Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBUCURII IN FAMILIE (2)
Autor : saqqqara - 2015-02-09
Citita de 26014 ori - Nota 8.18 (94 voturi)

Dupa un an, am revenit acasa si toate gandurile imi erau numai la cum ma voi fute cu Carmencita. In preajma casei i-am dat un bip sa-o anunt ca in cateva momente sosesc. Ii cerusem sa-i faca vant lui Alec si sa fie singura acasa. Dar n-a fost sa fie si in fata blocului ma asteptau amandoi tinandu-se de mana. Carmen, tot supla, arata totusi ceva mai implinita, mai ales sanii erau mult mai obraznici, fortand sa iasa din rochita care-i acopereau destul de aproximativ. Alec devenise ditamai vlajganul, mai fibros, cu un aspect provocator accentuat si de fata inconjurata de o claie de par negru si cret. Ajunsi in apartament am prins un moment cand Alec era la bucatarie si am luat-o in brate pe Carmen bagandu-i o mana pe sub rochita si am descoperit cu placere ca pizda ii era libera de orice textila.
- Nebunatico…,
- Asa iubitule, e pregatita pentru tine…, bagati degetele in ea…, aaaa…, da…, freac-o, aaaasaaa…, daaa…,
- Dar ce te am rugat eu…, vroiam sa fim singuri…, Carmen mi-a raspuns cu un sarut prelung, apoi m-a impins pe un fotoliu, venind peste mine si calarindu-ma a inceput sa se frece cu pizda peste pula mea care era inca prizoniera in pantaloni.
- Sa ti-o elibereze fetita…, si-n doi timpi si trei miscari era pusa in genunchi intre cracii mei si mi-a deschis prohabul scotandu-mi pula la vedere, care era deja erecta…,
- Ai rabdare nesatul-o…, acum vine pustiul si da peste noi…,
- Ahhh…, ce dor mi-a fost de ea…, mi-a raspuns Carmen si mi-a luat pula in mana, mi-a belit-o bine si a inceput sa-i traga insistent limbi pe cap si apoi in jurul lui, ... ce buna-i…,
- Potoleste-te fa…, ce va zice copilul ala daca ne vede…,
- Care copil…, rase Carmen, … nu mai e copil de mult…, fute la fel de bine ca si tine !
- De unde stii…, aaaaa nu…, sa nu-mi spui…, nu-mi vine sa cred…, curvistina nu cumva l-ai lasat sa-si bage pula in tine ?
- Ce era sa-l las sa-si faca numai laba…,
- Ce surioara grijulie…, va omor pe amandoi…,
- Omori pe dracu Vlade, nu face scene de gelozie sau pe lupul moralist…,
- Da…, sunt fratele mai mare…,
- Ce zici…, esti mai mare…, haide ma, d-aia acum o futi si pe mama…, ai pus monopol pe pizdele din familie. Stiu tot, sa nu-mi spui ca nu…,
- De unde stii… ?
- Aaaa…, asta-i problema, de unde stiu…, de la ea, cum de unde…, ati inceput acum un an, pe drum spre Ravenna, cand ati dormit o noapte in Ungaria, la motel…, pentru economie ati inchriat numai o camera…, si apoi…, n-au trebuit mari eforturi sa-o faci sa-si desfaca cracii…, stii mai bine…, mi-a scris incantata pe e-mail cum a fost si ce-a urmat...
- Da, ghinion, asa a fost sa fie, cand am iesit din baie mi-a cazut prosopul care il aveam in jurul meu… si aveam o pula sculata, la inceput am ezitat amandoi, dar femeia din ea a fost mai puternica, a ramas cu ochii tinta la scula mea…, iar eu…, ce sa mai vorbesc…, in sfarsit asta a fost, treptat ne-au trecut la amandoi orice remuscari si acum ne futem oricand prindem un prilej. Dar despre tine si Alec stie?
- Bineinteles !
- Ce curva batrana, nu mi-a spus nimic !
- Lasa…, lasa…, noroc ca noi fetele suntem mai destepte decat voi barbatii si nu mai avem secrete, mai vorbim noi despre asta…, acum hai sa ne simtim bine…, imi raspunse ea suindu-se peste mine si sarutandu-ma patimas, in timp ce cu o mana bagata in pantaloni imi muncea mataranga si coaiele.
- Fa ce-ti miroase gura a pula...,
- Ei bravo…, e pula ta…, ti-am curatat-o de branzica…, asa golanule…, sa-ti frece fata pula…, e ca lumea…, aaasaaa…, ce-mi place sa-ti fac laba…, cu asta o faci fericita si pe mamica…, hai zi-mi e buna de pula mamica?
- Fa, dar tu cu cine crezi ca semeni…, dar daca tot veni vorba, fratiorul cum e ?
- Plin de imaginatie si are si cu ce, poate e un pic mai mica decat a ta, dar la fel de groasa.
- Ai fost prima in care si-a bagat pula ?
- Nu, o facuse mai inainte cu una cu un an sau doi mai mare decat el, dar nu avea experienta.
- Si mai e tot cu aia ?
- Nu, acum fute o alta gagica de la el din clasa, dar a pus mana pe el si o tipa de aproape 30 de ani, profesoara lui de engleza de la liceu, o bucatica buna de tot…, din cale afara, cand il prinde il stoarce ca pe o lamaie. Curva naibii, prima data l-a invitat intr-o vineri seara pe la ea, vezi sanchi, sa-i dea niste carti si pana duminica nu i-a dat drumul. A venit bietul baiat lesinat, dupa aia a dormit dus pana a doua zi la pranz. Dar sunt convinsa ca tot surioara lui i-o da mai bine, ii golesc coaiele pana la ultima picatura, nu ne refuzam nicio fantezie…,
- Te incinge bine si aici ? …am intebat-o eu razand in timp ce-i bagam un deget in gaoaza,
- Nebunule chiar crezi ca esti singurul care mi-a rupt curul, pustiul a prins repede miscarea, l-a ajutat si fata, dar e bun…, mai nou, cand facem baie impreuna, golanul a ajuns sa ma frece atat de tare la pizda si la rozeta, cand cu degetele, cand cu pula, pana ma pis pe mine de placere…,
- Bai voi faceti si uro ?
- Nu, nu in gura, …numai cand ne-o tragem sub dus, la finalizare…, eu mai scap cateva jeturi pe cracii lui sau dupa ce el ejaculeaza pe mine imi trage un jet de pisat ca sa-mi curete sperma de pe burta sau bulanele mele…, e asa de misto...
- Ce tarfa penala esti…,
- Imi traiesc viata…, tu m-ai invatat perversule …, rase Carmen accelerand ritmul cu care imi freca pula, …ce nu-ti place ?
- Ba da…, ahhh…, daaa…, aaasaaa…, beleste-o mai tare…, abia astept fa sa te fut !
- Asa te vreau fratelo…, hai sa dam jos carpele de pe tine, sa vezi ce bine va fi in trei.
Nu mai avea rost sa fac pe suparatul, cu cineva tot s-ar fi futut, sigur ca n-ar fi stat la manastire ca sa ma astepte pe mine, iar ideea unei orgii in trei m-a atras si pe mine si era clar ca ei asta vroiau, asa ca m-am dezbracat rapid ajutat si de Carmen.
- Da iubitule, la pula goala…, aaasaaa…, sa aiba fetita in continuare grija de ea ca s-a cam blegit..., asaza-te pe canapea…, asa dragule…, m-a indemnat Carmen care razand s-a pozitionat iarasi intre cracii mei si a continuat sa-mi faca cand o laba buna, cand sa-mi suga pula.
- Ahhh…, futu-te in gura ce buna esti de pula…,
- Golanilor…, rase ea, …asa zice si ala micu’ cand ma fute…,
In timpul asta Alec a intrat in living. Practic la nudul gol, in fata numai cu un mic sortulet de bucatarie care ii acoperea destul de aproximativ pula. Foarte vesel si unduindu-si bucile musculoase a adus o tava cu cateva gustari, o sticla de sampanie si trei pahare.
- Aaaa…, a venit si picolo…,
- Sictir…, ai si inceput sa pui gura la gustari…, intai sa ciocnim un pahar si apoi te saturam noi de pula…, apoi a pus tava pe masa, a desfacut sticla si-a umplut paharele, iar toti trei ne-am apropiat ca sa ciocnim.
- Noroc fratelo, bine ai venit ! mi-au urat ei, fiind-mi limpede ca amandoi pregatisera din timp regia prin care au vrut sa aflu de relatia lor.
- Bine v-am gasit, noroc scumpilor…, asa pustiule care va sa zica…, mi-ai tinut locul bine incins…,
- Nu putea sa doarma singurica…, cum puteam s-o las…, rase el smechereste.
- Iar tu decat sa faci laba, ti-ai bagat pula in ea…, bravo, corect…, dar alta curva n-ai gasit golanule…
- Eiii…, cu nicio gagica nu-i ca atunci cand i-o tragi surioarei tale, nu-ti spun eu tie…, stii…, raspunse razand Alec si a luat-o in brate pe Carmen, iar in timp ce-o saruta dupa o ureche i-a ridicat poalele rochiei peste talie si-a bagat o mana intre cracii ei luandu-i pizda la frecat. Eu m-am alaturat celor doi, am imbatisat-o pe Carmen si la randul meu i-am bagat mana pe la spate cautandu-i printre buci sa-i ajung cu degelele la gaoaza. In curand mana mea s-a intalnit cu cea a lui Alec, pe rand sau impreuna forandu-i cand pizda, cand curul surioarei.
- Oooo…, ce bine e…, asa va vreau baieti…, asaaa, daaaa…, amandoi…, suspina Carmen.
- Ce faci fa, noi la pula goala, iar tu mai ai zdreanta asta pe tine…, m-am ratoit eu si ajutat de Alec i-am scos rochita dupa ea.
- Asa te vrem gagico, la pizda goala…, apoi am pocnit-o peste buci, iar ea cu o mana a inceput sa se frece la pizda pe care si-o impingea la inaintare, iar cu cealalalta isi muncea mamelele si miscandu-si provocator soldurile s-a apropiat din nou de noi. Am pus-o iara la mijloc si ea ne-a imbatisat cautandu-ne pe rand gura ca sa ne sarute, iar noi am continuat sa-i foram cu degetele pizda si curul, toti trei incingandu-ne din ce in ce mai tare.
- Aveti un pic de rabdare…, am si eu cateva surprize pentru voi. Alec pentru tine un laptop, iar tu gagico vezi ce-i in geanta aia rosie..., iar Carmen curioasa s-a repezit s-o deschida.
- Oooo…, ce de jucarii misto… si lenjerie, body-uri…, faine…, uite Alec…, ma ud numai cand le vad…
- Iti plac fa…, dar cand o sa te incingi cu ele…,
- Abia astept...,
- Hai pune-l pe asta pe tine… si i-am intins un body sub forma de ham din cureluse de piele neagra prinse de o zgarda pentru gat, de unde bretelele coboara si-i inconjoara sanii, lasati liberi si continua cu altele, atat in fata cat si-n spate, pana la o centura stransa pe talie cu o catarama. O curelusa care atarnata de centura tine doua siruri de bile rosii, ca niste matanii mai marisoare, asezate in dreptul pizdei pe care-o incadreaza, iar in spate continua cu o alta curelusa care trece printre buci si este prinsa cu capse reglabile de centura. De zgarda mai atarna doua lantisoare terminate cu catuse imbracate in blana rosie.
- Super…, aaaa…, ce misto e…, ii fac proba…, a exclamat Carmen si a inceput sa se chinuie sa-si puna hamul.
- Hai Alec…, nu sta ca blegu’… ajuta-ma…, strange centura…, nu…, nu e bine…, pune-mi mai intai zgarda…, asa…, potriveste-mi bretelele in jurul mamelelor…, acum si in spate…, prinde centura si baga-mi si margelutele intre craci…, potriveste-le la pizda…,
- Le vrei mai stranse ?
- Stai sa vad…, raspunse Carmen miscandu-se unduios prin mijlocul camerii.
- Oooo… ce bine ma freaca la fofoloanca…, daaa…, mai strangele putin…, asa daaa…, apoi si-a bagat o mana printre craci si-a inceput sa-si frece bilele de buzele pizdei, «…aaah..., daaa…», suspina Carmen in timp ce se fatatia prin fata noastra, …ce pofta de futut imi fac…,
- Mai intai sa-l probezi si pe asta… si i-am falfait prin fata un pulan lung, cu venaturi proieminente, din jelly rosu.
- Aaaa…, daaa…,
- Hai suge-l putin…, umple-l de bale, asaaa…, sa-ti alunece mai usor in pizda…, iti place…, apoi il-am scos din gura si am plesnit-o de cateva ori cu el peste buci, «…ramai in picioare, asaaa, …salta-ti aici un crac…» si i-am aratat marginea canapelei, «…asa fa…», apoi m-am pus in fata ei si mi-am facut loc cu doua degete printre sirurile de matanii, i-am gadilat putin pizda care deja mustea de sucurile placerii si apoi i-am bagat pulanul in ea.
- Aaaaau…, daaa…, ce gros e…, iar eu ca raspuns i-am infipt si mai tare jucaria in pizda, apoi am miscat-o repede dute-vino, antrenandu-i totodata si bilele care ii frecau buzele pizdei.
- Aaaaah, daaaa, ce misto e…, daaaa, asaaa, mai repede !
Alec excitat si-a aruncat sortul dupa el, a trecut in spatele ei, a cuprins-o in brate si-a inceput sa-si frece intre buci mandreata lui de pula.
- Aaaaa…, asaaa…, ce bine…, gemea Carmen. Mai frumoasa si mai atractiva, fata ei se luminase de un zambet de placere, iar corpul ii zvagnea spasmodic intre pulanul cu care ii foram adanc pizda si pula lui Alec care-i freca bucile.
- Mai tare…, baga-l asaaa…, ahhh…, daaa…, ce bine imi faci…, excitat i-am bagat degetele de la mana ramasa libera in gura, i-am forat-o bine, apoi am apucat-o de zgarda, i-am tras capul spre al meu, «… gura mare…», i-am flecmat de cateva ori in ea si apoi am sarutat-o, iar limbile ni s-au intalnit intr-un joc nebun.
- Hai fute-ma…, vreau pula…, nu mai pot…, haaai !
Am impins-o cu spatele in lungul canapelei, cu capul rasturnat peste manerul acesteia, iar Carmen s-a cracant bine, a saltat un picior pe spatar si si-a bagat degetele de la o mana in pizda antrenand totodata bilutele care-i frecau labiile si lindicul, iar eu am ajutat-o sa-si pregateasca intrarea in scorbura placerilor turnand lubrefiat peste bile.
Alec s-a asezat in genunchi la capul ei luandu-si pula intr-o mana pentru o scurta laba de incalzire, iar in rastimpuri o plesnea cu ea peste fata sau i-o freca peste gura. Nerabdatoare Carmen incerca sa i-o prinda intre buze, dar Alec se ferea, iar un timp s-a mai jucat cu pula in jurul gurii ei continuand sa si-o beleasca tacticos.
- Labagiule, …da mi-o…, hai da mi-o la cioc…, o vreau iubitule…, Alec a ras si scurt timp tot s-a mai jucat asa cu ea, incingand-o de nerabdare, apoi brusc cu o mana i-a proptit bine capul si si-a infipt aproape toata pula in gura gagicii. Aceasta luata oarecum prin surprindere a grohait puternic si si-a smucit capul intr-o parte, iar pustiul i-a scos pula din...



    Login