Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCadou de ziua mea
Autor : andrey132 - 2018-06-20
Citita de 24861 ori - Nota 8.02 (150 voturi)
Dintotdeauna m-am inteles bine cu sora mea. In copilarie ne jucam impreuna cu papusile, eram de varste apropiate, ea putin mai mare ca mine, am crescut impreuna si ne-am dezvoltat impreuna. Eram cei mai buni confidenti, iar atunci cand ne-am marit, ajunseseram sa ne si masturbam impreuna.

Bineinteles ca in scurt timp am ajuns sa ne satisfacem unul pe celalalt, dar doar sex oral, normal niciodata. De fiecare data cand eram singuri acasa si “horny”, eu ii dadeam ei limbi si ea mi-o sugea mie. Totul ni se parea absolut normal, pana in momentul in care ea si-a inceput viata amoroasa si a inceput sa se culce cu acei baieti. A avut mai multe relatii de-a lungul timpului, eu la fel, diferenta dintre noi doi era ca ea se dedica in totalitate acelor relatii, adica in momentul in care era cu cineva, pe mine nu ma mai satisfacea deloc, ii era loiala acelui baiat, doar cand o prindeam intre relatii ma mai bucuram si eu de un sex oral din partea ei, si doar asa …. la ocazii speciale.


O ocazie speciala era si astazi, cand eu imi serbam ziua de nastere, in familie, alaturi de parinti si de ea. Am luat masa impreuna, si dupa cateva pahare de vin ai mei s-au retras in camera lor simtindu-se destul de obositi, iar eu am ramas singur cu sora mea la masa.

- Ce faci? Nu te vezi in seara asta cu Alex? (o intreb eu pe sormea)
- Nu. Invata pentru sesiune.
- Stii!? Ma gandeam ….. a trecut ceva timp de cand nu am mai avut un moment al nostru, si cum astazi e ziua mea….
- Nu te mai gandi, nu o sa se intample.
- Dar ar fi cadoul perfect, cel mai frumos cadou pe care as putea sa-l primesc de la tine…
- Am zis nu. Sunt cu Alex, il iubesc, vreau sa-i fiu loiala. De ce nu o suni pe Ioana? Sa-i ceri ei cadouri din astea…..
- E plecata cu parintii ei la tara, o sa ma vad cu ea in weekend.
- Atunci imi pare rau pentru tine.
- Hai te rog!
- Nu, si oricum ai nostri sunt acasa, niciodata nu am facut-o cu ei in casa, e riscul prea mare.
- Dar s-au culcat, e totul in regula. Nu ai de ce sa-ti faci griji.
- Am zis nu si nu ramane.

Am plecat dezamagit la mine in camera, mi-am aprins PC-ul si am inceput sa ma masturbez la un film porno cu incest. Dupa cateva minute intra si sormea in camera, intr-un maieu alb si niste chiloti tanga, si ma surprinde in fapt.

- Vaaaai! Asa mod de a-ti petrece ziua de nastere!? Ce trist. HaHaHaHa!
- Ce cauti aici?
- Venisem sa te intreb daca vrei sa vedem un film impreuna…. Dar nu ma gandeam la genul asta de film…. Iar te uiti la filme cu incest? Doamne tu chiar ai o problema…..
- Termin imediat si dupa aia putem sa ne uitam la ce vrei tu.
- Vrei sa te ajut sa termini mai repede?
- Pai nu ai zis ca nu vrei?
- M-am razgandit, mi s-a facut mila de tine…..

Intra in camera si se puse in genunchi in fata mea.

- Nu vreau asa.
- Dar cum?
- Dezbraca-te de tot!
- Off, bine….

Isi dadu jos maieul, chilotii tanga si ramase dezbracata in fata mea. Aveam impresia ca o vad pentru prima data dezbracata, trecuse ceva timp ce-i drept, de la ultimul nostru moment de acest gen. Sanii aceia mici si rotunzi, fundul ei mare pe care eu obisnuiam sa imi dau drumul, talia ei subtire, pierce-ul din buric, aceasta miniona bruneta cu ochi mari si par lung si ondulat, statea iar in fata mea, ca femeie, nu ca sora.


Am luat-o de mana, am intins-o pe pat, stateam in genunchi deasupra ei, ma privea inocent cu acei ochi mari si negri, i-am deschis gura si am inceput usor usor sa o fut in gura. Simteam o placere imensa, intotdeauna cu ea m-am simtit cel mai bine; priveam acel chip curat, inocent, acei ochi mari hipnotizanti, parul ei cum se revarsa pe perna, statea nemiscata precum o papusa gonflabila si ma primea cu totul in gura ei. Pula mea groasa ii umplea toata gura in timp ce ea statea si ma privea fix. Dupa cateva minute ma opresc si ma cobor intre picioarele ei.

- Hei! Ce vrei sa faci?
- Lasa-ma sa ma joc putin cu pula la clitorisul tau! Cred ca daca o sa-ti simt labiile si o sa imi frec putin pula de pizda ta o sa imi dau drumul si o sa terminam mai repede.
- Ok, dar ai grija sa nu te aprinzi prea tare! Sunt de acord ca atunci cand simtim nevoia, sa ne ajutam intre noi si sa ne satisfacem unul pe celalalt, dar totusi….. suntem frati, nu vreau sa se ajunga prea departe cu chestia asta.

Nici nu am mai asteptat sa termine ce avea de zis ca am si inceput sa-mi frec capul pulii intre labiile ei. Senzatia era coplesitoare, simteam ca as fi putut sa fac asta la nesfarsit, sa stau asa intre picioarele surorii mele, sa o privesc cum ma priveste cu ochii ei mari si negri, cum imi zambeste cu multa dragoste si afectiune, cum isi maseaza sanii superbi si cum isi mai ridica din cand in cand cate un picior si mi-l pune razand pe fata incercand sa ma provoace. Se umezise si ea si eu incepusem sa maresc ritmul, imi tineam pula ferm in mana si ii frecam clitorisul de jos in sus cu capul pulii, miscarile incepeau sa devina din ce in ce mai ample, coboram din ce in ce mai mult cu pula pana ce am ajuns in dreptul vaginului.

- Ce-ai zice daca doar as impinge putin, doar varful, pentru a intensifica placerea!?
- Nu stiu ce sa zic….. ti-am zis ca deja se ajunge prea departe…..
- Nu, promit! Doar varful, putin si atat.
- Bine, fie. Dar ai grija sa nu te impingi prea tare. Doar varful si atat.

Mi-am pozitionat pula in dreptul vaginului ei si am inceput incet, incet sa pun presiune incercand sa penetrez putin cu capul pulii. Ea se retragea speriata, eu incercam sa compensez cu un du-te-vino mai amplu, soldurile incepeau sa ma doara, nu stateam foarte confortabil, moment in care m-am oprit si m-am dat jos din pat. Stateam in picioare si ea statea in pat cracanata, ma privea nedumerita si ma intreaba?

- E ceva in neregula?
- Nu stateam foarte bine. Stii!? Cred ca daca te-ai pune capra la marginea patului, sa te iau pe la spate….. din picioare cred ca as avea mai multa stabilitate si as putea sa-mi controlez miscarile astfel incat sa te penetrez usor doar cu capul pulii.
- Bine dar hai mai repede pentru ca mi-e teama ca se vor trezi ai nostri si nu vreau sa dam de belea.
- Nu mai cobi si vin-o aici!

Se aseaza capra pe marginea patului si se cambreaza frumos asezandu-se cu capul pe pat si fundul in sus, ma uitam cu jind la pizda ei umeda….. Nu am mai pierdut nici o clipa, am fixat capul pulii in dreptul vaginului si am inceput sa imping usor. Ea se indeparta speriata de fiecare data cand incepeam sa pun presiune mai multa, am lasat-o sa se obisnuiasca cu senzatia contactului, s-a linistit usor usor, moment in care am cuprins-o de talie ca sa o tin fixa…. si am pompat usor. Am simtit cum ma invaluie vaginul ei stramt, am ramas fara rasuflare…. capul pulii disparu...



    Login