Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAndreea, eu si unchiul !...redifuzata !
Autor : karmin - 2012-07-02
Citita de 56638 ori - Nota 8.22 (2115 voturi)
Aveam 18 ani si desi nu eram genul acela de baieti care sa umble cu fete, sa fie cuceritor...practic nici macar nu ma sarutasem pana la varsta aceea cu cineva, aveam o adolescenta fericita. Asta pana intr-o zi cand am aflat ca parintii mei trebuiau sa plece in Italia deoarece nu mai reuseau sa se descurce cu banii. Astfel, eu am fost trimis sa locuiesc la unchiul meu, un barbat de 40 de ani si ma bucuram ca o sa merg la el deoarece ma intelegeam foarte bine cu acesta.
In primele luni, unchiul meu a incercat sa ma faca sa nu imi fie dor de parintii mei si se purta foarte bine cu mine. Mergeam foarte des in oras, jucam fotbal era ca si un tata pentru mine. Intr-o zi am aflat ca urma sa se mute cu noi si o verisoara care avea cam aceeasi varsta ca si mine si se afla cam in aceeasi situatie, parintii ei trebuind sa plece si ei din tara pentru a supravietui. Problema era ca unchiul nu avea decat doua camere si eu urma sa ma mut cu el in dormitor, iar verisoara mea urma sa doarma in sufragerie, acolo unde dormisem eu pana la venirea ei.
Intr-o seara eram toti 3 in sufragerie, ne uitam la televizor si mie mi s-a facut somn si am mers sa ma culc. Am mers in camera, am citit putin pe o revista si mi s-a facut sete. Mergand spre bucatarie, am auzit dinspre sufragerie niste gemete. M-am uitat si unchiul privea cu Andreea, verisoara mea la un film porno. Aceasta avea sanii destul de maricei, fiind putin plinuta, era micuta de statura si foarte frumusica, cel putin asa mi se parea mie. Andreea era foarte curioasa de ceea ce vedea la televizor si la un moment dat l-a intrebat pe unchiul meu :
- Unchiule, dar asa se face sex ? Trebuie sugi pula, sa intre si la fundulet ? Nu e de ajuns sa o iei doar in pasarica ?
- Da iubita mea, barbatilor le place sa-i sugi, sa te joci cu ei si sa faci tot ce le place lor, iar fetele trebuie sa fie cuminti si sa asculte.
- Dar nu e scarbos ? Mie mi-e sila cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa il pup pe sotul meu acolo, avand in vedere ca pe acolo se pise.
- Nu trebuie sa iti fie sila, sa stii ca o pula e foarte buna la gust si cand o sa o pupi si tu o sa iti placa.
Mi se sculase auzind discutia dintre ei si mi se parea incitant sa vad o fata putin mai mica decat mine discutand despre sex cu un barbat asa matur ca unchiul meu. El era un barbat inalt, bine facut, putin grizonat si cu musculatura destul de bine dezvoltata.
- Unchiule, dar de unde o sa stiu eu sa fac sex, cand voi face cu sotul meu ? Exista carti in care sa citesc despre asta ?
- Nu exista iubita mea. Trebuie sa gasesti un barbat care sa te invete si atunci vei stii tot ce trebuie sa faci cu sotul tau.
- Si ma inveti tu unchiule ?
- Eu ? Pai nu pot sa iti explic mai mult decat vezi la televizor. Trebuie sa gasesti un baiat de varsta ta cu care sa incerci sa faci sex.
- Bine, cand gasesc o sa te anunt.
- Ok, acum hai la somn ca e tarziu.
Auzind ca discutia dintre cei doi s-a terminat, am fugit repede spre dormitor si m-am bagat in pat. Unchiul meu a sosit si el in 2 minute, s-a dezbracat in chiloti cum ii era obiceiul si s-a bagat langa mine in pat. Il simteam incordat si cum eram cu spatele la el, parca ceva tare ma impingea pe la buci. Am adormit pana la urma si a doua zi cand m-am trezit unchiul era deja la serviciu. Andreea a venit la mine in dormitor si mi-a spus :
- Auzi, am vorbit cu unchiul aseara si mi-a zis ca trebuie sa invat sa fac sex, iar eu ma gandeam sa invat cu tine.
- Si cum ar trebui sa invatam ?
- Am vazut un film aseara si stiu cum sa invatam. Vrei sa incercam ?
- Da, am spus, avand-o deja sculata.
- Ok, atunci, dezbraca-te.
M-am dezbracat, s-a dezbracat si ea si s-a bagat in pat cu mine. M-a pupat pe gura, era frumos, nu ma mai pupasem cu altcineva pana atunci si apoi a coborat cu gura pe pieptul meu, apoi ceva mai jos, si mai jos culminand prin a o lua in gura. Sugea si plescaia la ea, dar nu prea se pricepea. Ma zgaria cu dintii destul de tare si cand a inceput sa ma usture i-am zis sa ne oprim ca nu imi place.
Seara, cand a venit unchiul acasa, am mancat si dupa ce ne-a spus cum a fost la munca, ne-a intrebat, noi pe unde am hoinarit, ca tot eram in vacanta.
- Nu am iesit unchiule nicaieri, ca sunt suparata.
- De ce iubita mea ?
- Am vrut sa fac sex cu Karmin si nu i-a placut.
- Voi chiar ati facut sex ?
- M-a pupat unchiule pe gura si la pula. Dar ma zgaria rau si ma ustura si ne-am oprit.
- Andreea, dar cand pupi un baiat acolo jos trebuie sa folosesti limba si buzele, nu dintii.
- Eu ti-am zis unchiule sa ma inveti, dar tu nu ai vrut aseara.
- Ok, o sa va invat cum se face sex daca vrei. Mergem sa facem dus si pe urma mergem in dormitor.
Am facut dus pe rand, Andreea, eu si apoi unchiul si am mers in prosop infasurati fiecare in dormitor.
- Andreea da prosopul jos si intinde-te pe pat cu fata in sus si picioarele desfacute, a spus unchiul.
Andree s-a dezbracat, s-a intins pe pat si unchiul s-a asezat intre picioarele ei si a inceput sa o linga in pizda. Avea o pizda micuta, rozalie, cu labiile grasune, putin umflate. Unchiul ii baga limba in pizda si aceasta se arcuia si gemea de placere.Lingea la pasarica ei si ii spunea ca e cea mai buna piersicuta din care a gustat. Am fost invitat apoi si eu sa o ling, si unchiul m-a invatat sa-i sug si clitorisul si sa ma plimb cu limba in cerculete prin pizda ei, iar Andreea tremura toata si tipa de placere.
Apoi unchiul mi-a zis sa ma asez eu pe pat in locul Andreei si el mi-a luat pula in gura. Desi eram socat de ceea ce a facut unchiul meu, el spunea ca trebuie sa-i arate Andreei cum sa o suga. El mi-o lua toata in gura, insista cu limba pe capul meu micut,sugea din cand in cand din ea de ma lasa fara aer si apoi a invitat-o si pe ea. Mi-a placut foarte mult cum o sugea unchiul meu, stia cum sa ma faca sa ma simt bine. De data asta, m-a supt si Andreea mai bine, dar totusi nu ca unchiul.
- Unchiule, tu ma sugi mai bine ca Andreea, parca simt niste furnicaturi de placere cand o faci.
- Trebuie sa inveti si tu Karmin sa o sugi si ca sa exerseze si Andreea o sa imi sugeti mie pula.
Zicand asta, el si-a dat prosopul jos si ne-a aratat o pula enorma, pe langa a mea, foarte groasa si un cap foarte mare. Cum unchiul era brunet, pula lui era negricioasa si mai era si putin curbata. Andreea i-a belit pula si a inceput sa-i suga si sa-i linga capul. Unchiul ii spunea sa ia cat mai mult din pula in gura dar aceasta nu prea reusea. Mie mi-a spus sa incep sa-i sug coaiele si eu luam cate un coi in gura, il sugeam, il lingeam si incercam la indemnul lui sa il ling si mai aprope de cur. La un moment dat, unchiul a zis sa schimbam si sa-i sug eu pula si ea coaiele. Cand am luam pula acestuia in gura, parca mi se inclestau obrajii. O simteam asa mare, dar nu era tocmai rea. Dupa indicatiile lui incercam sa-i iau cat mai mult din pula in gura si el era multumit ca reuseam sa iau ceva mai mult decat Andreea. La un moment dat unchiul m-a prins de cap si a inceput sa impinga el in gura mea. Andreea in timpul asta il lingea in cur iar el impingea in gura mea de parca era disperat. Gatul meu desi nu acceptase toata pula lui de la inceput, reusise sa se relaxeze si o primea in ritmul pe care acesta il impunea. Ma uitam in ochii lui, si vedeam cum stralucesc de placere, il auzeam gafaind si parea asa satisfacut. Mi-a scos pula din gura si ne-a zis :
- Andreea, Karmin, stati cu gura deschisa, cu limba scoasa afara si apropiati unul de altul ca sa termin.
Nu stiam ce inseamna asta, dar am facut ce ne cerea. El isi freca pula si ne lovea din cand in cand cu ea peste fata si pe limba. La un moment dat, a inceput sa ne stropeasca cu un lapte gros, cu miros puternic si cand am simtit si pe limba si am inghitit putin, am constatat ca era si cam acrisor.
- Iubitii mei, astazi ati luat prima muie din viata voastra. Va place sa faceti sex ?
- Da unchiule, dar imi place mai mult pula ta, ca a lui Karmin.
- Tie Karmin, ti-a placut ?
- Da unchiule, si sa ti-o sug, dar mi-a placut sa o ling si pe Andreea la pasarica.
- O sa te invat cum sa bagi si pula in pizda ei sa vezi ca e si mai placut.
Am adormit toti trei goi cum eram in dormitor, imbratisati. A doua zi dimineata, eu m-am trezit primul si am mers sa fac dus. Unchiul s-a trezit si el , a facut dus si am mers sa mancam. Fiind sambata ma bucuram ca nu merge la serviciu, ca ma gandeam ca poate ma invata sa bag si pula in Andreea.
- Buna dimineata unchiule, Karmin . De ce ati plecat din pat, nu ai promis unchiule ca azi imi bagati pula in pasarica ?
- Ba da, mergi si te spala si te asteptam in dormitor.
Cat o asteptam unchiul mi-a propus sa facem un 69 sa ni se scoale pulile si in 5 mi...



    Login