Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Am luat eu inițiativa!
Autor : valerspin - 2023-07-05
Citita de 22586 ori - Nota 3.27 (196 voturi)
Cred că a venit momentul sa fac ceva, că nu se mai poate! Simt că inebunesc de fiecare dată când, știu că este cu ochii lipiți pe gaura cheii și salivează la ce ritual de împerechere ii ofer, doar, doar își va da seama că îl invit sa de-a buzna peste mine și să mă aibă imediat și total la cat de fierbinte sunt in acele clipe și cât de plina de dorința sunt! Mă străduiesc mereu și inventez fel de fel de poziționări, ba scap săpunul pe jos și mă aplec sa îl iau dar cu spatele spre ușă, expunând cat se poate de clar pizda și bucile, sau mă săpunesc insistent la pizda simulând chiar futaiul, ori îmi mângâi cu o mână sânii și cu cealaltă pizda! Toate astea le fac fix pt el, dar nu pot să rămân insensibilă și mă excită groaznic chiar și când îmi imaginez că în sfârșit dărâmă ușă aia nenorocita și da năvală să mă futa, așa cum merit și cum aștept de atâta timp! Din păcate nici acum nu am noroc si cred că la noapte, fie ce o fi, mă voi strecura goala la el în pat si să vad atunci dacă mai poate să se rețină! Chiar nu mai pot, sunt toată extrem de excitata și nerăbdătoare să fac asta! E drept, am mai vrut să fac asta și în alte dați însă nu am avut curaj! Acum o să îmi fac curaj cu whisky-ul pe care îl țin în camera mea și cred că o să reusesc măcar acum!
Seara a trecut cu bine, ceva banalitati schimbate drept conversație între doi indiferenți și nu a trecut mult timp până ne-am urat noapte buna și ne-am retras in dormitoare. Primul lucru a fost să iau o gură din minunata licoare și apoi încă una și încă una, așa că destul de repede eram ușor amețită și , daca tot eram fără chiloți mi-am inceput mângâiatul. Deja simțeam dorința chiar și când mă atingeam doar, iar când am început să o pipăi din ce in ce mai insistent, am intrat într-o stare tot mai accentuată de excitație și devenisem nerăbdătoare să fac ceva in această direcție! Am mai tras o gură de tărie și m-am ridicat din pat, am aruncat bluza de pe mine și, goala dar foarte fierbinte, am pornit către dormitorul lui. Ușa nu era închisă, așa că am intrat în liniște și pe întuneric m-am apropiat de pat. L-am auzit cum respiră ușor, cred că adormise de curând și, încet, cu grija, m-am strecurat sub cearceaful cu care era învelit. Surpriza a fost una colosala! Pustiul dormea gol goluț și o pula tare și bună mă aștepta la fel de nerăbdătoare ca și mine! Am înțeles imediat că se aștepta la asta și bucuroasa, doar e sânge din sângele meu am sărit pe el, l-am luat în brațe, l-am sărutat pe gura cu pofta nebună ce mă cuprinsese și mi-am potrivit bunăciunea aia de pula la pizda. A intrat în forță la cat de umeda eram acolo și mult doritul futai s-a dezlănțuit fara limite! L-am călărit o bucată de timp, apoi m-a tras sub el și a trecut la pompe serioase și la supt sânii! Îmi venea să urlu de fericire pt ce se întâmplă și mă împingeam in pula de fiecare dată când se îndesa in mine. Mi-am ridicat picioarele să mi-o bage și mai adânc și am intrat într-o perfectă sincronizare cu el. Ne-am futut astfel mult timp și îi tot repetam: te iubesc, te iubesc, te vreau mult, loveste-ma in pizda mea fericită, fute-o la maxim, dă-i pula, dă-i, așa! In fine a venit și binemeritatul jet de sperma cu care ne-am oprit și trântiți pe spate am răsuflat ușurați!
Aprinde veioza, te rog! Hai vino la mine în brațe, vreau sa te țin strâns și să îți mulțumesc că m-ai făcut fericita! Tu cum ești? Mă iubești?
Te iubesc mult, mult mami și sunt atât de fericit că n-o sa uit niciodată asta!
Bine, dar am și eu o curiozitate! Ce fel de invitație trebuia să îți mai fac ca sa intri în baie, căci știam că ești prezent la gaura cheii și că mă privești! Tot spectacolul ăla sexi pe care ți-l ofeream era o invitație să vii, de fiecare data te așteptăm să intri și apoi, vezi și tu ce ar fi urmat! Păcat că am pierdut atâta timp!
Da,mami, așa este, sunt un fraier, îmi venea să intru căci eram inebunit de ce vedeam, dar mi-a fost teama că o să mă certi și că o să te superi!
Ai gândit greșit, dar acum nu mai este cazul sa mai discutam! Eu, de fiecare dată când o să fac dus, poți să fii sigur că o să te aștept să dai năvală și să mă ai acolo cu pula asta minunata! Văd că este iarăși gata de acțiune! Hai, să nu aștepte! Imediat intra toată l...



    Login