Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Încă un secret de tinut
Autor : Naucu - 2022-08-16
Citita de 23649 ori - Nota 6.90 (89 voturi)
Ce faci mamaie?
Bine, am venit sa i iau rețetă lu tactu mare, mâine am programare la medicul de familie.
Pai asa neanunțată zic eu!!
La care mama.. M a sunat de ieri mamaie dar am uitat sa ți spun și mi împinge o ceașcă de cafea!!
Multumesc zic aprinzându mi o țigară, trăgând cu pofta din ea și privindu mi mama care avea pe ea un halat care se mula perfect pe curul superb, fără sutien iar ultimi doi nasturi desfăcuti astfel lăsând un decolteu pana sub sânii superbi!!
Mămică.. De ce nu mergi sa te faci mai comoda, schimba te zice mama..
Merg sa fac și un dus înainte și iese în hol aplecandu se și începând sa caute în geanta după schimburi iar eu în acel moment am rămas blocat cu ochii la curul ei care datorita fustei vaporoase pe care o purta părea mult mai mare și sexy, fusta care i se ridicase din spate pana peste genunchi lăsând sa se vadă puțin din pulpele cărnoase, gambele groase și bronzate de munca câmpului!!
După cum v am mai spus femeia are un fizic bine definit, vreo 1.70 și cam 80 kg parul îl mai tunsese puțin dar tot lung era, țâțe mari, un cur bombat la care salivam mereu cand îl priveam și picioare groase, lungi și o burtica specifica vârstei!!
Îmi treceau tot felul de filme prin cap și imi imaginam cum o fut în cur însă am fost resetat de mama cu o palma după cap care împinge ușa zicând :
Dacă vrei sa vin sa te spăl pe spate sa ma strigi mămică!!
Da mama, te strig sa vii ca mi e greu!!
Și pleca către baie iar eu cu mama revenim la cafelele eu pe scaun lângă masa și mama în fata mea se arunca cu curul pe blatul de la bucătărie, cracaneaza picioarele și și isi ridica halatul desfacănd cu degetele labiile pizdei și începând sa și frece clitorisul..
Eu dau sa ma îndrept către ea și sa i bag limba în gura.. Ma oprește cu piciorul și mi zice sa stau jos ca vrea sa o privesc în timp ce vorbim și continua sa se frece la pizda..
Ce sa vorbim zic eu.?
Am ceva sa ți spun.. A sunat taica tu.. nu vine mâine, tocmai duminica vine și ma gândeam mâine sa mergem la tara cu mata mare și sa stam pana sâmbătă, îmi iau liber mâine zice!!
Ok.. Zic eu!!
Dar stai.. Mai e ceva!!
Pana sa te trezești tu am stat ceva de vorba cu bunica ta și ce crezi.. S a dat la mine..
Adică.. Cum?
Pur și simplu mi a băgat limba pe gat când a vebit sa ma pupe!! Și eu am luat o de cap și ne am sărutat vreo 2 - 3 minute fara oprire timp în care i am scos o tâță și m am jucat cu sfârcul și ea mi a băgat un deget în pizda și mi la dat sa l sug..
A zis : cum facem sa te frec ca nu mai pot dupa tine:
Ia m zis ca știu demult ca și dorește si vreau și eu vreau sa o fac cu ea mai ales ca numai la asta mi a stat gândul de când am spălat o la tara, cum s a excitat și mi a zis sa ne oprim ca dacă sare pe mine nu i mai scap..
După care s a auzit ușa la dormitor și ai venit tu!!
Nu cred.. Zic eu rămânând blocat.. Pe bune?
Da zice.. Cum fac!? Ce fac!?
Pai ce sa mai faci.. Apuca te de ea!!
De asta vrei tu sa mergem la țară!!
Și începu sa rada sărind de pe blat și trăgând ma după ea la baie zicând :
Hai sa vedem ce material avem!!
Ma luat la ușă de la baie și mi a zis sa ma uit pe gaura cheii.. M am conformat, baba tocmai se dezbrăcate și se pregătea sa între în cada.. Ce baba frate.. Ca avea niște forme mari și de invidiat.. Țâțele nu erau decât puțin lăsate și niște sfarcuri mari și negre cât nucile!!
Pizda era rasa perfect și când a ridicat piciorul sa între in cada i am văzut o în toată splendoarea ei atât pizda neagra, grasa și maronie cât și gaura curului perfect epilata!! Mi am scos pula care era beton și mama a început sa mi o frece cu o mana în timp ce cu cealaltă îmi masa coaiele scuipând din când în când în palma pentru a face mai alunecos momentul!!
După câteva minute bunica striga la mama sa vina sa o spele și ne am ridicat, mama răspunzând i din hol ca întra imediat..
Sa vezi ce fac zice mama.. Și iși ia telefonul cu ea îl da pe înregistrare și întra în baie prefacandu se ca închide ușa și lăsând o cam 1 cm doar apropiata sa pot vedea mai bine decât pe gaura cheii.
Eu în secunda doi la ușă cu pula n mana pregătit și curios pentru ce urmează!!
Mama pune telefonul pe mașină de spălat rezemat de coșul cu rufe sa poate înregistra în detaliu tot ce urmează fără sa observe bunica mea.
Haide maica ca nu mai pot zice mamaie!?
Gata mămică.. am venit,, știind parca de fapt pentru ce venise și începe sa o sapuneasca peste tot pe soacra sa și sa o spele pregătind o pentru ce urmează..
Scoate ți halatul sa nu l uzi și hai în cada dar fără zgomot sa nu și de a seama Mihai..
Mama se dezbracă și întra în cada.. Se ridica în picioare amândouă și începe sa o clateasca bine pe bunica mea.. O apuca de par și i da capul pe spate, mama ii infige un deget în pizda și limba pe gat.. În timp ce bunica mea ridica un picior pe marginea căzii sa poată avea o deschidere mai buna!!
După câteva momente de limbi și mângâieri mama ii șoptește socrelei sa se așeze cu fundul pe cada și începe sa i lingă pizda și sa și baga doua degete în ea scuipând din când în când și întinzând scuipatul pe toată vulva bătrânei care era deja cu picioarele în aer și se rezema de peretele de lângă cada cu o mana la gura sa nu scoată vreun țipăt sa aud eu..
Mama pompa în pizda și cu mana și cu limba,deja pizda bătrânei se dilatase asa de tare încât își făcuse mana con și făcea mișcări de dute vino când mamaie o apuca de mana și începu sa și împingă mana mamei în pizda de tot!! Trecuseră la un fisting de zile mari.. mana mamei era deja pierduta toată în pizda larga și suculenta a bunicii iar cu cealaltă se freca la pizda e...



    Login