa intelegi ca nu sunt suparata, dar trebuie sa ma gandesc la treaba asta, si mai vorbim maine. Acum, zambi ea, eu zic sa te mai masturbezi o data si sa te duci la culcare.
- Bine... iarta-ma...
- N-am de ce sa te iert. Ce faci tu este explicat in toate cartile de psihologie si este o faza normala.
A doua zi  de dimineata Andreea pregati micul dejun, mancara si plecara fiecare la treburile sale. Andreea la cabinetul ei, iar Bogdan la scoala, caci era inca in clasa a XII-a.
 
Orele trecura mai greu ca niciodata la liceu, singura parte buna fiind prietenul lui din clasa, Mihai. Pe langa faptul ca amandoi aspirau sa fie admisi la facultatea de medicina, cumva, de-a lungul anilor de liceu descoperisera, unul despre celalalt, ca aveau aceleasi fantezii incestuoase cu privire la mamele lor, asadar in pauzele din aceasta zi Bogdan ii dezvalui lui Mihai ce se petrecuse in seara anterioara. 
- S-a prins maica-mea, Mihaie. S-a prins. 
-??? 
- Cu toate curvele alea selectate de noi, pe care le cheama Andreea. 
- Oau! Fuck! Si ce s-a intamplat? Te-a luat la scatoalce? S-a suparat? 
- Nu-mi dau seama daca s-a suparat, dar mi-a zis ca este putin confuza si, oricum, exista perioada oedipiana in viata oricarui barbat, deci intelege perfect. De dimineata era ok, am luat micul dejun si am plecat fiecare la treaba lui. 
- Nici nu indraznesc sa visez cat de misto ar fi sa inteleaga ca de mult o doresti si sa te lase sa o futi, zise Mihai. 
- Mie-mi spui? spuse Bogdan. Si nici nu ti-am spus tot. A observat maica-mea ca toate alea la care vreau sa ma duc se fut si in cur, iau si muie, te lasa sa iti dai drumul pe fetele si in gurile lor, dar mai si inghit. 
- Si ce-a zis?  spune Mihai cu gura cascata de uimire. 
- A zis ca astea cam sunt toata fanteziile barbatilor care vin la ea si care vor sa-si convinga sotiile sa-si condimenteze viata sexuala. 
- Mi se pare mie dau maica-ta e de acord cu chestiile astea? 
- Nu stiu, frate, nu stiu, dar asta e tot ce sper. 
- Sper ma-ta, dar speri...., rase Mihai. 
- Doar inchipuie-ti cum ar fi sa stea in genunchi, in fata ta, s-o ti de cap si sa-i dai in gura pana iti dai drumul pe gatul ei. S-o tii de par si sa nu-i dai drumul, pana ce frumusetea aia blonda de maica-ta nu inghite tot, ca o fata cuminte. 
- Ba, nu-mi mai spune, ca mi se scoala o pula de nu mai pot sa intru la ore, rase Bogdan. 
- Da, ma, bine, dar nu ma uita: daca reusesti ceva, incerci sa ma bagi si pe mine in schema. Si eu o sa fac la fel, dar cu maica-mea e mult mai complicat, pentru ca nu prea a stiut niciodata ce-i pula. 
- Da, ma. Asa am vorbit, asa facem. Oricum, nu-mi iese nicicum din cap cum am putea sa o punem in genunchi, sa stea cu gura cascata si sa astepte sa ne descarcam de sperma in gura ei, in timp ce noi ne-o frecam. 
- Pfuai de capul mei, gata, taci din gura ca nu mai pot. 
 
Restul zilei trecu anost si incet, iar Bogdan o astepta pe maica-sa, acasa, sa vada ce se va intampla. 
Nu se intampla mai nimic. Andreea veni acasa, isi facu dusul de seara, mancara impreuna, discutara despre ce a facut fiecare pe parcursul zilei si il intreba pe Bogdan daca are vreun film nou. Chiar avea, deci se uitara la el dupa care se culcara. 
A doua si a treia zi trecusera la fel. Mihai il intreba, curios, zi de zi daca maica-sa mai spusese ceva, dar ramase dezamagit de fiecare data. 
A patra zi, dupa cina, in timp ce se uitau la un alt film maica-sa spuse deodata:
- Dragule, am si eu o intrebare. 
- Da, mama... 
- Cand te-am intrebat daca ma doresti, cand ne uitam la lista ta cu escortele dorite, ai lasat privirea in jos, dandu-mi de inteles ca ma doresti. Treaba e ca eu vreau sa aud de la tine daca ma doresti sau nu, sa-mi spui direct, sa fii mai barbat. Nu-mi place sa lasi ochii in jos. 
Bogdan ramase intepenit in timp si spatiu, incercand sa se uite in viitor si sa stie care e raspunsul corect. Avea incredere ca maica-sa il va ierta, daca gresea, insa ii era foarte greu sa spuna cuvintele. 
Trecuse, parca, un secol, pana cand Bigdan reusi sa baigui ceva
- Mmmmmda.
- Poftim? Ce-ai spus? N-am auzit si n-am inteles nimic
- ...
Inca o clipa inghetata in timp.
- Da, mama.
- Da, mama, ce? il intreba maica-sa.
- Hai, mai, spune!
- Da, mama, te vreau! Mai mult decat vrut, e ca te doresc. Te doresc de cand am descoperit sexul si aproape ca este singura femeie la care m-am gandit in 4 ani de masturbare.
Andreea simti brusc cum ii freamata sexul, se gandea ca s-a udat brusc, si o apucase o dorinta puternica de sex sau macar de o masturbare furioasa.
Bogdan lasa iarasi ochii in jos, dar ii ridica numaidecat.
- Te-am rugat sa nu mai lasi privirea in jos. Ti-am zis deja, zilele trecute, ca e o faza normala in dezvoltarea psihologica a fiecaruia. Faza oedipiana. Am stat si m-am gandit ieri si alataieri la faptul ca ma vrei, am mai vorbit si cu alti colegi specialisti despre cum ar trebui abordat subiectul, am mai studiat si pe internet diverse marturisiri si am ajuns la o concluzie. Se pare ca, in lipsa unui tata sau barbat in casa, pubertatea si faza oedipiana a unui baiat sunt modificate, in sensul ca acestea sunt mult mai puternice, el fiind singurul mascul din casa. Refuzul femeii de a-l accepta pe singurul barbat de pe un teritoriu ar putea duce la un sentiment de respingere simtit de barbat mult mai puternic decat atunci cand ar exista doi sau mai multi barbati. Adica, am putea traduce, ca barbatul simte ca nici daca e ultimul de pe planeta femeia respectiva nu s-ar culca cu el. Sincer, stiu exact care sunt implicatiile emotionale, dar imi este foarte frica sa nu te simti respins in mod clar de propria mama. Sau cel ptin sa-ti inchipui chestia asta, care stii, rational, ca este gresita. Insa, subconstientul tau ar reactiona altcumva, iar pe termen lung s-ar putea sa ai probleme in relatii cu alte femei, iar eu nu vreau sa se intample asa ceva, pentru ca este dificil de tratat, vei avea nevoie de multe ore de psihoterapie si totul va deveni mult mai complicat.
Bogdan tacea malc si incerca sa inteleaga cat de cat ce spunea maica-sa.
- Asadar, continua Andreea, a, hotarat sa fac eu terapie cu tine, ca nu cumva sa o iei razna.
- Terapie? Adica sa vin la tine la cabinet si sa stam de vorba, cate o ora,d e doua ori pe saptamana, sau de trei ori, ca sa trec peste faza oedipiana si sa-mi doresc o prietena, ca alti baieti de varsta mea?
- Hmm, zambi Andreea, vei ajunge si la prietene de varsta ta, dar acum trebuie sa rezolvam faza prin care treci, si vreau sa o rezolvam intr-un mod neconventional.
- Neconventional? intreba Bogdan.
- Da, neconventional.
- Ce inseamna sa o rezolvam in mod neconventional?
- Pai, zise maica-sa, conventional este cum se intampla in toate familile. Baietii trec peste aceasta faza, isi gasesc prietene, apoi sotii, si asa mai depare. Oricum, si sotiile lor sunt tot intruchiparea mamelor, stai linistit. Prima si singura dragoste este cea directata spre mama.
- Atunci neconventional inseamna ca....spuse Bogdan, dar nu apuca sa termine fraza.
- Sa ma culc cu tine, spuse Andreea.
Bogdan ramase, iarasi, intepenit. Nu-i venea sa credea ca auzea aceste cuvinte de la maica-sa. De fapt. cele mai frumoase cuvinte pe care le auzise in viata lui. I se scula brusc.
- Ouch...



    Login