Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Băiatu lu mami cel voinic
Autor : MiculMare - 2022-03-27
Citita de 17454 ori - Nota 1.33 (36 voturi)
Aseară, înainte de a adormi, ne uitam la o revistă care vorbea despre nudism
iar Daniela și-a amintit de vremea aceea când tocmai ne-am întâlnit și nu aveam mijloace de deplasare, ne-a trecut prin cap să încercăm autostopul. Fiecare am locuit în casa părinților noștri, astfel încât comportamentele noastre nu puteau fi transgresive.
Daniela s-a gândit că pentru a atrage atenția unui automobilist era nevoie să-și arate picioarele, dar a fost nevoită să iasă din casă îmbrăcată normal. O idee revoluționară i-a venit pentru acele vremuri. Ea a luat două tricouri și le-a tăiat cu excepția gâtului și a brațelor și l-a transformat pe unul într-o fustă mini, iar pe celălalt într-un sutien.Ne-am ascuns într-o râpă și ea s-a schimbat, a vrut să-și dea jos lenjeria și sutienul, i-am sfătuit. A fost copleșitor din punct de vedere sexual. Tricourile erau negre si din bumbac foarte fin asa ca dadeau o anumita transparenta. În mai puțin de treizeci de secunde o mașină s-a oprit și șoferul ne-a explicat destinația. Mi-a răspuns că nu se îndrepta spre acel loc dar oricum ne va însoți. S-a prezentat, se numea Antonio și avea vreo patruzeci de ani. Daniela cu mania ei pentru exhibitionism a vrut sa stea in fata in timp ce eu ma asezam cu geanta in spate. Antonio se uita mai mult la picioare decât la drum și era radioamator de fapt avea o cabină în mașină care foșnea continuu și uneori se auzeau voci. Telefoanele mobile nu fuseseră încă inventate. S-a răzgândit pe parcurs, ne-a spus că față de angajamentul pe care l-a avut a preferat să rămână cu noi dacă nu ne deranjează și că ne va duce într-un loc puțin mai îndepărtat, dar care îi taie răsuflarea.Am acceptat și prin cabină i-a sfătuit pe cei care trebuiau să-l primească că din cauza unui accident trebuie să anuleze programarea. Daniela a simțit că acel program ar avea un preț. Am ajuns la destinație într-un golfuleț protejat de două stânci laterale cu o mare frumoasă și o liniște îmbietoare.
Antonio fusese deja în acel loc și ne-a explicat că era practic inaccesibil oricui, de fapt am lăsat mașina la aproximativ un kilometru distanță. Daniela a întrebat dacă poți fi goală și Antonio a răspuns că acel loc este doar pentru a fi gol.
Zece secunde și Daniela a fost goală imediat după ce Antonio s-a dezbrăcat expunându-și la vedere penisul semi-erect și ne-a lovit în jurul circumferinței, nu a fost atât de lung dar cu o singură mână nu puteai să-l înconjoară, a fost nevoie de două din belșug. M-am dezbrăcat și eu și Daniela a început ceremonia cremei prefăcându-se că are necaz, m-a sunat să primesc ajutor, l-am invitat să-i asigure lui Antonio pentru a-i mulțumi lui Antonio pentru favoarea pe care ne-a făcut-o.M-am intins pe burta langa Daniela in timp ce pe cealalta parte Antonio intinde crema pe corpul inert al Danielei.
Antonio chiar a știut să o facă atât de mult încât Daniela a oftat și a gemut provocând erecția maximă lui Antonio și mie. Penisul lui Antonio a fost foarte bine făcut, nu a ajuns la șase inci, dar avea opt până la zece în diametru. După ce i-a pus crema în fața Danielei, aceasta și-a pus burta pe pământ și făcând asta deja îi picura păsărica. punctul culminant a fost atins când Antonio, ca să fie mai confortabil, s-a urcat pe calul Danielei, întinzându-i crema pe spate. La naiba daca eram entuziasmati dar Antonio a stiut sa actioneze si de acum mainile lui erau murdare de crema a vrut sa o intinda si pe corp si m-a facut sa ma ridic. Aveam amândoi cocoși la erecție maximă, Daniela desfăcându-și picioarele răspândind secreții din păsărică. Contrar a ceea ce credeam, Antonio mi-a întins crema și pe penis și aproape că m-a făcut să virăm, dar am rezistat.
Apoi s-a întins pe prosop și mi-a cerut să fac aceeași treabă. Si-a pus burta pe pamant si m-a pus sa calesc pe fundul lui ca a facut cu Daniela si l-am intins frumos si intre fese apoi si-a pus burta in aer, m-a pus din nou sa pun calul dar de data asta cocosii nostri. au intrat in contact si nu a mai fost posibil sa ne retinem am venit in mod exagerat cu Daniela care a urmarit scena si imediat ce a vazut ejaculatura cu o aspiratie si doua limbi a curatat totul. Nu exista nicio modalitate de a ne coborî penisul atât de mult era entuziasmul. Antonio ne-a dezvăluit că cu acel sistem ne-am putea dedica acum Danielei făcând-o să se bucure ca niciodată. Am strâns-o pe Daniela ca un sandviș sprijinit de o parte și Antonio și-a strecurat penisul în păsărică, iar Daniela m-a forțat să-l pun și pe al meu. Cu greu am reușit, dar circumferința lui Antonio aproape că m-a împiedicat. Daniela nu a fost foarte confortabilă și a preluat conducerea prog...



    Login