Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Am facut Dragoste cu matusa mea - introducerea
Autor : al3xdulc3 - 2014-07-02
Citita de 13760 ori - Nota 3.15 (26 voturi)
Era 25 mai 2014, eu fiind a 10-a, am terminat scoala mai devreme, neramandnd corijent la nimic, avandu-ma bind cu profii, in fine.
Era o zi torida, o zi extraordinar de fierbinte pentru luna mai. Era 07: 45, eram in pat doar ce ma trezisem. Aud telefonul sunand, era mama... de la servici, imi zice: Alex dragule m-a sunat soramea, matusa Dori, azi pleaca unchiu-tau in germania, si matusa-ta are nevoie de ajutor, face curatenie, sa stau cu ea cateva zile, ea ramanand singura, nu statuse singura pana acum... etc Matusa Dori este o femeie pe la 38 de ani, maritata de la 25, de ani cu radu, unchiul meu. Are 1. 65, miniona, vreo 70kg arata super. Un fund ridicat si bombat, sanii marisori, putin lasati, abia se observa. Ma ridic din pat si am mers sa fac un dus. Mama imi zisese ca i-a zis matusa sa nu mananc acasa ca mananc la ea, este o bucatareasa excelenta. De meserie ea este maseuza. Am facut un dus lung, m-am gandit sa iau masina de tuns sa imi retusez putin parul din partea intima.
Zis si facut pe la 8: 30 am plecat spre matusa. Ea sta in rovine, iar eu in lapus, pentru cei din craiova care stiti drumul este ceva de mers. Am ajuns la Dori, urc sus la 4 unde sta ea, am uitat sa precizez ca eu am 1. 86, si vreo 80 de kg, arat binisor, am putina burtica dar prin tricou se vede foarte putin burtica., si fara tricou arat acceptabil. In fine, ajung in fata usii, sun la sonerie si apare matusa intr-un maieu strans pe corp, lasandu-o parte din sutienul negru la vedere. Avea niste pantaloni scurti de blugi, foarte scurti, lasand la vedere putin din fundul fara pic de celulita. Buna alex, ce faci? vai ce frumos te-ai facut draga, razand putin. Eu am zis ca bine matusa, doar ce am terminat anul scolar, a venit vara apoi i-am zis ca si matale matusa sunteti foarte frumoasa.
A zis ca ei si tu acum, razand putin, si nu i...



    Login