Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataBaiatul mamei
Autor : luci888 - 2010-10-28
Citita de 86016 ori - Nota 8.25 (518 voturi)
Statea chircita pe fotoliu, macinata de ginduri. Era o femeie atragatoare, frumoasa si senzuala. Parul blond, nici lung, nici scurt, ochii mari, verzi, cu un usor machiaj care scotea in evidenta verdele exuberant, gura cu niste buze carnoase, rujate abia perceptibil cu un rosu pigmentat, o barba si un git care aducea spre perfectiune. Decolteul lasa sa se vada ceva din niste sini superbi. Uriasi fata de corpul in ansamblul sau, dar ridicati si rotunzi, cu sfircuri care ieseau prin sutien. Mijlocul femeii nu lasa sa creada cineva ca a avut vreodata o nastere. Soldurile mari, bine proportionate si niste picioare frumoase, epilate, dadea imaginea unei femei efectiv superbe. Era imbracata sumar pentru ca area cam cald in aceasta zi de vara veritabila.
Se tot intreba unde a gresit. Subiectivismul o facea sa is idea dreptate. Dar in subconstientul sau accepta totusi ca gresise. Si gresise tocmai cu baiatul ei, lumina ochilor si sensul ei de a trai pe lumea asta. Sotul ii murise demult intr-un teribil accident. Baiatul avea aproape de 6 anisori. Nu i-a trebuit alt barbat pentru a nu avea copilul un tata vitreg care sa-i manince zilele. La priml conflict al baiatului la scoala, facuse un scandal monstru. Au urmat si alte conflicte. Invariabil au urmat scandaluri. Copilul ei era totul. Copilul ei nu trebuia sa pateasca nimic. Nu trebuia sa se atinga nimeni de el. Reclamase chiar invatatoarea care ii daduse un 4 la citire. S-a certat cu ea o ora intreaga. Coipilul ei nu trebuia sa fie notat cu 4.
Mai rau este ca a continuat sa fie mai mult decit protectoare si dupa ce baiatul ei se facuse mai mare. A avut probleme cu profesori de la diverse materii. Cu colegii de clasa. In fata blocului cu colegi de cartier. Copiull ei era special si nu trebuia nimeni sa-i faca nici cel mai mic rau.
Era acum in ultimul an de liceu, baiat mare, frumos si educat. Nu avea insa nici un prieten. Ce sa mai zici de prietena. Il ocoleau toti de frica mamei. Nu se putea lipi de nimeni. Tocmai se terminase banchetul si baiatul venise necajit acasa. Plecase cu mult inainte de sfirsit. Ii povestise mamei sale ca nu a dansat cu nimeni. Ca nimeni nu i-a vorbit si nu s-a putut antrena cu nimeni in discutie. O colega i-a refuzat invitatia la dans spunindu-i direct si clar ca nu vrea sa aiba probleme cu mama lui. In timp ce povestea, baiatului ii scapasera doua lacrimi. Nu-i reprosa insa nimic mamei sale. S-a dus sa faca un dus si apoi s-a asezat in patul sau, ginditor. Mamei sale i se rupea sufletul. Se chinuia sa inteleaga situatiea. Nu prea reusea insa. Se duse si isi turna un pahar de coniac si l-a sorbit din doua gituri. Simtea ca inebuneste. Copilul ei era marginalizat de toti si mai ales de toate. Cm va putea repara asta? Cum va putea rezolva in doua zile ceea ce stricase fara voie in atitia amar de ani?
Il striga si baiatul ei se infatisa de indata.
- Da mami.
- Imi pare rau ca nu a fost placut la banchet fiule.
- Si mie mami. Dar ce sa fac? Ma adaptez situatiei. Cert este ca ma simt penibil cind sint perceput ca sint baiatul mamei si nimic mai mult.
Ea isi aprinse o tigara si incepu sa o soarba. Se simtea in sfirsit vinovata. Ea stricase totul, cu atitudinea ei posesiva si protectoare pina dincolo de firescul lucrurilor.
- Nu ai nici o prietena, dragul mamei?
- Nu mami. Toate imi spun ca daca am nevoie de o femeie, sa vin la tine. Toate ma resping si fac deliciul celorlalti care rid pe seama mea.
- Deci de viata sexuala nici vorba, nu?
- O, nu mami. Nici nu am indraznit sa ma gindesc la asa ceva. Toate ma resping.
- Ai vrea sa-ti cumpere mami niste jucarii sexuale? Ca nu sint chiar scumpe.
El rosi. Nu stia ce sa-i raspunda. Era incurcat si mama sa isi dadu seama repede.
- Poti sa-mi spui dragul mamei. Nu te jena, sint mama ta si stii cit de mult te iubesc.
- Mami, nu as vrea sa discut asta cu tine. Esti mama mea si nu pot sa fiu in largul meu.
- Stii ce? Nu ai vrea sa incerci sa bei un paharel de coniac? Sa vezi ca te vei simti mai liber si te vei putea exprima mai usor.
Mama umplu un paharel pentru copilul sau atit de drag. Aduse si un pahar de coca-cola. Ciocnira zgomotos si sorbira din pahare. Ea se puse comod pe fotoliu iar el era pe un scaun invirtind paharul intre degete, contemplind.
- Cred ca esti prea protectoare mami. Stiu ca este un gest natural, dar sint totusi adolescent. Multa probleme mi le-as fi putut rezolva si singur.
- Ai dreptate, dar este ceva incontrolabil fiule. De cind s-a prapadit tatal tau am fost singura care trebuia sa aiba grija de tine. Am exagerat, recunosc.
- Da, sa-mi cumperi niste jucarii sexuale. Mi-ar prinde bine in lipsa unei fete.
- Asa te vreau fiule! Si am sa incerc sa ma mai port asa. Voi face tot posibilul. Ai fantezii sexuale, fiule?
- Da mami, ma visez aproape in fiecare noapte facind sex.
Iarasi i se rupea sufletul. Iarasi o macinau regrete tirzii si tardive. Ce facuse cu viata lui? Ii facuse toate poftele posibile. Dar cum putea sa-i elimine frustarile de ordin sexual? O inebunea gindul asta. Oare copilul ei trebuia sa se masturbeze cu niste jucarii? Cum ar putea rezolva si asta? Se putea sterge cu buretele? Slabe sperante. Se chinuia in mintea ei cautind o solutie.
Dis de dimineata pleca la oras sa faca niste cumparaturi marunte. Isi propuse sa dea de Iuliana, o tirfulita frumoasa foc, de aici din apropiere. Stia ca face sex pe bani. Facu rost de numarul ei de telefon si o aborda direct. Dupa 10 minute se intilneau la cafebar cu cite o cafea in fata. Iuliana era nelamurita. Ce era asa de important? Abia o cunostea pe aceasta femeie.
- Sa fiu directa. Am un fiu de 18 ani care nu stie inca nimic de sex.
- Si cum va pot ajuta eu?
- Simplu. Cit ma costa, sa i te daruiesti o noapte? Stiu ca te mai ocupi cu de-astea.
- 2 milioane, plata inainte.
- Perfect! Deseara la ora 9 vino la noi. Eu nu am sa va deranjez. Tu ramii toata noaptea cu el si ii satisfaci toate dorintele. Uite aici adresa.
Pe la ora prinzului se intilnira mama si fiul acasa. Ea ii povesti totul. El se rusina un pic dar in final se bucura tare. Urma sa aiba o fata o noapte intreaga? Il treceau fiori prin tot corpul. Se simtea in al noualea cer. Credea ca va fi un vis.
- Multumesc mami. Te iubesc din tot sufletul meu. Esti cea mai buna mama de pe pamint.
Ea se simti multumita si il saruta lung, stringindu-l in brate. Nu ii mai dadea drumul si el se simti stinjenit intr-o oarecare masura. O strinse si el in brate, parca pentru a grabi sfirsitul. Organul lui era chiar in dreptul vaginului mamei. Spre rusinea lui, acesta se facu erect. Ea simti, dar nu l-a slabit din strinsoare. Il iubea enorm si cu patima. El isi retrase corpul, asa incit sa nu mai fie lipit de mama lui in zona genitala. Ea isi dadu seama, il mai strinse o data in brate si il elibera. Prin pantaloni se vedea madularul erect. Privirile amindurora se fixara pe madular. El, rosu de rusine, abia a putu ingaima.
-Iarta-ma mami
-Nu-i nimic fiule, nu-ti face probleme. Esti tinar si este firesc sa se intimple asa. Mai mult, de vina sint eu ca te-am sufocat stringindu-te In brate.
Se apropia seara cea mare. El se aranja la patru ace. Dus, deodorant, spray, tot tacimul. Mama, fericita, ii spuse ca ea va innopta la o prietena de aici de pe scara.
Mai erau vreo 10 minute. El nu mai avea rabdare. Ochii ii erau atintiti spre pendula de pe hol. Timpul trecea greu, atmosfera era apasatoare. Mai trecsera 5 minute. Iuliana nu se facea vazuta. Deodata linistea mormintala fu intrerupta de soneria telefonului. Era Iuliana. Nu putea onora intilnirea pentru ca plecase cu un bos din oras la Bucuresti si urma sa cistige o gramada de bani. Femeia a inmarmurit. Ramasese fara replica. Ce putea face? De ce trebuia sa sufere atita chin? Ii venea sa intre in pamint. Cum sa-i spuna fiului sau? Cum sa-i elimine frustrarea? Cum va iesi din situatia asta?
- Ce este mami? Vesti proaste? Te vad suparata.
Cum sa-i spuna baiatului? Sub ce forma ar fi putut sa ii ascunda asta? Se chinuia groznic. Interiorul ei era macinat crunt.
- Fiule, Iuliana nu poate veni in seara asta.
Ramase fara cuvinte. Era deprimat. Se stinsese visul sau. Isi dorea din suflet aceasta noapte de dragoste. Isi pusese multe sperante, isi facuse multe iluzii. Bau un pahar cu apa si pleca in dormitorul sau. Mama ramasese in sufragerie impietrita. Pentru prima data in viata ei nu avea o solutie. Pentru prima data se simtea neajutorata. Copilul ei avusese parte de orice isi dorise. Ce putea face insa acum? Cum putea sa-i elimine frustrarea fiului sau pe care il iubea atita? Il stia in dormitorul sau, asezat, spasit, frustrat, fara nici o speranta. Incepuse sa nu mai judece. Ar fi dat toti banii din casa pentru a-i face baiatului placera si bucuria de a avea o femeie care sa il satisfaca in aceasta noapte. Dar ce sa rezolvi la ora 9 seara?
Isi puse un pahar de coniac. Il goli dintr-o inghititura si mai turna unul. Era mai mult decit deprimata. De ce sa i se intimple fiului ei asa ceva? Ii strafulgera prin minte ceva. Ce-ar fi sa ma daruiesc eu fiului meu? Isi aduse aminte de ultima imbratisare cind i se sculase madularul in citeva secunde. Inseamna ca era atragatoare, ca el era atras de ea. Si ce daca este mama lui? Tot femeie se cheama. Se privi in oglinda. Da, era intr-adevar frumoasa si atragatoare. Bau si al doilea pahar. Ramase pe ginduri. Cum sa i se ofere propriului sau fiu? Nu este in legea firii. Nu este natural. Si nu este permis de Dumnezeu asa ceva.
Ofta lung. Si-l imagina pe baiatul ei in dormitor, dezamagit si deceptionat. Era incurcata rau. Nu stia cum sa procedeze. Pe de o prate i s-ar fi oferit pe tava. Pe de alta parte stia ca este immoral cel putin. Fara sa mai gindeasca se indrepta spre dormitorul lui. Era in pat, asezat pe burta. Nu tresari auzind deschiderea usii. Era clar ca era deprimat total. Ea se aseza pe marginea patului si ii cuprinse capul in miini. El se intoarse cu fata in sus. Avea o figura deplorabila. Toata dezamagirea din lume se citea ape fata lui. Ea incremeni de durere. Il privi pret de un minut, conemplind. Da, i se va oferi fiului sau. Nu mai conteaza imoralitatea, legea firii, religia sau insusi Dumnezeu. Fiul sau nu trebuie sa simta frustrarea. Il iubea mult si era gata sa faca orice pentru a-l vedea fericit. Cu orice pret. Se intinse linga el fara sa scoata nici un cuvint. Ii revenira indoielile. Dubiile. Faptul ca nu era firesc. Pe de alta parte, fiul ei trebuia sa aiba tot ce isi doreste. Inca se mai gindea, cind simti mina baiatului sau pe unul dintre sinii ei apetisanti. Avu tendinta de a se retrage din aceasta atingere. Dar ramase asa. Mai mult, isi impinse corpul spre el si in felul acesta apsarea era mai mare. Ea ii indrepta capul spre sinul pe care il mingiia imperceptibil. El atinse cu buzele sinul mamei sale. Incepuse ...



    Login