Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBunica si vecina
Autor : cooller - 2015-10-31
Citita de 62701 ori - Nota 7.88 (83 voturi)
Fapta ce urmeaza sa v-o relatez este pura fictiune si trebuie tratata ca atare.

Totul se intampla acum 3 luni pe cand eram in vacanta la bunici. Era vacanta de vara la sfarsitul clasei a 8-a si venisem sa imi petrec vacanta la bunici. Bunica era o femeie in varsta de 56 de ani, 1.70, 60 kg, destul de intretinuta, asta fiind faptul ca a dus o viata lipsita de munci grele, in tinerete lucrand ca si secretara la primaria din sat, mai tarziu iesind la pensie pe motiv de boala. In tinerete auzisem de la prietenii mei din sat ca ar fi fost o femeie destul de libertina, avand diferite relatii extraconjugale cu diferite persoane, una din aceste persoane fiind chiar primarul satului cu care avusese o relatie de lunga durata. Stiam ca este o femeie usoara (curva), dat fiind si modul in care se imbraca prin casa si chiar si in afara casei, atragand asupra ei multe priviri indecente dar si nelipsitele barfe de la oamenii din sat, in special de la eternele babe de la colt de ulita care o vorbeau pe la spate ca ea este o femeie usoara care s-a futut cu multa lume din sat inclusiv cu unii din barbatii lor, fapt care o facea o paria in domeniul comunitatii. Pe mine lucrul acesta ma facea sa ma simt atras de ea la modul sexual, avand diferite fantezii erotice de toate felurile, de la cele mai nevinovate la cele mai perverse. De multe ori imi faceam laba cu gandul la ea, slobozindu-ma pe hainele ei de curva a satului, avea o colectie exceptionala de chiloti tanga si sutiene transparente care ma innebuneau. Nu conta la ce ora din zi sau noapte cand imi venea cheful dadeam una scurta cu gandul la ea. Nu credeam ca este ceva gresit in ceea ce fac, mi se parea normal, la urma urmei este o placere a varstei. Era o femeie frumoasa foc, vazusem cateva poze cu ea din tinerete si am inteles de ce era atat de dorita de barbati, arata traznet, nu ca acum ar arata mai putin bine, evident varsta si-a pus putin amprenta pe ea dar tot arata bestial, avea niste tate nu foarte mari dar ferme si tari, un cur mignon si numai bun de futut, un par negru ca noaptea cu putine urme de fire albe si un set de picioare subtiri si lungi de te faceau sa te dai cu capul de pereti. Era o femeie frumoasa si stia acest lucru, folosindu-si frumusetea si aspectul fizic in favoarea ei. Pe bunicul nu il deranja toate lucrurile care se spunea despre ea, stia ca lumea este invidioasa pe frumusetea ei si nu punea la suflet toate vorbele rele ce se spuneau despre ea. Cred ca nici lui nui venea sa creada ce femeie a futut la viata lui. Dar destul cu caracterizarile de personaje, sa terecem la subiect…..
Era evident faptul ca doream ca in vara asta sa fut ceva prin sat, sa nu pierd timpul degeaba. Aveam o atractie fata de femeile in varsta, cred ca toti baietii de varsta mea au o asemenea fantezie erotica care nu iti da pace. Dar cum sa fac acest lucru fara sa fiu respins si mai presus de toate sa ma fac de ras si sa fiu parat bunicilor sau chiar parintilor? Nu puteam trai cu aceasta pata pe suflet!
Intr-una din zile bunica mea Elena vroia sa se duca la raul din sat sa faca o baie rece pentru a se racori din cauza caldurii care se lasase in acea zi. Eu ramasesem acasa cu bunicul ajutandu-l sa ridice o claie de fan. Vne la noi si ne zice:
- Dragilor eu ma duc sa fac o baie sa ma racoresc!
-Foarte bine, draga, du-te! Nu il iei si pe nepotul Cristi cu tine?
-Il iau cum sa nu,dar vad ca mai aveti treaba. Cand termini, Cristi sa vi si tu sa faci o baie ca sa te mai racoresti, da?
-Da bunico!
-Vezi sa nu vi in jos langa pod, e prea multa lume pe acolo si nu imi prea place. Eu o sa ma duc mai in susul raului ca sa fac baie, e mai liniste acolo si apa nu e chiar asa de mare.
-Da, am inteles!
Auzind acest lucru dadeam bice sa termin cat mai repede treaba si sa o vad pe bunica in costum de baie sau cine stie poate chiar goala. Trece cam o ora si terminam treaba. Imi iau slipul pe mine, un prosop si ma indrept catre locul stabilit. Tot mergeam dar nu o zarisem inca pe bunica, poate ca plecase, dar peste putin timp vad siluetele a doua femei intinse pe malul raului, era bunica si vecina Jeni. Apropiindu-ma mai mult vad ca cele doua nu purtau sutiene, faceau topless. Nu mi venea sa cred ce-mi vad ochii, doua femei superbe goale pe plaja, nu stiam ce sa fac. Stateam pitit sub un tufis si le admiram formele voluptoase. Vecina nostra Jeni locuia vis-à-vis de casa noastra si era o femeie mai tanara decat bunica cu vreo 2 sau 3 ani, lucrasera impreuna la primarie. Era putin mai plinuta decat bunica dar nu foarte mult, avea niste tate enorme care ii atarnau pe afara si un cur de exceptie. In mintea mea imi treceau tot felul de ganduri necurate prin cap, pula m-I se facuse par in pantaloni de excitat ce eram.
Stateam pitit si le ascultam pe cele doua, la un moment dat Jeni intretine o conversatie cu bunica. Eu eram cu urechile ciulite ca o vulpe, in acelasi timp ma pitisem si mai bine sus tufis de frica sa nu ma observe…
-Elena, mai sti tu draga ce curve eram in tinerete? Ea chicotind din coltul gurii.
-Cum adica eram? Eu cred ca si acum mai suntem in stare de asta. Pana la urma meseria de curva este cea ma veche meserie din lume. Tu crezi ca noi ajungeam sa lucram la primarie daca nu eram curve? Pe primar crezi ca-l interesa ce avem noi in cap sau daca ii sugeam pula in fiecare zi sub birou?
-Draga mea, am sa-ti marturisesc ceva!
-Ce este, jeni?
-Eu inca ma mai fut cu primaru.
-E lasa-ma!
-Da! Chiar aseara m-am futut putin cu el.
-Tu esti o curva mai mare ca mine! Razand cu hohote.
-Ei na, stii cum este…. corpul cere mintea dicteaza.
-Cum mai e primaru in pat? L-ai supt bine aseara?
-Ma stii pe mine sa nu il satisfac? L-am futut cum n-a mai fost futut de mult timp. Cred ca era nefutut de ceva timp, cand si-a dat drumu in gura mea mi-a iesit putin sloboz pe nas. Curgea din el ca dintr-un furtun. La sfarsit mi-a dat 300 de lei pentru numar.
-Jeni, acum te futi pe bani?
-Da ce fa, tu nu te-ai futut pe bani?
-M-am futut ce sa fac, dar acum nu mai fac.
-Pai nu faci ca te intretine barbatu….dar pe mine cine ma intretine?
-Bine draga, nu te supara pe mine! Nu suntem noi cele mai bune doua curve din lume?
-A dracu tu de curva, te tii de glume din astea cu mine? Indicand o nota de umor in toata aceasta poveste.
Eram efectiv in al noualea cer, asa ceva nu m-I se mai intamplase. Nu stiam ce sa fac. Sa incerc sa ma dau la ele in acel moment? Daca ma respingeau? Nu puteam trai cu umilinta si rusinea pe suflet. Dintr-o data o aud pe bunica zicand:

-Auzi, fa, hai sa ne punem niste haine pe noi sa nu ne vada nepotumiu!
-A venit Cristinel pe la tine?
-Da, a venit in vacanta sa stea pe la noi cateva saptamani.
-Nu cred ca l-am vazut de cativa ani. Cum arata?
-E frumos foc, are 15 ani, parul negru ca al meu si cei mai frumosi ochi verzi pe care i-am vazut. Nu stiu de ce intarzie atata, poate inca n-o fi terminat treaba cu bunicasu.

Auzind aceste lucruri stiam ca trebuia sa-mi fac aparitia odata si odata. In cele din urma ies din tufis si ma indrept agale catre ele privindu-le uimit ca le-am gasit in locul acesta.
-Cristi, dragule, ai terminat treaba?
-Da, bunico. Voi doua ce faceti pe aici?
-Stam si noi la vorbe.
-Cristi. Replica vecina Jeni. De ce nu te duci sa faci o baie ca poate ti-o fi cald de la caldura asta?
-Sarutmana doamna Jeni, asa am sa fac.
In gandul meu era un singur lucru. Cum sa fac sa le fut pe astea doua? Da, doream sa imi fut propria bunica! Mintea imi contempla dferite scenarii si moduri de un futai de zile mari. In pantaloni m-I se facuse pula cat turnul din Pissa. Stateam in apa mai adanca cu mana in pantaloni incercand sa-mi dau drumul, dar fara folos, nu puteam. Pula era in continuare tare, le auzeam pe cele doua chicotind de mama focului. Daca vorbeau despre mine? Daca stiau ca le urmarisem? Eram de-a dreptul paranoic nu stiam ce sa mai fac. La un moment dat o aud pe Jeni zicand:
-Hai draga iesi din apa ca t-I s-o fi facand sete de la atata inotat!
-Da, doamna Jeni, imi este o sete cumplita.
-Elena, baiatul tau este intradevar foarte frumos. Cred ca toate fetele din sat alerga dupa el?
-Da, cred ca in vara asta o sa aibe mari batai de cap cu ele.
-Auzi draga, nu te supara pe mine ca te intreb lucrul asta si nu mi-o lua in nume de rau! Tu mai esti virgin?
Eram inlemnit, nu stiam ce sa fac. Nu vroiam sa par un papa lapte in fata lor, asa ca am mintit si le-am spus ca nu sunt virgin. Era o curva versata, se vedea pe fata ei ca stia cum sa te ia pe indelete.
-Jeni, nu trebuia sa-l intreb pe baiat asta! Este treaba ta?
-Nu e nicio problema bunico, nu m-a deranjat intrebarea. Daca vreti pot sa va zic si cu cine am facut-o, dar dupa trebuie sa imi ziceti si voi cu cine v-ati pirdut virginitatea.
In sfarsit o replica pe masura, eram calare pe situatie, planul mergea perfect.
-Se vede ca nu mai este virgin, draga, nu vezi ce tupeu are pularosu! Am inceput toti sa radem.
-Are, draga Jeni ceva experienta in domeniu. A replicat bunica.
-Bine, strengare, hai sa trecem la povestit. Asta daca esti in stare sa auzi o asemenea poveste?
-Da sigur ca sunt. Toata viata am asteptat momentul asta.
-Elena, esti de acord sa ii spunem copilului primele noastre experiente sexuale?
-Draga, esti chiar o tarfa dezinhibata. Tu vrei sa-I bagi idei in cap copilului?
-Da ce are?
-Nu sunt lucruri ce trebuie discutate cu noi! Si aici am incheiat discutia! Daca ma gandesc bine, cred ca am sa plec, mi-a pierit distractia la soare.
-Dar stai, Elena, nu am vrut sa te supar.
-O sa vorbim alta daca. Cristi, hai sa mergem!
-Dar bunico……
-Niciun dar, sa mergem!
Nu imi venea sa cred ce se intampla, visul meu se destrama. Nu puteam sa las sansa asta sa imi scape printre degete. Pe curva asta de Jeni trebuia sa o fut neaparat. Se vedea pe fata ei ca se dadea la mine si vroia poate mai mult. Asta putea fi futaiul vietii mele. In cele din urma am plecat cu bunica, dar dupa ce ajunsesem cu ea acasa am plecat din nou la rau. Cand m-am intors ea era tot acolo, m-am indreptat catre ea.
-Cristi, ce faci aici?
-M-am intors dupa dumneavostra. Trebuie sa continuam de unde ramasesem….Exclam exaltat!
-Da chiar asa, unde ramasesem?
-La primul futai pe care l-ati avut.
-Auzi draga, sa incetam cu preludiul! Stiu ca n-ai venit aici sa imi asculti povestea.
-Asa este, vreau ceva mai mult.
-Cat de mult vrei?
-Daca va uitati la cat de umflati sunt pantalonii mei o sa va raspundeti singura la intrebare.
-Da-ti pantalonii jos, vreau sa-ti vad pula!
Auzind aceste lucruri imi scot pula din pantaloni si o trantesc in fata ei. Era rosie toata, era intarita rau de tot. Nu mai puteam, simteam ca orice atingere sau vorba excitanta ma putea face sa-mi dau drumul.
-Ia spune Cristi, ti-a supt vreodata pula cineva?
-Nu, doamna!
-AI vrea sa ti-o sug?
-Da, doamna!
Se apropie usor de capul pulii mele si incepe sa rasufle peste ea. Un aer cald imi cuprinde pula erecta si m-I se scoala si mai mult. Eram in culmea fericirii, curva satului imi sugea pula, ce poveste de spus la prieteni . Incepe sa mi-o ia in gura si sa mi-o suga cu miscari suave de du-te vino. Ma lingea pe coite si urca in sus pe capul pulii cu o miscare in spirala, avea o tehnica de exceptie, era versata muista.
Nu mai puteam, simteam ca imi dau drumul, era inevitabil, placerea era prea mare. Ea imi zicea sa nu imi dau drumul inca, dar nu mai puteam, pula imi pulsa ca o inima. Intr-o clipa de placere incep sa mi dau drumul in gura ei, valuri de sperma ii intru in gura, cred ca niciodata nu am ejaculat atat. Avea gura plina de sperma, ii iesise putin si pe nas, ii bagasem pula adanc in gura cand am ejaculat, ca si cand as fi confundat gura cu o pizda.
-Cristi, da ai avut ceva sperma in tine pusa la pastrat?
-Nu m-am mai futut de mult…
-Sunt plina toata, am si inghitit ceva. Mi-a iesit si pe nas putin de la jetul de sperma. Esti incredibil.
-Ce ziceti daca ma curatati pe pula de sloboz? Vreau sa il inghititi pe tot pana nu mai ramane nimic.
-Vino cu pula sa ti-o curat, futu-ti gura matii! Iti place sa ti-o curat de sperma, ai !?
-Da tarfo, imi place! Asa linge-o pe toata pana nu mai ramane nimic.
-Gata, am terminat desertul . E timpul sa ma curat si eu de sperma.
-Stai ca te rezolv eu. Deschide gura! Incep sa ma pis pe toata fata ei si sa o curat de sloboz. Nu mi-a reprosat nimic, am crezut ca o sa fie putin socata, dar nimic, semn ca mai facuse asta si inainte. Ma simteam ca 1 milion de dolari, ce curva a intrat in viata mea si ce futaiuri o sa duc in vara asta.
-Nenorocitule, te-ai pisat pe mine?
-Da, curvo, sa nu te vada lumea din sat cu sloboz pe fata.
-Ce bine m-am simtit cu pisatul tau curgand pe fata mea.
-Stiu muista dracu de aia m-am si pisat.
-Hai sa ne spalam in rau si sa plecam acasa ca se face tarziu si poate suspecteaza ceva curva de bunicata.
-Si ea e curva asa-i?
-Cea mai mare curva. De aia a si plecat, ii era ciuda ca ma dadeam la tine si nu putea face nimic.
-Crezi ca s-ar fi futut cu noi daca o intrebam atunci?
-Nu stiu, ti-ar placea sa ne futi pe amandoua?
-Da, vreau sa va fut rau de tot, sa va sparg curul la amandoua.
-Nu te deranjeaza faptul ca ti-e bunica?
-Nu, stiu ca e o curva la fel de mare ca tine si vreau sa o fut.
-Bine dragutule, incearca poate si reusesti.
Zicand astea incepem sa ne indreptam spre case. Eram in al 9-lea cer, ii dadusem la muie vecinei din fata noastra. Dar stiam ca vreau mai mult, puteam mai mult, la urma urmei puteam acum sa o fut cand vroiam dupa cele petrecute la rau. Planuiam sa-I fac niste vizite surpriza in casa, intr-una din zilele astea. Locuia singura, barbatul ei divortase de ea acum 2 ani iar copii ei erau la Bucuresti. Aveam scenariul perfect la dispozitie: femeie matura dornica de pula nonstop, singura acasa si mai presus de toate statea chiar In fata casei noastre.
Ajung acasa, era in jur de ora 7 seara, nu era nimeni in curte, o liniste totala. Ma indrept catre casa, intru si ma indrept catre camera mea. In drumul meu treceam pe langa camera buniclior care era crapata si se auzeau niste zgomote ciudate. Ma aproprii sfios de camera, ma uit inauntru si ii vad pe cei doi bunici ai mei futandu-se. Bunicul ii dadea la muie bunicii, va vine sa credeti? Parca eram in zona crepusculara a sexului fara inhibitii. Pula m-I se sculase iar vazandu-I pe cei doi, incep sa imi fac laba in fata usii lor. La un moment dat schimba pozitiile, bunicul vroia sa o ia pe la spate, bunica se pune capra si incep sa se futa. Bunicul meu, Marin, dadea in ea ca surdu in clopot, gemea de placere, semn ca mai avea putin si-si dadea drumul. Eu tot imi frecam pula cu gandul sa-mi dau drumul. La un moment dat bunica ma observa in fata usii mele, moment de sperietura totala, dar nu zice nimic, continuand futaiul cu bunicu. Ma trasesem intr-o parte, dar vazand ca nu zice nimic m-am gandit ca nu o deranjeaza si imi faceam laba in continuare. Nu trece foarte mult timp si bunicul se tremina si isi scoate pula din ea, amandoi erau cu fata in sus. Bunica se indreapta catre pula si incepe sa i-o suga, mai mult il curata de ce mai ramasese pe ea. In acelasi timp se uita si la mine cum imi frecam pula, vazand acest lucru incep sa o frec si mai tare. Simteam ca nu mai am mult pana sa-mi dau drumu, peste nici 20 de secunde ma slobozesc pe toata usa, parca era o pictura de Jackson Pollock. Ma indreptasem repede catre camera sa iau un prosop sa-mi sterg opera de arta sa nu observe bunicu, dar cand dau sa ies o vad pe bunica cum stergea usa. Stau si o admir din tocul usii, era dezbracata , arata incredibil, pizda flocoasa si dezmierdata plina de sperma bunicului ce ii siroia pe picioare in jos, incepuse sa m-i se intareasca iar in pantaloni. Nu stiam ce m-I se intampla, aveam erectii non stop. Ma intorc in camera si ma asez in pat cu gandul la bunica. Peste un sfert de ora cineva bate la usa mea, era bunica…..
-Cristi, ai apucat sa ma vezi bine? Nu ti-a scapat nimic?
-Bunico n-am vrut…..
-A da? De aia ti-ai dat drumul pe usa? Ca nu ai vrut?
-Sunt excitat bunico, m-i se scoala intruna, nu stiu ce sa mai fac.
-Sa stii ca nu e bine ce-ai facut. Daca te vedea bunicatu? Ce ar fi zis daca te vedea cum iti dadea la laba uitandu-te la noi cum ne futem?
-Nu mai gandeam in acel moment bunico, cand v-am vazut m-I sa intarit pe loc. Defapt si acum o am intarita de cand te-am vazut cum cureti sperma de pe usa.
-Tu chiar ai o problema. Ia zimi mai esti virgin sau nu?
-Da bunico sunt, sau cel putin asa cred….
-Cum adica? Ori esti ori nu esti? Nu stii sa faci diferenta?
-Pai……acum ceva timp…..la rau…..
-Ce ai facut la rau? Aaaaaaa, nu imi spune. Te-ai futut cu Jeni?
-Nu chiar. Mai mult mi-a supt……pula.
-Ce curva ordinara. Cum dracu ai ajuns la rau din nou? Nu am plecat amandoi?
-M-am intors dupa ea. Trebuia sa incerc sa o fut, scuza-mi limbajul bunico.
-Mai lasa-ma cu politeturile. Deci ti-a facut muie curva? Ti-a placut?
-La nebunie. O sugea foarte bine. Nu am cu ce s-o compar pentru ca nu am mai facut asa ceva niciodata dar a fost foarte bine.
Atunci m-I se sculase pula si mai tare, facusem un mic coif din cearceaf. Bunica vede acest lucru si spre surprinderea mea incepe sa ma atinga lasciv in jurul pulii.
-Ia zi iti place sa te ating aici?
-Da foarte mult. Dar bunicu, daca ne prinde?
-Nu se mai scoala pana maine dimineata. Nu ai vazut cum l-am futut? Dar ca si fim siguri ma duc sa inchid usa, sa nu te sperii bine?
-Da.
-Nu pot sa te las sa te culci cu pula sculata. Ma intelegi nu? Trebuie sa te rezolv, e datoria mea. Inainte sa incepem vreau sa imi promiti ceva.
-Orice bunico, spune.
-Parintii tai nu trebuie sa afle nimic, la fel si bunicu. Ne-am inteles?
-Nu o sa spun nicio vorba.
Nu imi venea sa cred, eram pe punctul de a-mi pierde virginitatea cu propria-mi bunica.
-Hai sa incepem, bine?
-Da.
-Da, cum?
-Da….bunico???
-Asa sa ma strigi, ma excita lucrul asta, intelegi?
-Da bunico.
-Dezbraca-te de haine si punele pe scaun. Vreau sa iti vad dotarea din pantaloni.
-imediat bunico.
In 3 secunde eram complet dezbracat si cu pula sculata in fata bunicii. Sta cateva secunde si ma soarbe din priviri, dupa care incepe sa se dezbrace si ea de haine. Era imbracata intr-o rochie de seara, semitransparenta, foarte sumara. Eram excitat la maxim, pula era rosie si nu mai puteam de durere. Isi da rochia de seara jos si ramane in sutien si chiloti. Lenjeria ei parca era luata din calendarul Victoria’s Secret, lenjerie neagra, dantelata, sutienul ii punea in evidenta tatele proeminete si sfarcurile intarite iar chilotii ei tanga microscopici deabia daca ii acopereau pizda si flocii. Se intorsese cu spatele la mine si incepuse sa se joace cu snurul de la chiloti ce ii intrasera adanc in cur. Isi daduse snurul la o parte sa ii admir pida si gaoaza curului. Cat de curva era bunica? Sa faca asa ceva in fata propriului nepot? Dar ma purea la propriu si la figurat in pula, nu ma interesa lucrul asta, doream sa o fut fara niciun fel de remuscare, la urma urmei ea sa daduse la mine.
-Esti pregatit?
-Da bunico, nu vezi ce m-I sa sculat pula? Nu mai pot de nerabdare.
-Esti sigurr? Mai ai putere pentru inca un numar? Nu te-a secat curva aia de puteri?
-Nu. La urma urmei situatia in care ne aflam ma excita foarte tare.
-Imi inchipui. Ia sa te suga bunica putin, bine dragule?
-Da bunico.
Zis si facut. Incepe sa ma suga ca o nimfomana, ma apuca de grosul pulii si imi ia usor capul pulii la supt in timp ce imi freaca pula incet. Avea si ea o tehnica speciala de supt, poate chiar mai bine decat si vecina Jeni, dar nu vreau sa fiu rau, amandoua sugeau pula bine. Haideti sa va explic pe indelete tehnica ei…….Isi la degetul mic de la mana si il baga incet pe varful pulii, il rasuceste incet si constant cam 10 secunde dupa care scuipa pe pula sa o lubrifieze si sa lunece mai bine in mainile ei. O freaca cu ambele maini in sens contrar, de sus in jos, ma lucra pe indelete, se vedea ca vroia sa ma satisfaca la maxim. Dupa care incepe sa ma sarute pe toata pula si pe coitele mele epuizate e la munca depusa anterior, dar care nu puteau sa ma lase tocmai acum la nevoie, trebuia sa ii ofer un jet de sperma frumos dupa ce terminam, ma simteam obligat fata de ea. Acum incepe spectacolul de supt pula, o ia in gura pana la maxim, simteam cum ajunge pula pana in adancul gatului, nu mai avea aer, nu mai putea respira, eu o indesam si mai adanc inauntru. La un moment dat o scoate afara, nu mai avea aer, expulzase o tona de scupat pe mine si pe fata ei atarnau niste bale ca de vaca. Era toata rosie la fata, eu imping pula inapoi si incep sa o fut in gura pret de 10 minute. Ma sfiam sa o fut in pizda, asteptam sa faca ea prima miscare, nu mai facusem asa ceva, nu vroiam sa fac ceva gresit.
-Cristi, mi-ai spart fata, nu mai pot .
-Imi place bunico, mai lasa-ma sa te fut in gura putin. Promit ca o sa te iau ma incet.
-Stai pe spate, sa te sug, ca ma dor genunchii.
-imedat.
-Iti place cum te sug, asa-i?
-Da, bunico.
-Ia zi vrei sa incercam si altceva?
-Ce altceva? Vrei sa ne futem? Ma lasi sa te fut in pizda?
-Toate la timpul lor, toate la timpul lor. Auzi, vrei sa te ling in cur? Ti-ar place? Sau e prea scarbos pentru tine sa te ling unde faci tu caca?
-O bunico, mai intrebi, vreau, vreau!
-Stai in genunchi cum stateam eu capra cand ma futea bunicatu.
Se duce si un prosop si il umezeste cu niste apa si imi curata bine curul, sa nu fie dezgustata de vreun potential miros neplacut si se apuca de treaba. Ma lingea in cur, isi infipsese limba in cur si o infigea tot mai adanc. Cu o mana imi freca pula de mama focului si cu cealalta incerca sa imi desfaca bucile curului sa ajunga mai bine cu limba la anus.
-Iti place, Cristi, iti place?
-Mai intrebi, linge-ma bine. Nu vreau sa se mai termine clipa asta. Asa bunico, linge-ma, linge-ma bine!
-O sa te ling, o sa te sug si o sa te fut pana nu o sa mai stii de tine.
-Da, asta vreau, asta imi place.
-Acum hai sa o rezolvi si pe bunica, da? Vreau sa imi umezesti curul putin. Hai sa incepem acolo, bine?
-Da-ti chilotii jos sa-ti vad curul.
Isi daduse chilotii jos si ii vedeam splendoarea de pizda cu focii ei lungi si negrii, si curul ei stramt si jucaus. Imi da indicatiile necesare sa o ling in cur si trec la executarea ordinelor. O umezisem bine de tot, bagasem doua degete in cur sa o largesc putin conform indcatiilor ei. Era momentul sa o fut in cur, imi mai suge putin pula sa se umezesca mai bine, ii dau o flegma mare in cur sa se umezesca si imi bag pula in curul ei. Tresalta putin din umeri si incepe sa se impinga in mine si eu in ea, intrase toata in cur. Incepuse sa scoata niste gemete, nu puternice, controlate ca sa nu se scoale bunicul, ii placea sa fut in cur, era total dezinhibata si lucrul asta ma facea sa fiu si mai dezinhibat cu ea. O fut asa o vreme si dupa un timp imi spune sa o scot afara sa o fut si in pizda. Zis si facut, cand o scot afara pula mea era plina de cacat, se facuse o spuma maronie in jurul curului de la cacat. Eram dezgustat, nu era ca in filmele porno pe care le vazusem.
-Ce dragule, ce s-a intamplat?
-Am cacat pe pula. Ce ma fac?
-Calmeaza-te draga, e normal. Nu mi-am facut clisma inainte sa ma curat acolo. Stai sa te curat de cacat, nu te speria, nu ai facut nimic rau.
Dupa ce ma sterge incepe iar sa mi-o suga. Imi placea la nebunie, imi sugea pula plina de aroma din curul ei fara sa schiteze nimic. Era meseriasa bunica, pula m-I se intarise si mai mult. Venise vremea mult asteptata…..futaiul in pizda.
-Bunico, nu mai pot vreau sa te fut in pizda!
-Dar dragule….bunicul tau tocmai ce si-a dat drumul in mine, mai am sperma lui in mine. Nu te deranjeaza?
-Nu, te-as fute oricum, vreau sa ma dezvirginez cu tine bunico!
-Poate ar fi bine sa mai asteptam o vreme.
-Nu se pune in discutie, acum te vreau!
-Bine, nu ma incanta ideea de a ma fute in focul de unde a iesit mata, dar pana la urma urmei tot o sa o facem. Hai, baga-ti pula in pizda mea.
-Mai suge-ma putin bunico ca m-I sa fleostit pula.
-Hai ca te rezolva bunicuta, vino incoace!
-Nu te deranjeaza mirosul de cacat de pe pula?
-Nu, ii da un miros mai placut, ma ecita mai tare. Vrei sa gusti?
-Cum?
-Saruta-ma prost...



    Login