Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Bull pentru mătușa
Autor : Mihai9898 - 2024-06-04
Citita de 13911 ori - Nota 6.84 (87 voturi)
Salutare!
Mă numesc Mihai,am 26 de ani și sunt din județul Argeș. Citesc povestirile și fanteziile de pe acest site de la 14-15 ani,dar nu m-am gândit niciodată ca o să scriu și eu una.
Țin să menționez de acum ca nu le am cu scrisul povestirilor,nu sunt un bun povestitor și nici o redactare prea bună și o formulare bună nu știu să fac,dar o să încerc să o fac cat mai bună și mai ușor de înțeles.
Poveste începe în urmă cu aproximativ o lună.
Sunt un utilizator înrăit al aplicație Telegram și a altor site-uri de swing. Am avut câteva experiențe swing,3some până la vârsta mea,multe dintre ele în cei 3 ani în care am fost plecat în Italia.
Într-o noapte când eram la serviciu am dat un mesaj pe unul din grupurile în care eram pe Telegram cu mesajul “Tânăr,26 de ani,doresc să cunosc un cuplu cuckold din Argeș”.
La doar câteva minute primesc un mesaj de la un User “Marius Marius”
O să vă redactez o parte din conversația avută în acea noapte într-un mod cat mai scurt.
-Salut! De unde ești?
-Salut! Pitești,voi?
-Apropiere.
-Cuplu?
-Da, Marius și Adina,43/46.
-Încântat. Ce vă interesează?
-Un băiat pentru 3some.
-Bun.
-O poză se poate?
Acum având experiență cu Telegramul și știi ca sunt mulți bărbați care se dau drept cupluri pentru a obține poze nud ,plus ca riscăm să fie cineva cunoscut,am ales să au o poză cu alt tip pe care o foloseam de-obicei când nu aveam încredere sau simțeam ca e ceva dubios la mijloc.
În schimb am primit o poză care avea să mă răscolească în acea seară.
O poză cu ei,dar mare mi-a fost mirarea când Adina era chiar fosta mea mătușă,fostă soție a fratelui mamei mele.
Erau despărțiți de 3 ani din motive cunoscute de toată familia,el alcoolic,violent..Nu era vreo surpriză ca și-a refăcut viața,dar era o surpriză ca practică așa ceva.
Să nu vă imaginați ca Adina era vreun milf,arata ca o femeie normala, undeva la 1,65-1,70 ,puțin plinuță,brunetă,păr mediu și forme destul de ok,in special sânii.
Începusem să-mi fac planuri să fantezii cu ei,dar știam ca odată ce v-or află cu cine discuta cu adevărat este posibil să se năruie totul.
Am mai discutat despre experiențele avute,plăcerile fiecăruia după care s-au băgat la somn.
Ziua următoare în jurul prânzului,când m-am trezit după somnul de dimineața,am găsit mesaj de la el.
Am mai discutat unele lucruri și a rămas să ne vedem toți 3 pe video.. Am reușit să-i păcălesc cumva ca nu pot și ne-am auzit doar la telefon. A rămas sa ne vedem ziua următoare de dimineață la o cafea. Nu știam ce să fac,să le mărturisesc înainte sau să merg și să vadă la întâlnire..Am ales până la urmă a doua variantă.
Locația au ales-o ei,restaurantul unei pensiuni din zona.
M-am lăsat puțin așteptat cu gândul ca dacă apucă să își comande cafeaua poate nu v-or pleca așa repede,dar fix asta s-a întâmplat.
Imediat cum am ajuns la ei la masă și am dat salut cu Marius,ea s-a ridicat trăgându-l și pe el după ea.
Mă gândeam ca n-am făcut nicio treabă și probabil era mai bună prima abordare a situației.
La 2 zile am primit mesaj de la Marius.
-Salut!
-Salut!
-Am discutat cu Adina,mi-a explicat despre ce e vorba..
-Am inteles. Scuze ca nu v-am spus de la inceput,m-am gândit ca o sa fie mai ok față în față.
-Nu-i nimic,eu înțeleg,insa ea nu prea. Să fiu sincer cu tine,pe mine mă încânt ideea,o să încerc să o conving și pe ea..
Am mai discutat unele lucruri și a rămas să ne auzim dacă resuseste să o convingă.
La vreo săptămână am primit și răspunsul,erau gata să îmi ofere o a doua șansă și să ne vedem iarăși la o cafea în același loc.
A venit și ziua cea mare,ne-am întâlnit la cafea,Adina m-a întrebat despre ai mei și alți membrii ai familiei,ce mai fac,pe unde mai sunt..iar la ceva timp Marius iese afară la o cafea motivând faptul ca ne lasă să discutăm între 4 ochi.
-Chiar vrei să o facem toți 3? M-a întrebat Adina.
-Da,de ce nu?
-Eu nu prea aș vrea,te știu de când erai mic,părinții tăi..am fost rude,dar el își dorește asta. Pe tine nu te deranjează?
-Nu,chiar îmi surâde ideea.
-Promiți ca nu spui nimănui?
-Îți dai seama ca nu am cum sa spun.
-Bine ,dar să știi ca eu m-am înțeles cu Marius și o să fie o singură dată.
-E bine și așa.
Am mai avut unele discuții și înțelegeri neinteresante pentru a fi povestite și după o convorbire telefonică tot în acea zi am stabilit să ne vedem ziua următoare la cină la ei acasă.
N-am avut așa emoții nici la prima mea întâlnire cu un cuplu. Am consumat puțin vin pentru a-mi stăpânii emoțiile și am luat un bolt până la ei.
Am ajuns pe la ora 19,Marius pregătea grătarul în curte. Am mai povestit cu el diferite întâmplări intime avute atât de mine cat și de ei în timp ce Adina era pe undeva prin casă.
Intrați amândoi în bucătărie ,am observat o sticlă de vin aproape goală,semn ca și Adina și-a făcut puțin curaj înainte .
La masă mi-am făcut curaj și am întrebat-o:
-Cum te simt? Te-ai obișnuit cu ideea?
Vizibil afectată de vinul băut și cu a altă relaxare în vorbire decât la cafeaua dinainte îmi răspunde:
-O să vezi când mergem în camera.
Deja eram nerăbdător ,nu știam cum să ajungem mai repede acolo.
A venit și momentul,ajunși în sufragerie mă așez pe canapea,Marius pe un fotoliu,iar Adina lângă mine.
Mă prinde cu mâine de după gât și mă întreabă în șoaptă dacă îmi plac sărutările. Nu i-am răspuns,doar m-am întors cu fața la ea și a înțeles singură. Am început să ne sărutăm ca doi îndrăgostiți ,cu atingeri în toate zonele.
Era îmbrăcată într-un tricou larg turcoaz și pantaloni scurți mulați.
Într-un moment când mi-am aruncat privirea la Marius acesta îmi face un semn subtil din care am înțeles ca e momentul să o dezbrac.
I-am dat tricoul jos prin mișcări senzuale,oprindu-ne din sărutări doar pentru o fracțiune de secundă ca să poată ieși tricoul.
La fel a făcut și ea cu tricoul meu,iar pantalonii dau dispărut ca prin magie. Nici nu mi-am dat seama în momentul ăla cum am rămas amândoi complet dezbrăcați.
Cu mișcări lente am coborât cu sărutările pe sânii ei ca mai târziu să se așeze într-o poziție destul de confortabilă încât să-i pot oferi un sex oral.
Avea o pizda superbă,cărnoasă și foarte umedă,exact pe gustul meu.
Gemea foarte tare,se vedea ca nu are pe cine deranja cu sunetele scoase.
Ii mai arunca câte o privire lui Marius care stătea liniștit pe fotoliu și admira tot spectacolul .
Abia așteptam să vină și rândul ei să mi-o sugă,dar nu îndrăzneam să mă opresc,norocul meu a fost cu Marius care a strigat ca e și rândul ei acum.
Era momentul meu la care am visat încă de când am primit prima poză de la ei și mi-am dat seama despre cine este vorba. Fosta soție a unchiului meu mi-o sugea în fața soțului ei. Era ceva ce nu mai ...



    Login