Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAdina si verisorul ei 4
Autor : gemenii - 2011-01-06
Citita de 17210 ori - Nota 8.00 (32 voturi)
Capitolul 9

Lui Dan, dintr-o data i-a venit o idee. Si-a scos monstrul de tot din Adina si stat pentru cateva momente in genunchi intre picioarele ei. Vroia sa o priveasca in toata splendoarea ei, asa cum era intinsa in fata lui, nuda si proaspat satisfacuta. Ce a vazut i-a taiat respiratia. Niciodata o femeie nu a aratat asa de frumos precum arata verisoara lui in aceste clipe. Adina il privea inapoi, uitandu-se direct in ochii lui. Amandoi se uitau unul la celalalt, fara sa clipeasca.
El niciodata nu a simtit asa o nevoie sau pofta ca acum. Era ca si cum propriul lui suflet era in flacari si singura modalitate ca sa stinga acel foc era sa se scufunde in vulva ei fierbinte si umeda. Apoi, spre deliciul, el a privit-o pe verisoara lui cum incet isi ridica mana ei. In timp ce se intindea dupa el, lui i-a trebuit orice gram de control sa se retina sa nu scuipe afara incarcatura lui fierbinte si greoaie de samanta peste toata mana ei cand intr-un final la atins.
“Oh, verisoara” a gafait el, privind-o cum apleaca monstrul lui in jos, atintind capul purpuriu al monstrului lui in jos la feminitatea ei.
Incercand sa controleze impulsul de a conduce monstrul lui in ea dintr-o pompare brutala, el a asteptat ca ea sa aseze capul acela mare si gigantic in jos la deschizatura aburinda a vaginului ei.
“Acum, dragule, ACUM, pune-l in varata” i-a zis ea, ridicand pelvisul ei in sus inspre el si indemnandu-l sa intre in cel mai secret loc al ei.
“Oh, daaaaaa” a gafait el, in timp ce incet isi usura masiva coloana in jos in nucleul suculent al vulvei ei. “Ahhhh, ce iubesc asta.”
Adina era asa de fierbinte si de pregatita pentru el, monstrul lui nu a ezitat in timpul calatoriei lui in jos in sanctuarul inviolabil al vaginului verisoarei lui.
Deabia putand sa se retina sa nu plonjeze masculinitatea lui lunga si groasa in ea, Dan incet s-a usurat in jos pana cand era totalmente scufundat in pasarica ei fierbinte si inclestata. Lui nu-i venea sa creada ca monstrul lui gigant era complet scufundat in jos in interiorul surorii lui. El niciodata nu a experimentat o placere asa de adanca si de intensa. Ameninta sa scurtcircuiteze atingerea lui cu realitatea.
Apoi ridicandu-se in sus, el s-a impins in ea, impungand monstrul lui si mai adanc in adancurile feminitatii ei fierbinti. Mentinand pomparea lui cat de adanc a putut, el s-a aplecat in fata si lacom a supt un sfarc gigant in gura lui.
“Ohhhh, iubitul meuuuuuuuuuuuuu” Adina a gemut cand a pus stapanire pe fundul musculos al verisorului ei si si-a infipt unghile ei lungi adanc in muschii puternici ai fundului lui.
Sugand la sfarcul ei umflat, el a pus stapanire pe sanul ei si mai grosolan l-a masat in timp ce continua sa isi plonjeze monstrul in ea.
“Oh, iubitule, dragule, fute-o pe varata” Adina gafaia, impingandu-se in sus in el.
“Oh, verisoara” Dan gafaia, scuipand afara sfarcul ei si plonjand monstrul lui tare in jos in canalul inundat al pasaricii ei.
Fara nici o pauza, Dan a inceput sa-si pistoneze monstrul in vulva ei ca si cand propria lui viata ar fi depins de asta. In si-n afara, in si-n afara ca un nebun, din ce in ce mai repede pana cand soldurile lui erau un miraj.
“Oh, da, oh, daa, oh, daaa” murmura el in timp ce si-l mana brutal in ea.
Adina lua intreaga lungime a organului lui monstru in jos in adancurile adanci ale vulvei ei de fiecare data. In timp ce Dan plonja in ea, el putea sa simta cum Adina se impinge in sus in el cu lacomie. Ea vroia tot ce el putea sa-i ofere de fiecare data cand monstrul lui plonja in ea. Strangand cu putere fesele lui pistonande cu mainile ei, Adina ghera cu unghile ei lungi, impulsionandu-l sa o futa din ce in ce mai repede.
In timp ce se futeau cu salbaticie, Adine obscen si-a ridicat picioarele ei lungi in sus in aer si si-a infasurat coapsele ei in jurul mijlocului lui. Strangandu-l puternic intre coapsele ei puternice si catifelate, Adina si-a infipt calcaiele in fundul lui, impulsionandu-l sa isi conduca organul lui monstru in tunelul ei fierbinte din ce in ce mai adanc.
Ca doua bestii degenerate care se luptau pentru supravietuire, amandoi se luptau. Trupurile lor se plesneau impreuna iar si iar ca si cum intentionau sa se distruga unul pe celalalt. S-au repezit unul la altul iar si iar in batalia lor pentru placere. Mugete si sunete animalice scapau din gurile lor in timp ce se futeau si futeau.
Adina nu se mai satura de coloana de granit a verisorului ei. Ea niciodata nu a mai simtit si nu a mai avut un penis care sa o umple asa de tare si sa o largeasca dincolo de capacitatile ei, dar totusi vroia mai mult. Ea niciodata nu a visat ca organul lui era asa de lung, asa de gros, asa de gigantic. El aproape ca era prea gigantic si pentru ea. In ciuda dotarii lui si marimii lui, Adina avea nevoie in intregime de el in vulva ei arzanda, in timp ce gafaia si se lupta sa il traga din ce in ce mai adanc in ea cu fiecare pompare salbatica. Niciodata ea nu a visat sa faca dragoste cu verisorul ei si acum nu putea sa-si imagineze sa nu faca dragoste cu el. Nici macar nu putea sa-si aminteasca ca vreodata sa fie fututa asa de puternic si de pasional. Impingandu-se in sus in el de fiecare data cand isi plonja monstrul in vulva ei fierbinte, Adina incerca sa-l absoarba prin pasarica ei.
“Oh, daaaaaa, iubitule, oh, daaaaaa, fute-ma, iubitule, o vreau, o vreau, o vreau” se balbaia Adina in timp ce Dan continua sa plonjeze in pasarica ei spumeganda cu organul lui gigant.
Dan niciodata nu a simtit asa o putere si un control in intreaga lui viata. Niciodata nu a visat ca macar sa faca dragoste cu verisoara lui si acum el era deasupra ei futandu-i creierii afara si ea iubea fiecare clipa. Cum putea el sa-si plonjeze barbatia in jos in ea si ea sa doresca si mai mult asta? Adina ii dadea singurul lucru pe care verisoarele niciodata nu ar trebui sa-l imparta cu verisorii lor, niciodata, dar ea era dornica sa i-o dea lui. Sentimentul de dominare completa era asa de extatic, incat el deloc nu s-a oprit. El vroia sa o futa pe vesnicie si niciodata sa nu se mai opreasca.
Dintr-o data, Dan abrupt s-a oprit sa-si conduca monstrul in pasarica inundata a verisoarei lui.
“Ceeeeeeeeeeeeeeeeeee” a inceput ea sa spuna, inainte ca gura ei sa fie acoperita de a lui Dan, in timp ce o saruta adanc si umed.
Conducand limba lui adanc in gura ei, el explora gura ei inainte sa suga limba ei fierbinte si probatoare in gura lui. Sarutand si sugand unul la celalalt, amandoi gafaiau in extazul lor.
Mentinand monstrul lui gros si tare adanc infipt in pasarica fierbinte a verisoarei lui, el putea sa simta buzele groase si carnoase ale vulvei ei pulsand strant in jurul tariei lui. In timp ce pasional se devorau unul pe celalalt, ea gentil mulgea organul lui umflat cu muschii puternici si flexibili ai pasaricii ei.
Intr-un final, Dan a trebuit sa ia o gura de aer. Gafaind dupa o gura de aer, el si-a ridicat gura de pe a ei si a asaltat sanii ei mari ca farfurile. Prinzand pielea ei moale si pliabila a sanilor ei in mainile lui, ii strangea si framanta amandoi acei sani frumosi in timp ce sugea prima data la un sfarc apoi la celalalt sfarc umflat. El niciodata nu a simtit nimic asa de moale si fierbinte si minunat ca sanii ei mari si frumosi. El vroia sa isi frece fata in catifelarea lor pentru totdeauna si niciodata sa se opreasca. Dar chiar si dupa cateva momente, el a simtit impacientarea surorii lui in timp ce aceasta incepea sa se miste sub el, impulsionandu-l sa faca iarasi dragoste cu ea.
Fara tragere de inima a lasat sanii ei, si repede a inceput sa futa tunelul lui salivand si fierbinte iarasi.
“Oh, da, oh, da, iubitule, oh, da, iubitul meu verisor, fa-o verisoarei tale ninfomane” se scheuna Adina, impingandu-se in sus in el din nou, luandu-l in intregime inauntru de fiecare data.
Ca un nebun, Dan isi plonja monstruozitatea in si-n afara umezelii ei asa de repede ca fesele lui erau o tornada. In si-n afara, monstrul lui gigantic taia, facand ca sucurile ei scuipande sa zboare peste tot patul. In timp ce o futea, el putea sa adulmece aroma de mosc care umplea camera cu mirosul erotic de sex.
“Oh, da, iubitule, da, da, da, oh, daaaaaaaaaaaaa” gafaia ea in timp ce intregul ei trup a inceput sa vibreze si sa se cutremure necontrolabil.
“OHDAAAAAAAAAAAAAVIIIIIIIIIIIINNNNNNNNN!” striga Adina.
Lui Dan nu-i venea sa creada. In mintea lui, el mereu va fi verisorul ei mai mic, totusi acum o va face pe verisoara lui sa explodeze de placere. Si asa si a facut Adina. Subitul sentiment de omnipotenta care a trecut prin el era prea mare si el a simtit cum monstrul lui da o pompare puternica in pasarica ei turbata. Subit, un torent din samanta lui bolborosanda a scuipat afara in tunelul ei aspirand si inclestat.
“OHDAAAAAAAAAAA” Adina a strigat iarasi, cand a simtit torentul alb de crema groasa si fierbinte scuipand afara in pasarica ei ravasita.
“OHHHHHHHHDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!” Dan striga si el, in timp ce-si plonja monstrul in feminitatea ei feirbinte si absorbanta si lasa sa scuipe afara incarcatura lui letala in interiorul ei.
“Ohdaiubitul meu verisor o umple pe verisoara lui cu crema lui magnifica” bolborosea Adina cand a simtit monstrul lui tresarind si scuipand un al gigantic torent de samanta in ea.
“Oh, daaaaaa, Adina” Dan zicea incontrolabil cand a simtit monstrul lui tresarind si tresarind, scuipand afara eruptie dupa eruptie din samanta lui groasa in verisoara lui.
Intr-un sfarsit pasarica ei nu mai putea sa se retina si a inceput sa scuipe afara samanta lui prin jurul monstrului lui. Iar si iar, unealta lui puternica tresarea si exploda in interiorul verisoarei lui pana cand o umplea la refuz.
Adinei nu-i venea sa creada cat de multa samanta penisul gigantic al verisorului ei scuipa in ea, in timp ce simtea cum se prelinge afara din pasarica ei si gadila crepatura fundului ei. Woow, a gandit ea, niciodata nu a vazut o asa virilitate intr-un barbat. Se va termina vreodata eruptia din interiorul ei?
“Oh, woow, Adina” a plans Dan, infricosat sa nu fi stricat ceva din monstrul lui pentru ca eruptia lui nu mai inceta din scuipat. El a ejaculat asa de mult din samanta lui groasa acum, incat bilele lui au inceput sa-l doara.
“E in regula, iubitule, umple-o pe ninfomana de varata” l-a incurajat Adina, incercand sa-l linisteasca.
Apoi, dintr-o data, cu o ultima pompare puternica, monstrul lui abrupt s-a oprit din ejaculare si cu un geamat puternic, Dan a cazut jos deasupra ei.
Adina niciodata nu a experimentat o asa de nemaintalnita pasiune. A lasat-o extenuata, mental si fizic. Ciudat, Dan parea sa nu aiba nici o greutate si Adina deabia il simtea presandu-se in jos peste ea. Asta era destul de disconfortant pentru ca stia ca el cu siguranta avea in jur de optzeci de kg. Apoi aruncand privirea intr-o parte, a vazut ca cea mai mare parte din greutatea lui se odihnea in bratele lui in timp ce le mentinea pe langa trupul ei.
In timp ce se odihneau unul in bratele celuilalt, Dan si-a ghemuit fata in jos la curba gatului ei si dragastos a ramat acolo, sarutand-o usor.
Nici unul dintre ei nu a scos un cuvant pentru mult timp in timp ce stateau uniti in pasiunea lor. Apoi ea si-a dat seama ca masivul lui penis nu se inmoaie. A ramas tare si gros, infipt in pasarica ei ca un dop gigantic. De ce el nu era ca alti barbati, s-a intrebat Adina. De ce monstrul lui nu s-a inmuiat si a alunecat afara din pasarica ei? In loc sa faca asta, ramanea in ea, gros, umflat si pulsand cu potenta. Cum se putea intampla una ca asta, se intreba ea, stiind ca Dan a impuscat mai multa samanta in ea decat orice alt barbat a facut vreodata. Apoi a simtit cum monstrul lui incepe sa tresara in ea. Nestiind la ce sa se astepte, Adina a fost uimita ca Dan incet s-a ridicat in coate si se uita in jos la ea.
Ochii lor s-au intalnit si s-au inchis. Ea putea sa vada iubirea din ochii lui care zbura intre ei doi. Apoi l-a simtit cum incepe sa se miste in ea iarasi.
Aplecandu-se in jos, Dan a sarutat-o lung si puternic in timp ce el incet isi retragea monstrul lui gros si purpuriu afara din canalul infometat al pasaricii ei. Apoi, dand buzelor ei moi si pufoase un sarut tandru, ea incet a usurat monstrul lui inapoi in ea, alunecandu-l pana cand capul gros si spongios a ajuns pana la intrarea in uterul ei.
Apoi a inceput sa o futa cu lungi si incete pompari, umpland-o complet, dar iubitor. Ea niciodata nu a mai fost fututa asa de tandru, asa de gentil. Era ca si cum lui ii era frica ca pasarica ei era la fel de delicata ca portelanul si poata el o va sparge din greseala. Incet, el pompa monstrul lui in si-n afara vulvei ei ravasite, amestecand sucurile lor intr-o spuma groasa care incet se prelingea afara din despicatura ei stramta.
Apoi, oprindu-se pentru o clipa, mentinand colosalul lui penis adanc in ea, el s-a intins intr-o parte si a luat una din tigarile de pe noptiera de langa pat. Le-a ochit mai devreme, cand o astepta pe Adina sa iasa din baie. Si din cate si-a dat el seama, erau niste tigari de marijuana. Aprinzand-o, el a tras un fum lung din tigara, umpland gura si plamanii lui cu fumul de marijuana. Aplecandu-se in jos, el si-a zdrobit gura in jos peste a ei si gentil a fortat fumul in gura ei. Intrand si ea in joc, Adina a inspirat adanc si si-a umplut plamanii cu fumul acela impartit. Amandoi si-au retinut respiratile pentru cateva secunde in timp ce intoxicatia iarasi a inceput sa se imprastie prin fluxul lor sanguin. Tragand inca un fum lung si adanc, Dan a repetat sarutul si a umplut plamanii verisoarei lui iarasi, si iarasi inainte ca tigara sa fie terminata.
Respirand afara marijuana, Dan a inceput sa o futa incet pe verisoara lui. Era ca si cum ei erau intr-un intunecat si vrajit taram al fanteziei. Adina putea sa vada cum soarele apune si camera ei gradual incepe sa se intunece din ce in ce mai tare in timp ce amandoi se futeau si futeau mereu. Asa de incet, Dan a continuat sa o pompeze cu lungi si adanci pompari, complet umpland vulva ei fierbinte si salivanda cu monstrul lui neobosit. Apoi incet el se retragea afara numai ca sa-l alunece inapoi inauntru ei iar si iar si iar la infinit.
Stand intinsa sub el, simtind penisul lui magnific implantand-o iar si iar, Adina s-a simtit alunecand din lumea reala intr-un gigantic val de placere. Intreaga ei suflare era centrata in intregime in pasarica ei nesatula unde penisul drag al verisorului ei incet aluneca in si-n afara ei. Vulva ei a devenit extrem de sensibila si Adina si-a imaginat ca ea putea sa simta vasele groase de sange care inconjurau monstrul lui. Acestea erau ingrosate, umplute cu sangele lui fierbinte. Acestea s-au incuiat arogant ca sa mentina masivul cilindru de carne umplut cu sange. El era asa de mare, de fiecare data cand aluneca inapoi in ea, se razuia dealungul clitorisului ei, innebunind-o de placere.
Apoi, fara sa-si dea seama, Adina a inceput sa aiba un orgasm multiplu, in timp ce mici si scurte explozii de bucurie senzuala umpleau mintea ei iar si iar si iar. Era ca si cum ai privi un foc de artificii foarte mare, cu exceptia faptului ca era in capul ei. Explozie dupa explozie cutremura trupul ei, umplandul cu o asa placere, incat Adina a pierdut contactul cu realitatea si a inceput sa pluteasca pe un nor intr-o alta lume. Iar si iar plutea, nepasandu-i de restul lumii in timp ce mintea ei era inundata ca bombardamentul senzual. In sfarsit, Adina nu a mai putut indura pentru mult timp si a alunecat in lumea melancolica a,,, somnului.

Capitolul 10

In seara aceia, Adina s-a trezit in jur de sapte. Mai mult pentru ca a auzit zgomotul unei masini intrand in garajul de sub camera in care era gazduit Dan. Camera in care ea se afla acum. Era ghemuita cu spatele in bratele musculoase ale verisorului ei. Penisul lui, monstrul lui mai bine zis, era gazduit in crepatura fundului ei. Era moale, pentru prima data cand il simte moale. Dar si asa era o arma formidabila, un tub lung si gros, dar din pacate moale.
Ultimul lucru pe care si-l amintea din acea zi era incredibilul orgasm multiplu pe care l-a experimentat inainte sa intre in melancolia somnului unei femei in totalitate satisfacuta. Mana lui era trecuta peste umarul ei, tinand-o la pieptul lui. Unul din sanii ei inca mai era palmat de mana lui. Numai aceasta atingere era indeajuns sa o excite iarasi. Vroia sa se intoarca inspre el, sa-l trezeasca, sa-l sarute, sa-i ia unealta in gura si sa i-o suga pana cand era tare iarasi si sa-l oblige sa o futa iarasi cu unealta lui superba.
Dar zgomotul masinii, inchiderea usii garajului si vocea sotului ei a readus-o inapoi la realitate. Alex nu putea sa-i surprinda astfel pe ea si pe Dan. Daca s-ar fi intamplat asta, toata lumea ei s-ar fi intors pe dos. Nimeni nu va trebui sa afle secretul ei, faptul ca a facut sex-dragoste cu verisorul ei. Poate ca e cel mai magnific si mai gentil amant pe care l-a avut vreodata, dar faptul aveau o relatie de sange ii impiedica sa poata trai impreuna, ca doi iubiti adevarati. Pe Alex l-ar fi parasit in orice clipa, fara nici o remuscare, chiar daca a fost casatorit cu el aproape cinci ani. Poate ca Alex avea bani si de toate, dar ea era tanara, si la cei douazecisitrei de ani ai ei, lumea era la picioarele ei. Era frumoasa, avea un trup superb, putea sa invarta orice barbat pe degete, putea sa aiba orice barbat daca vroia asta, dar totusi barbatul pe care il dorea cu adevarat nu putea sa-l aiba ‘la lumina zilei’ din cauza faptului ca era ruda de sange cu ea. Fara Dan nu pot sa traiesc, mai ales fara penisul acesta minunat al lui, dar nimeni nu trebuie sa afle ca noi doi o facem ca iepurii, asa ca trebuie sa fim atenti, sa tinem relatia secreta, a concluzionat Adina.
S-a ridicat incet din pat, ridicand mana verisorului ei si punand-o langa el. i-a dat un sarut dragastos pe buze, semn de multumire pentru ca a facut-o sa simta asa de bine. Apoi repede a fugit in camera care o impartea cu sotul ei si a intrat in baie sa faca un dus. Cand a dat drumul la dus, atunci a auzit vocea sotului ei.
“Adina, draga mea, unde esti?” a strigat el de la capatul scarilor.
“In baie, fac un dus.” A strigat ea inapoi de sub dus.
Adina repede a inceput sa isi sapuneze pielea ei catifelata. Isi trecea mainile peste formele acelea superbe cu care mama natura a inzestrat-o intr-un mod foarte senzual. Repede a facut un dus, apoi dupa ce si-a uscat trupul si parul ei lung si blond, a infasurat un prosop in jurul trupului ei, acoperind abundentele ei movile gemene si pasarica ei, si a iesit afara din baie. Alex o astepta camera cu o sampanie si doua pahare. Cand ea a iesit din baie, un pocnet puternic a deschis sampania si Alex a inceput sa toarne sampanie in pahare.
“Cei cu receptia asta, Alex?” a intrebat mirata Adina.
“Adina, draga mea, tocmai am incheiat contractul. In seara asta iesim in oras. Am chef sa petrec.”
“Felicitari” a zis Adina, indreptandu-se spre sotul ei si dandu-i un sarut pe buze. S-au sarutat pasional pentru ceva timp. Ea a inceput sa-si duca mainile la slitul lui. Vroia sa incerce ceva. Vroia sa vada daca dupa extenunanta zi pe care a avut-o cu Dan, poate sa o faca si cu Alex. Vroia sa vada daca mai poate sa-l priveasca in ochi si sa-i zica ca-l iubeste, dupa ceea ce a facut. Dar Alex a rupt sarutul foarte repede. “Draga mea, in seara asta avem multe de facut. Asta seara vom sarbatorii succesul meu asa cum trebuie. Am rezervat o masa la un restaurant din oras, si apoi venim acasa si sti ce va urma... Si crede-ma draga mea, va fi o seara de care iti vei reamintii toata viata ta.”
“Suna bine, dragul meu sot, la ce ora e rezervarea?”
“Intr-o ora.”
“Asa de repede. Nu poate sa fie putin mai tarziu. Am chef de ceva tare de la tine chiar acum” a zis Adina foarte senzual.
“Draga mea, stiu, si eu imi doresc asta mai mult ca orice in lume, dar vor veni inca cativa colegi fara care nu puteam incheia contractul, vor veni si sotile lor. Vreau ca frumoasa mea sotie sa fie frumoasa frumoaselor in seara asta.”
“Bine dragul meu” a zis Adina. ‘Daca aveai chef de sarbatorit, sarbatoreai cu mine, si apoi te gandeai la prietenii tai. Dar lasa, ca am sarbatorit eu fara tine’ a zis ea in sinea ei.
Dupa un pahar de sampanie, Alex a intrat sa faca un dus, iar Adina a inceput sa se pregateasca. Nu avea nevoie de machiaj bogat, pentru ca farmecele ei erau naturale. Si-a aplicat un fond de ten, niste rimel, ruj. Apoi a ales o rochie de seara neagra, mulata pe corp, cu spatele gol, fara sutien si tanga pe ea, lunga pana aproape de calcaie si niste sandale cu toc de cinci cm. Stia ca aceasta rochie ii va pune in evidenta farmecele in cel mai sexi mod posibil. Cand Alex a iesit din baie, a fluierat cand si-a vazut frumoasa lui sotie in aceasta imbracaminte, apoi venind aproape de ea, a sarutat-o cu foc. Ea iarasi a incercat sa-l incite, dar el atunci s-a retras. “Totul pentru mai tarziu, draga mea.”
“Bine iubitule. Atunci pana tu te pregatesti, eu ma duc sa-i zic lui Dan ca iesim.”
Alex o privea pe frumoasa lui sotie. Nici prin cap nu ii trecea ca aceasta in urma cu cateva ore striga numele lui Dan din toata inima ei. Adina a iesit din camera si s-a indreptat inspre camera verisorului ei, camera in care ea a experimentat cele mai inalte placeri sexuale din viata ei. L-a gasit intins pe spate, gol pusca asa cum l-a lasat, penisul lui in semierectie. Dan si-a aruncat privirea inspre ea.
“Te asteptam. Unde ai plecat? Sau mai bine zis, incotro?”
“Alex a reusit sa incheie un contract si are chef de sarbatorit. Iesim in oras si ne intoarcem tarziu. Poate doar maine.”
“Bravo lui. Dar problema e ca eu as vrea sa sarbatoresc cu tine succesul lui, sa fi a mea iar el sa ne priveasca” a zis Dan, ridicandu-se din pat si indreptandu-se inspre Adina, luand-o in brate si dandu-i un sarut focos pe buze. Ea nu s-a impotrivit, dar intensitatea sarutului au facut ca sucurile ei vaginale sa siroiasca nebuneste intre coapsele ei. S-a umezit pe loc, chiar din momentul cand buzele lui le-au atins pe ale ei. Dar apoi, dupa cateva minute cand mainile lui s-au plimbat liber pe formele, excitand-o iarasi, s-a departat de el. “Nu-ti ajunge perversule, inca mai ai chef dupa…” a zis Adina glumet. Ii era foarte greu sa-l refuze pe Dan, dar secretul lor trebuie pastrat. Chiar atunci si Alex a zis din camera lor.
“Adina. Unde mi-e cravata cutare?” a strigat Alex din camera lor.
“Vin imediat sa ti-o dau, dragule” i-a raspuns Adina sotului ei, si apoi inspre Dan, luand penisul lui in mana si strangandu-l usor. “Tu, treci si fa un dus sa te mai racoresti. Maine imi iau liber de la servici toata ziua si crede-ma, o sa ai nevoie de toate fortele proaspete pe care le ai in tine.” Apoi l-a impins inspre baie.
Restul serii a fost cat se poate de placut. Compania colegilor lui Alex a fost foarte placuta, mai ales ca ea era atractia serii si atentia tuturor barbatilor era indreptata asupra ei. Binenteles toata aceasta atentie din partea colegilor lui Alex a atras dupa sine invidia soatelor lor. Ea se intelegea de minune cu toti colegii lui Alex. Frumusetea, mai ales istetimea ei, felul placut si inteligent cum vorbea cu acestia, spiritul ei liber si maniera ei de a se comporta, au facut ca atentia colegilor lui Alex sa fie asupra ei.
Apoi dupa ce petrecerea s-a terminat, a fost una cu mult mai mare decat Adina se astepta, practic tot restaurantul era rezervat pentru a sarbatorii acest succes al lui Alex si al firmei lui, Alex si frumoasa lui sotie s-au indreptat inspre camera pe care Alex a rezervat-o, undeva dupa ora doua noaptea. Alex a adormit imediat ce a ajuns in camera, mai mult ametit din cauza licorilor pe care le-a sorbit in timpul petrecerii.
Adina se astepta la asta. Il cunostea mult prea bine pe Alex. Cand Alex e beat turta, cum atinge patul adoarme pe loc. Avea chef de inca putina zbenguiala cu Dan, avea de gand sa se strecoare dar apoi s-a razgandit, am cateva idei mai bune pe maine, niste idei la care cu siguranta el nu va obiecta. Asa ca s-a dezbracat foarte senzual in baie in fata oglinzii, apoi a intrat in cada unde o baie de spuma o astepta. A stat foarte mult timp in cada, intrand intr-o melancolie si visand la ziua petrecuta in bratele lui, si apoi facand cateva planuri pentru maine.

Capitolul 11

Dimineata pe la vreo noua Dan s-a trezit si a vazut ca era singur in pat. Era luni dimineata. Si-a rezolvat inca de vineri ceva sa aiba cateva zile libere saptamana aceasta. Somnoros si-a luat niste pantaloni de pijama pe el si s-a dus sa manance ceva. Avea in el o foame de lup si pe moment nu prea avea chef de nimic, doar sa-si astampare foamea. Dupa ce si-a pus ceva pe masa, a infulecat o bucatura, si dintr-o data o vede pe Adina intrand in bucatarie. Intra in bucatarie, vine langa el si ii da un sarut foarte pasional. Parea sa fie intr-o dispozitie de zile mari, foarte voioasa, ca dupa un somn foarte placut.
“Buna iubi. Pofta buna. Te-ai trezit?” il intreaba Adina, asezandu-se in bratele lui cu fata spre el. Isi tinea mainile in jurul gatului lui si il privea cu privirea ei, aceea pe care o vede doar cand este intr-o dispozitie foarte, foarte buna.
“Buna. Dar ce vesela esti astazi. Ai nimerit numerele la loto sau ai avut un somn foarte placut. Sau o seara foarte placuta.”
“Dupa ziua de ieri numai trista nu pot sa fiu. Ai starnit in mine si ai facut cu mine lucruri pe care nu le-a mai facut nimeni. Daca mi-ai fi facut lucrurile pe care mi le-ai facut tu ieri, te-as fi luat de barbat cat ai zice peste, dar stim ca asta nu se poate…”
“Asta e. dar trebuie sa ne multumim numai cu ce avem nu?”
“Iubitule, sper ca te-ai odihnit asa cum trebuie, pentru ca astazi si tot restul saptamanii sunt libera. Am telefonat la firma si mi-am luat concediu toata saptamana asta.”
“Ti-am luat-o inainte. Vineri mi-am rezolvat un concediu de cateva zile pentru saptamana asta. Si se pare ca numai bine a cazut. Dar cum de Alex nu ramane in concediu cu tine?”
“Simplu. Noi doi aveam planuita o minivacanta la mare in saptamanile astea. Stia ca va incheia contractul in aceasta perioada, asa ca el astepta asta, iar eu il asteptam pe el. Numai ca in dimineata asta, i-a sunat telefonu chiar cand eu am terminat de vorbit cu cei de la firma mea despre concediu si cand termina de vorbit imi spune ca a aparut ceva nou la contractul ala, si trebuie sa mai lucreze la el. Pentru cat timp, nici eu nu stiu. Eu asteptam aceasta vacanta de mult timp, si i-am zis scurt pe doi, ca daca saptamana asta nu ne luam concediu, eu plec de una singura. S-a iscat o discutie pe tema asta, si in cele din urma i-am zis ca daca el nu vine cu mine, imi gasesc unul care sa vina cu mine. Cand a auzit asta, s-a imbracat si dus a fost la servici.”
“Fain! Si cam la cine te gandeai?”
“Pai stau acum in bratele lui!” ii zice Adina lui Dan, dupa care ii mai da un sarut foarte pasional. S-au sarutat astfel pentru mult timp, mainile lor curgand libere pe trupurile celuilalt. Pana la urma, Adina, o fata foarte tachinatoare cand vine vorba de barbati, se ridica din bratele lui.
“Nu mananci ceva?” o intreaba Dan.
“Nu tocmai am mancat. Am ceva dulce prin frigider, daca te intereseaza” ii raspunde Adina, pe un ton foarte sexi, indreptandu-se inspre frigider. De acolo se iveste cu niste inghetata pe care avea obiceiul sa o faca ea si care ii placea enorm de mult. In timp ce ea manca din inghetata Dan continua sa infulece mancarea ce o avea in fata.
Dupa ce Dan a terminat de mancat a pus toate in chiuveta sau in cosu de gunoi si a intrebat-o daca nu mai este ceva in frigider pentru el, intr-un ton glumest. Au chicotit amandoi. El s-a indreptat spre frigider si l-a deschis, dar nu a gasit nimic pe placul meu. S-a intors sa o intrebe ceva dar a ramas mut cand am vazut ca sfarcurile ii erau erecte. Dupa cina asta copioasa si avand o femeie asa de sexi langa el, un chef nebunesc incepea sa intre in el si sa i se ridice nivelu.
A ramas cu privirea atintita asupra ei, “Ce crezi ca ar trebui sa mananc?” a intrebat-o. “Inghetata e minunata” a zambit Adina. Cred ca atunci a observat cortul din pantalonii de pijama care-i aveam pe el si a vazut sclipirea din ochii lui. Adina avea pe ea un tricou care ii acoperea doar sanii cu buricu gol si niste pantaloni de blugi taiati doar cat sa-i acopere fundu ala superb al ei. Si-a dat seama ca asta era motivu pentru reactia lui.
Adina a venit sa-i dea niste inghetata din frigider. Vroia sa-l excite si mai tare. S-a aplecat sa-i dea inghetata din frigider si cand a stat dreapta el a vazut ca si ea era excita. Asa cum statea acum langa el, Dan nu s-a putut abtine sa nu-i privesc sanii aceia mari si rotunzi. A incercat sa se comporte normal, dar nu i-a mers. Adina i-a zambit in timp ce se uita in jos la cortul lui crescand. Ea a incercat sa ia ceva din partea de jos a frigiderului si s-a frecat de cortul din pantalonii lui. Era tare ca piatra. El a tresarit putin. Adina s-a aplecat inainte si si-a aratat despicatura sanilor. Dan nu mai putea sa se mai abtina si putea sa vada sanii aproape goi si sfarcurile erecte impingandu-se in tricoului ei. Cred ca aerul rece de la frigider i-a facut si mai tari. Din intentie a varsat putin sirop de ciocolata pe cortul din pantaloni lui. A incercat sa para surprinsa “Scuza-ma, lasa-ma sa curat” a mintit. Si-a intins mana ca sa curete pata si a inceput sa-i frece umflatura din pantalonii de pijama. Ea a inceput sa frece mai tare si asta il excita mai tare si pe el.
Adina l-a privit in ochi pe Dan si a incercat sa puna o fata inocenta pe chipul ei. S-a intins spre el si l-a sarutat pe buze. L-a sarutat foarte tare, un sarut cu limba cum numai ea stie. El a inceput sa ii intalnesc limba si au inceput un duel al limbilor, tragand-o spre el si strangand-o gentil. Ea si-a bagat mana dreapta in pantalonii lui. Cu siguranta a gasit ce cauta si i-a tras pantalonii in jos si l-a prins de erectie. Siropul de ciocolata s-a imbibat in material. Adina i-a strans gentil erectia, intr-un mod foarte afectuos. Dan si-a dus o mana sub tricoul ei mangaind-i abdomenul ei plat. Apoi el a inceput sa-i mangaie un san. Era moale si catifelat in mana lui. La framantat sanul in mana si i-a piscat usor sfarcul.
Adina l-a sarutat pe gat si s-a indreptat in jos sarutandu-l senzual lasand in urma ei un rau de foc. Dan si-a dat capul pe spate cand a simtit sarutul ei fierbinte pe burta lui. Ea statea in genunchi si dintr-o miscare pantalonii lui au ajuns de la genunchi la glezne. Penisul lui in sfarsit era lasat liber, statea in pozitie de drepti. Ea cu limba scoasa l-a atins pe capul penisului lingsandu-l de jur imprejur.
Apoi Adinei i-a venit o idee. S-a intins si a luat frisca din frigider. A inceput sa o intinda pe toata lungimea penisului lui. Dan a tresarit putin cand frisca rece i-a acoperit lungimea penisului. Adina a acoperit capul coplet si restul alandala. I l-a luat in gura atata cat sa nu se inece. Cand el a simtit caldura gurii ei, deodata parca scantei treceau prin Dan. Incet ea l-a lua in gura. El si-a pus o mana gentil pe capul ei. Ea l-a prins de bile si a inceput sa le maseze. A inceput sa-si miste capul din ce in ce mai repede. Broboade de sudoare acopereau fruntea lui. S-a uitat direct in ochii lui din pozitia aceea ingenuncheata. El a privit-o in ochii aceia albastrii ai ei si a simtit cum i se ridicau bilele. Apoi a venit acel sentiment si Dan a inceput sa se legene. Adina a continuat sa suga mai departe pe masura ce sperma ii iesea direct in gura ei amestecata cu frisca. Parca o manca. Cand nu el nu mai impusca, Adina l-a lasat curat ca lacrima. Era inca cleios de la frisca si saliva ei.
Dan si-a intins mainile si a prins tricoul ei si I l-a tras in sus, peste capul ei. Sanii ei gloriosi saltau liberi. i-a luat pe fiecare intr-o mana. Penisul lui semierect a lovit-o in obraz. Adina s-a intins pe langa el si a scos din frigider siropul de ciocolata. “E randul tau” i-a zis dandu-i siropul. S-a asezat pe gresia incalzita a bucatariei tragandu-si sanii din manile lui.
Dan a ingenuncheat pe podea langa ea. A luat siropul si a intors sticla cu gura in jos lasandu-l sa curga din sticla pe stomacul ei plat. A miscat sticla si spre sanii acoperindu-i de tot cu ciocolata. Aproape toata partea ei superioara era acum acoperita. A pus sticla pe podea si si-am pus limba pe buricul ei. A inceput sa ling inspre sanii ei. S-a oprit din drum ca sa stearga o picatura care i s-a asezat pe nas cand a lins sub sanii ei. Gura lui a acoperit un sfarc. Aproape ca s-a inecat cand ii sugea ciocolata de pa sfarc.
In timp ce Dan curata siropul, si-am dus o mana la pantalonasii ei si i-am tras in jos pana la genunchi ei. Ochii lui s-au oprit cand a vazut ca ea nu mai avea nici un fir de par pe pasarica. S-a depilat. Asta l-a excitat si mai tare. Dan s-a ridicat si a deschis congelatorul de unde a luat tava cu gheata si a scos afara un cub de gheata. A ingenuncheat din nou.
Adina a tresarit cand el a atins cubul de gheata de burta ei proaspat linsa si a inceput sa il conduca in jos spre pasarica ei goala. Trupul ei a devenit rigid cand a ajuns cu cubul la clitorisul ei. Incet a mangaiat cubul de pasarica ei. Apoi s-a aplecat si a sarutat buzele pasarici ei. Apoi si-am intins limba si a inceput sa linga dealungul pasarici ei.
Adina l-a prins de spatele capului si l-a apasat gentil. Dan a continuat sa o mangaie cu cubul in timp ce o lingea. A despartit buzele ei cu mana libera si si-a impins limba cat de adanc a intrat. Limba lui a fost intampinata de o scurgere de sucuri de ale ei, foarte fierbinti cand si-am miscat limba inauntrul ei. El si-a lipit fata de movila ei cand isi impingea limba in ea cat de adanc intra.
Adina a inceput sa-si legene soldurile impotriva fetei mele. Asta l-a excitat pe Dan si mai tare. Lingea si masa tot mai tare. Cubul a ajuns sa fie doar un firicel de gheata. L-a lasat sa cada jos pe podea intre picioarele ei. Apoi Adina a explodat cu o violenta de neimaginat umplandu-i gura cu sucul ei fierbinte. Dan a lins pana nu mai era deloc suc, tot timpul cat ea a calarit puternicul ei orgasm.
“Wooow!” Adina a gemut “Asta a fost grozav!!! Mai mult, te rog mai mult!!! Fute-maaaa!!!”
Dan a observat pe tejghea un prosop de vase atarnand pe margine si pe loc i-a venit o idee. S-a ridicat si l-a luat. S-a uitat la Adina care inca mai radia dupa climaxul ei oral. A ingenuncheat langa ea si i-a zis sa-si ridice capul. El a legat prosopul in jurul ochilor ei. Adina si-a lasat capul inapoi pe podea.
Dan s-a intins si a luat un morcov mare din figider. Adina era curioasa. A auzit zgomot si a incercat sa vorbeasca. El a pus un deget pe buzele ei si a zis “Cred ca o sa-ti placa asta la nebunie. Am auzit ca cineva a facut chestia asta odata si din cate mi-au povestit e ceva foarte placut.”
El a mangaiat cu varful morcovului in jurul buzelor ei si jucaus il baga si scotea din gura ei. Limba ei se juca cu morcovul, urmarindu-l. A continuat sa o tachineze cu morcovul permitandu-i sa-l muste, apoi tragandu-l apoi impingandu-l putin in gura ei. A condus morcovul in jos pe gatul ei, pe sanii ei inca acoperiti cu sirop. Apoi l-a condus pe aureolele ei si sfarcurile tari unul dupa altul. A lasat morcovul sa cada pe podea si si s-a aplecat si a sarutat-o pe buze, cat de senzual a putut apoi s-a retras cand ea a incercat sa il sarute. A continuat sa o tachinez asa pentru ceva timp.
Apoi Dan iarasi s-a intins din nou spre frigider si ...



    Login