Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAdina si verisorul ei 7
Autor : gemenii - 2011-01-06
Citita de 12958 ori - Nota 7.82 (22 voturi)
Capitolul 18

“Catea ce esti!” a strigat Dan razand in timp ce isi indeparta buzele de ale Adinei, care tocmai la muscat de limba.
“Asa ma cam simt astazi, fratioare, o catea… o catea in calduri. Ce ai de gand sa faci?” a zis verisoara lui tachinator. Era in jur de ora cinci seara. Dupa o tura in piscina si un somn bine meritat pe sezlonguri cei doi amorezi au facut o tura cu masina prin oras, o pizza delicioasa la un restaurant din oras, si nu de mult au revenit acasa, nerabdatori si excitati sa inceapa din nou.
“Sigur. Asta esti cu siguranta, si esti doar a mea” a raspuns Dan razand, intinzandu-se sa o traga iarasi pe Adina inspre el.
Cei doi s-au sarutat mult timp foarte pasional si puternic. De data asta Adina nu l-a muscat de limba pe verisorul ei. De data asta, si-a folosit propria ei limba in gura lui facand minuni pe acolo.
“Lasa ca stiu eu ce fac cu tine cand esti intr-o stare cum esti acuma” a murmurat Dan in timp ce buzele lor se desparteau.
“Oh, daa? Si ce ai de gand?” a intrebat ea sugestiv.
“Nu stiai? O femeie care se simte ca o catea trebuie sa fie fututa ca o catea, ca o catea in calduri, asa cum ai zis chiar tu” a zis el, privind-o cu coada ochiului.
Una din mainile lui a s-a mutat de pe fundul ei intre picioarele ei.
“Trebuie sa fi fututa de la spate, fututa ca o catea in calduri” a zis el, monstrul lui intarindu-se de dorinta.
Mana lui dintr-o data a strans usor movila pasaricii ei prin materialul jeansilor ei. Frumoasa sexi s-a cutremurat pe loc, ghemuindu-se in bratele lui. Capul ei s-a dat pe spate si buzele ei erau intredeschise. Iarasi gura lui a acoperit-o pe a ei. Limba lui a intrat in cautarea limbi ei, gasind-o si lingand-o, excitandu-i din ce in ce mai tare pe cei amorezi.
Dupa ce buzele lor s-au despartit, amandoua mainile lui dezmierdau fesele ferme ale fundului ei.
“Bine, catea, da-ti jos hainele! Vreau sa te vad goala pusca si in genunchi” a ordonat el.
“Da, stapane, da” a zis verisoara lui, raspunzand nerabdatoare, un suras mare luminand chipul ei.
Ea s-a ridicat de pe canapea si statea in fata verisorului ei asa cum o sclava ar trebui sa steie in fata stapanului ei. Degetele ei repede au deschis primul buton al camasei ei. Ochii lui erau atintiti asupra pielii care incet si tachinator era expusa pentru placerea lui, in timp ce ea deschidea foarte incet camasa ei de vara.
Dupa ce ultimul nasture a fost deschis, Adina a dat jos de pe umerii ei camasa ei si a lasat-o sa alunece de pe trupul ei si sa cada pe podea. Sanii ei superbi saltau liberi, cutremurandu-se de excitare. Dan a inghitit in sec in timp ce se holba la verisoara lui sexi.
Ochii ei erau atintiti asupra lui, privindu-l in acelasi fel cum o privea el. Ea putea sa vada cat de excitat devenea si doar gandul asta o excita si pe ea si mai tare. Apoi degetele ei s-au indreptat inspre singurul nasture al jeansilor ei mulati pe picioarele ei sexi. Ea repede a desfacut nasturele si a dat in jos fermuarul de la jeansi. Si-a dat incet jeansi jos de pe ea, in jos peste coapsele ei suple si mai in jos pe picioarele ei lungi si szelte, apoi a pasit afara din jeansii ei.
Nu avea nimic pe dedesupt, ca de obicei in ultimele zile, asa ca acuma statea in pielea goala in fata verisorului ei.
“Superb, iubire” a murmurat Dan, privirea lui plimbandu-se de la sanii ei in jos pana la movila rasa a pasaricii ei. “Chiar ca esti o femeie super de frumoasa, stiai asta?”
“Merci, fratioare, si tu esti al naibii de bun la pat!” a zis Adina chicotind, nerabdatoare sa simta cum verisorul ei o va fute de la spate, ca o catea in calduri. “Acuma e randul tau, Dane. Haide, dezbracate!”
Ranjind, Dan s-a ridicat de pe canapea si, imitand dezbracatul incet al verisoarei lui, el in mod intentionat si-a dat foarte incet jeansii de pe el, si apoi chilotii. Cand si-a ridicat iarasi ochii in sus sa-i intalneasca pe ai ei, a vazut cum privirea ei era indreptata inspre monstrul lui care incetul cu incetul se ridica. Sanii ei frumosi se ridicat rapid datorita respiratiei rapide a ei si se cutremurau excitati in timp ce il sorbea din priviri. Si-a dat repede camasa jos de pe el si s-a indreptat inspre Adina.
“Saruta-ma, iubire” a soptit ragusit.
“Ohhh, daaaa, iubire” a gamut ea, cazand in genunchi in fata lui. Si-a deschis gura si nerabdatoare l-a prins de penis.
Dan a gamut. Verisoara lui era mereu asa de fierbinte si de nerabdatoare sa-l suga. Ea a mestecat un timp capul monstrului lui, apoi sugand tare, obrajii ei tragandu-se tare din cauza intensitatii suctiunii ei. Dupa ce si-a retras buzele de pe penisul lui, acesta statea in aer in pozitie de drepti, tare ca piatra si stralucind din cauza salivei lui.
“Nu uita… ai o catea in calduri in fata ta” a zis ea, zambindu-i seducator.
“Cum as putea sa uit?” a ras el. “Acuma aseaza-te in maini si genunchi!”
“Ohh, ce bine!” a zis ea si s-a asezat in maini si genunchi ascultatoare.
Fesele ferme ale fundului ei se ondulau sexi in fata lui, intr-o miscare invitatoare parca rugandu-l sa inceapa futaia de la spate ce i-a promis-o. Si era o invitatie pe care el nu o putea refuza.
El nerabdator a ingenunchiat in spatele fundului ei ridicat in sus, gentil masand cele fese care se cutremurau in palmele lui. Ea a gamut usor si se impingea inapoi, presand fundul ei de palmele mainilor lui. El le-a strans mai puternic, framantand pielea catifelata si ferma a fundului ei, o actiune ce a adus si mai multe gamete din partea ei.
Ea si-a desfacut coapsele si mai tare si Dan si-a dus mana dreapta intre picioarele ei, cupand movila umeda a pasaricii ei. El masa acea movila neteda, strangand-o tachinator de cateva ori. Ea a tors ca o pisica de placere, palpitand datorita atingerii lui.
Apoi, gemand usor, el si-a inpuns degetul mijlociu in pasarica ei. Era umed si fierbinte in interior si sucurile pasaricii ei curgeau ca un rau. Faptul ca a supt minunatia lui a excitat-o pe Adina asa de puternic incat era mai mult decat pregatita sa fie fututa pe la spate.
El si-a miscat degetul in pasarica ei de cateva ori si apoi l-a scos afara. Miscandu-se in genunchi mai aproape de ea, el si-a prin monstruozitatea cu o mana si a directionat capul pulsand inspre labile ei.
Monstrul lui pulsa de nevoie in timp ce-l pozitiona la spatele verisoarei lui, aproape de labile ei. Apoi soldurile lui s-au miscat inainte si si-a impuns fiecare centrimetru din imensul lui penis in pasarica ei stramta si umeda.
“Aaaaaaaaarrrrgggghhhhh” a gamut ea.
Intregul ei trup s-a cutremurat de excitare si placere in timp ce pasarica ei accepta acel monstru pe el il dadea ei. Penisul lui era asa de mare incat a umplut-o la maxim cu grosimea lui, intinzand peretii inclestati ai pasaricii ei.
El nu o putea patrunde la fel de adanc ca atunci cand el era deasupra ei sau ea era deasupra lui, dar capul spongios al penisului lui atingea zone din pasarica ei pe care in alte pozitii nu le atingea. Si valuri delicioase de electricitate treceau prin maruntaiele ei, excitand-o si mai tare.
El nu s-a miscat la inceput. Pur si simplu statea in genunchi acolo in spatele ei, penisul lui stand foarte securizat in pasarica ei. El simtea ca parca intotdeauna acesta e locul unde penisul lui cu adevarat isi avea locul. Pentru penisul lui, pasarica ei era parca acasa. Pasarica ei umeda si fierbinte era inclestata in jurul lungimii lui, imbibandu-l in lichidul care se prelingea de pe peretii pasaricii ei.
“Ohhhhh, Dane” a gemut Adina, incordand muschii pasaricii ei in jurul penisului lui. “Fute-ma” a cerut ea. “Sunt tarfa ta! Fute-maaaaaaaaa!”
“Asta fac tarfa! Pregateste-te!” a gafait Dan.
Apoi, tinandu-se de fesele fundului ei, el incet si-a retras penisul afara din pasarica ei. A facut o pauza doar cu capul spongios al penisului inauntrul ei. Apoi l-a pompat dintr-o data inapoi in ea, pubisul lui paros plesnindu-se de fundul ei.
“Daaaaaaa”a gemut ea. “Asta e! DAaaaa!”
Iarasi el si-a retras monstrul afara din ea si apoi iarasi l-a plonjat inapoi in pasarica ei stramta, de data asta cu asa de multa forta incat aproape ca fesele ei au vibrat, aproape facand-o sa-si piarda echilibrul. Dar Adina nu se plangea. Mai mult, la urmatoarea plonjare, ea si-a impins fundul inapoi sa-i intalneasca plonjarea.
“Ohhhhh, daaaaaaaaaaa, Dane, asta e! Fute-ma taaaarreee!” tipa femeie, pe jumatate innebunita din cauza poftei ce o avea in ea.
Capul ei s-a lasat in jos si se legana dintr-o parte in alta. Ochii ei erau inchisi si ea isi concentra fiecare particica de atentie asupra monstrului lung si gros al verisorului ei, care intra si iesea delicious si placut in pasarica ei fierbinte.
Ea isi strangea muschii pasaricii ei cu toata puterea in jurul monstrului lui care pista in tunelul ei. Apoi, cand facea cate o pauza de un moment cand avea doar capul in ea, ea isi relaxa muschii tunelului ei, deschizand calea pentru el.
El plonja tare si adanc in tunelul ei. Sanii ei balansandu-se pe pieptul ei, vibrand din cauza pomparilor lui puternice. Dan se retragea in spate doar pentru ca in urmatoarea secunda se intre iarasi adanc in ea.
Din ce in ce mai tare, futea in pasarica ei. Luandu-si mainile de pe fundul ei, el s-a aplecat in fata, punand mainile pe sanii ei.
In timp ce Dan era aplecat pe spatele ei, el a sarutat gatul si umerii ei cu o serie de saruturi fierbinti. Intre timp, degetele lui framatau sanii ei superbi. El ciupea si strangea tandru sfarcurile ei intarite, facand-o sa geama de placere.
Soldurile lor se miscau inainte si inapoi intr-o miscare foarte sincronizata. In timp ce el impingea in ea, ea se misca inapoi sa-i intalneasca pomparea. Si in timp ce el se retragea, ea se misca in fata. Iarasi si iarasi si iarasi, se futeau impreuna in aceasta pozitie, miscandu-se din ce in ce mai tare cu fiecare pompare.
Dan a dat drumul unuia din sanii Adinei si si-a dus mana in jos peste abdomenul ei plat, ducand un deget la despicatura ei. El deabia a atins clitorisul ei si ea parca a devenit salbatica.
“Aieeeeeeeeeee!” a scrasnit ea.
Ea s-a miscat salbatic, complet abandonandu-se in nevoile ei. Ea se misca inainte si inapoi, futandu-se pe monstrul lui la fel de mult si de repede pe cat se misca si el. Ea a gemut si a gafait de fiecare data cand ii lua monstrul adanc in ea.
Dan o futea ca un expert pe verisoara lui, plonjand monstruozitatea aceeia a lui inauntru si-n afara ei, ca si cum ar fi un piston foarte bine uns cu ulei. In acelasi timp el a continuat sa-i dezmierde clitorisul cu o mana in timp ce degetele celeilate maine se jucau cu sfarcurile si sanii ei.
“Aprrrrrooooaaaappppeee” a plans ea dintr-o data.
Val dupa val de placere treceau in cascade prin tot trupul ei. Jeturi groase de suc din pasarica ei ieseau din ea si imbibau penisul si degetele lui.
Dan a simtit cu clitorisul ei pulseaza in timp ce ea isi dadea drumul ca o racheta si aceste senzatii obscene il excitau si mai tare in timp ce o futea si ea exploda ca un vulcan.
“O sa explodez si eu, iubire! Tine-te bine” a gemut Dan.
El a plonjat puternic inainte, bagand intreaga lungime a penisului lui in tunelul pasaricii ei cutremurande si apoi a explodat.
“Ohhhhh, daaaa, Dane, vino in mine” se scheuna Adina, impingand fesele ei cutremurande inapoi sa-i intalneasca plonjarea. “Vreau sa te simt cu explodezi in mineeeeeeeeee! Da-mi-o! da-mi toata samanta ta! O vreau! Ohhhhh… cat de mult o vreau!”
Samanta fierbinte si groasa exploda in pasarica ei in acelasi timp cand si piscul orgasmului a lovit-o. Bilele lui se umflau si apoi se dezumflau, lasand ce parca erau litri intregi de crema pe care verisoara lui parea sa aiba nevoie foarte mult. Trupul lui se cutremura la fel de violent ca si al ei, cei doi amorezi avand un orgasm foarte puternic, inca mai lovindu-si pelvisurile unul de celalalt.
Pasarica ei nesatula nerabdatoare inghitea fiecare picatura din samanta lui. Ea si-a strans muschii pasaricii ei si mai tare in jurul penisului lui, strangand-l puternic, incercand parca sa-l mulga de fiecare picatura de crema ce i-o putea da.
Si dupa aproape un minut inca cei doi mai aveau un orgasm mare comun. Dan continua sa explodeze din ce in ce mai multa samanta in pasarica ei in timp ce orgasmul ei se intindea prin tot trupul ei ca un val imens si foarte intens, facand ca tot trupul ei sa se cutremure de placere si excitare.
Momente lungi mai tarziu, dupa ce orgasmul lor comun incepea sa isi piarda din intensitate, Adina a reusit sa se intinda pe burta pe podea, simtind ca si cum mainile si picioarele ei erau pe cale sa se prabuseasca. Miscandu-se odata cu ea, Dan statea acolo deasupra ei, inbaindu-se in senzatia oferita de pulsatile pasaricii ei inclestate in jurului penisului lui, care inca mai era adanc infipt in ea.
Nici unul dintre ei nu s-a miscat pana cand respiratia a mai revenit la normal si penisul lui a inceput iarasi sa devina tare in pasarica ei, pentru urmatoarea runda. Apoi ei iarasi s-au miscat, numai pentru a incepe o noua partida…

Capitolul 19

Era undeva dupa miezul noptii. Alex deja era in pat. A venit acasa in jur de ora noua, a cinat si a stat o vreme alaturi de Adina si Dan care se uitau la un film. Apoi, fiind foarte obosit a plecat la somn.
Dupa aproape doua ore din dupa amiaza acelei zile in care cei doi amorezati le-au petrecut in bratele celuilalt, cu mare greu s-au despartit, mai mult ca nu cumva Alex sa-i prinda intr-o pozitie compromitatoare, si doreau foarte mult ca aceasta relatie inceputa sa continue asa cum era fara mari batai de cat si fara ca cineva sa afle secretul lor. Au pregatit masa impreuna, au cinat impreuna, au chicotit si au ras asa ca doi amorezati si doi dintre cei mai buni prieteni. Cand Alex a venit acasa ei chiar atunci puneau masa.
Dan statea in fotoliul care era asezat de partea cealalta a canapelei unde statea Adina. Dupa ce Alex a plecat la somn, au continuat sa urmareasca filmul departe unul de celalalt ca nu cumva temtatia sa puna stapanire pe ei si Alex sa apara din senin. Dan a studiat-o foarte atent aproape intreaga noapte, dandu-si seama cat de norocos poate fi sa aiba o femeie asa de superba si de sexy ca verisoara/sora, sora mai bine zis ca asa s-au considerat mai mereu.
Adina a zambit seducator verisorului ei. Parul ei blond auriu era lasat in cascade in jos pe umeri. Ochii ei spuneau doar un lucru, e timpul sa merg la culcare, dar nu pot sa merg pentru ca nu voi putea dormi pana cand nu primesc ceva de la tine. Chipul ei putea sa seduca orice barbat doar aruncandu-le o privire. Si trupul ei foarte bine proportionat si bine tonifiat de la orele petrecute la sala sau de la catararile pe versantii muntilor pe care cei doi iubesc sa le faca foarte des, inca dinainte ca aceasta relatie sa inceapa. Ce sa mai zica mereu au iubit sa petreaca ore intregi doar ei doi, fara nimeni alcineva in compania lor, cu mult inainte sa inceapa relatia aceasta. Niste picioare lungi si zvelte, un mijloc mic si niste sani superbi si indeajuns incat sa incapa perfect in palmele lui, foarte fermi si rotunzi, care ieseau in evidenta pe pieptul ei mai mereu.
“Ma duc sa-mi iau o Cola” a zis Adina, dintr-o data ridicandu-se si indreptandu-se spre bucatarie.
Dan s-a ridicat, de asemenea, ducandu-se dupa verisoara lui. Ochii lui atintiti asupra miscarii seducatoare a fundului ei, fesele ei iesind foarte ispititor afara din jeansii foarte sus taiati care ii avea pe ea. Era expusa o foarte mare parte din fesele ei. Si fiind in camera cu ea atunci cand ea a luat acei jeansi pe ea, Dan stia ca nu are nimic sub jeansi. In ultimele zile mai deloc nu a purtat tanga pe ea, vroia sa fie oricand pregatita pentru el.
Usa de la bucatarie s-a inchis dupa cei doi si Adina s-a intors cu fata spre Dan. Mainile ei au ajuns in jurul gatului lui puternic si s-a ghemuit in bratele lui. Movilele sanilor ei s-au presat de pieptul lui si gura ei a acoperit-o pe a lui.
Pentru momente lungi limbile celor doi s-au duelat pasional, imbratisandu-se si gemand excitatia lor.
“Mmmmmmmm” a suspinat Adina, retragandu-se putin. “Am vrut sa te sarut asa aproape toata noaptea!”
“Si eu, iubire” a raspuns el.
Apoi, gura ei era iarasi plantata peste a lui si limba ei iarasi a intrat in a lui, intorcandu-se si miscandu-se si iesind din gura lui facand ca focul pasiunii lor sa inceapa iarasi si monstrul din pantalonii lui sa se intareasca iarasi.
“Haide” a zis Adina, retragandu-se. “Hai sa mergem inapoi in sufragerie si sa ne distram putin. Dar sa luam prima data sucul. Mi-am dat seama in ultimul timp ca dupa o partida cu tine mai mereu imi este sete.”
Dan a ras usor si, deschizand frigiderul, a luat doua cutii de Coca-Cola. Le-a deschis si a urmat-o pe Adina inapoi in sufragerie. Camasa ei de vara numai era imbutonata. Era legata cu un nod sub movilele sanilor ei. Si, ochii ei scanteiau de excitatie in timp cel privea pe verisorul ei cum se holba la curbele partial acoperite ale sanilor ei.
“Wooow, chiar ca esti sexy, stiai asta, Adina? Cea mai sexy femeie pe care o cunosc!” a zis Dan, vocea lui plina de admiratie.
“Merci, fratioare, dar, sti, si tu esti o opera de arta!” a zis Adina, aruncandu-i cel mai sexy zambet posibil.
Inapoi in sufragerie, Adina a baut o gura de Cola, dar in acelasi timp isi plimba una din mainile ei in sus pe una din coapsele lui intr-o miscare tachinatoare in timp ce se asezau unul langa celalalt pe canapea. Cand mana ei s-a oprit, degetele ei s-au miscat la slitul jeansilor lui si se odihneau pe taria crescanda din pantalonii lui.
Dan a gamut si s-a intins inspre ea, tragand-o pe verisoara lui inspre el. Apoi buzele lor iarasi s-au intalnit si limbile lor iarasi se duelau. Apoi el si-a impins limba adanc in gura. Adina a gemut in jurul limbii lui, devenind si mai excitata.
In timp ce continuau sarutul lor pasional, Adina freca de zor umflatura din pantalonii lui. Monstrul acela urias acoperit de pantalonii lui se impingea nerabdator in materialul jeansilor lui, incercand sa se elibereze in timp ce Adina il dezmierda.
In timp ce continua sa maseze penisul verisorului ei, buzele si limba ei s-au inclestat in jurul limbii lui. Ea tinea limba lui ferm si el si-a dat seama ca ea nu o va elibera doar atunci cand o sa vrea ea.
Apoi ea a supt. Puternic si nemilos, a tras de limba lui, ca si cum ar fi vrut sa o scoata din radacini. Propria ei limba se misca puternic in gura lui, in timp ce mana ei masa cu o presiune crescanda penisul lui. Mainile lui s-au mutat de pe spatele ei inspre sanii ei.
“Mmmmmmm” a gemut ea in gura lui in timp ce el masa si ciupea sanii ei. Dintr-o data, gura ei a eliberat limba lui si mana ei s-a prins de incheietura mainii lui. Un foc puternic ardea adanc in ochii ei in timp ce se uita la verisorul ei.
“Relaxeaza-te iubitule. Am ceva special pregatit pentru tine” a murmurat ea.
Dan a ranjit si nu a zis nimica in timp ce verisoara lui il impingea pe spate pe canapea, degetele ei lucrand de zor sa dezbutoneze camasa lui. Dupa ce a descheiat camasa lui, expunand pieptul lui, ea s-a aplecat si a lins si supt pielea pectoralilor lui. In acelasi timp, mainile ei au continuat explorarea in jos.
Prima data au descheiat nasturele jeansilor lui, apoi a urmat un sasait usor in timp ce ea lasa fermuarul jeansilor in jos. Degetele ei au revenit inapoi pe mijlocul lui si au mers la elasticul chilotilor lui. A tras putin in jos de chiloti si jeansi, dar si-a dat seama ca are nevoie de ajutorul lui. Dan si-a ridicat fundul de pe canapea si ea a tras in jos. De data asta, chilotii si jeansii au alunecat jos, ajungand in jurul genunchilor lui.
Bucuros ca era descult, Dan a inceput sa-si dea jos pantalonii cu picioarele. Acuma era in intregime in pielea goala, si privindu-l, verisoara lui a suspinat excitata.
Buzele ei pline si senzuale s-au intredeschis si a lasat limba sa-i iasa afara. Sclipind umeda, limba ei a inceput sa miste incet peste buzele ei, umezindu-le. Apoi, repede, cu un gafait de nerabdare, Adina si-a dat jos hainele ei, lasandu-l pe verisorul ei sa o soarba din priviri.
El s-a intins si a trasa iarasi inspre ea pe Adina. Limba ei a intrat in gura lui, jucandu-se cu a lui pentru cateva momente, apoi s-a retras. Limba lui a urmat-o pe a ei inapoi in gura ei si a supt asa cum ea a facut mai devreme.
Ea s-a ghemuit in bratele lui, sanii ei fermi presandu-se de pieptul lui. Si mainile ei dragastos dezmierdat unealta lui. El a luat in ambele lui palme sanii ei. Le dezmierda si framanta usor, gemand. Degetul lui cel mare se misca peste pielea sanilor ei si atingea tachinator sfarcurile ei intarite. Ea a gemut de placere, intr-un final lasand limba lui libera.
“Doar lasa-te pe spate, iubitule, si face eu restul” a zis Adina, zambindu-i, mana ei inca masand lungimea rigida a penisului lui. El a inghitit in sec, privind cum ea aluneca jos de pe canapea si a ingenunchiat intre picioarele lui larg deschise. Ea stat acolo pentru cateva secunde, fata ei intoarsa inspre a lui. Limba ei umeda dansa intre buzele ei intredeschise ca a unui sarpe.
Apoi ochii ei s-au atintit asupra monstrului care pulsa inspre chipul ei. Tandru, degetele ei s-au miscat dealungul lungimii penisului lui. Cand degetele ei au ajuns la capul monstrului lui, usor au tachinat peste suprafata sensibila.
“Ohhhh, wooow, Adina! Ce faci cu mine?” a zis Dan cu un geamat in timp ce prin salele lui treceau tot felul de senzatii.
Ea a prins monstrul lui tare ca piatra de la baza cu o mana si l-a indreptat inspre ea. Capul ei s-a aplecat in jos, buzele ei s-au deschis, si limba ei umeda a iesit afara si a atins capul pulsand al penisului lui.
“Ohhhh, dadada, surioara, daaaa!” a gemut Dan.
Penisul lui pulsa si tresarea in mana ei. Ochii ei s-au deschis tare de excitare cand a vazut un strop de presperma prelingandu-se din crepatura capului penisului lui.
Ochii ei s-au intalnit cu ai lui pentru un moment, vrand sa fie sigura ca el urmareste fiecare miscare a ei. Apoi, privirea ei s-a reintors asupra penisului lui. Iarasi, ea s-a miscat inainte, limba ei ei iesind afara indreptandu-se inspre capul penisului lui. Varful limbii ei a atins capul monstrului lui iarasi, capturand stropul de presperma, apoi a reintrat in gura ei
“Mmmmmmm, e buna” a tors ea ca o pisica in timp ce verisorul ei o privea fascinate. Ea savura gustul penisului lui.
Pentru a treia oara limba ei a iesit afara si de data aceasta a lins pe toata suprafata capului penisului lui. L-a imbaiat in saliva ei, imbibandu-l.
“Ohhhh, surioara, esti cea mai buna” a murmurat el, complet hipnotizat de ceea ce facea verisoara lui ingenuncheata la picioarele lui, limba ei miscandu-se de zor peste tot capul penisului lui. Limba ei a alunecat in jos pe lungimea penisului, apoi a lins in sus pe toata lungimea lui.
Si iarasi, limba ei a trecut peste capul monstrului lui. Din cand in cand tachinand crepatura din varf, ca si cum ar fi vrut sa sape. Buzele ei s-au adunat. S-a aplecat mai aproape si tandru a sarutat unealta lui.
“Woow, Adina” a gemut el.
Soldurile lui au tresarit in fata incontrolabil cand a simtit rasuflarea ei fierbinte alunecand in jos pe lungimea penisului, excitandu-l si mai tare, dar acest lucru ar fi posibil.
Gura ei s-a deschis tare. Buzele ei s-au miscat in jos, alunecand peste capul monstrului lui, apoi miscandu-se si mai jos. Capul ei s-a oprit din miscarea ei in jos cand cam o buna jumatate din monstrul lui era in gura ei. In timp ce continua sa suga penisul lui, limba a continuat sa se miste de jur imprejurul grosimii lui. Cand Adina a simtit cum monstrul lui pulsa nebuneste in gura ei, a stiut ca numai este mult timp pana cand el va exploda. Dupa ore intregi cat a stat in semierectie -- mai ales ca pana a venit Alex s-au tachinat nemilos unul pe celalalt cu atingeri languroase si saruturi pasionale, numai ei stiind cum de nu au cedat si nu au sarit unul pe celalalt -- nici nu era de mirare ca Dan era aproape gata sa explodeze.
“Ummmmmfffff” a gemut ea, sunetul placerii ei ascuns de monstrul din gura ei.
“Ohhhh, yeah, iubire, daa! Nu te opri! Ma sugi asa de bine!” a gemut Dan.
Buzele ei au format un inel stramt in jurul monstrului lui in timp ce a inceput sa-l suga si mai tare. Si, in acelasi timp, limb ei neobosita lingea monstruozitatea lui puternic. Capul ei se misca in sus si-n jos peste penisul lui intrand si iesind din gura ei. Din ce in ce mai sus gura ei se ridica, obrajii ei hollowing puternic in timp ce sugea monstruozitatea lui. Si apoi sugea in timp ce se lasa in jos, facandu-l pe Dan sa simta placeri pe care nu le-a mai simtit cu alte femei.
“Unnnnhhhhh” a gafait el.
In sus si-n jos, in sus si-n jos, isi misca ea capul. Ea sugea penisul lui cu o pofta nemaintalnita. In si-n afara, in si-n afara, ea isi umplea gura cu monstruozitatea lui pulsand. De n-ori, ea isi misca limba in jurul penisului lui, folosindu-si limba ca pe un bici cateodata.
“O sa explodez” a plans Dan, dupa cateva minute bune sub un asediu ca acesta.
Adina sugea si mai tare, excitata peste limita de cuvintele verisorului ei. Pe cat de mult iubea sa suga penisul lui, aceasta era partea care o iubea cel mai tare, atunci cand simtea sperma lui explodand in torente in gura ei. Deabia astepta!
Dintr-o data, litri intregi de samanta au explodat din capul penisului lui in gura ei insetata.
“DAaaaaaaaaaaaa, explodezzzzzz!” a plans Dan, incercand sa-si mentina sunetele scoase la minim ca nu cumva sa-l trezeasca pe Alex.
Dar era foarte greu sa fie lucid intr-un moment ca acesta. Intregul lui trup striga de bucurie si libertate in timp ce isi dadea drumul in gura verisoarei lui. Ea inca il mai sugea puternic.
“Ummmmmmfffff” a gemut Adina bucuroasa in timp ce simtea samanta verisorului ei cum aluneca in jos pe gatul ei. Ea s-a chinuit sa inghita fiecare picatura delicioasa.
Intregul lui trup s-a cutremurat de placere in timp ce isi dadea in gura ei insetata. Monstrul lui tresarea si se cutremura, lovindu-se de peretii gurii ei, care inca mai sugea nesatula intreaga lui lungime.
Adina parca scotea flacari pe nas in timp ce sugea, inghitind fiecare picatura din samanta lui. Apoi mainile ei s-au incercuit amandoua in jurul grosimii monstrului lui si au alunecat in sus si-n jos pe toata lungimea lui de cateva ori. Ea a muls penisul lui, nemailasand nici un strop de samanta
Apoi, dintr-o data, Adina a avut si ea un orgasm. Pasarica ei umeda a avut o convulsie de excitare si intregul ei trup s-a cutremurat in timp ce un orgasm puternic a trecut prin ea. Pasarica ei a pulverizat stropi grosi de sucuri din pasarica ei care au inundat labile pasaricii ei si se prelingeau lasciv in jos pe coapsele ei cutremurande.
Dupa ce orgasmul ei s-a mai domolit, Adina s-a catarat inapoi pe canapea alaturi de verisorul ei. El si-a dus mainile lui la sanii ei, strangand sfarcurile ei si framantandu-i intre degetele lui. Apoi, si-a aplecat capul si a supt o un sfarc intarit in gura lui, muscandu-l gentil cu dintii lui.
“Ohhhh, daaaaa, Dane” a gemut ea excitata cand a simtit parca cum totul se intoarce pe dos. Pasarica ei era alunecoasa din cauza sucurile ei si clitorisul ei s-a intarit iarasi din cauza excitarii.
Sfarcurile ei erau asa de tari incat a crezut ca explodeaza in timp ce verisorul ei continua sa ii suga si sa-i muste usor. Sanii ei superbi parca se mareau si cresteau si mai tare in timp ce el expert ii manipula. Verisorul ei era cel mai bun amant si frumoasa sotie numai putea astepta mult pana el sa o futa.
Ea si-a intins mainile in jos pe pectoralii lui. Ea si-a miscat degetele in jos pe stomacul ei plat si puternic, iubitor tachinand pielea lui.
Dan a adus-o pe Adina la pieptul lui si a presat trupul ei tare de al lui. Ea a simtit penisul lui inca tare ca piatra cum era presat de pasarica ei si a gemut de placere. Asta era inca un lucru care ea il iubea la verisorul ei. Nu conta de cate ori Dan exploda, penisul lui foarte rar devenea moale.
Ea si-a dus mainile in jurul spatelui lui si l-a tras si mai aproape de ea in timp ce ea isi ridica putin capul pentru un sarut pasional cu limba.
Adina s-a simtit hipnotizata. Ea cu adevarat iubea si admira stilul lui de a face dragoste. Amandoi stiau ca in curand vor face sex nebuneste, dar totusi el continua sa o tachineze si sa savureze fiecare miscare sexual pe care o facea. Adinei ii placea sexul rapid si fierbinte, dar si sexul incet si tachinator. Dupa un orgasm puternic si rapid mereu ii placea sa aiba o partida inceata si lenesa de dragoste care sa dureze ore cu orele daca ar fi posibil asa ceva. Si verisorul ei decand au inceput aventura lor mereu a facut ca acest lucru sa se intample.
S-au sarutat la nesfarsit, limbile lor atingandu-se si proband in gura celuilalt. Dan isi plimba mainile prin parul ei stralucitor, apoi a cupat sanii ei iarasi. In timp ce masa sanii ei, Adina s-a intins in jos si a inceput sa pompeze penisul lui, simtind cum pulseaza lasciv in mainile ei.
Dan si-a schimbat pozitia si a impins-o pe verisoara lui inapoi pe spate. El statea langa ea intr-o parte si, proptind capul lui pe cotul lui, el desena cu degetele pe sanii si stomacul ei plat.
Ca de obicei de cand au inceput aventura lor el nu se mai satura de sanii ei perfecti. Erau lucrul care foarte mult l-au atras la ea cu mult timp in urma si cam toate femeile cu care a fost au avut sani ca ai Adinei sau mai mari. Niciodata nu a vazut sani asa de frumosi si de fermi, si era la fel de captivat de sanii ei ca atunci cand l-a lasat sa-i vada in urma cu cativa ani, cand inca mai petreceau verile la bunici.
La nesfarsit el dezmierda sanii ei masivi, minunandu-se cat de rotunzi si de fermi erau. S-a aplecat iarasi in fata, sugand si dezmierdand sfarcurile ei intarite cu limba si buzele.
“Ohhhhh, daaaaaaaa!” a gemut Adina. “Ohhhhh, daaaaa, Dane! Suge-i! musca-i!”
Pasarica ei era imbibata si a simtit cum clitorisul ei tresare de placere. Limba lui parca au aprins sanii ei si s-au intarit si inrosit si mai tare sub atingerea lui experta. Adina a simtit cum intregul ei trup se tensioneaza din cauza unui soc electric de placere ce incepea din pasarica ei si se intindea prin tot trupul ei in timp ce Dan sugea si musca usori sanii ei la nesfarsit.
“Iubesti cand sug si ma jos cu sanii tai, nu-i asa, surioara?” a gafait el.
“Ohhhhh, daaa, iubesc asta, fratioare!” a plans ea.
Dan a prins sfarcurile ei intre degetul mare si cel aratator si i-a strans mai puternic, intorcandu-i putin. Adina si-a inclestat dintii, intepenind din cauza socurile de placere care treceau prin trupul ei excitat. S-a lasat dusa de placerea pe care el i-o dadea. S-a intins in jos, cautand iara sa aiba monstruozitatea lui in mainile ei. Era tare ca piatra iarasi si il pompa gentil, de la baza pana la cap. Dan a gemut de placere.
“Mmmmmmm, daaaa! Surioara! Freaca-l! e asa de bine” a gemut Dan.
Intregul ei trup era in flacari. Si-a deschis picioarele cat de larg a putut, continuand sa maseze monstrul lui, sperand sa-l pompeze cat mai repede in pasarica ei. Ea pur si simplu numai stia cat timp mai putea sa astepte dupa el.
Pasarica ei a imprastiat iarasi cativa picuri de sucuri. Umplea la refuz pasarica ei si se prelingea in jos pe coapsele ei sip e suprafata canapelei.
Dan a inhalat puternic, savurand mireasma sucurilor pasaricii ei. El si-a dus o mana in jos la pasarica ei, impingand degetele lui intre labile ei pufoase. A continuat sa suga si sa linga sanii ei superbi. Degtetele lui au alunecat peste pasarica ei in timp ce din ce in ce mai mult suc din pasarica ei imbiba mana lui. Stiid ca aceasta femeie superba de sub el era asa de fierbinte dupa penisul lui il facea si mai excitat ca niciodaa. A simtit cum penisul lui se intareste si creste si mai mare in mainile ei fierbinti.
In timp ce ea pompa monstrul lui, Adina si-a arcuit spatele, inghesuind sanii ei superbi in gura lui suganda. A gemut, simtind cum un fior fierbinte trece prin tot trupul ei dornic. Ea si-a serpuit umeri de colo colo, frecand sfarcurile ei intarite de dintii lui.
Dan a muscat gentil de un sfarc, muscand din ce in ce mai tare in timp ce ea parea sa vrea ca el sa faca asta din ce in ce mai tare. Adina a gemut tare si si-a aruncat capul intr-o parte si alte in varful unui moment foarte pasional.
Pasarica ei era asa de umeda acuma incat degetele lui Dan au continuat sa alunece afara. El stia c...



    Login