Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ca un fiu iubitor
Autor : namur - 2019-03-23
Citita de 15250 ori - Nota 0.95 (239 voturi)
E o continuare a povestirii „Slujind patria” din secțiunea „Fantezii cu Gay Sex”.

În primăvara lui 1965 s-a prăpădit mama, fiind luată de apele învolburate ale râului umflat de topirea zăpezilor. Nu insist asupra acestei tragedii, dar în urma acestei nenorociri, tata începuse să tragă la măsea mai mult ca de obicei.
Unchiul Valer, fratele tatei, avea grijă de el fiind rămas văduv, dar avea și el familia lui, nu putea să stea să-l păzească.
Într-o zi primesc o scrisoare de la unchiul Valer să vin de urgență acasă.
„Te pomenești că și-a pus capăt zilelor”, mi-am zis în gând.
Mi-am luat de urgență concediu și aproape că zburam către casă. Acasă l-am găsit pe unchiul Valer care mă aștepta, în timp ce tata dormea , beat fiind în camera în care dormea de obicei cu mama.
După vorbele de bun găsit, unchiul îmi zice:
- Măi nepoate, nu știu ce să mă fac cu taică-tu, a luat-o rău pe ulei!
- Dar ce-a mai făcut unchiule?
- Mi-e și jenă să-ți zic, dar trebuie să știi: ieri a venit mătuși-ta Coleta (mătușa Nicoleta era nevasta lui) să-i facă curat în casă și el a tăbărât pe ea! Nu știu dacă a apucat să-i facă ceva, ea zice că nu, dar așa ceva nu se poate!
Tata avea 43 de ani, era bărbat în putere, viril, avea nevoie să se descarce, dar cu băutura în cap n-a mai ținut cont că femeia era cumnată-sa. Unchiul Valer avea 40 de ani, iar tanti Coleta 35, așa că nu era de dat cu piciorul la așa ocazie. Aș fi futut-o și eu, dar bietul tata.
- Bine că mi-ai zis unchiule, o să stau eu de vorbă cu el după ce se trezește și două săptămâni cât sunt în concediu, o să văd ce-o să fac!
- Vino pe la noi când se trezește tat-tu, că vor și ceilalți să te vadă! Ceilalți fiind tanti Coleta, și verii mei, Ștefănuț și Alina de 16 și 13 ani.
După ce a plecat unchiul, m-am făcut comod, umblând cât mai ușor să nu-l trezesc pe tata.
La un timp, m-am gândit să intru totuși să văd ce face.
În lumina obscură care pătrundea prin perdelele trase, tata era gol în pat cu pula sculată și sforăia ușor. Trupul lui pe care l-am admirat și dorit pe ascuns, mi se dezvăluia în toată splendoarea. L vederea acelei pule erecte care trona pe patul de floci de sub burtă, mi s-a sculat și mie pula. M-am apropiat ușor și aplecându-mă am inspirat mirosul inconfundabil de pulă, amestecat cu un ușor iz de urină. Coaiele păroase atârnau între pulpele larg depărtate si am continuat să aspir acel miros. L-am sărutat ușor pe una din pulpe, prinzând între buze firele de păr cu care erau acoperite. Mă uitam la coaiele lui din a căror sămânță ieșisem eu, unicul lor copil și am pus buzele pe firele aspre de păr creț care le acopereau. Mirosul de bărbat mă înebunea, mai ales că era primul bărbat căruia aș fi vrut să mă dăruiesc total. Am înaintat cu buzele sărutând ușor pula pe toată lungimea ei de circa 19 - 20 de cm. Când am ajuns la fren, tata a tresărit si a întins mâna să-și apere „averea”, mână care a dat peste capul meu.
Speriat, s-a ridicat într-un cot uitându-se speriat în semiîntunericul camerei.
Când ochii i s-au obișnuit cu obscuritatea camerei, exclamă:
- Vlăduț, ce faci?
Ce rost avea s-o mai scald, așa că i-am zis direct:
- Te iubesc tată!
Pula începea să devină flască și ridicându-se în șezut, își căuta cu mâna prin pat ceva de îmbrăcat, dar hainele lui le adunasem eu de pe jos și le pusesem pe un scaun.
- Dă-mi ceva să iau pe mine, îmi zise.
- Lasă tată, că eu te iubesc așa cum ești!
- Măi Vlăduț, nu-i frumos tată ce faci, e păcat, ăsta e incest și e pedepsit și de lege și de Dumnezeu!
M-a cam iritat începutul ăla de morală și i-am răspuns:
- Lasă tată, că Dumnezeu are altă treabă acum și chestia cu incestul nu ține! Dar s-o fuți pe tanti Coleta nu e tot o formă de incest?
S-a dat jos din pat, și-a luat de pe scaun pantalonii direct pe pula goală (fără chiloți sau izmene) și a ieșit din cameră. L-am urmat afară, fără ca să știe și mă uitam la el cum se pișa de pe verandă direct în straturile cu flori din fața casei. Adoram pula aceea din capul căreia țâșnea jetul galben de urină. Întorcându-se, mă văzu și își băgă repede pula în pantaloni.
Se duse către frigider de unde scoase o sticlă cu vin și turnând în două pahare, mă invită:
- Hai noroc, bine-ai venit acasă fiule!
Ciocnind paharele și bând, am înțeles că se instalase pacea între noi, pentru cât timp, nu știu! M-a întrebat de ce-am venit, i-am zis că sunt în concediu și nu mă simt mai bine nicăieri ca acasă. După câteva pahare cu vin, zâmbind mă întrebă:
- Dar de unde știi că am futut-o pe Coleta?
- Mi-a zis unchiul Valer! A zis că a venit supărată acasă și că ai tăbărât pe ea, dar nu știe dacă ai futut-o sau nu!
- Nici nu trebuie să știe! O fut imediat după ce s-a prăpădit mă-ta! Dar alaltăieri, după ce am futut-o în pizdă, am vrut s-o fut și în gură, de-aia a plecat supărată și i-a spus blegului de Valer că am tăbărât pe ea! Dar îmi pare rău, că nu cred că am s-o mai prind pe-aici!
Seara am mâncat câte ceva ce s-a găsit prin casă și după dușul la stropitoare pe care l-am făcut pe rând, am mers la culcare.
N-am vrut să mă culc singur, așa că m-am înființat în camera lui.
- Dar așternuturile nu mai sunt curate, încercă el să mă motiveze să mă culc în altă cameră. Miroase a transpirație și pe ele am futut-o și pe Coleta!
- Nu-i nimic tată, mie îmi place și așa, ești tăticul meu și te iubesc oricum!
- Hmm, asta prevestește ceva, mormăi ca pentru el tata. Apoi cu voce tare:
- Numai vezi tu, că mie îmi place să dorm gol, așa dormeam și cu mă-ta, fie iertată!
Făcea tot posibilul să mă facă să renunț, dar nici eu nu cedam:
- Și eu dorm la fel tată, cred că e ceva genetic, am răspuns eu zâmbind.
Văzând că n-are sorți de izbândă, se dezbrăcă de chiloți și în pula goală se băgă sub cearșaf.
- Tu ai să dormi la perete, căî eu toată viața am dormit la margine!
Stingând lumina, m-am dezbrăcat și eu și am trecut peste el la perete. Stăteam la distanță de el să nu zică despre mine că că atentez la pudoarea lui.
Tot el a întins o mână si mă trase mai aproape:
- Ce te-ai lipit așa de perete, vino lângă mine că nu te mănânc!
Atât mi-a trebuit! Imediat m-am lipit de el ca iedera de copac.
Mă trase cu capul pe peptul lui și mă sărută pe creștet. Am început să-i sărut și eu pieptul păros și să-i sug sfârcurile țâțelor. Pula mea sculată se lipise de pulpa lui.
Îl simțeam că se înfierbântă și mă trase cu fața la el, sărutându-mă pe față. Buzele lui le căutau pe ale mele, gurile ni se încleștară și limba lui o mângâia pe a mea! Am început să gem de plăcere că mă săruta bărbatul pe care-l dorisem de copil, brațele lui puternice mă strângeau lipit de el, se răsucise fiind acum peste mie, eu simțindu-mă ocrotit sub trupul lui și mă rugam în gând să facă tot ce vrea cu mine.
Gemeam sub el: „tăticule, te iubesc, fă-mă fericit”!
Intuind parcă în ce consta fericirea mea, mă împinse de umeri sub burta lui, trupul lui glisând peste al meu și simțind pula sculată sub gâtul meu. Gura mea săruta nesătulă trupul bărbatului, până când prinse capul pulii între buze. Tata se săltă ușor și împinse pula în fundul gâtului Nu mai aveam aer, dar nu-mi păsa, doar nasul fornăia aspirând puținul aer ce pătrundea prin flocii aspri și creți de deasupra pulii. Simțeam pula cum pulsa în gură și tata începu să miște de tors, futându-mi gura. Saliva din gură ieșea pe lângă pula lui, curgând de o parte și de alta a gurii. Horcăielile se accentuau pentru că nu mai aveam aer deloc și tata se așeză cu curul pe pieptul meu începând să-și frece pula pe care o scosese aproape toată din gura mea.
Gemu scurt de vreo câteva ori, trupul i se încordă și jeturi groase și calde de spermă îmi alunecau pe palatinul gurii. O plimbam prin gură să-i savurez gustul. Era cea mai gustoasă spermă pe care o ingurgitasem până atunci!
Simțindu-se ușurat, tata dădu să se ridice de pe mine, dar eu l-am prins cu ambele brațe, reținându-l și sărutându-i flocii, pula și coaiele. Cât timp fusesem sub tata, pula mea ejaculase de câteva ori, flocii fiindu-mi năclăiți cu spermă.
După ce m-am dus și m-am spălat, m-am întors la tata care mă aștepta . Brațele lui primitoare m-au cuprins și așa am adormit, în mirosul lui care era pentru mine cel mai plăcut parfum.
Dimineața ne-am trezit târziu, cred că era ora zece, când am auzit câinele lătrând a persoană cunoscută. Mi-am tras chiloții pe mine și am ieșit să văd cine-i. Era vară-mea Alina care venise cu un coș cu mâncare trimisă de tanti Coleta. Se oprise în pragul ușii și era țintă cu ochii la deschizătura chiloților în care se vedea capul pulii mele belit.
M-am redresat imediat scuzându-mă.
- Lasă nene Vlăduț că am mai văzut!
- Ce-ai văzut tu, la cine?
- La Ștefănuț am văzut, dar a matale e mai mare!
- Măi Alina, să nu zici că ai făcut prostii cu Ștefănuț!
Râzând, fata aprobă din cap.
Deja mă gândeam să pun pula pe ea.
- Și ce-ai făcut cu Ștefănuț?
- Ce face o femeie cu un bărbat! Pula mi se sculase și ieșise mai mult afar&...



    Login