Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBianca, matusa mea (1)
Autor : Radu900 - 2011-05-23
Citita de 36482 ori - Nota 8.05 (38 voturi)

Povestea urmatoare este experienta avuta de mine intr-o vara.
Textul de mai jos este real, foarte putin modificat. Cate ceva in plus a fost adaugat in timpul redactarii, pentru a face intamplarea mai “perfecta”, dupa parerea mea.


In adolescenta mea tarzie, am realizat ca imi plac mult femeile mai in varsta ca mine. Pe langa fetele de varsta mea, de la care am avut parte de cateva relatii si mai apoi sex, eu tot simteam nevoia de a face dragoste cu o femeie matura, cineva mai mare decat mine sau Milf, cum mai spun unii.
Prima mea atractie pentru femeile mature a fost pe la 11-12 ani. Cand, ca orice om, ajungeam la varsta cand sexul opus incepe sa ne atraga din ce in ce mai mult.
A fost intr-o vara, pe plaja. Venisem la mare, la o ruda, eu, maicamea, sormea mai mica si Bianca, matusa mea, sora mai mica si mult mai tanara a tatei.
Deci, eram pe plaja, stateam jos, ma plictisisem de joaca si ma uitam in jur, mai corect, incepusem sa ma holbez la Bianca, nu imi explicam la varsta aceea de ce, dar peste ani am realizat ca pur si simplu imi placea ce vad si doar admiram. Avea o silueta super! Sanii ii erau mari, fundul bombat si perfect, parul castaniu si era foarte foarte frumoasa! In ziua aceea am privit-o cat de mult am putut. Nu prea mi-am vazut matusa in carne si oase in anii urmatorii ani, asa ca am uitat de aceasta zeita a frumusetii si perfectiunii.
Anii de liceu au trecut usor, am avut parte de sex si relatii dar eu inca nu eram satisfacut. Vroiam sa incerc si cu una mai mare ca mine si nu stiam cum mi-as putea indeplini dorinta...
Am terminat cls a 12-a si am intrat la facultate in Bucuresti. (orasul meu natal si facultatea respectiva nu sunt importante). Acum trebuia sa gasesc un loc unde sa stau in Buc pe timpul facultatii si nu doream vreun camin. Soarta a facut ca tata sa vina cu ideea sa merg la matusa Bianca. Oricum, locuia in Bucuresti, singura, fara copii, divortata de ani de zile, intr-un apartament cu doua camere si m-ar fi lasat sa stau fara chirie si desigur vechea fraza: „Sa ii ti si tu de urat”.
A sunat-o mai apoi si ea a acceptat. A spus ca puteam sa vin cand vreau sa ma cazez si tata a venit cu ideea (si a insistat) sa ma duc saptamana viitoare, mai prindeam din vacanta de vara si avem timp sa ma acomodez cu locuitul cu matusa si sa cunosc Bucurestiul. Oricum, mai mult ma obliga sa merg decat sa imi propuna asa ca m-am supus. Sincer, nu eram incantat, vroiam sa mai stau cu prietenii in vara care ramanea si etc. dar, am fost „expediat” la Bucuresti.
Si uite ca saptamana viitoare ma aflam in masina, cu tata la volan, venind spre Bucuresti. Pe drum mi-am amintit de Bianca, de ziua aceea pe plaja si de alte amintiri in care i-am privit insistent decolteul si trupul ei perfect. Oau! Dar, acum imbatranise, implinise 39 ani de curand si oare in anii care au trecut sa schimbat radical si nu mai arata la fel? Ar fi fost pacat, gandeam eu pe drum.
In putin timp sunam la interfonul ei si intram in bloc. Cand am ajuns la usa si am sunat la usa, aveam emotii foarte mari in legatura cu faptul „cum va arata?”.
Usa se deschisese si oau! Dorintele mele au fost ascultate! Arata la fel ca in ziua aceea minunata de pe plaja. Intradevar, se vedea ca se ingrasase foarte putin, dar nu conta, arata grozav. M-a luat in brate si sanii ei mari mi-au atins corpul. Off, doar o imbratisare normala, dar eu vroiam mai mult.
Ca bonus, cred, ea purta o pereche de blugi mulati iar cand sa intors cu spatele la mine sa il conduca pe tata in sufragerie, i-am putut privi posteriorul. Kilogramele in plus i-au facut numai bine! Acum era mai mare si mai bombat. Of, sincer, abia ma puteam controla, ma excita imaginea asta si nu stiam cu sa incerc sa nu ma excit mai tare..

M-am asezat pe un fotoliu, ea si tata pe canapea si au vorbit intre ei vreo juma’ de ora. Din fericire, fotoliul meu era pozitionat cu fata spre canapea si astfel am stat juma; de ora holbandu-ma la ea. I-am descifrat modelul dantelei de la sutien si ma straduiam sa imi imaginez cu o arata goala, cum ii arata sfarcurile, era rasa sau nerasa la pizda. Mi-au trecut multe prin cap in jumatatea aia de ora, vrute si nevrute care m-au excitat si astfel am ajuns cu o pula sculata...
Acum, daca tot eram excitat, mai bine ma masturbam, imi faceam un moft iar dupa ejaculare mi-ar fi pierit in totalitate chefu’ de sex si poate m-as fi comportat normal pe langa ea. Ma scuz si ma duc la toaleta (locul de refugiu al barbatilor :D ), dar planul meu „genial” a avut un fel de bonus.
Intru in baie, inchid usa si privesc in jur. M-am considerat cel mai fericit om de pe pamant. Pe sarma perechi de bikini, niste tanga, niste modele de sutiene. E cel mai tare lucru sa vii in casa unei femei sexy, zic eu. Dupa, vad cosul de rufe, pe el era o preche de bikini din dantela neagra. Am stat un pic pe ganduri la inceput dar apoi nu am mai rezistat. A trebuit sa ii i-au si sa-i miros si...a fost senzational! Mai facusem asta, cu cateva prietene, dar aici a fost altfel. Erau chiloteii unei femei mature care arata atat de bine! Cu totul altceva fata de adolescentele din liceu! Pentru mine cel putin. Dar a trebuit sa ii las jos. I-am asezat cat de mult am putut in pozitia initiala, ca sa nu se prinda ca am umblat...desi, recunosc, mi-ar fi placut sa ejaculez pe ei :) dar asta nu puteam face, nu acum. Ma masturbez cu gandul la ea imbracata cu lenjeria de pe sarma si apoi trag apa la veceu, sa auda ei ca asta e motivul ptr care am fost la baie nu ca am stat ba prostu’ cateva minute in baie.
Revin pe fotoliu si incep sa vorbesc cu ea chestii generale: „Ce ai mai facut?”, „Cum e scoala?”, „Cum te mai simti?” etc. Dar planul meu de a nu ma excita nu prea a durat prea mult, dupa 20 min, fusesem eu concentrat pe discutie, dar acum au inceput sa vorbeasca iarasi intre ei si eu iarasi am inceput sa ma uit la dantela de la sutienul ei..si dai cu fanteziile frate...
Se facuse ora 17 si tata a zis catre mine ca pleaca. Ce bucurie pe capul meu! In sfarsit, singur cu EA! Si plecat a fost!
Din pacate nu am facut nimic interesant in seara aia. Bianca a fost foarte draguta cu mine, mi-a oferit dormitorul, unde am putut aseza totul cum am dorit eu si, spre dezamagirea mea, nu ne-am mai vazut in seara aia, ea ducandu-se in sufragerie.
Off. Eu eram disperat, oarecum. Era la 10 metri de mine, ea, cea mai sexy femeie din viata mea. Am stat intins in pat si mi-am imaginat din nou cum ar fi ea goala, cum i se simt sanii, cum ar fi sa o facem in patul asta. M-am excitat mult, m-am masturbat de 2 ori, apoi m-am culcat...
Eram eu insumi condus de dorinta de sex, gandeam cu al doilea cap etc. Trebuia sa ma calmez si sa o abordez usor. Era clar pentru mine pana acum ca imi doream sa i-o trag si trebuia sa o fac cu orice pret. Ce daca era matusimea? Mai era si singura iar eu visam la o astfel de oportunitate de ani de zile. This was the right time! Si nu-mi venea sa cred ca mi se intampla mie un lucru asa de minunat!
Abia am adormit, ma gandeam numai la „sa vina mai repede maine!” sa imi incep abordarea!

Dimineata a venit! Acum, de unde era sa incep? Am decis sa fac niste complimente la adresa frumusetii ei. Era un bun inceput, nu?
Ma duc in bucatarie si o astept, trebuia sa vina si ea. Si uite ca vine! Purta niste pijamale, nimic special dar macar nu purta sutien, iar bluza era de un roz foarte deschis, spre alb si astfel puteam vedea cate ceva. Pe langa sfarcurile tari si aureola care se vedea foarte vag, am sesizat cu placere ca sanii ei mari si apetisanti nu erau lasati, chiar mai deloc, erau perfecti!
Acum trebuia sa imi incep planul!
-Esti foarte frumoasa astazi. E increbibil cum ai putut sa iti pastrezi frumusetea peste ani.
Ea a ras putin.
-Multumesc! Daca spui tu. Dar zic ca am imbatranit si eu.
-Eh. Parerea ta, dar eu vad cat de superba ai ramas asa ca nu ma poti contrazice!
-Multumesc!Esti un dragut!
Bun, primul pas fusese facut. Eram pe drumul cel bun.
-Eu ma duc sa fac un dus. Dupa, mergem la plimbare sa iti prezint cartierul. Spuse ea iesind din bucatarie.
Oh, ce muream de oftica in secunda aceea!! Urma sa fie dezbracata si eu nu o puteam vedea!
Aud usa de la baie inchizandu-se si in cateva secunde ies pe hol si ma holbez la usa. Imi doream sa vad ce este dupa ea. Stau asa un pic si observ incuietoarea...o ...



    Login