Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciata4 zile pedepsita
Autor : leodobre - 2014-01-30
Citita de 29245 ori - Nota 8.16 (118 voturi)
Avertisment !!! Aceasta este o fantezie si trebuie tratata ca atare. 100% e imaginar, locuri fictive, personaje fictive. Si nu in ulimul rand e o fantezie lunga....

4 zile de pedeapsa

Buna, numele meu este Bianca, am 22 de ani,sunt bruneta cu ochii verzi si am un corp ce atrage de fiecare data priviri pofticioase. Ce am sa va povestesc acum, sper sa ramana intre mine si voi,cititorii.
Sunt la facultate in anul 3,sunt o fire vesela , glumeata si cu multa pofta de viata. Nu vreau sa ma judecati gresit cand spun cu "multa pofta de viata", nu stiu de ce dar de cand mi-am inceput sa simnt gustul sexului, nu a existat pauza mai mare de o zi intre placerile mele.
Dar ceea ce vreau sa va povestesc a inceput in vara trecuta.Intr-o sambata seara le-am cerut masina parintilor ca sa ma duc cu fetele in oras la un film. Dupa ce s-a terminat filmul,in mod normal trebuia sa ma duc acasa, dar fetele au insistat sa mergem intr-un club. Am fost de acord, nu ma puteam impotrivii nebunelor.Parchez masina (un wv golf IV) in fata clubului. Ne petrecem in jur de 2 ore in club, iar cand ies afara, gasesc golful accidentat, tot spatele masinii era praf, bara si stopurile sparte, iar porbagajul indoid grav.
Merg la politie declar accidentul, fetele erau cu mine si ma sustieau. Terminam, duc fetele acasa ,apoi ma indrept spre casa si eu. In fiecare sambata noaptea, niste prieteni de familie vin la noi si joaca remi pana dimineata cu parinti mei. Am ajuns acasa, parintii in sufragerie jucau remi, i-am intrerupt,le-am spus ce s-a intamplat....apoi....sincer va spun ca nu-mi mai recunosteam tatal. Timp de 10 minute urla si tipa la mine de nedescris, in timp ce mama ma tine in bratele ei si eu plangem. Intelegeam si eu situatia, si mie imi parea rau ii dadeam dreptate tatalui meu si nu schitam nici un comentariu.
Duminica dimineata la micul dejun,imi primesc pedeapsa, cat timp golf-ul sta in reparatii eu nu am ce iesi din casa, nu am ce sa invit prieteni, nu voi avea leptop si nici telefon. In ochii lor, eram o fata cuminte si alintata, asa ca in aceea zi era ultima mea zi de "libertate". Imi spun sa ma duc sa-mi cumpar ce imi trebuie pentru o saptamana.
Ajung in oras, imi termin de facut cumparaturile si ma intalnesc cu Gabi. Acest prieten avea masina , asa ca l-am rugat sa ma duca la mine acasa. In timp ce ii povesteam ce am patit, pusa mea se umezea din ce in ce mai tare (reamintesc ca pot sta maxim o zi fara a fi fututa). Il intreb daca putem sa ne oprim la el acasa pt o cafea. Nu a stat prea mult pe ganduri si a acceptat. Ajunsi acasa la el, facem un sex nebun (trec peste detalii pt ca nu asta vreau sa va povestesc), apoi ne contiuam drumul spre casa mea.
Ajunsa acasa imi i-au cumparaturile din masina, ii multumesc lui Gabi ca m-a adus la destinatie si pa. Aveam doua plase de cumparaturi, fratele meu Adi se ofera politicos sa ma ajute.
Duminica seara incepuse "arestul la domiciliu" pt mine. Nu ma deranja pedeapsa, pe mine ma framanta cel mai mult pofta mea de sex, aveam vibratoare si inca cateva jucarii erotie,dar....fetelor....nu-i asa ca nu se compara cu o pula adevarata acele jucarii?
Tata a dus masina la reparatii duminica seara si urma sa o ia vineri sau cel tarziu sambata seara. Pedeapsa mea incepuse, timpul trece foarte repede, nici nu realizasem ca e deja marti seara. Parintii erau schimbul trei la munca incepeau la ora 22 si terminau pe la ora 06 dimineata. Ramasesem singura cu Ady, leptopul si telefonul erau "confiscate'", asa ca-l rog pe Ady, sa ma lase la pc-ul lui. Am uitat sa precizez faptul ca Ady are aproape 21 de ani, putin slabanog,ochii albastri si parul castaniu. A fost de acord sa ma lase la pc-ul lui pana cand vine el de la dus.
Stiam ca el de obicei statea in dus in jur de 15-20 de minute, asa ca ma grabesc sa-mi verific mail-ul, mesajele de pe facebook si sa scot la imprimanta un referat. Gasisem ce cautam, dau sa printez, dar imprimanta licarea de cand sosisem la pc, pe semne ca nu avea hartie. Ii pun hartie si incepe sa printeze. Referatul avea in jur de 19-20 pagini. Ma duc in camera mea si incep sa pun in ordine referatul,uitasem sa ii ca sa bifez optiunea ''last page print first" asa ca incep sa-l asez ca atare prima pagina a referatului sa fie prima pentru ca era ultima.
Asez foaie cu foaie si mare mirare mi-a fost cand am gasit 5 pagini in plus. Am crezut initial ca e o eroare de la imprimanta si a duplicat pagini, dar nu era. Incep sa citesc cateva titluri din cele 5 pagini, "sex cu sora mea", "eu si surioara mea", "o noapte nebuna cu sora vitrega", "dragostea sintre frati", "pula-n sorumea ca paru". In prima faza, am fost confuza, stiam ca eu nu am printat "porcari" cu incest,cu siguranta Ady a dat comanda la imprimanta.
Vroiam sa il caut la dus sau in camera lui ca sa fac scandal cu el,dar nu stiu ce ma atras la fantezia "pula-n sorumea ca paru",dar am citito. A fost asa de buna aceea fantezie incat mi-a provocat un orgasm fara sa-mi ating pusa.Rezumatul acelei fantezi in cateva cuvinte "doi frati faceau sex si vorbeau murdar intre ei", fara sa mai stau pe ganduri, le-am citit si pe celelalte.
Pusa mea ardea, fierbea nu alta in timp ce eu ma aprofundam in lectura fanteziilor .Am scos un vibrator si in timp ce citeam, ma si masturbam...dar nu era de ajuns, vroiam o pula adevarata, dar la ora 23:42 unde sa gasesc? si in plus de asta eram si pedepsita la domiciliu. Duminica avusem parte de sex bun cu Gaby, luni am avut pauza, iar marti era inevitabil sa nu simnt nevoia de pula.
Ma duc in camera la Ady, el dormea,dar eu eram nefututa precum e vulpe flamana ce alerga dupa iepuri pe camp. Il dezvelesc usor fara sa-l trezesc,ii dau jos pantaloni scurti si boxeri. Cand ma uit la pula lui,raman cu gura cascata la propriu. Vazusem pentru prima data pula lui Adi. Nu exagerez, dar era in jur de 13-15 cm asa "moarta" cum am gasito eu. Ma apropriu de ea si asa frumos mirosea,era fina si avea un cap mare. In viata mea am avut pule si mai frumoase si mai bune, dar si mai urate si mai proaste decat pula fratelui meu,dar in momentul ala aveam de ales, vibrator sau pula lui Ady. Doar nu eram proasta sa aleg plastic asa ca am ales sa simnt in mine o pula adevarata.
Incep sa o ling si sa o sug usor ,aceasta raspunde la actiunile mele si incepe sa creasca vazand cu ochi.Am supt vro 10 minute. In timp ce sugeam,fratiorul meu se trezise dar nu schitase nici o miscare si nici eu nu banuiam. Pe nepregatite si spre bucuria mea,Ady, imi umple gura de sperma,iar eu ca o fata cuminte ce sunt, am supt pana la ultima picatura acea bautura lipisioasa si gustoasa.
Nu stiam ce sa fac,sa-l trezesc sau nu pe Ady. Pusa mea vroia si ea sa aibe parte de pula lui,pula ce la cotele ei maxime puteam sa o bag in gura doar 3 sferuri. Eram fleasca la pizda.....in fine ma las pagubasa. Il las pe Ady dezbracat si dau sa ies din camera. Pun mana pe manerul usii, si il aud pe Ady certandu-ma "unde pleci tu pizdo?... crezi ca nu te-am simntit?... intentionat mi-am dat drumul in gura ta!.... tu crezi ca scapi asa de usor?....i-ai dat doar gura pulii mele,dar ce? pizda nu ai pentru ea?... ai vrut pula?... asa ca treci la fratito sa-ti de-a pula pana crapi!". Initial am crezut ca doar imi imaginez eu ca il aud, deschid usa putin si iar il aud "tu esti si proasta si surda?... daca da,dute-n pula mea si fa degetica-n baie!... daca nu,treci si suge in continuare". Eram uimita de felul in care imi vorbea,era pentru prima data cand mi se vorbea asa de urat mie. Dar fiecare cuvant parca era un fulger ce trece prin corpul meu si se opreste direct in pizda,ma excitau la nebunie. Fara sa comentez nimic,execut ordinul precum un soldat devotat tarii.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
P.S Autor - in randurile de mai sus am scris doar gandirea fetei, in radurile care urmeaza am sa fac un mix si sa scriu "in paralelce gandeau fiecare. Nu vreau ca aceasta fantezie sa aiba "nu stiu" cate parti,vreau sa "creez" un model mai nou,sper sa-mi reuseasca. Din cate fantezi am citit, nu am intalnit sa se vorbeasca intr-un mod simultan precum vreau eu sa realizez in aceasta fantezie. Fiecare fantezie este povestita de catre un personaj,ori sora povesteste,ori fratele, ori mama, ori fiul si asa mai departe. Cred ca ati inteles idea. Cand am sa scriu din punct de vedere a unui personaj o sa apara inainte "+++Bianca+++" respectiv "+++Ady+++". Sper sa nu va ametesc si lectura placuta in continuare.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++Ady+++
Nu ma pasiona incestul. La liceu toti colegii imi spuneau ca sorumea e super buna de pula si ca ar futeo nonstop. In fata lor ii luam apararea si ii mustram,nu imi placea felul in care imi vorbea despre sora mea.Intre timp,din cauza colegilor, am inceput sa ma uit la sora mea cu alti ochi si in gandul meu le dadeam dreptate colegilor "am o sora buna-n draci de pula". Treptat -treptat eram bantuit de gandul si fanteziile incestului. ma masturbam cu gandul la Bianca si la formele pe care le vroiam macar sa le vad odata. In ultimul timp aveam aproape noapte de noapte "vise umede" din cauza fanteziilor mele cu sora mea. Am inceput sa citesc din ce in ce mai multe fantezi pe tema incestului dintre frate si sora. Multe nopti abia puteam sa adorm gandindu-ma cum sa fac ca sa am parte de bucuria incestului,dar de fiecare data rezultatul imi iesea cu viruga si eu ma lasam pagubas si uite asa sora mea "scapa" nefututa de mine. Am incercat sa urmaresc cand face dus sau baie dar era in zadar. Am intrat la ea in camera fara sa bat la usa, poate-poate da Domnul sa o prind intr-o ipostaza precum se intampla in fanteziile de pe net si la fel nici un rezultat.
(sa revenim in prezent) Stiam ca Bianca are nevoie de referat. Parintii nu erau acasa si asta era sansa mea de a-mi fute scumpa si buna mea sora. Aveam salvate in calculator cateva fantezi superbe, scot hartia din imprimanta si dau sa printez,automat ca nu printa nimic. Ma gandisem deja - "vine sora,baga hartie in imprimanta si automat ca pe langa referatul ei,ies si fanteziile mele".Planul era pus la calea si de data asta speram sa nu imi mai iasa rezultatul cu virgula.speram sa nu iasa vro certa intre mine si ea si sa le spuna parintilor.
Vine Bianca,intre timp ma duc sa fac un dus cand revin in camera mea, ea nu mai era acolo. Acum stateam ca pe jar sa vad ce se va intampla. Sting lumina si ma pun in pat , nu ma lua somnul, ma gandeam nonstop la reactia sorei mele. Nu trece mult timp si usa dormitorului meu se deschide usor, stiam ca e sora mea, altcineva nu avea cine. Lumina difuza de la lampa cu leduri imi permitea sa vad ce se petrece. Bianca se apropie de patul meu,isi musa putin buzele, se uita la mine pofticioasa si intr-un final ma dezbraca de pantaloni scurti si de boxeri pe care ii aveam. Am uitat sa mentionez ca nu avem tricou pe mine.Sa revenim... imi indeparteaza foarte - foarte usor picioarele ca sa aibe ea loc intre ele. Se "cuibareste" in pat si dintr-o data ii simnt respiratia fierbinte pe penis.
Cu mana ei calda imi cuprinde penisul ,nici nu va spun ce fior ma luat, apoi simnt limba ei fierbinte ce se plimba de-a lungul penisului. Face cateva miscari de dute-vino cu limba pe pula mea, apoi cateva cercuri.Imi priveste penisul pentru o secunda si incepe sa-l suga tandru si in acelasi timp cu frica sa nu ma trezeasca. Miscarile ei lente incepeau din ce in ce mai rapide,penisul meu ajunsese la cote maxime,iar sora mea nu reusea sa il bage pe tot in gura ei. Corpul meu devenise un aeroport super aglomerat de senzatii impreuna cu cateva milioane de furnicaturi. Buzele ei carnoase,imi presau penisul facandu-ma sa ametesc de placere.Cea mai grea parte era pe capul meu, va imaginati ce greu era pentru mine? adica... chiar daca vroiam sa o mangai sau sa ma joc cu parul ei ,nu o putea sa fac. Imi era foarte greu sa schitez vro miscare pentru ca imi era teama sa nu "speriu" si sa plece. Presiunea in mine creste, vroiam sa tip,dar nu puteam. Simnteam ca imi vine si alta optiune nu aveam decat sa imi dau drumul in gura ei,ceea ce am si realizat spre fericirea mea. Cred ca si ea a fost fericita si bucuroasa de premiul primit pentru "efortul" depus pentru ca a supt pana la ultima picatura.
In final se ridica si da se place, nu stiam ce sa zic si intr-o fractiune de secunda imi aduc aminte de ceea ce scria intr-o fantezie.Imi iau inima-n dinti si incep sa-mi cert sora "unde pleci tu pizdo?... crezi ca nu te-am simntit?... intentionat mi-am dat drumul in gura ta!.... tu crezi ca scapi asa de usor?....i-ai dat doar gura pulii mele,dar ce? pizda nu ai pentru ea?... ai vrut pula?... asa ca treci la fratito sa-ti de-a pula pana crapi!". Initiativ,am crezut ca am rupt cuiu',asadar am mai insistat inca odata,ea intorcandu-se sa-mi suga pula.
Ce fericire era pe mine !!! acum nu mai trebuia sa ma mai aptin din gemete sau din gesturile pe care le vroiam sa le fac.Imi bag mana in parul ei si ii iming capul pana penisul meu ajunge in gatulul ei. Acum,ea ajutata de mine, putea sa aibe in gura ei toata maratia mea de 22cm.
+++Bianca+++
...



    Login