Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

A mea...
Autor : Ilvalaccho - 2024-01-27
Citita de 9292 ori - Nota 1.69 (302 voturi)

Totul a început cu ani în urma. Eram copil și, în acea zi m-am îndrăgostit de Dora. Eu dacă aveam 7-8 ani, iar ea mai avea un an și termina liceul. Era sora mai mică a mamei…Erau amândouă mladii ca niște lujere de salcie…Dora avea țâțele mai mari ca mama dar era mai înaltă.
Acum Dora a trecut prin doua căsătorii, este la 32, iar mama a luat proporții. Cu 10 ani mai mare ca Dora. Tata s-a stins în urma cu câțiva ani lăsându-ne o asigurare de viață destul de mare dar pe care mama a stiut sa o multiplice de mai multe ori. Dora abia venise de la Cluj încercând sa isi găsească o slujba buna în Capitala. Divortul terminat, era din nou libera…și frumoasa peste ori ce închipuire. De la inaltimea scării auzeam ce vorbeau fără sa fiu văzut…nu se văzuseră de mult. Doi ani și jumatate însă eu nu o văzusem pe Dora de mai mult de 5 ani.
…Ești neschimbata! La fel de frumoasa și de vesela, parca n-ai fi trecut printr-un al doilea divorț. Mă bucur enorm ca ai revenit acasă. Dora ‘’trăsese”” la bunici, vis a vis de noi pe aceeași strada și isi reluase dormitorul de fata.
…Tu, în schimb, ai luat proporții și trebuiesc luate măsuri. Te-ai neglijat și nu este bine deloc.
Adevarul este ca mama isi pierduse talia, soldurile deveniseră voluminoase, țâțele nu mai încăpeau în sutiene iar picioarele se ingrosasera și ele. La fata se rotunjise, obrajii căpătaserăm și ei rotunjimi, aparuse un început de barbie dubla, însă ochii ramasesera aceeași.
…Unde-i Mihai!? Nu l-am văzut și-mi este dor de el.
…Nu o sa -l mai recunoști. A devenit un bărbat adevărat, foarte apreciat de partea feminină. Sunt foarte mulțumită…nu exista nici un student mai capabil și mai bun ca el în toată universitatea.
…Cum merge? Te descurci fără bărbat sau ai deja unul sau mai multi amanți? M-am uitat peste balustrada …Dora stătea cu spatele…
…Merge! Este greu dar merge! Când îl privesc pe Mihai îmi trece de dorul bărbaților. Și apoi mai este și varsta.
Am hotărat ca este timpul sa mă arat. Eram imbract în ginsi din catifea reiata și o cămașă cu mineca scurta. Am luat-o în brațe pe Dora acoperindu-i ochii cu palmele. Mama zâmbea tăcută. Am simțit tăria sânilor și sfarcurilor…trilurile de veselie ale Dorei îmi gadilau plăcut urechile. Și când s-a intors m-a surprins prin felul în care mă privea…
…Ba baiatule…!!! N-am cuvinte!!!…ditamai bărbatul! Ce faci tu Mihai!??
…Admir pe cele doua femei mai importante din viață mea!!. Am văzut o privire trista în ochii mamei. Trebuia sa stii sa citești…o tristețe infinita se citea repede dispărută în plăcerea pe care o arata privindu-l pe Mihai care o strângea aproape de el pe Dora, ce se abandonase total și căreia, sinceri sa fim ,ii facea plăcere o asemenea apropiere intimă de Mihai. Au rămas discutand iar la plecare Dora i-a dat numărul ei de telefon.
La începutul toamnei trebuia sa plec în State pentru 18 luni un master programat cu doi ani înainte, la MIT. Doar ca nu avusesem timp pentru toate. La nici o săptămână , Dora care isi găsise locul de munca (arhitect șef la un orășel satelit al Capitalei) dorit mă suna insistent.
…Mita, ori tu ori Raducu trebuie sa mă ajutați. Am neaparat nevoie de un sistem performant acasă….unul complet…computer foarte puternic, doua imprimante color dintre care una pentru hârtie foarte larga, fax, internet de mare viteza și neaparat un System de backup. Plătesc , indiferent cât costa, inclusiv instalarea.
…Cum Raducu tocmai a plecat în Finlanda, nu mai rămân decit eu . Aparatura o comandam împreună, mai greu va fi cu plata mâinii de lucru.
…Te rog Mihai, am mare nevoie,oricat!
…Imi este rusine sa-ti spun acum…nu este vorba de bani…
…Atunci!??
…In natura Dora…nu pot sa accept alta plata…timpul parca se oprise în loc…răsuflarea grea, liniștea grea ce se lasase, pauza care a facut sa cred ca totul este ireal…Sau gratis! Cu răsuflarea tăiată, precipitat ,am auzit un tril vesel…
… Cum vrei tu, cum iti place așa voi plăti. Gratis niciodată!Nebunule, ce-mi place! Bine ca te-ai hotărât. Ador asta!Cât timp iti ia ca sa termini?
…4-5 zile iar plata o accept și în rate.
…Numai atât!? Faci tu asta pentru mine sau te motivează plata? Rate, cât mai multe rate Mihai!
…Dora, sunt pregătit sa fac mult mai multe pentru tine, pune-ma la încercare!
…Ador! Cand incepem?
…Maine! Și Maine a fost. Am comandat pentru Dora tot ce putea fi mai bun iar când m-am prezentat la biroul ei am avut parte de cel mai frumos sărut. A închis usa în urma mea și m-a sărutat acolo, proptit amândoi în ea…, m-a luat de gat cu brațe fierbinți și s-a lipit de mine promițător. A gemut, s-a ondulat sub palmele mele și nu ne-am dezlipit timp îndelungat.
…Asta este avansul! Vino diseara și vom petrece o noapte dintre cele mai fierbinți…ii spun șefului ca mâine nu pot lucra.
Toata sera am fost cuminți, am stat la TV cu bunicii, am băut un vin bun și când a venit timpul m-a luat de mana …era liniștită, senina și adorabila…doar când a vrut să-și pună singura pula la gaura a avut un strigat de supriza.
…Doamne ce norocoasa sunt! Mita, nu îmi imaginam așa ceva! A sutinut pula cu o mana sigura…mi-a intrat jumatate cu mare greutate…
Am avut parte de cea mai frumoasa noapte de dragoste din viață mea. Cu Dora am avut apoi ocazia sa petrec nenumărate alte nopți, însă nici una nu o poate egala…după ce pula mi-a intrat toată în ea, Dora a început sa tipe…tipa de bucurie, de fericire…se contorsiona și arata o vivacitate nemaintâlnita. Nu m-a lasă toată noaptea, n-a încetat sa se lase penetrata pana la leșinul provocat de plăcere…Eu, care nu credeam ca voi întâlni o femeie pe care sa o doresc cu disperare, o penetram cu o graba și ardoare necunoscute…gemea, ofta, tipa sub mine și se zvarcolea provocându-mi neîncetat dorința de a o străpunge mereu…A venit de la baie goală, cu un prosop în mana și a început sa mă șteargă…eram plin de sperma ,de lichidele ei amestecate…
…Vreau sa nu te las, vino și ia-mă pentru ca nu cred ca mai pot rezista mult…m-a încălecat, și-a pus pula la gaura coborând pe ea pana a atins pubisul…
…Lasa-ma sa te fut pana la lesin! Și a inceput sa culiseze în sus și în jos pe stanga mea tare ca fierul…cu țâțele în palme, prea mari pentru palmele mele am încercat sa o sprijin…nu avea nevoie …nu mult pentru ca s-a strecurat sub mine și început sa dea repede din cur…a băgat un picior intre picioarele mele și m-a obligat apoi sa o fut din lateral pana când s-a intors intr-o parte cu piciorul ridicat…am simțit ca îmi intra toată pula, nu mai era nici măcar un milimetru loc…mâinile mi-au lunecat spre țațe…n-am ținut cont de orgasmul meu sau al ei…eram plini, năclăiți însă nu ne puteam opri. NEBUNIE!!! Iplimbam palmele răsfirate pe soldurile ei ca orbul…bucile ei îmi creau o stare de beatitudine când le pipaiam, țâțele le voiam când în gura, când turtite de pieptul meu, picioarele de la glezne pana la pulpe și cu ele pana la solduri, tot ce tinea de ea mă înfioră oferindu-mi o placere nebuna. Și o pistonam fără încetare…îmi băgăm pula cât mai adânc, și limba o sufoca, o trăgeam de par și nu mi se parea destul… sfarcurile le sugeam pe rând, mozoleam țâțele care nu mă lasau sa respir…întoarsă cu spatele, întoarsă cu fata, când deasupra nu înceta sa îmi sugereze ce puteam face cu ea…cu cata plăcere se abandona…șoptea, totul era o șoaptă cu care mă ruga arzător sa o fut…
…Mihai, dacă vrei poți sa îmi futi și curul! Sau poate vrei sa iti sug pula? Tot ce vrei, tot ce iti place.Vrei cumva sa te relaxezi și eu doar sa te masturbez? Baga-mi doua degete în pizda și pula în cur…după aia te sug! Vreau tot ce vrei și tu, vreau și eu orice fantezie ai….sa nu te opresti!
Pentru nimic în lume nu aș fi putut bănui, numai cu doua zile în urma ca Dora poate fi atât de pasionata. Tot ce facea. În materie de sex, era legat de mine. Nu voia sa mai știe de alți bărbați, de admiratori care se manifestau în toate felurile. Fără sa se ascundă sau sa isi ascundă sentimentele pe care eu le consideram nu exagerate cât surprinzătoare, dar nici sa le aducă în lumina zilei pentru toți. Singurele persoane în fata cărora avea un comportament mai mult decât decent(mă refer la sentimentele ei pentru mine) erau mama și bunicii. Și cu toate astea se știa. Bunicii stiau, mama știa, însă aprobau tacit o realtie între doi oameni maturi și responsabili. Ma iubea cum nu crezusem ca este posibil și pe măsură ce timpul plecării mele în SUA la MIT se apropia, Dora nu era întristată…doar ca mă punea sa ii promit ca o sa vin cât pot de des acasă, sa o sun, sa ii povestesc cum este acolo.
Cu o săptămână inainte dormitorul de langa al Doréi, din casa bunicilor, între cele doua existând o usa devenise locuință noastră comuna. Nu ne mai pasa de nimeni și de nimic despărțirea care urma ne imunizase. Deja de o luna Dora începuse împreună cu mama o cursa de “revenire”….cu o zi înainte de plecare, mama se lipise de mine și isi împingea pizda în pubisul meu.
…Cand o sa vii nu o sa mă mai recunosti…voi fi cea mai frumosa mămică…m-a strâns în brațe și m-a sărutat apăsat pe gura. Mama te iubeste mult…sa te intorci cu bine… avem multe de făcut împreună…acum du-te ca te așteaptă Dora. La aeroport m-a condus numai Dora…se lipise toată de mine și îmi ...



    Login