Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Amintirile copilariei
Autor : ionrazvan - 2017-02-20
Citita de 22868 ori - Nota 6.29 (55 voturi)

E trecut de ora 17:00.Intunericul si umezeala se intind pe zeci de km.E pustiu,e frig si bate un curent doborator.In departare se zaresc doua puncte albe ,galagioase,ce se apropie rapid,apoi lumineaza tot pret de 3-4 secunde si subit dispar.
E metroul plin de oameni,calatori de fel de fel.Printre ei un doctor poarta o discutie legata de un tratament cu un barbat,o femeie citeste dintr-o carte,un cuplu se saruta pasional,iar cativa pustani isi povestesc peripetiile de la scoala.Ascuns de zecile de capete si maini agatate de barele metalice,un baiat obosit priveste in gol si in ciuda vitezei garniturii ,el se deplaseaza si mai rapid.Atat de rapid incat a reusit sa se intoarca in timp,in amintiri…
Mi-aduc nu numai aminte,inauntrul meu inca retraiesc acele clipe de demult ce inca ma bantuie.Pe vremea cand aveam 14 ani,am cunoscut iubirea;dragostea frateascaAm avut onoarea sa-I fiu surioarei mele cel mai bun prieten.Prima placere adevarata in viata.Dar cum asa?
In putinele ocazii cand ne vedeam,imparteam acelasi pat,dar la inceput dormeam fiecare la picioarele celuilal.Apoi ,dupa ce i-au dat sanii,a fost cea care m-a rugat sa-I masez.Asa am inceput sa dormim unul langa celalalt.Nu la diferenta mare,din prosteala si din joaca am ajuns peste ea.Si-am continuat inainte de culcare sa stau deasupra ei,nemiscati si imbracati.Si cam atat.
Am pastrat obiceiul ani buni ,pana surioara si-a facut prieten si a dorit sa inceapa viata sexual.Numai ca a dorit sa o pregatesc eu,sa incerce cu mine si bune si rele si sa prinda un pic de experienta.
Asa ne-am lasat amandoi cuprinsi de taina placerii si am dat frau liber dorintelor.S-a petrecut intr-o seara de toamna,cand restul casei dormea, usa de la camera noastra era incuiata iar lumina stinsa.
S-a dezbracat de bluza si pantaloni,lasand sa se distinga in intuneric snurul chiloteilor ei semi-transparenti cum strabate prin fund,despartind fesele.S-a intins pe pat,a desfacut picioarele si m-a tras peste ea.
Am desfacut suav capsa sutienului,l-am indepartat si am eliberat sanii ei ajunsi la maturitate.Jumatate de ora cel putin cred ca a durat sa masez fiecare san si sa ma joc si sa sarut sfarcurile.
Apoi soptind ca e super excitata,s-a dezbracat complet si mi-a luat palma ducand-o incet intre picioare.Un loc putin umed,placut,dar putin ciudat fata de cum imi imaginam.
Au trecut nu mai mult de 3 minute,pana mi-a soptit iar ca nu mai poate de excitare si doreste sa incep ,sa o iau,sa o fac sa se simta femeie.
In ciuda hormonilor ,cele cateva miliarde de hormoni de atunci,eu nu am putut sa trec la pasul urmator,nu ma lasa constiinta.Nu am dezvirginat-o cu toate ca ap...



    Login