Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAdina si verisorul ei 3
Autor : gemenii - 2011-01-06
Citita de 21830 ori - Nota 8.18 (39 voturi)
Capitolul 6

“Adina, ce zici ai chef sa faci un dus cu mine?” a zis Dan, retragandu-se din pasarica ei.
Adina s-a uitat la trupul aproape nud al verisorului ei, penisul lui s-a micsorat o fractiune din fosta lui glorie… dar si asa era o arma foarte puternica de satisfacut pasarica ei, si numai privindu-l era indeajuns sa faca ca sucurile pasaricii ei sa curga in rauri.
“Bine! Suna distractiv” a zis ea, minunandu-se de cat de repede se excita in prezenta verisorului ei. Si apoi, gandindu-se ca dupa cum il cunostea pe sotul ei, acesta nu se va intoarce acasa cand avea de incheiat un contract pana tarziu. Ea nu isi facea griji ca Alex va veni acasa decat foarte tarziu, chiar si intr-o zi de duminica ca aceasta, pentru ca pentru el munca era totul, iar sotia venea pe locul doi.
Cu sotul ei, o partida buna, atunci cand se intampla era indeajuns sa o satisfaca pentru intreaga noapte, dar perversa excitatie de al fute pe virilul ei verisor era o excitatie asa de puternica inca Adina vroia mai mult! De fapt, ea spera ca el vroia sa o futa si sa o suga toata ziua pana cand sotul ei se intoarce… si dupa cum Dan s-a comportat in ultima jumatate de ora de cand ea s-a trezit, Adina era sigura ca verisorul ei va avea grija de ea asa cum nici un alt barbat nu a facut-o vreodata. Adina s-a cutremurat in anticipare.
Ea l-a urmat pe Dan pana la baia din camera de oaspeti unde statea Dan, holbandu-se la posteriorul musculos al verisorului lui cand se apleca sa porneasca dusul.
“Iti place fierbinte, Adina?” a intrebat el inocent, ajustand presiunea apei la un nivel confortabil.
“Mmmmmmmmmmmm!” a tors Adina, pasind seducator inspre el. “Imi place cat de fierbinte si de des o pot primi, dragul meu… mai ales cu tine!”
Dan a vazut licarirea sexi din ochii ei si a zambit, monstrul lui intarindu-se automat. Pe masura ce verisoara lui se apropia, el s-a dat inapoi in cabina dusului si a asteptat ca ea sa intre, apa fierbinte cazand in jos pe trupul lui atletic si nud.
“Nu fugi de mine, dragule” a chicotit Adina. “Nu te musc… ummmmmmm, cel putin, nu mult oricum.”
Ea a pasit sub dus impreuna cu el, suspinand putin cand apa a atins-o, si si-a presat trupul ei ud de al lui, bratele ei mergand in jurul mijlocului lui. Dan era cam de aceasi inaltime ca si ea, amandoi aveau in jur de 1.75 inaltime, el fiind cu cativa cm mai inalt ce ea. Limba ei a intrat in gura lui, plimbandu-se peste dintii lui si facandu-si drum in jos inspre gatul lui. Dan a returnat sarutul pasional al verisoarei lui, si in curand amandoi gemeau si se agitau impreuna sub spreiul aburind al dusului. Adina s-a intins in jos si si-a infasurat degetele in jurul penisului si bilelor lui, strangandu-le gentil, facandu-l pe verisorul lui sa geama adanc in gura ei. Dan a rupt fierbintele sarut cu limba si a lasat o mana sa-i cada in jos la vulva verisoarei lui.
“Oh, Adina! ohhh, vreau sa te fut iara!” a respirat el in urechea ei.
“Stiu, dragul meu…” a gafait Adina, simtind degetele verisorului alunecand delicios in despicatura ei fierbinte. “Si eu o vreau, si tu o vrei, asa ca treci la treaba! Suntem impreuna… sotul meu cu siguranta nu se mai intoarce acasa pana diseara… dupa cum il stiu… suntem singuri, si putem sa facem tot ceea ce vrem!” Degetele ei pompau monstrul lui pana la o erectie completa.
“Oh, daa!… daaaaaa, Adina! vreau sa facem totul!” a gemut Dan, implantand trei degete in pasarica ei gustoasa. “Vreau sa fac totul cu tine! Numai sper ca toata chestia sa nu ne scape din mana!”
Adina a chicotit pofticioasa. Lui Dan sa-i fie frica dupa felul cum a sedus-o. Asta chiar ca era o noutate.
“Fi sigur ca nu scapa din mana mea!” Ea s-a prins puternic de monstruozitatea lui si il pompa viguros. “O vreau in mana mea… sau si mai bine, in pasarica mea!”
“Nu, ma refer la sentimentele pe care le am pentru tine, Adina!” a zis Dan. “Vreau sa fac tot felul de lucruri nastrusnice cu tine, si mie frica ca totul sa ne scape din maini!”
“Oh, iubitule, as iubi asta” a tors ea ca o pisica. “As iubi foarte mult daca totul ne scapa din maini, dragul meu! Vreau sa fiu salbatica si libera si sa facem tot felul de lucruri nebunatice impreuna. Numai tu sa ma faci sa explodez ca mai devreme, dragule!”
“Oh, Adina!” a gafait Dan, gentil impingand-o pe Adina in jos pana cand era in genunchi in fata lui. El a prins fata ei cu amandoua maini si a impins monstrul lui in gura ei inainte ca ea sa-si dea seama ce se intampla. “Suge-l! Suge pula mea, Adina!”
Adina aproape s-a sufocat cand verisorul ei a condus capul monstrului lui in gatul ei. Ea a mai avut pula sotului ei in gura ei si a multor altora inaintea lui, deci asta nu era nimica nou pentru ea, dar violenta lui subita era. E adevarat ca nu a mai avut una asa de mare pana acum in gura ei, dar datorita experientei ei vaste in domeniul asta, s-a acomodat destul de repede. Buzele ei s-au intins in jurul bazei monstrului verisorului ei. Bilele lui erau fierbinti pe barbia ei, si gura ei era foarte foarte plina.
Apa care cadea in cascade in jos pe trupul lui Dan ajuta sa unga unealta lui gigantica cand aluneca in si-n afara gurii verisoarei lui. El se uita la ea cu o salbatica privire in ochii lui, bucurandu-se de felul cum mamutul lui pulsa adanc in gatul ei. Mainile lui erau pe capul ei, presand fata verisoarei lui in prohabul lui in timp ce-si futea mamutul intre buzele ei ovalate. Adina si-a alunecat palmele in sus peste coapsele verisorului ei si a cupat fesele lui alunecoase si ude cu amandoua maini. Le-a stramt, si cu un gafait, Dan a inceput sa futa puternic, plonjand monstrul lui in jos pe gatul ei aproape brutal.
“Suge, odata!” a strigat el, “Suge pula mea, tare!………Manca salamu meu, Adina!… Oh, ohhhhhhh, daaaaaaaa!… fa-ma sa explodez in gura ta, iubire!”
Adina gemea in timp ce mamutul lui se lovea de adancul gatului ei, impingand adanc cu fiecare plonjare. Ea si-a inchis buzele stramt in jurul lui, limba ei impingand monstrul lui pe cerul gurii ei, facand pentru el totul cat de stramt posibil. Buzele ei se furnicau cu acel gust fierbinte, amintindu-i Adinei cat de mult iubeste sa suga. De fapt, a supt asa de multe penisuri inainte sa se casatoreasca cu Alex, dar niciodata nu a lasat vreun barbat, nici macar pe sotul ei, sa ejaculeze in gura ei. Simtea pasarica ei furnicandu-se cu un sentiment ciudat si pofticios. Monstrul verisorului ei avea un gust cu mult mai bun decat al tuturor celor dinainte… incluzandu-l si sotul ei. A incercat sa-si spuna in sine ca era din cauza faptului ca era unul din cei mai buni prieteni ai ei in care poate sa aiba incredere totala, iar adanc in sufletul ei Adina stia ca era din cauza ca faptul ca penisul acesta era al verisorului ei si ca era cel mai mare penis pe care l-a simtit vreodata in ea si i-a dat asa de multa plecere. Excitatia de a face sex sau dragoste cu verisorul ei era dintr-o data un foarte puternic drog pentru ea, si cu siguranta un asemanator efect asupra lui Dan.
Adina iubea felul cum se comporta verisorul ei, fortand-o sa il suga. Ea a devenit submisiva, lasand emotile ei sa curga. Ea a ingenunchiat in fata lui, lasandul sa-i futa gura cat de puternic si de repede vroia el, si pasarica ei a reactionat in moduri pe care ea nu le-a mai simtit niciodata. Cu un geamat adanc, Adina si-a alunecat mana in jos la pasarica ei umeda si fierbinte si a inserat doua degete adanc in acolo. Dan s-a uitat in jos printre sanii ei zgaltaitori, si s-a uitat excitat la felul cum Adina fara jena isi impungea degetele in si-n afara vulvei ei foarte excitate.
“Ohhh, daaaa! Masturbeaza-te, Adina!” a gemut Dan, privind-o foarte atent. Monstrul lui inca mai pompa in gura ei, puternic si tare in timp ce se uita cum degetele Adinei expert se masturba.
“Mmmmmm, pun pariu ca pasarica ta e fierbinte si umeda si gustoasa…” a zambit el. “Faina si pregatita pentru mangeacul meu, asa e Adina?”
Adina s-a uitat in sus la verisorul ei prin subtirele abur care plutea in jurul lor si a aprobat, gemand frustrata in jurul penisului lui pompand. Adina dorea sa-l roage pe verisorul ei sa-si impunga monstrul in pasarica ei si sa o futa, dar ea nu putea sa raspunda pentru ca el nu-i lasa gura sa se elibereze din jurul monstrului lui. Dan o tachina, ea stia asta, dar in prezenta ei stare, asta parea sa o excite si mai mult, si in curand ea isi implanta intreaga ei mana in pasarica ei larg intinsa, incercand sa simuleze un penis gigant. Dan tinea capul verisoarei lui cu amandoua maini, futand gura ei puternic, moile sceunaturi pe care ea le facea, si sanii ei copiosi frecandu-se provocator de coapsele lui, adaugand mult excitatiei lui deja considerabile.
Dan a gafait cand monstrul lui plonja brutal in si-n afara gurii verisoarei lui. Chiar daca ea o iubea mult, in aceste momente era asa de excitat inca in acest moment lui nu-i pasa daca o ranea, si sa nu se opreasca sa-i suga monstruozitatea! Lui mereu i-a placut sa-i fie supta unealta, dar acum totul era foarte diferit. Fetele, si fosta lui logodnica in special care deobicei il sugeau doar tratau penisul lui ca pe o acadea, sarutand si lingand si tachinand bara lui numai indeajuns cat sa devina tare ca mai tarziu sa o plonjeze in pasaricile lor. Verisoara lui ii dadea prima lui sugere adevarata din intreaga lui viata, si Dan se bucura de asta la maxim! Adinei chiar ca ii placea, si cu cat simtea din ce mai mult bilele lui lobindu-se de barbia ei, mai adanc inghitea monstrul lui, ingropand nasul ei in parul lui pubian cu fiecare plonjare.
“Asta e Adina! suge-l tare! Suge pula mea si fa-ma sa explodez, tarfa excitata ce esti!” zicea verisorul ei cu un geamat puternic. “Manca unealta mea, tarfa minunata ce esti!”
Adina si-a aruncat privirea in sus la el, uitandu-se foarte pofticios la fata lui chipesa. Daca cineva iar fi vorbit in acest mod, chiar daca ar fi fost si sotul ei, ea s-ar fi simtit degradata si murdara, dar cu el totul era diferit. Cand verisorul o zicea, Adina simtea doar cum pasarica ei se furnica cu o excitatie nebuna. Pana acum, mana ei era aproape in intregime ingropata in gaura dintre picioarele ei. Mintea ei vibra din cauza extazului la gandul ca samanta cremoasa a verisorului ei va exploda in gura ei. Adina scotea scancete moi in jurul sulitei groase care futea buzele ei si s-a prins de srotul lui zgaltaitor. Era alunecos din cauza apei care curgea in jos pe trupul lui atletitc, si Adina a cupat sacul lui paros, strangand bilele lui umflate in timp ce primea pomparile lui greoaie de tot in gatul ei.
“Ohhh, daaaaaa?! Strange-mi bilele, Adina!” plangea Dan. “Sunt asa de aproape ca ma dor!”
Adina era mai mult decat aproape, mana ei era aproape neclara in timp ce futea in si-n afara vulvei ei, cuvintele verisorului ei ajutand-o sa o trimita dincolo de culme. A explodat puternic, aproape muscan mandretea verisorului ei cand temporar a pierdut controlul si dintii ei s-au razuit in sus si-n jos pe vibrandul lui penis.
“Ahhhhhhhhh! Ohhhhhhhhhhhhhhhh! Iubire! Asta aproape m-a facut sa explodez” a tipat Dan. Adina si-a dat seama cat de aproape era verisorul ei cand ea a experimenta fierbintele si saratul gust al prespermei lui pe limba ei. Asta a facut ca pasarica ei sa vibreze cu anticipare. Ea si-a tras dintii dealungul monstrului lui iarasi, de data asta dinadis si rezultatul a fost acelasi.
Fara avertizare, Dan a gemut, impungand fata Adinei cu pompari mai puternice. Adina a simtit cum monstrul lui tresare in gura ei, si pentru un moment scurt, a incercat sa se retraga. Dar Dan o tinea mult prea puternic, o mana pe ceafa, cealalta pe barbia ei. Buzele ei erau parca zgaraiate in timp ce plonja violent de ele, dar Adina nu simtea nici o durere. Ea ardea in intregime. Gura ei se furnica, sfarcurile ei se furnicau, si pasarica ei se furnica dupa mamutul lui gras. Ea nu stia la ce sa se astepte cand verisorul ei a explodat in gura ei, dar ea nu putea sa faca mare lucru sa previna acest lucru. El ii tinea capul foarte puternic, si ea stia ca nu il va elibera pana cand monstrul lui va inceta ejacularea lui torentiala, si tinerele lui bile erau goale. Adina s-a prins de fesele lui puternic si astepta explozia inevitabila.
Dan gemea, ochii lui aruncandu-se in jos la verisoara lui ingenunchiata, fara sa se poata focaliza, privirea fiind salbatica. Ea a simtit cu muschii fundului lui se flexeaza sub palmele ei, si buzele ei s-au largit mai mult decat vreodata pana atunci in jurul grosimii lui cand acesta a inceput sa se umfle dintr-o data, parand parca sa dubleze in marime. Adina s-a resemnat faptului ca verisorul ei avea sa ejaculeze in gura ei, defapt ei incepea sa-i placa idee, gandul sa inghita sperma care a facut pasarica ei sa vibreze asa de puternic si cu asa de multa placere. Adina si-a infasurat bratele in jurul fundului lui leganand, si s-a inclestat de le in timp ce ii futea din ce in ce mai repede gura.
“AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHGGGGGGGGGGHHHH! UIIIIIIIITEEEEEEEEEE CAAAAAAA VIIIIIIIIIINNNNNNNEEEEE!” a strigat Dan. “PREGATESTE-TE, ADINA! PREGATESTE-TE SA O PRIMESTI PE TOATA, TARFA MINUNATA CE ESTI!”
Adina nu era pregatita, dar nu avea nici o modalitate prin care sa-i spuna verisorului ei asta. Bratele ei s-au strans in jurul fundului lui nud, si ochii ei s-au inchis cand a simtit monstrul lui pulsand intre buzele ei. Ea l-a auzit cu scoate un sasait, si s-a cutremurat cand jet dupa je de samanta fierbinte erupea din capatul monstrului lui. Ca sa nu se sufoce, Adina inghitea in timp ce Dan continua sa-i futa fata, miscarile lui leganande. Jet dupa jet fierbinte exploda in gura ei, imbiband limba si interiorul obrajilor ei. Adina inghitea zgomotos atunci cand gura ei se umplea cu cremoasa lui samanta. Era dificil sa inghita cand el impingea capul monstrului lui in gatul ei, dar Adina a gasit o modalitate mai usoara sa faca asta cand el se retragea inapoi pentru o noua pompare.
Adina a inghitit fiecare picatura, bucurandu-se de acest act lasciv de a consuma samanta verisorului ei asa de intens. Pasarica ei a vibrat de dorinta in timp savura gustul masculin si excitant al lui. Adina si-a facut o nota mentala ca in viitor sa-l suga cu prima ocazie care o are.
“Oooooh, daaa!” a gafait Dan, cutremurandu-se cand si-a presat monstrul afanc in gura ei pentru o ultima data. “Oh, Adina, asta a fost fantastic! Niciodata o femeie nu m-a supt asa… Alex cu siguranta e un norocos!”

Capitolul 7

Dan s-a uitat in jos la ea, vazand nevoia inconfundabila reflectata in ochii albastrii ai verisoarei lui. Monstrul lui a alunecat din gura ei, dar inainte sa se inmoaie, Dan a ridicat-o pe verisoara lui in picioare si a proptit-o de peretele dusului, sarutand-o lung si pasional.
El iubea gustul monstrului lui de pe buzele ei si si-a impins limba adanc in gura ei sa primeasca si mai mult. Adina l-a prins de salam. Era inca tare si se intaria din ce in ce mai mult cu fiecare secunda care trecea. Dan a cupat mainile lui sub fesele fundului ei si a ridicat pasarica ei in sus la acelasi nivel cu monstrul lui.
“Uhhhhhhhhh, ohhhhh! Vreau sa fut acum, Adina” a gafait Dan.
“Oh, daaa! FA-o iubitule!” a gafait Adina, simtind cu capul monstrului lui insista langa clitorisul ei. “Fute-ma! Foloseste-ma! Umple pasarica mea cu pula ta lunga si tare si fute-ma tare! Mmmmmmmmm, arata-mi cat de bine sti sa ma satisfaci, iubitule!”
Dan nu a stat pe ganduri, inca era incredibil de excitat dupa trei ejaculari, si dintr-o singura cutremuratoare plonjare a pompat monstrul lui pana la maxim in vulva umeda a verisoarei lui.
Adina s-a schelait ca un porc injunghiat cand monstrul verisorului ei a taiat in pasarica ei, si cand acesta a inceput sa plonjeze adanc in si-n afara ei, ea nu putea sa faca nimic decat sa se tina bine de umerii lui puternici si sa suspina si sa geama de placere.
“Te simti bine, Adina?” a gafait Dan, zdrobind fundul ei de peretele faiantat cu fiecare plonjare, ignorand spreiul fierbinte care se lovea de fundul lui leganand.
“Ohhhh, daaaaa!” a gemut Adina. “Asta e dragul meu, fute-ma bine si tare!”
Ea calarea monstrul pistonand al verisorului ei cu strigate ascutite de placere, sanii ei zdrobindu-se delicios de pieptul lui musculos in timp ce el plonja monstrul lui in vulva ei alunecoasa ca o masina iesita de sub control. Adina adora acest mod dur si rapid de a fute. Sotul ei, atunci cand o futea, mereu o lua incet, din frica sa nu ejaculeze prea repede si sa nu fie capabil sa mai aiba o erectie, dar Dan era diferit, si din cate a vazut pana acum, verisorul ei era diferit, nu-i pasa daca ejaculeaza sau nu, pentru ca intr-un fel e diferit, e pregatit pentru o noua partida in cateva minute.
Ea si-a inchis ochii si a uitat de sotul ei. De fapt, ea a uitat despre tot cu exceptia placerii coplesitoare ce punea stapanire pe ea cand verisorul ei o futea pana la orgasm. Era o partida rapida si puternica, si amandoi era asa de excitati, incat au climaxat in cateva minute. Adina a explodat prima, pasarica ei fierbinte si incredibil de suculenta s-a contractat in jurul monstrului verisorului ei cu o asa intensitate incat Dan a explodat pe loc.
“Unnnnnnnnhhhhhhhh, ohhhh! Daaaaaaa! Ohhh, Dane! Nu te opri! Fute-ma!” striga ea. “Viiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn! Oooooooooooooooooooooooh! Uuhhhhh! Uhhhhhhhh! Uhhhhhhhhhhhhhh!”
“Ahhhhhhhhhhhhhhhhhgggggggggghhhhhh!” striga si Dan, futand in ea din ce in ce mai repede. “Pizda ta e asa de fantastica! Ooooooh! Vin si eu!”
Adina a plans din cauza extazului cand monstrul verisorului ei vibra si pulsa, pompand torent dupa torent de samanta arzatoare adanc in pasarica ei nesatula. Chiar daca ea a avut un orgasm zdrobitor, Adina inca mai era incredibil de excitata. Excitatia de a face sex cu verisorul ei, dupa ce ani dea randul a avut un loc secret in inima ei pentru ei, si a putut sa-si exprime in nici un fel sentimentele fata de el, acum toate astea s-au schimbat. Adina era nesatula! Ea vroia ca verisorul ei sa o futa iar si iar si iar… ea vroia sa faca tot felul de lucruri depravate si indecente cu el… de fapt cu cat mai depravate cu atat mai bine… si cand el nu mai avea nici o idee, ea cu siguranta avea cateva idei ale ei, a gandit Adina cu un suras viclean. Respiratia verisorului ei in urechea ei a readus-o la realitate.
“MMmmmmmmmm! DA ce bun a fost asta!” a zis el.
“Aici nu te contrazic. Poate cel mai bun de pana acum, dragule!” a gafait Adina. “Tu chiar ca sti cum sa exciti o femeie!”
Dan si-a zdobit soldurile de pasarica plina de sucuri a Adinei, monstrul lui inca tresarind adanc in pasarica ei.
“Telul nostru este sa satisfacem, Adina!” a zambit Dan, simtind cum trupul verisoarei lui incepe sa raspunda inca odata.
“Oh, iubitule!… tu chiar ca m-ai satisfacut!” a gafait Adina, zvarcolindu-se in el. Ea l-a sarutat pasionat cu limba, si a durat ceva timp pana cand fara tragere de inima s-a retras, si s-a uitat seducator in ochii lui. “Ohhhhh, ma exciti asa de tare, Dane!” a recunoscut Adina, vazand aceiasi pofta trupeasca reflectata in ochii verisorului ei. “Vrei sa ma mai futi inca odata, iubitule?”
“Nici nu sti cat de mult, Adina!”
“Bine! Pentru ca sa-ti spun adevarul, dragule, nu m-am simtit asa de excitata din noaptea nuntii mele, si crede-ma, Alex chiar ca a avut o noapte ocupata!”
Adina a observat privirea de gelozie care a trecut pe chipul lui pentru o clipa.
“Alex nu-i aici, Adina! Eu sunt, si te fut de o mie de ori mai bine decat te-a futut el vreodata!”
Adina l-a imbratisat pe verisorul ei asa de stramt si a acoperit gatul si obrajii lui cu saruturi fierbinti si febrile, pasarica ei furnicandu-se numai gandindu-se la sexul extenuant cu chipesul ei verisor. S-au spalat dragastos unul pe celalalt, amandoi devenind la fel de excitati de atingerea intima a celuilalt. In timp ce se uscau unul pe celalalt, Adina a zis “Tu dute si aseazate pe pat, dragule. Vin imediat si eu. Vreau sa ma reinprospatez, bine?”
“Bine, Adina! Dar daca nu esti acolo intr-un minut, voi incepe fara tine!” a zambit Dan, dand fundului rotund al Adinei o strangere jucausa. Adina a ras si l-a impins pe verisorul ei afara din baie, inchizand usa dupa el. Ea vroia sa faca ceva special pentru el care cu siguranta ii va excita pe amandoi foarte tare.

Capitolul 8

Dan statea intins pe spate pe pat, frecand monstrul lui incet sa-l mentina erect in timp ce o astepta pe verisoara lui sa iasa din baie. El nu putea sa-si dea seama de ce sta asa de mult, si era pe cale sa mearga si sa afle cand dintr-o data usa baii s-a deschis. Dan a suspinat tare si doar se holba cand Adina a aparut silueta ei in usa. Ea purta un vesmant de seara, niste chiloti de dantela si strampi cu portjartiere dantelate. Adina nu s-a mai obosit sa puna un sutien sub vesmantul ei de seara, stiind de efectul zdrobitor pe care sanii ei plini si mari il vor avea asupra lui si vor fi clar vizibili. Totul avea efectul dorit. Dan a salivat la felul cum sfarcurile erecte ale Adinei se presau prin materialul subtire.
Vesmantul Adinei era asa de scurt incat deabia daca acoperea buricul ei si Dan putea sa vada cum movila ei se impingea afara prin bifurcatia aproape transparenta a tanga ei. El si-a dat seama de ce Adina a stat asa de mult in baie, dar dintr-o data, lui Dan nu-i mai pasa! Ea era fantastic de frumoasa… tanga ei sexi parca facand-o sa fie una din acele fete sexi din Playboy. Wooooow, dar chiar ca era frumoasa!
Adina a devenit excitata de efectul pe care il avea asupra verisorului ei. Privirea lui nu putea sa stea atintita intr-un singur punct, cazand de la chipul ei la sanii ei la pasarica ei si inapoi, devorand trupul ei cu ochii lui. Cu cat verisorul ei se excita mai tare, cu atat Adina se simtea mai excitata. Pasarica ei a inceput sa izvorasca sucuri fierbinti in bifurcatia tanga ei numai gandul ca il va mai fute inca odata si incaodata a umplut creierul ei cu o fierbinte si nesatula pofta trupeasca. Dan s-a tarat la marginea patului cu fata la verisoara lui, si statea acolo masand erectia lui gigant, numai holbandu-se la ea cand pasea incet si seducator inspre pat.
“Mmmmmmmmmmmmmmmm!” a gemut Adina, uitandu-se cum degetele verisorului ei alunecau in sus si-n jos pe penisul lui tare. “Se pare ca ai inceput fara mine, iubitule!”
“Nu, Adina” a gafait Dan, holbandu-se la sanii ei zgaltaitori si la stramta bifurcatie a chilotilor ei. “Eu… uh… eu doar il tineam tare pentru tine!”
“Oh, daaaaa! Chiar ca e tare, iubitule!…” a soptit Adina cand a ingenunchiar inaintea verisorului ei, deschizand genunchii lui tremuranzi larg inapoi. “… dar pun pariu ca va fi mult mai tare daca il sug pentru un timp. Ti-ar placea asta, dragule?” Adina si-a infasurat degetele in jurul monstrului lui tare si l-a masturbat, asteptand raspunsul lui.
“Uhhhhh, ohhhh, daa” a gafait Dan, intinzandu-se in sus sub roba Adinei sa dezmierde sanii ei suculenti. “Dar vreau sa sub pasarica ta prima data, Adina!”
“Ooooooooh, dar ce murdar vorbesti Dane!” a chicotit Adina, ridicandu-se in picioare. “… ai chef sa sugi pasarica mea!…… Mmmmmmmmmmm, dar ma simt foarte murdara in astazi si am chef ca cineva sa ma spele acolo jos! Treci si suge pasarica mea, iubitule!”
Dan a cazut in genunchi, nerabdator sa aiba o monstra din flavoarea pasaricii verisoarei lui. Adina si-a deschis picioarele larg inapoi si si-a pus mainile pe ceafa lui, ghidand gura lui la pasarica ei.
“Oooooooooo, daaaaaa! Miroase unpic si saruta pasarica mea, iubitule!” a gemut Adina, presand buzele lui la pasarica ei inchisa in chilotii ei. “Ummmmmmm! Asta e, rama prin chilotii mei inainte sa-i dai jos. Oh, ohhhhh, cat de mult iubesc fata unui barbat adevarat intre picioarele mele! Tachineaza-ma, iubitule!… tachineaza pasarica mea fierbinte cu buzele si limba ta, si apoi te las sa ma sugi asa cum trebuie!”
“Ohhhhh, saruta-ma acolo jos putin mai tare…” a murmurat Adina, impingand despicatura ei in gura lui lacoma. “… apoi iti sug pula, iubitule!” Adina s-a gandit ca este in al noulea cer cu o gura fierbinte si nerabdatoare pe pasarica ei iarasi.
Verisorul ei nu era un amator, de asta nu avea nici o indoiala. El repede avea limba lui lunga si intepenita adanc infipta in pasarica ei, nasul lui frecandu-se excitant de clitorisul ei in timp ce buzele lui sugeau pielea ei fierbinte in gura lui ravasitoare. Adina putea doar sa se uite in jos la capul lui boband si sa geama din cauza fiorilor minunati si perversi pe care limba lui le producea ca cavitatea ei sexuala. Era la fel de mult faptul ca gura de pe pasarica ei apartinea propriului ei verisor pe cat fantasticele senzatii pe care o incitau pe Adina asa de puternic.
“Oh, ohhhhhh, Dane! Baga-ti limba mai adanc, dragule!” plangea ea. “Fute-ma cu limba ta! Oh, cat de mult iubesc gura ta pe pasarica mea! uhhhhhhh, suge! Suge-ma tare, iubitule! Sunt asa de fierbinte!… asa de fierbinteeeeeeeeeeee!”
Dan si-a presat fata nerabdator in despicatura ei zemoasa si a inceput sa linga si sa suga cat de repede putea, futand cu limba pasarica ei vibranda cu toata puterea pe care falcile lui o detineau. Adina si-a arucat capul pe spate si gemea zgomotos, fara nici o grija si mila aruncand si zdrobind pasarica ei fierbinte de gura lui lacoma.
“Oooooooooooooohhhhh, daaaaa! Iubesc asta, iubitule! Oh, daaaaaaaa, suge clitorisul meu!”
“Mmmmmmmmmmmm! Zemoasa… zemoasa… fierbinte… pasarica!” slurpaia Dan, incepand sa suga sucurile ei nesfarsite din pasarica ei izvoranda. Adina s-a uitat in jos la capul verisorului ei care se boba bucuros intre coapsele ei vibrande.
“Iti place gustul pasaricii mle, nu-i asa, iubitule!” a gafait ea, zdrobindu-se nemilos de gura verisorului ei.
“Oh, da, iubesc asta!” gafaia Dan, uitandu-se in sus la ochii ei excitait. “Pasarica ta e asa de umeda, Adina! asa de umeda, as putea sa o sug toata ziua bunaziua!”
“Ummmmmmm, bine!” a suspinat Adina. “Pentru ca chiar asta s-ar putea sa faci, dupa felul cum ma simt chiar acum!… ohhhhhh, Deabia daca mai pot sta in picioare! Hai sa ne facem confortabili pe pat, iubitule! Vreau sa sug pula ta mare in timp ce tu termini sa ma lingi pe mine!”
Lui...



    Login