Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAdina si verisorul ei 2
Autor : gemenii - 2011-01-06
Citita de 28452 ori - Nota 8.35 (49 voturi)
Capitolul 4

Adina avea un vis foarte sexi, in vis aparea verisorul ei Dan. Ea putea sa se vada pe ea insasi fiind aplecate peste marginea mesei din bucatarie, verisorul ei pompand enormul lui organ in posteriorul ei rotund si ferm……… dar visul pe care il avea in curand va fi realitate.
Adina s-a trezit, oprind alarma care bazaia in urechea ei. Era trecut de opt, iar pentru ca astazi trebuia sa mearga la servici, Alex a setat-o. Cealalta parte a patului era goala, sotul ei se pregatea sa mearga la servici. El s-a trezit inainte ca alarma sa bazaie si a uitat sa o opreasca. Adina putea sa-l auda cum fredoneaza numai pentru el, asa cum facea de obicei in timp ce se barberea. Adina doar statea intinsa pe pat, gandindu-se la ce trebuia sa faca astazi, apoi si-a reamintit, a fost oare un vis? Oare chiar l-a lasat pe verisorul ei sa o linga azi noapte? Totul parea asa de real pentru ea, isi amintea felul cum limba lui lunga a supt clitorisul ei pana cand aproape a lesinat de placere, si apoi felul cum a masturbat-o pe sezlong in dupa amiaza de ieri.
Nu, Adina s-a decis ca ea niciodata nu va mai permite ca aceste lucruri sa se mai intample intre ea si Dan, nemaicontand cat de excitata va deveni. Ea cu siguranta a visat totul, dar niciodata pana acum nu a mai visat despre verisorul ei, si acum cand isi reaminteste visul, ea iarasi a simtit cum pasarica ei incepe sa se umezeasca si sa se furnice. Ea si-a miscat mana in jos sub cearceaf, si a inceput sa dezmierde putin pasarica ei, numai indeajuns de mult cat sa opreasca furnicaraia de acolo jos.
“Mmmmmmmmmmmm” a suspinat Adina, impingand degetul ei aratator printre labile pasaricii ei si in gaura ei fierbinte si stramta. Imaginea trupului verisorului ei a fulgerat prin mintea ei. Adina a auzit cum ghiuveta se goleste in baie, sotul ei terminand cu barberitul.
“Te-ai trezit, Adina?” a intrebat Alex.
“Cam asa ceva” a raspuns ea. Adina a introdus un al doilea deget in ea, arcuind spatele ei si aruncand pe spate capul ei in timp ce senzatile sexi se rupeau prin tot corpul ei.
“Fac un dus” sotul ei a zis. Adina a auzit cum dusul porneste, apa lovind cada fiind destul de zgomotoasa. Ea a incetat sa se mai masturbeze, constiinta ei dandu-i un sfat.
Asteapta! Ce face? Zicea. A avut un vis placut, acum treci peste el. Adina si-a luat degetele din pasarica ei, lasand un suspin sa-i scape cand a facut asta. S-a intors pe burta, sanii ei frumosi si mari turtiti de salteaua patului. S-a relaxat, iarasi incercand sa se gandeasca la ceea ce avea de facut astazi, incercand sa blocheze imaginea penisului verisorului afara din mintea ei, dar iarasi nu putea sa nu se gandeasca la el. Adina si-a impins mana sub ea si a inceput sa frece pasarica ei. Acum chiar ca era foarte excitata, trupul ei devenind foarte excitat.
“Adina, esti treaza?” Era Dan. El a batut usor la usa. Adina a inghetat pe loc. Va mai fi ea capabila sa dea ochi cu el dupa gandurile perverse pe care le avea despre el?
“Da, Dane, ce vrei?” a raspuns Adina. Pulsul ei devenind putin mai rapid in timp ce se gandea la verisorul ei care statea in cealalta parte a usii, iar ea isi masturba pasarica aici pe pat. Era doar un vis erotic, si-a zis in sine, toata lumea le avea, chiar si femei ca ea.
“Pot sa intru?” a intrebat Dan.
Inainte ca ea sa poata raspunde, Dan a deschis usa. Dan purta o pereche din pantalonii lui de alergat si un tricou alb. Parul lui era tot ud si presat de fruntea lui, stropi de transpiratie curgand pe obrazul lui in jos pe tricoul lui, care de asemenea era ud in fata. Se pare ca iarasi incepe sa faca alergari de dimineata, asta inseamna doar un lucru, isi revine, a gandit Adina in sine.
Dan a inchis usa dupa el, camera era destul de intunecata pentru ca jaluzele inca mai erau trase, dar o fractiune de lumina aluneca printr-o crepatura din jaluzele si ajungea chiar pe pat. Dan a putut sa o vada pe Adina fiind intinsa sub asternuturi. Ea parea sa fie intinsa pe burta, pe pieptul ei. Dan a pasit pana la jaluzele, le-a deschis sa lase lumina stralucitoare a soarelui sa intre in camera.
Adina s-a intors pe spate, tragand asternuturile in sus in jurul ei, deabia reusind sa isi mentina capul deasupra lor. Dintr-un anumit motiv ea se simtea putin stanjenita pentru ca era complet nuda in timp ce verisorul ei era in aceasi camera cu ea. Ea s-a uitat in jos pe asternut, tot ceea ce iesea afara era piciorul ei, la capataiul patului. Adina l-a auzit pe sotul ei, fredonand si mai tare sub dus.
“Alex face un dus?”
“Da” a raspuns Adina, ochii ei ochind bicepsii grosi si incordati ai verisorului ei. Era asa de chipes, a gandit Adina in sinea ei.
“Pai atunci, draga mea verisoara pe care am supt-o azi noapte, esti singura singurica in acest pat mare. Te-am auzit cum gemeai inainte sa bat la usa, te gandeai la pula mea iarasi?” Dan a zambit un foarte miseleste, uitandu-se la verisoara lui cu niste ochi lacomi si excitati.
“Oh, nu, am crezut ca am visat………………… Dane, nu!”
Dan a prins de coltul cearceafului si il tragea inspre el. Cearceaful a inceput sa alunece in jos pe trupul foarte nud al verisoarei lui. Adina a incercat sa se prinda de cearceaf, dar verisorul ei era mai puternic si l-a smuls dintre degetele ei, aruncandu-l pe podea langa pat.
Dan s-a uitat peste trupul delicios de frumos al verisoarei lui, sanii ei rotunzi si plini parca erau ai unei vedete Playboy. Soldurile ei aratau asa de bine, iar abdomenul ei plat si cu acei muschi bine conturati, pe scurt, Adina era o bomba sexuala pe roti. Dan s-a uitat in jos la movila ei, parul ei blond fiind coafat intr-o forma de diamant stralucitoare si aurie. Picioarele ei erau deschise putin si el putea sa vada labile pasaricii ei. Pareau sa fie foarte umflate, putin cam mari, atarnand intre coapsele ei, o culoare roza. Coapsele ei musculoase erau netede si tonifiate de la exercitii regulate la sala de sport.
Adina a vazut cum verisorul ei se uita la trupul ei, studiind fiecare curba. Ea ar fi trebuit sa-l cheme pe Alex, ea inca putea sa-l auda cum fredoneaza sub dus, un cantec pop stupid pe care poate l-a auzit, dar nu a facut asta. Nimic nu a fost un vis, ea chiar l-a lasat pe verisorul ei sa o linga azi noapte! Un mic fior erotic a trecut in sus pe spinarea ei cand s-a gandit la asta.
Dan a venit langa pat si s-a asezat pe margine, chiar langa verisoara lui nuda. Adina nu s-a miscat deloc, bratele ei stateau intinse pe langa trupul ei, sanii ei zgaltaindu-se usor in timp ce incepea sa respire mai greoi din cauza amestecului de frica si excitare.
Dan si-a pus mana pe abdomenul ei, a inceput sa miste degetele lui usor, doar frecandu-le in cercuri mici pe pielea verisoarei lui, simtind cum aceasta inspira si expira.
Atingerea lui Dan a trimis prin ea ceea ce parea a fi incarcaturi electrice prin tot corpul ei, pulsul ei devenind si mai rapid si ea si-a deschis buzele eipline in timp ce incepea sa respire si mai greoi.
“Inca mai vrei sa te fut, Adina?” a intrebat Dan. El a inceput sa isi miste mana in sus peste abdomenul ei plat, presand degetele lui in pielea ei catifelata, miscand mana lui in sus peste sanii ei.
“C……. cee?” a suspinat Adina, verisorul ei impingand toate butoanele care conteaza acum, atingerea lui trimitand pasarica ei in flacari.
“Azi noapte mi-ai cerut sa te fut, apoi Alex s-a trezit.” Dan si-a oprit mana exact sub sanul drept al verisoarei lui. el si-a miscat degetul in sus pe el, incercuind o alunita mica pe care ea o avea chiar sub sfarcul ei.
“Ohhhhhhhhh!” a gemut Adina. Dezmierdarea degetelor verisorului ei asupra sanului au facut-o sa se arcuiasca, impingand trupul ei in sus, in timp ce o alta senzatie sexuala a cuprins trupul ei.
“A fost asta un da?” a zis Dan, miscand degetele lui in sus peste sfarcul ei acum, tachinandu-l intre degetul aratator si degetul mare. El si-a miscat cealalta mana la interiorul catifelat al coapsei mai apropiata de el, iarasi miscand degetele lui in cercuri mici.
“Uuuuuuggghhh!” a fost tot ce a putut Adina sa raspunda. Ea simtea cum el are grija de sfarcul ei cu degetele lui, placerea era asa de intensa. Acum chiar ca se excita asa cum trebuie. Gandul ca verisorul ei ii face asta iarasi a facut ca pasarica ei sa se umezeasca foarte tare.
Dan si-a miscat mana mai departe in sus pe coapsa ei, degetele lui venind in contact cu tufisul ei blond. El a tras o linie in jurul marginilor, simtind caldura iesind dintre picioarele ei. S-a aplecat peste trupul nud si sexi al verisoarei lui si a lins sfarcul ei stang cu limba lui, in tot acest timp tachinand sfarcul ei drept cu degetele lui.
“DA….. daaaaaaaa! Fute-ma!… vreau sa ma fuuuuuuuuutttiii!” a strigat Adina. Limba umeda si fierbinte a verisorului ei plimbandu-se peste sfarcul ei senzitiv. Oare s-a mai simtit ea vreodata asa de excitata? Ea nu credea ca s-a mai simtit vreodata, pasarica ei doar saliva din cauza anticiparii, nerabdatoare pentru ca verisorul ei sa o umple cu masivul lui penis si sa o futa nebuneste.
Adina a auzit dusul oprindu-se in baie, dar totusi, ea statea acolo intinsa pe spate, lasnadu-l pe verisorul ei sa isi faca de cap cu trupul ei.
“Dane……. Sotul… ohhhhh!…. sotul meu va intra aici … uuuhhhhh!…… in orice clipa!” a soptit ea, infricosata ca sotul ei poate o va auzi.
“Pai, eu nu plec, o sa te fut chiar aici, Alex poate sa se uite daca vrea” a zis Dan sfidator.
“Nu…… nu putem……. Nu teeeeeeroooogggg… opreste-te!” l-a implorat Adina pe verisorul ei. Alex poate sa intre in orice secunda, ce va face daca va fi confruntat cu acesta priveliste!
Dan si-a incercuit degetele in jurul movilei pasaricii Adinei, acum el si-a impins mana mai departe in sus, prin parul ei pubian aranjat intr-o forma de diamant, folosind indexul si degetul mare sa deschida labile ei larg inapoi. El a inceput sa impinga degetul aratator in vulva ei fierbinte si umeda. A simtit cum pasarica ei pulseaza, muschii strangandu-se putin apoi relaxandu-se. El si-a miscat degetul mai adanc incercand sa localizeze micul mugur al clitorisului ei.
Soldurile Adinei au saltat de pe pat, cand verisorul ei si-a impins degetul lui lung si gros adanc in pasarica ei. Capul ei a cazut inapoi pe pat, aplecandu-se de capataiul patului, inchizand ochii strans in timp ce placerea a pus stapanire pe ea.
“Draga, sa-ti amintesti sa iei niste pasta de dinti cand mai treci pe la supermarchet, aproape ca nu mai avem deloc” a strigat Alex din baie. Spalatul dintilor era ultimul lucru pe care il facea inainte sa reintre in dormitor sa se schimbe in costumul cu care merge la servici.
“Daaaaaaaaaa…. Biiiiiinnnneeee!” a zis Adina, incercand sa-si mentina vocea normala, in acest timp incepand sa impinga trupul ei inainte si inapoi in degetul inserat in pasarica ei.
“Dane, nu, te rog!” a murmurat Adina.
“Nici nu ma gandesc, Adina” a raspuns Dan.
Adina s-a panicat. Daca verisorul ei nu va pleca din camera, ea va trebui sa faca asta. Ea pur si simplu nu putea sa il lase pe sotul ei sa ii vada ca fac asta. Adina s-a aplecat pe spate pe capataiul patului si l-a impins pe Dan de pe pat si pe podea. Ea a sarit de pe pat si a fugit afara din camera si in jos pe hol. Fundul ei ferm si rotund zgaltaindu-se in sus si-n jos, sincronizandu-se cu zgaltaitul sanilor ei, in timp ce fugea in jos pe scari. Ea trebuie sa puna niste haine pe ea de la spalatorie, inainte ca sotul ei sa o intrebe ce s-a intamplat de fuge in pielea goala prin casa.
Dan s-a ridicat de pe podeaua camerei si a urmat-o pe Adina.
Adina a reusit sa ajunga la spalatorie, o gramada de haine erau stocate deasupra masinii de spalat dintr-un colt asteptand sa fie calcate. Adina tocmai lua un tricou cand a simtit mainile cuiva prinzand-o de solduri, apoi a simtit ceva tare presandu-se intre fesele ei nude, o mana facandu-si drum de la soldurile ei si roata inspre pasarica ei, cealalta mana s-a miscat de pe soldurile ei si se misca in sus pe spinarea ei inspre gatul ei. Parul ei blond si lung, cazand in valuri pe spatele ei fiind dat la o parte si apoi a simtit buze fierbinti si umede saruntand pe spatele ei in sus pana la gatul ei. Ii placea asta enorm de mult. Stimulatia o infierbanta iarasi.
“Mmmmmmmmmmmm!” a gemut Adina.
“Cred ca a venit timpul sa iti trag futaia aia, Adina” a zis Dan in urechea ei.
“DA…….. fute-ma……oohhhh……. Chiar acum, iubitule!” a cerut Adina.
Alex a iesit afara din baie si a intrat in dormitor. Sotia lui era plecata, probabil facand ceva mic dejun. El a vazut cearceaful aruncat intr-o gramajoara la marginea patului. Cel putin Adina putea sa fi facut patul inainte sa plece, s-a gandit Alex in sinea lui. Alex a luat cearceaful si l-a scuturat, asezandu-l pe pat, apoi s-a intors inspre dulap sa se decida ce costum sa poarte astazi la servici.
Daca cineva iar fi spus Adinei ca intr-o zi va face sex cu verisorul ei, Dan, iar fi ras in fata. Nu ca nu s-a mai gandit la asta inainte, dar totusi, datorita relatiei lor de sange lucrul asta era destul de greu de realizat. Dar uite ca aici era, verisorul ei Dan isi freca degetele lui lungi in si in jurul pasaricii ei, facand-o sa se cutremure de placere. Binenteles, ea inca nu l-a lasat sa intre in pasarica ei, dar nu mai avea mult timp pana cand va face asta.
Adina a lasat sa-i cada tricoul pe care il tinea in mana pe podea in timp ce verisorul ei a inceput sa dezmierde trupul ei. El stia ce buton sa apese si cand sa-l apese, si nu a fost surprinsa pentru ca il stia ca fiind un adevarat Don Juan cu fetele, si multe din prietenele ei au cazut in plasa lui, inainte ca sa aiba o relatie stabila. Binenteles, si viceversa lucra. Si ea a avut multe relatii cu multi din prietenii lui Dan inainte ca sa se casatoreasca cu Alex. Intr-un fel, s-a casatorit cu Alex pentru ca majoritatea celor cu care a umblat erau prea imaturi, si numai Alex a parut sa aiba o anumita maturitate, lucru care vine odata cu varstra lui si pe care ea il cauta. Dar se pare ca maturitatea lui era chiar maturitate. Odata ce Alex a trecut de treizeci de ani, distractile au incetat, devenind un lucru foarte rar, in ultimul timp chiar inexistent. Si Adina nu era tipul de fata care sa fie inchisa in casa. Ieri seara avea un chef nebun sa iasa intr-un club sa danseze, dar se pare ca Alex nu prea avea. Poate ca-si facea treaba asa cum trebuie la servici si acasa, dar pe langa casa si servici mai trebuie sa existe si distractie. Iar daca Alex nu mai avea chef sa-i dea distractia de care avea nevoie, nici o grija, cu siguranta Dan va avea grija de asta. Tot ce dorea de la Alex era o noapte printr-un club, dar daca el nu avea degand sa-i faca pe plac, atunci nici o grija, cateva partide de sex cu verisorul ei nu-i va strica. Se va distra de o mie de ori mai bine decat cu Alex, mai ales ca Dan avea o pula gigant care cu siguranta ii va satsiface toate nevoile si poftele.
“MMMMMMMMm! Asta e!” s-a schelait Adina, verisorul ei frecand degetele peste clitorisul ei.
Senzatile erotice in timp ce el dezmierda clitorisul ei, ajungeau direct la creierul ei, in timp ce forta dorintei ei ascuns iesea la suprafata. Picioarele ei s-au cutremurat caand Dan iarasi a inceput sa dezmierde clitorisul ei in cercuri mici, incet la inceput apoi devenind gradual din ce in ce mai rapide.
Adina s-a aplecat in fata, deschizand picioarele ei, masina de spalat era direct in fata ei si ea si-a plasat mainile pe margine, indoind picioarele ei putin, si-a ridicat fundul ei rotund si sexi sus in aer si l-a impins inapoi inspre monstrul verisorului ei, acesta fiind retinut doar de pantalonii lui scurti. Adina a frecat posteriorul ei usor de umflatura lui fierbinte si teapana, presand-o intre fesele ei.
“Oh, daaa! Chiar ca esti gata de actiune!” a suspinat Adina.
Monstrul lui Dan era tare ca piatra. Aproape ca il durea in timp ce unealta lui gigant se impingea tare in stramtii lui pantaloni. Adina isi legana posteriorul dintr-o parte in alta, frecandu-se de umflatura din pantalonii lui.
Decand a smuls cearceaful de pe patul verisoarei lui si a privit trupul ei superb, Dan a avut in tot acest timp e erectie maxima, si acum aici era, verisoara lui oferindu-se lui pe un platou, tachinand monstrul lui cu fundul ei. El si-a pus mainile ferm de fundul ei sexi, aplecandu-se in jos el si-a plimbat limba de pe spinarea lui in jos peste crevasa fundului ei, si apoi si-a impins limba lui fierbinte si umeda intre fesele ei, proband crevasa ei.
“Mmmmmmmmmmm………. Te rog……. Uhhhhh…….. nu ma mai tachina…….. am……. Ohhhhhhhh……… am nevoie de pula ta in mine!” a strigat Adina. Dan a deschis fesele ei ferme si iarasi limba lui s-a impins intre fesele ferme ale fundului ei, varful razuind rozeta anusului ei.
“Fuuutttteeee—maaaaa acuuummmm!” a ordonat Adina.
Dan si-a luat mainiel de pe trupul ei, si si-a dat pantalonii jos, monstrul lui sarind din pantalonii lui ca un ogar prins in capcana. Aproape ca a zbarnait in pozitie de drepti, monstrul lui avea o curba ciudata, mai mult ca un fel de banana.
“WOOOOWWW!” a suspinat Adina. Ea s-a uitat peste umar dupa ce verisorul ei si-a luat mainile de pe ea si ochii ei parca au iesit din orbite cand a vazut cum verisorul ei practic isi rupe pantalonii, organul lui gigantic, gros si lung tresarind ca un arc, ridicand in sus tricoul lui larg cand a tresarit, fata lui plina de nerabdare sa o futa pe verisoara lui. Adina s-a gandit ca parea mare ieri cand l-a simtit, dar acum cand l-a privit mai atenta parea sa fie cu mult mai mare decat si-a imaginat ea.
Adina si-a ridicat fundul sus in aer, sanii ei s-a leganat cand a facut asta. Ea incet isi legana fundul de la stanga la dreapta, labile pasaricii ei alunecoase cu sucurile ei clar vizibile pentru privirea verisorului ei. Pasarica ei pulsa puternic in timp ce astepta pentru ca el sa o penetreze cu unealta lui gigantica.
Dan a pus stapanire de sulita lui plina de vene si vinisoare cu mana lui dreapta. El s-a miscat inainte inspre trupul asteptator al verisoarei lui. Apoi si-a plasat mana stanga pe umarul ei, si tinandu-se tare a impins monstrul lui in jos pe linia care ducea la pasarica verisoarei lui, care il astepta cutremurandu-se. El incet a impins varful capului purpuriu intre labile pasaricii ei.
“Daaaaaaa!….mmmmmmmmmm…… mai mult…. Haide iubitule, mai mult!” a implorat Adina, chiar si macar simtind varful monstrului pulsand in gaura ei o excita. A muscat de buza inferioara si si-a inchis ochi strans cand l-a simtit impingand mai mult din berbecul lui in pasajul ei umed si fierbinte.
“Ohhhhh! E asa de bine!” a exclamat Adina. A simtit cum pasarica ei se largeste, facand loc monstrului verisorului sa intre in ea. “Uhhhhhhhhhh… de un ai mostenit o pula asa de mare?” a suspinat ea.
Dan si-a luat mana de pe sulita lui acum cand impingea din ce in ce mai mult in verisoara lui. El si-a plasat o mana pe soldul ei in timp ce Adina se legana, impingandu-se inapoi pe monstrul lui, pasajul ei alunecos facand totul cu mult mai usor. Adina se impingea puternic in masina de spalat si a inceput sa se miste, picioarele chitaind pe podea in timp ce se apleca pe masina.
“Daaaaaa!” a murmurat ea. Monstrul verisorului parea gigantic in ea, pasarica ei era intinsa la maxim de incredibila lui grosime. Ea putea sa simta lungimea lui frecandu-se de clitorisul ei si manand-o in alta de cata pofta avea in stocata in trupul ei.
Dan a simtit ca nu poate insera monstrul lui in verisoara lui de tot. El pur si simplu era prea gigantic, dar era intr-o lume noua de placere, muschii pasaricii Adinei strangandu-se in jurul monstrului lui, inclestandu-se in jurul lungimii lui.
“Ohhhhh!” a murmurat Dan, si apoi a inceput sa o futa. El tragea monstrul lui aproape in intregime afara din ea, doar varful ramanand blocat acolo, sucurile pasaricii ei intinse pe toata lungimea lui si apoi impingea iarasi inapoi. Fesele Adinei se zgaltaiau salbatic cand facea asta.
“Ohhhh!… Daa!… Daaaaa!” gemea Adina, pasarica ei pulsand salbatic, incat nu se mai satura de monstrul verisorului ei.
Dan si-a grabit pomparile, impingand soldurile lui inainte, in timp ce isi hranea monstruozitatea in pasarica foarte primitoare si acomodanta a verisoarei lui. Adina a simtit cum genunchii ei salta in timp ce verisorul ei impingea monstrul lui tare ca piatra aproape in intregime in ea. Masina de spalat era impinsa inainte, picioarele masinii scartaind zgomotos pe podea, iar Adina se inclesta puternic de marginile masinii, incheieiturile mainii ei devenind albe in timp ce Dan pompa pasarica ei alunecoasa din ce in ce mai repede.
“Fute-ma!” striga ea.
“Da.”
“Uuuuuuuuhhhhh…… mai tare… fute-ma… mai tare!”
Pasarica Adinei ardea de dorinta si nevoie. Ea niciodata nu a mai avut o experienta sexuala asa de intensa in intreaga ei viata. Fiecare pompare a masivului salam al verisorului ei trimitea socuri electrice in ea, o facea sa se contorsioneze. Ea isi impingea posteriorul ei rotund inapoi in acelasi timp cu plonjarile maniace ale verisorului ei in ea, fesele ei plesnindu-se de coapsele lui paroase. Adina impingea masina de spalat pe spate, ridicand partea din fata de pe podea. Aceasta se lovea de perete in acelasi timp cu pomparile magnifica dotare a lui Dan.
BANG! “DA!” BANG! “DAA!” BANG! “DAAAA!” BANG! “DAAAAAA!” BANG! “DAAAAA!” plangea Adina.
Amandoi o faceau ca doua animale salbatice, acum exista vreun instinct natural care a pus stapanire pe ei, nici unul dintre ei nu avea de gand sa se opreasca pana cand si-a implinit nevoile lor sexuale. Dan isi plonja monstrul in pasarica Adinei cu toata viteza acum. El putea sa simta cum samanta incepe sa se agite in bilele lui, acest sentiment excitabil construindu-se in interiorul lui, lui cu adevarat nevenindu-i sa creada ca faca asta, chiar cu verisoara lui.
“Niciodata………. Uhhhhh…. Sa te opresti……. Ohhhhh! Sa ma futi!” cerea Adina.
Dan nu vroia, dar el putea sa simta ca era foarte aproape sa explodeze. Adina era si ea foarte aproape de margine. Monstrul verisorului se razuia intens de clitorisul ei umflat, de fiecare data cand impingea in ea. Ea simtea cum un val de nemaiintalnite senzatii sexuale se rupeau prin ea. Adina si-a aplecat capul in fata deasupra masinii, impingand toate prosoapele si hainele pe podea in jurul lor.
Dan si-a luat mana de la soldul Adinei, si a dus-o dealungul spatelui fierbinte si transpirat pana la locul dintre incheieturile soldurilor ei. El a inceput gentil sa impinga inainte pe masina de spalat. Sanii ei mari zdrobindu-se de netezimea de metal de deasupra masinii, si coapsele ei s-au presat de usa masinii, acum de fiecare data cand Dan isi pompa barbatia in pasarica Adinei, partea din fata a masinii de spalat se ridica din cauza greutatii de pe ea, acest lucru facand ca fundul ei sa se ridice putin in aer.
“Asta e!…. uhhh!….. ugggghhhh!” zicea Adina, trupul ei se agita si legana pe monstrul verisorului ei si folosind masina sa o ajute sa se ridice si mai tare in aer.
Dan incerca sa reziste cat mai mult posibil, chiar ca incerca, dar cu fiecare pompare partea sensibila a monstrului lui era stimulata, bilele lui erau acum pline la maxim cu samanta lui fierbinte, numai pregatite sa explodeze afara.
Adina de asemenea a simtit cum orgasmul ei se cladeste in ea. Ea isi impingea mainile de perete acum, masina leganandu-se salbatic sub ea. Dan si-a dus mainile la coapsele Adinei si a ridicat picioarele ei de pe podea.
“Ohhhhh” Adina gemea cand monstrul lui intra si mai adanc in ea.
Adina a inceput sa se agite salbatic deasupra masinii de spalat. Masina se legana inainte si inapoi sincronizandu-se cu pomparile furioase ale lui Dan. Picioarele masinii tunand cand cadeau inapoi pe podea.
“Daaaaaa!…….. Ugh!…… Ugh!….. daaaaaaaaaaaaaa!”
Adina pur si simplu nu a mai putut sa se retina. Orgasmul care s-a construit in ea, a explodat ca o racheta. Intregul ei trup a inceput sa se cutremure in timp ce val dupa val de intens extaz sexual punea stapanire pe ea. Sucurile ei alunecoase si cremoase inundand interiorul pasaricii ei, acoperind monstrul verisorului ei in timp ce acest continua sa plonjeze in ea.
“OH…ohhhhhh…. Ohhhhhhh……ohhhhhhhhhh!” gemea Adina, pe fata ei aparand grimasa unei placeri intense nemaintalnite pana acum.
In timp ce verisoara lui avea un orgasm foarte intens, pasarica ei s-a strans in jurul sulitei groase a lui Dan. El se tinea stramt de picioarele ei in timp ce pompa ultimele pompari in pasajul ei acum foarte alunecos si ud.
“Ughhhh!” a fost tot ce Dan a putut sa murmure cand monstrul lui a inceput sa-si elibereze masiva lui incarcatura.
“Daaaaaaaaaaa… CONTINUA!…. CONTINUA! …… UGHHHHH!” a ordonat Adina.
Samanta fierbinte erupea afara din capul monstrului lui. Cu o ultima pompare puternica el Dan s-a impins puternic in Adina, bilele lui paroase zdrobindu-se de partea din spate a coapselor ei. Trupul Adinei a leganat in fata masina de spalat. Cele doua picioare din spate ale masinii au cedat intr-un sfarsit datorita efortului. Masina a inceput sa cada in acea directie, dar caderea ei a fost oprita de perete. In caderea ei, masina a dizlocat o bucata mare din tencuiala. Adina a cazut deasupra suprafetei netede a masinii, calarind ultimele zvacniri ale orgasmului. Ea si-a lasat capul jos pe suprafata rece de metal. Transpiratia siroind de pe fruntea ei. Acum respira ca o locomotiva, incercand sa isi revina de la incredibila partida de sex pe care verisorul ei i-a dat-o.
Dan incet a retras afara monstrul lui din pasarica ei cremoasa si fierbinte. S-a uitat in jos la monstrul lui, acoperit cu sucurile pasaricii Adinei. El nu putea sa retina un zambet viclean. A facut un lucru foarte obraznic, si-a zis in sine, dar acest lucru a facut ca toata experienta sa fie de o mie de ori mai intensa si Adina cunostea bine acest lucru. El si-a plimbat mainile in jos pe fiecare parte a picioarelor Adinei, apoi in sus pe ele. Dan inca se mai simtea excitat, ca si cum inca aceasta doza nu i-a ajuns, se simtea ca si cum putea sa mai mearga inca o tura.
Adina de asemenea credea ca a facut un lucru foarte urat, si mai ales cu verisorul ei. Intensa placere sexuala pe care a simtit-o fiind inlocuita de putina jena despre ceea ce a facut. Daca Alex i-ar fi surprins chiar in aceste momente? Apoi si-a reamintit ca Alex inca mai era la etaj probabil pregatindu-se sa plece la servici. Alex mereu vroia sa apara foarte elegant la servici, asa ca mereu ii lua ceva timp pana cand isi alegea costumul dimineata, dar probabil ca deja s-a si imbracat. Ce repede trece timpul cand te distrezi, mai ales cu un barbat feroce ca Dan. Adina s-a intors roata cu fata la Dan. El doar statea acolo si ii zambea.

Capitolul 5

“Ti-a placut asta?” Dan a intrebat-o, plimbandu-si ochii dealungul trupului ei tachinator.
“Mai mult decat ar fi trebuit” a admis Adina.
“Cred ca am stricat masina de spalat” a zis Dan, uitandu-se la masina.
Masina era sprijinita de perete, o bucata de tencuiala cazuta langa masina.
“Asa cred” a zambit Adina, un zambet foarte viclean. “Am crezut ca pamantul se cutremura” a glumit ea.
“Adina, esti jos in spalatorie?” Era Alex strigand-o din camera de zi.
“Vin imediat” a strigat ea inapoi.
Adina a luat un capot de baie de pe podea si l-a luat pe ea, acoperind curbele ei superbe si frumoase.
“Ramai aici. Revin in cateva minute.” Ea iarasi a zambit viclensete. “Vezi ce poti face sa fi gata pentru urmatoarea tura.” Adina a pasit in sus pe scara care ducea in bucatarie. Fundul ei serpuindu-se dintr-o parte in alta ceva mai mult decat era nevoie, stiind foarte bine ca verisorul ei o privea. Dan a simtit cum monstrul lui incepe sa se ridice incet, numai privind cum verisoara ei isi serpuiesc posteriorul in drumul ei afara din spalatorie.
Alex sorta actele lui la masa din sufragerie. El si-a ridicat privirea cand Adina a intrat, iar ea i-a dat un suras inocent.
“Arati de parca ai facut niste exercitii” a zis Alex, uitandu-se la fata ei imbujorata si transpirata.
“Nu, eu doa...



    Login