Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBlestemul incestului
Autor : luci888 - 2011-01-12
Citita de 88592 ori - Nota 8.28 (481 voturi)
Ma cheama Adelina si am 43 de ani. Sint blonda natural, am ochii verzi si se spune ca sint frumoasa foc. Imi place sa scot in evidenta ceea ce am mai frumos de la mama natura. Sinii mei sint uriasi, rotunzi si inca ridicati. Imi place decolteul la nebunie si imi place sa urmaresc privirea barbatilor care aluneca mereu spre sinii mei. Ce ironie a sortii! Cit de neinteleasa poate fi viata uneori! Sint, am fost intotdeauna o femeie frumoasa si atragatoare. Nu rezista nici un barbat avansurilor mele. Ii fac ochi dulci unui barbat citeva minute si il inebunesc. Dar eu nu vreau pe nimeni, nici macar pe sotul meu cu care convietuiesc de aproape 23 de ani. Sexual sint atrasa doar de fiul meu. Numai de el. Nu voi intelege niciodata ce blestem a putut cadea pe capul meu! Nu voi intelege de ce nu sint si eu o femeie normala ca toate celelalte. Atractia insa nu a inceput acum. A inceput demult, foarte demult. Primele orgasme pe care le datorez fiului meu le-am simtit cind il alaptam. Da, sigur, nu este nici o fantasmagorie. Cind imi sugea sfircurile cu lacomie pentru a se hrani, ma excita si exaltam ca o nebuna. Imi aduc aminte ca uneori eram nevoita sa intrerup alaptarea. Mai ales daca mai era cineva in preajma. Suptul lui ma transpunea mereu in lumea cealalta. Imi simteam vaginul umed permanent, fara incetare, pina la virsta la care el nu a mai dorit laptele meu. O alaptare a fiului meu ma satisfacea mai mult decit o partida de sex. Imi amintesc deasemenea ca avind cam 1 an, in timp ce sugea prindea si sinul cu minutele lui fine. Asta chiar ma extazia si imi provoca o dorinta nebuna de a icni, de a striga de fericire simtind orgasmul. Timpul a trecut peste noi, l-am admirat mereu, l-am dorit mereu, dar bineinteles ca mi-am reprimat instinctele. Vesnic mi-am dorit sa-l impresionez, vesnic am purtat lenjerie provocatoare, sexy, pentru a ma dori, pentru a-l atrage din punct de vedere sexual. Nu o data sotul mi-a atras atentia asupra acestui fapt. Dar pentru mine sotul nu a avut niciodata o importanta prea mare. Asa am fost eu. La birou, in fata blocului, la magazin sau pe strada, am simtit mereu cum barbatii ma privesc cu admiratie si cu pofta de a ma avea. Dar in mod cu totul paradoxal, nu am simtit nici macar o data atractie sexuala pentru cineva. Doar de fiul meu. Care fiu era inca mic, prescolar, scolar, adolescent sau in pragul maturitatii ca acum. Intotdeauna am crezut ca este vorba de un blestem. Nu stiu al cui, dar asa mi-am explicat. Si acum cred la fel.
……………………………………………………………………………………………
Numele meu este Mihai, am 46 de ani si sint un bun inginer. Sau cel putin asa cred. Viata mea a fost banala in cele mai multe momente ale sale. Am bucuria ca am cucerit poate cea mai frumoasa femeie din lume, atunci cind cei de virsta mea, si nu numai, umblau dupa ea inebuniti de frumusetea ei. Ea m-a ales pe mine si sint mindru de asta. Aveam masina, primisem cadou o Dacia 1300 noua si asta a captivat-o definitiv. Atractia dintre noi insa nu a durat mult. Dupa nasterea copilului am simtit o distanta intre mine si ea, distanta care nu s-a micsorat nici macar o data de atunci. Toate eforturile mele de a-i retrezi interesul fata de mine au fost niste esecuri ordinare. Mereu am simtit-o traind in alta lume. Cind baiatul a plecat la facultate la Cluj Napoca am sperat ca ne vom incalzi relatiile. Greseam insa. Ea il iubea pe copil cu aceeasi ardoare. Nu gasesc nimic deplasat in asta dar m-am saturat sa fiu neglijat. In ultimul timp parca nici nu mai vreau sa vin acasa de la munca. Ma opresc la cite o bere cu prietenii, mai discutam. La barul de linga casa mea a adus acum citeva luni niste aparate de jocuri mecanice. Imi place enorm sa joc in timp ce savurez o bere sau un coniac. Este adevarat ca de obicei pierd. Dar ce mai am de cistigat? Ce sa caut acasa? Sa vad femeia vietii mele mereu atenta la orice altceva, numai la mine nu? Toate au o limita! Ma simt bine la bar, jucind, povestind cu prietenii si savurind cite o licoare. Ce-o fi mai incolo, ce imi va rezerva viitorul, aproape ca nu ma mai intereseaza.
……………………………………………………………………………………………
Sint Cosmin, am 21 de ani, sint student si am o viata destul de implinita. Am fost rasfatat toata viata, am fost iubit si am fost mereu in centrul atentiei. Parintii mei, in special mama, ma idolatrizeaza efectiv si imi fac toate poftele. Am fost un foarte bun elev iar acum ma straduiesc sa fiu un student eminent. Imi place mult aici, am o groaza de prieteni si de prietene. Imi plac fetele cu sinii mari, cit se poate de mari. In general ma atrag blondele desi eu sint pina la urma brunet ca tata. Ai mei ma suna zilnic sa ma intrebe de viata mea. Vorba vine ca ai mei. In ultimul timp tata nu ma prea suna, nu stiu de ce. Mama insa ma suna in fiecare seara si ma intreaba vrute si nevrute. Uneori chiar nu am chef de povesti dar o iubesc prea mult pentru a o respinge. Nimic nu i-as putea refuza mamei mele. Ea este totul pentru mine. Uneori am senzatia ca o iubesc si altfel decit este normal. Simt o atractie nefireasca fata de ea. Simt ca as dori-o in patul meu, sa fac dragoste cu ea, sa o iubesc ca un nebun. Dar evident, este o fantasmagorie de-a mea, izvorita de atentia cu care m-a coplesit mereu, de dragostea si tandretea cu care ma trateaza. Doamne fereste!
………………………………………………………………………………………………
Tensiunea din casa ajunsese la paroxism. Nu se mai intelegeau deloc. Sevrajul tatalui era o stare de fapt. Banii nu mai ajungeau in casa, nimic nu mai era ca inainte. Facturile restante, somatiile de plata, toate erau la ordinea zilei. Se invinuia unul pe celalalt pentru situatia actuala. Aveau amindoi dreptate, sau cel putin asa credea fiecare. Se apropia vacanta de vara, si copilul trebuia sa soseasca din moment in moment acasa. Ce gasea? Ceva ce nu mai gasise niciodata. Saracie, tensiune intre parinti, certuri si alte mizerii. Metamorfoza unei familii care inainte era ca lumea iar acum era in pragul falimentului de orice natura. Ce era de facut? Nici el, nici ea, nu cedau. Amindoi aveau dreptatea in mina. El isi petrecea mai tot timpul in bar, la aparate si cu paharul in mina. Incepuse sa nu-i mai fie rau ziua cealalta. Corpul primea bautura ca pe o necesitate fiziologica. Starea lui naturala era de betie. Din inginerul competent si energic, se alesese praful. Acum ingrosea cozile la oficiul de somaj pentru a-si intocmi dosarul. Oare pina unde putea continua situatia asta?
Cosmin sosi acasa bucuros ca luase toate examenele. Nu era nimeni acasa la ora aceea. Observa insa din prima ca ceva nu este in regula acasa. Deschise frigiderul dar nu mai vazu abundenta de mincaruri acolo. Pe masa citi in fuga citeva somatii de plata. Curent, gaz, apa, telefoane. Nici casa nu mai era la fel de curata cum o stia el. Doamne, ce se intimpla?
Curind sosi mama de la munca. L-a sarutat cu foc, l-a strins in brate, l-a privit si iara l-a sarutat. Cosmin ceru de indata niste explicatii. Nu-i mirosea a bine. Ea incepu sa povesteasca cu o voce inceata despre transformarea sotului ei, de obiceiul acum statornicit de a bea si de a juca la aparate. Tot timpul si-l petrecea la bar, in gasca lui de boschetari betivi si vagabonzi.
Seara, tirziu, veni si tata acasa. Cosmin il privi ingrozit stringindu-l la piept. Mirosea urit, a bautura si a transpiratie, era nebarbierit, neingrijit, cu hainele sifonate si cu parul lung si dezordonat. Il cuprinse groaza. Oare avea autoritatea morala de a se implica in asta? Sa ii atraga atentia? Nu isi permitea inca. Tatal lui avea o personalitate puternica, greu de dominat. Cosmin renunta la idee. Urma sa se mai gindeasca si va vedea el daca, ce si cum va face. Facu un dus si se aseza pe pat in dormitorul lui de care ii era asa de dor. Lua telecomanda si o butona fara sa caute ceva anume. Gindurile ii erau acaparate in totalitate de situatia din casa pe care nu o intelegea defel. Nu stia ce sa faca, se simtea neajutorat. Se simtea insa matur, se simtea in putere si capabil de a interveni. Nu putea sa se faca efectiv ca nu vede nimic. Auzi niste crimpeie de cearta in bucatarie. Mama si tata isi reprosau ceva cu voce joasa, tocmai pentru a nu auzi el. Asta il tulbura si mai tare.
Dimineata, mama pleca la munca. Cei doi barbati ai casei se trezira cam in acelasi timp. Cosmin ingheta cind isi vazu tatal. Cearcane, pielea numai cute, barba mare, parul slinos. Si asta dimineata la ora 7 si ceva.
- Tata, nu vreau sa te superi, dar ceva nu merge.
- La ce te referi?
- Pai in mai putin de trei luni te-ai schimbat ingrozitor, taticule. In rau! Te rog, poti sa-mi spui si mie care este cauza? Nu vreau sa te superi pe mine. Stiu ca n-am dreptul sa te judec, dar nici nu pot sa neglijez transformarea ta.
- N-am nimic. Si nu este treaba ta. Tu vezi-ti de scoala ta acolo.
Tata tremura. Scurse dintr-o sticla de vodca ieftina ultimele picaturi intr-un paharel si il dadu peste cap. Cosmin era uluit. Doamne, ce se intimplase? Parca era un blestem.
Curind tata pleca la bar, acolo unde isi facea veacul. Cosmin ramase singur, mut, inert si fara vlaga. Nu facu mai nimic toata ziua. Nu era in stare nici sa dea un telefon. Situatia de-acasa ii absorbea intreaga atentie si concentrare. Cind mama sa veni de la munca, el se trezi din reveria care il dominase toata ziua.
- Mama, am incercat sa vorbesc cu tata. Nu am scos nimic de la el. Ce se intimpla mama? Este clar ca ceva nu este in regula. Tata a juns in halul asta sub ochii tai? Fara sa misti un deget?
- Nu este nimic in neregula fiule!
- Mama, imi bagi degetele in ochi? Crezi ca eu sint orb? Cum a ajuns tata in halul asta?
- Nu este vina mea. Nu eu ii pun paharul la gura, nu eu il asez in fata apartelor.
- Mama, problema este mai adinca de atit. Stii motivele penttru care tata s-a transformat atita? Sint motive profesionale sau motive ce tin de casa, de familie, de tine?
- Nu stiu dragul meu. Aproape ca nu ma mai intereseaza.Si acum lasa-ma ca sint obosita. Vreau sa ma intind un pic.
Intra in living si se intinse pe canapea. Cosmin o urma si se aseza pe un scaun. Avu intentia sa continue discutia dar sesiza ca mama inchise ochii si ofta indelung, asa ca o lasa in pace. Ramase insa nemiscat pe scaun, privind-o, in ideea ca o va aborda cind starea mamei ii va permite asta. O masura pe de-a intregul. Ce frumoasa era mama lui! Ce forme frumoase avea! Cit o iubea! Ochii erau frumosi chiar si asa inchisi cum erau, gura, buzele, nasul, purpuriul obrajilor, forma gitului, toate erau esenta frumusetii. Decolteul larg ii oferea o panorama incintatoare a sinilor. Mari, rotunzi si proportionati. Sfircurile se vedeau proeminent prin sutienul subtire. Parca il incerca o dorinta de nestavilit de a-i atinge. Atit, sa-i atinga o clipa si gata. Picioarele se vedeau pina sus in toata splendoarea lor. O privi apoi inca o data pe de-a intregul. Da, mama lui era superba. Clar. Simti ca i s-a sculat. Doamne fereste! La mama?
Isi puse barba in miini, sprijinit de masa, privindu-si mama, frumusetea de femeie care il captiva cu trasaturile ei. Observa la un moment dat cum se scurg doua lacrimi pe obrazul mamei sale. Tresari.
- Mama, de ce plingi?
Ea suspina si ofta, fara sa scoata nici un cuvint. El se ridica de pe scaun si se aseza pe pat linga mama sa, luindu-i fata intre miini. Era sigur ca problema era adinca. Mult mai adinca decit parea la prima vedere.
- Te rog sa nu plingi mama. Nu-mi place sa te vad asa.
Mama suspina din nou si isi duse miinile peste miinile fiului sau, presionindu-si obrajii. Intinse capul, cu ochii inchisi inca cerind un sarut de la fiul ei. Acesta se conforma si o saruta scurt pe buze. Mama ramasese insa in aceeasi pozitie si el se simti obligat sa o mai sarute o data. De data asta insa mama isi desfacuse buzele si scoase un pic limba. El simti un fior. O clipa se retrase dar reveni din instint. Senzatia aia cind ii simti limba mamei sale atingindu-i buzele il coplesi. Ii placuse enorm. Ramase cu buzele lipite de cele ale mamei sale, fara sa schiteze nici un gest. Astepta din nou limba mamei. Aceasta nu intirzie si simti din nou acelasi fior in tot corpul. Mama lui isi plimba limba abia perceptibil pe buzele fiului, iar mai apoi in gura. Simtea ceva ce nu mai simtise. O stare de betie, de intoarcere in neant, o curiozitate si o placere dar altfel de placere. Nu era la prima experienta, dar situatia asta era distincta radical de toate celelalte. Apasa si el buzele si scoase instinctiv limba spre gura mamei sale. Jocul asta se transforma repede intr-un sarut. Judecata lui incepea sa dispara. Incet, incet, calitatea de fiu disparu. Senzatiiile lui deveneau sexuale fara sa vrea. Impulsiona sarutul si simti pasiunea mamei. Mama incepu sa debordeze. Simtea rasuflarea fiului sau pina in maduva oaselor. Dorea sa simta buzele fiului sau pe sini, voia sa fie supta ca atunci cind il alapta. Cosmin parca simtind vointa mamei, ii lua sinii in gura. Sugea incet, pe rind din fiecare sin. In citeva clipe mama exploda. Un orgasm violent ii inunda vaginul. Avusese nevoie doar de citeva clipe pentru a se simti satisfacuta. Isi aduse aminte de minunatele orgasme din tinerete, cind copilul ei o sugea cu lacomie iar ea se termina inainte de a simti copilul hranit. Cosmin cobori cu sarutul pe burta, linse buricul mamei sale si cauta labiile mamei cu limba. Nu simti nici o rezistenta din partea mamei. Nu deslusea nici el bine ce face, ce instinct primar ii coordoneaza miscarile si simturile. Ii trase chiloteii de pe un picior si se insinua cu limba spre vagin. Supse labiile mamei sale cu nesat. Ii baga limba in vagin atit cit putu de adinc. Cind incepu sa si-o miste mama incepu sa geama. Gemetele ei insa aveau darul de a-l excita si pe el. N-o credea atit de pasionala. Dintr-o data, mama ii trase capul cu miinile, indreptindu-l mai sus. Puse propriul deget pe clitoris. Nu facuse altceva decit sa-i arate fiului sau unde vrea sa fie linsa. El se conforma si linse clitorisul mamei. Se simtea din ce in ce mai excitat simtind cum mama sa se misca total necontrolat si geme din ce in ce mai tare. Continua sa suga clitorisul. Deschise ochii si privi in sus, spre mama lui. Avea ochii inchisi, gemea si din cind in c...



    Login