Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Adevarul gol-golut ( partea I )
Autor : sexpistols - 2009-06-09
Citita de 25082 ori - Nota 6.92 (13 voturi)
Ceea ce va voi povesti nu este o fantezie ci un caz real.
Am 19 ani si am o prietena care are 16 ani. Suntem impreuna de 1 an si jumatate, dar pe parcursul relatiei noastre au aparut mici interactiuni care nu ne-au schimbat deloc relatia. Am ramas prieteni in continuare chiar daca am trecut prin niste experiente uluitoare.

Totul a inceput in vara anului 2008, pe la inceputul lunii iulie. Intr-o dimineata torida de vara, ma trezesc si ma duc sa imi fac un dus cand deodata primesc un telefon de la prietena mea in care imi cere sa vin pe la amiaza pana la ea sa o ajut, deoarece avea mici probleme cu calculatorul. Ma urc in masina si plec. Pe drum stateam si ma gandeam ca daca e singura acasa...iar o sa ma terorizeze cu sexul ca si asa avusesem mai multe discutii despre dezvirginarea ei. Desi ii spusesem ca nu mai sunt virgin, ea era din ce in ce mai dornica sa se dezvirgineze, dar totusi eram. Eram inca virgin si ma temeam de anumite neplaceri ce s-ar fi cauzat in urma dezvirginarii noastre. Pentru a nu-mi divulga secretul, (deoarece imi era teama sa nu ma respinga si sa ne despartim din cauza ca eram virgin) ii gaseam de fiecare data scuze: ca e prea mica sa se dezvirgineze. Era de acord cateodata cu asta si nu am avut niciodata probleme din cauza sexului. Duceam o relatie cat se poate de normala. Parintii nostri sunt foarte buni prieteni de familie. Mamele noastre lucreaza ca medici in aceeasi unitate, iar tatii lucreaza si ei in aceeasi firma. Si asa am ajuns sa ne cunoastem, prin intermediul lor. Dar sa revenim. Am ajuns la ea acasa, iar spre ghinionul meu, ea nu era singura acasa, era cu tatal ei. Intru in casa, ea vine si ma saruta tandru de fata cu tatal ei. Nu aveam nimic de ascuns fata de parintii nostri. E o chestie cam nesimtita, ce-i drept, dar se pare ca parintilor nu li se pare nimic anormal. Mergem la ea in camera si ne continuam sarutatul acolo. Dupa ce ne-am sarutat, imi explica ce e cu calculatorul si eu ma apuc de treaba. Intre timp ii suna telefonul. Era prietena ei cea mai buna care o invita in oras la un suc. M-am oferit sa o duc cu masina, ea s-a imbracat si am plecat. Pe drum m-a rugat sa ma intorc inapoi la ea si sa ii repar totusi calculatorul, pentru ca tatal ei e in concediu si sta acasa. Tatal ei e un barbat masiv si grasutz in jur la 48 - 50 de ani. M-am reintors la ea acasa si m-a apucat sa ii trebaluiesc la calculator. Vine tatal ei la mine si imi pune tot felul de intrebari indecente.
-Ai facut-o pana acum cu fiica-mea? ma intreaba el.
Ii zic: "Nu, si nu indraznesc deocamdata pentru ca e mica". Nu prea stiam ce sa ii raspund, pentru ca m-am intimidat putin de intrebarea lui.
-Dar tu inca esti virgin? adauga el...
Nestiind ce sa ii raspund, ezit la un moment dat, lasandu-i impresia ca sunt concentrat la calculator si ii zic: "Nu, nu mai sunt."
-Ce norocos esti! imi zice.
Zambesc oarecum si el imi spune ca se duce sa faca un dus pentru ca transpirase de la caldura, ca era foarte cald afara cat si in casa.
Peste vreo 10 minute ma striga din baie. Ajuns in fata usii de la baie, auzeam cum geme. Bat incet la usa asteptand un raspuns.
-Intra! imi zice el intr-un final.
Intru si imi zice sa ma apropii de el. M-am apropiat de el si m-a rugat daca sunt amabil sa il spal pe spate, pentru ca el nu reuseste, pe motiv ca era gras. Iau buretele de baie si gelul de dus si incep sa il frec pe spate. Pe masura ce frecam mai tare, incepea sa geama mai tare si ii vedeam penisul gros cum ajunge la erectie maxima. Nu avea nici o jena si nici nu se sinchisea sa isi acopere penisul cu ceva. Dupa ce l-am spalat, s-a lasat usor pe spate in cada, sa isi clateasca spuma de pe spatele lat si paros masandu-si penisul gros si erect in fata mea, uitandu-se in acelasi timp cu o oarecare admiratie la mine multumindu-mi totodata. Eu ma uitam indelung la penisul lui dar incercam totodata sa par destul de pasiv si indiferent. M-am clatit pe maini de la spuma si am iesit din baie. M-am reintors la calculator, dar nu reuseam sa imi scot imaginea penisului sau gros din mintea mea. Dupa 5 minute iese din baie, avand doar un prosop pe el. Vine tinta la mine si incepe sa se aplece deasupra mea si sa ma sarute puternic pe gura. Eu il imping inapoi zicandu-i ca a cam intrecut masura. El zambeste si imi spune:
-Vad ca ti-a cam placut.
-Nu mi-a placut chiar deloc, ii raspund enervat.
-Nu minti, zambi el in continuare.
Vazand ca el e pus pe fapte mari mi-am luat telefonul de pe birou si ma indreptam spre usa de la intrare, cu gandul sa plec. El m-a oprit repede, m-a tinut strans de maini cu o mana si cu cealalta mi-a pus mana la gura, taraindu-ma pana in camera lui. In camera lui m-a trantit pe pat si s-a abatut asupra mea. Mi-a spus ca stie ca sunt virgin si ca imi poate demonstra asta. Iar ca drept demonstratie a dat jos blugii de pe mine cu tot cu boxeri. Vazand ca a avut dreptate s-a abatut din nou asupra mea soptindu-mi senzual: "Lasa-ma sa te ajut". Si atunci a inceput sa ma sarute erotic pe gat si pe buze, iar eu care m-am mai linistit, m-am lasat sedus. In tot acest timp penisul meu ajunsese la erectie maxima, iar el simtind asta cu mana, s-a lasat in jos si a inceput sa mi-l suga cu pasiune dupa care s-a intins pe pat si m-a pus pe mine deasupra lui spunandu-mi: "Fa ce vrei cu mine, sunt sclavul tau!" Eu am inceput sa il sarut pe pieptul paros, si am ajuns la burta paroasa si apoi la penisul lui gros si erect sugandu-l cu placere. Dupa care si-a ridicat picioarele in sus facandu-mi loc sa ii ling anusul. Aveam retineri si ii spuneam ca nu e bine ce facem. Mi-a spus: "Stai linistit, totul o s...



    Login