Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataAdela
Autor : frunza99 - 2011-08-28
Citita de 20262 ori - Nota 7.70 (43 voturi)
Priveam cu pofta si cu durere fiecare articulatie a sunetelor ce ieseau prin gurita ei intredeschisa care lasa sa se vada extremitatile limbutei naravase. Mi se sculase grav,era o stare de panica maxima in tot trupul meu. Ea vorbea nepatrunsa parca de nimic din exterior,la fel de rece si de gol,ca si cand ,in fata ei oamenii nu ar fi fost decat niste simple obiecte. Era magica si credeam asta cu tarie,desi era un lucru interzis.
Implinisem 17 ani ,iar de la varsta de 10 ani locuiam impreuna cu Adela,sora mea, intrucat parintii nostrii plecasera cu un contract de munca in Anglia si se intorceau in tara extrem de rar,doar pe perioada concediilor. Astfel,Adela care avea 30 de ani era precum o a doua mama pentru mine : avea grija de mine atunci cand ma simteam rau, imi cumpara rechizite , imi dadea bani de buzunar si ma ajuta sa imi rezolv toate problemele pe care le aveam in viata cotidiana.
Desi aveam o relatie afectiva foarte apropiata , intotdeauna ea a pus o bariera de fier intre noi,pastrand autoritatea ce caracterizeaza o adevarata mama , in sensul in care nu imi oferea libertatea de a ma apropia prea mult de persoane dubioase,controlandu-mi constant activitatea.
In casa de pe bulevardul Schitu Magureanu,alaturi de noi locuia si Alin ,sotul surorii mele, care era responsabil cu majoritatea treburilor gospodaresti.
O data cu debutul perioadei pubertatii,am inceput sa o privesc cu ochii total diferitii pe sora mea, intrucat ea era o femeie matura, si fiind zilnic in apropierea mea era o sursa constanta de agitatie interioara pentru mine . Nu pot spune ca era chiar cel mai stralucit fotomodel din lume,insa chipul ei luminat de cristalele verzi si parul de un blond aprins precum soarele vara ,epata un parfum unic,cald, familiar… Cel mai pregnant imi revenea in minte insa, imaginea sanilor usor lasati pe care ii spionam de fiecare data cand ea era la baie si a pasaricii ascunse de o padure gingasa ( nu groteasca,cum am vazut la alte femei )
De fiecare data cand Alin era plecat din casa,iar sora mea facea dus , ma masturbam cu privirea atintita precum tinta unei arme pe trupul ei delicios,bine proportionat.
De fiecare data cand ejaculam resimteam o durere la baza testiculelor,iar cantitatea de sperma expulzata mi se parea extrem de mica in raport cu ceea ce simteam ca pot da, iar aceasta senzatia s-a perpetuat intr-atat incat ajunsesem sa ma autostimulez extrem de rar.
In plus,aceasta problema m-a impiedicat sa pot avansa in interiorul unei relatii cu o fata,iar viata mea sexuala era un esec total… ratam ocazie dupa ocazie...
Am acceptat aceasta stare timp de cateva luni,insa cand presiunea nereusitelor ,stresul acumulat si disconfortul fizic au refulat,m-am decis sa discut deschis cu sora mea,sperand ca voi gasi o rezolvare.
Nu pot reliefa suficient in cuvinte ce senzatie de frica si excitabilitate ma cuprinsese la gandul de a avea o asemenea discutie cu ea,care pana atunci fusese destul de rigida cu mine. Ma temeam foarte tare de reactia ei si eventual de repercusiunile unei astfel de conversatii.
Era o seara racoroasa de toamna,si ploaia batea in geamul batranei case. Alin plecase la serviciu,fiind in tura de noapte. Ca deobicei, Adela , servea traditionalul ceai avand alaturi cel mai bun prieten pentru asemenea serii, cartea. Imbracata fiind intr-o camasa de noapte, pozitia usor aplecata imi permitea sa iau contact direct cu sanii eliberati din sutien,niste sanii minunati,naturali care eliberau o mireasma unica in aerul rece… inca mai aveam timp sa ma retrag…
Madularul mi se umflase groaznic si imi era teama ca ea va observa acest lucru inevitabil,astfel incat am asteptat in bucatarie cateva clipe,pana ce erectia mi s-a calmat.
Transpiratia curgea pe trupul meu precum un fluviu aflat la gura de varsare, in marea cea mare… Uhmmm… Ajunsesem in dreptul ei …
- Surioara,iarta-ma ca te deranjez…
- Da Mihai. ( Un da atat de rece si de scurt incat mi-a inghetat intreaga fiinta )
- Pot sa ma asez ?
- Da,dar sa nu dureze mult ( Grozav,a inceput perfect discutia )
- Offf imi gasesc foarte greu cuvintele,fiindca nu am mai vorbit cu nimeni despre asta,insa esti singura persoana fata de care as putea sa discut o asemenea discutie…. ( inima imi pulsa teribil,incercand sa evadeze din materia corpului meu )
Fruntea surorii mele se descretise brusc, si ridicand lasciv un picior peste celalalt, si-a indreptat atentia catre neputinta expresiei mele…
- Ei despre ce e vorba ?
- Of sper sa nu te superi pe mine…
- Voi Incerca .
- Uite hmmmmmmmmmm am inceput de o perioada sa ma joc cu pu…
- Cu putsa asa. ( Un raspuns rece )
- Mda…. Asta vroiam sa spun si eu… Si… vroiam sa iti spun ca atunci cand… imi vine sa imi dau drumul,cum e normal… ( In timp ce vorbeam nu mai eram convins ca sunt constient de ceea ce spun,sau ca inima era inca la mine)
- Da spune… ( eram uimit de bunavointa ei )
- Pai… resimt o durere in zona ….
- Bilelor ?
- Exact ( am rasuflat usurat )
- Hmmm….
- (Prinzand Curaj ) Si am senzatia ca nu dau suficient…. Intelegi tu…
- Material ?
- Da…
Urmara cateva clipe de tacere cumplita in care aveam senzatia ca astept o sentinta irevocabila insa…
- Mihai, nu sunt medic specialist si nu ma pricep sa te sfatuiesc in cazul acesta,dar maine vom merge impreuna cu Alin la medicul nostru specialist si vom vedea ce e de facut . Pana atunci te rog imperativ sa fii cuminte si sa nu mai faci nimic s-a inteles ? Acum te rog sa te retragi, ma doare capul.
O da…. Ce iluzii tampite… ce imi imaginam ca o sa inceapa sa o suga ca sa vada daca sunt bine… Am plecat invins in camera mea si m-am intins in patul rece si gol,dezarmat.
………………. Cabinetul medical individual DR. Nicolae Doina.
- Hai tinerelule chiloteii jos sa vedem care-i problema ta…
- Dar pot macar sa trag perdeaua ? ( Eram cumplit de speriat de gandul ca sora mea si Alin,care se aflau de fata vor vedea…. Ceea ce ei numeau putsa … Aveam si eu mandria mea indiferent de gradul de excitatie pe care il resimteam fata de sora mea )
- Bine. ( Doamna Doctor era o femeie de 50 de ani dar care pastra inca vii culorile frumusetii aflate la apus…)
Dupa ce mi-a dat chilotii jos , mi-a examinat pu… cu mainile ei incepand sa o decaloteze si sa ma intrebe daca simt vreo durere… Apoi cand am intrat in erectie,a inceput sa imi loveasca bilutele…
- Te doare ?
- DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……………..
- E bine atunci. Dar ai cu ce te lauda… e destul de frumoasa . ( ramasesem socat )
- Pentru a stabili un diagnostic cat mai exact vreau sa imi raspunzi sincer la cateva intrebari,spuse doamna doctor.
- Voi incerca…
- Te-ai masturbat pana acum ?
- Da
- Si te-a durut cand ai ejaculat ?
- Da, in zona ambelor testicule.
- Ai avut vreo relatie sexuala neprotejata pana acum ?
- Nu…
- Am inteles . Ma tem ca nu putem stabili un diagnostic exact… Sunt necesare date suplimentare. Ridica-ti pantalonii.
- Doamna A.I, lucrurile stau in felul urmator ; nu putem stabili concret cauza durerilor resimtite de pacient insa vom recolta analize imediat de sange si urina…dar mai exista o parte sensibila…
- Care anume ? Intreba sora mea contrariata.
- Vom avea nevoie si de mostre de lichid seminal si inca in cantitati destul de mari,pentru a ne putea da seama daca este ceva in neregula cu el
- Am inteles.
- Iar cum sunt baietii mai neindemanatici sunt convinsa ca atunci cand se va masturba nu va fi capabil sa faca doua lucruri in acelasi timp ; sa tinteasca exact si sa tina si borcanelul de probe in pozitie corecta,astfel incat sa nu se piarda nimic. In aceasta situatie, ar avea nevoie de ajutorul cuiva…
- Vom avea nevoie sa recoltati timp de 1 saptamana ,in fiecare zi ,catre o mostra de sperma,pentru a putea inregistra nivelul productiei,calitatea si pentru a putea analiza compozitia acesteia.
- Am inteles…
Ramasesem socat, gatul mi se uscase…

- L-ati putea ajuta dumneavoastra ? Banuiesc ca sunteti cea mai indicata persoana . Repet recoltarea este foarte delicata.
- Offffffffffffff……. Nu este ceva chiar normal,dar daca este spre binele lui si este absolut necesar atunci… da o voi face.
Nu imi venea sa cred cum se articulau vocalele acestea magice din gurita scumpei mele surioare… Visasem atatia anii..
- Alin ai ceva impotriva ?
- Nu,Doamne fereste daca este spre binele lui voi fi alaturi de voi.
- Bun atunci,va asteptam vineri cu mostrele. La revedere !
Drumul spre casa a fost agonizant, prin mintea mea circulau milioane de ganduri,imagini si idei…. Tacerea din masina amplifica tensiunea pe care o simteam in mine,gata sa erupa.
Sora mea ramasese la fel de inerta ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic
- Mihai,du-te si fa-ti un dus fiindca ai transpirat tot,iar dupa aceea sa te pregatesti.
Nu imi venea sa cred, gradul de excitatie a fost atat de mare incat nu am rezistat si la dus am ejaculat,resimtind insa aceeiasi durere insuportabila…

- Ai terminat ?
- Da….
- Inainte sa incepem sa facem asta vreau sa stabilim niste reguli pe care va trebui sa le urmezi cu strictete ne-am inteles ?
- Da Adela, imi cer scuze sincer ca te-am pus intr-o situatie ca asta ( Pu.. mea se umflase atat de puternic,incat era sa imi deschida captuseala pantalonilor )
- Offf… desi nu imi face placere,trebuie sa o scoatem la capat si sa aflam cauza durerilor tale,ca apoi sa poti duce o existenta normala . Iti repet,faca asta doar spre binele tau,am discutat si cu Alin si el a fost intru-totul de acord.
- Va multumesc din suflet ( numai puteam , pu mea se incalzise si devenise extrem de umeda)
- Bun, pentru ca lucrurile sa nu se prelungeasca la infinit , iti voi da voie sa ma atingi ,pentru a ajunge mai usor la punctul culminant,dar nu o ve...



    Login