Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Ah mamii
Autor : ursu20 - 2019-01-23
Citita de 38601 ori - Nota 7.06 (88 voturi)
hello!ma cheama alin,am 18ani si sunt din bucuresti.imi aduc aminte cu drag cand m-am masturbat prima oara.aveam in jur de 13 ani...Era foarte tarziu..in jur de 01:00..era pe antena 1 un film erotic,mi s-a sculat,am bagat mana in pantaloni,am atins-o putin si mi-am dat drumu.Era un lichid transparent.mi-a placut foarte mult,m-am simtit super bine si am decis sa repet ceea ce descoperisem.ma masturbam dupa ziare...dupa videoclipuri,dupa filme..deja ma plictisisem.vroiam sa trec la next level.Vroiam sa vad ceva live....si singura la care ma puteam uita si o puteam vedea goala era Mama.
Mama arata super bine.io aveam in jur de 15 ani si ea 40.avea niste sani mari superbi,nu erau foarte lasati,un fund bombat ,1.75 si in jur de 75 de kilograme.Era perfecta.Incepusem sa o urmaresc prin casa,pe la baie,ma masturbam intruna cu gandul la ea,O DOREAM.
Anii au trecut ,io aveam 17 ani iar ea 42.Relatia dintre parintii mei incepuse sa se deterioreze pentru ca el lucra in strainatate si vene din ce in ce mai rar acasa.intre timp isi gasise si o taranca pe acolo si a divortat de mama.
Mama a siferit foarte mult dar a trecut cu bine peste tot , s-a angajat si ne-am continuat viata fara el.Se petreceau lucruri din ce in ce mai frumoase.Mama avea si ea nevoile ei si seara crezand ca eu dorm, Se Masturba.O urmaream pe gaura cheii si ma masturbam si eu.Eramin al 9-lea cer.erau niste senzatii unice.....dar incepusem sa vreau mai mult...incepusem sa imi fac filme.Vroiam sa o ating...Vroiam sa o Patrund.
aveam un apartament de 2 camere si mama a hotarat ca trebuie sa il zugravim deoarece arata foarte rau,si pentru asta trebuia sa dormim impreuna ca sa zugravim camerele pe rand.Asta era sansa mea.trebuia sa fac ceva,trebuia sa o ating.am inceput sa dormim impreuna si observam ca mama dormea doar intr-o camasa de noapte,nu avea nimic pe dedesupt,era goala,si asta ma excita la culme.Intr-o seara am asteptat sa adoarma si i-am pus mana pe sani si la pizdasi m-am masturbat langa ea.a fost ceva Superb.A fost cel mai frumos lucru.....dar vroiam mai mult.
In urmatoarea seara am asteptat la fel sa adoarma si m-am hotarat sa scot pula afara si sa o frec pe la bucile ei...vroiam din ce in ce mai mult...am asteptat sa se intoarca cu spatele la mine ca sa ma apropii de ea.Eram transpirat,tremuram,dar si foarte foarte excitat.nu mai gandeam,nu ma mai gandeam ca persoana de langa mine era chiar MAMA.
M-am apropiat si am inceput sa o frec de bucile ei.Dupa cateva minute am observat ca mama incepuse sa respire altfel si incepuse sa se impinga inspre mine cu fundul. In momentul ala am simtit o placere de nedescris si mi-am dat seama ca si ea vrea,ma doreste,vrea sa o patrund.
mi-am bagat 2 degete in gura sa le umezesc iar apoi le-am dus la pizda ei unde am avut o surpriza foarte mare:Era Uda,Era Fleasca.Vazand asta mi-am facut curaj....i-am pus mana pe solduri,am tras-o spre mine si am patruns-o adanc.In momentul ala a scos un...



    Login