Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Arta si dragostea sunt acelasi lucru
Autor : bagabond - 2016-06-07
Citita de 19530 ori - Nota 3.75 (60 voturi)
Versiunea mea

În cele mai multe nopți, după ce mama lua medicația și afară era noapte, tatăl meu vitreg se strecura în camera mea. La început, el doar se uita la mine în timp ce-și mîngîia pula... m-am prefăcut că dorm. După ce sperma ieșea în liniște și aș minți dacă aș pretinde că puteam să rămâne adormită, pentru că de cele mai multe ori am fost mai mult intrigată decât speriată, mai mult entuziasmată decât furiosă. De îndată ce el se retrăgea din cameră mă puteam a atinge până când aveam un orgasm.

Așa că într-o noapte în timp ce el s-a oprit, mi-am deschis încet ochii și l-am urmărit cum și-o freca. Când m-a văzut că-l urmăream cu ochii deschiși, a venit înspre patul meu și s-a așezat lângă mine.

"Îmi pare rău Alina", a spus el, "... dar sunt un om foarte bolnav."

"E în regulă, George... îmi place." mi-am lins buzele și i-am zâmbit... la fel și el... și-a arătat penisul lui tare cu un zâmbet feeric.

"Atinge-mi pula", mi-a spus și așa că am făcut-o. L-am mângâiat până când sperma lui a venit toată pe mâna mea.

... Prima apăsare este cea mai dulce, capul tău fixat la gaura mea pentru prima dată, împingând până când capul pulii se săruta cu cervixul meu și boașele tale se lovesc în clitoris. Îmi place acest lucru, asta pentru că am nevoie ca această primă apăsare să fie lentă. Mi-am propus ca orice pulă să o las să-mi deschidă măruntaiele mele ca o floare ce se deschide pentru soare.

Esti soarele meu, strălucește lumina pe mine, ceea ce face să mă simt frumoasă și delicată în timp ce glisezi acea pulă în mine. Dar amândoi știm că sunt ceva, dar ceva delicat. Testai capacitatea mea de adaptare iar următoarea împingere a pulii în mine ai făcut-o mai tare și mai repede, până când colul meu a început să fie zdrobit dând contre ritmului tău, coaiele plesnind labiile mele, gâdilindu-mi clitorisul cu fiecare împingere.

Nu pot să te ajut, cervixul meu nu raspunde și pizda mea este în spasme acum. Simt pizda mea de pe margine, pregătită pentru orgasm. Doar atunci pula mă împinge peste zid, peste margine și încep să țip... parțial cu frică și parțial cu plăcere. Tu nu te oprești, păstrezi ritmul împingând frenetic în mine, cu toată puterea ta. Nu sunt nimic mai mult decât o gaură pentru tine acum. Nu sunt o floare. Nu ești soarele.

Acum, eu sunt o gaură și tu ești un monstru. Pula ta împingând așa în mine își propune să mă distrugă, iar eu mă întind neputincioasă peste pula ta din nou și din nou, orgasmele mele împingând împotriva ta, mă împing în jos pe pula ta. Știu că nu poate dura mult, mai mult timp. Sunt capabilă să țip, să țip la tine să te oprești, pentru a sperma, pentru a te face să devi flasc. Vânătăile din interiorul meu sunt deja dureri, dar coaiele pălmuindu-mi clitorisul face mult mai suportabilă situația.

"Spermează în mine! ... te rog, sunt dispusă să spermezi."

...După aceea, lucrurile au progresat rapid. În fiecare noapte el mă trezea cu pula lui, până când am acceptat de a-i lua pula în fiecare dintre găuri mele. Mama nu a știut niciodată acest lucru, ea a dormit în casă cu noi în fiecare noapte. Nu conta pentru ea, cât de greu mi-am tras-o sau cât de tare am țipat... de plăcere.


"Am să ți-o trag pentru că-mi place de tine ", mi-a spus el într-o noapte, "... dar și pentru că eu sunt cel mai prost nemernic de pe Pământ cu fantezii nenumărate."
"Atunci... trage-mi-o... prin toate fanteziile tale", i-am spus zambind.

"Vin să ți-o trag în fund ", șuieră el la mine ", și mi-a împins capul în podea atât de greu
"Tu ești o brută", i-am spus. "Sunt sigură că 24 de ore cu tine mi-ar lăsa unele cicatrici permanente sau cum îmi place mie să mă gândesc la ele... le-aș numi mai de grabă amintiri."

"Oh... da? Nu mă ispiti..."

"Știu că ai putea face de fapt tot ce-ți trece prin cap și vreau doar ca să mă înveți", i-am spus.

Apoi am de fapt să-l futut, dându-i trupul meu doar pentru a vedea dacă el s-ar elibera, dacă el ar putea găsi liniștea interioară prin toate fanteziile și să fută-n mine atât de tare încât nu mai putut vorbi.
Nu numai că mi-a tras-o în fund atât de tare încât am fost îngrijorată că am să am nevoie de o ambulanță, dar creierul meu era futut complet amortit si inutil. N-am putut vorbi. N-am putut gândi. Nu m-am putut mișca. Tot ce am putut face a fost să mă holbez în gol iar el nu a pierdut timpul. Eram pierdută. Nu eram sigură dacă acest lucru era ceea ce am vrut cu adevărat, dar eu am cerut-o și el la s-a executat. El a fost singurul om pe care l-am întâlnit vreodată care într-adevăr a făcut temeinic pe tot ceea ce a promis. El m-a făcut să vreau doar să-i dau trupul meu să-l completeze, să-l umple, pentru totdeauna. Dar ar trebui să mai aștepte. Corpul meu avea nevoie de timp pentru a se vindeca, înainte ca să fiu gata să mă supun brutalității lui din nou.


Alina i-a pr...



    Login