Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

7 zile la munte (Seria COMPLICITATE)
Autor : dionysus_ - 2022-04-21
Citita de 24089 ori - Nota 6.01 (236 voturi)
Vara e pe incepute, anul scolar s-a terminat si intr-un final am scapat de liceu. Pentru finalul asta de Iunie am avut programat un concediu la munte, in familie, care sa dureze vreo 7 zile. Ai mei facusera inca din Mai rezervarea la o pensiune. Numai ca fix cu vreo doua zile inainte de plecare, compania la care lucreaza, l-a contactat pe taica-meu spunandu-i ca au nevoie de un om, dupa ce unul din colegi a demisionat pe nepusa-masa si cineva trebuie sa-i ia locul. Taica-meu este sofer de tir, pe curse internationale, pentru a fi mai precis. Bineinteles ca n-a refuzat, iar cand a venit vorba de anularea sejurului la munte, nici n-a stat pe ganduri. Ne-a spus direct mie si mamei ca nu-si are rostul sa amanam acum totul si ca putem sa ne ducem macar noi doi. Asa am facut, el a plecat intr-o cursa de vreo trei saptamani, iar eu cu mama ne-am deplasat spre statiunea in care urma sa ne petrecem urmatoarele sapte zile din viata.
Drumul a fost destul de lung, cu mici opriri, cred ca va dati seama si voi cum e sa strabati 600 de km, din care doar vreo 300 sunt pe autostrazi, mai ales ca maica-mea nu e obisnuita cu condusul la drum intins. In cele din urma am ajuns franti in statiune, ne-am cazat la pensiune si aveam impresia ca suntem singurii vizitatori din toata cladirea, dar asta poate doar din simplul fapt ca ne gaseam acolo la inceputul saptamanii, nu in week-end. Camera era destul de mare, cu un pat de doua persoane si unul pentru o singura persoana. In fine, am facut fiecare cate un dus, am mancat, am mai stat putin uitandu-ne la televizor si am adormit.
Dimineata ne-am trezit devreme, am luat micul dejun in salonul de mese al pensiunii, apoi ne-am urcat in masina indreptandu-ne spre obiectivele ce meritau vizitate din imprejurimile statiunii. Nu era aglomerat si asta a facut totul mai placut, desi m-ar fi incantat sa mai vad alte fete, alte funduri si tate saltandand de colo-colo, dar nu a fost cazul. In spre dupa-amiaza a inceput ploaia asa ca ne-am intors la pensiune, nu inainte de a ne opri la un magazin pentru ca maica-mea sa cumpere gustari, apa si vreo doua sticle cu vin rosu. Ajunsi in camera am mancat, apoi maica-mea a inceput sa bea din vin, eu nevrand a consuma. Nu ma simteam tocmai bine consumand alcool de fata cu ea, desi tocmai ea imi oferise de-a lungul serii, dar cel mai mult ma frapa faptul ca ea nu avea vreo retinere in a consuma alcool de fata cu mine, pana atunci nemaivazand-o niciodata atat de pornita pe a bea pahar dupa pahar de vin, iar asta ma nelinistea oarecum. Dupa cateva ore de vorbaraie si privit la tv, stat pe net si dupa un dus bun, am decis sa ma bag la somn.
Nu stiu cand am adormit, dar la un moment dat m-am trezit, televizorul era dat pe mut, lumina din ecran se revarsa in camera, iar ca zgomot de fundal era un clipocit usor. Mi-am indreptat privirea catre patul de langa, patul lu maica-mea. Ea statea pe spate, gafaind incet, cu o mana intre picioare, dar mi-a simtit miscarile asa ca si-a aruncat privirea catre mine, apoi repede s-a intors pe-o parte cu spatele la mine si a inchis televizor. Am adormit imediat de cum s-a facut bezna.
De ceea ce am vazut, am fost constient abia dimineata, cand toata scena mi-a revenit in minte ca o amintire de mahmureala. M-am gandit ca poate mi s-a parut, ca nu avea cum sa se masturbeze maica-mea, apoi cat luam micul dejun mi-am zis ca si daca se masturba, asta era problema ei si era libera sa o faca. Cert e ca-mi era greu sa cred ca ar fi facut asta in timp ce propriul ei fiu ar fi fost in aceeasi camera cu ea. Nu a facut asta si a fost probabil doar o nascocire a mintii mele obosite dupa o zi plina. Dupa micul-dejun am plecat catre obiectivele ce nu le-am putut vizita in ziua precedenta.
Cat ne-am invartit cativa kilometrii pe la cascade, doua manastiri si o rezervatie naturala, maica-mea s-a comportat absolut normal, mai ales in interiorul asezamintelor monahale, respectand normele si debordand de piosenie. In schimb nu stiam ce se intampla cu mine, incepusem sa o vad altfel totusi. Ma uitam la fundul ei carnos, ma minunam de faptul ca nu observasem asta pana acum. Faptul ca avea 42 de ani si ca intr-adevar, era o femeie atragatoare, la o varsta la care ar rupe pula in ea. Sanii mari si plini, care de multe ori mi se pareau grei, mai ales ca o auzeam spunand ca-i provoaca dureri de spate. Voluptoasa, parul blond, putin peste umeri, inalta de vreo 1,72. M-am trezit din gandurile astea cand am ajuns cu masina pe un drum ce parea a fi forestier, iar ea a zis ceva de genul:
- Ce o fi aici, unde o duce drumul asta?
- Poate e drum mai de-a dreptul prin padure, nu cred ca putem noi cu masina asta.
- Hai sa intram putin pe el si sa vedem ce e mai incolo.
Am mai mers cativa metrii apoi a aparut un semn din lemn pe care scria Manastirea Rimitea, 1Km.
- Sa incercam oare? intreaba ea.
- Nu stiu ce sa zic, daca ramanem blocati pe aici, nici nu cred ca avem semnal la telefon si stii ce zice tata de drumurile forestiere, ca pe indicator scrie o distanta, dar ea se simte dubla.
Ea ma aproba din cap apoi spune ca asa e si ca acum ar trebui sa ne indreptam spre pensiune, pentru ca am cam terminat cu obiectivele ce erau de vazut.
Numai bine, dupa ce am ajuns la pensiune a inceput ploaia, chiar discutand amandoi de norocul avut.
- Deci am facut toate obiectivele in doua zile? O intreb eu.
- Da, chiar asa!
- Pai si de ce am mai luat sapte zile daca in doua zile am vazut tot ce-i de vazut in jur.
- Florin, e o statiune, oamenii vin aici si stau in special, se relaxeaza. Asta a avut de gand si taica-tau, sa ne relaxam.
- Am inteles…sau sa ne plictisim.
- Hai ca nu-i chiar asa! Sau ce, nu te-ai simtit bine pana acum?
Ma uit la ea lung si ii zic ca da, ca m-am simtit destul de bine cu ea pana acum.
- Pai vezi, si e abia inceputul concediului.
Dupa cina ne-am intors in camera, ea a inceput iar sa bea avand inca a doua sticla de vin de ieri. Am facut binemeritatul dus, ne-am bagat fiecare in patul lui si am adormit.
Dimineata m-am trezit dupa o noapte linistita in care chiar m-am simtit odihnit. Ceasul arata ora zece si am intrat putin in panica. M-am uitat prin camera dar nu dadeam cu ochii de maica-mea si nici in baie nu era. Afara ploua destul de tare si mi-am dat seama ca asta e motivul pentru care am fost lasat sa dorm pana la ora asta. Am mai stat, apoi si-a facut aparitia pe usa de la intrare, intr-un hanorac destul de ud.
- Neata! Am fost pana la magazin ca sa mai iau cateceva. Azi se anunta ploaie toata ziua.
Am luat micul dejun impreuna, am baut cafeaua…clar e ca am lenevit toata ziua.
- Aveam de gand azi sa ne plimbam la pas prin statiune, dar cu ploaia asta nu se poate.
- Nu-i nimic, poate pana maine se opreste si ne plimbam, ii raspund.
Timpul a trecut de la sine dupa ora pranzului si s-a inserat destul de la repede.
- Cat vin ai luat! ii spun eu destul de mirat de faptul ca in sacosa cu care venise de dimineata de la magazin, erau trei sticle de vin.
- Da! Am considerat ca poate in seara asta incepi sa bei si tu cu mine. Nu trei sticle de vin, dar macar un pahar! Oricum, le-am luat pentru ca-mi plac si vreau sa nu mai stau sa cumpar zilele astea.
Pe naiba, ea a baut in fiecare seara cate 750 ml de vin, cum or s-o tina sticlele astea urmatoarea perioada?…
Vazand-o cat de bine se simtea si faptul ca vorbeam si comentam ce se intampla la televizor sau ceea ce mai vedeam pe retelele de socializare, m-a facut si pe mine sa gust din vin. Apoi am inceput sa beau serios…si a inceput sa bea si ea mai serios. Deja ma ametisem si era ora 22. Maica-mea incerca sa nu arate asta, dar imi dadeam seama ca si ea era destul de ametita, mai ales dupa imbujorarea obrajilor, inrosirea buzelor si felul in care ii luceau ochii. Numai zic de faptul ca incepuse sa devina putin incoerenta in exprimare, dar asta cred ca se vedea si la mine. Dupa cateva pahare s-a ridicat de pe marginea patului si mi-a zis ca intra sa faca dus. Mi-am terminat si eu paharul, dar dupa ce ea a intrat in baie, am realizat ca trebuia sa urinez, iar alcoolul imi inmuiase vezica. Am batut la usa, nu mi-a raspuns, am mai batut o data, iar nu mi-a raspuns. Se auzea doar ropotul dusului. Am incercat sa deschid usa, nu o incuiase, am crapat-o putin.
- Pot sa intru in baie, am nevoie urgent.
Iarasi, nimic. Am deschis usa mai mare si bag capul inauntru, privind gresia.
- Pot intra, am nevoie la baie, scuze!
- Aaa, da, poti intra!
- Promit ca nu ma uit!
Pasesc in baie, inchid usa si m-a indrept spre toaleta, nearuncandu-mi privirea spre cabina de dus. Imi scot penisul afara din short si incep sa urinez.
- Doamne, ce lunga e! si pufneste intr-un ras incarcat de mirare.
Fac ochii mari, uimit, probabil ca mi s-a zgaltait tot corpul la ce am auzit si imi intrept fata spre cabina de dus, care avea usa trasa de vreo doua palme, iar maica-mea se vedea destul de bine. Am vazut instant forma corpului ei voluptos, cu sanii imensi si fundul bombat, ce stateau din profil. Nu am indraznit sa ma uit la fata ei, asa ca mi-am coborat privirea spre wc si indr-adevar, pula mea era moale, dar lunga, atarnand lasciv, probabil relaxata de taria vinului intrat in sange. Am terminat, mi-am tras short-ul peste penis, am tras apa si am iesit fara sa zic nimic.
Simteam un amestec de mirare si stanjeneala, legat de ceea ce se intamplase. Poate ca ar fi fost mai bine sa ma tin, sa nu intru in baie, poate a fost doar o gluma nevinovata. Poate ca asa fac mamele cu fii lor, glumesc in modul asta doar pentru a-i tachina.
Am stat cuminte in pat, fara sa-mi mai pun alt pahar de vin si am asteptat sa iasa din baie. Dupa ce ea si-a terminat dusul, am intrat eu. Pe masuta din camera era sticla de vin, cu aproape jumatate din lichid ramas. In dus m-am gandit la ce se intamplase mai devreme, nu aveam cum sa nu. Ma excita din ce in ce mai tare, am avut o erectie puternica numai cand rememoram felul in care i se vedea corpul matur si puternic, stropit de apa din dus. M-am clabucit bine, evitand sa ma masturbez, desi mi-a parut rau atunci cand am iesit din dus ca n-am facut-o. Pentru ca durerea din testicule ma coplesea, senzatia de arsura in zona de jos a corpului ma excita mai tare. Presperma incepuse deja sa se prelinga din pula. M-am sters totusi si mi-am pus shortul de pijama pe mine. Am iesit din baie, vazand ca sticla acum era goala, iar maica-mea era pe balconasul camerei, fumand tigarile ei slim si sorbind din paharul cu vin. M-am urcat in pat si am stat linistit sau mai degraba am incercat sa ma linistesc. Urmatoarele ore au trecut in liniste, desi am mai vorbit pe alocuri unele lucruri, maruntisuri. Amandoi am mai baut, desi ea se vede aclar ca se daruia mai mult licorii bahice, iar eu nu am incercat sa-i opresc placerea. Incepusem a treia sticla, iar ea a devenit mai stangace, la un moment dat chiar impiedicandu-se. Eu am sfatuit-o sa se culce, chit ca ea radea si a zis ca e doar putin ametita. Intr-un final probabil ca s-a recunoscut infranta de licoare asa ca s-a decis sa se culce. Am adormit si eu in cele din urma.
Desi somnul era bun, ceva m-a trezit. Un zgomot, acelasi zgomot, il cunosteam de undeva. Era acel clipocit. Am deschis ochii, vad lumina difuza a lampii de noapte, ce era bagata in priza de langa usa de la baie. Ma rdic in capul oaselor, vad ca maica-mea nu e in patul ei si privesc in jur. Clipocitul se aude mai tare, parca mai alert, insotit de niste gemete usoare. Acum sunt convins de ceea ce e. Zgomotele se aud din baie si se aud bine, pentru ca peretele care separa baia de spatiul camerei, e subtire, decand ne-am cazat am observant ca se aude orice din baie, chit ca e usa inchisa. Ma ridic din pat, incercand sa nu fac zgomot si ma duc catre usa baii, de unde se aud gemete:
- Ahh, daaa! se aude incet.
Usa era deschisa, iar lumina lampii batea in interior.
Maica-mea statea pe vasul de toaleta si imaginea imi era clara, se masturba. Era atat de preocupata, incat probabil nici nu observase ca in usa era cineva care blocase toata lumina. Clipocelile facute de pizda ei aratau cat de uda si excitata era, iar asta incepuse sa-mi scoale pula. Eram beat, inca, asa ca n-am stat pe ganduri. Mi-am scos pula prin prohabul shortului de pijama. Pula imi pulsa in timp ce ma apropiam de ea, iar glandul era plin de presperma. Cand am ajuns in lateralul ei am inceput s-o frec in tandem cu modul in care-si freca ea pizda ei matura. A deschis ochii si m-a privit, era in extaz, i se citea in pupilele dilatate si umede, apoi s-a uitata la pula mea sau la felul in care o frecam. Simteam muschiul incordat ca niciodata, era ca o bara de metal fierbinte, Coaiele imi fierbeau, iar asta m-a facut sa realizez ca trebuie sa le scot si pe ele afara, ca sa i le arat ei, mamei mele, sa vada ce baietel mare are acum, cu coaiele grele, poate mai grele ca tatele ei mari in momentul asta. Presperma mi se prelingea pe degete, tremuram deja. Ea era in pielea goala, abia acum realizam. Tatele ii tremurau in timp ce-si vara degetele-n pizda. Privindu-ma si-a deschis cracii si a inceput sa-si dea palme peste clitoris, iar asta o facea sa geama mai tare. N-am mai putut sa ma stapanesc, din mine a tasnit cu putere un jet lung, ce a lovit-o pe sani, iar ea a gemut mai mult a mirare, si inca unul, inca unul, am pierdut numaratoarea. Acum tatele si umarul ei stang, aveau jeturi lucioase si consistente de sloboz de-a lungul lor. Ea si-a strans mana intre picioare intr-un spasm si a scot un geamat puternic si prelung deschizand gura larga. Am simtit cea mai puternica senzatie traita de mine, iar noi jeturi de sperma au lovit-o in fata, par si gura. Am incremenit, nu credeam, credeam ca visez. Ea si-a ridicat privirea catre mine, apoi s-a uitat in os, s-a ridicat de pe toaleta si s-a dus catre ghiuveta, sprijinindu-se de ea. Slobozul i se prelingea pe corb. A privit in oglinda apoi la mine, care stateam cu pula atarnata intre picioare.
- Iti place ce mi-ai facut?
N-am zis nimic, nu stiam ce era de zis.
- Ai dat ca un cal!
Auzind asta, am simtit cum pula incepe sa se intareasca iar.
- Doamne, uite ce mi-ai facut, cum o sa ma curat acum? Trebuie sa fac dus. In timp ce zicea asta se privea in oglinda si isi trecea degetele prin sperma de pe tate. Ma gandeam eu ca ai sa dai atat, la ce pula mare ai!
Aveam pula tare ca piatra. Voiam s-o fut cu salbaticie, iar cel mai incitant era ca si ea isi dorea asta. M-am dus in spatele ei si am apucat-o de solduri, iar ea s-a ridicat pe varfuri.
- Ce vrei sa-mi faci?
Isi misca fundul in stanga si-n dreapta, atingandu-mi pula cu bucile ei mari.
- Spune, nu te sfii…haide…
- Vreau sa te fut, ii spun intr-un mod chinuit de stanjenit.
Ea ma priveste cu coada ochiului si zambeste. Acum parea inalta mult fata de mine, chit ca era mai inalta in mod real doar cu vreo doi centimetrii, iar asta ma incita si mai mult.
- Vrei sa ma futi? Atunci fa-o!
Imi dau seama ca n-as avea cum sa-mi bag pula-n ea din pozitia asta, asa ca o apuc de par si o trag in jos.
- Stai capra! Ii ordon…pe un ton timorat.
- Unde, aici pe gresie?
- Da…
Iar ea se pune capra, cu curul mult scos in afara, aratandu-mi nu numai ca e pregatita, dar si ca stie prea bine ce e de facut.
O penetrez, iar penisul aluneca numaidecat in pizda ei uda. Scoate un oftat de placere, iar eu incep s-o fut. Pieile ni se lovesc, din ce in ce mai tare, gafaielile, gemetele si suspinele ei se intensifica. Incep si eu sa scot gemete iperceptibile, sa suspin, sa rasuflu. Ea se lasa cu trunchiul mai jos, lipindu-si tatele de gresie si scotandu-si mai mult in evidenta curul mare, doritor de pula tanara.
- Fute-ma! Fute-ma ca pe ultima curva! imi spune cu un suspin prelung.
Eu incep sa o lovesc mai tare, iar pula intra in ea cu forta si adanc, in timp ce ea deja incepea sa scoata gemete mai intense. Isi unduie corpul, iar pizda i se contracta spasmotic pe pula. Spasme insotite de valuri de caldura. Se uda mai tare, iar pizda i se largeste.
- Ahh, da! Fute-ma! Fute-o pe mami!
La auzul ultimelor cuvinte, am simtit de parca intreaga mea fiinta vrea sa-mi iasa prin pula. Am scos madularul afara si am stropit-o pe fund si spate, jeturile ajungandu-i aproape de ceafa, jeturi in rafale interminabile.
- Ohh, Doamne! De unde ai atata sperma in coaiele alea? si rade ca o tarfa.
Ma ridic, iau prosopul agatat in cuierul de pe faianta baii si o sterg cat nimeresc si pot, dupa asemenea orgasm. Ea se intoarce in fund, pe gresie, isi maseaza usor labile, apoi imi apuca penisul cu o mana si il ia in gura. Trage din el cu putere, iar asta ma face sa gem incet. Il scoate si il linge de-a latul, se uita la mine si imi spune: - Doamne cat as mai trage din pula asta, dar n-are rost sa te chinui acum.
Ii zambesc si ma retrag usor un pas inapoi. Ea se ridica de jos si-mi spune ca ar fi bine sa faca un dus, ca sa se curete. Imi iau pantalonii din fata usii, apoi ma intind in pat, lasandu-ma cat mai moale in saltea.
Ziua 4:
Sunt trezit de racoarea diminetii, usa de la balcon e intredeschisa si o zaresc pe maica-mea la masuta de pe balcon, stand pe scaun. Iau o gura de apa, apoi ma indrept spre balcon.
- Neata! Vino incoace, nu sta acolo, imi spune ridicandu-se de pe scaun zambitoare. Vino si stai jos, iti aduc cafeaua acum! Ma holbez la toata scena in mod mirat, surprins de bunavointa si starea buna de care dadea dovada.
Ma asez pe scaun si trag aer adanc in piept, pregatit oarecum de ceea ce putea urma. Poate ca uitase totul, dar n-avea cum, cel mai probabil va vrea sa discutam despre cele intamplate si stiu cat de stanjenitor va fi. Dupa nu mult timp apare din spatele meu, punanda ceasca de cafea pe masuta cu blat din sticla, apoi ma cuprind cu ambele maini si ma strange in brate.
- Sa stii ca m-am simtit foarte bine azi-noapte…m-ai facut sa ma simt…nu stiu…diferit.
Nu stiam ce e de zis, cum as putea raspunde la asa ceva, asa ca am ales tacerea. Ma elibereaza din stransoare apoi se pune pe scaunul de langa. Purta un maieu rosu si colanti blue marin. Pe sub maiou avea un sutien negru, dantelat, parea a fi unul moale, fara cupe, doar cat sa-i tina sanii imensi. Parul blond si carliontat il avea prins intr-un coc imperfect. Toata imaginea emana senzualitate, trupul ei debordand de o intensitate sexual ce simteam ca ma zdrobeste.
- Ce e, de ce te uiti asa la mine? ma intreaba zambind.
- Nimic…doar ca pari altfel.
- Pai cred ca ma simt altfel…apropo, vrei sa mananc ceva?
- Nu, e ok, nu-mi e foame.
Am baut din cafea si am privit in fata, evitand sa ma uit la ea, care avea o privire pierduta in gresia balconasului. Peste balustrade se zareau cladirile statiunii, o statiune pustie desi e un inceput de Iunie, iar mai departe se vedeau muntii, in orice directive te-ai fi uitat. Localitatea parea a fi prinsa ca intr-un fel de dom sau crater, cu marginile zimtate si verzi. Ea isi termina tigara si intra in camera, eu mai sorb o clipa din cafea si intru la randu-mi in interior. Ma asez pe fotoliu, umbland pe telefon, inca neschimbat in hainele de zi, inca imbracat cu acel short. Ea iese din baie, imi ia telefonul din mana si-l arunca pe pat.
- Cred ca avem ceva de terminat. O privesc nedumerit si observ ca acum era data cu un ruj grena pe buze, iar asta in combinatie cu marginile sutienului dantelat ce ieseau de sub maiou si parul blond ciufuluit in coc, imi dadu un impuls in scrot.
Se aseaja in genunchi in fata mea si imi scoate penisul prin deschizatura shortului, apoi fara sa zica nimic il ia intre buzele ei visinii si lucioase. Incepe sa suga si sa-l maseze cu limba, punandu-l in erectie in cateva secunde. Imi apuca coaiele cu mana dreapta, in timp ce stanga o pune pe mine, pentru a-i simtii cat mai bine fierbinteala trupului. Suge pula intr-un mod alert, in timp ce-mi mai arunca priviri, priviri ce spun clar ca eu ii apartin, iar pula mea e desertul mult dorit. Dupa ce-mi beleste pula bine intre masele, se decide a-mi lua coaiele in gura, pe care incepe a le framanta cu limba dintr-o parte in alta. Eu sunt innebunit de senzatii si urc cat mai sus in fotoliu, incercand parca sa scap de gura mamei mele, care se decisese sa-mi manance organele in dimineata asta. Cu miscari rapide si-a decuplet gura-ventuza de scrot, luandu-mi iarasi pula la frematat. De data asta tinand-o de baza, iar cu cealalta mana frecand-o in tandem cu miscarile gurii. Nu a durat mult si cu un geamat ce s-a transformat intr-un raget, i-am improscat cerul gurii, limba si gatul cu jeturi groase de sloboz. Ea respire satisfacuta, cu gura plina si nici bine nu s-a desprins de pula, ca a si inghitit intregul continut, in timp ce m-a privea ca o catea in calduri.
- Dumnezule, mama!
- Ce, n-a fost bine deloc, nu-i asa?
- Cred ca glumesti! ii spun razand. A fost…n-am cuvinte.
- Nici nu trebuie, am aflat raspunsul din reactiile tale. Ti-am zpus ca a fost ceva neterminat, azi-noapte as fi vrut sa-ti inghit si sperma, dar nu-mi doream sa te fortez.
- Cred si eu, azi-noapte m-ai facut sa termin de trei ori.
- Tocmai.
Dupa sexul oral ziua a continuat linistita, fara alte peripetii, desi stiam in sinea mea ca voi avea o seara plina. M-am gandit de cateva ori la tata si ma simteam vinovat intr-o oarecare masura, dar ma stabilizam realizand ca nu numai eu am o parte de vina, ci si mama mea. Tot tumultul de ganduri ma excita mai tare, ma simteam viril, ma simteam barbat si ca trebuie sa profit de situatia data, pentru ca s-ar putea sa nu mai dureze mult toata aventura. Seara si-a facut aparitia, iar o data cu ea a aparut in cadrul usii baii, mama doar in sutienul negru din dantela si chiloti de aceeasi culoare, transparenti. De data asta parul ii era despletit si cazut pe umeri.
- Nu mai avem bautura deloc, stiai asta?
- Am observant, tu ai baut ultimele guri din sticla, ii spun in timp ce ma ridic in capul oaselor, sprijindu-ma de recamierul din lemn al patului.
Ea se desprinde de tocul usii si vine pe pat, intre picioarele mele. Imi scoate pula semi-erecta prin cracul shortului si o ia in mana.
- Ce s-a intamplat, de ce asa? ma intreaba pe un ton jucaus.
- Hmm, ma gandeam la ce urmeaza, spun inghitind in sec.
- Si ce ar trebui sa urmeze?
- Asta, si ii imping capul cu o mana inspre pula deja sculata. Incepe sa traga din ea cu placere si pofta.
Dupa cateva inute de supt si plescaituri, imi spune ca nu mai poate si ca ma vrea in ea. Isi da chilotii jos si se pune capra, asteptandu-mi pula cu ardoare. Nu stau pe ganduri si o penetrez, apoi ma imping adanc in ea, asta provocandu-i un geamat intens. Minutele continua pline de pompari alternante, usoare, apoi puternice, din nou usoare. Incercam sa-mi stapanesc senzatia de ejaculare, dar fara success. Am scos-o din pizda ei vascoasa si am stropit-o pe spate.
- Uau, cred ca mi-a ajuns pana in par!
M-am lasat pe spate, sprinindu-ma in maini, incercand sa-mi refac fortele, dar mama mea nu a tinut cont de recapatarea vigorii mele de la sine. S-a aplecat si a inceput s-o suga, facandu-mi pula tare.
- N-ar trebui sa te cureti? o intreb gafaind.
Ea ridica privirea catre mine, imi lasa pula libera si spune:
- Mie imi place sa fiu plina de sperma, incerc sa te curat pe tine.
Se lasa pe spate, direct pe sperma aruncata mai devreme de pula mea, isi desface picioare si isi freaca usor pizda, in timp ce-si musca buza.
- Haide, profita acum cand inca sunt uda si fierbinte…vino, fute-o pe mami…
Deja imi stie punctul sensibil, stie ce cuvinte ma incit cel mai mult, si cu siguranta o incit si pe ea sau mai degraba sa ma vada pe mine turbat la auzul lor. N-am stat pe ganduri, am futut-o fara mila, asa cum isi dorea, am lovit-o fara retineri in pasarica ei de mamica perversa si nesatula.
- Off, Doamne…cata pula ai…imi spunea printre suspine si plesniturile corpurilor noastre.
Din pat ne-am mutat pe fotoliul de langa masuta din camera, ea statea afundata cu tatele si fata in fotoliu, tanindu-se cu mainile de marginile lui si genunghii in podea. Eu o penetram cat mai adanc, lovind-o din cand in cand mai repede, in acele momente aproape urland de placere, lucru care ma facea sa cred ca ceilalti locuitori ai pensiunii sau angajatii, puteau auzii, dar nu-mi pasa, era mult prea bine. Ii trasesem mamei proprii chiloti peste cap, asta dupa ce i-am frecat de pizda ei uda si i-am zis sa-si miroasa propria pizda fututa de propriul ei fiu. Ea nu a schitat niciun gest de impotrivire, ba chiar s-a udat mai tare. Tatele ei mari erau acum aproape in totalitate afara din sutien si asta nu pentru ca ar fi fost scoase voit, ci de la pomparile puternice si repetate suferite. Cand am ajuns la climax, m-am ridicat in picioare si am stropit-o pe tot spatele si fundul. De data asta mirandu-ma si eu de cata sperma am putut sa dau, o parte din jeturi ajungand pe fotoliu si covor. Maica-mea s-a ridicat si ea ametita in genunchi, cu tatele atarnandu-i si tremurandu-i la fiecare miscare, si-a dat chilotii de pe cap si s-a uitat la mine mimand o privier nervoasa.
- Doamne, ce-ti place tie sa-ti bati joc de mine.
Am inceput sa rad, apoi i-am zis ca a uitat sa ma curete. Mi-a supt pula incet, curatandu-i capul cu limba, apoi s-a ridicat si s-a indreptat catre dus.
Ziua 5:
- Stii ce ma gandeam?
- Ce? o intreb curios.
- Sa renuntam la zilele astea din pensiune si sa mergem in imprejurimi.
- Pai si cu banii platiti, ce facem, ii putem lua inapoi?
- Nu, o data ce cazarea a fost monitorizata, nu cred ca se mai poate, dar nu ma intereseaza.
- De ce?
- Pentru ca m-am plictisit de locul asta, e monoton totul in jur. Uite ce am gasit azi-dimineata la receptia pensiunii! imi spune pe un ton entuziasmat, intinzandu-mi un flaier ce avea pe el o imagine cu o localitate. Era o reclama la o anume Valea Rimitea, cu localitate retrasa in munti, pe cealalta pagina fiind o poza cu Manastirea Rimitea.
- E vorba de manastirea de pe semnul intalnit pe drumul forestier, ii spun eu.
- Da, cica drumul e ok, se poate merge pe el. Ce zici, incercam?
Cum nu mai era de facut nimic aici, inafara de posibile seri nebune, am fost de acord. De ce nu, pana la urma, se merita sa mai vedem si altceva. Pe drumul catre Valea Rimitea, m-a tresarit un gand prin minte si am simtit nevoia de al clarifica.
- Vrei sa mergi la manastire? o intreb, iar asta se vede ca o surprinde.
- Nu, de ce?
- Mmm…ma gandeam la toata situatia…stii…
- Aaa, nu, nicidecum. Eu vreau mai mult sa ajungem in locul ala, pare izolat. Din cate am inteles de la receptionist s-ar inchiria un fel de cabanute, ar exista un camping, care acum nu e prea vizitat.
- Am inteles, si raman cu privirea atintita la bordul masinii, dandau-mi seama de ceea ce voia ea defapt, iar asta imi puse sangele in miscare.
- Chiar iti place sa…sa fii plina de sperma? o intreb incercand sa abordez un alt subiect, mai obraznic. Ea zambeste, apoi spune cu privirea atenta la drum:
- Da, chiar imi place…am aflat asta abia in noaptea din baie, cand ma stropisei tu peste tot.
Drumul a continuat si am ajuns in cele din urma la intrarea pe drumul forestier. Hartoapele au parut a fi in primii cativa metrii, apoi drumul a devenit suportabil masinii. La un moment dat, trage de volan inspre dreapta, urcand cu rotile din lateral pe iarba bogata si opreste motorul, apoi coboara pana la jumatate geamul din partea ei.
- Ce placut e aici.
- Mda…de ce ai oprit?
- Imi place cum se aude, sunetul asta al padurii. Sper ca ca te simti bine.
- Eu? Da, de ce?
- Intreb…
- Ti-e iti e bine?
- Nu credeam ca ar putea sa-mi fie atat de bine, si pufneste in ras, iar asta ma face si pe mine sa rad.
- Eu ma simt super, sincer.
- Eu ma simt murdara, dar imi place, sunt excitata si uda incontinuu. Nu ma pot stapanii.
Discutia ma excita si-mi creeaz-o erectie puternica, asa ca imi trag pantalonii si chilotii in jos, lasandu-mi pula afara.
- Mai e si asta, ca nu-mi vine sa cred cat de mare e, spune asta in timp ce o ia in mana si incepe sa o beleasca incet. Nu-mi vine sa cred cat de lunga si groasa e, mai ales ca ma rupe.
- Mama, are 23 de cm.
- Uhh, ma gandeam eu ca are undeva la 20 de cm, si-si musca buza, in timp ce incepe s-o frece mai hotarat. E si gustoasa, dar mai ales sperma…
- Iti place?
- Mhm, e cea mai buna. Doamne, si pula si coaiele mari. Nu stiu sincer cu cine semeni asa, nu ma asteptam. Se uita la mine, vizibil incitata, apoi catre pula inghitind in sec. Ar trebui sa ma opresc, n-as vrea sa te consum acum.
- De ce?
- Pentru ca te vreau cat mai viril in seara asta, apoi imi elibereaza pula din stransoare.
Porneste masina si ne punem in miscare.
- De-as fi crezut, ca stau cu un cal in casa, spune razand.
Ajunsi in localitatea Rimitea, am cautat campingul, dar era inchis, probabil din lipsa de vizitatori.
- Ce facem acum? intreb.
- Hai sa mergem la manastire, poate ne pot caza acolo.
- Tocmai la manastire, mama?
- Da, ce are?
Ne-am deplasat la manastire, unde abia daca era activitate vizibila, defapt intreaga localitate parea lipsita de locuitori. Mama a vorbit cu o maicuta de acolo, spunandu-i problema cazarii. Am fost indrumati catre o casa din apropierea manastirii, de la marginea satului, casa ce era patronata de manastire, iar o calugarita pe numele Gabriela era cea care o avea in grija, pregatint-o mereu pentru turisti. Am parcat masina in curtea casei, apoi maica Gabriela ne-a cazat intr-o camera. Casa era goala, nu mai erau alte persone cazate, iar maica-mea era in culmea fericirii.
- Am nimerit bine, nu?
- Da, numai ca nu prea avem semnal la nimic, nici macar televizor.
- La ce-ti mai trebuie televizor, ridicand din spranceana si zambind. Stai linistit, i-am spus bunicii de faptul ca ajungem aici si ca s-ar putea sa nu fie semnal, suntem in munti, totusi.
Ziua am pierdut-o prin curte stand de aiurea, discutand nimicuri, asteptand sa vina seara, desi mama imi spusese ca maicuta ramanea aici peste noapte, in celalta cladire din incinta gospodariei. Gabriela parea de varsta mamei mele, doar ca putin mai scunda si mai plinuta. Avea ochii maslinii si buzele pline.
O data cu lasarea serii, excitarea devine mare cu anticipatia. Paturile noastre erau separate, unul in dreapta camerei, celalalt in stanga, mai mult niste canapele lipite de peretii camerei. Maica-mea statea pe canapea, sezand, cu un picior urcat pe saltea, doar in niste chiloti rosii din dantela, parul prins in cocul specific si buzele rujate de un rosu intens. Era intuneric, doar lumina de la un felinar din curte batea prin geamul camerei.
- Crezi ca e ok sa facem asta aici? O intreb eu in soapta, in timp ce pula imi era sculata.
- Daca nu facem galagie e ca si cum nici n-am fi facut-o, nu? iar asta ma face sa zambesc satisfacut.
Imi suge pula in timp ce stau in picioare, apoi o apuc de cap si o fut in gura, saliva ei prelingandu-se pe coaiele si coapsele mele. Se craceste, dandu-si chilotii inr-o parte, iar eu incep s-o fut incet. Pompez si mai tare in ea, ca sa-i fac pe plac, iar ea geme infundat, strangandu-ma in brate. Vazand ca patul ei scartaie si trosneste, ne mutam in al meu, dar in cele din urma, peste cateva minute, ajungem pe jos, pe podea. Ea stand intinsa pe burta, iar eu infingandu-ma adanc in pizda ei, incercand sa-i imping uterul pana in gat. Ea ma ruga sa o las, ca nu mai poate, strangand in maini presul impletit de sub ea, dar eu ma infigeam mai tare in trupul ei voluptos. Orgasmele si fluidele ii dadeau pe-a fara, era rupta, franta in doua de pula mea masiva. Mi-am dat drumul pe limba si barbia ei, jeturile de pe limba inghitidu-le, iar cele de pe barbie si stropii de pe tate, adunandu-le cu degetele si indesindusi-le in gura ei de curva. M-a sarutat si mi-a urat noapte buna, multumindu-mi pentru largirea aferenta ficarei seri.
Ziua 6:
Ziua a inceput cu o muie lenta, maica-mea avand in plan sa ma faca sa ejaculez cu miscari senzuale, dar maica Gabriela ne-a deranjat, vrand sa stie daca dorim micul dejun. Am fost nevoiti sa ne oprim, fiind lasat cu coaiele umflate. Daca in ziua precedenta maica ne-a tratat intr-un mod distant, de data asta lucrurile se schimbasera. Ne zambea, ne vorbea prieteneste, iar ochii ei scaparau o oarecare caldura. Arata un interes, o curiozitate fata de noi, de unde veneam, cum de ne-am gandit sa ajungem tocmai aici, cat aveam de gand sa stam prin imprejurimi. Cert e ca maica-mea si cu ea au discutat destul de mult, pe parcursul zilei, de la mici povestiri ale trecutului, pana la intentiile mele de viitor, legate de educatie. De fiecare data cand eram pomenit, Gabriela ma privea si-mi zambea cu caldura, iar eu incercam sa-i raspund la fel.
Seara a venit cu momentul incestului. Nu m-am putut abtine, asa ca am futut-o pe mama, direct, fara a ne mai tatona prea mult. Am lovit-o cu putere la final, nu mai stiu sigur, dar cred ca niciunul nu mai tineam cont de liniste. Gafaiam si ne lo...



    Login