Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Adina si verisorul ei 6
Autor : gemenii - 2011-01-06
Citita de 15061 ori - Nota 7.39 (18 voturi)
Capitolul 15

“Dane!” a protestat Adina. “Oh, dragule, nu imi vine sa cred ca mai poti sa ma futi inca odata. Deja mai futut de vreo nici numai stiu cate ori… azi…! Oh, Dane, te rog… Alex va fi acasa in orice moment… sau poate deja e acasa…Dane, firiai tu sa fi… trebuia sa nu te primesc in casa mea… oh…ohhh…ohhhhh… Dane… ohhhhhhhhhh!”
Dan pe jumate a ghidat-o, pe jumate a tras-o pe Adina pe podeaua sufrageriei, fustita ei din dupa masa aceea deja fiind pe undeva pe la intrare in sufragerie, iar jeansii si tricoul lui in holul de la intrare… poate. Amandoi erau goi pusca, si monstruozitatea lui pulsa in pozitie de drepti in timp ce se aseza deasupra ei, pregatindu-se sa-si plongeje monstrul adanc in pasarica ei.
“Bine, Dane, ai castigat!” a zis Adina, rasufland greoi. Nerabdatoare, retinerea ei de acu cateva minute complet uitata, superba blonda era intinsa pe spate pe carpeta sufrageriei. Isi fataia fundul sa fie intr-o pozitie buna pentru o futaie de clasa intai, apoi si-a deschis picioarele cat de tare a putut, deschizand gaura pasaricii ei complet pentru prima plonjare a monstrului verisorului ei.
Dan s-a asezat repede in pozitie intre picioarele ei, impingand capul monstrului lui in gaura ei. Tanara s-a cutremurat de placere in timp ce simtea cum penisul acela tare ca piatra plonja in ea, pentru nici ea numai stia a catea oara in acea zi! Stamina lui era incredibila. Avea erectie dupa erectie, si nu se mai saturau sa faca dragoste si sex deloc.
“Oh, Dane, pula ta e asa de mare in mine, iubitule!”
Adina si-a infasurat gleznele sus in jurul spatelui lui, infasurand bratele ei zvelte in jurul umerilor lui musculosi si tragandu-l mai aproape de ea. Ea a inceput sa salte si sa se impinga in el repede si puternic, ridicand fundul ei de pe podea, pompand posarica ei fierbinte in monstrul verisorului ei.
“Unh…unh… unhhhhh, oh! Ce futaie! Iti iubesc pula, Dane! Haide, fute-ma cat poti tu de tare acuma! Ungghhh… unh… uhhhhfff, fute pizda mea, iubitule! Fute-ma pana numai pot!”
Dan isi plonja enormitatea fara mila in pasarica ei pana cand era implantata pana la bile in pasarica ei. El statea drept deasupra ei, dandu-i sansa Adinei sa-si infasoare picioarele strans in jurul trupului lui. Apoi Dan a inceput sa o futa tare si repede, exact asa cum a vrut ea, pompand gaura ei cu plonjete lungi.
“Mai tare!” a plans Adina, saltand neobosita sa intalneasca pomparile lui, de fiecare data primind monstrul lui in intregime in ea. “Oh, Dane! Iti iubesc pula, iubitule, iti iubesc la nebunie pula asta mare! Mai tare, acum, iubitule, fute-ma! Oh, Dane, daaaaaaaa! Ma faci sa explodez iarasi!”
Dan s-a ridicat in genunchi si cu putina brutalitate a intors-o pe burta pe Adina, facand-o pe superba blonda de sub el sa se trezeasca din climaxul ei in maini si genunchi. Dan nu a ratat nici o pompare. El doar isi pompa penisul inapoi in pasarica ei, si o futea de la spate mult mai repede ca mai devreme, unealta lui gigant intrand adanc in gaura ei.
Joaca-te cu fundul meu!” a strigat Adina. “Unnggghhhh! La naiba, iubesc asta! Baga-ti un deget in fundul meu, Dane, dar continua sa ma futi in pizda!”
Si-a lasat umerii jos de tot pe carpeta si si-a deschis picioarele larg inapoi, facand ca fesele ei stramte si musculoase sa se deschida pentru verisorul ei. Dan si-a bagat un deget in fundul Adinei, si o futea in acelasi ritm cu care o futea cu unealta lui, dandu-i scumpei lui verisoare placerea imensa pe care in ultimu timp se pare ca o dorea din ce in ce mai mult. Unealta lui gigant parca devenea din ce in ce mai groasa in pasarica ei, deschizand labiile pasaricii ei la maxim. Adina aproape ca numai putea de placere cand a simitit cum incepe sa explodeze.
“Fute pizda mea! Fute-o!” gemea ea. “Ahhhh, la naiba, pasarica mea iubeste pula ta! Bag-o in mine, scumpule! La naiba! La naiba, iara explodezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!”
Gaura fundului ei sugea obscen in jurul degetului lui in timp ce pasarica ei exploda, scuipand afara prin prejurului penisului lui lichidele ei vaginale. Dan a continuat sa o futa nebuneste, ghidand-o pe Adina pe culmile superbe ale orgasmului ei.
Intr-un final, Dan si-a scos pula inca tare ca piatra afara din pasarica ei ravasita, si scumpa lui verisoara a stiut instantaneu unde dorea el sa o futa iarasi.
“Iara vrei fundul meu, nu-i asa, Dane?” a plans ea. “Bine, iubitule. Fiindca m-ai futut asa de bine, o sa te las sa ma mai futi iarasi acolo. Dar trebuie sa faci rost de ceva ca sa ma ungi prima data, iubitule. Monstrul acela al tau e prea mare ca sa intre de tot in fundul meu!”
Dan s-a ridicat in picioare, ranjind in timp ce se indrepta inspre bucatarie. S-a reintors cu primul lucru pe care a pus mana, o sticla cu ulei vegetal. Adina a chicotit si statea nerabdatoare pe burta, deschizand cu mainile bucile ei cat a putut de tare, de acolo iesind la lumina o gaurica mica si perversa numai buna pentru armasarul de langa ea. Dan a intins indeajuns ulei vegeta peste taria lui si peste gaura fundului ei, pana cand Adina era indeajuns de unsa si alunecoasa in acea zona sa-l lase sa-si impunga pula lui gigantica in fundul ei.
El a incalecat-o, tintind capul monstrului lui in gaura stramta a fundului ei. Adina a suspinat de placere cand a simtit cum fundul ei se largeste larg inapoi, dand voie uneltei lui sa intre in ea.
“Ahhhh, Dane! Oh, da! Da, ma futi asa de bine in fund iubitule!”
Pula lui Dan era in siguranta implantata in fundul ei, si numai era nevoie ca Adina sa-si tina deschise cu degetele fesele fundului. Excitata blonda si-a dus mainile repede sub burtica ei sexxy si de zor a inceput sa-si frece pasarica ei umeda, in acelasi timp miscandu-se si trantind fundul ei in pula lui. Dan o penetra intr-un ritm constant, alunecand cm dupa cm din monstrul lui in primitoarea intrare in ea. Intr-un sfarsit, monstrul lui era in intregime intre fesele ei, scufundat pana la bile in caldura aceea excuizita. Adina se agita si mai tare sub el, de zor frecand pasarica ei, impingand fundul ei in pula lui.
“Fute-ma in fund, Dane, se ruga ea. “Haide, baga monstrul ala al tau in fundulmeu! In intregime iubitule, asa se face! La naiba! Ce bine ma simt!”
Dan pompa printre inele fundului ei, plonjand si pompand din ce in ce mai tare cu fiecare miscare. Isi pompa unealta capul monstrului in sus in fundul ei intr-un ritm constant si plin de pofta trupeasca, facand-o pe Adina sa se cutremure de fiecare data cand isi parca masina in pivinita ei.
“Fa-ma sa explodez, Dane!” Salbatic, Adina isi futea pasarica, alternand intre a-si freca clitorisul si sa impinga doua degete in gaura ei. “Fute fundu meu, iubitule, fute-ma! Si pasarica mea explodeaza, Dane! La naiba, dar bine mai ei! Explodez iarasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!”
Fundul ei a tresarit dintr-o data, sugand in ea in intregime intreaga lungimea monstrului ei. Dan s-a cutremurat in intregime in timp ce incarcaturi intregi din samanta lui isi incepeau drumul afara din bilele lui.
Sperma lui a explodat adanc in fundul ei, imbiband peretii anusului ei cu o incarcatura intreaga de samanta. Nemaiputand sa se retina si ca din reflex, Adina si-a flexat muschii in jurul penisului lui, ajutandu-l parca sa scuipe fiecare incarcatura.


Capitolul 16

Adina a dormit foarte bine in acea noapte. A doua zi, trezindu-se foarte de dimineata, dupa ce Alex a plecat, ea s-a decis să foloseasca acest timp să faca niste curatenie. Dupa ce in ultimele zile in care a facut sex cu Dan cam peste tot prin casa, acum casa arata destul de dezordonata şi fiind persoana meticuloasa care era, o enerva să o vada in acest fel. Prima ei sarcina a fost să adune toate hainele murdare din camerele ei şi a lui Dan, care trebuiau să fie spalate. Camera ei era intr-o stare cat de cat acceptabila, si intr-un cos erau puse toate hainele murdare gata de spalat, asa ca le-a luat cu ea. Apoi s-a indreptat inspre camera lui Dan, se temea de dezordinea ce era acolo. Mai ales ca aproape au distrus-o. Gandindu-se ca poate ea era mai vinovata de dezordinea din camera lui decat el, un zambet i-a aparut pe chip Deschizând usa, Adina a pasit inauntru, apoi s-a oprit muta din drumul ei.
Varul ei statea pe pat, gol de la mijloc in jos cu mamutul lui in amandoua maini, şi se masturba. Adina a suspinat la aceasta surpriza initiala, nu asa de mult la privelistea organului lui nud, sau la ce facea cu el, dar la marimea acea nemaipomenita! Era gigantic! Ea mereu a adorat un penis gigantic şi gros, şi a lui Dan era, dupa cum si bine a simtit pe pielea ei, era aproape de doua cat cel mai mare care l-a vazut vreodata! Dan nu era cu fata la ea şi era prea preocupat cu ceea ce facea incat nu a vazut sau auzit cum verisoara lui intra in camera.
Adina inca se mai uita la masiva şi pulsanda erectie a varului ei. Picioarele ei nu se mai miscau, şi inima ei pompa ca un tren cu abur. Adina a scos niste sunete moi din gat când privea cum pumnul lui pompa in sus şi-n jos pe acea lungime nemapomenita, pasarica ei umezindu-se cu aceasta dorinta instanta. Ochii lui Dan erau strans inchisi, şi soldurile lui se ridicau ritmic in sus şi-n jos de pe pat, fortând mamutul lui rapid in pumnii lui inclestati. Adina n-a mai putut sta fara sa intre si ea in actiune, sa se alature lui pe pat.
‘Ohhhh! Nu ma rezist’ a gandit Adina, intorcându-se să inchida usa, ‘Nu mai rezist!’ Incuind usa, Adina a pasit atenta inspre pat, delectându-si ochii pe acel magnific monstru din mainile lui Dan. Inainte să se casatoreasca avea obiceiul să faca baie nuda in garla bunicilor alaturi de Dan, când inca aveau doar zece ani şi mereu a admirat cat de dotat era Dan inca de pe atunci, dar privelistea acestui urias organ masculin, tare ca piatra şi negru de la pasionala excitatie, a trimis un fior de placere senzuala prin umedele şi furnicatele buze ale pasaricii ei.
Adina involuntar isi inclesta şi relaxa coapsele, strangând pielea pasaricii ei in acelasi timp. Facea asta des când era extrem de excitata, era ca şi cum o mana trecea repede peste tandra ei pasarica.
Tragând tivul rochitei ei in sus, mana ei s-a asezat automat pe pasarica ei, dezmierdând chinuita piele prin umedul material al tanga ei. S-a indreptat inspre pat unde varul ei era, masturbându-se furios.
“Dane!” a soptit Adina.
Dan a suspinat şi s-a ridicat in fund la neasteptatul sunet care verisoara lui l-a scos.
“Uh! Aaaa… Adina! Nu am rezistat fara tine!” a reusit să zica, uimirea aparând pe trasaturile chipului lui, uimit mai mult pentru ca nu si-a dat seama cand aceasta a intrat in camera.
A fost şi mai surprins când a vazut mana verisoarei lui sub rochita ei, frecând pasarica ei!!!……………….
Adina a zambit la privirea confuza de pe chipul verisorului ei. Arata asa de socat şi de comic!
“Ce esti asa mirat si surprins, iubitule, vroiam sa te las sa mai dormit, sa iti mai reincarci putin bateriile!” a murmurat Adina, miscându-se mai aproape. “Dar se pare ca deabia asteptai sa incepem ziua de azi!”
Dan s-a ridicat in fund. Verisoara lui se holba la mamutul lui erect ca un copil care a ochit o acadea, in tot acest timp miscând mana ei intre picioarele ei putin intredeschise. Verisoara lui a venit mai aproape de el pana când erau la cativa pasi departare.
Ochii Adinei au calatorit hipnotic la mamutul verisorului ei, care inca mai iesea magnific dintre coapsele lui musculoase. Dan se uita foarte atent la verisoara lui, apoi ochii lui au cazut in jos peste corpul ei voluptos şi magnific.
Avea pe ea o rochita usoara de vara, stramta peste sanii ei, cu niste bretele mici peste umerii ei. Era stramta in jurul mijlocului ei mic, apoi cadea in jos intr-o rochita plina peste soldurile ei, pana aproape de genunchi. Nu prea arata mare parte din corpul bine proportionat, cu exceptia formei fara cusur a fermilor şi rotunzilor şi plinilor ei sani. Sanii ei erau goi sub rochita, şi sfarcurile ei impingeau afara in puncte ferme, scoase in evidenta de materialul subtire. Adina respira destul de greoi, sanii ei mari ridicându-se şi lasându-se, fiori placuti trecând prin tot corpul ei.
Cutremurându-se, Adina a facut şi ultimii pasi care o separau de chipesul ei verisor. Dan a scos un sunet moale şi gutural când ea se apropia şi mai mult de el. Verisoara lui era foarte aproape acum, el putea să simta caldura ce emana din corpul ei. Stateau unul in fata celuilalt, cu capul lui Dan putin ridicat in sus şi al ei in jos. Adina privea in ochii lui inainte să intinda o mana tentativ in jos intre corpurile lor tremurande. Când degetele ei s-au inconjurat nerabdatoare in jurul mamutului lui, Dan a inceput să se cutremure de dorinta.
“Adina! Alex a plecat?” a soptit el, putin infricosat acum, şi complet afara din reveria lui.
“Nu-ti fa griji, iubitule. Am incuiat usa!” a zis verisoara lui, alunecând pumnul ei inchis in sus şi-n jos pe toata lungimea mamutului lui intarit. “Alex s-a dus la servici, usa de la casa e incuiata, asa ca nimeni nu ne va deranja pentru mult timp. Dar totusi trebuie să fim foarte, foarte atenti. Bine?”
“Uuuuuuuhhh! Ooooh!… Bine! Nici o problema Adina!” a murmurat Dan. Mamutul lui viril a inceput să se agite in mana verisoarei lui.
“Iti place ca-ti ating mamutul, dragule?”
“Yeah! Fi sigura de asta! E nemaipomenit! Degetele tale sunt asa de moi şi de netede, Adina!”
“Woow, nu-mi vine să cred ca esti asa de dotat! Asta e mai bine decat să o faci singur, nu asa iubitule?”
“Ohhhh, da! Poti sa-mi faci asta oricând vrei tu, Adina!” a gemut Dan, pompând mamutul lui in mana ei.
“Nici o grija, dragule, asta şi am de gand” a promis Adina, holbându-se la imensa erectie a verisorului ei.
Dan a gemut, prinzand-o pe verisoara lui de mijloc, şi impingând erectia lui intre coapsele ei. Adina a murmurat ca şi-a scufundata fata in gatul lui, returnând presiunea in mamutul lui. Adina simtea cum el tremura in bratele ei, şi impulsiv a sarutat gatul lui, chiar sub urechea lui. Dan şi-a strans bratele in jurul mijlocului ei, şi cu mic planset, Adina şi-a ars buzele peste obrazul lui, intr-un final ajungând la gura lui. Dan a deschis buzele lui instinctiv când verisoara lui a presat buzele ei intredeschise in ale lui, sarutându-l pasional, miscând buzele ei şi sugând limba lui in cuptorul fierbinte al gurii ei.
Dan a returnat sarutul verisoarei lui instinctiv, şi Adina s-a minunat la dulcea inflacarare cu care verisorul ei a continuat sarutul lor. Era diferit de cel al sotului ei, saruturile lui aproape zgariind buzele ei moi şi pline, dar gura lui Dan se presa de a ei cu o urgenta, dar tandra presiune. Limba lui s-a serpuit de a ei, varful fugind peste dintii ei, probând şi explorând fiecare centimetru din gura ei in timp ce o saruta.
Adina şi-a impins soldurile de trupul puternic al verisorului ei, folosind mana ei să pozitioneze lungimea mamutului lui in jos intre coapsele ei pana când era depozitat in despicatura pasaricii ei umede. Apoi, lasând prinsoarea ei din jurul mamutului lui, Adina şi-a aruncat amandoua maini peste umerii varului ei şi l-a imbratisat puternic, zdrobindu-si sanii senzual de pieptul lui musculos şi movila pasaricii ei puternic de rigidul lui organ…………
Erau lipiti unul de celalalt, sarutându-se cu o crescanda pasiune. Dan a simtit lungimea mamutului lui frecându-se de cracanatura umeda a chilotilor ei, pulsând de pielea ei fierbinte. şi Adina a simtit-o, şi s-a miscat in asa fel incat capul acela gigantic era blocat solid de varful pasaricii imbibata de pofta trupeasca, serpuindu-si posteriorul ei ferm in stramte şi mici cercuri.
Si-a miscat mana ei dreata in jos la posteriorul lui, tragându-l cat de tare a putut in pasarica ei febrila. Cealalta mana a ei era pe ceafa lui in timp ce Adina impingea limba ei in jos in gatul verisorului ei, lingând interiorul gurii lui, gemând şi suspinand, pasarica ei imbibând materialul chilotului ei. Dan putea să simta umezeala izvorând afara peste capul mamutului lui, imbibând varful bulbos cu uleiurile fierbinte şi alunecoase ale pasaricii ei.
“Oh, woow, asta e fantastic! Esti asa de uda! Trebuie să te fut, Adina! Ma lasi? Stiu ca vrei asta!” a soptit Dan nerabdator, presând mamutul lui de pasarica ei ca să accentueze nevoia lui.
“Nu chiar asa de repede, iubitule!” a gemut verisoara lui intr-o voce joasa, “Doar lasa să se intample! Unei femei ii place să fie infierbantata incet. Sunt fierbinte, dar am nevoie de mai mult ca să fie extraspecial pentru mine. Joacate cu sanii mei, Dane, maseaza-mi sfarcurile!” Ascultator, Dan a cupat sanii plini şi rotunzi ai verisoarei lui in amandoua maini, dezmierdând şi framantând pielea neteda cu mainile lui mari şi puternice.
“Daaaaaa!! Asta e. Acum strange-mi sfarcurile! Unei femei ii place ca un barbat să se joace cu sfarcurile ei! Dar fa-o gentil, dragule… foarte gentil!”
In timp ce verisorul ei lucra atent la sanii ei, Adina s-a intins intre coapsele lor şi din nou şi-a inchis degetele in jurul organului lui. Aproape ca s-a dublat in marime şi ea deabia putea să isi incercuiasca degetele ei lungi şi svelte in jurul circumferintei lui. Cu experte pompari, ea freca varful mamutului dealungul santului umed al chilotilor ce acopereau pasarica ei gustoasa. In sus şi-n jos ea il freca, de la baza pasaricii ei pana la clitorisul ei, devenind din ce in ce mai excitata de gândul ca se va masturba singura prin chilotii ei cu organul erect al verisorului ei care se juca cu sfarcurile erecte.
Adina şi-a dat seama ca elementul interzis al partidei lor de sex era cel care o incita asa de tare. Gândul ca va face dragoste cu puternicul şi chipesul ei verisor era asa de viclean şi de salbatic, incat pasarica foarte excitata a Adinei a inceput să se umple un constau torent de suc vaginal.
Mainile lui Dan erau acum pe fundul ei, strangând şi framantând compactele fese asa cum a facut şi cu sanii ei. Dar de data asta, el putea să traga pasarica ei acoperita cu chilotul ei mult mai tare in mamutul lui. Il excita enorm de mult să isi umple palmele cu pielea ferma şi stramta a fundului verisoarei lui şi să isi zdrobeasca mamutul lui intarit bifurcatia ei.
Adina a plans moale nevoia ei când verisorul ei a prins-o de fund, şi a inceput să se miste inapoi, tragându-l odata cu ea. Când spatele genunchilor ei au atins marginea patului, ea a cazut inapoi peste pat, tragându-l pe Dan deasupra ei. Adina şi-a deschis picioarele şi şi-a impins bifurcatia ei umpluta de sucurile ei in sus, pe taria lui pulsanda, contorsionându-se in pasiune sub el. Dan a privit in jos la trupul verisoarei lui. Rochita ei era ridicata in sus in jurul mijlocului ei şi sanii ei cadeau afara din decolteul rochitei ei ca doi pepeni copti. Dan şi-a scufundat capul in pieptul ei şi a inceput să linga şi să suga sfarcurile erecte, unul dupa altul.
“Ohhh! Da, Dane! Suge-mi sanii!… Ohhhhh! Ce iubesc asta!” a gemut Adina, rotindu-si soldurile cu pofta in jurul mamutului pulsând al verisorului ei.
Capul mamutului lui a gasit intrarea crapaturii ei din nou, fie prin noroc, fie accidental, dar de data asta deliciosul contact era prea mult pentru excitatul barbat ca să mai poata rabda şi a inceput să isi frece mamutul de pasarica verisoarei lui prin materialul subtire al chilotului ei. Adina a suspinat şi s-a inclestat de el, capul ei blond rotindu-se dintr-o parte in alta, ochii inghetati intr-o pasiune obscena când a simtit mamutul verisorului ei impingându-se in materialul stramt şi zdrobindu-se de clitorisul ei. ‘Ohhhhh, e ca un salbatic şi puternic taur!’ a gandit Adina. ‘In orice clipa, o să sparga materialul subtire şi o sa-si scufunde monstrul lui adanc in pasarica mea fierbinte’. Acest gând obscen şi insuportabil a condus-o peste culme foarte repede.
“Ooooooohh, Dane!” murmura ea, când a simtit valuri de placere construindu-se adanc in pasarica ei. “Ohhhhhhh… e… eu… Dane, ma faci să viiiiiinnn… oh, Dane… ooooohh, iubitule, viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn!”
Soldurile verisoarei lui s-au arcuit in sus ca sa-l intalneasca, gura ei deschisa intr-un mut strigat de placere in timp ce se contorsiona şi se agita sub el. Dan a impins mamutul lui tare in pasarica vibranda a Adinei. Bilele lui ardeau de pasiune şi umflate la maxim. El niciodata nu a vazut o femeie climaxând asa de puternic, şi ce a facut totul şi mai surprinzator mintii lui adolescente, era faptul ca ea a avut un climax fara ca el macar sa-si scufunde mamutul in pasarica ei fierbinte.
Adina chiar ca a avut un climax… unul foarte, foarte puternic. Se zguduia intr-un extaz cutremurator, inchizând ochii ei albastrii, apoi devenind moale sub el. Mainile ei au cazut, şi picioarele ei s-au intins. Adina era intinsa sub verisorul ei, cu pasarica ei in ca presându-se de mamutul lui, şi cea mai mare parte a fundului ei magnific atarnad peste marginea patului. Vag, prin caldura stralucitoare ce radia prin corpul ei, Adina a simtit mainile lui pe soldurile ei, tragând chilotii ei flescaiti in jos peste coapsele ei cutremurande.
Cumva Dan a reusit să traga rochita ei de vara in sus peste capul ei pana când statea goala şi inca suspinând pe pat in fata lui. Mamutul lui era tare ca piatra, şi ignorând murmuraturile ei inconstiente de protest, Dan s-a grabit intre picioarele larg deschise ale verisoarei lui şi şi-a pozitionat capul monstrului lui la intrarea pasaricii ei. El s-a cutremurat doar gandindu-se la ce va face. Un moment a stat şi doar s-a uitat la pasarica ei, fugarindu-si ochii peste pasarica ei, incredibil sau nu dar nu avea nici un fir de par pe ea, peste buzele acelea umflate şi care chiar şi acum dupa aproape doua minute de la climaxul ei inca se mai cutremurau şi pulsau in jurul capului mamutului lui, parca plantând umede şi anapoda saruturi pe capul acela infocat.
Verisoara lui a privit in sus şi a vazut pofta trupeasca din ochii verisorului ei, apoi privind in jos la mamutul lui pulsand, infipt intre labile pasaricii ei, şi a gemut adanc in gatul ei. Apoi, inainte ca ea să se miste sau să zica ceva, Dan a pompat mamutul lui in pasarica ei.
“Dane!… Maica maiculita! Ma despica in doua!” a gafait Adina, simtind monstrul gigantic penetrând constructia umeda a pasaricii ei dintr-o singura puternica pompare.
“Inc… Uhhhh!… Mmmmmmhhhh, i…ncet, sau ma vei rani! Te rog fi gentil, iubitule!”
“Oh, Adina! Ooooohh, dar esti stramta! Nu-mi vine să cred!” a gemut Dan când soldurile Adinei au saltat in sus, alunecând pe lungimea mamutului lui nerabdator.
Ochii ei parca au iesit din orbite când a simtit cum el fute adanc in pasarica ei. Surpriza repede a fost inlocuita de un gând placut, când monstrul verisorului ei a inceput să intinda peretii elastici ai pasaricii ei.
Asa de stramta defapt, incat putea să simta fiecare culme şi vale a aliniamentului pasaricii ei in timp ce se inclesta pe toata lungimea lui ca o manusa foarte stramta. Dan s-a pregatit să o futa pe verisoara lui cu inflacarare. Punând toata greutatea corpului lui pe coate, el a inceput să isi miste soldurile in sus şi-n jos, incet la inceput, şi apoi, mult mai repede in timp ce sucurile ei au inceput să curga copios ungând jonctiunea poftei lor trupesti.
El isi infingea monstrul in şi-n afara repede, facand-o pe Adina să suspine şi să se agite sub el. Ea a inceput să suspine din cauza extazului. S-a inclestat de capataiul patului, capul ei intorcându-se dintr-o parte in alta in timp ce incepea să isi ridice soldurile şi să intalneaza pomparile verisorului ei. Frictiunea lungimii mamutului lui dealungul buzelor senzitive ale pasaricii ei au facut ca mintea Adinei să vada stele verzi, şi isi contorsiona fundul in cel mai turbat mod posibil. Verisorul ei cel care o futea asa de bine şi de delicios.
“Daaaaaa! Fute-ma, Dane! Fute-mi pasarica cu monstrul ala la care-i zici pula!” suspina Adina printre dinti inclestati.
Dan s-a uitat in jos intre coapsele larg deschise ale verisoarei ei, uitându-se cum pompeaza in pasarica ei. Buzele netede ale pasaricii ei se inclestau pe lungimea lui când se retragea şi apoi disparea iarasi in ea când plonja adanc in ea. Acum el putea să vada felul cum pasarica ei se intindea şi se inclesta pe mamutul lui, in acelasi timp simtind totul, şi stimulanta combinatie iontensifica excitatia lui de o mie de ori. Gafaind şi gemând de placere, Adina şi-a ridicat picioarele, tragând genunchi ei inapoi, impingând pasarica ei in sus la mamutul pistonând al verisorului ei. Ii place să faca sex asa, cu picioarele ei indoite şi genunchi trasi inapoi lipiti de sanii ei. Ii oferea cea mai adanca penetrare, şi facea ca clitorisul ei să se zdrobeasca tare de pubisul lui.
Pomparile soldurilor lui scoteau aerul din plamanii ei foarte repede. Totusi, in ciuda cutremuratoarei pompari pe care i-o dadea el, Adina a inceput să gafaie şi să murmure fara incetare… minunate obscenitati pe care Dan niciodata nu a visat ca le va auzi venind din gura verisoarei lui.
“Oh! Oooohh, fute-ma Dane! Fute-ma cu tot ce ai! Bagati pula aia mare in pizda mea zemoasa şi nu te mai opri din futut! Uhhhhhhhhhhhhhhgggnnh!”
“ASTA fac, Adina! Te fut! O sa-mi dau drmul in pasarica ta, şi o să te fac să ai orgasme pana lesini!”
“Ooooooooh! Daneeeeeeee! Da, vino in mine! Vreau sa-ti simt samanta in pasarica mea! Oooooooo!unnnnnnnnggg! asta e! sunt aproape! Mai tare! Ooooooohhhhhhhhhhhh!”
Adina era in flacari, intregul ei trup ardea cu o nemaintalnita pasiune pentru verisorul ei, care o futea asa de magnific. Pasarica ei se incleste pe mamutul lui de fiecare data când el tragea afara, apoi relaxându-se să primeasca fiecare minunat cm când plonja inapoi in ea. Adina a tras picioarele ei larg deschise, oferind pasarica ei plinelor şi freneticelor pompari ale monstrului verisorului ei. Un murmur a scapat printre buzele ei când a simtit caldura imprastiindu-se in timp ce un alt orgasm umplea pasarica ei ravasita. Ochii ei s-au deschis larg să il priveasca. Dan se uita in jos la ea cu o egala privire pasionala pe chipul lui, şi era evident ca propriul lui orgasm era foarte aproape.
“Unnnnnnnnnhhhhhh! Oooooooo, daaaaaaaa! Fute-maaaaaaaaaaa!… viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn!” se schelaia Adina, când valuri de placere au inceput să se imprastie chiar din inima pulsandei ei pasarici.
Dan o futea pe verisoara lui foarte puternic, extrem excitat de obscenele ei plansete de placere. Soldurile lui pompau in sus şi-n jos, mamutul lui largind şi umplând pasarica ei cu o tarie fierbinte şi pulsanda. Era exact ce femeia cutremuranda avea nevoie şi a simtit cum coapsele ei incep să se topeasca şi ochii ei au inceput să nu se mai poata concentra in timp ce mamutul lui plonja in gaura ei pulsanda cu forta unui piston de masina. Adina isi arunca pasarica ei cutremuranda foarte sus, zdrobindu-si clitorisul delicios de mamutul verisorului ei in acelasi timp, climaxând intr-o supratensiune de brut şi innebunitor extaz.
“Dane! Oooooooh, Daneeeeeeeeeeeeeeee!” gemea Adina.
Dan a inceput să arate solicitarea, fata lui parca insurubându-se, ochii pe jumate inchisi, gafaind dupa respiratie in timp ce verisoara lui isi flutura mainile ei la spatele lui să prinda fundul lui, tragându-l in ea cat de adanc putea in timp ce ea isi dadea drumul. Corpul ei a inceput să se agite peste tot şi pasarica ei a explodat, strangând şi inclestând monstrul lui lung ca o gura lipsita de dinti. Adina a trebuit sa-si muste buza de jos foarte puternic ca să nu tipe placere ei afara, mainile ei inclestându-se fundul varului ei.
Reactia violenta a Adinei era tot ce avea nevoie Dan să alunece şi el peste culme, şi cu un adanc, gutural geamat, şi-a aruncat capul pe spate şi a trimis jet dupa jet sperma groasa adanc in pasarica ei. Ejacularea verisorului ei a trimis-o pe Adina intr-o cutremuratoare convulsie de extaz, contratile pasaricii ei crescând in intensitate.
Pe masura ce isi dadea drumul, Dan a prins sanii verisoarei lui şi i-a strans puternic, intorcând şi strangând pielea zgaltaitoare a sanilor in timp ce ii umplea pasarica ei fierbinte cu o incarcatura intreaga de cremoasa samanta. Adina tipa de nu mai putea. Sunetele un amestec de jena şi dorinta extatica. Varul ei crema in interiorul ei… l-a lasat pe propriul ei var să o futa, şi acum ii inunda pasarica cu crema lui… experienta era nemaipomenit de excitanta. Imediat ce a simtit cum explodeaza şi se imprastie in ea, Adina s-a zdrobit şi mai tare in mamutul lui scuipand, disperata să primeasca fiecare strop pe care virilul ei verisor i-a oferea. Il indemna.
“Vino in mine, Dane!” plangea ea. “Vino in pasarica mea! Impusca incarcatura ta fix in pasarica mea! Uuuuuuhhhh, iubitule! Vreau să te simt cum vi in mine!!!”
Dan a gemut şi s-a impins in ea in timp ce isi golea bilele adanc in pasarica ei. In schimb, Adina strangea fesele lui amandoua maini, tragând mamutul lui mai adanc şi mai adanc in interiorul pasaricii ei nesatule. Spre deliciul Adinei, verisorul ei a continuat să o futa chiar şi dupa ce a terminat de impuscat samanta lui. Mamutul lui era inca extrem de tare in ciuda unui orgasm care i-a luat mintile. Majoritatea tinerilor erau asa, s-a gandit Adina, capabili să aiba o a doua erectie aproape inainte ca prima să devina moale.
“Oooooh, ai fost minunat, Dane!” a fredonat Adina fericita, serpuindu-si fundul in sus inspre el. “Esti inca tare! Hmmmmmmm, cred ca ar trebui să ii zicem chestiei aleia ‘dl replay’, nu-i asa, iubitule?”
“Ai face bine să crezi asta, Adina!” a ranjit Dan.
Amandoi au chicotit impreuna când Dan a inceput sa-si alunece monstrul in şi-n afara pasaricii ei. Era o futaie umeda. Pasarica umpluta cu crema a Adinei era alunecoasa şi fierbinte, clitorisul ei iesind afara ca o limba roza mica se razuia delicios de lungimea mamutului lui. Adinei nu-i venea să creada cat de repede verisorul ei era capabil să o excite din nou. In cateva secunde, Adina simtea familiara furnicatie in salele ei… al treilea ei orgasm in mai putin de jumate de ora!…
“Ohhhhh, daaaa, iubitule!” a gafait Adina. “Fute-ma din nou!”
Bilele lui Dan se plesneau de fundul ei ridicat la finalul fiecarei pompari in timp ce Adina intinsa pe spate, il lasa pe verisorul ei să o futa cat de tare vroia el. Era foarte nerabdator să faca asta şi la fel era şi ea. Fundul ei salta când ea isi pompa soldurile ei in sus in mamutul lui, zgaltaindu-si pasarica in jurul stalpului lui alunecând ca o ninfomana.
Adina era coplesita de pofta trupeasca dupa chipesul ei verisor. Era asa de bun! Asa de puternic, viril barbat! Oamenii vor zice ca e gresit, dar Adinei nici ca-i pasa. Se simtea mult prea bine. Viata este scurta, şi trebuie primesti cat mai multa placere posibil, nu conteaza sursa. Atata timp cat nimeni nu va afla, ce rau poate să faca? Si, avea un asa de gigantic şi tare monstru… un asa de minunat penis cu care să futa.
Si chiar asta a facut, conducand-o prin alte trei orgasme inaite ca bilele lui proaspat descarcate de incarcatura lor să impuste o a doua incarcatura de crema groasa şi cremoasa in abdomenul ei cutremurand. De data asta Dan a primit portia de care avea nevoie şi mamutul lui repede s-a dezumflat in pasarica inca pulsanda a Adinei. El a devenit moale, şi bratele lui au cazut jos. A cazut greoi pe ea şi Adina a gafait când greutatea lui s-a asezat jos. Picioarele ei au alunecat in jos de o parte şi de cealalta a trupului lui şi atarnau pe marginea patului pana când au atins podeaua. şi-a condus mainile peste spatele lui, dezmierdând pielea lui fierbinte şi transpirata şi l-a imbratisat puternic de corpul ei transpirat. Au stat asa pentru minute bune, doar sarutându-se pasional………………

Capitolul 17

Era in jur de amiaza in aceasi zi. Dupa dimineata furtunoasa pe care au avut-o impreuna, si dupa aproape doua ore pe care le-au petrecut in pat impreuna, Adina si-a continuat treaba inceputa, iar Dan, dupa un dus bine meritat si o masa copioasa s-a dus in garaj sa vada ce e cu masina Adinei. Nu era un mecanic profesionist, dar masinile mereu i-au placut si stia indeajuns despre masini. A participat la indeajuns de multe curse de masini cu propria masina si a castigat pe masura dovedindu-se a fi un sofer foarte bun si un mecanic la fel de bun.
Adina a venit la garaj sa vada ce a facut Dan. A cam terminat treaba prin casa si fiind o dupa masa foarte calduroasa, caldura si-a lasat amprenta asupra ei. Usa de la garaj era deschisa si a intrat inauntru.
“Dane?” a strigat ea.
“Aici, Adina” a raspuns el, ridicandu-se in picioare din partea cealalata a masinii ei.
Adina s-a indreptat inspre el si si-a infasurat mainile in jurul trupului lui puternic cu pofta. L-a sarutat foarte puternic, limba ei facand minuni in gura lui, frecand movila pasaricii ei de umflatura care incepea sa se intareasca din pantalonii lui.
“Asta imi place” a zambit Dan, prinzand-o de fund, jeansii ei fiind foarte mulati pe fundul ei.
Adina s-a fatait. “Imi murdaresti pantalonii” a zis ea, razand fericita. “Dar cui ii pasa?”
“Stai sa vezi ce iti fac numai sa termin cu masina?” a zis el, intorcand-se cu spatele la ea si indreptandu-se spre masina iara. Ea a mers dupa el, si-a infasurat mainile in jurul mijlocului lui si a pus fata ei pe spatele lui musculos. Si-a dus mainile in jos inspre umflatura din pantalonii lui, prinzand monstrul acela prin pantaloni.
“Deabia astept iubitule?” a soptit ea. “Astazi sunt a ta toata ziua. Alex iara nu vine acasa decat foarte tarziu. Mai devreme mi-a dat telefon si vroiam sa te anunt.” Dan s-a intors cu fata la ea.
“Serios, surioara?” a intrebat el, ochii lui sclipind, stiind ca iara va fi o zi ca celelalte in care vor fi iarasi in lumea lor. “Credeam ca astazi va veni mai repede.” Ea s-a uitat in ochii lui, in ochii ei albastrii parca a aparut o sclipire fioroasa. L-a prins de fese fundului lui, tragand monstrul lui intarit in movila pasaricii ei. Ea a aprobat, prinzandu-l tare de fese.
“Astazi sunt iarasi a ta, toata ziua” a zis ea.
Dan a prins-o de mijloc si a invartit-o roata prin garaj.
“Termina, Dane” a zis ea razand. “Poate ma scapi!”
“Niciodata” a zis el, intorcandu-se cu ea roata prin garaj. Adina se tinea de gatul lui puternic, razand de placere.
“Aici” a zis el, asezand-o pe un butoi de bere ce era depozitat acolo de mai demult. “Stai sa termin cu masina ta si apoi…” S-a aplecat sub capota masinii,
Dupa un minut, in care a fixat ceva la motor. “Gata” a zis el, ridicandu-se de sub capota cu ceva in mana. “Chestia asta a fost de bai, am schimbat-o, nu cred ca o sa mai probleme multa vreme cu masina surioara.”
“Merci, fratioare.”
“Acu ca treaba asta e gata hai la piscina ca caldura asta ma doboara” a zis el.
“Mmmm, suna bine. Vrei sa vezi iarasi ce bine arat in bikini?” a zis ea razand.
“Pai fundul tau era destul de apetisant” a raspuns el tachinator.
“Ghici ce culoare au chiloti de pe mine?” l-a tachinat ea, lovind calcaiele...



    Login